PDA

View Full Version : τιμες για καινουργια μηχανακια

xrysostomosdim
02/06/2009, 22:56
Εχω μια απορια ρε παιδια,βλεπω σε διαφορες διαφημησεις η και σε sites απο μαγαζια μεγαλες διαφορες στις τιμες απο διαφορα μηχανακια,πχ kawasaki z1000 new 8850euro.Πως γινετε αυτο,πουλανε πιο φτηνα απο αντιπροσωπια??????

Anritsu
02/06/2009, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrysostomosdim
Εχω μια απορια ρε παιδια,βλεπω σε διαφορες διαφημησεις η και σε sites απο μαγαζια μεγαλες διαφορες στις τιμες απο διαφορα μηχανακια,πχ kawasaki z1000 new 8850euro.Πως γινετε αυτο,πουλανε πιο φτηνα απο αντιπροσωπια??????

Δεν είναι κάτι το καινούριο . Πρόκειται για εισαγωγές ανεξάρτητες από την επίσημη αντιπροσωπεία και φυσικά χωρίς την εγγύηση αυτής . Γενικότερα το θέμα της εγγύησης αυτών των μηχανών ειναι μια πονεμένη κουβέντα που έχει γίνει πολλές φορές χώρις να καταλήγουμε κάπου . Νομιζω πως κάποια καταστήματα δίνουν δικιά τους εγγύηση η οποία στην πράξη δεν ξέρω αν υφίσταται . Άλλοι σε στέλνουνε στον επίσημο αντιπρόσωπο με την πρόφαση της πανευρωπαϊκής εγγύησης που καλύπτει όλα τα μηχανάκια , για να σε σε αδειασει ο αντιπρόσωπος μόλις χτυπήσει το VIN σου και δει πως το μηχανάκι δεν το έχει εισαγάγει ο ίδιος .....

Αυτά πάνω κάτω ....

:wave2:

xrysostomosdim
03/06/2009, 07:42
Συμφωνω με ολα αυτα,η διαφορα ομως της τιμης ειναι αρκετα μεγαλη.Σκεφτομαι να πουλησω το 750 που εχω για να παρω το 1000 αλλα η τιμη που λεω να του βαλω ειναι ελαχιστα πιο κατω απο του καινουργιου(οχι αντιπροσωπιας)εγω εδωσα 8500 χιλιαρικα.Ειχε ποτε κανεις καποιο τετοιο προβλημα απο τετοιο μαγαζι?????