Σύνδεση

View Full Version : τα καλα τα ξεκωλα ειναι πανω σε 2τροχα

Σελίδες : 1 [2]

dirtbird
11/06/2009, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε αι τραβα για προπονηση αμπαλε που θα κανεις και χειρονομιες :smokin:

:a45: :a45:

Λεωνίδας
12/06/2009, 08:59
τι χάλιες :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

VegasKitty
12/06/2009, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Και επειδη τα στανταρτ τα παιρνουμε απο Αγγλους,Γαλλους κ Αμερικανους...στην Καλιφορνια μπορεις να κυκλοφορεις με μοτο αρκει να φορας κατι στο κεφαλι..ακομα και το Εβραικο καπελακι και εισαι οκ για τον νομο!
Στο Ελλας μαλλον ειμαστε πιο μπροστα και οι αλλοι πισω...

Ειπα γενικα να μη σχολιασω, ο καθενας εχει την αποψη του πανω στο θεμα και στη τελικη η δικη του ασφαλεια παιζετε, αλλα 2 πραγματακια...

1. Επιδη εχω γενηθει και μεγαλωσει ΗΠΑ, και ειμασταν μεγαλη παρεα με μοτο, ενα θα σου πω: οταν βλεπαμε ξεκρανοτους, μη-"ρομποκοπ" οπως λετε, κτλ, εμεις τους κραζαμε! Λες στο Λας Βεγκας που καθε μερα βαραμε +40 βαθμους να μην ζεστενομαστε??? :confused: Ολοι κοιταγαμε πρωτα την προστασια μας και μετα το οτι ειχαμε γινει παπι στον ιδρωτα!! :rolleyes:

2. Παραδειγμα δικο μου: οταν ηταν να πρωτο ξεκινησω μεγαλες βολτες κτλ, πηγα και πηρα εξοπλισμο. Συμειοτεων οτι μηχανη δεν εχω, αλλα εχω φιλους που παμε βολτες κτλ. Εδω για καφε παμε και οταν ειναι τα κουβαλαω ολα. Ε και ειμαι λιγο πιο ησυχη γιατι ο μη γενετο ειμαι προστατευμενη οσο μπορω. Τεσπα, γιατι οταν πηγα και πηρα τον εξοπλισμο λοιπον κατι ¨εξυπνοι¨ με κραξανε γιατι πηγα και "πεταξα λεφτα" και τι τον θελω τον εξοπλισμο εφ οσων δεν εχω μηχανη??? :sick: :alien:

Παιδες, βαλτε το στο μυαλο σας οτι ζουμε σε μια ζουγκλα και οτι μπορουμε να κανουμε για να ειμαστε καλα και να προστατευομαστε το οφειλουμε το λαχιστον στους δικους μας ανθρωπους να το κανουμε! Προσωπικη αποψη παντα... :wave2:

McTalas
12/06/2009, 13:41
τωρα που ειπες για vegas,
ψηνεσαι για κανενα texas hold 'em???

macrozan
12/06/2009, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ειπα γενικα να μη σχολιασω, ο καθενας εχει την αποψη του πανω στο θεμα και στη τελικη η δικη του ασφαλεια παιζετε, αλλα 2 πραγματακια...

1. Επιδη εχω γενηθει και μεγαλωσει ΗΠΑ, και ειμασταν μεγαλη παρεα με μοτο, ενα θα σου πω: οταν βλεπαμε ξεκρανοτους, μη-"ρομποκοπ" οπως λετε, κτλ, εμεις τους κραζαμε! Λες στο Λας Βεγκας που καθε μερα βαραμε +40 βαθμους να μην ζεστενομαστε??? :confused: Ολοι κοιταγαμε πρωτα την προστασια μας και μετα το οτι ειχαμε γινει παπι στον ιδρωτα!! :rolleyes:

2. Παραδειγμα δικο μου: οταν ηταν να πρωτο ξεκινησω μεγαλες βολτες κτλ, πηγα και πηρα εξοπλισμο. Συμειοτεων οτι μηχανη δεν εχω, αλλα εχω φιλους που παμε βολτες κτλ. Εδω για καφε παμε και οταν ειναι τα κουβαλαω ολα. Ε και ειμαι λιγο πιο ησυχη γιατι ο μη γενετο ειμαι προστατευμενη οσο μπορω. Τεσπα, γιατι οταν πηγα και πηρα τον εξοπλισμο λοιπον κατι ¨εξυπνοι¨ με κραξανε γιατι πηγα και "πεταξα λεφτα" και τι τον θελω τον εξοπλισμο εφ οσων δεν εχω μηχανη??? :sick: :alien:

Παιδες, βαλτε το στο μυαλο σας οτι ζουμε σε μια ζουγκλα και οτι μπορουμε να κανουμε για να ειμαστε καλα και να προστατευομαστε το οφειλουμε το λαχιστον στους δικους μας ανθρωπους να το κανουμε! Προσωπικη αποψη παντα... :wave2:

πεστα χρυσόστομΗ

SVX
12/06/2009, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty

εκει τα Squids τα εχουν σαν επικηρυγμενους ......

(μπειτε σε ξενα φορουμ να δειτε κραξιμο που τρωνε...)

mivvo
14/06/2009, 13:20
Παντως παιδια εχω προσεξει οτι τα καλυτερα ξέκωλα ειναι στα διθέσια καμπριο αυτοκινητα... :)

castoras
14/06/2009, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
Παντως παιδια εχω προσεξει οτι τα καλυτερα ξέκωλα ειναι στα διθέσια καμπριο αυτοκινητα... :)

Ω,ναι!!!Τελευταία μόδα είναι να κυκλοφορούν στην παραλιακή ανά 3-4 με κάτι peugeot cabrio και να καμακώνουν αβέρτα!!!

SpeakeasyBlues
15/06/2009, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo

Αυτο νομιζω πρεπει να ειναι και ο επιλογος [και η ουσια] αυτου του πρωτοποριακου thread. :lol:

red_monster
15/06/2009, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Δεν καταλαβαίνω γιατί "μανουριάζουμε" πάλι με το θέμα εξοπλισμός και καλοκαίρι (και όχι μόνο καλοκαίρι...)

Προσωπικά στα παπάρια μου για όποιον δεν επιδιώκει να φορά τα δέοντα.Δεν λέω να κυκλοφορείς με ολόσωμη στην Πατησίων,αλλά ένα καλοκαιρινό μπουφάν/γάντι/μποτάκι κάνει μια χαρά τη δουλειά του.Καθένας ενήλικος είναι και είναι υπεύθυνος για το κορμί του και πως το διαχειρίζεται....δε μπα να 'ναι και πούστης...εμένα λόγος δε μου πέφτει...

Μόνο στη διήθηση με ενοχλούν οι "ξεβράκωτοι" και τους περνάω από πάνω...κι άμα ζητήσουν το λόγο...."είμαι φοβιτσιάρης ρε φίλε...δεν αντέχω να βλέπω τα αίματα από το σπασμένο σου κεφάλι"

+ 1750 turbo benzina...

John Steed
24/07/2011, 14:32
Εύη........

Διαχρονική! :beer: :beer: :beer:

Καλό διάβασμα! :wave2:

:rotflmao:

BLiTzER
24/07/2011, 16:03
Δε διάβασα ούτε σελίδα, αλλά, τι σκατά, περίμενα να δω φωτογραφίες. Απογοήτευση.

Lioulios
24/07/2011, 16:21
+1
:sad:

npat
24/07/2011, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Ενα μικρο σημειωμα στην τσεπη σου που να λεει οτι σε περιπτωση ατυχηματος δεν επιθυμω να νοσηλευτω ουτε να επιβαρυνω τα δημοσια νοσοκομεια γιατι με την απερισκεψια μου προκαλεσα τα τραυματα μου.
Τοτε ΝΑΙ...συμφωνω.
Για ποιο λογο εσυ (το "εσυ" ειναι γενικο) να πιασεις μια θεση στην μοναδα εντατικης θεραπειας οταν φταις για οτι επαθες...και γω π.χ. να ψαχνω μια θεση για το παιδι μου.
Οσο οι επιλογες σου επιβαρυνουν την δικη μου (και της οικογενειας μου) ασφαλεια και φροντιδα με αφορα...και πολυ μαλιστα.

Η άποψη του κουτάκια για όλους τους μοτοσυκλετιστές...

:(

(για να καταλάβουμε κάποτε ότι κάποια επιχειρήματα είναι επικίνδυνες σοφιστείες...)

BLiTzER
24/07/2011, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat

(για να καταλάβουμε κάποτε ότι κάποια επιχειρήματα είναι επικίνδυνες σοφιστείες...)

Αυτό. Ίδιο σημείωμα να βάλουν στην τσέπη τους και οι καπνιστές. Πιάνουν χώρο στα νοσοκομεία.

daz
24/07/2011, 17:08
Τώρα θα με βάλετε να διαβάσω 8 σελίδες? :mad:

blackbusa
24/07/2011, 17:10
και ο σκοπος αυτου του θρεντ ειναι???

α)να δειξουμε τι σουπερ γουαου ατομακια ειμαστε???
β)ειμαστε πολυ μπαζα και δεν μπορουμε να ντυθουμε ξεκωλα???
γ)ειμαστε τοσο χαλιες που δεν μπορουμε να εχουμε τετοια ξεκωλακια στην σελα μας???
δ)να καταγραφει αλλο ενα ποστ εδω μεσα???
ε)...
ας ειμαστε εμεις οσο πιο σωστοι γινετε και ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει...το σωστοι ξεκιναει με το να εχουμε ολα τα χαρτια μας σωστα (διπλωμα ασφαλεια κλπ) την μηχανη μας σε οσο καλυτερη κατασταση γινετε και να φτασουμε στο οσες λιγοτερες παραβασεις του κοκ...καπου εκει ναναμεσα ειναι και ο εξοπλισμος...

alexk
24/07/2011, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και ο σκοπος αυτου του θρεντ ειναι???

α)να δειξουμε τι σουπερ γουαου ατομακια ειμαστε???
β)ειμαστε πολυ μπαζα και δεν μπορουμε να ντυθουμε ξεκωλα???
γ)ειμαστε τοσο χαλιες που δεν μπορουμε να εχουμε τετοια ξεκωλακια στην σελα μας???
δ)να καταγραφει αλλο ενα ποστ εδω μεσα???
ε)...
ας ειμαστε εμεις οσο πιο σωστοι γινετε και ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει...το σωστοι ξεκιναει με το να εχουμε ολα τα χαρτια μας σωστα (διπλωμα ασφαλεια κλπ) την μηχανη μας σε οσο καλυτερη κατασταση γινετε και να φτασουμε στο οσες λιγοτερες παραβασεις του κοκ...καπου εκει ναναμεσα ειναι και ο εξοπλισμος...

Πες τα ρε φίλε, πες τα !
Είναι η EVI κτλ ψαγμένοι μηχανόβιοι και τα τούμπανα κοριτσάκια είναι κακώς επάνε σε μηχανάκια.
Εγώ ψηφίζω φουλ λέμε !

John Steed
24/07/2011, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τώρα θα με βάλετε να διαβάσω 8 σελίδες? :mad:

Τσώπα, τσώπα! :a9: :a9:

:rotflmao:

Tpap
24/07/2011, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Δε διάβασα ούτε σελίδα, αλλά, τι σκατά, περίμενα να δω φωτογραφίες. Απογοήτευση.

+1000.

ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ...?! :a015: :a015:

koulis25
24/07/2011, 20:31
Tis evgale o baron gia na min tyflwtheite :rolleyes: