View Full Version : Bιβλια μηχανολογιας
Παιδες ξερετε καμια καλη σειρα κατα προτιμηση ελληνικη ή μεταφρασμενη για μηχανολογια μοτοσυκλετας??
ειχα κανει και εγω παρομοιο ποστ και μου προτειναν την ζωη σε 2 τροχους το βιβλιαρακι του σκαι. το πηρα δν το μελετησα ακομη, αλλα φαινεται κατατοπειστικο . το πρωτο μερος(γτ εχει κι αλλα) κυκλοφορησε πριν καιρο κ δν ξερω αν θα το βρεις πλεον. εγω το δικο μου το βρηκα απο σποντα, απο εναν που το παρηγγειλε και δεν το πηρε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από norym
ειχα κανει και εγω παρομοιο ποστ και μου προτειναν την ζωη σε 2 τροχους το βιβλιαρακι του σκαι. το πηρα δν το μελετησα ακομη, αλλα φαινεται κατατοπειστικο . το πρωτο μερος(γτ εχει κι αλλα) κυκλοφορησε πριν καιρο κ δν ξερω αν θα το βρεις πλεον. εγω το δικο μου το βρηκα απο σποντα, απο εναν που το παρηγγειλε και δεν το πηρε.
Καλό είναι αυτό , με πολύ κατατοπιστικές φωτογραφίες και κόστος μόνο 7-8 εβρώ . Βεβαία δεν μπορεί να το πει κανείς και βιβλίο μηχανολογίας , μάλλον εγχειρίδιο για νέους αναβάτες είναι νομίζω περισσότερο
:beer:
αυτο του σκαι καλο ηταν μεν αλλα οχι τοσο αναλυτικο και εμπεριστατωμενο.. κατι αλλο μηπως??
reinmeister
10/06/2009, 00:19
εγκυκλοπαιδεια ΜΟΤΟ & ΜΟΤΟ...5τομη...παρα πολυ καλο πρωτο αναγνωσμα...ειχε εκδοθει απο το μοτο καμια 15ετια πριν...παρε ενα τηλεφωνο στο no-limits...
catmaster
10/06/2009, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγκυκλοπαιδεια ΜΟΤΟ & ΜΟΤΟ...5τομη...παρα πολυ καλο πρωτο αναγνωσμα...ειχε εκδοθει απο το μοτο καμια 15ετια πριν...παρε ενα τηλεφωνο στο no-limits...
Σωστός ο ορκωτός ...απλά να πάρεις μια ιδέα βέβαια ειναι καλό σχετικά ...
είναι εκδόσεις Καρακωτσογλου αν θυμάμαι καλά απέναντι από το Χημείο στη Σόλωνος ...ίσως καλύτερα να πας εκεί η να συγκρίνεις τιμές πρώτα ...
(εναλλακτικά μπορείς -αν δεν σου βγαίνει σε μηχανολογία αμέσως- το βιβλίο "Η αναλυτική λογιστική με το σύστημα της συλλειτουργείας" :uplate: του Βαρβάκη ... και κάποιοι άλλοι από εκεί ξεκίνησαν ... )
:lol: :lol:
reinmeister
10/06/2009, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Σωστός ο ορκωτός ...απλά να πάρεις μια ιδέα βέβαια ειναι καλό σχετικά ...
είναι εκδόσεις Καρακωτσογλου αν θυμάμαι καλά απέναντι από το Χημείο στη Σόλωνος ...ίσως καλύτερα να πας εκεί η να συγκρίνεις τιμές πρώτα ...
(εναλλακτικά μπορείς -αν δεν σου βγαίνει σε μηχανολογία αμέσως- το βιβλίο "Η αναλυτική λογιστική με το σύστημα της συλλειτουργείας" :uplate: του Βαρβάκη ... και κάποιοι άλλοι από εκεί ξεκίνησαν ... )
:lol: :lol:
τι μλκς εισαι ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ελιναι μλκς....μεθύστακας είναι :bawl: :rotflmao:
τα βρηκα καπου (http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=77272) προς 40 ευρω ο τομος
catmaster
10/06/2009, 01:34
σόρρυ ... αν προτιμάς το σύστημα της αυτονομίας πάω πάσο ....δεν θα τσακωθούμε γι' αυτό :smokin:
(ρε π@υστη Βαρβάκη την ψυχή μου χες βγάλει με το κόλλημα σου στη Φάνκο τότε .. )
catmaster
10/06/2009, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν ελιναι μλκς....μεθύστακας είναι :bawl: :rotflmao:
με τόσα που διαβάζουμε εδώ μέσα απορώ πως εσύ είσαι νηφάλιος ώρες ώρες ... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
στη Φάνκο τότε ..
Πες μου ότι κοίταζες τους ισολογισμούς της Φανκο και τους βρήκες σωστούς...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
reinmeister
10/06/2009, 01:41
και μετα λενε εμενα ψυχοπαθη καμμενο...:lol: :lol:
catmaster
10/06/2009, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πες μου ότι κοίταζες τους ισολογισμούς της Φανκο και τους βρήκες σωστούς...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:
άμησε τα φιλαράκι ... απο τότε μας πηρε η κατρακύλα ...
:smokin:
και μετα λενε εμενα ψυχοπαθη καμμενο...:lol: :lol:
να σουνα από κοντά και να έβλεπες κάτι εκτυπωτικά ισοζυγίων 300-400 σελίδες ....και να σου λένε "αυτά είναι μόνο μέχρι την έκτη" ... :hypnotize ...."όλοι οι κόστους λογαριασμοί κρεμασμένοι από κάτω τώρα τους τυπώνουμε" ....
γαμώ περνάγαμε .. :sad:
dirtbird
10/06/2009, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα βρηκα καπου (http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=77272) προς 40 ευρω ο τομος
Πολύ ακριβό για αυτό που είναι.
Προσωπικά όταν είχε βγει, ούτε για πρώτο ανάγνωσμα μου έκανε.
Εάν είναι να αρχίσεις από κάπου -και τα Αγγλικά δεν είναι πρόβλημα- καλύτερα να αρχίσεις με την τριλογία του μακαρίτη τεχνικού συντάκτη του Performance Bikes, John Robinson.
Τα βιβλία είναι 2-stroke tuning, 4 stroke tuning και Chassis tuning και εγώ μετά από 10-15 χρόνια ακόμα τα διαβάζω.
Επίσης-αν και δεν έχω τσεκάρει τελευταία- διατίθονται σε πολύ καλές τιμές. Ψάξε τα στο amazon.
Επίσης ψάξε στο bookstore της SAE και αν είναι να γραφτείς στείλε μου ένα πμ.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πολύ ακριβό για αυτό που είναι.
Προσωπικά όταν είχε βγει, ούτε για πρώτο ανάγνωσμα μου έκανε.
Εάν είναι να αρχίσεις από κάπου -και τα Αγγλικά δεν είναι πρόβλημα- καλύτερα να αρχίσεις με την τριλογία του μακαρίτη τεχνικού συντάκτη του Performance Bikes, John Robinson.
Τα βιβλία είναι 2-stroke tuning, 4 stroke tuning και Chassis tuning και εγώ μετά από 10-15 χρόνια ακόμα τα διαβάζω.
Επίσης-αν και δεν έχω τσεκάρει τελευταία- διατίθονται σε πολύ καλές τιμές. Ψάξε τα στο amazon.
Επίσης ψάξε στο bookstore της SAE και αν είναι να γραφτείς στείλε μου ένα πμ.:wave2:
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! ναι γραφτηκα στο bookstore της SAE και βλεπω οτι εχει αρκετο πραγμα.. εχεις κατι να προτεινεις??
spam on
δε διαβαζεις κανα μαθημα για τη σχολη μπας και τελειωσεις και αστα αυτα για αργοτερα
:D :D :D :D :D
spam off
Για αρχη ξεκινα με αυτο Graham Bell 2 stroke tuning book
Αν δε το βρεις το εχω εγω σε ηλεκτρονικη μορφη.
spam on
στειλτο με msn
spam off
θα σε κανονισω οταν κατεβω :smokin: :smokin:
Παλίκαρε, για τράβα σε καμιά βιβλιοθήκη... :smokin:
(Εθνικής Αμύνης με Σβώλου, γωνία) :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Παλίκαρε, για τράβα σε καμιά βιβλιοθήκη... :smokin:
(Εθνικής Αμύνης με Σβώλου, γωνία) :lol:
γιατι τι εχει εκει?? :confused: :confused: :lol:
γιατι τι εχει εκει?? :confused: :confused: :lol:
Μέσα, όχι πολλά πράγματα ...
(απέξω, είναι πίτα στο πιπίνι ...) :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τα βιβλία είναι 2-stroke tuning, 4 stroke tuning και Chassis tuning
Σώτερ ανάπαυσον, ο Oz(στην πέμτη)y μπερδεύει την βίδα με το παξιμάδι, κι εσύ του προτείνεις tuning ...??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μέσα, όχι πολλά πράγματα ...
(απέξω, είναι πίτα στο πιπίνι ...) :winka:
ειπαμε εγω εχω την ανιψια σου :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σώτερ ανάπαυσον, ο Oz(στην πέμτη)y μπερδεύει την βίδα με το παξιμάδι, κι εσύ του προτείνεις tuning ...??? :look:
δεν ειμεθα δα και τοσο ασχετοι πια, μη μας ξεφτιλιζετε εντελως! :look:
εαν ενδιαφέρεσαι ακόμα υπάρχει προς πώληση:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=125658
Allst@rf
01/02/2012, 23:06
τόσο καιρό παίζει να χει γίνει βελτιωτης - λογιστής για να ανταγωνιστει τον rein...