Σύνδεση

View Full Version : Bιβλια μηχανολογιας

OzZzZzY
09/06/2009, 15:12
Παιδες ξερετε καμια καλη σειρα κατα προτιμηση ελληνικη ή μεταφρασμενη για μηχανολογια μοτοσυκλετας??

norym
09/06/2009, 15:47
ειχα κανει και εγω παρομοιο ποστ και μου προτειναν την ζωη σε 2 τροχους το βιβλιαρακι του σκαι. το πηρα δν το μελετησα ακομη, αλλα φαινεται κατατοπειστικο . το πρωτο μερος(γτ εχει κι αλλα) κυκλοφορησε πριν καιρο κ δν ξερω αν θα το βρεις πλεον. εγω το δικο μου το βρηκα απο σποντα, απο εναν που το παρηγγειλε και δεν το πηρε.

Anritsu
09/06/2009, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από norym
ειχα κανει και εγω παρομοιο ποστ και μου προτειναν την ζωη σε 2 τροχους το βιβλιαρακι του σκαι. το πηρα δν το μελετησα ακομη, αλλα φαινεται κατατοπειστικο . το πρωτο μερος(γτ εχει κι αλλα) κυκλοφορησε πριν καιρο κ δν ξερω αν θα το βρεις πλεον. εγω το δικο μου το βρηκα απο σποντα, απο εναν που το παρηγγειλε και δεν το πηρε.

Καλό είναι αυτό , με πολύ κατατοπιστικές φωτογραφίες και κόστος μόνο 7-8 εβρώ . Βεβαία δεν μπορεί να το πει κανείς και βιβλίο μηχανολογίας , μάλλον εγχειρίδιο για νέους αναβάτες είναι νομίζω περισσότερο

:beer:

OzZzZzY
09/06/2009, 21:10
αυτο του σκαι καλο ηταν μεν αλλα οχι τοσο αναλυτικο και εμπεριστατωμενο.. κατι αλλο μηπως??

reinmeister
10/06/2009, 00:19
εγκυκλοπαιδεια ΜΟΤΟ & ΜΟΤΟ...5τομη...παρα πολυ καλο πρωτο αναγνωσμα...ειχε εκδοθει απο το μοτο καμια 15ετια πριν...παρε ενα τηλεφωνο στο no-limits...

catmaster
10/06/2009, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγκυκλοπαιδεια ΜΟΤΟ & ΜΟΤΟ...5τομη...παρα πολυ καλο πρωτο αναγνωσμα...ειχε εκδοθει απο το μοτο καμια 15ετια πριν...παρε ενα τηλεφωνο στο no-limits...

Σωστός ο ορκωτός ...απλά να πάρεις μια ιδέα βέβαια ειναι καλό σχετικά ...

είναι εκδόσεις Καρακωτσογλου αν θυμάμαι καλά απέναντι από το Χημείο στη Σόλωνος ...ίσως καλύτερα να πας εκεί η να συγκρίνεις τιμές πρώτα ...

(εναλλακτικά μπορείς -αν δεν σου βγαίνει σε μηχανολογία αμέσως- το βιβλίο "Η αναλυτική λογιστική με το σύστημα της συλλειτουργείας" :uplate: του Βαρβάκη ... και κάποιοι άλλοι από εκεί ξεκίνησαν ... )

:lol: :lol:

reinmeister
10/06/2009, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Σωστός ο ορκωτός ...απλά να πάρεις μια ιδέα βέβαια ειναι καλό σχετικά ...

είναι εκδόσεις Καρακωτσογλου αν θυμάμαι καλά απέναντι από το Χημείο στη Σόλωνος ...ίσως καλύτερα να πας εκεί η να συγκρίνεις τιμές πρώτα ...

(εναλλακτικά μπορείς -αν δεν σου βγαίνει σε μηχανολογία αμέσως- το βιβλίο "Η αναλυτική λογιστική με το σύστημα της συλλειτουργείας" :uplate: του Βαρβάκη ... και κάποιοι άλλοι από εκεί ξεκίνησαν ... )

:lol: :lol:

τι μλκς εισαι ρε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
10/06/2009, 01:31

Δεν ελιναι μλκς....μεθύστακας είναι :bawl: :rotflmao:

OzZzZzY
10/06/2009, 01:33

τα βρηκα καπου (http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=77272) προς 40 ευρω ο τομος

catmaster
10/06/2009, 01:34

σόρρυ ... αν προτιμάς το σύστημα της αυτονομίας πάω πάσο ....δεν θα τσακωθούμε γι' αυτό :smokin:

(ρε π@υστη Βαρβάκη την ψυχή μου χες βγάλει με το κόλλημα σου στη Φάνκο τότε .. )

catmaster
10/06/2009, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν ελιναι μλκς....μεθύστακας είναι :bawl: :rotflmao:

με τόσα που διαβάζουμε εδώ μέσα απορώ πως εσύ είσαι νηφάλιος ώρες ώρες ... :smokin:

byron
10/06/2009, 01:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
στη Φάνκο τότε ..

Πες μου ότι κοίταζες τους ισολογισμούς της Φανκο και τους βρήκες σωστούς...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:

reinmeister
10/06/2009, 01:41
και μετα λενε εμενα ψυχοπαθη καμμενο...:lol: :lol:

catmaster
10/06/2009, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πες μου ότι κοίταζες τους ισολογισμούς της Φανκο και τους βρήκες σωστούς...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:

:rotflmao: :rotflmao:

άμησε τα φιλαράκι ... απο τότε μας πηρε η κατρακύλα ...

:smokin:

και μετα λενε εμενα ψυχοπαθη καμμενο...:lol: :lol:

να σουνα από κοντά και να έβλεπες κάτι εκτυπωτικά ισοζυγίων 300-400 σελίδες ....και να σου λένε "αυτά είναι μόνο μέχρι την έκτη" ... :hypnotize ...."όλοι οι κόστους λογαριασμοί κρεμασμένοι από κάτω τώρα τους τυπώνουμε" ....

γαμώ περνάγαμε .. :sad:

dirtbird
10/06/2009, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τα βρηκα καπου (http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=77272) προς 40 ευρω ο τομος

Πολύ ακριβό για αυτό που είναι.

Προσωπικά όταν είχε βγει, ούτε για πρώτο ανάγνωσμα μου έκανε.

Εάν είναι να αρχίσεις από κάπου -και τα Αγγλικά δεν είναι πρόβλημα- καλύτερα να αρχίσεις με την τριλογία του μακαρίτη τεχνικού συντάκτη του Performance Bikes, John Robinson.
Τα βιβλία είναι 2-stroke tuning, 4 stroke tuning και Chassis tuning και εγώ μετά από 10-15 χρόνια ακόμα τα διαβάζω.

Επίσης-αν και δεν έχω τσεκάρει τελευταία- διατίθονται σε πολύ καλές τιμές. Ψάξε τα στο amazon.

Επίσης ψάξε στο bookstore της SAE και αν είναι να γραφτείς στείλε μου ένα πμ.:wave2:

OzZzZzY
10/06/2009, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πολύ ακριβό για αυτό που είναι.

Προσωπικά όταν είχε βγει, ούτε για πρώτο ανάγνωσμα μου έκανε.

Εάν είναι να αρχίσεις από κάπου -και τα Αγγλικά δεν είναι πρόβλημα- καλύτερα να αρχίσεις με την τριλογία του μακαρίτη τεχνικού συντάκτη του Performance Bikes, John Robinson.
Τα βιβλία είναι 2-stroke tuning, 4 stroke tuning και Chassis tuning και εγώ μετά από 10-15 χρόνια ακόμα τα διαβάζω.

Επίσης-αν και δεν έχω τσεκάρει τελευταία- διατίθονται σε πολύ καλές τιμές. Ψάξε τα στο amazon.

Επίσης ψάξε στο bookstore της SAE και αν είναι να γραφτείς στείλε μου ένα πμ.:wave2:

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! ναι γραφτηκα στο bookstore της SAE και βλεπω οτι εχει αρκετο πραγμα.. εχεις κατι να προτεινεις??

gasto
10/06/2009, 17:37
spam on
δε διαβαζεις κανα μαθημα για τη σχολη μπας και τελειωσεις και αστα αυτα για αργοτερα
:D :D :D :D :D
spam off
Για αρχη ξεκινα με αυτο Graham Bell 2 stroke tuning book
Αν δε το βρεις το εχω εγω σε ηλεκτρονικη μορφη.

OzZzZzY
10/06/2009, 17:47
spam on
στειλτο με msn
spam off

θα σε κανονισω οταν κατεβω :smokin: :smokin:

lamoun
10/06/2009, 20:52

Παλίκαρε, για τράβα σε καμιά βιβλιοθήκη... :smokin:

(Εθνικής Αμύνης με Σβώλου, γωνία) :lol:

OzZzZzY
11/06/2009, 02:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Παλίκαρε, για τράβα σε καμιά βιβλιοθήκη... :smokin:

(Εθνικής Αμύνης με Σβώλου, γωνία) :lol:

γιατι τι εχει εκει?? :confused: :confused: :lol:

OldMan
11/06/2009, 10:32
γιατι τι εχει εκει?? :confused: :confused: :lol:
Μέσα, όχι πολλά πράγματα ...

(απέξω, είναι πίτα στο πιπίνι ...) :winka:

OldMan
11/06/2009, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τα βιβλία είναι 2-stroke tuning, 4 stroke tuning και Chassis tuning
Σώτερ ανάπαυσον, ο Oz(στην πέμτη)y μπερδεύει την βίδα με το παξιμάδι, κι εσύ του προτείνεις tuning ...??? :look:

OzZzZzY
11/06/2009, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μέσα, όχι πολλά πράγματα ...

(απέξω, είναι πίτα στο πιπίνι ...) :winka:

ειπαμε εγω εχω την ανιψια σου :lol:

OzZzZzY
11/06/2009, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σώτερ ανάπαυσον, ο Oz(στην πέμτη)y μπερδεύει την βίδα με το παξιμάδι, κι εσύ του προτείνεις tuning ...??? :look:

δεν ειμεθα δα και τοσο ασχετοι πια, μη μας ξεφτιλιζετε εντελως! :look:

motor12
01/02/2012, 22:51
εαν ενδιαφέρεσαι ακόμα υπάρχει προς πώληση:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=125658

Allst@rf
01/02/2012, 23:06
τόσο καιρό παίζει να χει γίνει βελτιωτης - λογιστής για να ανταγωνιστει τον rein...