View Full Version : Σκεφτομαι πολυ "βρωμικα"
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:confused: :confused: :confused:
Κομματάκι νωρίς δεν αρχίσαμε, ρε Χρήστο ??
:lol: :beer: :lol:
Και συνεχιζουμε Αντωνη μου ... (Σαββοπουλος) :lol:
15 και σημερα ... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και συνεχιζουμε Αντωνη μου ... (Σαββοπουλος) :lol:
15 και σημερα ... :D
:wave2: :lol: :wave2:
Άρα εξασφαλίσαμε τουλάχιστον άλλα 30 μηνύματα (με τις απαντήσεις) !!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Banάρισμα μου μυρίζει...
Uriah Heep
17/06/2005, 10:33
15
και σήμερα!!!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
15
και σήμερα!!!
Άρα εξασφαλίσαμε τουλάχιστον άλλα 30 μηνύματα (με τις απαντήσεις) !!!
Banάρισμα μου μυρίζει...
Καντε τα 45 !!!
:smokin: :beer: :wave2:
14 και σημερα! :D
Για τους ενδιαφερομενους (ακουτε Θοδωρα και κουμπαρε Βασιλη?), θυμιζω τα του "εξοπλισμου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=106771#post106771)" που χρειαζεται ... :winka:
Να προσθεσω (διορθωσω) μονο ...
Για τροφιμα, ΔΕΝ χρειαζεται να κουβαλαμε πολλα παρα μονο "ξηρα τροφη" για μια ή δυο το πολυ μερες και ΜΟΝΟ για την περιπτωση που λογω καποιας βλαβης ξεμεινουμε μακρυα απο καποιο χωριο ...
Οι "τροφοδοσια" θα γινεται σε διαφορα χωριουδακια που θα περναμε ...
Ολο και κατι θα βρισκουμε ... :D
Οσοι ΔΕΝ εχουν ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ χουφτες, να εχουν μαζι τους ενα ζευγαρι μανετες (απο τις πιο φτηνες που μπορουν να βρουν) για καθε περιπτωση και φυσικα ΧΑΛΑΡΩΜΕΝΑ τα χειριστηρια !!!
Οποιος θελησει λεπτομερειες της διαδρομης καθως και χαρτες μου στελνει με ΠΜ το mail του και του στελνω! :winka:
Να προσθεσω (διορθωσω) μονο ...
Για τροφιμα, ΔΕΝ χρειαζεται να κουβαλαμε πολλα παρα μονο "ξηρα τροφη" για μια ή δυο το πολυ μερες
:eyepop: :eyepop: :confused: :confused:
Τι λες βρε. Και που θα την βάλω τόση τροφή; Έχεις ιδέα πόσο τρώω στην εξοχή;
Πέρα από την πλάκα. Κάποιον κοινό εξοπλισμό θα τον έχουμε μοιρασμένο ή θα κουβαλά ο καθένας τον δικό του; Οχι τίποτε άλλο, αλλά για οικονομία χώρου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
:eyepop: :eyepop: :confused: :confused:
Τι λες βρε. Και που θα την βάλω τόση τροφή; Έχεις ιδέα πόσο τρώω στην εξοχή;
Πέρα από την πλάκα. Κάποιον κοινό εξοπλισμό θα τον έχουμε μοιρασμένο ή θα κουβαλά ο καθένας τον δικό του; Οχι τίποτε άλλο, αλλά για οικονομία χώρου.
Προσωπικα παντα κουβαλαω τον δικο μου! :cool:
Μιας και θελω να ειμαι ανεξαρτητος στον υπνο ... :winka:
Τωρα αν με τον κουμπαρο σου "αντεχεστε" να κοιμηθητε "αγκαλιτσα", παρτε μονο μια σκηνη, και μοιραστητε κι οτιδηποτε αλλο ... :D
Προσωπικα παντα κουβαλαω τον δικο μου! :cool:
Μιας και θελω να ειμαι ανεξαρτητος στον υπνο ... :winka:
Τωρα αν με τον κουμπαρο σου "αντεχεστε" να κοιμηθητε "αγκαλιτσα", παρτε μονο μια σκηνη, και μοιραστητε κι οτιδηποτε αλλο ... :D
:eyepop: :eyepop:
Και μετά απορείς γιατί λένε, ότι λένε για εσένα. Για εργαλεία, φαρμακεία και τέτοια έλεγα. Όχι για αγκαλίτσες.
Τεσπα. Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε άλλους. :D
Αλλά το καλό που σου θέλω, μην σε δω νύχτα να γυροφέρνεις σε απόσταση 2 m από την σκηνή μου.:mad:
:beer: :beer:
Και μετά απορείς γιατί λένε, ότι λένε για εσένα. Για εργαλεία, φαρμακεία και τέτοια έλεγα. Όχι για αγκαλίτσες.
Τεσπα. Τα συμπεράσματα τα αφήνω σε άλλους. :D
Αλλά το καλό που σου θέλω, μην σε δω νύχτα να γυροφέρνεις σε απόσταση 2 m από την σκηνή μου.:mad:
:beer: :beer:
Εργαλεια θα εχω κι εγω κι ο Παλιανθρωπος, οποτε αρκουν τα της μηχανης σου ...
Δεν απορω για τιποτα !!!
Ειναι ολα ΛΟΓΙΚΑ !!!
Δεν απορω για τιποτα !!!
Ειναι ολα ΛΟΓΙΚΑ !!!
Σε αυτή την περίπτωση, τα 2 m κάντα 0,2.
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Σε αυτή την περίπτωση, τα 2 m κάντα 0,2.
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Σε λιγο ΔΕΝ θα μπορω να βγω ουτε για κατουρημα το βραδυ ...
Ο Παλιάνθρωπος ΔΕΝ είναι κινητό συνεργείο ανασυγκρότησης !!!
:lol: :sad: :lol:
Πέρα από τα βασικά εργαλεία κάθε μηχανής (2-3 διαστάσεις γερμανοπολύγωνων + 1-2 διαστάσεις allen + διπλό κατσαβίδι (ίσιο + σταυρό), καλό θα είναι να έχει ο καθένας μαζί του τα παρακάτω:
# Κλειδί για τον άξονα του πίσω τροχού (ο μπροστά βγαίνει με τα συνηθισμένα εργαλεία).
# Σαμπρέλα στην διάσταση του μπροστινού τροχού (μπαίνει και πίσω...).
(Τρόμπα, λεβιέδες, πιεσόμετρο, κ.λ.π. θα υπάρχουν...)
# Μπουζί (εφεδρικό).
(Μπουζόκλειδο, προεκτάσεις, σπαστά κ.λ.π. θα υπάρχουν...)
# Πένσα-κόφτη.
# 2-3 μέτρα μαλακό σύρμα
# Μερικά δεματικά (ζιπάκια) διαφόρων διαστάσεων.
# Λάμπες (εφεδρικές) για προβολέα και πίσω φρένο.
# Ασφάλειες (ηλεκτρικές) τουλάχιστον για το βασικό κύκλωμα.
# 1-2 μέτρα καλώδιο (το κλασικό διπολικό κόκκινο/μαύρο Φ10mm που βάζουν οι ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων) + μονωτική τανία.
# Spray λίπανσης αλυσίδας (κυκλοφορούνε μικρές συσκευασίες).
# Ανταλλακτική ασφάλεια αλυσίδας.
(Ζουμπάς, εξωλκέας κ.λ.π. θα υπάρχουν...)
Επειδή τα On-Off έχουν μια τάση να "μαδάνε" σε σκληρά κομμάτια ..........
Για τα χειριστήρια, κυκλοφορούν πλαστικές μανέτες για σχεδόν όλα τα μοντέλα (δεν έχουν την ίδια αίσθηση με τις μεταλλικές, αλλά είναι ελαφριές και ΦΘΗΝΕΣ).
Αντί για χαλάρωμα, καλό είναι να βγουν εντελώς και να σφιχτούν αφού έχουν περαστεί κάτω από τις βάσεις τους (στο τιμόνι) 2-3 βόλτες με ταινία teflon. (Δεν μετακινείται η μανέτα στους χειρισμούς αλλά στρίβει σε πτώση).
Χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ συρματασφάλιση των ποδωστηρίων, για να μην τα ψάχνουμε στην επιστροφή, ούτε να κάνει κάποιος 1.000 χλμ με "σκύλα" στο καρέ του λεβιέ ταχυτήτων.
(Χρήστο, μάλλον θα χρειστεί καμιά ωρίτσα στην εκκίνηση για τα σχετικά..)
(Τσίπουρο - hand made - θα έχει ο Βασίλης) :beer:
Καλό θα είναι να υπάρχουν και εφεδρικές βίδες (ειδικά για τα πλαστικά κομμάτια)......
:wave2: :beer: :wave2::
:wave2: :wave2: :wave2:
Και μια που πιάσαμε τα περί εξοπλισμού, ας περάσουμε και στον "αναβάτη":
#Κράνος (σώπα ρε φιλαράκι....) κατά προτίμηση χωμάτινο(*)
# Γάντια καλοκαιρινά ή MX (ΟΧΙ δερμάτινα).
(Ενισχύσεις στα δάχτυλα-κλειδώσεις ευπρόσδεκτες)
# Μπότες ψηλές (ΟΧΙ street, ΟΧΙ ΜΧ-αν δεν είναι "σπασμένες")
# Μπουφάν (cordura) 3/4 χωρίς επένδυση.
(Εναλλακτικά, μακρυμάνικη μπλούζα τύπου ΜΧ (συνθετική, lyckra, κ.λ.π.) και αντιανεμικό/αδιάβροχο.)(**)
(*) Τα χωμάτινα κράνη έχουν πολύ καλύτερο εξαερισμό στις χαμηλές ταχύτητες, γείσο που προστατεύει από πετραδάκια, κλαδιά, μπάμπουρες και άλλα ιπτάμενα πολεμικά αντικείμενα, κόβει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ την αντηλιά το πρωϊ και απόγευμα και έχει άνοιγμα τέτοιο ώστε να μπαίνει μάσκα. (Οι ζελατίνες ΔΕΝ συνίστανται για χωμάτινη χρήση).
(Εναλλακτικά μπορεί να περαστεί η ζελατίνα του κράνους με φαρδιά χαρτοταινία - δεν αφήνει κόλλες όταν την βγάλεις - και να είναι μόνιμα ανοιχτή/στερεωμένη πάλι με ταινία στο κέλυφος του κράνους (σε μερικά σημεία μόνο, για να περνάει ο αέρας και να μην πνίγει το λουρί).
(**) Ο εναλλακτικός συνδυασμός μπλούζας - αντιανεμικού, είναι ελαφρύτερος, πιο άνετος και φθηνότερος αλλά γίνεται κομμάτια στα πρώτα κλαδιά - αγκάθια κ.λ.π. που θα συναντήσει.!!!
Γενικότερα, καλύτερα να αποφευχθεί ο αυστηρά χωμάτινος εξοπλισμός (θώρακες, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες κ.λ.π.) από κάποιον που ΔΕΝ είναι εξοικειωμένος με την χρήση του.!!!
:wave2: :beer: :wave2:
:sad: :sad: :sad:
Επειδή είμαι σίγουρος ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ από τα προαναφερθέντα.....
η γενική συμβουλή / οδηγία, εκπεφρασμένη μέσω του άσματος του Π. Σιδηρόπου και των "'Απροσάρμοστων", είναι η εξής :
"......................................
καθώς αναρωτήθηκαν το "πως" και το "γιατί",
στα @ρχίδια μας ψιθύρισαν και γέμισαν τις τσάντες(*),
Άϊντε......, και Καλή Τύχη μάγκες !!! "
:lol: :wave2: :lol:
Υ.Γ.
(*) Το περιεχόμενο των τσαντών σαφώς αναφέρεται σε εφόδια ταξιδιού και όχι προϊόν ληστείας (κατά το ομώνυμο άσμα)...
:eyepop: :uplate:
Κοίτα να δεις πως έχει η κατάσταση. Μιας και αυτό είναι ουσιαστικά το πρώτο χωμάτινο ταξίδι, λέω να μην επενδύσω ακόμα σε χωμάτινο εξοπλισμό. Αν κολήσω τελικά το μικρόβιο, όπως ελπίζω, τότε στην επόμενη βόλτα θα είμαι καλύτερα εξοπλισμένος.
Για την παρούσα βόλτα λέω να έρθω με κράνος (ανοιγόμενο, και γυαλιά για τον ήλιο), μπότες touring (όχι πολύ ψηλές), μπουφάν καλοκαιρινό της colori (το δερμάτινο το αποκλείω λόγω υψηλών θερμοκρασιών) και τέλος τζιν.
Η μόνη επένδυση στην οποία λέω να προβώ, είναι κλειστές χούφτες.:wave2:
Υ.Γ. Αν είναι να πάρουμε κλειδί για τον πίσω άξονα, να φέρω και δυναμόμετρο;
.........................
Υ.Γ. Αν είναι να πάρουμε κλειδί για τον πίσω άξονα, να φέρω και δυναμόμετρο;
Θα το σφιξουμε οοοοσο μπορουμε και θα 'μαστε ενταξει ...
Και για να ΜΗΝ ξεχνιωμαστε ....
12 και σημερα ... :D
Να πω πληροφοριακα (ισως αργοτερα ακολουθησει και πιο αναλυτικη ενημερωση ...) οτι μεσα στο τριημερο, εγιναν καποια τεστς σε κομματια της διαδρομης και βρεθηκαν (κατα κανονα) σε καλη κατασταση ... :D
Η "δοκιμη" βεβαια εγινε με Hyundai Accent (Enduro Edition) !!!
[B.....στην επόμενη βόλτα .... Για την παρούσα βόλτα .....[/B]
:eek: :eek: :eek:
Έχω την αμυδρή εντύπωση, ότι ο Χρήστος σε έψησε πως πρόκειται περί...
.
.
.
.
.ΒΟΛΤΑΣ !!!
:lol: :sad: :lol: :sad: :lol:
(κλαυσίγελος)
.
.
.
.
.ΒΟΛΤΑΣ !!!
(κλαυσίγελος)
Εγω ΔΕΝ "εψησα" ΚΑΝΕΝΑΝ (ελπιζω να ΜΗΝ απαντησει ο "ματης του Βολαν" ...) !!!
Τουναντιον τους "ψιλοτρομαζω" κι ολας ...
..............................
Η "δοκιμη" βεβαια εγινε με Hyundai Accent (Enduro Edition) !!!
:rolleyes: Αληθεια ...
Να το πλενει αραγε ο Βρωμιαρης ή θα του βουλωσουν παλι τα "λουκια" ...
Εγω ΔΕΝ "εψησα" ΚΑΝΕΝΑΝ (ελπιζω να ΜΗΝ απαντησει ο "ματης του Βολαν" ...) !!!:
Και πως εμφανίστηκαν ως "Νυμφίοι εν τω μέσω της νυκτός" οι tdaf και κουμπάρος Βασίλης ???
Υ.Γ.
Ο original Μάτης του Βολάν είναι ο DukasII, από τον οποίο σφετερίστηκε τον (προχωρημένο ομολογουμένως) όρο ο ΚΑΝΕΝΑΣ !!!
:beer: :wave2: :beer:
Και πως εμφανίστηκαν ως "Νυμφίοι εν τω μέσω της νυκτός" οι tdaf και κουμπάρος Βασίλης ???
..........................
Θα "ψηνοντουσαν" ΜΟΝΟΙ τους φαινεται ... :wacko:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
.
.
.
.
.ΒΟΛΤΑΣ !!!
(κλαυσίγελος)
Τι προσπαθεί να πει ο ποιητής εδώ;
Είναι δεν είναι βόλτα, εγώ για βόλτα έρχομαι. Και με αυτούς τους ρυθμούς θα κινηθώ.:cool:
Όσο για τις χαλαρές βόλτες του Χρήστου, τις γνωρίζω δυστυχώς καλύτερα από εσένα, μιας και είχα την ατυχία να συμετάσχω σε κανά δυο.:( :(
Μιας και ο Χρήστος σήμερα περί άλλων τυρβάζει. Ας βάλω και εγώ ένα χεράκι βοήθειας. :D
11 και σημερα ... :D
Οχι τίποτε άλλο να ανεβάσω λίγο τον αριθμό των post μήπως και με δεχτούν στα Μέγαρα.:evil:
Είναι δεν είναι βόλτα, εγώ για βόλτα έρχομαι. Και με αυτούς τους ρυθμούς θα κινηθώ.:cool:
Όσο για τις χαλαρές βόλτες του Χρήστου, τις γνωρίζω δυστυχώς καλύτερα από εσένα, μιας και είχα την ατυχία να συμετάσχω σε κανά δυο.:( :(
Νέε μου, σε βρίσκω λίαν ευερέθιστο (πράγμα απολύτως αποδεκτό) !!!
Υ.Γ.1
Ποιητής είναι ΜΟΝΟ ο Τανάσης....
Υ.Γ.2
Στην περίπτωση που θεώρησες ειρωνικό το σχόλιό μου περί βόλτας, ξαναδές λίγο το υστερόγραφό σου περί κλειδιού άξονα και δυναμόμετρου ...
Μιας και ο Χρήστος σήμερα περί άλλων τυρβάζει. Ας βάλω και εγώ ένα χεράκι βοήθειας. :D
...............
Ετσι, ετσι ....
Επειδη τυρβαζω κατι "κτυπημενα" αρχεια ....
Καντε και κανας αλλος καμμια δουλεια ... :wacko:
οτι μεσα στο τριημερο, εγιναν καποια τεστς σε κομματια της διαδρομης και βρεθηκαν (κατα κανονα) σε καλη κατασταση ...
Τι είναι ακριβώς η "καλή κατάσταση κομματιού" ???
:hypnotize :uplate: :hypnotize
Τι είναι ακριβώς η "καλή κατάσταση κομματιού" ???
:hypnotize :uplate: :hypnotize
Οτι ΔΕΝ χρειαστηκε να κατεβουν πολλες φορες απο το Hyundai Accent (Enduro Edition), η κορη μου κι η γυναικα μου για να το περασω ... :wacko:
Dodok edessa
21/06/2005, 12:06
Οτι ΔΕΝ χρειαστηκε να κατεβουν πολλες φορες απο το Hyundai Accent (Enduro Edition), η κορη μου κι η γυναικα μου για να το περασω ... :wacko:
ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ HUNDAI ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΚΥΜΠΑΡΗ !!!
:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ HUNDAI ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΚΥΜΠΑΡΗ !!!
:lol: :rotflmao:
ΔΕΝ πουλιεται αυτο καμαρι μου ... :lol:
Ειναι ιστορικη εκδοση! :wacko:
Εχει ανεβει καποια βουναλακια κι εχει περασει και τρια ποταμια (με το νερο στην μεση της πορτας) στην Βαλια Καλντα ... :winka:
Εγω ΔΕΝ "εψησα" ΚΑΝΕΝΑΝ (ελπιζω να ΜΗΝ απαντησει ο "ματης του Βολαν" ...) !!!
Τουναντιον τους "ψιλοτρομαζω" κι ολας ...
:lol: :rotflmao: :lol: Έχετε χάριν κυρίου, διότι κατά πάσαν πιθανότηταν, δεν θα ευρίσκομαι στα πάτρια εδάφη τω καιρώ εκείνο
Αλλιώς θα παρευρισκόμουν- παρά χρήμα- στην ιερά τούτην ταυτην μέθεξην
Άσχετο με το μάτι του βολάν, αλλά βρε μονολυκε
Επειδή σκέφτομαι να υπαντρευτώ, μετά την παλιννόστησην, μια κορασίδα κατοικοεδρευουσα στας παρυφας του Ολύμπου (εντελώς τυχαιο αυτό), μήπως δύνασαι να μου βγάλεις μια διαδρομή για το τραπέζωμα και το γλέντι, που να μην μπορέσουν να έρθουν πολλοί συγγενείς, αλλά μόνο φίλοι ? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
.................
κατοικοεδρευουσα στας παρυφας του Ολύμπου (εντελώς τυχαιο αυτό), μήπως δύνασαι να μου βγάλεις μια διαδρομή για το τραπέζωμα και το γλέντι, που να μην μπορέσουν να έρθουν πολλοί συγγενείς, αλλά μόνο φίλοι ? :confused:
Κανε το τραπεζι σε ενα απο τα καταφυγια στο Οροπεδιο των Μουσων (2700μ)!
Ειτε στο "Γιώσος Αποστολίδης" (2720μ) που ειναι μεγαλυτερο, πιο πολυσυχναστο και με καλυτερη εξυπηρετηση, ειτε στο "Χρήστος Κάκκαλος" (2660μ) που ειναι πιο μικρο αλλα σε πιο ομορφο σημειο κτισμενο.
Η προσβαση γινεται ειτε με τα ποδια, ειτε με μουλαρια.
Οποτε θα ερθουν ΜΟΝΟ οι πολυ κολλητοι σου ... :winka:
BTW ...
Αν και μου λειπει πολυ και θελω να ξανανεβω στον Ολυμπο (πανε 6 χρονια απ' την τελευταια φορα), ΔΕΝ θα 'θελα να το συνδιασω με "βαμησια" !!! :nono:
Κανε το τραπεζι σε ενα απο τα καταφυγια στο Οροπεδιο των Μουσων (2700μ)!
Ειτε στο "Γιώσος Αποστολίδης" (2720μ) που ειναι μεγαλυτερο, πιο πολυσυχναστο και με καλυτερη εξυπηρετηση, ειτε στο "Χρήστος Κάκκαλος" (2660μ) που ειναι πιο μικρο αλλα σε πιο ομορφο σημειο κτισμενο.
Η προσβαση γινεται ειτε με τα ποδια, ειτε με μουλαρια.
Οποτε θα ερθουν ΜΟΝΟ οι κολλητοι σου ... :winka:
BTW ...
Αν και μου λειπει πολυ και θελω να ξανανεβω στον Ολυμπο (πανε 6 χρονια απ' την τελευταια φορα), ΔΕΝ θα 'θελα να το συνδιασω με "βαμησια" !!! :nono:
:lol: :rotflmao: :lol: Το υπονοούμενο το έπιασα
εκεί μου με στέλνεις δεν θα έρθουν ούτε οι φίλοι μου οι ημίονοι
(όχι δεν λεω για τον αφρο, αυτός είναι ο μόνος σίγουρος )
Άσχετο αλλά εγώ, μέχρι τα πριόνια έχω παει
:beer: :sun: :beer:
Αφορμης δοθεισης ...
Οι ρυθμοι θα ειναι πραγματικα χαλαροι με δεδομενη την πολυτελεια του χρονου αλλα και το "οχημα" σε συνδιασμο με την "εμπειρια" (απειρια) την δικια μου ...
Η λεξη ομως "χαλαρος" ΔΕΝ ειναι κατι που μπορει να προσδιορισει με ακριβεια τον ρυθμο!
Το μονο λοιπον που εχουμε ειναι αριθμοι και Μεσοι Οροι (που γενικα, σπανια λενε την αληθεια) ...
Το ενα δεδομενο ειναι οτι θα πρεπει να "βγαινουν" +160χλμ κατα Μ.Ο. την μερα ...
Τον χρονο "οδηγησης" πρεπει να τον υπολογισουμε κοντα (min) στις 6 ωρες με δεδομενες και τις "αντοχες" των συμμετεχοντων και την εμπειρια μου (μονο) απο πολυημερα "ορειβατικα trekkings".
Αυτο μας δινει μια Μ.Ω.Τ. (Μεση Ωριαια Ταχυτητα) κοντα στα 30χλμ/ωρα.
Με δεδομενες επισης τις μικροστασεις σε διασταυρωσεις (ειτε για να "μαζευτουμε", ειτε για λογους "πλοηγησης"), τα "ξεμουδιασματα" και τις πιθανες φωτογραφισεις, θα πρεπει να μπορουμε να κινηθουμε με 35 - 45 χλμ/ωρα τουλαχιστον.
Απο μια πρωτη αποψη μοιαζει πολυ απλο ...
Αλλα θα δωσω ενα παραδειγμα (ή και τεστ, ακομα καλυτερα για τους Αθηναιους) ωστε να γινουν σε καποιον καλυτερο βαθμο κατανοητα αυτα που λεω ...
700 μετρα μετα το Δασικο Φυλακιο (λιγο μετα το παρκινγκ του τελεφερικ, οπως ανεβαινουμε για Παρνηθα) φευγει στ' αριστερα μας χωματινος δρομος που ειναι "κλεισμενος" με μπαρα.
Αυτη η πρωτη μπαρα παρακαμπτεται ΠΟΛΥ ευκολα.
Ο δρομος ειναι ενα πλατυς δασικος (οχι φλαταδουρα) που ανηφοριζει μεχρι το "διασελο της Κυρας" οπου και ειναι ξανα κλεισμενος με μπαρα που περνιεται με δυσκολια.
Σε ολη του την διαδρομη εχει ΜΟΝΟ μια διασταυρωση (περιπου στην μεση του) Αριστερα οπως ανεβαινουμε και Δεξια οπως κατεβαινουμε.
Απο την κατω μεχρι την πανω μπαρα ειναι 6,7 χλμ.
Μπορει οποιος θελει να παει ενα απογευμα να τον ανεβει και να τον ξανακατεβει (δεν χρειαζεται να περασει απο την πανω μπαρα) ωστε να "μετρησει" τις δυναμεις του σε ενα μετριο προς καλο κομματι.
Δειτε τωρα πως αυξανουν γεωμετρικα οι χρονοι ...
Το 8:02 μας δινει 50χλμ ΜΩΤ
Το 8:56' μας δινει 45χλμ ΜΩΤ
Το 10:03' μας δινει 40χλμ ΜΩΤ
Το 11:30' μας δινει 35χλμ ΜΩΤ
Το 13:24' μας δινει 30χλμ ΜΩΤ
Το 16:05' μας δινει 25χλμ ΜΩΤ
Το να χρονομετρηθειτε ειναι πολυ απλο ...
Χρονομετρηστε και το ανηφορικο και το κατηφορικο περασμα.
Οπως ειπα και στην αρχη, ΔΕΝ αναφερομαι στο Θοδωρα, αλλα απλως πιαστηκα για να δωσω ενα μετρο, του πιθανου ρυθμου, με καποιο παραδειγμα ...
Απο την αρχη η προσκληση - προκληση ηταν "ανοικτη", φροντιζοντας φυσικα να τονισω τις πιθανες "δυσκολιες" ...
Uriah Heep
21/06/2005, 22:06
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
προς τους Θεσσαλονικείς αναβάτες για άσκηση επί χάρτου (και τσίπουρου)...
Αντώνη δες τα Π.Μ. σου.
............................
Χρήστο δες τα Π.Μ. σου.
Περιμενω να τα δω ...
Uriah Heep
21/06/2005, 22:20
Περιμενω να τα δω ...
Λάθος πόρτα!
Υ.Γ. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι στην τσιπουροσυνάντηση...
Λάθος πόρτα!
Υ.Γ. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι στην τσιπουροσυνάντηση...
Δοκαρι !!! :sick:
Και για να ψηνονται οι αψητοι ... :p
10 και σημερα λεμε ... :D
Δε μου λες, μήπως ΜΕΤΑ θα πρέπει να σηκωθεί ξεχωριστός σέρβερ για να αντέξει τις φωτογραφίες σας???!!!
:D :D ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Δε μου λες, μήπως ΜΕΤΑ θα πρέπει να σηκωθεί ξεχωριστός σέρβερ για να αντέξει τις φωτογραφίες σας???!!!
ΔΕΝ θα βαλω καθολου ρε, για να σκασετε ... :evil: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
:sad: :confused: :eek:
Στο συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να έχουμε κάποιο "προβληματάκι" ....
Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ το συζήτησα ακόμη με τον image-maker μου (και ούτε αυτός με τον ατζέντη μου), οπότε μπορεί να μην μου επιτραπεί η δημοσίευση φωτό !!!
Uriah Heep
22/06/2005, 13:58
ΑΦΙΞΗ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!
Η Touratech έκανε το θαύμα της!
Χρήστο,* μόλις τώρα μου τηλεφώνησαν από την ΜΑΚΑΝ ότι ήρθε το 20,5λ ντεπόζιτο για το ΧR650L. Έχουν στο πρόγραμμα να μου το ταχυδρομίσουν αύριο το πρωί με πρόβλεψη να το πάρω την Τετάρτη. Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και δεν είναι να αφήνει κανείς τίποτα για την τελευταία στιγμή, πές μου αν μπορείς να το πάρεις εσύ και να μου το στείλεις με το ΚΤΕΛ. Φυσικά μόνο αν βολεύουν οι αποστάσεις και ο χρόνος σου. Στην περίπτωση που μπορείς θα συνεννοηθώ εγώ με την εταιρεία να τους καταθέσω τα 282 ευρώ σε κάποιον λογαριασμό τους.
Περιμένω νέα σου.
*το όνομα είναι σωστό!!!
Uriah Heep
22/06/2005, 19:49
Βρήκα κάποιο γνωστό στην Αθήνα που θα με εξυπηρετήσει.
Άκυρο το προηγούμενο ποστ.
Βρήκα κάποιο γνωστό στην Αθήνα που θα με εξυπηρετήσει.
Άκυρο το προηγούμενο ποστ.
Σορρυ αλλα μολις τωρα το ειδα το ποστ ... :(
Αν δεν μπορεσει ο γνωστος σου, να παω αυριο το απογευμα ...
Κι αν ΔΕΝ μπορεσω να το παω κατ' ευθειαν στο ΚΤΕΛ, θα το παω μεθαυριο το πρωι ...
Βλεπεις η δουλεια μου ειναι στην αντιθετη ακρη του Λεκανοπεδιου ... :sick:
Αν αλλαξει κατι και δεν μπορεσει ο γνωστος σου ...
ΠΕΣ μου !!!
9 και σημερα λεμεεε ... :D
Χρήστο, έχεις πάρει κακό δρόμο !!!
Και εξηγούμαι:
Το 12 και σήμερα γράφτηκε στις 17:17
Το 11 και σήμερα στις 11:34
Το 10 και σήμερα στις 10:03
Το 9 και σήμερα στις 06:10
Με δεδομένο μέσο ρυθμό ελάττωσης της ώρας postαρίσματος το 3:41, ΔΕΝ σε βγάζει η βδομάδα !!!
...........................
Το 9 και σήμερα στις 06:10
Με δεδομένο μέσο ρυθμό ελάττωσης της ώρας postαρίσματος το 3:41, ΔΕΝ σε βγάζει η βδομάδα !!!
Ας οψεται το κωλοδοντο που ΔΕΝ μ' αφησε να κοιμηθω ... :(
Απο την αλλη ... :rolleyes:
Καλα που με 'πιασε τωρα κι οχι σε 10 μερες ας πουμε ... :dizzy:
Ας οψεται το κωλοδοντο που ΔΕΝ μ' αφησε να κοιμηθω ... :(
Απο την αλλη ... :rolleyes:
Καλα που με 'πιασε τωρα κι οχι σε 10 μερες ας πουμε ... :dizzy:
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίστηκε επιτυχώς χθες το βράδυ με ένα συνδυασμό 3 ειδών τσίπουρου (απλό, με μαστίχα και με σαφράν) handmade by Βασίλης (με υποσχετική να ενταχθεί στο "Φαρμακείο" της διαδρομής).
Για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις θα έχουμε και πένσες, εξωκλείς, κ.λ.π.
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίστηκε επιτυχώς χθες το βράδυ με ένα συνδυασμό 3 ειδών τσίπουρου (απλό, με μαστίχα και με σαφράν) handmade by Βασίλης (με υποσχετική να ενταχθεί στο "Φαρμακείο" της διαδρομής).
Για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις θα έχουμε και πένσες, εξωκλείς, κ.λ.π.
Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στις Μηχανολογικες-Φαρμακευτικες σας ικανοτητες !!!
Απλως για την ιστορια ...
Προτιμω τα "απλα" (οχι αρωματισμενα) φαρμακα ... :wacko:
Οχι οτι με χαλανε τ' αλλα ... :dizzy:
Επαφιεμαι στις "φροντιδες" σας !
(Που σημαινει οτι φαρμακο θα φερετε εσεις!)
Uriah Heep
23/06/2005, 17:03
Αν αλλαξει κατι και δεν μπορεσει ο γνωστος σου ...
ΠΕΣ μου !!!
Όλα πήγαν κανονικά!
Αυτή την στιγμή (18.00') αναχωρεί για Θεσσαλονίκη. Αύριο τοποθετείται στη μηχανή...
Χρήστο σ' ευχαριστώ για την διάθεσή σου να μ' εξυπηρετήσεις.
Όλα πήγαν κανονικά!
Αυτή την στιγμή (18.00') αναχωρεί για Θεσσαλονίκη. Αύριο τοποθετείται στη μηχανή...
Χαιρομαι !!! :cool:
Χρήστο σ' ευχαριστώ για την διάθεσή σου να μ' εξυπηρετήσεις.
Μην μ' ευχαριστεις ...
Δεν εκανα τιποτα ... :wacko:
Εμαθα οτι με τον ξαδελφο σου θα ειστε οι επισημοι Φαρμακο-χορηγοι ... :D
8 και σημερα λεμεεε ... :D
Βαμημενο κωλοδοντο !!! :mad:
8 και σημερα λεμεεε ... :D
Βαμημενο κωλοδοντο !!! :mad:
04:57 ??? !!!
Ρε Χρήστο, μπας και γυρνάς από κανένα "μαγαζί" και τα ρίχνεις στο δόντι ???
04:57 ??? !!!
Ρε Χρήστο, μπας και γυρνάς από κανένα "μαγαζί" και τα ρίχνεις στο δόντι ???
Μακαρι να γυρναγα απο μαγαζι ... :wacko:
Με δυο καφεδες θα 'μουνα ενταξει! :rolleyes:
Τωρα ζαλιζομαι κι ολας απο δυο μερες αϋπνια (λογω πονου), αλλα υπομενω την "θεραπεια" ... :dizzy:
Ειπαμε ομως ...
Καλα που εκατσε τωρα κι οχι σε καμμια δεκαρια μερες (μιας και ηταν παλιο το προβλημα)! :eyepop:
Εάν θέλει κανείς να έρθει ΜΟΝΟ για τις 2 πρώτες μέρες, γίνεται?Και με οιοδήποτε μηχανάκι? Και δικάβαλος? Και που θα σας εύρει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAAL
Εάν θέλει κανείς να έρθει ΜΟΝΟ για τις 2 πρώτες μέρες, γίνεται?Και με οιοδήποτε μηχανάκι? Και δικάβαλος? Και που θα σας εύρει?
Δικαβαλος στο χωμα? :eek: :eyepop:
Πρεπει να 'χετε κι οι δυο μεγαλες αντοχες! :lol:
Στο προκειμενο τωρα ...
Το Σαββατο (2/7/05) το πρωι (κατα τις 06:30) τα παιδια που ερχονται απο Θεσ/νικη ξεφορτωνουν τα μηχανακια τους απο το τραινο.
Η διαδικασια θα φαει καμμια ωρα τουλαχιστον.
Εγω θα ειμαι εκει.
Αλλα μπορει να δοθει και ραντεβου στο παρκινγκ του τελεφερικ στην Παρνηθα.
Μεσα στην βδομαδα θα πουμε τα οριστικα.
Προφανως και δεν υπαρχει αντιρηση, αρκει να αντεχετε ... :D
!@#!%^$#%#^& (μπινελίκια) ....
...δεν έχω παρά μιάμιση βδομάδα που γύρισα από άδεια και δεν μπορώ να ξαναφύγω για περσότερο από το ΣΚ. Γιαυτό ρωτώ μόνο για διήμερο.... Να ξανά-κοιτάξω όμως το post από την αρχή για να διαβάσω τη διαδρομή να ψάξω κανα χάρτη και να δω κατά πόσο μας παίρνει - για 2 - και θα σου δώκω οριστική απάντηση. (... πάντως έχουμε κάνει ουκ ολίγα "τουριστικά" χωμάτινα). Ούτως ή άλλως θέλει προετοιμασία που δεν ξέρω αν θα την προλάβω.....
ΤΝΚΣ πάντως
Κάποιον πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα φαίνεται. Αντε να σπρώξουμε λίγο.
7 και σημερα λεμεεε ... :D
:wave2: :wave2:
Πολύ βαρύ τελικά αυτό το πάπλωμα. 7:40 και ακόμα τίποτα. Άντε πάλι
6 και σήμερα ψαρούκλες.:D
Απολύομαι ψαρούκλες, τα μαλιά μου κάνω μπούκλες. (Όχι λάθος αυτό είναι από άλλη ταινία.) :D
:lol: :rotflmao: :beer:
SaraMaritis
26/06/2005, 12:22
Πολύ βαρύ τελικά αυτό το πάπλωμα...
Καλημερα Θοδωρη !!!
ΔΕΝ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10356) φταιει το παπλωμα... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Καλημερα Θοδωρη !!!
ΔΕΝ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10356) φταιει το παπλωμα... :wave2:
Ναι δυστυχώς:( . Το έμαθα σήμερα το μεσημέρι.
Uriah Heep
26/06/2005, 23:24
ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!
Αρχηγού απόντος...
5 και σήμερα, λέμεεεεε....
Όσοι αφελείς πιστεύουν τα περί κρεβατιών του πόνου, χειρουργείων κ.λ.π. .......
Έχουν δίκιο !!!
Αρχηγού απόντος...
5 και σήμερα, λέμεεεεε....
Όσοι αφελείς πιστεύουν τα περί κρεβατιών του πόνου, χειρουργείων κ.λ.π. .......
Έχουν δίκιο !!!
Μου πήρες την εργολαβία βλέπω και δεν θα πάμε καλά.:mad:
Εγώ σκεφτόμουν σε κάτι σαν :
5 και βλέπουμε.
...Εγώ σκεφτόμουν σε κάτι σαν :
5 και βλέπουμε.
:lol: :lol: :lol:
Ορθόν, αλλά θα υπάρξει μπέρδεμα με την αρίθμηση....!!!
Αν και πιστεύω ότι ο Χρήστος θα "δώσει μάχη" για να αναβάλει την επέμβαση για 2 βδομάδες !!!
Υ.Γ.
Να μην γίνομαι κακός, αλλά έχω εντοπίσει τον "γρουσούζη"...
Τανάση, ξέρεις τίποτε ???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ορθόν, αλλά θα υπάρξει μπέρδεμα με την αρίθμηση....!!!
Αν και πιστεύω ότι ο Χρήστος θα "δώσει μάχη" για να αναβάλει την επέμβαση για 2 βδομάδες !!!
Υ.Γ.
Να μην γίνομαι κακός, αλλά έχω εντοπίσει τον "γρουσούζη"...
Τανάση, ξέρεις τίποτε ???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Πως δεν ξέρει. Από αυτόν το έμαθα την Κυριακή το μεσημέρι.:D
Δεν μου λες εσύ που είσαι έμπειρος εντουράς. Κατά τα λεγόμενα του Θανάση, το κέντρο υγείας Αγράφων δεν έχει γναθοχειρουργικό τμήμα, ξέρεις εσύ τίποτε νεότερο;:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Πάντως πέρα από την πλάκα, θα πρέπει να το σκεφτεί καλά ο Χρήστος. Το σκέφτεσαι να τον πιάσει εκεί πάνω; Δεν θα μπορεί να οδηγήσει μετά από.... τα "φάρμακα". Χώρια που δεν ξέρουμε αν θα φτάσουν σε ποσότητα, δεδομένου ότι θα ταξιδεύουμε με μηχανές και όχι με βυτία.:beer: :beer:
..Δεν μου λες εσύ που είσαι έμπειρος εντουράς. Κατά τα λεγόμενα του Θανάση, το κέντρο υγείας Αγράφων δεν έχει γναθοχειρουργικό τμήμα, ξέρεις εσύ τίποτε νεότερο; Πάντως πέρα από την πλάκα, θα πρέπει να το σκεφτεί καλά ο Χρήστος. Το σκέφτεσαι να τον πιάσει εκεί πάνω; Δεν θα μπορεί να οδηγήσει μετά από.... τα "φάρμακα". Χώρια που δεν ξέρουμε αν θα φτάσουν σε ποσότητα, δεδομένου ότι θα ταξιδεύουμε με μηχανές και όχι με βυτία.:beer: :beer:
Χωρίς να είμαι Οδοντίατρος, πιστεύω ότι η κύστη (ασχέτως μεγέθους) από την στιγμή που διαλυθεί με αντιβίωση, αργεί να ξαναεμφανιστεί (από ότι κατάλαβα, η συγκεκριμένη ήταν κάτι σαν "χρόνια" που "ενεργοποιήθηκε" από συγκεκριμένη αιτία).
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι αν συνεχίσει να παίρνει αντιβίωση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ....!!! :lol: :sad: :lol:
Τώρα, αν χρειστεί, δένουμε τον Χρήστο σε ένα δέντρο, δένουμε το δόντι στο XR του Βασίλη (καλύτερη ροπή...) και ανοίγουμε το γκάζι !!!:lol:
(Αν δεν αντέξει η καρδιά του - είναι και μεγάλος άνθρωπος...- θα έχουμε μαζί και καρδιολόγο (ξάδερφος Βασίλη) !!!
:beer: :wave2: :beer:
Uriah Heep
27/06/2005, 13:47
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B]:wave2: :lol: :wave2:
Χωρίς να είμαι Οδοντίατρος, πιστεύω ότι η κύστη (ασχέτως μεγέθους) από την στιγμή που διαλυθεί με αντιβίωση, αργεί να ξαναεμφανιστεί (από ότι κατάλαβα, η συγκεκριμένη ήταν κάτι σαν "χρόνια" που "ενεργοποιήθηκε" από συγκεκριμένη αιτία).
Eγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί ο Χρήστος δεν μπορούσε (λόγω απόστασης) να περάσει από εμβολιασμό με τσίπουρο, όπως έπραξε το team της Θεσσαλονίκης.
Με το τριπλό εμβόλιο (απλό-γλυκάνισο-σαφράν), θα είχε εξουδετερωθεί οποιαδήποτε ενοχλητική κύστη και θα είχε γίνει αλεξίσφαιρος!
Λέω. Μια υπόθεση κάνω.
Υ.Γ.
Μ΄αυτή την επιστημονική προσέγγιση φοβάμαι μην μεταφερθούν τα τελευταία post σε κανένα ιατρικό forum...
:wave2: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Κάτσε να προλάβουμε τον παλιάνθρωπο πριν ξυπνήσει.:D
4 και θα δούμε, λέμε.
Πιθανολογείται μετ' επιτάσεως......
αλλά ρε Θόδωρε, στις 4:54 το πρωϊ ???
Uriah Heep
28/06/2005, 12:08
Κάτσε να προλάβουμε τον παλιάνθρωπο πριν ξυπνήσει.:D
4 και θα δούμε, λέμε.
Παρατηρώ τα ίδια συμπτώματα με βάση την ώρα αποστολής των post με τον Χρήστο...
Ελπίζω να μην σου πονάει κανένα δόντι...
4 και σήμερα!!!
ή μάλλον 3 και σήμερα γιατί για μας ο συναγερμός "βαράει" από Παρασκευή νωρίς το απόγευμα με το φόρτωμα των μηχανών και παρουσιαζόμαστε το βράδυ με πλήρη οπλισμό (και το γνωστό φαρμακευτικό υλικό) στον επιβατικό σταθμό...
Υ.Γ. Το πρόβλεψε ο Αντώνης ότι θα γίνει μπέρδεμα με τις μέρες...
Πιθανολογείται μετ' επιτάσεως......
αλλά ρε Θόδωρε, στις 4:54 το πρωϊ ???
Δυστυχώς :( .
Εκείνη την ώρα έπιασα δουλειά.:( Που να σου πω και την ώρα που ξύπνησα και ακόμα δεν έφαγα μεσημεριανό.:( :(
Δεν βλέπω ανεβασμένο ηθικό !!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
3 και σήμερα.....
Ελπίζω.........
Uriah Heep
29/06/2005, 21:49
7 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Αν θέλεις να κάνεις τον Θεό να γελάσει, πές Του τα σχέδιά σου για το μέλλον..."
Σρί Μαχαράζ
"Αν θέλεις να κάνεις τον Θεό να γελάσει, πές Του τα σχέδιά σου για το μέλλον..."
Σρί Μαχαράζ
Θα συμφωνησω εν μερει με τον Σρί Μαχαράζ ... :sick:
6 και σημερα (μαλλον) το λοιπον, μετα την "παραταση" που ζητησα ... :(
Αν και την τελικη ημερομηνια και ωρα θα την γραψει ο Παλιανθρωπος μετα απο συνενοηση με το Σαλονικα τιμ ... :lol:
Γιατί γράφετε ημερομηνίες ΧΩΡΙΣ να έχετε κλείσει εισητήρια ???
..6 και σημερα (μαλλον) το λοιπον, μετα την "παραταση" που ζητησα ... :(
Αν και την τελικη ημερομηνια και ωρα θα την γραψει ο Παλιανθρωπος μετα απο συνενοηση με το Σαλονικα τιμ ... :lol:
Λόγω του ότι έχει γίνει κώλος με τις ημερομηνίες (από άποψη αντίστροφης μέτρησης), ζητώ την συμπάθεια όλων και (μετά από ανήθικες, παράτυπες και αντιδεοντολογικές μεθόδους συννενόησης - του τύπου: Πότε? Τότε! - και μαραθώνιες διαβουλεύσεις συνολικής διάρκειας πλέον των 7 λεπτών της ώρας), βρίσκομαι στην ευχάριστη:sad: :uplate: θέση να ανακοινώσω την οριστικοποίηση της ημερομηνίας αναχώρησης και η οποία είναι :
5 και σήμερα !!!
(Πιστεύω....)
Χρήστο, μιας και δεν έχεις δουλειά:lol: , δεν βγάζεις και καμμιά παράκαμψη του τύπου: Μέτσοβο - Γρεβενά ή Σαμαρίνα - Αμπέλια, (γύρω στα 300-350 χλμ "μάζεμα") μήπως και δεν μας φτάσουν οι μέρες για την αρχική (just in case of....)
(Δεν υπάρχει emoticon αντιβίωσης)...
Χρήστο, μιας και δεν έχεις δουλειά:lol: , δεν βγάζεις και καμμιά παράκαμψη του τύπου: Μέτσοβο - Γρεβενά ή Σαμαρίνα - Αμπέλια, (γύρω στα 300-350 χλμ "μάζεμα") μήπως και δεν μας φτάσουν οι μέρες για την αρχική (just in case of....)
(Δεν υπάρχει emoticon αντιβίωσης)...
Πρεπει να τελειωσω τα RoadBooks αυτης της διαδρομης πρωτα ... :wacko:
( :rolleyes: Ελπιζω να βρουμε γιαουρτια στην διαδρομη ... )
Λόγω του ότι έχει γίνει κώλος με τις ημερομηνίες (από άποψη αντίστροφης μέτρησης), ζητώ την συμπάθεια όλων και (μετά από ανήθικες, παράτυπες και αντιδεοντολογικές μεθόδους συννενόησης - του τύπου: Πότε? Τότε! - και μαραθώνιες διαβουλεύσεις συνολικής διάρκειας πλέον των 7 λεπτών της ώρας), βρίσκομαι στην ευχάριστη:sad: :uplate: θέση να ανακοινώσω την οριστικοποίηση της ημερομηνίας αναχώρησης και η οποία είναι :
5 και σήμερα !!!
(Πιστεύω....)
Δηλαδή, Τρίτη είναι τελικά η εκκίνηση; Αν και απ' ότι βλέπω το μενού έχει αρχίσει να χαλάει και δεν ξέρω αν θα το αντέξω.:lol: :rotflmao: :lol:
Δηλαδή, Τρίτη είναι τελικά η εκκίνηση; Αν και απ' ότι βλέπω το μενού έχει αρχίσει να χαλάει και δεν ξέρω αν θα το αντέξω.:lol: :rotflmao: :lol:
:rolleyes: :eek: :lol:
Το είπα ότι θα γίνει μπέρδεμα...
Η εκκίνηση είναι (δοντιού Χρήστου θέλοντος..)
την Τετάρτη 6 Ιουλίου Ενεστώτος έτους !!!
Για την ακριβή ώρα, θα σας γελάσω (και δεν το θέλω..)!!!
:rolleyes: :eek: :lol:
Το είπα ότι θα γίνει μπέρδεμα...
Η εκκίνηση είναι (δοντιού Χρήστου θέλοντος..)
την Τετάρτη 6 Ιουλίου Ενεστώτος έτους !!!
Για την ακριβή ώρα, θα σας γελάσω (και δεν το θέλω..)!!!
Ενώ για την ημέρα είσαι σίγουρος ε; :D
Τέλος πάντων, καλό αυτό θα προλάβω να ανέβω από τα μέρη σας.:wave2:
Ενώ για την ημέρα είσαι σίγουρος ε; :D
Τέλος πάντων, καλό αυτό θα προλάβω να ανέβω από τα μέρη σας.:wave2:
Εεεεεε ???? :confused:
Ρωτας δηλαδη αν θα τους προλαβεις στο Σαλονικα ??? :dizzy:
Ουουουουουουφφφφ .... :wacko:
Επιτελους περασε ο πονος (ή επιασε το παυσιπονο) και μπορω και μιλαω !!! :D
Εεεεεε ???? :confused:
Ρωτας δηλαδη αν θα τους προλαβεις στο Σαλονικα ??? :dizzy:
Ουουουουουουφφφφ .... :wacko:
Επιτελους περασε ο πονος (ή επιασε το παυσιπονο) και μπορω και μιλαω !!! :D
Μάλλον με το αυτοκίνητο θα ανέβω, αλλά να προλάβω να κάτσω μια δυο μέρες. Με τι θα κατέβω δεν έχω σιγουρέψει ακόμα.
