PDA

View Full Version : καταγγελια ξενου φωτορεπορτερ

nobody
03/06/2009, 16:42
το παραθετω οπως μου το εστειλαν

Παράνομη 24ωρη σύλληψη στην Αθήνα

Το όνομα μου είναι Daniel Patino Flor, είμαι από το Εκουαδόρ και δουλεύω σαν φωτορεπόρτερ από το 2004 για διάφορες εφημερίδες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης. Από το 2007 ζω στην Βαρκελώνη όπου τελειώνω το μάστερ μου. Στις 22 Μαΐου με συνέλαβε η αστυνομία στην Αθήνα ενώ κάλυπτα την διαμαρτυρία των μουσουλμάνων μεταναστών κοντά στην πλατεία Ομονοίας. Ακολουθεί μια λεπτομερή παρουσίαση των γεγονότων...

Η διαμαρτυρία και η σύλληψη
Στις 14 Μαΐου 2009 έφτασα στην Αθήνα με σκοπό μέσα σε 10 μέρες να φωτογραφίσω την πόλη. Επισκέφθηκα τις γειτονιές Εξάρχεια, Μοναστηράκι, Πλάκα, Ομόνοια, Γκάζι, Λυκαβηττός και Ακρόπολη. Στις 22 Μαΐου στις 16:40 κατευθυνόμουν στο Σύνταγμα για ένα φωτορεπορτάζ στην Ερμού μέχρι το Μοναστηράκι. Ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν στο Σύνταγμα η αστυνομία είχε κλείσει το δρόμο και ο οδηγός πρότεινε να περπατήσουμε μέχρι το Σύνταγμα. Όταν έφτασα στην Βουλή πρόσεξα ότι μια διμοιρία της αστυνομίας κατευθυνόταν προς μια ομάδα διαδηλωτών.

Οι διαδηλωτές απάντησαν πετώντας πέτρες, κατέλαβαν τον δρόμο και απώθησαν τις αστυνομικές δυνάμεις. Μια άλλη ομάδα αστυνομικών εμφανίστηκε και πέταξε δακρυγόνα. Συνέχισα να φωτογραφίζω και στάθηκα σε μια πλευρά όπου υπήρχε αστυνομία και δημοσιογράφοι, ενώ η πλατεία είχε γεμίσει δακρυγόνα.

Γύρω στις 18:00 οι διαδηλωτές κατευθύνονταν προς την Ομόνοια, φωνάζοντας συνθήματα σε σχάση με τα ανθρώπινα δικαιώματα και το σεβασμό του Ισλάμ. Την προηγούμενη μέρα ένας αστυνομικός ενώ έλεγχε τα έγγραφα ενός μουσουλμάνου του πήρε το Κοράνι, (μπροστά στην γυναίκα και το παιδί του) το πέταξε και το πάτησε. Ενώ οι διαδηλωτές συνέχιζαν την πορεία διαμαρτυρίας, χάθηκε ο έλεγχος και άρχισαν να σπάνε ιδιωτική και δημόσια περιουσία. Οι δρόμοι είχαν γεμίσει δακρυγόνα και φωτιές και ο κόσμος έτρεχε προς κάθε κατεύθυνση. Όλη αυτή την ώρα φωτογράφιζα τα γεγονότα.

Στις 18:45 μια νέα ομάδα αστυνομικών κατέφθασε με μηχανές. Από την αρχή είδα τις άγριες διαθέσεις τους και πράγματι ξεκίνησαν μια βίαιη καταστολή απέναντι στους διαδηλωτές και όποιον άλλον βρισκόταν εκεί. Ακινητοποιούσαν τον κόσμο χτυπώντας τον, συλλάμβαναν τους πάντες, και καθώς οδηγούσαν τον κόσμο στην άλλη πλευρά του δρόμου τους έδερναν όλους.

Ενώ φωτογράφιζα τα γεγονότα, ένας αστυνομικός ήρθε από πίσω μου και απείλησε να με χτυπήσει αν δεν τον ακολουθούσα, με χτύπησε στα πόδια και με έριξε στο πάτωμα για να μου βάλει χειροπέδες. Ενώ προσπαθούσα να του δείξω την δημοσιογραφική μου ταυτότητα, με έριξε στο πάτωμα με το πόδι του πάνω στο λαιμό μου. Ούρλιαζα δείχνοντας του την κάμερα μου και το διαβατήριο μου, αλλά δεν με άκουγε, ενώ πλησίασε ένας άλλος αστυνομικός (προφανώς ανώτερος του) που του ζήτησε να με απελευθερώσει.

Σηκώθηκα, έτρεξα στην άλλη πλευρά του δρόμου και απομακρύνθηκα αρκετά από τον συγκεκριμένο αστυνομικό. Περπάτησα 100 μέτρα, σταμάτησα να δω που είχα δεχθεί χτυπήματα και να ελέγξω τον εξοπλισμό μου. Ενώ κοιτούσα τις συλλήψεις που έκανε η αστυνομία, ένας αστυνομικός με πλησίασε από πίσω με έπιασε από το πουκάμισο, μου πήρε την κάμερα και με έσπρωξε μέσα σε ένα βαν μαζί με άλλους κρατούμενους, η ώρα ήταν 19:30.
Στα Ελληνικά κρατητήρια με μετέφεραν μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους (ένας από αυτούς ήταν ένα παιδί 13 ετών). Με γροθιές μας χτυπούσαν ενώ ανεβαίναμε στον 6ο όροφο. Οι αστυνομικοί κράτησαν τη κάμερα μου και τις κάρτες μνήμης και με έψαξαν 8 φορές. Πέταξαν κάτω όλο το περιεχόμενο της τσάντας μου και με ανάγκασαν να γδυθώ. Αφού ντύθηκα με ανέβασαν στον 12ο όροφο.

Στο ασανσέρ οι αστυνομικοί με έβριζαν στα Αγγλικά (δεν ήταν μεγαλύτεροι από 25 χρονών) “fuck you, mother fuckers, I will fuck your mother, and so on.” Καθώς με έβριζαν με χτυπούσαν στο κεφάλι και στο στομάχι. Το ασανσέρ σταμάτησε και μπήκε μέσα ένας πενηντάρης αστυνομικός, υποθέτω ότι του είπαν ότι είμαι φωτογράφος (κατάλαβα την λέξη φωτογράφος στα Ελληνικά). Ο αστυνομικός με κοίταξε, έβγαλε ένα μαχαίρι από τη ζώνη του και απειλώντας με είπε: “I will cut your balls and fuck you in the ass”. Οι άλλοι γέλασαν και τον ευχαρίστησαν για την "παράσταση".

Όταν φτάσαμε στο 12ο όροφο καθώς πηγαίναμε στο διάδρομο με κλότσησαν στους αστραγάλους, και με τους αγκώνες τους με χτύπησαν στο στήθος, το κεφάλι και το λαιμό. Με ξαναέψαξαν, πετώντας τα πράγματα από την τσάντα μου. Ζήτησα πολλές φορές να μιλήσω με κάποιο ανώτερο αξιωματικό αλλά κάθε φορά με χτυπούσαν περισσότερο. Τους έδειξα το διαβατήριο μου και ζήτησα να αναγνωρίσουν ότι είμαι φωτορεπόρτερ από το εξωτερικό αλλά μου πέταξαν το διαβατήριο και μου είπαν να μην μιλάω.

Περίμενα πολύ ώρα χωρίς να γνωρίζω τι γίνεται. Μετά από 6 ώρες με πήγαν στα κρατητήρια μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους, μου επέστρεψαν την κάμερα μαζί με τις κάρτες μνήμες που είχαν όμως διαγράψει το περιεχόμενο τους. Στις 24:30 τηλεφώνησα στους φίλους μου στην Αθήνα και τους ενημέρωσα για το τι γινόταν. Εκείνοι μου βρήκαν δικηγόρο και μίλησαν με την πρεσβεία του Εκουαδόρ για το τι συνέβαινε. Στις 02:00 είδα το δικηγόρο που μου είπε ότι όλες οι φωτογραφίες μου είχαν αντιγραφεί σε ένα DVD και ότι πιθανότατα θα με κατηγορούσαν για "πρόκληση ταραχών". Την επόμενη μέρα η υποψία του επαληθεύτηκε.
Συναντήθηκα με το δικηγόρο που θα αναλάμβανε την υπόθεση μου και μου είπε ότι η Ελληνική Αστυνομία με κατηγορούσε " ότι ήμουν μέλος μιας ομάδας 12 ατόμων που ξεκίνησαν τις ταραχές". Πουθενά στην κατηγορία δεν αναφερόταν ότι είμαι φωτογράφος από το Εκουαδόρ, ότι μένω στην Ισπανία όπου κάνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές. Στις 16:30 πήγαμε στο δικαστήριο, όπου ο δικηγόρος μου πιστοποίησε ότι είμαι φωτογράφος, κάτοικος Ισπανίας και μεταπτυχιακός φοιτητής, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση μου αλλά η δίκη θα γίνει αυτή τη βδομάδα.

Κλείνοντας...
Ευχαριστώ εκ βαθέως όλους εκείνους στην Βαρκελώνη και Αθήνα που χωρίς όρους με βοήθησαν και συνέβαλαν στην απελευθέρωση μου. Την κυβέρνηση του Εκουαδόρ και τους αντιπροσώπους της στην Αθήνα για τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα με την οποία χειρίστηκαν την υπόθεση μου. Τους δικηγόρους που με υπερασπίστηκαν και την Ελληνική Ένωση φωτογράφων για την παρέμβαση της. Ελπίζω όλοι εσείς που διαβάζετε την δήλωση μου να προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να μην μείνει αυτή η πράξη ατιμώρητη. Μην διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες για την προάσπιση των ανθρώπινων
δικαιωμάτων και την ελευθερία του Τύπου για όλους τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους του κόσμου.
Επικοινωνία:
daniel_patino_flor@yahoo.com

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5337.html

o_gavros
04/06/2009, 14:46
αυτό για τη Φατμέ που έκανε τη βρωμοδουλειά της στο Γενί Τζαμί το'χεις ακουστά φαντάζομαι φίλε.

σιγά μην ξεχωρίζανε τα γουρουνάκια ποιον κοπανάνε.
εκτός του ότι μπορεί να μην νιώθουν,ακολουθούν και εντολές.οι οποίες εντολές δίνονται σε πολύ απλή μορφή: "Σαπίστε τους όλους".

αφού δεν έπεσε σε καμιά ζαρντινιέρα ή δεν εξοστρακίστηκε καμιά σφαίρα πάνω του,ίσως θα έπρεπε να νιώθει και τυχερός...:rolleyes:

Ξέχασα κάτι."τι δουλειά είχε αυτός εκεί πέρα να τραβάει φωτογραφίες?"...

ασταδιαλα πια,αηδία συνέχεια σου προκαλούνε.

LsKostas
04/06/2009, 14:57
Τους εχω σιχαθει και μ εχουν κουρασει να διαβαζω τα κατορθωματα τους

:sick:

Tpap
04/06/2009, 14:58
ο θυμόσοφος λαός μας έχει προβλέψει και αυτή την περίπτωση...:

''μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά''

''όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρών' οι κότες''

το μόνο που θα προσέθετα είναι ότι ό άτυχος ρεπόρτερ ήταν σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο...

σιτ χάπενς. :( :wave2:

devil's animal
04/06/2009, 15:07
τα εχουμε ξαναπει.
οταν σου γ@μιεται η μανα, η γυναικα, η αδελφη, και ολο το σοϊ με τους εν λογω διαδηλωτες, και εσενα απλα δεν σου σηκωνεται ειναι το μονο σου οπλο αυτο...:rolleyes:

σκατα στον ταφο τους.:mad:

:a56:

ggs
04/06/2009, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

το μόνο που θα προσέθετα είναι ότι ό άτυχος ρεπόρτερ ήταν σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο...

Στα Ελληνικά κρατητήρια με μετέφεραν μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους (ένας από αυτούς ήταν ένα παιδί 13 ετών). Με γροθιές μας χτυπούσαν ενώ ανεβαίναμε στον 6ο όροφο. Οι αστυνομικοί κράτησαν τη κάμερα μου και τις κάρτες μνήμης και με έψαξαν 8 φορές. Πέταξαν κάτω όλο το περιεχόμενο της τσάντας μου και με ανάγκασαν να γδυθώ. Αφού ντύθηκα με ανέβασαν στον 12ο όροφο.

Στο ασανσέρ οι αστυνομικοί με έβριζαν στα Αγγλικά (δεν ήταν μεγαλύτεροι από 25 χρονών) “fuck you, mother fuckers, I will fuck your mother, and so on.” Καθώς με έβριζαν με χτυπούσαν στο κεφάλι και στο στομάχι. Το ασανσέρ σταμάτησε και μπήκε μέσα ένας πενηντάρης αστυνομικός, υποθέτω ότι του είπαν ότι είμαι φωτογράφος (κατάλαβα την λέξη φωτογράφος στα Ελληνικά). Ο αστυνομικός με κοίταξε, έβγαλε ένα μαχαίρι από τη ζώνη του και απειλώντας με είπε: “I will cut your balls and fuck you in the ass”. Οι άλλοι γέλασαν και τον ευχαρίστησαν για την "παράσταση".

Όταν φτάσαμε στο 12ο όροφο καθώς πηγαίναμε στο διάδρομο με κλότσησαν στους αστραγάλους, και με τους αγκώνες τους με χτύπησαν στο στήθος, το κεφάλι και το λαιμό. Με ξαναέψαξαν, πετώντας τα πράγματα από την τσάντα μου. Ζήτησα πολλές φορές να μιλήσω με κάποιο ανώτερο αξιωματικό αλλά κάθε φορά με χτυπούσαν περισσότερο. Τους έδειξα το διαβατήριο μου και ζήτησα να αναγνωρίσουν ότι είμαι φωτορεπόρτερ από το εξωτερικό αλλά μου πέταξαν το διαβατήριο και μου είπαν να μην μιλάω.

ALWAYS SHIT HAPPENS στο "μυαλό" των αστυνομικών......

alximistis
04/06/2009, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα...

ο άτυχος ρεπόρτερ σε λάθος τόπο και χρόνο!!!! Έχεις ιδέα τι θα πει ρεπορτάζ;;;;; Ξέρεις για τι πράγμα μιλάς;;;;;; Επειδή σαφέστατα δεν γνωρίζεις τράβα διάβασε τι λέει το Σύνταγμα και τι λένε οι νόμοι της χώρας στην οποία ζεις και μετά βγες και πες ότι θες. Αλλά τουλάχιστον γνώριζε σε τι αναφέρεσαι.

idi
04/06/2009, 15:18
θελω να δημοσιεύσετε και μια απο τις 1,000,000 αντίστοιχες επιστολες ρεπορτερ απο αντιμετώπιση σε "πολιτισμένες" χωρες οπως η HΠΑ και το Ηνωμένο Βασιλιο, Ιταλια κτλ ετσι για να συγκρίνουμε.....

alximistis
04/06/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
θελω να δημοσιευσετε και μια απο τις 1,000,000 αντιστοιχες επιστολες ρεπορτερ απο αντιμετοπιση σε "πολιτισμενες" χωρες οπως η HΠΑ και το Ηνωμενο Βασιλιο, Ιταλια κτλ ετσι για να συγκρινουμε.....

για δημοσίευσε εσύ που ξέρεις... για να δούμε κι εμείς οι άσχετοι... ειδικά από τις χώρες που ανέφερες για δημοσίευσε μία...

idi
04/06/2009, 15:25
ασε μας ρε Στελακο αγωνιστη των media....

μια επιστολη ενος πουθενα την δημοσιευσαμε και πιασαμε το παπα απο τα @@

υπαρχουν τιποτα αποδειξεις? και στη τελικη θα πιστεψω ενα παπαροβιολη απο το πουθενα (τι δουλεια εχει εδω???) και οχι τις επισημες αρχες?

χεσε μας!

MikeG
04/06/2009, 15:26
:evil: :evil: :evil: :evil:

tai
04/06/2009, 15:27
θελω να δημοσιευσετε και μια απο τις 1,000,000 αντιστοιχες επιστολες ρεπορτερ απο αντιμετοπιση σε "πολιτισμενες" χωρες οπως η HΠΑ και το Ηνωμενο Βασιλιο, Ιταλια κτλ ετσι για να συγκρινουμε.....

δλδ ρε Γιώργο αμα κάνουν και άλλοι της μαλακίες αυτες εμεις παίρνουμε συχωροχάρτι??

Απο πότε η παρανομία μετριέται με την παρανομία σε άλλες χώρες?

Απο πότε η ελευθερία για την οποία πέθαναν τόσες και τόσες γενιές Ελλήνων, μετριάζετε με βάσει τον φασισμό άλλων??

οτι νανε λες μερικές φορές γμτ

alximistis
ασε μας ρε Στελακο αγωνιστη των media....

μια επιστολη ενος πουθενα την δημοσιευσαμε και πιασαμε το παπα απο τα @@

υπαρχουν τιποτα αποδειξεις? και στη τελικη θα πιστεψω ενα παπαροβιολη απο το πουθενα (τι δουλεια εχει εδω???) και οχι τις επισημες αρχες?

χεσε μας!

χαίρομαι που για πολλοστή φορά εδωμέσα φέρνεις στοιχεία των όσων λες. Χαίρομαι που για πολλοστή φορά αποδεικνύεις με ντοκουμέντα τα επιχειρήματα σου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.
Καλή συνέχεια :)

el_hymador
θελω να δημοσιεύσετε και μια απο τις 1,000,000 αντίστοιχες επιστολες ρεπορτερ απο αντιμετώπιση σε "πολιτισμένες" χωρες οπως η HΠΑ και το Ηνωμένο Βασιλιο, Ιταλια κτλ ετσι για να συγκρίνουμε.....

ε και;

τι σημαινει αυτο;

Οτι επειδη ασκειται αστυνομικη βια στις "πολιτισμενες" χωρες εχουν αυτοματα το ελευθερο οι αστυνομικοι της Ελλαδος να βαρανε και να συλλαμβανουν οποιον θελουν;

:confused:

idi
04/06/2009, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
χαίρομαι που για πολλοστή φορά εδωμέσα φέρνεις στοιχεία των όσων λες. Χαίρομαι που για πολλοστή φορά αποδεικνύεις με ντοκουμέντα τα επιχειρήματα σου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.
Καλή συνέχεια :)

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ? ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΜΕ ΤΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

idi
04/06/2009, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε και;

τι σημαινει αυτο;

Οτι επειδη ασκειται αστυνομικη βια στις "πολιτισμενες" χωρες εχουν αυτοματα το ελευθερο οι αστυνομικοι της Ελλαδος να βαρανε και να συλλαμβανουν οποιον θελουν;

:confused:

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ?

idi
04/06/2009, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
δλδ ρε Γιώργο αμα κάνουν και άλλοι της μαλακίες αυτες εμεις παίρνουμε συχωροχάρτι??

Απο πότε η παρανομία μετριέται με την παρανομία σε άλλες χώρες?

Απο πότε η ελευθερία για την οποία πέθαναν τόσες και τόσες γενιές Ελλήνων, μετριάζετε με βάσει τον φασισμό άλλων??

οτι νανε λες μερικές φορές γμτ

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔIΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ MEDIA (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ "INDYMEDIA" :evil: ... IF YOU KNOW WHAT I MEAN)

idi
04/06/2009, 15:33
μιλανε ολοι .... μιλανε και οι Α.Ρ.Δ.... ελεος!!!!!!

btw απο τι γραφει δεν ειναι φωτορεπόρτερ ο τυπας αλλα σπουδαστής! απο που και ως που φωτορεπόρτερ? τον εχει στήλη καμιά εφημερίδα? δουλευει για κάποιον? ενας πουθενάς ειναι και δηλωνε "φωτογράφος" (οπως εγω μπορω να δηλωσω... συγγραφέας!)

alximistis
04/06/2009, 15:37
ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ? ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΝΤΙΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΜΕ ΤΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

ΟΚ ας πούμε ότι εγώ πίστεψα μία απλή επιστολή. Δεκτόν. Εσύ αν δεν κάνω λάθος ανέφερες για το τι γίνεται σε άλλες χώρες. Και συγκεκριμένα είπες για ΗΠΑ Ιταλία και Αγγλία για να συγκρίνουμε. Και σου λέω το πολύ απλό. Για να το λες θα το ξέρεις έτσι θα είναι. Επομένως δώσε και σε μας μία επιστολή ή ένα δημοσίευμα για να το δούμε και να καταλάβουμε τι γίνεται. Αντί γι' αυτό άρχισες τα γνωστά σου. Και στο ξαναλέω. Θέλω να το δεχτώ πως είναι έτσι. Όπως τα λες. Θα μας δείξεις κάτι να το δούμε κι εμείς;;; Με στοιχεία;;; Για να το καταλάβω ο άνθρωπος.

Όσο για την απλή επιστολή αυτή η επιστολή κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ημέρες. Και έχει φτάσει σε πολλά ΜΜΕ και δημοσιογράφους. Εκτιμώ ότι ΔΕΝ είναι 100% αληθινή! Εκτιμώ δηλαδή ότι εμπεριέχει υπερβολές. Ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχει αλήθεια σε βασικά της σημεία.
Αλλά ας πούμε ότι δεν είναι έτσι. Ας πούμε ότι κάνω λάθος και δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας.
Επειδή ήμουν σε εκείνη την πορεία μαζί με πολλούς συναδέλφους και ήμουν και στον Αγ. Παντελεήμονα μετά την πορεία αν θες να σου πω τη δική μου μαρτυρία για τα όσα είδα. Κι αν δεν σου κάνει η δική μου γιατί πιθανά να την θεωρείς μεροληπτική να σου πω συνάδελφο ο οποίος μάλιστα είναι πολύ "δεξιός" να του μιλήσεις να σου πει γι αυτά που είδε εκείνος. Που είναι και νεοδημοκράτης.

idi
04/06/2009, 15:40
γιατι μου λες οτι ο συναδελφος σου ειναι δεξιος? εμενα τι με νοιαζει? ουτε καν δεξιος δεν ειμαι!

και γιατι κυκλοφορει στα δημοσιογραφικα στεκια η επιστολη αφου ο τυπος δεν ειναι συναδελφος σου?

και γιατι να μη πιστεψω τη μαρτυρια σου? εσυ εισαι ενα υπαρκτο προσωπο σε ξερω... εχουμε κατσει και 10 φορες να πιουμε ενα καφε! εκει να το πιστεψω γιατι οχι?... αλλα ενα πουθενα απο το εκουαδορ... χλωμο...

alximistis
04/06/2009, 15:47
γιατι μου λες οτι ο συναδελφος σου ειναι δεξιος? εμενα τι με νοιαζει? ουτε καν δεξιος δεν ειμαι!

και γιατι κυκλοφορει στα δημοσιογραφικα στεκια η επιστολη αφου ο τυπος δεν ειναι συναδελφος σου?

1). Στο είπα ότι είναι δεξιός όχι για να κάνω σύγκριση με σένα ή να πω ότι είστε και οι δύο δεξιοί αλλά για να σου πω ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες σε πολλά γεγονότα σε διάφορα σκηνικά οι οποίοι μπορούν να τα επιβεβαιώσουν και ότι αυτοί οι άνθρωποι τυγχάνει κάποιοι από αυτούς να ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Δεν έχουν δηλαδή κάποιο όφελος να είναι κατά των αστυνομικών ή κατά της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Γι αυτό στο είπα. Για να ξέρεις ότι δεν εκπροσωπούν όλοι κάποιο χώρο ενάντιο στην κυβέρνηση και στην εξουσία.

2). Τώρα για το δεύτερο... τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Κάθε τι μπορεί να φτάσει στα γραφεία και από κει και πέρα εξαρτάται πόσο θα κριθεί σοβαρό ή όχι. Αυτός έστειλε μία επιστολή και αυτή μέσω διαδικτύου κυκλοφόρησε. Απλό δεν είναι;;;

idi
04/06/2009, 15:52
οκ τωρα μιλαμε... στο συγκεκριμένο θεμα και τα σχετικά οι αρχες μου ειναι οι εξης:

1. δε πιστεύω κανενα χωρις να διασταυρώσω πληροφορίες
2. αν υπάρχουν ΜΟΝΟ οι μαρτυρίες των εμπλεκομένων θα πιστέψω παντα την εκδοχή της Αρχής (εκτος και αν ειμαι σίγουρος για την φερεγγυότητα του "άλλου" εμπλεκομενου)
3. δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους Α.Ρ.Δ. (εχω περισσοτερη στην αστυνομια αν και ακουγεται παραξενο...)

el_hymador
04/06/2009, 15:56
Μπορει καποιος να μου εξηγησει το λογο που ενας "πουθενας" απο το Εκουαδορ ηρθε στην Ελλαδα και ενεπλακη εσκεμενα σε επεισοδια προκειμενου να τον συλλαβουν με αποτερο σκοπο να γραψει μια επιστολη με ανακριβειες και ψευδη στοιχεια για να κατηγορησει του αγιους Ελληνες αστυνομικους;

alximistis
04/06/2009, 15:57
οκ τωρα μιλαμε... στο συγκεκριμένο θεμα και τα σχετικά οι αρχες μου ειναι οι εξης:

1. δε πιστεύω κανενα χωρις να διασταυρώσω πληροφορίες
2. αν υπάρχουν ΜΟΝΟ οι μαρτυρίες των εμπλεκομένων θα πιστέψω παντα την εκδοχή της Αρχής (εκτος και αν ειμαι σίγουρος για την φερεγγυότητα του "άλλου" εμπλεκομενου)
3. δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους Α.Ρ.Δ. (εχω περισσοτερη στην αστυνομια αν και ακουγεται παραξενο...)

1). συμφωνώ δεν διαφωνώ
2). κακώς. Οι αρχές προσπαθούν πάντα να μετριάσουν το γεγονός (σχεδόν πάντα) και να μειώσουν τη σημασία του.
3). Απόλυτη εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε εγώ αλλά στην αστυνομία να έχεις την ελληνική... αυτό κι αν είναι άτοπο. Επειδή μέρα με τη μέρα τους γνωρίζω περισσότερο... άστο... τραγική κατάσταση! Χωρίς να φταίνε αποκλειστικά μόνο οι ίδιοι.

alximistis
04/06/2009, 15:58
Μπορει καποιος να μου εξηγησει το λογο που ενας "πουθενας" απο το Εκουαδορ ηρθε στην Ελλαδα και ενεπλακη εσκεμενα σε επεισοδια προκειμενου να τον συλλαβουν με αποτερο σκοπο να γραψει μια επιστολη με ανακριβειες και ψευδη στοιχεια για να κατηγορησει του αγιους Ελληνες αστυνομικους;

δεν διαφωνώ με αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά αν διαβάσεις πολύ προσεκτικά την καταγγελία νομίζω θα διακρίνεις και συ υπερβολές. :)

idi
04/06/2009, 15:59

δεν εχω ιδεα... παντα υπαρχει η εκδοχη της προβοκατσιας... και στη τελικη μπορει να γουσταρει riots οπως λενε και οι φιλοι μας οι αμερικλανοι και να θελει να παρει το feeling

το θεμα ειναι οτι δεν αποκλειω οτι μπορει να εγινε το γεγονος αλλα το αναθεμα στις πρωτες απαντησεις του ποστ και τα συμπερασματα με εξοργιζουν! τοσο απλα

el_hymador
04/06/2009, 16:03
δεν εχω ιδεα... παντα υπαρχει η εκδοση της προβοκατσιας... και στη τελικη μπορει να γουσταρει riots οπως λενε και οι φιλοι μας οι αμερικλανοι και να θελει να παρει το feeling

το θεμα ειναι οτι δεν αποκλειω οτι μπορει να εγινε το γεγονος αλλα το αναθεμα στις πρωτες απαντησεις του ποστ και τα συμπερασματα με εξοργιζουν! τοσο απλα

τη προβοκατσια ρε συ IDI μπορει να τη κανει ο οποιοσδηποτε εναλλακτικος αριστεροσυσπειρωριζοσπαστικος τυπος....

δεν αντιλεγω στο οτι ο τυπος μπορει να λεει και τα δικα του, αλλα αυτα που περιγραφει δεν ειναι και τοσο υπερβολικα η αδυνατα να συμβουν δε νομιζεις;

idi
04/06/2009, 16:07
ναι αλλα δε θα σχολιαζαμε μια επιστολη ενος "εναλλακτικου αριστεροσυσπειρωριζοσπαστικου τυπου" μεσα στο moto.gr, δε συμφωνεις?

το πλιατσικο του δεκεμβρη εκανε το γυρο του κοσμου μεσω ΜΜΕ... ολα τα κοπροσκυλα σε καθε γωνια της γης θα λεγαν "τι ωραια! στην ΑΘΗΝΑ επρεπε να ζουμε"..... :evil:

idi
04/06/2009, 16:11
βεβαια το γυρο του κοσμου θα εκανε και η δολοφονία του πιτσιρικά και για αυτο δεν πρεπει να ειμαστε και πολυ περήφανοι.... :(

Zid
04/06/2009, 16:24
:a16: :a16: :a16: :a12: Λες και δεν ξέρουμε πως λειτουργεί η Ελλ. Αστυνομία....

Η επιστολή αν είναι αληθινή η οχι μας μάρανε.... :rolleyes:

:alien:

idi
04/06/2009, 17:18
Η ουσία μιας δημοσιάς συζήτησης ειναι να διαφωνούμε ωστε να υπάρχει νόημα ύπαρξης της συζήτησης. Αλλιώς φτάνει ο τίτλος και το αρχικό ποστ. Όπου συμφωνώ με τις καταγεγραμμένες απόψεις απλά δεν συμμετέχω.

Αν ειναι να συμφωνούμε τοτε τσαμπα γράφουμε!

Οι απόψεις ειναι σα τις κωλοτρυπίδες άλλωστε... ολοι έχουμε απο μια...

argy_kap
04/06/2009, 18:54
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔIΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ MEDIA (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ "INDYMEDIA" :evil: ... IF YOU KNOW WHAT I MEAN)

+100000 :beer:

fantacid
04/06/2009, 19:26
τυχερος ο τυπας....

απο τη μια μαζεψε τετοιες εμπειριες για να τις λεει στους φιλους οταν γυρισει σπιτι του κ φυσικα θα του μεινει αξεχαστο το ταξιδακι του στην ελλαδα....

απτην αλλη ειναι πολυ τυχερος που θα γυρισει στο σπιτι του εστω κ με καποιες μελανιες παραπανω...

:sad:

ronin1
04/06/2009, 19:27
καπου αναφερθηκε η φραση..''επίσημες αρχές''..

:lol: :lol: :lol: :lol:

μπομπόλια αρχές..

:lol: :lol:

doctor x
04/06/2009, 20:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
[B]το παραθετω οπως μου το εστειλαν

Παράνομη 24ωρη σύλληψη στην Αθήνα

. Την προηγούμενη μέρα ένας αστυνομικός ενώ έλεγχε τα έγγραφα ενός μουσουλμάνου του πήρε το Κοράνι, (μπροστά στην γυναίκα και το παιδί του) το πέταξε και το πάτησε.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ Η ΔΕΡΜΑΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ.
(σορυ αλλα με πιανει μια ...αλλεργια οταν ακουω για θρησκευτικες π@π@ριες)

ΥΓ.και μετα μιλατε για ανεκπαιδευτη αστυνομια.αυτοι πρεπει να παιζουν στο...illuminati!

165479

the who
04/06/2009, 21:01

Αν εχουμε τοσο μεγαλο μορφωτικο επιπεδο που να λεμε καποιον που κανει μαστερ "πουθενα" ειμαστε θεοι.(Τι θεοι ρε,ημιθεοι ειμαστε).

nobody
04/06/2009, 21:02
ρε ημιθεε μπας και σε λενε ηλια τελικα??

διοτι ξερω ενα ηλια ημιθεο!!

laryfz1
04/06/2009, 23:04
επιστολη---------------
την ήμερα που κατήγγειλε ο <<φωτορεπόρτερ>>απο το εκουαδορ παράνομοι σπασανε αυτοκινητα μαγαζια περιπολικα κτλ και ο εν λογο απο οτι καταλαβα το μονο που ειχε να πει ηταν για την βια της αστυνομιας.΄και η φωτο ειναι χιλιες λεξεις και τις λεει ο καθενας οπως θελει.καλα τα λογια του αλλα στα αρχη@##$ μου τα γραφω επειδη μπορει να λεει ψεμματα και να μην λεει παλι στα αρχι@#$@# μου και ξερετε γιατι?γιατι η βια ηταν λιγη,παρανομοι να εγκληματουν και εμεις τους κοιταζουμε.Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ολοι γινανε δημοκρατες του κωλου

el_hymador
04/06/2009, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
επιστολη---------------
την ήμερα που κατήγγειλε ο <<φωτορεπόρτερ>>απο το εκουαδορ παράνομοι σπασανε αυτοκινητα μαγαζια περιπολικα κτλ και ο εν λογο απο οτι καταλαβα το μονο που ειχε να πει ηταν για την βια της αστυνομιας.΄και η φωτο ειναι χιλιες λεξεις και τις λεει ο καθενας οπως θελει.καλα τα λογια του αλλα στα αρχη@##$ μου τα γραφω επειδη μπορει να λεει ψεμματα και να μην λεει παλι στα αρχι@#$@# μου και ξερετε γιατι?γιατι η βια ηταν λιγη,παρανομοι να εγκληματουν και εμεις τους κοιταζουμε.Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ολοι γινανε δημοκρατες του κωλου

Ε μα μαλακια που τους κοιταζαμε!

Επρεπε να παρουμε κανα καδρονι, να τους σπασουμε το κεφαλι, να κατουρησουμε στο κορανι και να τους κρατησουμε νηστικους μεχρι το ραμαζανι, οπου και θα τους σερβιραμε χοιρινο γυρο...

αλλα τετοιοι φλωροι ειμαστε ολοι μας!

:mad:

Drapetsoniths
04/06/2009, 23:14
Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Και ποιος θα ορισει ποση δημοκρατια ειναι αρκετη για να μην βλαψει την ιδια την δημοκρατια:confused:

Φιλικα:beer:

kerasaki
05/06/2009, 01:50
An ειχα φαει εγω τοσο ξυλο που περιγραφει μαλλον θα ειχα πεθανει 4 φορες,
οπου υπαρχει καπνος 99% υπαρχει και φωτια

kerasaki
05/06/2009, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Drapetsoniths
Και ποιος θα ορισει ποση δημοκρατια ειναι αρκετη για να μην βλαψει την ιδια την δημοκρατια:confused:

Φιλικα:beer:

Στη συγκεκριμενη περιπτωση διαδηλωνε οσο θελεις αρκει να μην καταπατας το δικαωμα του διπλανου σου(δικαιωμα στην περιουσια, να κινεισαι με ασφαλεια στο δρομο, να φτασεις στον προορισμο σου). θελεις να διαδηλωσεις στην πανεπιστημιου?πιασε την τερμα δεξια λωριδα και ξαπλωσε κατω

the who
05/06/2009, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
ρε ημιθεε μπας και σε λενε ηλια τελικα??

διοτι ξερω ενα ηλια ημιθεο!!

Tι λες ρε Γιαννη?:eyepop:

TROOPER
05/06/2009, 13:27
idi...συνωνυμο της απογοητευσης σε τετοιου ειδους κουβεντες.:sad:

maron
05/06/2009, 13:59
εσυ απο πανω .........
και λιγα λες..............

fantacid
05/06/2009, 14:15
Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

υπαρχει κ το αλλο....

η εξουσια που δινεται σε ατομα που δεν μπορουν να τη διαχειριστουν σωστα ή κ καθολου.

VGER
05/06/2009, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Στη συγκεκριμενη περιπτωση διαδηλωνε οσο θελεις αρκει να μην καταπατας το δικαωμα του διπλανου σου(δικαιωμα στην περιουσια, να κινεισαι με ασφαλεια στο δρομο, να φτασεις στον προορισμο σου). θελεις να διαδηλωσεις στην πανεπιστημιου?πιασε την τερμα δεξια λωριδα και ξαπλωσε κατω

+10000

ggs
05/06/2009, 14:22
ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ολοι γινανε δημοκρατες του κωλου

:a018:

mats8282
05/06/2009, 14:52
Τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου....

LsKostas
05/06/2009, 15:05
Βασικα την επομενη φορα που θα γραφτουν χοντραδες απο συγκεκριμμενα ατομα ΠΑΛΙ θα πεσουν γερα μπινελικια ...

Εχουν γ@%@ αρκετα θρεντακια που πραγματευονται πολυ σοβαρα θεματα

και εχει καταντησει αηδια...

idi
05/06/2009, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
idi...συνωνυμο της απογοητευσης σε τετοιου ειδους κουβεντες.:sad:

sorry ρε φιλε που σε απογοήτευσα.... και που δε παω με το ρευμα της μοδας και να λεω αρλουμπες και να βριζω καθε αστυνομικο ... δε θα το ξανακανω...

Btw ενα ολοκληρο φορουμ προοδευτικων(My ass) δεν ειδα να σχολιαζει τη πραγματικη ειδηση της ημερας... ξες αυτη που δεν δεχεται ερμηνείες.... ειναι απλα η πικρη αλήθεια....

http://www.zougla.gr/news.php?id=44789

εδω ειμαι να εχω μια διαφορετικη αποψη απο καθε κομπλεξα που το μονο που εχει να πει στη ζωη του ειναι "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι..."

sorry και παλι...

idi
05/06/2009, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Βασικα την επομενη φορα που θα γραφτουν χοντραδες απο συγκεκριμμενα ατομα ΠΑΛΙ θα πεσουν γερα μπινελικια ...

Εχουν γ@%@ αρκετα θρεντακια που πραγματευονται πολυ σοβαρα θεματα

και εχει καταντησει αηδια...

γιατι δεν αρχιζεις απο τωρα? οχι τιποτα αλλο αλλα ο τρομος πλαναται πανω απο το φορουμ μετα απο αυτη σου τη δηλωση... εγω παραλιγω να χεστω πανω μου με το που το διαβασα αν και καταλαβα οτι δε λες για μενα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LsKostas
06/06/2009, 02:27
γιατι δεν αρχιζεις απο τωρα? οχι τιποτα αλλο αλλα ο τρομος πλαναται πανω απο το φορουμ μετα απο αυτη σου τη δηλωση... εγω παραλιγω να χεστω πανω μου με το που το διαβασα αν και καταλαβα οτι δε λες για μενα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aφου χεστηκες να σκουπιστεις.

Εαν το καταλαβες οτι ελεγα για σενα μπραβο σου,συνηθως οσα κεφαλια φασιστων εχουν ανοιξει
δεν ειχαν τιποτα μεσα.

LsKostas
06/06/2009, 02:31
sorry ρε φιλε που σε απογοήτευσα.... και που δε παω με το ρευμα της μοδας και να λεω αρλουμπες και να βριζω καθε αστυνομικο ... δε θα το ξανακανω...

Btw ενα ολοκληρο φορουμ προοδευτικων(My ass) δεν ειδα να σχολιαζει τη πραγματικη ειδηση της ημερας... ξες αυτη που δεν δεχεται ερμηνείες.... ειναι απλα η πικρη αλήθεια....

http://www.zougla.gr/news.php?id=44789

εδω ειμαι να εχω μια διαφορετικη αποψη απο καθε κομπλεξα που το μονο που εχει να πει στη ζωη του ειναι "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι..."

sorry και παλι...

ο αστυνομικος που κατεληξε στην Κυψελη ηταν ντροπη και κριμα που πηγε ετσι αδικα
αφου τον σκοτωσε ενας που κουβαλαγε πιστολι κακοποιος του ποινικου δικαιου
αυτο λενε οσοι εχουν εστω και λιγο μυαλο.

Και που σαι? 500 βιτρινες και 600 τραπεζες δεν κοστιζουν οσο μια ανθρωπινη ζωη ΔΕΞΙΕ ...

idi
06/06/2009, 07:38
ο αστυνομικος που κατεληξε στην Κυψελη ηταν ντροπη και κριμα που πηγε ετσι αδικα
αφου τον σκοτωσε ενας που κουβαλαγε πιστολι κακοποιος του ποινικου δικαιου
αυτο λενε οσοι εχουν εστω και λιγο μυαλο.

Και που σαι? 500 βιτρινες και 600 τραπεζες δεν κοστιζουν οσο μια ανθρωπινη ζωη ΔΕΞΙΕ ...

κομπλεξα ο αστυνομικος κατεληξε γιατι ενα αλλος κομπλεξας σαν εσενα προσπαθησε να προστατεψει το κακοποιο του ποινικου δικαιου απο τους "κακους μπατσους"...... και μια ανθρωπινη ζωη εχει μεγαλυτερη αξια απο την ηλιθια ιδεολογια σου ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

idi
06/06/2009, 07:40
Aφου χεστηκες να σκουπιστεις.

Εαν το καταλαβες οτι ελεγα για σενα μπραβο σου,συνηθως οσα κεφαλια φασιστων εχουν ανοιξει
δεν ειχαν τιποτα μεσα.

ανοιξε το δικο σου κεφαλι φασιστομουτρο μονος σου τοτε.

αναμεσα στους 2 μας υπαρχει ενασ φασιστας και αυτος εισαι ΕΣΥ

the who
06/06/2009, 07:50
Ο φασιστας μπορει καποτε να καταλαβει τι κανει λαθος και να το διορθωσει.Ο μαλακας ποτε.

Παληα ισπανικη παροιμια.

Gandalf dr685sm
06/06/2009, 08:06
Θα μου επιτρέψετε να πω και εγώ μια-δυο κουβέντες;

Πάμε απο την αρχή λοιπόν.

Καταρχάς εγώ να τονίζω οτι καλή τη θέληση θα πιστέψω και τις δύο πλευρές. Και τον επιστολογράφο και τις Αρχές. Εκείνο όμως που λείπει απο την ιστορία είναι οι επίσημες εκδοχές με στοιχεία και ντοκουμέντα για το αληθές του πράγματος.

Μια επιστολή δεν λέει τίποτα. Παρουσιάζει απλά μια εκδοχή χωρίς κανένα ντοκουμέντο και με μια οπτική που έχει ο παθών εκείνη την στιγμή που τελεί και υπό καθεστώς πανικού μέσα στον χαμό και την φασαρία.

Οι Αρχές απο την άλλη δεν είναι και πολυ μακριά το σημείο που αρκετοί μέσα στα σώματα ασφαλείας, θεωρούν οτι είναι υπεράνω του νόμου και βαράνε οτι κινείται υπό διαταγές. Παρόλα αυτά και πάλι επειδή δεν ήμασταν μπροστά να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει , διατηρώ επιφυλάξεις για το τι μπορεί να έκανε ο συγκεκριμένος.

Το σημείο που θα σταθώ είναι σε αυτό που συμβαίνει μέσα στο forum. Έχουμε πάρει μια επιστολή που μπορεί να είναι αληθινή , μπορεί και οχι και έχει ξεκινήσει μια κλασσική διαδικασία απο κάποιουςι που λένε πως όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο και δεν ξέρω τι άλλο.

Κάποιοι μάλιστα δηλώνουν πως ξέρουμε πως λειτουργούν εκείνοι κτλ κτλ κτλ...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ... ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν εκείνοι που κάνουν το χειρότερο και εκείνοι που κάνουν το καλύτερο. Επειδή γνωρίζω πολλούς αστυνομικούς λόγω υποστήριξης σε μια ηλεκτρονική υπηρεσία τους, η γνώμη μου είναι πως είναι όπως σε κάθε άλλο επάγγελμα. Υπάρχουν Μαλάκες , υπάρχουν και πολύ εντάξει άνθρωποι.

Εκείνο που κάνει έντονο το όποιο έργο/πράξη τους , είναι οτι έχουν την ισχύ να τηρούν τον νόμο (οχι να τον εφαρμόζουν) που έχει σαφώς και ισχύ επάνω στην ζωή όλων μας. Οπότε αν ενας-δυο-χίλιοι στους δέκα χιλιάδες είναι σκάρτοι είναι λογικό να επικεντρώνεται το βλέμα σε αυτούς. Και δικαίως μιας και το σύστημα αξιολόγησης τους δεν λειτουργεί σωστά.

Κάποιοι δεν στέκονται καλά πριν καν μπουν στην σχολή τους... κάποιοι άλλοι χαλάνε στον δρόμο .. όταν όμως δεν υπάρχει τακτικός μηνιαίος και σωστός έλεγχος πως ακριβώς να τους διαχωρίσεις;

Κάποιοι κάποτε είχαν πεί αφού υπάρχουν σωστοί γιατί δεν επεμβαίνουν στα λάθη των άλλων;... ποιός είπε οτι δεν το κάνουν;.. ακόμα και ο επιστολογράφος αναφέρει πως ήρθε κάποιος και είπε να τον αφήσουν , όταν ο πρώτος αστυνομικός τον είχε πιάσει. Αλλά πέρασε στο απαρατήρητο αυτό.

Επίσης αναφέρει ο επιστολογράφος οτι ενώ ήδη έχει περάσει ενα περιστατικό που ήταν έντονο , αντί να σηκωθεί να φύγει το μόνο που κάνει είναι να αλλάξει πλευρά δρόμου και να παραμένει στην περιοχή που γίνονται τα επεισόδια. Εκεί δηλαδή που υπάρχουν ακόμα μάχες.

Εκείνη την στιγμή ξεχάστε λοιπόν το οτι συμβαίνει σε καταστάσεις ειρήνης που υπάρχει λογική. Είναι εμπόλεμη κατάσταση όσο και αν ακούγεται ακραίο. Έχεις δύο πλευρές... η μία σπάει και καταστρέφει ... η άλλη βαράει και συλλαμβάνει. Ποιός θα έχει την λογική να σε αφήσει επειδή φωνάζεις "φωτογράφος; ".. οτι θέλουμε λέμε;... στην κλούβα για εξακρίβωση. ΌΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ (αυτό προσπαθούσε να πεί ο idi).

Το λάθος βέβαια απο τις Αρχές (ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ) είναι η διαδικασία σύλληψης και εξακρίβωσης στοιχείων όπως την αναφέρει ο επιστολογράφος... Αλλά εκεί δεν το διαφημίζεις στο web, το πάς όντως στα δικαστήρια. Τα τοπικά αρχικά ή ακόμα και σε αυτά της Ε.Ε. ή των Ηνωμένων Εθνών, μιας και μιλάμε για ξένο υπήκοο...

Τι θέλω να πώ με όλο το κατεβατό που έχω γράψει μέχρι στιγμής;... μην κρίνετε πριν έχετε όλα τα δεδομένα. Το να δημιουργεί κάποιος στεγανά και απόλυτα , κατευθυνόμενος μόνο απο μια αναφορά χωρίς επίσημα στοιχεία, είναι τουλάχιστον αφελές.

Είναι σαν να γράψω μια επιστολή εγώ , να την αναρτήσω σε blog, site, email και να αναφέρω πως οι μοτοσυκλέτες είναι όλες σκοτώστρες....που ναι μεν μπορέι να κρύβει μια δόση αλήθειας μέσα , αλλά στην ουσία και επειδή το γνωρίζουμε εμείς δεν αληθεύει.

Κρατήστε και μια πισινή και μην εκδηλώνεστε αμέσως και μάλιστα χωρίς στοιχεία. Θα εκτεθείτε.

Gandalf

mivvo
06/06/2009, 12:22
Απιστευτα πραγματα συμβαινουν.

MikeG
06/06/2009, 12:25
Τελευταία προειδοποίηση. Μετά πάει άπατο, διαβάζετε αναλυτικά και αναλόγως.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

TROOPER
06/06/2009, 13:57

sorry και παλι...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συγχωρεμενος :wave2:

Zpower
07/06/2009, 13:43
..............................................................................παει χαλασε ο κοσμος , εμαθαν και τα γουρουνια να βριζουν και αγγλικα , ωραιο το σεναριο του μαγκα ( ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ? και εαν τον ειδε το συμπερασμα του για την παρασταση ποιο ειναι ? ) ,

Tpap
07/06/2009, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα...

ο άτυχος ρεπόρτερ σε λάθος τόπο και χρόνο!!!! Έχεις ιδέα τι θα πει ρεπορτάζ;;;;; Ξέρεις για τι πράγμα μιλάς;;;;;; Επειδή σαφέστατα δεν γνωρίζεις τράβα διάβασε τι λέει το Σύνταγμα και τι λένε οι νόμοι της χώρας στην οποία ζεις και μετά βγες και πες ότι θες. Αλλά τουλάχιστον γνώριζε σε τι αναφέρεσαι.

Στέλιο, μην συγχίζεσαι ρε φίλε...την άποψη μου είπα.

Έχω μια ιδέα τι θα πέι ρεπορτάζ και έχω και τη άποψή μου για τους δημοσιογράφους. Δυστυχώς.
Ξέρω την δουλειά σας, καταλαβαίνω τους σκοπούς σας, αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να υποστηρίξετε το payroll σας και νοσταλγώ την στιγμή που θα υπάρχει πραγματική
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
Έως τότε, σας χρεώνω περισσότερες ευθύνες από εκείνες που χρεώνω στους -άχρηστους- πολιτικούς.

Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα πάλι.

όσο για τήν επιστολή του παλλικαριού-φοιτητή, πρέπει να σου πώ ότι δεν είμαι τόσο ευκολόπιστος. Συνεπώς BS.

συνηθως οσα κεφαλια φασιστων εχουν ανοιξει δεν ειχαν τιποτα μεσα.

Ωραίος.

laryfz1
08/06/2009, 14:52

που να δειτε και των ακροαριστερων!!αλλα να μου πεις τα ακρα τέμνονται

mats8282
09/06/2009, 14:58
Εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=77778&perpage=15&highlight=%E1%F3%F4%F5%ED%EF%EC%E9%EA%FC%F2&pagenumber=1) ειναι το θεμα που ανοιχτηκε οταν πυροβολησαν τον αστυνομικο...Με τις αποψεις πολλων απο εμας για το θεμα το οποιο ηταν αντιστοιχο της φρασης του idi οτι δεν μιλαει κανενας για αυτα...Οι απαντησεις λοιπον φιλε idi ειναι εκει...Οσο για τα περι ιδεολογιας προσωπικα δεν ξερω τι ψηφιζε η γυναικα που μπλεχτηκε στα ποδια των αστυνομικων...Μηπως ξερεις εσυ και της βαζεις την σταμπα;

Οσο για την περιπτωση που σχολιαζουμε εδω δεν μπορω να παρω σαφη θεση....Δεν θα μου εκανε ομως καθολου εντυπωση να ειναι αληθεια...Μα καθολου...

:wave2:

Aggelos_SV
09/06/2009, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody

Το όνομα μου είναι Daniel Patino Flor, είμαι από το Εκουαδόρ και δουλεύω σαν φωτορεπόρτερ από το 2004 για διάφορες εφημερίδες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης.

Ο αστυνομικός με κοίταξε, έβγαλε ένα μαχαίρι από τη ζώνη του και απειλώντας με είπε : “I will cut your balls and fuck you in the ass”. Οι άλλοι γέλασαν και τον ευχαρίστησαν για την "παράσταση".

Έχει και το Εκουαδόρ Σαλλονίκη ρε παιδιά???

LsKostas
09/06/2009, 22:08

που να δειτε και των ακροαριστερων!!αλλα να μου πεις τα ακρα τέμνονται

Μια ερωτηση και αν θες μην απαντας,χαριζει η ομαδα αποψε...

Γιατι παρεξηγηθηκες θα ηθελα να μου πεις ,εγω μιλησα για ακροδεξιους φασιστες.

θα ηθελα να μας αναπτυξεις τις αποψεις σου και μετα θα πας να διαβασεις τι ειπα για τον αστυνομικο στην Κυψελη και ΜΕΤΑ θα επανελθεις αφου θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη και να μην πετας γνωμες σαν "φωτοβολιδα" κροτου λαμψης ...

laryfz1
09/06/2009, 22:17
ηταν απλα μια συμπληρωση στην φραση δεν ειχε σχεση με σενα, δικιο εχεις.:wave2:

Operater
28/06/2009, 21:51
για όνομα.... :( :sad:

iliasgeorge
01/08/2009, 15:56
as ginw banal akoma mia fora....: batsoi gourounia dolofonoi.!
ba ase ase o kosmos einai o no1 malakas.