View Full Version : Γεια και χαρα σε ολους/ολες...
trelokefaloitis
03/06/2009, 15:13
Καλησπερα σε ολους τους τρελαμενους μηχανοβιους(απο παπι μεχρι αεροπλανο)...
Νεος δεν μπορω να πω οτι ειμαι στα διτροχα αλλα στο forum ειμαι για αυτο δικαιολογουντε οι μ@@κιες για αρχη πιστευω.
Κοιταω και ψαχνω εδω και πολυ καιρο το site γιατι εχω σκοπο να προβω σε μια καλη αγορα αλλα δεν ξερω τι,για αυτο ελπιζω να με βοηθησετε εσεις οι εξπερ του ηδους...
Στην κατοχη μου εχω ενα ΧΤ 600 πολυ παλιο 2003...Καιρος για αλλαγη πιστευω οχι οτι εχω παραπονο αλλα...Φτου του φτου του μια χαρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και εντος και εκτος.
:rotflmao:
Δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω σε ευτο το σημειο την σκεψη μου για την αλλαγη της μηχανης ιδου και το νεος στο forum οποτε περιμενω να με κατατοπισετε λιγο.
Και παλι χαιρομαι που μπηκα σε αυτη την μεγαλη παρεα...
devil's animal
03/06/2009, 15:27
καλως ηρθες.
:wave2:
και αφου εχεις δει τα μονοκυλινδρα παιξε με κανενα τετρακυλινδρο ετσι για αλλαγη..:winka:
trelokefaloitis
03/06/2009, 15:34
Ευχαριστω για το καλοσορισμα.Τι προτεινεις?Εχω στο μυαλο μου κατι παρομοιο σε on-off.Δεν ξερω εχω καψουρα με αυτη την σειρα.Κοιταξα και BMW F800gs (πανακριβο)και αν τα αξιζει.Μετα κοιτουσα το μεγαλο αδελφακι TENERE στο ονομα αλλα οπως ειπες και εσυ μονοκυλινδρο παλι.
trelokefaloitis
03/06/2009, 15:40
Ξεχασα να ανεφερω το χρηματικο μετα βιας 8000...Καλο η κακο θα δειξει.:( :( :( :confused: :confused: :confused:
devil's animal
03/06/2009, 15:50
ρε μεγαλε ειπαμε ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟ.
ξερεις τι εστι τετρακυλινδρο???
αυτο που εχει τεσσερις κυλινδρους.:rotflmao: :rotflmao:
με 8χιλ παιρνεις ή ενα R1, gsxr1000 διετιας ή κανενα 600αρι σχεδον κουτα...
:beer: :beer: :beer:
δε κοιτας κανα tiger 1050?
:winka:
trelokefaloitis
03/06/2009, 15:56
Καλα ντε μην βαρας :yuck: ...
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
trelokefaloitis
03/06/2009, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelokefaloitis
Καλα ντε μην βαρας :yuck: ...
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραιος ο Τιγρης αλλα θα ηθελα κατι να μπορω να να κανω και την βολτα μου στα βουνα της Ελλαδας.Μην φαντασεις τιποτα enduro απλα να μην κολαει σε λασπονερα και ψιλοχωματα.Το εκανα testride τον τιγρη,πολυ ωραιο στον δρομο αλλα χωμα κολησα να το βαλω...:mad:
alximistis
03/06/2009, 16:02
καταρχάς καλωσήρθες. Καλά να περάσεις :)
δεν ξέρω αν είμαι λάθος αλλά μάλλον ήθελες να γράψεις τρελο κεφαλλονίτης σωστά; αν ναι σου λείπει ένα ν ;)
όσο για τα 8.000 που λες φιλαράκι δεν είναι καθόλου μα καθόλου λίγα. Το αντίθετο θα έλεγα αλλά αν μου επιτρέπεις σκέψου πρώτα τι στιλ μοτοσικλέτας θες καθώς και τις ανάγκες σου και μετά τα βρίσκεις. Γιατί άλλο το BMW το 800 άλλο το tenere αν και τετρακίλυνδρα δεν νομίζω και άλλο αυτά που σου πρότεινε ο συμφορουμίτης. Σκέψου καλά πρώτα τι στιλ θες και πάνω σε τι φαντάζεσαι τον εαυτό σου και τα βρίσκουμε. :)
κι επειδή είδα τι είπες για τον τίγρη... τι εννοείς χώμα;;; εννοείς όντως χώμα πέτρες ποτάμια λάσπες κλπ; τότε ναι δεν κάνει. Εννοείς απλώς χωματόδρομο και τίποτα πιο δύσκολο σε κανά ταξίδι; Κάνει και παρακάνει τότε :)
καλως ηρθες.
τι θελεις να κανει η μηχανη σου (για να δουμε κατα που θα σε παμε)
:wave2:
makis206
03/06/2009, 23:04
Καλωσήρθες φίλε !
Καλώς όρισες φίλε trelokefaloitis!
trelokefaloitis
04/06/2009, 02:16
Καλως σας βρηκα και ευτυχως και εγω παιδια.Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη.Οντως οπως εκανε και την παρατηρηση ο φιλος alximistis αυτο ακριβως ηθελα να γραψω αλλα με λιγο παραπανω ταχυτητα εγινε το λαθος.Ενημερωσα παντως τον admin μηπως και διορθονετε.
Παρακατω τωρα...παντα μου αρεσαν τα ψηλα μηχανακια λογω και του υψους που εχω μαλλον 1,88 υψος 90 κιλα...
Ειχα δοκιμασει και πιο παλια κατι σε πιο χαμηλο αλλα ενιωθα πολυ αβολα για αυτο κατεληξα στο ΧΤακι μου.
Δεν το κριβω μπροστα σε τρανσαλπ και φαραντερο μου αρεσει πιο πολυ το F800 gs μπορει να ακουγετε κουφο αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Τωρα θα μου πεις που κολλαει το ΤΕΝΕΡΕ?Μαλλον στην εγγυηση που προσφερει η εταιρια μιας και δεν μου εχει βγαλει ποτε προβλημα συν του οτι πιστευω ειναι ενα η πιο κλικ καλυτερο.
Οσο για το χωμα δεν μιλαω για χωματοδρομο αλλα για εναν δρομο π.χ Παρνηθας προς Φλαμπουρι το καταχειμωνο...
Ειμαι λιγο μπερδεμενος γιατι τα θελω ολα μαλλον........HEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelokefaloitis
Καλως σας βρηκα και ευτυχως και εγω παιδια.Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη.Οντως οπως εκανε και την παρατηρηση ο φιλος alximistis αυτο ακριβως ηθελα να γραψω αλλα με λιγο παραπανω ταχυτητα εγινε το λαθος.Ενημερωσα παντως τον admin μηπως και διορθονετε.
Παρακατω τωρα...παντα μου αρεσαν τα ψηλα μηχανακια λογω και του υψους που εχω μαλλον 1,88 υψος 90 κιλα...
Ειχα δοκιμασει και πιο παλια κατι σε πιο χαμηλο αλλα ενιωθα πολυ αβολα για αυτο κατεληξα στο ΧΤακι μου.
Δεν το κριβω μπροστα σε τρανσαλπ και φαραντερο μου αρεσει πιο πολυ το F800 gs μπορει να ακουγετε κουφο αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Τωρα θα μου πεις που κολλαει το ΤΕΝΕΡΕ?Μαλλον στην εγγυηση που προσφερει η εταιρια μιας και δεν μου εχει βγαλει ποτε προβλημα συν του οτι πιστευω ειναι ενα η πιο κλικ καλυτερο.
Οσο για το χωμα δεν μιλαω για χωματοδρομο αλλα για εναν δρομο π.χ Παρνηθας προς Φλαμπουρι το καταχειμωνο...
Ειμαι λιγο μπερδεμενος γιατι τα θελω ολα μαλλον........HEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας εβαζες μονο Κεφαλονιτης,το τρελλος συνεπαγεται.Οταν λεμε Κεφαλονια εννοουμε Ληξουρι για να μην μπερδευομαστε.:lol: :lol:
Καλως ηρθες.
nassosxlvbros
04/06/2009, 06:44
καλώς όρισες! αποφάσισε τι χρήση θα κάνεις στη μηχανή και από προτάσεις άλλο τίποτα...:beer:
trelokefaloitis
04/06/2009, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ας εβαζες μονο Κεφαλονιτης,το τρελλος συνεπαγεται.Οταν λεμε Κεφαλονια εννοουμε Ληξουρι για να μην μπερδευομαστε.:lol: :lol:
Καλως ηρθες.
Ομορφα πραγματα που ακουω!!!!!!:rotflmao: :beer:
Μπα Ληξουρι πηγενα στην σχολη, 3 χρονια,απο την απεναντη μερια ειμαι....Ξερεισ εσυ....:lol: :lol: :lol:
Καλώς ήλθες και καλή συνέχεια...:wave2: :beer: