PDA

View Full Version : Motto adventures ξεκατίνιασμα...

caesarsk
04/06/2009, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:eyepop: σαν ΤΙ???? :confused:

Ρε φιλε, εδω καλα καλα δεν ξερεις τα βασικα! Θελεις να κανεις και παρατηρησεις? Σορυ δλδ αλλα... δεν!!!

Επισης λες: Τώρα θα έλεγα οι ασκήσεις που είχε το συγκεκριμένο αφού εντέλει και εγώ τις κατάφερα είναι ΟΚ.

Αρα, ολα στα ΔΙΚΑ σου μετρα! Και παλι...δεν!!!

Καλυτερα ασχολησου με κατι αλλο!

ΕΝΤΕΛΩΣ φιλικα!

:wave2:

Εδω φίλε είσαι τελείως FOUL

Αφού το παλικάρι έδωσε 18000 Ευρω για να πάρει την σουπερ Adventure μοτοσυκλέτα ...

ΕΧΕΙ κάθε δικαίωμα να ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από την σχολή, όπως Dom Perignion με σολωμο για πρωινό, και μεσημέρι αστακό και προφιτερόλ φτιαγμενο μπροστά του από Γάλλο σεφ

αλλιώς για τι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΟΥΡΟ μιλάμε???

DimChios
04/06/2009, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk

Αφού το παλικάρι έδωσε 18000 Ευρω για να πάρει την σουπερ Adventure μοτοσυκλέτα ...

ΕΧΕΙ κάθε δικαίωμα να ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από την σχολή, όπως Dom Perignion με σολωμο για πρωινό, και μεσημέρι αστακό και προφιτερόλ φτιαγμενο μπροστά του από Γάλλο σεφ

Τωρα αρχιζουμε να μιλαμε!!!

:smokin:

Cpt. Haddock
04/06/2009, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τωρα αρχιζουμε να μιλαμε!!!

:smokin:

Ή, όπως λέει και μια παροιμία...

ή μιλαμε, ή κλάνουμε... :evil: :evil: :evil: :evil:

:D

taxydromos
04/06/2009, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ή μιλαμε, ή κλάνουμε... :evil: :evil: :evil: :evil:

:D

.....er sagte und ging oben in sein windsurfing Brett..
der Wind ist stark heute?:smokin:

Cpt. Haddock
04/06/2009, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
...der Wind ist stark heute?:smokin:

nein... :sad:

DimChios
04/06/2009, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
.....er sagte und ging oben in sein windsurfing Brett..
der Wind ist stark heute?:smokin:

nein... :sad:

στα μουτρα σας!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Zid
04/06/2009, 21:31

αλλιώς για τι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΟΥΡΟ μιλάμε??? Αρα τo επόμενο αξεσουάρ που περιμένουμε να βγάλει η touratech θα είναι αλουμινενια παγοθήκη adventure για να πίνεις το κρασί σου στη σωστή θερμοκρασία...

:bigcry:

Cpt. Haddock
04/06/2009, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αρα τo επόμενο αξεσουάρ που περιμένουμε να βγάλει η touratech θα είναι αλουμινενια παγοθήκη adventure για να πίνεις το κρασί σου στη σωστή θερμοκρασία...

Υπάρχει (απο τη Hepco Becker :D )

taxydromos
04/06/2009, 21:43

μερικα πραγματα ειναι ανεκτιμητα......στη χιο!

Zid
04/06/2009, 21:52

ΤΕΛΟΣ δε ξαναμιλάω...

byron
04/06/2009, 22:36
:evil: :evil: :evil:

kostas_1100gs
04/06/2009, 23:07

Πω πω ρε φίλε... θα πέσω από τα γέλια..
Αν και Bmw-άκιας (όχι ότι έχω κόλημα, ξέρω τον λόγο που την πήρα, και δεν είναι ο έλικας) θα το λέω για αστείο σε συγκεντρώσεις, που μερικοί με έλικα, σκέφτονται έτσι...
Εκεί να δεις μούτρα έπειτα :p :p :p

Asxetos1
05/06/2009, 00:41
καταλαβα το πνευμα......και σας ευχαριστω.....

Ο Ν. Σπανος οπως να ειπαν μας ειπαν οι εκπαιδευτες του εχει σοβαρα πλεον προβληματα στην μεση....... Προτιμω τον σολωμο και την σαμπανια παρα το αναπηρικο καροτσακι.....
Αντε γεια.....

