View Full Version : Σερραϊκή Τροχαία (ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ)
+Arxiereas+
10/06/2009, 00:33
Μόλις έμαθα από τον πατέρα μου μια απίστευτη εμπειρία που είχε από τροχαίους του Νομού Σερρών και ζητώ τα φώτα όποιου γνωρίζει τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις...
Είναι με το αμάξι στο ύψος του χωριού Γάζωρος και στο πίσω κάθισμα κάθεται 6χρονος ανηψιός μου και ο μικρότερος 2 χρονών στο παιδικό καθισματάκι. Ο μικρός ξεκουμπώνει τη ζώνη, οπότε βγάζει alarm ο πατέρας, σταματάει στην άκρη του δρόμου έξω από την άσπρη γραμμή, τον κουμπώνει και συνεχίζει. Λίγα μέτρα πιο κάτω τον σταματάνε 2 τροχαίοι και του ζητάνε χωρίς πολλά πολλά δίπλωμα και άδεια. Καλημέρες-καλησπέρες είναι για άλλες χώρες και ανεπτυγμένες νοημοσύνες... Τους τα δίνει και του ζητάν να τους ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ μέχρι το χωριό Μεσσοράχη, όπως και έκανε. Εκεί περίμεναν άλλοι τροχαίοι που πηραν τα χαρτιά κι αρχίσαν να τον γράφουν. Ρωτάει ο άνθρωπος γιατί ρε παιδιά με γράφετε? Γυρνάει ο ένας και λέει στον άλλον "αυτουνού που ρωτάει κόψτου διπλό πρόστιμο"!!!
O άνθρωπος 65 χρονών έχει πάθει την πλάκα του από ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ και τελικά του λένε ότι τον έγραψαν επειδή σταμάτησε στην άκρη του δρόμου!
80Ε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!
Τι θέλατε δηλαδή ρε κοπρόσκυλα, επειδή σας σηκώθηκε εσάς να μαζέψετε φράγκα να πλακωθεί κανένας που θα σας δει στα φρένα και από πίσω ο μπάρμπας με τα μωρά να καρφωθεί πάνω του και να γίνει το μωρό χαλκομανία?!
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΟΣ ΜΕΣΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ 2 ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ????
Όταν διαμαρτυρήθηκε τηλεφωνικά στον εκεί διοικητή, ως άλλος κάφρος του απάντησε αμα θελει να κάνει ένσταση (ξύστα δηλαδή) και ότι εκεί σταματάνε (κακώς) περαστικοί για να αγοράσουν κεράσια από πλανόδιους πωλητές. ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΔΙΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΔΟΛΩΜΑ?? ΒΡΩΜΙΑΡΗ!
Πείτε παιδιά πώς τους κυνηγάμε τώρα γιατί αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι! Ο πατέρας στα γεράματα δηλώνει έτοιμος να πιάσει σπρέυ και να γεμίσει τα ντουβάρια με Μ.Γ.Δ.!
file k gw apo serres,xronia asxoloume me tous mlkes,edw mpatsous.Efoson to prostimo einai toso mikro,plirwse to k telos...an blekseis me dikigorous minisis,enstaseis k tetoia opws katalabaineis 8a sou bgei akriba kai an dikaiw8eis me tous mlkes.
Paidia den mporeite na fadasteite ti ginete me tous eleinous,i 8alassa apexei molis 70xlm ap tn poli Serrwn k an deite ti mploka kanoun....panw se vouna (eleos dld) stinode me radar k se stamatane 5xil makritera,den ksereis apo pou sou ir8e
O xazos zitas pali stin 8alassa(dikaiodosia Kavalas).....stamatise tous filous m me magio,oi opoioi pigan ap to ena beach bar sto allo (3xil apostasi) kai eipe to korufaio : Fetos stin diki m tin paralia 8a forane oloi kranos ....akou edw o kafros,o ranger,o serifis tou diastimatos ....me xilia zoria tous tin xarise,eleos
Osoi fusika erxeste stin pista edw pera isws tn exete plirwsei k seis....stinode akoma k eksw ap tin pista re ,stin periferiaki....grafoun tous episkeptes,autous pou 8a kanoun tn volta tous edw k stin teliki 8a afisoun k ta lefta tous se fai,kafe ktl
Oi psixologikes exetaseis gia tn sxoli tis astinomias prepei na ginode me perissoteri sobarotita k upeu8inotita...batsokavloi :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stakis
file k gw apo serres,xronia asxoloume me tous mlkes,edw mpatsous.Efoson to prostimo einai toso mikro,plirwse to k telos...an blekseis me dikigorous minisis,enstaseis k tetoia opws katalabaineis 8a sou bgei akriba kai an dikaiw8eis me tous mlkes.
Paidia den mporeite na fadasteite ti ginete me tous eleinous,i 8alassa apexei molis 70xlm ap tn poli Serrwn k an deite ti mploka kanoun....panw se vouna (eleos dld) stinode me radar k se stamatane 5xil makritera,den ksereis apo pou sou ir8e
O xazos zitas pali stin 8alassa(dikaiodosia Kavalas).....stamatise tous filous m me magio,oi opoioi pigan ap to ena beach bar sto allo (3xil apostasi) kai eipe to korufaio : Fetos stin diki m tin paralia 8a forane oloi kranos ....akou edw o kafros,o ranger,o serifis tou diastimatos ....me xilia zoria tous tin xarise,eleos
Osoi fusika erxeste stin pista edw pera isws tn exete plirwsei k seis....stinode akoma k eksw ap tin pista re ,stin periferiaki....grafoun tous episkeptes,autous pou 8a kanoun tn volta tous edw k stin teliki 8a afisoun k ta lefta tous se fai,kafe ktl
Oi psixologikes exetaseis gia tn sxoli tis astinomias prepei na ginode me perissoteri sobarotita k upeu8inotita...batsokavloi :rotflmao:
Σε βρίσκω off. Πρέπει να γίνονται μπλόκα για να βεβαιώνονται παραβάσεις, και με την ελπίδα ότι κάποιοι θα βάλουν μυαλό, όπως δεν βλέπω γιατί για 3 χλμ δεν πρέπει να φοράνε κράνος από το ένα beach bar στο άλλο. Μαλάκας να με συγχωρείς κιόλλας είναι που τους την χάρισε. Είναι άλλο θέμα το να βεβαιώνονται αδικαιολόγητα παραβάσεις και άλλο θέμα το να γίνονται μπλόκα και έλεγχοι. Και εγώ έχω τσακωθεί με τροχαίο με το αυτοκίνητο που με μαντικές ικανότητες έκανε εικασίες για το αν φορούσα ζώνη πριν, ενώ φοράω ακόμα και για 500 μέτρα για τσίχλες και ενώ όταν με σταμάτησε φορούσα ακόμα.. (όλα αυτά γιατί φρέναρα μια στιγμή πριν...). Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα λιγότερους ελέγχους. Αυτά χωρίς παρεξήγηση :beer: :wave2:
μετρον αριστον , φιλαρακι ..
αυτα που ακουσα ειναι καταχρηση εξουσιας, γεμισμα αδειων ταμειων κτλ. και θα τα χαρακτηριζα υπερβολικα.
Δεν ειπα να μην γινονται ελεγχοι ... αλλα να μην χανουν κ το μετρο
SeNNinhA
10/06/2009, 08:44
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα για ποια παράβαση τον έγραψαν. Απλά δεν την πληρώνει και ζητάει να πάει δικαστήριο όπου εξηγείς τα πράγματα και σε αθωώνουν. Δεν είναι μαλάκες οι δικαστές. Μια χαρά σου την χαρίζουν. Εμένα με είχαν γράψει για μη λειτουργία του πίσω φλάς. Είχα ξεχάσει να την πληρώσω και πήγε δικαστικά. Εκεί πήγα αναγκαστικά με ρώτησαν, είπα ότι τυχαίνει καμιά φορά, είπαν εντάξει και την γλύτωσα χωρίς πρόστιμο. :) :)
+Arxiereas+
10/06/2009, 10:07
Η παράβαση ήταν ότι σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Κανονικά σταματημένος με alarm τέρμα δεξιά, χωρίς να πατάει ούτε καν την άσπρη λωρίδα.
Κι εγώ λέω να μην το πληρώσει, αλλά δεν τα παίρνουν πλέον μέσω εφορίας? Δεν ξέρω, έτσι άκουσα.
Το εξοργιστικό είναι ότι σε βγάζουν φταίχτη από παντού. Σταμάτησες για να δέσεις το μωρό? Σε γράφει. Είναι λυμένο το καθισματάκι του μωρού? Πάλι σε γράφει. Εντάξει, δε θέλει και πολύ να πάρει ανάποδες ο άνθρωπος!
SeNNinhA
10/06/2009, 10:10
Όχι. Μπορείς να αρνηθείς ότι έκανες την παράβαση, να κάνεις ένσταση ότι κακώς βεβαιώθηκε αυτή και να πας στο δικαστήριο που θα αποφασίσει.
+Arxiereas+
10/06/2009, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Όχι. Μπορείς να αρνηθείς ότι έκανες την παράβαση, να κάνεις ένσταση ότι κακώς βεβαιώθηκε αυτή και να πας στο δικαστήριο που θα αποφασίσει.
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Η κλήση γράφει ακριβώς "παράνομη στάθμευση σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας". :yuck:
SeNNinhA
10/06/2009, 10:25
Ακόμη και αυτό που έγραψε δεν στέκει.
Στάθμευση σημαίνει ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ και ότι έχεις αφήσει το όχημα.
ΣΤΑΣΗ είναι το σωστό για την περίπτωση και η ΣΤΑΣΗ επιτρέπεται για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Άλλωστε εκεί δεν υπάρχουν χώροι πάρκινγκ αλλά μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί ότι το παιδί λύθηκε και διέτρεχε άμεσο κίνδυνο.
Δέχονται για όλες τις παραβάσεις ενσταση? :look: Νομίζω πλέον για μερικές.. μπορεί να μη δεχθεί ενσταση στο Α.Τ ο διοικητης..:confused:
SeNNinhA
10/06/2009, 10:39
Ο διοικητής έχει δικαίωμα να την δεχθεί την ένσταση επι τόπου και να ακυρώσει την κλήση αλλά η ένσταση μετά από αυτό δεν αφορά τον διοικητή αλλά ακολουθεί μια διαδικασία. Θα βρώ κάπου που είχα διαβάσει ακριβώς για την διαδικασία. Πάντως ΠΑΝΤΑ μπορείς να κάνεις ένσταση όταν δεν συμφωνείς.
Ο διοικητής έχει δικαίωμα να την δεχθεί την ένσταση επι τόπου και να ακυρώσει την κλήση αλλά η ένσταση μετά από αυτό δεν αφορά τον διοικητή αλλά ακολουθεί μια διαδικασία. Θα βρώ κάπου που είχα διαβάσει ακριβώς για την διαδικασία. Πάντως ΠΑΝΤΑ μπορείς να κάνεις ένσταση όταν δεν συμφωνείς.
Για βρες το.... γιατί νομίζω για παραβάσεις τύπου (κράνος ζώνη κτλ) δεν μπορεις να κανεις ενσταση... :wave2: (ενώ παλιά πηγαινες απευθειας σε ειρηνοδικειο αμα δε πλήρωνες τη κληση)
+Arxiereas+
10/06/2009, 10:48
Ακόμη και αυτό που έγραψε δεν στέκει.
Στάθμευση σημαίνει ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ και ότι έχεις αφήσει το όχημα.
ΣΤΑΣΗ είναι το σωστό για την περίπτωση και η ΣΤΑΣΗ επιτρέπεται για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Άλλωστε εκεί δεν υπάρχουν χώροι πάρκινγκ αλλά μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί ότι το παιδί λύθηκε και διέτρεχε άμεσο κίνδυνο.
Ναι στάση λέει, λάθος μου το μετέφερε.
Θα πάει να το πληρώσει (μισό αν το καταβάλει άμεσα) γιατί ό,τι είναι να γίνει θα γίνει Σέρρες και θα τον φάει το πήγαινε-έλα.
Άκρη με αυτούς δεν βγάζεις, εφαρμόζουν όπως, όποτε και όπου θέλουν το νόμο. Και μετά απορούν γιατί ο κόσμος τους απεχθάνεται!
jorgevaldano
10/06/2009, 10:58
από μένα ένα μεγάλο μπράβο στους αστυνομικούς αυτούς
μακάρι να βρούν μιμητές σε όλο το ελαδιστάν γιατί η αλητεία και η ασυδοσία έχουν χτυπήσει ταβάνι πλέον
φυσικά στο αρχικό τόπικ οι μπάτσοι είναι εντελώς φάουλ
φιλαρακι μην την ψαχνεις δεν βγαζεις ακρη με βλαχους...τουμπεκι κ θα τα βρουν μπροστα τους καποια στιγμη...να εισαι σιγουρος γ'αυτο....;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Σε βρίσκω off. Πρέπει να γίνονται μπλόκα για να βεβαιώνονται παραβάσεις, και με την ελπίδα ότι κάποιοι θα βάλουν μυαλό, όπως δεν βλέπω γιατί για 3 χλμ δεν πρέπει να φοράνε κράνος από το ένα beach bar στο άλλο. Μαλάκας να με συγχωρείς κιόλλας είναι που τους την χάρισε:
φιλε μου,καλοκαιρι,στην θαλασσα,δεν σου χει τυχει να πας με την μηχανη σου απ το ενα μαγαζι στο αλλο με μαγιο κ σαγιοναρα,ετσι για να χαιρετησεις καποιους γνωστους..μια ευθεια ειναι,ελεος δηλαδη,θα βαλω το πανακριβο κρανος με τα αλατια,στο σχεδον μουσκεμα κεφαλι μ;;μήπως να περιμενω να στεγνωσω κ να βαλω και το μπουφαν;δεν νομιζω να το κανεις αυτο με 35++ βαθμους.Επισης δεν διαβασες με τι τροπο μιλησε ο μπατσος;;Ποιος είναι;
Τα μπλοκα,ρανταρ αλκοτεστ φυσικα και πρεπει να γινονται..εννοειτε πως δεν θελω να πεσω θυμα ενος ανεγκεφαλου που ηπιε,ετρεχε...πιστευω πως ο νομος επρεπε να εφαρμοζεται αναλογα τις περιπτωσεις,οπως και στο παραδειγμα του φιλου που ειναι μεν παρανομο να σταθμευσεις εκει,ελα ομως που υπηρχε λογος κ αντε να βρεις το δικιο σ!