Άλλωστε οι εξελίξεις στο σήριαλ είναι καταιγιστικές και τίποτα δεν είναι σίγουρο.:D :lol: :rotflmao: :lol:
Μάλλον με το αυτοκίνητο θα ανέβω, αλλά να προλάβω να κάτσω μια δυο μέρες. Με τι θα κατέβω δεν έχω σιγουρέψει ακόμα.
Άλλωστε οι εξελίξεις στο σήριαλ είναι καταιγιστικές και τίποτα δεν είναι σίγουρο.:D :lol: :rotflmao: :lol:
:confused: :eek: :uplate:
Τι έχασα πάλι ???
(Ξαναχτύπησε άραψ???)
Uriah Heep
30/06/2005, 13:16
Τελευταία νέα
Το Σαλονικα τιμ αναχωρεί στις 11.44΄ την Τρίτη 5 Ιουλίου και θα βρίσκεται στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης χωρίς καμία απώλεια από έμψυχο υλικό, όπως αρχικά φοβήθηκα. Ο ξάδελφος τα κατάφερε με τις υποχρεώσεις του (που η αναβολή του τα γύρισε τούμπα...).
Με 4 τσεκαρισμένα εισητήρια στο χέρι λέμε
__ __ __ __ και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!
το νούμερο συμπληρώστε το εσείς γιατί μπερδεύτηκα:confused:
:confused: :eek: :uplate:
Τι έχασα πάλι ???
(Ξαναχτύπησε άραψ???)
Τι στην ευχή κινέζικα τα γράφω; Λέω να ανέβω καμιά βόλτα προς την πόλη σας.
Τι στην ευχή κινέζικα τα γράφω; ...........
Τι ειπε ο Γοτθος ??? :confused:
Τι ειπε ο Γοτθος ??? :confused:
sprechen sie deutch?
:( Άργησε αλλά ψόφησε και αυτό το post.:D
:mad: :D :mad:
Σαν να έχουμε παραχαλαρώσει, νομίζω......
4 και σήμερα λέμε.....
Σιχτίρ και έχει σπάσει το stand και θα ψάχνω δέντρα για ακούμπημα...
Σιχτίρ και δεν βρίσκω ζελατίνα για την μάσκα και θα τυφλώνομαι από την σκόνη...
Σιχτίρ και πρέπει να κάνω πατέντες για να δέσω μπαγκάζια στην μηχανή...
Σιχτίρ και ο υπνόσακκος δεν χωράει στον σάκκο συμπίεσης και πρέπει να πάρω άλλον...
Σαν να έχουμε παραχαλαρώσει, νομίζω......
4 και σήμερα λέμε.....
Σιχτίρ και έχει σπάσει το stand και θα ψάχνω δέντρα για ακούμπημα...
Σιχτίρ και δεν βρίσκω ζελατίνα για την μάσκα και θα τυφλώνομαι από την σκόνη...
Σιχτίρ και πρέπει να κάνω πατέντες για να δέσω μπαγκάζια στην μηχανή...
Σιχτίρ και ο υπνόσακκος δεν χωράει στον σάκκο συμπίεσης και πρέπει να πάρω άλλον...
Δεν εχουμε χαλαρωσει καθολου !!! :mad: :nono:
Αλλα την τελευταια φορα που μετρησα εγω ...
Καταληξα στο Νοσοκομειο ... :(
1. Δεν κολλαει (ή αντικαθησταται) εμπροθεσμα ? :sick:
2. Καταλαβα ... Αυτο σημαινει "θα σας περιμενω στην επομενη διασταυρωση!" :lol:
3,4. Θα ειναι ηδη βαρυφορτωμενη η Αφρικα !!! Ασ' τα ψοφια !!! :rotflmao:
1. Δεν κολλαει (ή αντικαθησταται) εμπροθεσμα ? :sick:
2. Καταλαβα ... Αυτο σημαινει "θα σας περιμενω στην επομενη διασταυρωση!" :lol:
3,4. Θα ειναι ηδη βαρυφορτωμενη η Αφρικα !!! Ασ' τα ψοφια !!! :rotflmao:
1. Κάτι θα γίνει (στην χειρότερη περίπτωση θα έχω το MX και θα το στήνω κάπως...)
2. Και να μπορούσα, ΔΕΝ θυμάμαι όλο την διαδρομή "από στήθους"...!!!
3.4. Πως διανοήθηκες κάτι τέτοιο :look: :look: :look:
LanosXR125
01/07/2005, 14:03
gia tous taulomenous endurades iparxei mia lisi.xoris exoda gia takounia zantes kai sinafi.perneis kranos diploma kai pas trikala korinthias 12k13 iouliou gia na odigiseis tragika husaberg.se mia limni de thimame pws legete.egw pantws an the paw igoumenitsa tha paw ekei kai as min exw diploma.tha ginei kolasi.i odigisi einaiFREE
Μικρή Λουλού
01/07/2005, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
gia tous taulomenous endurades iparxei mia lisi.xoris exoda gia takounia zantes kai sinafi.perneis kranos diploma kai pas trikala korinthias 12k13 iouliou gia na odigiseis tragika husaberg.se mia limni de thimame pws legete.egw pantws an the paw igoumenitsa tha paw ekei kai as min exw diploma.tha ginei kolasi.i odigisi einaiFREE
ΛΑΘΟΣ,
ΛΑΘΟΣ,
ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ..:smokin:
ΛΙΜΝΗ ΔΑΣΙΟΥ,ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ..
8,9,10-ΙΟΥΛΙΟΥ
ENDURO EVENT BY CHRISS TASSOYLIS
ΤΕΣΤ-RIDE,MINI RACE, BY MARIO RINALDI !!!!
ΣΕ ΚΟΡΔΕΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ !!!!!
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ!!
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ,ΣΚΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!
I'LL BE THERE...:smokin:
ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ..ΠΕΣ ΚΑΝΑ ΝΕΟ..??:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
Τι δουλειά έχουν εδώ οι taulomeni endurades ???
Τι ακριβώς είναι το : "tragiko husaberg" ??
O crs-k (προσφάτως χρησθείς moderator), ΔΕΝ σε πήρε ακόμη χαμπάρι ???
Μικρή Λουλού
01/07/2005, 14:17
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...
ΑΛΛΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ EVENT ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ (ελαχιστα )ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΨΑΡΑΔΕΣ....:sad:
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ....:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
..ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ..ΠΕΣ ΚΑΝΑ ΝΕΟ..??:lol: :lol: :lol:
Τώρα ΤΙ καταλαβαίνεις ???
Κάτσε ήσυχα γιατί εκείνες τις μέρες θα περνάμε ακριβώς από δίπλα !!!
Υ.Γ.
Αν όντως πας, ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ !!!
Ρίξε κανένα τηλ. μπας και "λοξοδρομήσουμε" όλως τυχαίως (γίνονται και λάθη στα τρίστρατα...)
Μικρή Λουλού
01/07/2005, 14:36
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν όντως πας, ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ !!!
ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ..??:(
ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ..
ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΧΑΡΑ...
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ"..
ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..:lol:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ(ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ),Ο ΧΑΒΑΛΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ "ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΝ,ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ"..:lol: :lol:
ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!:rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ...:smokin: