PDA

View Full Version : Βαλκάνια και πάλι (παραλειπόμενα)

sotpag
30/04/2009, 23:11
Διαχωρισμένα εμβόλιμα σχόλια και παραλειπόμενα από αυτό το ταξιδιωτικό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79236)

--npat

---------------------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
...........Τι και αν έχει ηλεκτρικά παράθυρα και καφετιέρα ενσωματωμένη...
...

αντε ρε:p

εγω φταιω που δεν αφησα το Μητσο να σου βαλει και τενορο:rotflmao: :rotflmao:

μπραβο ρε Πανο εγω σε ζηλευω και ας λεω για το μοτορι σου

frappe rider
30/04/2009, 23:16
Φίλε είσαι απίθανος.Το ίδιο και οι φωτογραφίες.:beer:

LARISEOS
30/04/2009, 23:34
work man......!!!!

ama mporeis na baleis kai ena xarti me thn diadromh.....ktl

FZMAN
01/05/2009, 07:18
Φίλε μου για άλλη μια φορά είσαι άψογος.:beer:
Πάντως θα βρίσκομαι στην Σερβία στα μέσα Αυγούστου (περαστικός) και είμαι περίεργος μιας και έχω ακούσει τόσα και τόσα γι αυτή την χώρα.

Sapadak
01/05/2009, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Φίλε μου για άλλη μια φορά είσαι άψογος.:beer:
Πάντως θα βρίσκομαι στην Σερβία στα μέσα Αυγούστου (περαστικός) και είμαι περίεργος μιας και έχω ακούσει τόσα και τόσα γι αυτή την χώρα.

Ελπιζω να εισαι ελευθερος :D

avlihos
01/05/2009, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ελπιζω να εισαι ελευθερος :D

+όσα θες!

Κάτι ξέρεις, κάτι ξέρεις...:winka: :smokin:

alexxxcbr
01/05/2009, 09:36
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

tamar
01/05/2009, 10:53
:a013:

mikros boudas
01/05/2009, 11:12
στην Σερβια αν εισαι ελληνας περνας πολυ καλα:smokin: :beer: :beer:

jimmis5
02/05/2009, 10:11
:a18: :a18: ωραιος ελπιζω και εγω να καταφερω να κανω παρεμφερες ταξιδι συντομα:rolleyes:
Αν κατεβεις Πατρα κερναω μπυριτσα -κερνας εξιστορηση απο κοντα:beer:

DimChios
03/05/2009, 01:33
αυτο θα το τελειωσεις ή μπα?

:evil:

ΩΡΑΙΟΙ ΡΕ!!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Vasilis_Strom
03/05/2009, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
:a18: :a18: ωραιος ελπιζω και εγω να καταφερω να κανω παρεμφερες ταξιδι συντομα:rolleyes:
Αν κατεβεις Πατρα κερναω μπυριτσα -κερνας εξιστορηση απο κοντα:beer:

Να στα πω εγώ που είμαι στην Πάτρα, γιατί αν περιμένεις να κατέβει αυτός σώθηκες :D

Vasilis_Strom
03/05/2009, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αυτο θα το τελειωσεις ή μπα?

:evil:

ΩΡΑΙΟΙ ΡΕ!!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Λόγο της καταραμένης οικονομικής κρίσης και του προσωπικού δράματος που περνάει λόγω της σκληρής ξενιτιάς, είπε να παταχτεί μέχρι την Βουδαπέστη για να ξεσκασει, οχι γι' αυτόν για την φουκαριάρα την μάνα του. :lol: :lol: :lol:

Οπότε κάντε υπομονή και μείνετε συντονισμένοι και σε περίπτωση που δεν επιστρέψει από Βουδαπέστη, γιατί είναι πολύ οι πειρασμοί :winka:, θα το τελειώσω εγώ :rolleyes:

jimmis5
04/05/2009, 07:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Να στα πω εγώ που είμαι στην Πάτρα, γιατί αν περιμένεις να κατέβει αυτός σώθηκες :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μεσα φιλε μου γιατι οχι εξαλου μαλλον εσυ θα πεις και τις πονηρες λεπτομερειες:beer:

Anty12
04/05/2009, 08:49
Να ρωτήσω και γω, που αφήνατε τις μηχανές το βράδυ στο Βελιγράδι ?
Σε ξενοδοχείο και πάρκινγκ, σε πάρκινγκ εξωτερικό ?
Γενικά σε ότι αφορά την ασφάλεια τι παίζει εκεί?
Ευχαριστώ....

Vasilis_Strom
04/05/2009, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Να ρωτήσω και γω, που αφήνατε τις μηχανές το βράδυ στο Βελιγράδι ?
Σε ξενοδοχείο και πάρκινγκ, σε πάρκινγκ εξωτερικό ?
Γενικά σε ότι αφορά την ασφάλεια τι παίζει εκεί?
Ευχαριστώ....

Βασικά στο Βελιγράδι μας φιλοξένησαν σε σπίτι και τις μηχανές τις παρκάραμε σε σκοτεινό και ύποπτο δρομάκι γειτονιάς, ακριβώς εκεί που δεν θα ήθελε κανένας να παρκάρει την μηχανή του :lol:

Σίγουρα το parking ενός ξενοδοχείου θα σου προσφέρει πιο ήσυχο ύπνο ( όχι οτι εμείς δυσκολευτήκαμε να κοιμηθούμε :D ) αλλά πιστεύω οτι δεν κινδυνεύεις περισσότερο απ' οτι στο κέντρο της Αθήνας :lol:

Έχω ταξιδέψει στα Βαλκάνια δυο φορές με μηχανή και ετοιμάζω και τρίτη το καλοκαίρι, πέρα από τα αστεία που κάνουμε μεταξύ μας σχετικά με την ασφάλεια δεν νομίζω οτι κάπου αισθανθήκαμε κάποιον κίνδυνο ή ανασφάλεια, ίσως λίγο στην Banja Luka να νιώσαμε περίεργα αλλά μέχρι εκεί.

Βέβαια οι απόψεις ποικίλουν και θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές....

:wave2:

Zid
04/05/2009, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μεσα φιλε μου γιατι οχι εξαλου μαλλον εσυ θα πεις και τις πονηρες λεπτομερειες:beer:

Μμμμμ απο πονηρές... άλλο τίποτα.... :bigcry:

PanVas
04/05/2009, 20:59
Βασικά στο Βελιγράδι μας φιλοξένησαν σε σπίτι και τις μηχανές τις παρκάραμε σε σκοτεινό και ύποπτο δρομάκι γειτονιάς, ακριβώς εκεί που δεν θα ήθελε κανένας να παρκάρει την μηχανή του :lol:

Σίγουρα το parking ενός ξενοδοχείου θα σου προσφέρει πιο ήσυχο ύπνο ( όχι οτι εμείς δυσκολευτήκαμε να κοιμηθούμε :D ) αλλά πιστεύω οτι δεν κινδυνεύεις περισσότερο απ' οτι στο κέντρο της Αθήνας :lol:

Έχω ταξιδέψει στα Βαλκάνια δυο φορές με μηχανή και ετοιμάζω και τρίτη το καλοκαίρι, πέρα από τα αστεία που κάνουμε μεταξύ μας σχετικά με την ασφάλεια δεν νομίζω οτι κάπου αισθανθήκαμε κάποιον κίνδυνο ή ανασφάλεια, ίσως λίγο στην Banja Luka να νιώσαμε περίεργα αλλά μέχρι εκεί.

Βέβαια οι απόψεις ποικίλουν και θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές....

:wave2:

Βασίλη θα πας Βαλκάνια πάλι το καλοκαίρι..;
Θα με πάρεις μαζί σου...; :ρ

Λοιπόν. το θέμα παρκινγκ παίρνει μεγάλη ανάλυση.
Είναι και θέμα τύχης.
Μία θεωρία λέει ότι με δεδομένο το μικρό αριθμό δικύκλων σε αυτές τις χώρες, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για να προχωρήσουν σε κλοπή...
Ας πάρουμε για παράδειγμα την Σόφια. Στον ενάμιση χρόνο που ζω εδώ, έχω δει μόνο δύο βστρομ. Ένα χιλιάρι που ανήκει στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο σουζούκι της Σόφιας -τσιράκι του Σφακιανάκη και αυτός- και άλλο ένα 650 που είδα πριν κανά μήνα. Και τα δύο με ασημί σκελετό, άρα ’04 και πίσω μοντέλο. Ποιος θα μπει σε μπελά να κλέψει το δικό μου βστρομ; Αν είναι να κάνει την αμαρτία δεν κλέβει ένα ες8, ή καμιά εφτάρα να κάνει και απόσβεση...;
Από κει και πέρα, είναι και θέμα τύχης. Σίγουρα.
Το στενάκι που αφήσαμε τις μηχανές μας στο Βελιγράδι, ήταν σίγουρα ότι χειρότερο. Για τα δικά μας μάτια. Η περιοχή όμως, εκεί πίσω από τον Αγ. Σάββα, θεωρείται από τις καλύτερες του Βελιγραδίου. Ακόμα και αν κάποιο περαστικό κλεφτρόνι αποφάσιζε να κάνει κάτι ο συναγερμός θα μας ξύπναγε, μιας και από ότι θυμάμαι τα παράθυρα δεν έκλειναν και τόσο καλά στο σπίτι που φιλοξενηθήκαμε... :lol:
Τώρα τηλεχειριστήριο με ανίχνευση συχνοτήτων και σπάσιμο ιμομπιλάιζερ... Δεν νομίζω ότι υπάρχει τεχνογνωσία... Στις προηγούμενες επισκέψεις μου στο Βελιγράδι, την μία φορά η μηχανή είχε φιλοξενηθεί σε χρυσοχοείο, ενώ την δεύτερη σε σαλόνι ισογείου διαμερίσματος.
Στην Οχρίδα σε άλλο μου ταξίδι, πάλι μέσα στο δωμάτιο που είχαμε νοικιάσει και απ' έξω ο ιδιοκτήτης είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του φρακάροντας την είσοδο...
Στην Ανδριανούπολη είχα αφήσει την μηχανή στον δρόμο χύμα έξω από το ξενοδοχείο, ενώ την άλλη μέρα το πρωί συνειδητοποίησα, ότι είχα ξεχάσει τα κλειδιά επάνω στην μπακαζιέρα...
Στο Ντουμπρόβνικ πάλι την είχα παρκάρει έξω δίπλα από την μηχανή του ιδιοκτήτη του δωματίου που νοικιάσαμε χωρίς κανένα φόβο. Στην ίδια πόλη όμως, έκλεψαν τα κράνη των συμφοριτών μας, βλέπε κάπταιν…

Οπότε.. Μην το ψάχνουμε πολύ…
Ορίστε και μία, άσχετη από το ταξιδιωτικό, φωτογραφία, από την μάχη στο Παναγκιούριστε…

162828

PanVas
04/05/2009, 21:03
Και επειδή οι φώτος είναι τσάμπα και το ταξιδιωτικό ότι νάναι, έχω και το ελεύθερο από τον Βασίλη να κάνω ότι θέλω, ορίστε και κανά δυο φωτό ακόμα από την μάχη...
Τί μάχη... Σφαγή!
Και ο παπάς από το καμπαναριό!

162832

PanVas
04/05/2009, 21:06
Πολύ γέλιο λέμε...
Του χρόνου, αν είμαι εδώ θα πάρω και γω μέρος... :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Panagyurishte

162835

PanVas
04/05/2009, 21:27
Λόγο της καταραμένης οικονομικής κρίσης και του προσωπικού δράματος που περνάει λόγω της σκληρής ξενιτιάς, είπε να παταχτεί μέχρι την Βουδαπέστη για να ξεσκασει, οχι γι' αυτόν για την φουκαριάρα την μάνα του. :lol: :lol: :lol:

Οπότε κάντε υπομονή και μείνετε συντονισμένοι και σε περίπτωση που δεν επιστρέψει από Βουδαπέστη, γιατί είναι πολύ οι πειρασμοί :winka:, θα το τελειώσω εγώ :rolleyes:

Δεν τα λες σωστά…
Την Παρασκευή το βράδυ, εκεί που έγραφα για το Βελιγράδι, παρατήρησα ότι δεν έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την περιοχή.
Τι λύσεις είχα και ποια τα όπτιονς...;
Να είναι ελλιπές το ταξιδιωτικό;
Απαγορεύεται!
Έ! Αργία μέχρι και την Τετάρτη για τους Βούλγαρους…
Άνοιξα τον χάρτη για να χαζέψω εναλλακτικά δρομολόγια και εντελώς τυχαία παρατήρησα ότι η Σερβία στον Βορρά συνορεύει με την Ουγγαρία. Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Ουγγαρία, διανυκτέρευση Βουδαπέστη, επιστροφή από Σερβία και διανυκτέρευση στο Βελιγράδι.
Άρα όχι για μένα, όχι για την μάνα μου… Για το φουκαριάρικο το φόρουμ να έχει σωστή πληροφόρηση!

Και δεν σου λέω τίποτα Βασίλη! Το οφρόντ παραδουνάβιο κομμάτι στην πλευρά της Σερβίας μέχρι την Άιρον Γκέιτ (http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Gate_(Danube)) (Γέφυρα-φράγμα στον Δούναβη που ενώνει οδικώς Σερβία –Ρουμανία) είναι απίστευτο!

162851

PanVas
04/05/2009, 21:29
Άντε τελευταία εκτός θέματος...
Το γιοφύρι...

162852

puntix
24/05/2010, 00:52
μηπως γνωριζεται που μπορω να βρω χαρτη του βελιγραδιου γιατι το gps δεν :(

fz6man
03/06/2010, 09:53
τι εννοεις νιωσατε λιγο περιεργα στην Banja Luka , επειδη σκοπευω ν επισκευτω το μερος ισως διανυκτερευσω κιολας .

υ.π για το προηγουμενο ποστ βρηκα χαρτη - σχεδιο πολης οπωτε ειμαι ok πιστευω .