DimChios
05/06/2009, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asxetos1

Αντε γεια.....

STOYBI
05/06/2009, 07:03
Προτιμω τον σολωμο και την σαμπανια παρα το αναπηρικο καροτσακι.....
Αντε γεια.....

Mεγαλη μπουκια..... Φαε......

Μεγαλη κουβεντα μην πεις...... :nono:

caesarsk
05/06/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Πω πω ρε φίλε... θα πέσω από τα γέλια..
Αν και Bmw-άκιας (όχι ότι έχω κόλημα, ξέρω τον λόγο που την πήρα, και δεν είναι ο έλικας) θα το λέω για αστείο σε συγκεντρώσεις, που μερικοί με έλικα, σκέφτονται έτσι...
Εκεί να δεις μούτρα έπειτα :p :p :p

Απορω πως πάτε και αγοράζετε τέτοιες μοτοσυκλετες...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....δεν εχω κολλημα...

tombell
05/06/2009, 07:57
[i]
οσο για το ετσι πρεπει να πανε στο χωμα για να αντιμετωπισουν τις δυσκολιες. τοτε και στα ασφαλτινα μαθηματα πρεπει να βαζουμε και αυτοκινητα μεσα στην πιστα να μας κλεινουν το δρομο για να μαθουμε να τα αποφευγουμε.[/B]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είσαι θεός :rotflmao:

TOLISTOLAROS
05/06/2009, 10:52

Ο Ν. Σπανος οπως να ειπαν μας ειπαν οι εκπαιδευτες του εχει σοβαρα πλεον προβληματα στην μεση....... Προτιμω τον σολωμο και την σαμπανια παρα το αναπηρικο καροτσακι.....
Αντε γεια.....
Ντροπή φίλε,ΝΤΡΟΠΗ σου!
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λες τέτοια πράγματα...ειδικά απ'τη στιγμή που καβαλάς μοτό και θες-όπως λες- χώμα και βόλτες.
Πούλα τη GS ,πάρε μια M3 και καλές βόλτες.
Ή μάλλον καλύτερα μια X5 για να χωράει τις φιάλες οξυγόνου για τις καταδύσεις.. :rolleyes: :rolleyes: :dizzy:

SeNNinhA
05/06/2009, 11:36

Αντε γεια.....

Αυτό πάλι είναι άσχετο με το αρχικό θέμα. Όταν ασχολείσαι σοβαρά με οτιδήποτε προκαλεί σωματική καταπόνηση σε οποιονδήποτε τομέα τότε οι τραυματισμοί είναι δεδομένοι. Ακόμη και στην κολύμβηση που εννοείται ότι ζορίζει ελάχιστα το σώμα, εαν ασχοληθείς σοβαρά τότε θα έχεις προβλήματα με τους όμους σου. Και στο γραφείο σου να κάθεσαι και να δουλέυεις πολύ, θα έχεις αυχενικό πρόβλημα, εαν δουλέυεις με πληκτρολόγια πολύ θα έχεις πρόβλημα στους καρπιαίους. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.

Το καλό της υπόθεσης πάντως είναι ότι έχεις κατασταλάξει ότι αυτό το παιχνίδι δεν κάνει τελικά για εσένα. ;) ;)

kordix
05/06/2009, 13:27
Προτιμω τον σολωμο και την σαμπανια παρα το αναπηρικο καροτσακι.....
Αντε γεια.....

και γώ προτιμώ την Μαρία Σολωμού (asxeto 2)

Παιδιά το χώμα πάνω απ ΄όλα είναι διασκέδαση, αν το βλέπεις διαφορετικά δεν αξίζει καν να ασχοληθείς.

Απορώ που το θέμα αυτό έφτασε τόσες σελίδες. Και λυπάμαι παράλληλα για μερικές από τις "χοντράδες" που γράφτηκαν.

Allst@rf
05/06/2009, 13:48
παντος παιδια κακος που τον δουλευετε τον ανθρωπο.
δεν ηθελε να κανει καταγγελια,να πει την εμπειρια του ηθελε.
οπως επισης δεν σας ζητησε την γνωμη σας αν "το χει" ή δεν...
για μενα δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν το χει.
αυτος που δεν το χει ειναι αυτος που φοβαται και οχι αυτος που δοκιμαζει πραγματα...
φιλε asxetos2,νομιζω οτι το ζητημα σου ειναι οτι αλλα περιμενες και αλλα βρηκες.
περσυ πηγα στο Css πρωτη φορα.εκανα τεσσερα σεσιονς και εξυσα και τα αυτια μου με το tdm.στο τελευταιο σεσιον αρχισε να βρεχει και εγω δεν εκοψα ρυθμο.οπως καταλαβαινεις το αγορασα ενα χωραφι στην εξοδο της Κ6.και ομως δεν κατηγορησα κανεναν.ισα ισα που ηταν η καλυτερη εμπειρια της ζωης μου η πρωτη φορα στην πιστα ακομα και η τουμπα,που την γουσταρα κιολας(:D )...
ολοι μου ελεγαν πριν την πιστα"μα καλα και δεν φοβασαι μην πεσεις και σπασεις την μηχανη?" και απαντουσα πολυ απλα "ε και?μες στο προγραμμα ειναι και αυτο.καλυτερα στην πιστα παρα στην επιδαυρο κτλ"...
οποτε κατα την γνωμη μου δες το θετικα και μην νοιαζεσαι για τα πλαστικα.
εξάλλου τα λεει καλυτερα και ο φιλτατος el_Hymador καπου πιο πανω...

alexxxcbr
05/06/2009, 16:18
Ρε παιδια δεν ντρεπεστε λιγο????Πως μιλατε ετσι στο παιδι με το εργαλειο με την ελικα......

Δεν το περιμενα αυτο απο εσας.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kostas_1100gs
06/06/2009, 03:14
Απορω πως πάτε και αγοράζετε τέτοιες μοτοσυκλετες...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....δεν εχω κολλημα...
Πέστα, Bmw και ...κουταμάρες..
Αγοράστε... boxer. :D

arxaios
06/06/2009, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Ή μάλλον καλύτερα μια X5 για να χωράει τις φιάλες οξυγόνου για τις καταδύσεις.. :rolleyes: :rolleyes: :dizzy:

Σε πισίνα φυσικά, μην πάθουμε και τίποτα, γεμάτη τροπικά ψάρια για το χάζι και φυσικά το μαρτίνι να περιμένει στην ξαπλόστρα .............
αλλιώς τι πληρώνουμε ................ !!!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

TOLISTOLAROS
06/06/2009, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σε πισίνα φυσικά, μην πάθουμε και τίποτα, γεμάτη τροπικά ψάρια για το χάζι και φυσικά το μαρτίνι να περιμένει στην ξαπλόστρα .............
αλλιώς τι πληρώνουμε ................ !!!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

165578

TOLISTOLAROS
06/06/2009, 12:58
Και για τους πιο kinky

TOLISTOLAROS
06/06/2009, 12:58
Kκαι για τους πιο kinky

165579

rsp
09/06/2009, 00:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από atridis
μπλα μπλα μπλα

Παρε ενα Χ5 βρε ανθρωπε να βρεις την υγεια σου!!!:wave2:

και αν σε προσβαλα, μη μου κανεις αγωγη σε παρακαλω...:blush:

1200 adv
09/06/2009, 06:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από atridis
Και πάνω που σκεφτόμουνα να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο σχολείο, ευτυχώς έπεσα σ' αυτό το topic. (Επίσης διάβασα και το αντίστοιχο topic στο gsforum και μόνο που δεν ξέρασα απ΄το γλύψιμο που πέφτει εκεί μέσα...)

...μάλλον διάβασες αυτά που ήθελες.Πήγαινε για μάθημα Κολωνάκι μεριά είναι νομίζω καλύτερα και δεν πέφτεις αραγμένος έξω απο το da'capo.To post του NNN που είδα το μηχανάκι του και έχει τις ίδιες περίπου ζημιές με του Φάνη το διάβασες?Επίσης καλό είναι να μην μπαίνεις στο gsforum γιατί μυρίζουν τα ξερατά σου.

catmaster
09/06/2009, 07:50
το γαμήσατε και ψόφησε μάγκες ...

αν ξεφύγει τρώει τσεκούρι και άλλη προειδοποίηση δεν παίζει ...

nassosxlvbros
09/06/2009, 07:57
μπα για κλείδωμα το βλέπω...έτσι για παραδειγματισμό...ξέφυγε ένθεν κι ένθεν...:(

TROOPER
09/06/2009, 10:16
ρε τι γινεται...........?

Zid
09/06/2009, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε τι γινεται...........? ασε... :bigcry: :lol:

DimChios
10/06/2009, 09:34
Διαχωριστηκε μεν, εγω οτι εγραψα το εννοω δε!