Επισης για καποιον που μου ειπε για τα μπλοκα με τα ρανταρ σ αυτον τον δρομο...ΝΑ υπαρχουν ναι,αλλα τι σκατα θελουν και πανε κρυβονται,καντε 2-3 μπλοκα αφου το θελετε κ πρεπει σε διαφορετικα καθε φορα σημεια,οχι σαν τα σκουλικια να κρυβονται με σκοπο το γραψιμο,τα λεφτα ειναι το θεμα μας ή ασφαλεια;
Ειμαι υπερ των μπατσων αλλα κατι παιιδακια με ψυχολογικα προβληματα,που μικροι τους ταραζαμε στις καρπαζιες και ετυχε και περασαν εκει επειδη διαβαζαν,αυτα θα μας πηδηξουν :)
devil's animal
10/06/2009, 13:35
αλλα κατι παιιδακια με ψυχολογικα προβληματα,που μικροι τους ταραζαμε στις καρπαζιες και ετυχε και περασαν εκει επειδη διαβαζαν...
και σιγα το διαβασμα με τα @@ ολα!!
αυτοι που εχουμε βγαλει δλδ και ενα ΑΕΙ της προκοπης και καποιοι που εχουν κανει μεταπτυχιακα τι να πουνε δλδ?
απλα πρεπει ο καθενας στο επαγγελμα του μολις βρισκει μπατσο να τον γ@μαει στεγνα και ασαλιωτα.
αλλα βλεπεις δεν εχουν τα κοτσια οι περισσοτεροι που ειναι με πολιτικα να πουνε το επαγγελμα τους.
ακομα και στο αμαξι για την δουλεια τους ειναι με πολιτικα και αλλαζουν εκει. γιατι ξερουν οτι θα πεσει ματσουκι ετσι και κανουν μ@λακια...:mad: :mad:
makis206
10/06/2009, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αυτοι που εχουμε βγαλει δλδ και ενα ΑΕΙ της προκοπης...
Τσσσσσσ...:D
devil's animal
10/06/2009, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τσσσσσσ...:D
για τον φουτσο ειναι και αυτο ρε Μακη πλεον...
υπαρχουν παιδια με MBA και PHD's που εχουν φαει τα νιατα τους...τι να λεμε τωρα??
τα παντα ολα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...τι να λεμε τωρα??
ποτανα κοινωνιααααααααα!!
τς τς τς
:smokin:
SeNNinhA
10/06/2009, 14:08
Διαβάστε κι αυτό:
http://kapote-sth-bg.blogspot.com/2008/06/blog-post_09.html
xa xa φιλε ειμαι κατοικος Λευκωνα-Σερρων,τις περισσοτερες φορες οι ιδιοι οι μπατσοι φερνουν με συνοδεια τους Βουλγαρους,Ρουμανους που εχουν γραψει ,σ αυτην την διασταυρωση που λεει ο φιλος μας,στο χωριο μου.Εδω ενα ψιληκατζιδικο εχει αναλαβει τον ρολο του ταχυδρομειου,νομιμα βεβαια,εχει και ταμπελιτσα απ εξω που λεει POST :)
Ειδάλλως βλεπεις τους καημενους,οχι και τοσο βεβαια γιατι συνηθως ερχονται με κατι αμαξαρες, να σταματανε πρωτα στο ατμ να βγαλουν λεφτα και μετα να ρωτανε: ποστ; ποστ;
παιδια,τους μουδιαζουν κανονικα,δεν μπορειτε να φανταστειτε...οι μπατσοι με το ρανταρ καλυψη-αποκρυψη μεσα στα βουνα,σε παραδρομους..σε λιγο θα τους δουμε και σε κανενα δεντρο επανω
Το παραπανω λινκ επιβεβαιωνει την μανια να το πω,ανωμαλια; δεν ξερω πως, ειτε του δικοιητη τροχαιας Σερρων ειτε των ιδιων των τροχονομων) καθως και τα οσα ανεφερα νωριτερα εγω!
Τι τραβαμε και μεις εδω, α ρε να μην εχω μια αστυνομικη ταυτοτητα να κανω οτι θελω :rotflmao:
φιλε μου,καλοκαιρι,στην θαλασσα,δεν σου χει τυχει να πας με την μηχανη σου απ το ενα μαγαζι στο αλλο με μαγιο κ σαγιοναρα,ετσι για να χαιρετησεις καποιους γνωστους..μια ευθεια ειναι,ελεος δηλαδη,θα βαλω το πανακριβο κρανος με τα αλατια,στο σχεδον μουσκεμα κεφαλι μ;;μήπως να περιμενω να στεγνωσω κ να βαλω και το μπουφαν;δεν νομιζω να το κανεις αυτο με 35++ βαθμους.Επισης δεν διαβασες με τι τροπο μιλησε ο μπατσος;;Ποιος είναι;
Οχι, δεν μου έτυχε.. βάζω κράνος ακόμα και για 100μ. Διαφωνώ για τον τρόπο που μίλησε/ μιλάνε συχνά οι αστυνομικοί, όμως, διαφωνώ 1) με το τσουβάλιασμα 2) με το αν πρέπει ή όχι να γίνονται μπλόκα, να κρύβονται κτλπ. - από ότι βλέπω τελικά συμφωνούμε και σε αυτό..
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο αστυνομικός έιναι τελείως off και μ@λ@κ@ς αλλά δεν γνωρίζω τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος εκτός από το να πάει δικαστικά...
project.breeze
10/06/2009, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
μετρον αριστον , φιλαρακι ..
αυτα που ακουσα ειναι καταχρηση εξουσιας, γεμισμα αδειων ταμειων κτλ. και θα τα χαρακτηριζα υπερβολικα.
Δεν ειπα να μην γινονται ελεγχοι ... αλλα να μην χανουν κ το μετρο
Δεν νομίζω πως είναι υπερβολικά.Χαρακτηριστικό παράδειγμα στον παραλιακό δρόμο Βελίκας-Σωτηρίτσας στα παράλια Ν.Λάρισας (οι ντόπιοι σίγουρα γνωρίζουν) υπάρχει μια μεγάλη ευθεία όπου πολλοί κάγκουρες τρέχουν.Αντί λοιπόν οι μπάτσοι να την στήσουν στην αρχή της ευθείας για να προειδοποιήσουν τους οδηγούς την στήνουν στο τέλος με σκοπό απλά να συλλάβουν αυτόν που τρέχει.Τί να το κάνουμε αυτό κύριε μπάτσε αν στο μεταξύ αυτός ο Μ@λακας που τρέχει έχει πάρει σβάρνα ένα από τα άπειρα παιδάκια που παίζουν εκατέρωθεν του δρόμου;Εισπρακτική πολιτική καθαρά,δεν το συζητάω...
nikos force
10/06/2009, 17:01
και να πας στο δικαστήριο που θα αποφασίσει. τερμα τα δικαστηρια ... η πληρωνεις η εφορια ... εκει σταματαει η δημοκρατια ... :uplate:
+Arxiereas+
13/06/2009, 22:32
Διαβάστε κι αυτό:
Απίστευτο! Ακριβώς όπως μου τα περιέγραψε ο πατέρας. Και απ' όσο είδα τις ημερομηνίες, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...
Τι να πω, ένα μάτσο άξεστοι ταρζανοφασίστες αποφάσισαν ότι στην περιοχή επικρατεί ο νόμος του σερίφη. Να τους χαίρεται ο πρωθυπουργός μας που κρατάει από εκείνα τα μέρη!
Εξαρταται σε τι μπατσο θα τυχεις, αμα εχει εντολη να βγει να γραψει οδηγους τοτε δεν γλυτωνεις την κληση,ειναι καθαρα εισπρακτικό το θεμα $$$$,ο πατερας σου ετυχε και σε μ@λ@κ@ μπατσο...
sakisvolos
15/06/2009, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
80Ε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!
Ε πάει θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
re_paidia_ayto_to_"anavw_alarm_k_stamataw_opou_thelw"
den_einai_swsto_k_einai_k_epikindino.
An_iparxei_alos_filos_apegelmatias_odigos(vareou_ohimatos)_
me_katalavenei.
akoma_k_sthn_legomenh_lorida_ektaktou_anagkis.
ektakth_anagki_gia_pollous_einai_k_to_tsigaro,to_katourima_k.a.
kalo_tha_einai_na_vriskoume_paaarking_akoma_k_gia_thn_
zoni_tou_morou....
Me_kathe_sevasmo.........:wave2:
SeNNinhA
25/06/2009, 13:25
Δεν πας καλά
:a24: :a24: :a24: :a31: :a31:
Η ζώνη του μωρού δεν είναι έκτακτη ανάγκη? Δηλαδή που και πότε πρέπει να σταματήσεις και να την δέσεις εαν διαπιστώσεις ότι είναι λυτή? Στην πρώτη πόλη? Γιατί πάρκινγκ ανάγκης δεν υπάρχουν σε τέτοιες οδούς.
+Arxiereas+
25/06/2009, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-rider
re_paidia_ayto_to_"anavw_alarm_k_stamataw_opou_thelw"
den_einai_swsto_k_einai_k_epikindino.
An_iparxei_alos_filos_apegelmatias_odigos(vareou_ohimatos)_
me_katalavenei.
akoma_k_sthn_legomenh_lorida_ektaktou_anagkis.
ektakth_anagki_gia_pollous_einai_k_to_tsigaro,to_katourima_k.a.
kalo_tha_einai_na_vriskoume_paaarking_akoma_k_gia_thn_
zoni_tou_morou....
Me_kathe_sevasmo.........:wave2:
Απόσπασμα του άρθρου 34 του κοκ για την παράνομη στάση/στάθμευση που αφορά τον λόγο για τον οποίο δέχτηκε κλήση:
ιβ) (Απαγορεύεται) στους αυτοκινητόδρομους και τις οδούς ταχείας κυκλοφορίας, εκτός των χώρων στάθμευσης, που καθορίζονται με σήμανση.
Αν σκεφτείς ότι οι ίδιοι του ζήτησαν να τους ακολουθήσει 15km για να τον γράψουν (η υπέρτατη καφρίλα), καταλαβαίνεις ότι διαθέσιμος χώρος κάπου εκεί κοντά δεν υπήρχε.
Επίσης μ' αυτό που λες υποστηρίζεις την ιδέα να αμολυθούν στην Εγνατία οδό και να γράφουν αβέρτα αφού για 900km δεν υπάρχει ούτε μισός χώρος στάθμευσης!
Να σε πω και το καλύτερο. Το περιπολικό τους ήταν επίσης αραγμένο στην άκρη του δρόμου, λίγα μέτρα πιο πίσω από εκεί που σταμάτησε...
file_simfono_mazi_sou_se_polla.
apla_thelo_na_episimano_ton_kindino_pou_iparxei_
kai_polloi_den_ton_katalavenoun....
Tora_oso_gia_merika_noumera_mpatsous....
aftous_na_tous_grafete_sta_@@_sas.
nomizoun_oti_megalonei_to_pouli_tous_etsi.
Kai_signomi_gia_taa_GREEKLISH...
indianos950
10/07/2009, 14:24
πιστευω η καλυτερη λυση ειναι η βιντεοσκοπηση οσων συμβαινουν καθε φορα που σταματα καποιος σε ελεγχο τροχαιας παρανομο η μη καπου τους κρατας γιατι εχω ακουσει κ εγω τη φραση ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ
+Arxiereas+
10/07/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από indianos950
πιστευω η καλυτερη λυση ειναι η βιντεοσκοπηση οσων συμβαινουν καθε φορα που σταματα καποιος σε ελεγχο τροχαιας παρανομο η μη καπου τους κρατας γιατι εχω ακουσει κ εγω τη φραση ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ
Κάθε χωριό έχει τον τρελλό του και η αστυνομία τους κομπλεξικούς.
Gandalf dr685sm
10/07/2009, 15:06
Δύο κουβέντες στα γρήγορα...
1. Ο άνθρωπος αν και ήθελε να πράξει κάτι καλό για το παιδί του, είναι παράνομος όσον αφορά την στάση σύμφωνα με το γράμμα του ΚΟΚ.
Παρόλα αυτά , θεωρώ πως η δουλειά του αστυνομικού είναι να τηρεί την τάξη με μέτρο και εφόσον ζυγίζει κάποια πράγματα ´οσον αφορά την επικινδυνότητα σε μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω πως ήταν το συγκεκριμένο σημείο και για αυτό δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο... Αλήθεια.. το παιδί πόσο ετών ήταν;... ήταν σε παιδικό κάθισμα και λύθηκε;.. ή μήπως ήταν πιο μεγάλο και θα μπορούσε να βάλει την ζώνη μόνο του;
Συγνώμη αν είναι λίγο καχύποπτος αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που άλλο έχει συμβεί και κάτι άλλο μεταφέρεται απο τον διηγητή. Οχι πάντα εσκεμμένα αλλά κυρίως επειδή τον ενόχλησε που τον έπιασαν.
2. Υπάρχουν αστυνομικοί και μπάτσοι. Το ξέρουμε όλοι αυτό άλλωστε. Κάποιοι είναι χαρά σου να συνεργάζεσαι μαζί τους και κάποιους ευχαρίστως σου έρχεται να τους τραβήξεις μια αναφορά στον διοικητή τους και όσο τραβήξει να τραβιούνται. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως.
3.
μια ευθεια ειναι,ελεος δηλαδη,θα βαλω το πανακριβο κρανος με τα αλατια,στο σχεδον μουσκεμα κεφαλι μ;;μήπως να περιμενω να στεγνωσω κ να βαλω και το μπουφαν;δεν νομιζω να το κανεις αυτο με 35++ βαθμους
Ναι .... και κράνος θα βάλω με μπαλακλάβα απο μέσα για να μην το λερώσω και σαγιονάρα ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ, γιατί στα 50 μέτρα που θα κάνω , θα σκάσει με όλα πάνω μου ο όποιος ηλίθιος/α και θα έχω άλλα προβλήματα μετά.
Δεν το κάνω για να μην φάω πρόστιμο.. το κάνω για την δική μου ακεραίοτητα γιατί όσο και αν προσέχω εγώ ... δεν θα προσέχει ο άλλος. Οπότε καλύτερα ταλαιπωρία 5 λεπτών παρά ταλαιπωρία αόριστου χρόνου.
4. Έλεγχος αστυνομικών... Σε ενα μπλόκο που έχει οριστεί για να συγκεντρώσει συγκεκριμένο αριθμό παραβάσεων ώς στόχο (δυστυχώς αυτό έρχεται απο το Υπ. Εσωτερικών σαν γραμμή όσο και αν δεν το πιστεύετε) δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσεις. Το μόνο που μπορώ να κάνω , είναι να μην υπογράψω , να πάω για ένσταση και αν εκείνη την στιγμή μου συμπεριφερθεί και άσχημα χωρίς λόγο (γιατί πολλές φορές και εμείς γινόμαστε κάφροι)...υποβάλω και μια αναφορά γιατί αν και δεν θα έχει ίσως επιπτώσεις διοικητικές, είναι σίγουρο οτι θα τον ταλαιπωρήσει. Και αυτόν και τον διοικητή του , καθώς αυτές οι αναφορές περνάνε και σε άλλα στοιχεία καταγραφής.
Αυτά ... και προσοχή στους δρομους παιδιά και χωρίς πολλά νεύρα.
Gandalf
+Arxiereas+
10/07/2009, 15:41
Για δες το κι έτσι Gandalf:
Στην "απίθανη" περίπτωση που ένα αυτοκίνητο με 2 μεσήλικες (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και 2 μικρά παιδιά (2 και 7 ετών) θελήσει για οποιονδήποτε λόγο να σταματήσει και δεν υπάρχει πάρκινγκ εδώ και πολλά km, είναι σωστό ένα ΕΠΙΣΗΣ παράνομα σταθμευμένο περιπολικό να τους δίνει κλήση?? Ο νόμος δηλαδή ισχύει για όλους εκτός από αυτούς που τον εφαρμόζουν?
Είδα πριν παλιό συμμαθητή μου της τροχαίας να πηγαίνει στο χωριό του χωρίς κράνος, μη λες κι εσύ τώρα τέτοια!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
3.
Ναι .... και κράνος θα βάλω με μπαλακλάβα απο μέσα για να μην το λερώσω και σαγιονάρα ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ, γιατί στα 50 μέτρα που θα κάνω , θα σκάσει με όλα πάνω μου ο όποιος ηλίθιος/α και θα έχω άλλα προβλήματα μετά.
Δεν το κάνω για να μην φάω πρόστιμο.. το κάνω για την δική μου ακεραίοτητα γιατί όσο και αν προσέχω εγώ ... δεν θα προσέχει ο άλλος. Οπότε καλύτερα ταλαιπωρία 5 λεπτών παρά ταλαιπωρία αόριστου χρόνου.
Αυτο αναφερεται σε μενα,μλκια που το συνεχιζω αλλα ρε φιλε,μ αυτη την λογικη δεν πας πουθενα.Αστο ,παρε καλυτερα αμαξι,αν σκεφτομαι οτι σ αυτα τα 50μ θα πεσει καποιος πανω μου μερα μεσημερι ή οτι μπορει να πεταχτει μια πετρα και να μου βγαλει το ματι... ή ...ή ..τοσα μπορουν να γινουν,αστο. ΤΟΤΕ απλα δεν καβαλας μηχανη, ειναι ενα ρισκο,δεν σου παρεχει την ασφαλεια του αυτοκινητου,ολοι το καταλαβαινουν αυτο.Οποιος φοβαται τοσο πολυ για την ζωη του,μακρυα απο μηχανη,δυσκολο σπορ ειναι :)
Φιλικα παντα!!
TOLISTOLAROS
10/07/2009, 17:13
Αυτο αναφερεται σε μενα,μλκια που το συνεχιζω αλλα ρε φιλε,μ αυτη την λογικη δεν πας πουθενα.Αστο ,παρε καλυτερα αμαξι,αν σκεφτομαι οτι σ αυτα τα 50μ θα πεσει καποιος πανω μου μερα μεσημερι ή οτι μπορει να πεταχτει μια πετρα και να μου βγαλει το ματι... ή ...ή ..τοσα μπορουν να γινουν,αστο. ΤΟΤΕ απλα δεν καβαλας μηχανη, ειναι ενα ρισκο,δεν σου παρεχει την ασφαλεια του αυτοκινητου,ολοι το καταλαβαινουν αυτο.Οποιος φοβαται τοσο πολυ για την ζωη του,μακρυα απο μηχανη,δυσκολο σπορ ειναι :)
Φιλικα παντα!!
Χωρίς να θέλω να παρέμβω για 50,500 ακόμα και 1000 μέτρα πας ανετότατα και με τα πόδια...
Σίγουρα με το μηχανάκι πληρώνεις την παραμικρή μαλακία,είτε δικιά σου είτε του άλλου
Σίγουρα δε μπορείς να τα προβλέψεις όλα
Αλλά....
Το χειρότερο φίλε μου δεν είναι να πέσει κανείς και να τραυματιστεί
Το χειρότερο είναι κάποιος να τραυματιστεί ενώ ΞΕΡΕΙ ότι θα μπορούσε να'χε γλιτώσει τον τραυματισμό αν φορούσε εξοπλισμό.
Αυτό είναι που δε θα συγχωρέσει ποτέ στον εαυτό του.
Εκτός και αν του αρέσει να τα ρίχνει όλα στους:
α)άλλους
β)κακιά στιγμή
Κάνε εσύ αυτά που μπορείς για να'σαι ήσυχος με τη συνείδησή σου και όσο πιο ασφαλής γίνεται
μλκια που το συνεχιζω
συ είπας
δεν σου παρεχει την ασφαλεια του αυτοκινητου,ολοι το καταλαβαινουν αυτο
orthogonal
:wave2:
χαχαχαχα δεν παιζεστε οκ οκ δεν θα προσπα8ησω να σας αλαξω γνωμη..ο καθενας οπως θελει!
.................................................................................................... .................................................
υλικοποκεμον
12/07/2009, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
τερμα τα δικαστηρια ... η πληρωνεις η εφορια ... εκει σταματαει η δημοκρατια ... :uplate: ετσι ειναι τωρα πλεον... ή ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Ή ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
υλικοποκεμον
12/07/2009, 12:04
παντως για τους μπατσους των σερρων και ειδικα τον ROBOCOP ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ( οι περισσοτεροι απο εσας ξερετε ποιον λεω...ΝΑΙ αυτον με το haya που πηρε φωτια εντελως τυχαια) εχω να πω οτι εχουν παρει που ψηλα τον αμανε και φτανουν,ή μαλλον ξεκινανε απο το σημειο του παραλογου, και αυτο καποιοσ πρεπει να το δει και να κανει κατι γιατι δεν αντεχουμε αλλο τα γραψιματα τους σε στυλ "σε γραφω γιατι η εξατμιση σου μπορει να ειναι μανισια αλλα ξερω τι κανετε, πειραζετε απο πισω κατι συρματακια για να ακουγεται".
ΝΑΙ μου ετυχε αυτο οπως ακριβως το βλεπετε με ενα Ζ 125 εντελως μανισιο, και αυτο εγυνε επειδη εναν χρονο πριν απο το συμβαν ειχα ενα Ζ 125 με μοτερWR και ο συγεκριμενος μακακας μπατσος με ειχε στο ματι!!!!!!!!!
Κι αν αυτο δεν σας πειθει με εχουν στειλει κληση στο σπιτι στο χωριο επειδη καποια συγχωριανη (παντρεμενη)εβγαζε τα ματια της με εναν μπατσο, ετυχε να με δει να κανω ΕΝΤΟ και στην κληση επανω εγραφε εν σωρο μαλακιες και το κορυφαιο: ΣΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ!!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ
και δεν ειναι μονο αυτα... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕΡΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4-5 ΧΛΜ.[B]
Gandalf dr685sm
12/07/2009, 17:54
Στην "απίθανη" περίπτωση που ένα αυτοκίνητο με 2 μεσήλικες (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και 2 μικρά παιδιά (2 και 7 ετών) θελήσει για οποιονδήποτε λόγο να σταματήσει και δεν υπάρχει πάρκινγκ εδώ και πολλά km, είναι σωστό ένα ΕΠΙΣΗΣ παράνομα σταθμευμένο περιπολικό να τους δίνει κλήση?? Ο νόμος δηλαδή ισχύει για όλους εκτός από αυτούς που τον εφαρμόζουν?
Για πάμε λίγο γιατί αυτό το "ερμηνεύω κατά δοκούν νόμους" είναι που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε.
Για οποιοδήποτε λόγο... ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... αν είναι κάτι σοβαρό (βλ. λόγο υγείας, πρόβλημα μηχανικό κοκ...) υπάρχει διαδικασία που αναφέρεται στον ΚΟΚ... βγάζεις τρίγωνο , το τοποθετείς μακριά κτλ κτλ κτλ.
Αν θυμάσαι έχουν δείξει ακόμα και δυστυχήματα που έχουν γίνει με οχήματα επειδή κάποιος με νταλίκα ή/και Ι.Χ. σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για κάποιο "δικό" του πρόβλημα.
Οι αστυνομικοί που αναφέρεις αν και δεν ήμουν εκεί, μπορεί όντως να ήταν σταματημένοι λάθος... αυτό σου δίνει εσένα το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο; Αν θεωρείς οτι ήταν λάθος εκεί , υπέβαλε αναφορά στο τμήμα περιοχής συν το οτι ενώ προσπάθησαν να σε σταματήσουν μπορεί να προκαλούσαν ατύχημα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος.. οχι το κάνουν αυτοί μια μαλακία δικαιούμαι να κάνω και εγώ άλλες 10.
Ο νόμος ισχύει για όλους , σαφώς ... αλλά επειδή παρανομεί αυτός που λογικά θα έπρεπε να τον τηρεί δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο... αντίθετα μπορούμε να τον καταγγείλουμε.
Stakis...
Να το συνεχίσουμε γιατί αυτές οι απόψεις θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε τόσα χρόνια με οδικές καμπάνιες κτλ...
Μηχανή οδηγείς άρα συνεπάγεται οτι έχεις και όποιο κίνδυνο πάνω σε δύο τροχούς σε δημόσιο δρόμο παρουσία άλλων συνοδηγών και οχημάτων.. .μέχρι εδώ καλά...
Η απάντηση σου λοιπόν είναι οτι κάποιος πράττει πιο καλά επειδή είναι έτοιμος να ρισκάρει ώς άλλος πολεμιστής για 50-100 μέτρα χωρίς εξοπλισμό , για να μην ζεσταθεί-λερωθεί ... σε σύγκριση με κάποιον που θα τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας για αυτή την απόσταση που παίρνουμε όλοι στον δρόμο με μηχανή;
Το σκέφτηκες καλά πριν το πείς αυτό;
Τι θα ακούσουμε ρε γμτ... αν δεν βάλουμε κράνος , και άλλο εξοπλισμό δηλαδή είμαστε πιο πολύ μοτοσυκλετιστές (ή αν θες πιο κατάλληλοι να οδηγούμε μηχανή) απο κάποιον που θα το κάνει για μικρές αποστάσεις ,λειτουργώντας ώς σκεπτόμενος αναβάτης προλαμβάνοντας πιθανότητα χτυπήματος σε ατύχημα..:nono:
Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί κάθε καλοκαίρι εξαφανίζονται οι αντι-τετανικοί οροί.:rolleyes:
Κάνε οτι θέλεις μιας και είναι δικαίωμα σου, αλλά μην κάνεις σαν την κολοβή αλεπού του Αισώπου , που έκοψε την δική της ουρά και το διδάσκει ώς σωστό.
Gandalf
+Arxiereas+
12/07/2009, 20:02
Για πάμε λίγο γιατί αυτό το "ερμηνεύω κατά δοκούν νόμους" είναι που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε.
Για οποιοδήποτε λόγο... ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... αν είναι κάτι σοβαρό (βλ. λόγο υγείας, πρόβλημα μηχανικό κοκ...) υπάρχει διαδικασία που αναφέρεται στον ΚΟΚ... βγάζεις τρίγωνο , το τοποθετείς μακριά κτλ κτλ κτλ.
Αν θυμάσαι έχουν δείξει ακόμα και δυστυχήματα που έχουν γίνει με οχήματα επειδή κάποιος με νταλίκα ή/και Ι.Χ. σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για κάποιο "δικό" του πρόβλημα.
Οι αστυνομικοί που αναφέρεις αν και δεν ήμουν εκεί, μπορεί όντως να ήταν σταματημένοι λάθος... αυτό σου δίνει εσένα το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο; Αν θεωρείς οτι ήταν λάθος εκεί , υπέβαλε αναφορά στο τμήμα περιοχής συν το οτι ενώ προσπάθησαν να σε σταματήσουν μπορεί να προκαλούσαν ατύχημα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος.. οχι το κάνουν αυτοί μια μαλακία δικαιούμαι να κάνω και εγώ άλλες 10.
Ο νόμος ισχύει για όλους , σαφώς ... αλλά επειδή παρανομεί αυτός που λογικά θα έπρεπε να τον τηρεί δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο... αντίθετα μπορούμε να τον καταγγείλουμε.
Gandalf
Οκ ας δεχτώ και το ότι το αυτοκίνητο του πολιτη που σταματά για 5 λεπτά είναι πιο επικίνδυνο από ένα περιπολικό που κάνει το ίδιο αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος και είναι για καλό σκοπό...
Κακώς δεν το έβαλα από την αρχή που το βρήκα. Είναι από το άρθρο 34 του κοκ περί παράνομης στάσης/στάθμευσης και το κομμάτι αυτό είναι στις εξαιρέσεις. Σε παρένθεση τα σχόλιά μου.
4. Εκτός κατοικημένων περιοχών, επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση μόνο στους χώρους που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτόν (δεν υπήρχε) ή στα ερείσματα των οδών, αν δε δεν υπάρχουν τέτοια, όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος και παράλληλα προς τον άξονά του (εκεί που σταμάτησε), εκτός αν απαγορεύεται αυτό (δεν το απαγόρευε αλλιώς θα το γράφανε στην κλήση).
http://www.glavopoulos.gr/kok/kok034.php
Εννοείται πως όταν βγαίνουν για να γράψουν εξαιρέσεις στο νόμο δεν υπάρχουν γιατί φυσικά έτσι αποφάσισε το συγκεκριμένο κλιμάκιο που αν διάβασες σε προηγούμενο ποστ ένα λινκ που δώθηκε από τον SeNNinhA, εφαρμόζουν εδώ και πολύ καιρό το νόμο του σερίφη στην περιοχή
.......Ο νόμος ισχύει για όλους , σαφώς ... αλλά επειδή παρανομεί αυτός που λογικά θα έπρεπε να τον τηρεί δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο... αντίθετα μπορούμε να τον καταγγείλουμε.......
Gandalf
...και να παρουμε μεγαλοπρεπεστατα τα @@ μας !!!
ασε μας ρε μαγε.
Gandalf dr685sm
13/07/2009, 07:44
Το αν και πως δουλεύει ενα σύστημα μας δίνει το δικαίωμα δηλαδή να κάνουμε οτι μας καπνισει;... Είσαι σίγουρος;
Gandalf
Gandalf dr685sm
13/07/2009, 07:49
4. Εκτός κατοικημένων περιοχών, επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση μόνο στους χώρους που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτόν (δεν υπήρχε) ή στα ερείσματα των οδών, αν δε δεν υπάρχουν τέτοια, όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος και παράλληλα προς τον άξονά του (εκεί που σταμάτησε), εκτός αν απαγορεύεται αυτό (δεν το απαγόρευε αλλιώς θα το γράφανε στην κλήση).
Πάρα πολύ ωραία... και γιατί βάση του άρθρου του κώδικα δεν αρνήθηκε να υπογράψει την κλήση και να μεταφέρει τις αντιρρήσεις του για την παράβαση στον διοικητή τους, μαζί με φωτό για την ανυπαρξία σηματοδότησης που απαγορεύει στάση στάθμευση;
Επίσης μήπως ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ώς Εθνική Οδός (άρα δεν υπάγεται και στο παραπάνω);
Μήπως ήταν σταματημένος σε ΛΕΑ;
Τώρα για το αν είναι σερίφηδες , ξέρεις μια αναφορά υπογεγραμμένη απο κατοίκους της περιοχής, τι τους κάνει τους Σερίφηδες και πόσο τους ταλαιπωρεί;
Α.. και Trooper...οι αναφορές όλες ελέγχονται πλέον καθώς παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου... και αν είναι μαζικά υπογεγραμμένες έχουν αντίκτυπο. Όσο και αν σου φαίνεται περιέργο.
Gandalf
bar-code
13/07/2009, 08:35
to diavasa to threadaki kai einai fanero to ti xreiazete se autous tous mpatsous....alla ama to po tha me ksirisoun giati tha eimai "akraios" kai giati "den einai oloi etsi,mi genikeuoume" kai loipes fanfares....
bar-code
13/07/2009, 08:49
kai na sou po kai kati,eparxia eiste,ligo-polu tous gnorizete.apomonoste tous koinonika na katalavoun oti einai TA miasmata tis perioxis!!!!!!!!!isos katalavoun,isos,ti kseftila tou na eisai mpatsos...
Α.. και Trooper...οι αναφορές όλες ελέγχονται πλέον καθώς παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου... και αν είναι μαζικά υπογεγραμμένες έχουν αντίκτυπο. Όσο και αν σου φαίνεται περιέργο.
Gandalf
ναι μη φας εχουμε γλαρο.κατι ξερω που σου λεω.
Το αν και πως δουλεύει ενα σύστημα μας δίνει το δικαίωμα δηλαδή να κάνουμε οτι μας καπνισει;... Είσαι σίγουρος;
Gandalf
θα προτιμουσα απο το ''οτι μας καπνισει'' να χρησιμοποιησω την εκφραση ''να προσαρμοστουμε αναλογως των περιστασεων''.
Gandalf dr685sm
13/07/2009, 13:11
ναι μη φας εχουμε γλαρο.κατι ξερω που σου λεω.
Μην κρίνεις για όλα λόγω εξ'ιδίων εμπειρίες. Σου επαναλαμβάνω ποιά είναι η προβλεπόμενη διαδικασία και λειτουργία απο την στιγμή που θα γίνει καταγγελία/αναφορά και θα καταχωρηθεί με αριθμό πρωτοκόλλου στο βιβλίο απο τον αξιωματικό υπηρεσίας.
Αν αυτή η επώνυμη καταγγελία συνοδεύεται απο πολλαπλές υπογραφές, δεν χάνεται. Η κατάληξη βέβαια της αναφοράς όσον αφορά την τιμωρία εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αλλά σίγουρα δεν χάνεται.
Gandalf
Μην κρίνεις για όλα λόγω εξ'ιδίων εμπειρίες. Σου επαναλαμβάνω ποιά είναι η προβλεπόμενη διαδικασία και λειτουργία απο την στιγμή που θα γίνει καταγγελία/αναφορά και θα καταχωρηθεί με αριθμό πρωτοκόλλου στο βιβλίο απο τον αξιωματικό υπηρεσίας.
Αν αυτή η επώνυμη καταγγελία συνοδεύεται απο πολλαπλές υπογραφές, δεν χάνεται. Η κατάληξη βέβαια της αναφοράς όσον αφορά την τιμωρία εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Αλλά σίγουρα δεν χάνεται.
Gandalf
περαν του οτι ολα χανονται (καλη θεληση να υπαρχει),τι να το κανω το να μη χαθει,να ταλαιπωρουμαι προκειμενου να επιβληθει η σωστη τιμωρια βαση νομου και τελικα η τιμωρια να ειναι για γελια και εγω στο στοχαστρο ???
ελα μωρε που ζεις.
Ρε παίδες όλα εντάξει και όλες οι απόψεις ν' ακούγονται..................
......................................αλλά ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΞΑΝΕ και τα ρίχνεται στην ίδια λάσπή με τους βλαχοσκατόμπατσους?
(Για να μην παρεξηγηθώ: βλάχους δεν εννοώ τους συμπαθείς Βλάχους από καταγωγή και ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη και από τα σκατά!)
Gandalf dr685sm
13/07/2009, 14:00
Trooper...
Άποψη σου ... απλά σου επαναλαμβάνω οτι τα διαδικαστικά είναι αλλιώς απο οτι πιστεύεις. Και το κατά πόσο μπορεί να τιμωρηθεί κάποιος , έχει να κάνει (ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ) με το πόσο θα το κυνηγήσεις στην Ελλάδα.
Gandalf
Trooper...
Άποψη σου ... απλά σου επαναλαμβάνω οτι τα διαδικαστικά είναι αλλιώς απο οτι πιστεύεις. Και το κατά πόσο μπορεί να τιμωρηθεί κάποιος , έχει να κάνει (ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ) με το πόσο θα το κυνηγήσεις στην Ελλάδα.
Gandalf
δεν εχει να κανει με το τι πιστευω,αλλα με το τι εχω δει με τα ιδια μου τα ματια.η ατιμωρισια και το κουκουλωμα ειναι δεδομενα σε πληθωρα περιπτωσεων.αν εσυ θεωρεις οτι δεν υπαρχει ατιμωρισια και κουκουλωμα αλλα ολα γινονται οπως πρεπει αρκει να το κυνηγησεις...αποψη σου.
bar-code
13/07/2009, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
Ρε παίδες όλα εντάξει και όλες οι απόψεις ν' ακούγονται..................
......................................αλλά ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΞΑΝΕ και τα ρίχνεται στην ίδια λάσπή με τους βλαχοσκατόμπατσους?
(Για να μην παρεξηγηθώ: βλάχους δεν εννοώ τους συμπαθείς Βλάχους από καταγωγή και ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη και από τα σκατά!)
Dr Luv i love you....
you are beautiful,i love you.....
:beer: :beer: :beer: :beer:
+Arxiereas+
13/07/2009, 22:40
Πάρα πολύ ωραία... και γιατί βάση του άρθρου του κώδικα δεν αρνήθηκε να υπογράψει την κλήση και να μεταφέρει τις αντιρρήσεις του για την παράβαση στον διοικητή τους, μαζί με φωτό για την ανυπαρξία σηματοδότησης που απαγορεύει στάση στάθμευση;
Επίσης μήπως ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ώς Εθνική Οδός (άρα δεν υπάγεται και στο παραπάνω);
Μήπως ήταν σταματημένος σε ΛΕΑ;
Τώρα για το αν είναι σερίφηδες , ξέρεις μια αναφορά υπογεγραμμένη απο κατοίκους της περιοχής, τι τους κάνει τους Σερίφηδες και πόσο τους ταλαιπωρεί;
Gandalf
Είδες κάπου στο άρθρο 34 να αποκλείει την εθνική οδό? Εθνικοί οδοί (εθνικό οδικό δίκτυο δηλαδή) είναι όλοι οι δημόσιοι δρόμοι εκτός κατοικημένων περιοχών. Ποιος ο λόγος τότε που υπάρχει η εξαίρεση αυτή?
Επίσης, ο μέσος μεσήλικας έχει ζήσει μια περίεργη εποχή όπου "ο χωροφύλαξ" ήταν ο γαμάω και δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν ξεπεράσει. Ακόμη "χειρότερα" δεν γνωρίζουν καν τα δικαιώματά τους. Αν είσουν στη θέση του μη βάζεις στοίχημα ότι δεν θα υπέγραφες και ότι θα έκανες εξαντλητική χρήση των δικαιωμάτων σου (όντας και ξένος στην περιοχή) όπως θέλησε να κάνει ο γράφων την επιστολή στο blog του λινκ που λέγαμε...
"Όταν επιτέλους ο Π..........., αποφάσισε να μας ενημερώσει, ότι η ταχύτητα μας ήταν 122 χλμ/ώρα σε όριο 90, ζήτησα την διαπίστευση του "ραντάρ , διότι η ταχύτητά μου δεν ήταν αυτή. Απάντηση? δεν υπάρχει πιστοποίηση του ρανταρ, και πως να υπήρχε, αφού σας προανέφερα το ρανταρ πώς λειτουργούσε. Επειδή όμως , τόλμησα να φέρω αντιρήσεις και να υπερασπιστώ τα δικαιωματά μου , και επειδή, ρώτησα γιατί, 1. δεν μου αποδυκνείουν την ταχύτητα μου , επιδυκνείοντας την ηλεκτρονική συσκευή ,ή οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο και 2. γιατί δεν έχουν αναρτήσει προειδοποιητική πινακίδα , ότι η ταχύτητα ελέγχεται με ηλεκτρονικά μέσα ώς έχουν υποχρέωση, άρ8ρο 104 του ΚΟΚ , Ο Π..........., ανέβασε το όριο ταχύτητας μου στα 142 χλμ/ώρα και μου αφαίρεσε την άδεια ικανότητας. Πέρας της αυθάδιας και της κακής συμπεριφοράς που επέδειξε σε πολίτη ο Π..........., ενώ είναι ορκισμένος στο Ελληνικό κράτος, ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 254/2004 (Φ.Ε.Κ. 238/Α΄)
αναφέροντας ότι εγώ είμαι ο νόμος-αυτός δηλαδή , και εκφράσεις του τύπου "τελειώσαμε και αν σας αρέσει, ή τύπου απειλής -προσέξτε γιατί μπορεί να κατηγορη8είτε για πλημέλημα -δηλαδή η το βουλώνεις και δεν ζητάς τα δικαιώματα σου, ή σε πάω μέσα),
πέ ραν της χειροδικίας από άλλον τροχονόμο όταν στην κλήση, πήγα να σημειώσω τις επιφυλάξεις μου, ο οποίος μου χτύπησε το χέρι λέγοντας μου στον ενικό , ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΌ ΕΓΓΡΑΦΟ...
Επειδή ήταν η ίδια τροχαία, στο ίδιοι σημείο με την ίδια α-κ-ρ-ι-β-ω-ς συμπεριφορά και περιστατικά που διαβάζω εδώ και μου περιέγραψε κι ο πατέρας μου, ένα έχω να πω. Ευτυχώς που η άγνοιά του τον έσωσε από τα χειρότερα! Γιατί μόνο τα χειρότερα μπορείς να περιμένεις από τέτοιους!
Gandalf dr685sm
14/07/2009, 08:24
Στην περίπτωση του αποστολέα της επιστολής όπως γράφει το κείμενο ....ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, γιατί πολλές φορές ο αδικημένος τα φουσκώνει λίγο λόγω συναισθημάτων... συνεχίζεις και δεν υπογράφεις και πας μαζί στο τμήμα.
Τηλεφωνείς σε δικηγόρο, (ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) που παρίσταται και κάπου εκεί ξεσκίζεις τον "μπάτσο" (γιατί αυτοί δεν είναι αστυνομικοί όπως σωστά λες) για παράβαση καθήκοντος και καταθέτεις αναφορά και μύνηση..
Επαναλαμβάνω κύριοι... βρίσκουν και τα κάνουν. Αν θες να αντιδράσεις τράβα το μέχρι και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , φέρε τα ΜΜΕ... άσκησε πίεση. Έχει να κάνει καθαρά με το πόσο θες να το τραβήξεις εφόσον βέβαια και αυτό που πάει να σου κάνει ο άλλος απο την απέναντι μεριά σε αδικεί κατά εξακολούθηση κατάφωρα...
Παράνομη κλήση, παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας με εικονική σημείωση σε κλήση, παράνομη προσαγωγή σε τμήμα κοκ κοκ...
Για περισσότερα αν ποτέ σας τύχει τσεκάρετε το παρακάτω ... περιέχει αρκετές πληροφορίες για το πως και γιατί όταν αδικείστε. Επίσης πολύ σημαντικό και να μην μου διαφύγει... ΠΑΝΤΑ στον πληθυντικό και ποτέ μην εκραγείτε οτι και αν λένε. Με αυτό τον τρόπο δεν δίνετε βάση για περαιτέρω κατηγορίες.
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2426 περί βεβαιωσης και διαδικασίας παραβάσεων ΚΟΚ με τεχνικά μέσα
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2420 περί σωματικής έρευνας.
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2648 περί δικαιωμάτων συνάθροιση και κατά την σύλληψη.
Gandalf
Επίσης πολύ σημαντικό και να μην μου διαφύγει... ΠΑΝΤΑ στον πληθυντικό και ποτέ μην εκραγείτε οτι και αν λένε. Με αυτό τον τρόπο δεν δίνετε βάση για περαιτέρω κατηγορίες.
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2426 περί βεβαιωσης και διαδικασίας παραβάσεων ΚΟΚ με τεχνικά μέσα
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2420 περί σωματικής έρευνας.
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=69&t=2648 περί δικαιωμάτων συνάθροιση και κατά την σύλληψη.
Gandalf
ναι...θυμαμαι που μιλουσα με το σεις και με το σας οταν ετρωγα σφαλιαρες και κλωτσιες επειδη ειχα μακρυ μαλι,μουσια,παντελονι σωληνα και μπλουζα kreator και ανταποκριθηκανε αμεσα!!!μου περασανε το αλατι,κερασανε αστακομακαροναδα,δεν με τρομοκρατησανε καθολου...αλλαξε αρδην η συμπεριφορα τους!!!
καλα δε τολμω να σας πω δε τι εγινε οταν μιλησα για τα δικαιωματα μου...θα πηγαινα για εξυβριση,αντισταση και μπορει να κουβαλουσα και τπτ επανω μου χωρις να το ξερω...(δεν ειναι ουτε υποθεσεις δικες μου αυτες ουτε δικα μου λογια)
ευτυχως ρε μαγε που εχουμε εσενα να μας βαζεις αποσπασματα απο το μπατσοφορουμ να μας ανοιγεις τα ματια!!!
Gandalf dr685sm
14/07/2009, 11:20
Πότε είχε γίνει αυτο ρε φίλε;... παντελόνι σωλήνα;... δεκαετία του 80 αρχές;.. .όταν οι Χουντικοί ήταν ακόμα μέσα πιο πολλοί απο μελίσσι;
Και γιατί σε είχαν πιάσει;
Σέβομαι σαφώς το οτι έχεις την χείριστη άποψη για την ΕΛ.ΑΣ, αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι , γιατί έχω αρκετές καλύτερες εντυπώσεις σήμερα..
Είπαμε.... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.
Gandalf
Πότε είχε γίνει αυτο ρε φίλε;... παντελόνι σωλήνα;... δεκαετία του 80 αρχές;.. .όταν οι Χουντικοί ήταν ακόμα μέσα πιο πολλοί απο μελίσσι;
Και γιατί σε είχαν πιάσει;
Σέβομαι σαφώς το οτι έχεις την χείριστη άποψη για την ΕΛ.ΑΣ, αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι , γιατί έχω αρκετές καλύτερες εντυπώσεις σήμερα..
Είπαμε.... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.
Gandalf
το περιστατικο εγινε το 1998.με πιασανε απογευμα καλοκαιριου (ιουνιος) γιατι δεν του αρεσε του ζητα που εκανε μπλοκο για τα μηχανακια η φατσα μου.ημουνα πεζος και πηγαινα να παρω το λεωφορειο για να παω στη κοπελια μου.
συμφωνουμε οτι διαφωνουμε αλλα το μεγαλο μου χαλασμα ειναι οτι προσπαθεις να πεισεις (?)βαζοντας αρθρα του συνταγματος οχι μεσα απο το συνταγμα αλλα απο ενα μπατσοφορουμ.
φυσικα μπορεις να μη με πιστεψεις αλλα δε μπορω να κανω κατι γι αυτο.
Gandalf dr685sm
14/07/2009, 11:38
απο περιέργεια και μόνο, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω...
Σε σταμάτησαν μάλλον για έλεγχο.. σωστά;... σου ζήτησαν ταυτότητα, αν είχες τους την έδειξες και παρόλα αυτά σε πήγαν για εξακριβωση;.. πως έγινε τέλος πάντων;
Όσον αφορά τα κείμενα... τι σημασία έχει απο που τα βάζω, εφόσον είναι κείμενα που προέρχονται απο το Σύνταγμα;... επίσης το κείμενο επί του πρακτέου για το τι μπορείς να διεκδικήσεις και να κάνεις δεν προέρχεται απο το Σύνταγμα αλλά το δίνουν αστυνομικοί.
Δηλαδή ο ίδιος χώρος που δεν "σου κάνει" , παρόλα αυτά αναγράφει το τι δικαιώματα έχει ο πολίτης πριν , κατά και μετά την σύλληψη/παράβαση. Δείξε μου εσύ ενα άλλο χώρο που να τα έχει συγκεντρωμένα και εγώ θα τα βάλω.
Υπόψη επίσης οτι ο συγκεκριμένος παραπάνω χώρος διαχειρίζεται απο μια ομάδα ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχει με αστυνομικούς. Είναι απλά χώρος συζητήσεων όπου πολλές απορίες έχουν λυθεί... τέλος πάντων όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Περιμένω την απάντηση σου , περισσότερο όπως σου είπα απο ενδιαφέρον .... ουτε θα κρίνω ούτε θα σχολιάσω... απλά αν δεν σε πειράζει και θέλεις φυσικά , δίνεις λίγο παραπάνω στοιχεία στο τι έγινε και βρέθηκες κρατούμενος. Όπως είπα... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ... μην με παρεξηγήσεις για αυτό.
Gandalf
απο περιέργεια και μόνο, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω...
Σε σταμάτησαν μάλλον για έλεγχο.. σωστά;... σου ζήτησαν ταυτότητα, αν είχες τους την έδειξες και παρόλα αυτά σε πήγαν για εξακριβωση;.. πως έγινε τέλος πάντων;
Όσον αφορά τα κείμενα... τι σημασία έχει απο που τα βάζω, εφόσον είναι κείμενα που προέρχονται απο το Σύνταγμα;... επίσης το κείμενο επί του πρακτέου για το τι μπορείς να διεκδικήσεις και να κάνεις δεν προέρχεται απο το Σύνταγμα αλλά το δίνουν αστυνομικοί.
Δηλαδή ο ίδιος χώρος που δεν "σου κάνει" , παρόλα αυτά αναγράφει το τι δικαιώματα έχει ο πολίτης πριν , κατά και μετά την σύλληψη/παράβαση. Δείξε μου εσύ ενα άλλο χώρο που να τα έχει συγκεντρωμένα και εγώ θα τα βάλω.
Υπόψη επίσης οτι ο συγκεκριμένος παραπάνω χώρος διαχειρίζεται απο μια ομάδα ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχει με αστυνομικούς. Είναι απλά χώρος συζητήσεων όπου πολλές απορίες έχουν λυθεί... τέλος πάντων όμως, δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Περιμένω την απάντηση σου , περισσότερο όπως σου είπα απο ενδιαφέρον .... ουτε θα κρίνω ούτε θα σχολιάσω... απλά αν δεν σε πειράζει και θέλεις φυσικά , δίνεις λίγο παραπάνω στοιχεία στο τι έγινε και βρέθηκες κρατούμενος. Όπως είπα... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ... μην με παρεξηγήσεις για αυτό.
Gandalf
δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης με ενα ατομο που μπορω να διαφωνω χωρις να φανατιζεται οποτε μη το συζητας.
επισης δεν εχω προβλημα να σου αναφερω ολο το περιστατικο μια και δεν εχω τπτ να φοβηθω.
ο μπατσος λοιπον αφοτου περασα 5 μετρα μακρυα του και χωρις καν να τον κοιταξω νε φωναξε σαν να ημουν ζωο:ψιτ ρε!!!
γυρισα και απαντησα σαστισμενος...οριστε?
μπ:ελα δω
εγω:οριστε...
μπ:παμε μεσα!
ε::eyepop: γιατι?
μπ:δε γουσταρω τη φατσα σου!
ε:μα αν υπαρχει καποιο προβλημα να σας δωσω την ταυτοτητα μου!(χρησιμοποιουσα πλυθηντικο μια και ηταν εκει και ο εταιρος καπαδοκης και οχι επειδη σεβομουνα τον μπατσο)
μπ:αντιστεκεσαι?
ε:τι αντιστεκομαι?παρτε την ταυτοτητα μου για εξακριβωση!γιατι να παμε μεσα?
εκει η αγαπημενη μας αρχη κανει κινηση και με στριμωχνει ο ενας απο μπροστα και ο αλλος απο πισω!!
μπ:παμε μεσα με το καλο η θα εχουμε αλλα?
εκει καταλαβα οτι δεν εχω περιθωρια..
ε:αντε παμε (και απο μεσα μου αλλα μετα σε γαμησα)
μπ:προχωρα.
οπως παω να προχωρησω μου στραμπουλαει το χερι απο πισω
μπ:και μη κανεις καμια μαλακια σου την αναψα αρχιδι!!!
και με παει ετσι 100 μετρα μεχρι την ασφαλεια ριχνοντας μου και τις σφαλιαρες μου να μαθω να ξερω τα δικαιωματα μου!!
ε τα υπολοιπα σου τα ειπα.
τωρα οσο για το οτι βαζει τα δικαιωματα μου ενας ανθρωπος που υπογραφει με το Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, το αφηνω ασχολιαστο και στη κριση ολων.
και ειλικρινα μαγε δεν θελω να με βαλεις στη διαδικασια να γραφω παραδειγματα κουκουλωματος και απειλων και συμπεριφορων απο τους αντιπροσωπους της αστυνομιας γιατι θα κουραστω και εχει και ζεστη και δεν εχει και νοημα.
αυτα.
μπορεις να συνεχισεις να εχεις οποια αποψη θελεις.και εγω επισης.
φυσικα οι αστυνομικοι που γραφουνε τα δικαιωματα μας στο υπεροχο φορουμ τους αυτο θα το εκλαβουνε ως αναρχικο και αν με ειχανε μπροστα τους πολυ θα θελανε να με ''συνετισουν'' και μενα και οσους εχουμε αντιθετες αποψεις αλλα και αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.
εν ολιγης...οποιαδηποτε εξουσια δωθει σε οποιονδηποτε ανθρωπο θα την χρησιμοποιησει κατα τω δωκουν.επιστημονικα αποδεδειγμενο.οποιος κυνηγαει την εξουσια τοσο πιο ευκολα θα την χρησιμοποιησει κατα τω δωκουν.
συμφωνησαμε οτι διαφωνουμε.
σου περιεγραψα και το περιστατικο.
δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισουμε μια κουβεντα που προφανως δεν βγαζει πουθενα.
αποχωρω εδω λοιπον.
Gandalf dr685sm
14/07/2009, 13:13
Δεν το κρίνω και δεν το σχολιάζω το επεισόδιο... όπως υποσχέθηκα ... δεν νομίζω οτι χρειάζεται άλλωστε.
Πάντως για τον τύπο που λες με την υπογραφή εκεί , και 1-2 ακόμα που κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύμματος, πρέπει να δείς και τι κράξιμο τρώνε απο τους υπόλοιπους μέσα στον συγκεκριμένο χώρο για τις απόψεις τους...
Όπως σε κάθε χώρο φίλε υπάρχουν και οι σωστοί ... υπάρχουν και οι κάφροι.
Σε κάθε επάγγελμα οι κάφροι χαρακτηρίζουν δυστυχώς το σύνολο. Σε όλα τα επαγγέλματα ανεξαιρέτως.
Και οχι μόνο επαγγέλματα.. σκέψου τι λένε και για εμάς που οδηγούμε μηχανές.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Gandalf
Δεν το κρίνω και δεν το σχολιάζω το επεισόδιο... όπως υποσχέθηκα ... δεν νομίζω οτι χρειάζεται άλλωστε.
Πάντως για τον τύπο που λες με την υπογραφή εκεί , και 1-2 ακόμα που κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύμματος, πρέπει να δείς και τι κράξιμο τρώνε απο τους υπόλοιπους μέσα στον συγκεκριμένο χώρο για τις απόψεις τους...
Όπως σε κάθε χώρο φίλε υπάρχουν και οι σωστοί ... υπάρχουν και οι κάφροι.
Σε κάθε επάγγελμα οι κάφροι χαρακτηρίζουν δυστυχώς το σύνολο. Σε όλα τα επαγγέλματα ανεξαιρέτως.
Και οχι μόνο επαγγέλματα.. σκέψου τι λένε και για εμάς που οδηγούμε μηχανές.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Gandalf
συμφωνω σε ολα οσα ειπες με μια ενσταση.αλλο να υπηρετεις την υγεια (ως κακος γιατρος) η την τεχνολογια (ως κακος πληροφορικαριος) η την επιστημη (ως κακος επιστημονας) και αλλο να υπηρετεις την εξουσια (ως καλος η κακος αστυνομικος).
και εγω σε ευχαριστω για την δικια σου απαντηση μαγε.:a10:
Gandalf dr685sm
14/07/2009, 13:31
Ξέρεις τι γίνεται;... δεν είναι μόνο οι αστυνομικοί! Είναι όλοι όσοι έχουν άμεση ευκαιρία για επέμβαση στην ζωή σου.
Σε αυτό το κομμάτι φίλε μου είναι μόνο 2 ... αίντε και ενα τρίτος τομέας.
Αστυνομία/Τάξη, Υγεία, Νομικό τμήμα. Αυτοί οι τρείς μπορούν ακόμα και να σου καταστρέψουν/αφαιρέσουν την ζωή σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Ακριβώς εκεί είναι το θέμα οτι οι "κάποιοι" που θα κάνουν την κακή πρακτική ή την κατάχρηση της εξουσίας τους, επάνω στους ανθρώπους που στηρίζονται σε αυτούς.
Έτσι λοιπόν μπορεί να έχεις 10 ανθρώπους απο αυτούς τους τομείς να είναι άριστοι επαγγελματίες και σωστοί άνθρωποι... αλλά θα σου κάτσει και ενας ή και δύο που θα σε κάνουν να αγαναχτήσεις και με την απλή λογική που έχουμε όλοι όταν αδικουμαστε , θα τους χώσουμε όλους μέσα στο ίδιο τσουβάλι.
Καλησπέρα και απο μένα... και προσοχή στους δρόμους παιδιά... παραλίγο σήμερα ενα παληκάρι να κάνει στενές επαφές τρίτου τύπου μπροστά μου , με ενα Ι.Χ. ξανθιάς και μάλλον τυφλής ύπαρξης.
Gandalf
Αστυνομία/Τάξη, Υγεία, Νομικό τμήμα. Αυτοί οι τρείς μπορούν ακόμα και να σου καταστρέψουν/αφαιρέσουν την ζωή σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Ακριβώς εκεί είναι το θέμα οτι οι "κάποιοι" που θα κάνουν την κακή πρακτική ή την κατάχρηση της εξουσίας τους, επάνω στους ανθρώπους που στηρίζονται σε αυτούς.
εδω ειναι το κομματι που διαφωνουμε μαγε!
ο γιατρος δεν εχει ΕΞΟΥΣΙΑ επανω σου!!!καταλαβαινεις τι θελω να πω φανταζομαι...
ο μπατσος οποτε θελει εχει και οποτε θελει την χρησιμοποιει.ο λογος που υπαρχει ειναι αυτος.ειναι Η ΑΡΧΗ !!οτι και να κανει ειναι Η ΑΡΧΗ και αυτο πρεπει να ειναι για να εξυπηρετει τα συμφεροντα αυτων που τον ορισαν ως ΑΡΧΗ !!
σε οποιαδηποτε δυσκολη κατασταση βρεθει θα επικαλεστει αυτην ακριβως την ΑΡΧΗ.και αυτο ειναι που με βγαζει απο τα ρουχα μου!
δεν ισχυουν οι ιδιοι νομοι για τον απλο πολιτη και την ΑΡΧΗ.ουτε εμπιπτουν στις ιδιες κυρωσεις.
το ζουμε ολοι καθημερινα με χιλιους δυο τροπους.
τελος παντων...καλους δρομους να χουμε και πολυ προσοχη !!!
Gandalf dr685sm
14/07/2009, 14:14
βρε μπαγάσα δεν με αφήνεις να φύγω...:D :D
ο γιατρος δεν εχει ΕΞΟΥΣΙΑ επανω σου!!!καταλαβαινεις τι θελω να πω φανταζομαι...
Διαφωνώ... απο την στιγμή που βρίσκεσαι στα χέρια του όσον αφορά θεραπεία είτε φαρμακευτική , είτε μέσω εγχείρισης ουσιαστικά του παραδίδεις τον έλεγχο της ζωής σου , όσον αφορά την Υγεία και την ύπαρξη σου.
Οπότε κάποιοι που ονομάζονται δήθεν "γιατροί" έρχονται εκεί και σου λένε οτι για να κάνω εγώ αυτό ή το άλλο ή το εκείνο θέλω τόσα.. ή χειρότερα ακόμα δεν τους τα δίνεις και δεν σου δίνουν την πρέπουσα προσοχή.
Είσαι δηλαδή σε στιγμή αδυναμίας και τους δίνεις εσύ την εξουσία οικειοθελώς για να σωθείς... και κάπου εκεί αυτοί είναι χειρότεροι ακόμα και απο τους μπάτσους γιατί σε πατάνε πάνω στην αδυναμία υγείας σου.
Οι βλαχόμπατσοι είναι και αυτοί μια καφροτάξη απο μόνοι τους.... αλλά δεν κάνουν διακρίσεις... υγιής ή οχι.. μαύρος/άσπρος/κόκκινος , όποιος και αν είσαι οτι και αν είσαι... όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
Και οι δύο όμως ασκούν εξουσία πάνω στην ζωή μας. Δεν έχουν διαφορά. Το οτι βρίσκομαι σε αδυναμία υγείας και την δίνω οικειοθελώς , δεν σημαίνει οτι έχουν διαφορά.
Gandalf
αντε να σε αφησω να φυγεις...:wave2:
Gandalf dr685sm
14/07/2009, 14:45
χαχαχαχα... οχι δεν φεύγω πείσμωσα.. παρε και αυτό να διαβάσεις να γελάσεις όπως πρέπει.
Διαζύγιο λόγω… πολλαπλών οργασμών!
14 Ιουλίου 2009, 13:55
Ντίνα Καραμάνου
Αν αιτία διαζυγίου στις ημέρες μας είναι η αδυναμία ενός εκ των δύο συζύγων να ανταποκριθούν στα… πολύ προσωπικά καθήκοντά τους, σε αλλοτινές εποχές το ακριβώς αντίθετο οδήγησε τη σύζυγο στα δικαστήρια.
Η εβδομαδιαία δικαστική εφημερίδα των αρχών του περασμένου αιώνα, η «Θέμις», δημοσίευσε στις 8 Οκτωβρίου 1929 τη δικογραφία ενός από τα πρώτα διαζύγια που εκδόθηκαν στη χώρα μας. Όπως αναφέρεται στην έγκλιση του συζύγου:
«…η γυνή, η οποία ούτε καν ήτο παρθένος, ευθύς κατά την πρώτη νύκτα του γάμου επεθύμει συχνοτάτην επανάληψιν της συνουσίας. Ο ανήρ ικανοποίησε μεν τας επιθυμίας αυτής, έφθασεν όμως η στιγμή κατά την οποίαν ούτος, παρ’όλην την ακμήν και την ζωτικότητάν του, ηδυνάται πλέον φυσιολογικώς να ανταπεξέλθη εις τας ορμάς και τας επιθέσεις της γυναικός… Ο ανήρ ευρεθής προ της καταστάσεως ταύτης, και προ της ρητής δηλώσεως της γυναικός ότι και κατά τη στιγμήν ακόμη καθ’ην ο κουρεύς κόπτει τα μαλλιά της διεγείρεται η γεννετήσιος ορμή της, και προβλέπων κίνδυνον σωματικής του κατεξαντλήσεως… συνασθάνεται ότι βρίσκεται εν πλήρει αδυναμία όπως επαναλάβει την συμβίωσην».
Το αντίγραφο αυτό, αν και η αυθεντικότητά του δεν αμφισβητείται, δεν μπορεί όμως και να εξακριβωθεί χωρίς αμφιβολία, τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου… ταλαιπωρημένων συζύγων της εποχής μας.
πηγη: http://www.zougla.gr/news.php?id=52748
Πόσες συνταγές για "κεφαλαλγίες" και αντίστοιχα χάπια δίνεις φίλε μου εσύ;... δώστες όλες ΤΩΡΑ!!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
χαχαχαχα... οχι δεν φεύγω πείσμωσα.. παρε και αυτό να διαβάσεις να γελάσεις όπως πρέπει.
πηγη: http://www.zougla.gr/news.php?id=52748
Πόσες συνταγές για "κεφαλαλγίες" και αντίστοιχα χάπια δίνεις φίλε μου εσύ;... δώστες όλες ΤΩΡΑ!!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+Arxiereas+
14/07/2009, 16:48
Στην περίπτωση του αποστολέα της επιστολής όπως γράφει το κείμενο ....ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, γιατί πολλές φορές ο αδικημένος τα φουσκώνει λίγο λόγω συναισθημάτων... συνεχίζεις και δεν υπογράφεις και πας μαζί στο τμήμα.
Μ' αρέσει ρε Gandalf που λες ότι πιστεύεις πως υπάρχουν και σκάρτοι , αλλά κάθε περίπτωση την αποδίδεις σε "πιθανή συναισθηματική φόρτιση", λάθη και παραλείψεις των πολιτών.
Η θέση του ένστολου είναι καλώς ή κακώς πολύ λεπτή και ο παραμικρός λάθος χειρισμός εξοργίζει τον πολίτη. Από το ΑΝ θα πει καλημέρα μέχρι το αν εφαρμόζει σωστά το νόμο/κανονισμό που υπηρετεί. Είναι θέμα επαγγελματισμού. Άλλοι σε γράφουν και ζητάς και συγνώμη από πάνω, πιο μάγκες είναι δηλαδή? Αν δεν ξέρουν να μιλάνε ας τους κλείσουν σε κανένα γραφείο να μην τρομάζουν και τον κόσμο
Διαφωνώ... απο την στιγμή που βρίσκεσαι στα χέρια του όσον αφορά θεραπεία είτε φαρμακευτική , είτε μέσω εγχείρισης ουσιαστικά του παραδίδεις τον έλεγχο της ζωής σου , όσον αφορά την Υγεία και την ύπαρξη σου.
Οπότε κάποιοι που ονομάζονται δήθεν "γιατροί" έρχονται εκεί και σου λένε οτι για να κάνω εγώ αυτό ή το άλλο ή το εκείνο θέλω τόσα.. ή χειρότερα ακόμα δεν τους τα δίνεις και δεν σου δίνουν την πρέπουσα προσοχή.
Είσαι δηλαδή σε στιγμή αδυναμίας και τους δίνεις εσύ την εξουσία οικειοθελώς για να σωθείς... και κάπου εκεί αυτοί είναι χειρότεροι ακόμα και απο τους μπάτσους γιατί σε πατάνε πάνω στην αδυναμία υγείας σου.
Οι βλαχόμπατσοι είναι και αυτοί μια καφροτάξη απο μόνοι τους.... αλλά δεν κάνουν διακρίσεις... υγιής ή οχι.. μαύρος/άσπρος/κόκκινος , όποιος και αν είσαι οτι και αν είσαι... όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω.
Και οι δύο όμως ασκούν εξουσία πάνω στην ζωή μας. Δεν έχουν διαφορά. Το οτι βρίσκομαι σε αδυναμία υγείας και την δίνω οικειοθελώς , δεν σημαίνει οτι έχουν διαφορά.
Gandalf
και εγω διαφωνω!
οταν ο γιατρος πληρωνεται ψιχουλα και κατεβαινει σε πορεια διαμαρτυριας τον δερνει ο μπατσος που πληρωνεται τα ιδια λεφτα!!
ετσι καταλαβαινω τον γιατρο να ζηταει χρηματα για να κανει αποσβεση τα χρονια που διαβαζε (και δεν ανταμοιβεται σωστα γι αυτο) προσπαθωντας να σωσει ζωες,την στιγμη που αλλος τα ιδια χρονια εβγαζε φραγκα πουλοντας μουρη,τσαμπουκα και αρχη.
αστο ρε δε βγαζουμε ακρη.
01raiden
14/07/2009, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εδω ειναι το κομματι που διαφωνουμε μαγε!
ο μπατσος οποτε θελει εχει και οποτε θελει την χρησιμοποιει.ο λογος που υπαρχει ειναι αυτος.ειναι Η ΑΡΧΗ !!οτι και να κανει ειναι Η ΑΡΧΗ και αυτο πρεπει να ειναι για να εξυπηρετει τα συμφεροντα αυτων που τον ορισαν ως ΑΡΧΗ !!
σε οποιαδηποτε δυσκολη κατασταση βρεθει θα επικαλεστει αυτην ακριβως την ΑΡΧΗ.και αυτο ειναι που με βγαζει απο τα ρουχα μου!
δεν ισχυουν οι ιδιοι νομοι για τον απλο πολιτη και την ΑΡΧΗ.ουτε εμπιπτουν στις ιδιες κυρωσεις.
το ζουμε ολοι καθημερινα με χιλιους δυο τροπους.
τελος παντων...καλους δρομους να χουμε και πολυ προσοχη !!!
+1000 :beer:
bar-code
14/07/2009, 17:30
na ipovallo ena ritoriko erotima???
posoi pragmatika stenaxoriounte otan pirovoloun oi tromokrates mpatsous???
oxi ti mas kanei na leme o kathosprepismos mas alla mesa mas,pragmatika.
min apantisei parakalo kaneis(ritoriko gar to erotima)
kai opoios apantisei ston eauto tou na psaksei kai to giati....
TOLISTOLAROS
14/07/2009, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
na ipovallo ena ritoriko erotima???
posoi pragmatika stenaxoriounte otan pirovoloun oi tromokrates mpatsous???
oxi ti mas kanei na leme o kathosprepismos mas alla mesa mas,pragmatika.
min apantisei parakalo kaneis(ritoriko gar to erotima)
kai opoios apantisei ston eauto tou na psaksei kai to giati....
ΕΓΩ.
Μόνο οι ΜΑΛΑΚΕΣ βάζουν όλους(για οποιοδήποτε επάγγελμα-λειτούργημα)στο ίδιο καζάνι.
ΔΕΝ είναι όλοι οι μπάτσοι γουρούνια.
ΔΕΝ είναι όλοι οι γιατροί άχρηστοι.
ΔΕΝ είναι όλοι οι μοτοσυκλετιστές αλήτες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
τι σας εχουνε κανει τα ερημα τα ζωακια?
bar-code
14/07/2009, 20:29
ΕΓΩ.
Μόνο οι ΜΑΛΑΚΕΣ βάζουν όλους(για οποιοδήποτε επάγγελμα-λειτούργημα)στο ίδιο καζάνι.
ΔΕΝ είναι όλοι οι γιατροί άχρηστοι.
ΔΕΝ είναι όλοι οι μοτοσυκλετιστές αλήτες.
to erotima itan ritoriko.
alla afou apantises,esto....
ego ti gnomi mou de ti leo,giati maresei to forum kai den thelo na afiso kamia pithanotita banarismatos.
to exo ksanagrapsei edo mesa kai tha to po alli mia.otan afinoume tous skartous na krivonte anamesa mas,ginomaste sinenoxoi.kai otan sxedon kathe politis exei na anaferei paradeigma aseveias kai ilithias xrisis-kataxrisis eksousias,poioi einai perisoteroi?oi kaloi i oi kakoi?kai otan anaferese se ena sinolo moiraia milas gia ti pliopsifia entos autou.auti i anoxi pou deixnoume stous mpatsous me ti dikaiologia "e,mi genikeuoume" einai pou tous epitrepei na einai....gourounia!giati panta autos pou kanei ti malakia anikei stous allous,tous kalous...
to malakas to afino asxoliasto(an anaferese se mena,euxaristo!:beer: )
file trooper exeis dikio gia ta kaimena ta zoakia!!!!:wave2:
TOLISTOLAROS
14/07/2009, 21:28
kai otan sxedon kathe politis exei na anaferei paradeigma aseveias kai ilithias xrisis-kataxrisis eksousias,poioi einai perisoteroi?oi kaloi i oi kakoi?
Έχω 1 παράδειγμα όχι καλή συμπεριφοράς(όπου αν δεν ήμουν πιτσιρικάς και σκεφτόμουν πιο ώριμα δε θα υπήρχε)και 6 άψογης.
Έχεις κάνει καμμιά έρευνα και έβγαλες συμπέρασμα ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ είναι κακοί;Τους μέτρησες;
Πώς βγάζεις τότε συμπέρασμα;
to malakas to afino asxoliasto(an anaferese se mena,euxaristo!:beer: )
Ανέφερα τ'όνομά σου;
Το ξαναλέω ότι θεωρώ μαλάκα όποιον χαρακτηρίζει ένα ΣΥΝΟΛΟ ανθρώπων.
Είναι στερεότυπο,γενίκευση και το πρώτο βήμα προς το ρατσισμό.-
Ας βγάλουμε τότε τους περισσότερους μοτοσυκλετιστές κάγκουρες,κοντράκηδες,κάφρους και τσαντάκηδες...
Θα σου άρεσε κάτι τέτοιο;
bar-code
14/07/2009, 21:39
Έχω 1 παράδειγμα όχι καλή συμπεριφοράς(όπου αν δεν ήμουν πιτσιρικάς και σκεφτόμουν πιο ώριμα δε θα υπήρχε)και 6 άψογης.
Έχεις κάνει καμμιά έρευνα και έβγαλες συμπέρασμα ότι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ είναι κακοί;Τους μέτρησες;
Πώς βγάζεις τότε συμπέρασμα;
Ανέφερα τ'όνομά σου;
Το ξαναλέω ότι θεωρώ μαλάκα όποιον χαρακτηρίζει ένα ΣΥΝΟΛΟ ανθρώπων.
Είναι στερεότυπο,γενίκευση και το πρώτο βήμα προς το ρατσισμό.-
Ας βγάλουμε τότε τους περισσότερους μοτοσυκλετιστές κάγκουρες,κοντράκηδες,κάφρους και τσαντάκηδες...
Θα σου άρεσε κάτι τέτοιο;
ethelotiflis...kai esi kai poloi alloi.
as sinexisoume na dixnoume anoxi,apla den tha diorthothei kaneis tous.den xreiazete afou ki etsi tous dikaiologoume.
i mia apopsi einai oti einai ratsismos kai i alli einai oti einai to proto vima,i siniditopoiisi tou prblimatos sti pragmatiki tou ektasi kai i apodoxi tou,gia na to liseis.oso iparxei sintagma pou prostateuei ta anthropina dikeomata den iparxei provlima ratsismou se kapoion tomea.problima iparxei giati oi efarmostes autou den to sevonte kai katadinasteuoun to lao.to auto isxiei kai gia tin agapiti sinomotaksia ton dikaston.ton filon ton politikon nte!
TOLISTOLAROS
14/07/2009, 21:42
ethelotiflis...kai esi kai poloi alloi.
as sinexisoume na dixnoume anoxi,apla den tha diorthothei kaneis tous.den xreiazete afou ki etsi tous dikaiologoume.
i mia apopsi einai oti einai ratsismos kai i alli einai oti einai to proto vima,i siniditopoiisi tou prblimatos sti pragmatiki tou ektasi kai i apodoxi tou,gia na to liseis.oso iparxei sintagma pou prostateuei ta anthropina dikeomata den iparxei provlima ratsismou se kapoion tomea.problima iparxei giati oi efarmostes autou den to sevonte kai katadinasteuoun to lao.to auto isxiei kai gia tin agapiti sinomotaksia ton dikaston.ton filon ton politikon nte!
Κανείς δε μίλησε για ανοχή.Αν κάποιος αστυνόμος σου φερθεί άσχημα κατείγγειλέ τον.
Γιατί δεν απαντάς όμως σ'αυτό που σε ρώτησα;
Ας βγάλουμε τότε τους περισσότερους μοτοσυκλετιστές κάγκουρες,κοντράκηδες,κάφρους και τσαντάκηδες... Θα σου άρεσε κάτι τέτοιο;
TOLISTOLAROS
14/07/2009, 21:44
Μάλλον απάντα καλύτερα στο
Ας βγάλουμε τότε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές κάγκουρες,κοντράκηδες,κάφρους και τσαντάκηδες... Θα σου άρεσε κάτι τέτοιο;
bar-code
14/07/2009, 21:46
thes de thes etsi mas lene para poloi.ego ksero oti den eimai.kai den me agkizei.de mporo omos na tous zitiso na to allaksoun giati para poloi einai ontos kagkoures!alla autous den einai sto xeri mou na tous allakso.o mpatssoulis omos prepei na protaksei to dimosio simferon kai otan antilifthei enan kopano na too anaferi.alla pros theou....to kalo sinaderfo!!!
TOLISTOLAROS
14/07/2009, 21:51
de mporo omos na tous zitiso na to allaksoun giati para poloi einai ontos kagkoures!
Μπορείς να τους το ζητήσεις μην προκαλώντας ΕΣΥ με την οδήγησή σου.
Το κάνεις;
Ναι,δεν μπορείς ν'αλλάξεις τους άλλους.Προσπαθείς να κάνεις ό,τι μπορείς
Αν πάλι δε θες τότε να μην παραπονιέσαι αν οι άλλοι σε λένε κάγκουρα,αλήτη κλπ.
Όπως γενικεύεις εσύ για άλλους καλά να σου κάνουν και αυτοί βάζοντάς σε στο ίδιο καζάνι
ΥΓ:ΔΕΝ είμαι μπάτσος
bar-code
14/07/2009, 21:54
ΥΓ:ΔΕΝ είμαι μπάτσος
kai kala kaneis!!!
de paraponieme.ksero an eimai i oxi.ego omos den exo eksousia pano se kanena.isos ama eimai kagkouras na ekneuriso parodika kapoion alla den eimai se thesi na tou fortoso to propatoriko amartima gia kakourgima!
...και να παρουμε μεγαλοπρεπεστατα τα @@ μας !!!
ασε μας ρε μαγε.
+ οσα γουσταρεις... κι αλλα τοσα!!!:beer:
Gandalf
Οντως παιρνουν αριθμο πρωτο-ΚΟΛΟΥ και κατι τρεχει στα γυφτικα...:a9:
Σου επαναλαμβάνω ποιά είναι η προβλεπόμενη διαδικασία...
Gandalf
και οτι προβλεπεται, σημαινει οτι γινεται κιολας???
:nono:
ναι...θυμαμαι που μιλουσα με το σεις και με το σας οταν ετρωγα σφαλιαρες και κλωτσιες επειδη ειχα μακρυ μαλι,μουσια,παντελονι σωληνα και μπλουζα kreator και ανταποκριθηκανε αμεσα!!!μου περασανε το αλατι,κερασανε αστακομακαροναδα,δεν με τρομοκρατησανε καθολου...αλλαξε αρδην η συμπεριφορα τους!!!
καλα δε τολμω να σας πω δε τι εγινε οταν μιλησα για τα δικαιωματα μου...θα πηγαινα για εξυβριση,αντισταση και μπορει να κουβαλουσα και τπτ επανω μου χωρις να το ξερω...(δεν ειναι ουτε υποθεσεις δικες μου αυτες ουτε δικα μου λογια)
ευτυχως ρε μαγε που εχουμε εσενα να μας βαζεις αποσπασματα απο το μπατσοφορουμ να μας ανοιγεις τα ματια!!!
+900:beer:
... ρε μεχρι και εγγεφαλος της 17Ν σου λεω :lol:
Gandalf
Ολοκληρο ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, δεν κανει για σενα καμια διαφορα ???:confused:
Δηλάδη το ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ με το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ειναι τα ιδια... τι να πω!
Ο γιατρος, ο δικηγορος, ο υδραβλικος κτλ ειναι θεμα ΕΠΙΛΟΓΗΣ (και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του!), ενω το μπατσο και το δικαστη σου τον επιβαλλουν... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..........
Θεσσαλονίκη,Βούλγαρη άερογέφυρα τό γνωστό σημείο φεύγοντας γιά Χαλκιδική.
Άπό κάτω τά παλικάρια στή σκιά πάντα,καμμιά 30 φεύγα βαθμοί θερμοκρασία....
Τήν έχουν στημμένη καί όσοι κατεβαίνουν άπό Έθνική στρίβοντας δεξιά
έρχόμενοι άπό έξω πέφτουν
έπάνω τους...
Ό πολύς δέ ό κόσμος,τελειώνοντας τό ταξίδι του έπειδή μπαίνει σέ κίνηση ίσως βγάζει
τή ζώνη,άπό έκεί καί μετά είσαι μέ 20 κμ.τό πολύ.
Οί λεβέντες μέ μαύρο γυαλί καί στήσιμο ρόμποκοπ μέ άνοιχτά πόδια ό ένας
έπιβλητικός,έχει σταματήσει 2-3 αύτοκίνητα κάνοντας ούρά,ό δεύτερος μέσα στό
περιπολικό δουλεύει ...........γράφει,γράφει,γράφει παραβάσεις....!!!
Τί άλλο τή ζώνη πού ίσως κάποιοι έβγαλαν...!!!
ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ..........ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....!!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ.....!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ.........!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ......!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.....!!!
Σταματάω άκριβώς πάνω στό σταυροδρόμι,βγάζω άλάρμ γιατί τά αύτοκίνητα
προσπαθούν νά περάσουν καί άπό τίς 4 μεριές καί δέν είναι εύκολο...
κατεβαίνω άφού πρώτα έχω κορνάρει καί κάνει πώς δέ μέ βλέπει γιατί φοράω ζώνη καί
δέν έχω ένδιαφέρον γιά αύτόν,έτσι κί άλλιώς όλοι σταματημένοι είμαστε.......
καί πηγαίνοντας πρός τό μέρος του έκνευρισμένος καί άπότομα τού λέω
Δέν θά έρθετε νά βοηθήσετε,δέ βλέπετε ότι τό φανάρι δέ δουλεύει...??
ΚΑΙ Η ΘΕΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.............
ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ............ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ 100 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ......!!!
Άπλά μουρμούρισα ,άφήστε μας νά σκοτωθούμε καί συνεχίστε τό έργο τού 100....
καί έφυγα γρήγορα-γρήγορα....
Μού έμεινε όμως ή άπορία ρέ παιδιά..........
ΤΟ 100 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΕΣ..........ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....???
Καταλάβατε τώρα κύριοι............??
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ..........ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ......!!!
Εύτυχώς θά πώ όχι όλους....
Όταν όμως φοράς στολή πού σούδωσε ή πολιτεία γιά νά μέ προστατεύεις.........
ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ..........ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ........!!!
ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ 50 ΚΛΗΣΕΙΣ.........
ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.........!!!!
ΜΗ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ....!!!
bar-code
15/07/2009, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..........
Θεσσαλονίκη,Βούλγαρη άερογέφυρα τό γνωστό σημείο φεύγοντας γιά Χαλκιδική.
Άπό κάτω τά παλικάρια στή σκιά πάντα,καμμιά 30 φεύγα βαθμοί θερμοκρασία....
Τήν έχουν στημμένη καί όσοι κατεβαίνουν άπό Έθνική στρίβοντας δεξιά
έρχόμενοι άπό έξω πέφτουν
έπάνω τους...
Ό πολύς δέ ό κόσμος,τελειώνοντας τό ταξίδι του έπειδή μπαίνει σέ κίνηση ίσως βγάζει
τή ζώνη,άπό έκεί καί μετά είσαι μέ 20 κμ.τό πολύ.
Οί λεβέντες μέ μαύρο γυαλί καί στήσιμο ρόμποκοπ μέ άνοιχτά πόδια ό ένας
έπιβλητικός,έχει σταματήσει 2-3 αύτοκίνητα κάνοντας ούρά,ό δεύτερος μέσα στό
περιπολικό δουλεύει ...........γράφει,γράφει,γράφει παραβάσεις....!!!
Τί άλλο τή ζώνη πού ίσως κάποιοι έβγαλαν...!!!
ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ..........ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.....!!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ.....!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ.........!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ......!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.....!!!
Σταματάω άκριβώς πάνω στό σταυροδρόμι,βγάζω άλάρμ γιατί τά αύτοκίνητα
προσπαθούν νά περάσουν καί άπό τίς 4 μεριές καί δέν είναι εύκολο...
κατεβαίνω άφού πρώτα έχω κορνάρει καί κάνει πώς δέ μέ βλέπει γιατί φοράω ζώνη καί
δέν έχω ένδιαφέρον γιά αύτόν,έτσι κί άλλιώς όλοι σταματημένοι είμαστε.......
καί πηγαίνοντας πρός τό μέρος του έκνευρισμένος καί άπότομα τού λέω
Δέν θά έρθετε νά βοηθήσετε,δέ βλέπετε ότι τό φανάρι δέ δουλεύει...??
ΚΑΙ Η ΘΕΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.............
Άπλά μουρμούρισα ,άφήστε μας νά σκοτωθούμε καί συνεχίστε τό έργο τού 100....
καί έφυγα γρήγορα-γρήγορα....
Μού έμεινε όμως ή άπορία ρέ παιδιά..........
Καταλάβατε τώρα κύριοι............??
ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ..........ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ......!!!
Εύτυχώς θά πώ όχι όλους....
Όταν όμως φοράς στολή πού σούδωσε ή πολιτεία γιά νά μέ προστατεύεις.........
ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ..........ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ........!!!
ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΟΥ 50 ΚΛΗΣΕΙΣ.........
ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.........!!!!
ΜΗ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ....!!!
se ligo tha zitiseis na exoun ki aksioprepeia!!!!
ellinaraaaaaa!!!
TOLISTOLAROS
15/07/2009, 10:44
:confused: :confused:
Νόμιζα ότι οι τροχαίες παραβάσεις ΚΑΙ η διαχείριση των φαναριών είναι θέμα τροχαίας...
Τι διάολο...
Οι ζώνες και τα κράνη πάντα χρειάζονται,μη τα ξαναλέμε...
Gandalf dr685sm
15/07/2009, 11:01
Λοιπόν...
Απο όσο βλέπω κάποιοι αντιδρούν για να αντιδρούν και μόνο...
ενα προς ένα... Οι γιατροί ναι μεν έχουν οικειοθελώς την εξουσία πάνω μας απο εμάς. Στο τραπέζι της εγχείρησης όμως και την στιγμή της αδυναμίας , απολύτως τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι έρμαιο στα χέρια τους. Η ζωή σου ολόκληρη δηλαδή. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!.. Και το κακό είναι οτι δεν μπορείς να αντιδράσεις κιόλας, γιατί δεν είναι θέμα ποινικό/νομικό όπως είναι με την αστυνομία... αλλά θέμα Υγείας/Ζωής. Πολύ πιο σημαντικό δηλαδή.
Με τον Trooper... είπαμε... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και εκφράσαμε επιχειρήματα. Οι υπόλοιποι που ακολούθησαν έχουν κάτι σημαντικό να πούνε διά επιχειρημάτων και οχι απλά και μόνο απο αντίδραση;
Για το θέμα ισοπέδωση... όλοι οι μοτοσυκλετιστές είναι αλήτες, κτλ.. και όλοι είναι κλέφτες αν σταματήσουν κάτι να πάρουν ενώ φοράνε κράνος. Συμμαζευτείτε λέμε και βάλτε λίγο την φαιά ουσία σας να δουλέψει.
Είναι δυνατόν να τσουβαλιάζουμε;
Για τις προβλεπόμενες διαδικασίες... το οτι πιθανώς και να γίνονται δεν παίζει δηλαδή;... ποιός το είπε αυτό; Υπάρχει κανείς ελεγκτής ή των Εσωτερικών Υποθέσεων να μας πεί το αντίθετο , ΕΠΙΣΗΜΑ... ή οτι κατεβάσει το κρανίο του καθενός που οσμίστηκε τον άερα και τα λέει;
Είμαι περίεργος πάντως... αν όλοι είναι μπάτσοι... όλοι οι γιατροί είναι "φακελάκηδες" ... η κάθε ιδιότητα των "όλων" έχει και ενα αρνητικό μεγάλο.... μήπως είμαστε όλοι ΜΑΛΑΚΕΣ και μας ενοχλούν τελικά οι υπόλοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ που μας θυμίζουν ποιοί είμαστε πραγματικά;
Η άποψη μου για τελευταία φορά είναι οτι υπάρχουν μπάτσοι και αστυνομικοί, πολιτικοί και λαμόγια, γιατροί και φακελάκηδες, μοτοσυκλετιστές και κάγκουρες (με την κακή έννοια)... Γενικά οτι υπάρχει και η μιά και η άλλη πλευρά. Δεν θα κρίνω ποτέ κάποιον απο την ιδιότητα του... θα τον κρίνω απο τις παπαριές που λέει και κάνει.
Gandalf
:confused: :confused:
Νόμιζα ότι οι τροχαίες παραβάσεις ΚΑΙ η διαχείριση των φαναριών είναι θέμα τροχαίας...
Τι διάολο...
Οι ζώνες και τα κράνη πάντα χρειάζονται,μη τα ξαναλέμε...
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ 100...........
Καί διαχειρίζονταν τό πώς θά μάς δώσουν κλήση........χωρίς νά νοιάζονται
πώς θά περάσουμε άλλά καί παράλληλα παρεμποδίζοντας
τήν κυκλοφορία...μέ τό συνωστισμό πού δημιουργούσαν
Ή άνατίναξη τού βυτιοφόρου στή Μαλακάσα........είναι άκόμα νωπή
άπό κάτι ύπερβάλλοντες τύπους....!!!!
Φίλε τό τί χρειάζεται καί πώς χρειάζεται...........άσε νά τό διαχειρίζεται
ό καθένας μόνος του....!!!
δέν πρόκειται νά πείσεις ποτέ κανέναν........
ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ....!!!!
se ligo tha zitiseis na exoun ki aksioprepeia!!!!
ellinaraaaaaa!!!
ΚΑΝΕ.........ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Μή παρεξηγηθούμε.......έσύ στό Ίνγκλαντ.........ζείς...??
Έμείς στό Έλλάντα....
Λοιπόν...
Απο όσο βλέπω κάποιοι αντιδρούν για να αντιδρούν και μόνο...
ενα προς ένα... Οι γιατροί ναι μεν έχουν οικειοθελώς την εξουσία πάνω μας απο εμάς. Στο τραπέζι της εγχείρησης όμως και την στιγμή της αδυναμίας , απολύτως τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι έρμαιο στα χέρια τους. Η ζωή σου ολόκληρη δηλαδή. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!.. Και το κακό είναι οτι δεν μπορείς να αντιδράσεις κιόλας, γιατί δεν είναι θέμα ποινικό/νομικό όπως είναι με την αστυνομία... αλλά θέμα Υγείας/Ζωής. Πολύ πιο σημαντικό δηλαδή.
Με τον Trooper... είπαμε... συμφωνούμε οτι διαφωνούμε και εκφράσαμε επιχειρήματα. Οι υπόλοιποι που ακολούθησαν έχουν κάτι σημαντικό να πούνε διά επιχειρημάτων και οχι απλά και μόνο απο αντίδραση;
Για το θέμα ισοπέδωση... όλοι οι μοτοσυκλετιστές είναι αλήτες, κτλ.. και όλοι είναι κλέφτες αν σταματήσουν κάτι να πάρουν ενώ φοράνε κράνος. Συμμαζευτείτε λέμε και βάλτε λίγο την φαιά ουσία σας να δουλέψει.
Είναι δυνατόν να τσουβαλιάζουμε;
Για τις προβλεπόμενες διαδικασίες... το οτι πιθανώς και να γίνονται δεν παίζει δηλαδή;... ποιός το είπε αυτό; Υπάρχει κανείς ελεγκτής ή των Εσωτερικών Υποθέσεων να μας πεί το αντίθετο , ΕΠΙΣΗΜΑ... ή οτι κατεβάσει το κρανίο του καθενός που οσμίστηκε τον άερα και τα λέει;
Είμαι περίεργος πάντως... αν όλοι είναι μπάτσοι... όλοι οι γιατροί είναι "φακελάκηδες" ... η κάθε ιδιότητα των "όλων" έχει και ενα αρνητικό μεγάλο.... μήπως είμαστε όλοι ΜΑΛΑΚΕΣ και μας ενοχλούν τελικά οι υπόλοιποι ΜΑΛΑΚΕΣ που μας θυμίζουν ποιοί είμαστε πραγματικά;
Η άποψη μου για τελευταία φορά είναι οτι υπάρχουν μπάτσοι και αστυνομικοί, πολιτικοί και λαμόγια, γιατροί και φακελάκηδες, μοτοσυκλετιστές και κάγκουρες (με την κακή έννοια)... Γενικά οτι υπάρχει και η μιά και η άλλη πλευρά. Δεν θα κρίνω ποτέ κάποιον απο την ιδιότητα του... θα τον κρίνω απο τις παπαριές που λέει και κάνει.
Gandalf
ΡΕ ΜΑΓΕ..........ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ........
Γιά τόν Μπακούνιν...???
TOLISTOLAROS
15/07/2009, 18:17
δέν πρόκειται νά πείσεις ποτέ κανέναν........
ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ....!!!!
Aς τους πείσει τότε μια βόλτα στο ΚΑΤ