View Full Version : μοτο στην σαντορινη
καλησπερα σε ολους!! μετα την εξεταστικη 5-8 φευγουμε με την κοπελα για τριημερο σαντορηνι και απο εκει διημερο στην ιο! το προβλημα μ ειναι το εξης. ωραια ολα και καλα με τα ξενοδοχεια.κλεισαμε και εισητηρια. με μηχανακι τι κανουμε? πηρα σημερα ενα δυο τηλεφωνα και ο καθενας λεει τα δικα του. υπαρχουν διαφορες στα ιδια μηχανακια εως και 10 ευρω.ειναι δυνατον? τωρα οσο αναφορα την επιλογη. Σκεφτομουν κατι σε 125. xr 25 xt 125 runner 125. τι με συμβουλευεται? καποιος σαντορινιοσ να γνωριζει? μου προτειναν beverly 200 sta 24 ευρω αν και στο site το ειχε με 22 μετα που κοιταξα. μαλλον θα παιζει παζαρι. τελος παντων! καποιος που να εχει παρομια εμπειρια παρακαλω αν μπορει να με βοηθησει!! ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!!
kalgeorge
10/06/2009, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
καλησπερα σε ολους!! μετα την εξεταστικη 5-8 φευγουμε με την κοπελα για τριημερο σαντορηνι και απο εκει διημερο στην ιο! το προβλημα μ ειναι το εξης. ωραια ολα και καλα με τα ξενοδοχεια.κλεισαμε και εισητηρια. με μηχανακι τι κανουμε? πηρα σημερα ενα δυο τηλεφωνα και ο καθενας λεει τα δικα του. υπαρχουν διαφορες στα ιδια μηχανακια εως και 10 ευρω.ειναι δυνατον? τωρα οσο αναφορα την επιλογη. Σκεφτομουν κατι σε 125. xr 25 xt 125 runner 125. τι με συμβουλευεται? καποιος σαντορινιοσ να γνωριζει? μου προτειναν beverly 200 sta 24 ευρω αν και στο site το ειχε με 22 μετα που κοιταξα. μαλλον θα παιζει παζαρι. τελος παντων! καποιος που να εχει παρομια εμπειρια παρακαλω αν μπορει να με βοηθησει!! ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!!
pare ena skouter 50ari den tha exeis kanena provlima
oti vreis pio ftino
Πάρε από εκεί που θα βρείτε ΚΡΑΝΗ που θα σας κάνουν , θα είναι της προκοπής και θα είναι καθαρά (αν έχετε και καμία μπαντανα ή μαντήλι για το κεφάλι καλό θα είναι…)
Καλές διακοπές
:wave2:
devil's animal
10/06/2009, 13:24
εγω θα σου ελεγα καλα κανεις και κοιτας τα 125αρια αλλα μην κλεισεις τιποτα απο το τηλεφωνο. το ιδιο θα σου προτεινα και για τα δωματια αλλα τωρα ειναι ηδη αργα...
να πας εκει και αν σου πει π.χ. 22€ την μερα, πες του οκ. για 3 μερες ποσο??
και αν σου πει 66€, πες του θα σου δωσω 55 απο τωρα (προκαταβολικα) και ειμαστε οκ.
τα παντα παζαρευονται.
επισης οσο περισσοτερες μερες,τοσο το καλυτερο στην τιμη που θα παρεις και θα παζαρεψεις.
καλες διακοπες και καλα :a021:
:beer: :beer: :beer:
Akatanomastos
10/06/2009, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
pare ena skouter 50ari den tha exeis kanena provlima
oti vreis pio ftino
ε στην ανηφορα απο το λιμανι μπορει να εχει ενα θεματακι
ξενοδοχειο εχω κλεισει ηδη.αν περιμενα να παω εκει νομιζω οτι θα μ επιαναν τον ποπο κανονικα. βρηκα απο ενα πολυ καλο site booking.com μεσα στην θηρα με θεα το λιμανι 60 το δικλινο πρωινο μεσα μεταφορα απο και προς ξενοδοχειο.
και εγω 125 σκεφτομουνα.με πηρε και πριν λιγο και μ ειπε οτι εχει και yamaha 125 tw με 22 ευρω οπως και dt. to dt το σκεφτομαι αλλα νομιζω οταν καταλαβει τι θα πει διχρονιλα η κοπελα μ θα με χωρισει αφου θα σκυλοβρομαει! ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις σας αλλα αν μπορει καποιος να μ προτεινει καποιον γνωστο η καποιο μαγαζι απο οπου νοικιασε. γνωριζεται αν εχει αρκετα μαγαζια με σκουτερ στην φυρα?
devil's animal
10/06/2009, 15:41
ξενοδοχειο εχω κλεισει ηδη.αν περιμενα να παω εκει νομιζω οτι θα μ επιαναν τον ποπο κανονικα. βρηκα απο ενα πολυ καλο site booking.com μεσα στην θηρα με θεα το λιμανι 60 το δικλινο πρωινο μεσα μεταφορα απο και προς ξενοδοχειο.
αναποδα τα λες.
οταν κλεινεις μεσα απο το τηλ, χρεωνουν περισσοτερο απ'οταν πας εκει και τους εχει "ξεμεινει" το ιδιο δωματιο και θελουν να το νοικιασουν παση θυσια για να βγαλουν κατι.
επισης στο λιμανι οπου υπαρχει και ο σχετικος ανταγωνισμος μεταξυ τους μπορεις να πετυχεις καλυτερη τιμη δειχνοντας τον "διπλανο" του που τα εχει φτηνοτερα.
εν ολιγοις, μην κλεινετε απο πριν τα δωματια σας.
there is no such thing as "πληροτητα"!:lol:
υπαρχουν απειρα κυριολεκτικα δωματια σε ολα τα νησια και ακομα και full season να πατε,θα βρεθει καποιο δωματιο να σας φιλοξενησει.
6 χρονια τωρα ακολουθω τον ιδιο τροπο για τις διακοπες μου σε ΟΛΑ τα νησια και ποτε δεν εχω μεινει σε παγκακι.
επισης οι τιμες που "κλεινω" ειναι 30-38€ τα τρικλινα.
αλλες φορες μεσα στην χωρα,αλλες φορες εκτος. ολα καθαρα και ολα περιποιημενα. φυσικα παιζει παζαρι και με τις μερες (οι οποιες ειναι σιγουρα 7 διανυκτερευσεις)...αλλα οταν ακουω δικλινο στα 60€ με πιανουν τα γελια.:lol:
χωρις να εννοω κατι για σενα ή για οποινδηποτε αλλο αλλα νομιζω οτι αν πας εκει και κανεις μια αναγνωριστικη/καταδρομικη στους "ψαραδες" που εχουν κατασκηνωσει και περιμενουν τα πλοια,θα δεις και τον τυπο που βρηκες στο τηλ να δινει το διπλανο σου δωματιο προς 40-45€.
ε,με παζαρι θα πεσει στα 35.
ελπιζω να μην στο χαλασα.
καλες διακοπες και παλι.
Akatanomastos
10/06/2009, 15:41
..οπως και dt. to dt το σκεφτομαι αλλα νομιζω οταν καταλαβει τι θα πει διχρονιλα η κοπελα μ θα με
dt και σαντορινη..
οριστε.. :wacko:
165803
καταρχην σου ευχομαι καλες διακοπες κ καλα να περασεις...
κατα 2ο επειδη εχω παει πολλες φορες σαντορινη,ειναι μικρο νησακι κ ειδικα εσυ που θα εισαι κ στο κεντρο δεν νομιζω να σου χρειαζεται κατι για να κινηθεις...εγω εμενα καμαρι κ ειχα νοικιασει ποδηλατο για να κινουμε...τωρα αν θες να παρεις κατι καλο ειναι το χτ 125 για το dt σκεψουτο οχι επειδη θα βρωμας(που δεν παιζει αυτο εκτος αν βαζει τηγανελαιο) αλλα επειδη 2χρονο κ καλοκαιρι δεν παει μαζι...
Akatanomastos
10/06/2009, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
κατα 2ο επειδη εχω παει πολλες φορες σαντορινη,ειναι μικρο νησακι κ ειδικα εσυ που θα εισαι κ στο κεντρο δεν νομιζω να σου χρειαζεται κατι για να κινηθεις.....
φιλε που εκανες το θρεαντ,
παρε μηχανακι, εχει πολλες παραλιες να πας, μην μεινεις μονο στα 2 κλασσικα χωρια
LOUKILOUK
10/06/2009, 16:08
Οτι και αν ειναι αυτο παζαρεψε το πριν το παρεις και δες επι τοπου τα μηχανακια...στο Ελλαντα ακομα και το παζαρι πιανει και οτι λενε στο διαδικτυο ειναι επισφαλες...Ειναι νωρις ακομα η καλοκαιρινη σεζον και θα βρεις κατι οικονομικο...η Σαντορινη ειναι μεγαλη και εχει φανταστικα χωρια περα απο τα Φηρα -Οια...η Νιος εχει (ή τουλαχιστον ειχε) και πολυ χωματοδρομο (Μαγγαναρι...) ενα εντουρακι θα ηταν καλη φαση:winka:
καλες διακοπες φιλαρακι οπως και να εχει:wave2:
kalgeorge
10/06/2009, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ε στην ανηφορα απο το λιμανι μπορει να εχει ενα θεματακι
thn anifora tha tin paei o ksenodoxos, etsi ginetai sinithws.,
kata ta alla oute stis alles anifores hta exei provlima, emeis to anevename dikavalo me ta 50aria pou noikiazeis ekei
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τα τρικλινα.
:blush:
:lol: :rotflmao: :lol:
Ψηφίζω κάποιο ψευτοεντουράκι 125, που θα σε πάει πιο άνετα από ένα 50ράκι, θα το φορτώσεις (κράτα χταποδάκια) και στην θέση σας, θα κρατούσα τα δικά μας κράνη όσο ταλαιπωρία και να ναι.. Ακόμα και να σας δώσουν κράνη, θα είναι αμφιβόλου ποιότητας, αν είναι και ακριβώς στα μέτρα σας.. :beer: :wave2:
Καλές διακοπές..
α και συμφωνώ με τον κύριο devil σε όλα.. τελευταία φορά που ήμουν σε νησάκι σφάζονταν στο λιμανι να δώσουν δωμάτια και μηχανάκια.. τους έλεγα για πλάκα δεν έχω δίπλωμα και έλεγαν δεν πειράζει.. :rotflmao:
townmate ή mate (δεν θυμάμαι πως ακριβως λέγεται το 50cc δίχρονο της yamaha,,,
εχει τοσο κοντή πρώτη που ανεβαινει και στην καλντέρα από τα σκαλιά σαν τα γαιδούρια....:lol:
με κανα 10ευρω την ημερα....ποιότητα , δύναμη και ασφάλεια... :lol:
παντως παρε καλύτερα κατι σε 100 κυβικα και πανω αν εισαι δικαβαλος...
οχι οτι θα εχεις προβλημα με 50αρακια απλα κατανταει απο εκνευριστικο μεχρι αστειο ορισμενες περιπτώσεις....οταν ανεβαινεις ανηφορες με 7-10 km/h.....:lol:
atom_smasher
10/06/2009, 18:44
εγω γουρουνιτσα ειχα νοικιασει. δεν ειχα διπλωμα μηχανης τοτε και περασαμε τελεια.
αυτο με το ξενοδοχειο ειναι γενικο και αοριστο.ναι μεν ειναι ξεκινημα της σεζον σχεδον ιουλιο αλλα ειδικα σαντορηνι δεν μπορεισ να εισαι ποτε σιγουρος.γενικα σε αυτα τα νησακια που ειναι γνωστα. σημερα που ξαναμπηκα στο site ειδα το ιδιο δωματιο με το δικο μου 80 ευρω την βραδια.! τι να παει κανεις. τεσπα νομιζω ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο και ειδικα μεσα στην θηρα δεν μπορει να παισει κατω απο 60 ευρω. ειχα βρει και με 30 αλλα φαινοταν μαπα το καρπουζι!!
δηλαδη λετε να παρω το ντιτακι? θα λεω στην κοπελα μ.μωρο μ παω για τσιγαρα! και θα λεει μα δεν καπνιζεις! λολ|!!!
καποιος ομως να εχει παει σαντορινη δεν εχει βρεθει!!
Akatanomastos
10/06/2009, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
thn anifora tha tin paei o ksenodoxos, etsi ginetai sinithws.,
kata ta alla oute stis alles anifores hta exei provlima, emeis to anevename dikavalo me ta 50aria pou noikiazeis ekei
καλα, εγω προτεινω απο 125 και πανω
devil's animal
10/06/2009, 19:25
αυτο με το ξενοδοχειο ειναι γενικο και αοριστο.ναι μεν ειναι ξεκινημα της σεζον σχεδον ιουλιο αλλα ειδικα σαντορηνι δεν μπορεισ να εισαι ποτε σιγουρος.γενικα σε αυτα τα νησακια που ειναι γνωστα. σημερα που ξαναμπηκα στο site ειδα το ιδιο δωματιο με το δικο μου 80 ευρω την βραδια.! τι να παει κανεις. τεσπα νομιζω ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο και ειδικα μεσα στην θηρα δεν μπορει να παισει κατω απο 60 ευρω. ειχα βρει και με 30 αλλα φαινοταν μαπα το καρπουζι!!
δηλαδη λετε να παρω το ντιτακι? θα λεω στην κοπελα μ.μωρο μ παω για τσιγαρα! και θα λεει μα δεν καπνιζεις! λολ|!!!
καποιος ομως να εχει παει σαντορινη δεν εχει βρεθει!!
ρε μεγαλε ολοι εχουμε παει Σαντορινη...
ομορφα ειναι.
ιδανικα για ζευγαροκατασταση.
(προσεξε εκει που χαζευετε την καλντερα μην σε τυλιξει και πεις το ναι για γαμο. εισαι μικρος ακομα.):lol:
θα σε βολεψει το dt. η διχρονιλα συνηθιζεται δεν ειναι τιποτα.
απλα λογω ζεστης και επειδη αυτα ειναι γενικα σκισμενα, να του βαζεις λιγο λαδακι παραπανω στην μιξη...
catmaster
10/06/2009, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
dt και σαντορινη..
οριστε.. :wacko:
ρε πούστη μου τι μου θυμίσατε τώρα ρε αλήτες .... α ρε Μαρία ακόμα μου χρωστάς ένα κύλινδρο λέμε ...
:sad:
Akatanomastos
10/06/2009, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ρε πούστη μου τι μου θυμίσατε τώρα ρε αλήτες .... α ρε Μαρία ακόμα μου χρωστάς ένα κύλινδρο λέμε ...
:sad:
και γω με μαρια πηγα να σπασω το μηχανακι:D
ωραια χρονια ε? (εγω μιλαω για 2005 ε):wave2:
filipp0s
10/06/2009, 19:45
ρε πούστη μου τι μου θυμίσατε τώρα ρε αλήτες ...
ψιτ! μην αρχίσεις τα ξίδια παλι... :sick:
catmaster
10/06/2009, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ψιτ! μην αρχίσεις τα ξίδια παλι... :sick:
πια ξίδια ρε που τότε που πήγα Σαντορίνη δεν υπήρχε ούτε το ηφαίστειο λέμε ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+Arxiereas+
10/06/2009, 21:20
Διαβάζω για 50άρια, μικρές αποστάσεις, χωματόδρομους και ψιλοπροβληματίζομαι. Έχω σκοπό να πάω στη Σαντορίνη με τη γυναίκα τέλη Ιουλίου με το VFR. Να βάλω στο budget ενοικίαση εντουρακίου ή παλεύεται κι έτσι?
Devil (και epp1640 που συμφώνησες) αυτό με τα δωμάτια με το είπε κι άλλος και λέω να το κάνω ρισκάροντας πάνω κάτω 7 χρόνια γκρίνια απ' τη γυναίκα αν δεν πιάσει. :mad:
Το νου σας λοιπόν! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Διαβάζω για 50άρια, μικρές αποστάσεις, χωματόδρομους και ψιλοπροβληματίζομαι. Έχω σκοπό να πάω στη Σαντορίνη με τη γυναίκα τέλη Ιουλίου με το VFR. Να βάλω στο budget ενοικίαση εντουρακίου ή παλεύεται κι έτσι?
Devil (και epp1640 που συμφώνησες) αυτό με τα δωμάτια με το είπε κι άλλος και λέω να το κάνω ρισκάροντας πάνω κάτω 7 χρόνια γκρίνια απ' τη γυναίκα αν δεν πιάσει. :mad:
Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη από τώρα.. :lol:
165836
+Arxiereas+
10/06/2009, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη από τώρα.. :lol:
Ωχ! Κατάλαβα...
Κωλοφεράντζα θα με πάει η ψηλή... :a26:
:beer:
paramedic
10/06/2009, 22:22
Πάιδες επειδή και εγώ θα πάω honey week σαντορίνη μετα τον γάμο μου με το Ζ750S μου αξίζει η θα θέλω εντουράκι για να κινούμαι(δεν θα κινούμαι και πολύ βέβαια). Για πέιτε για να ξέρω τι θα κάνω αν και έχω κλέισει καιεισητήρια για την μηχανή. Καλά για ξενοδοχείο δεν μιλάμε γιατί έχω κλείσει σουίτα με εξωτερικό τζακούζι και έτσι λόγω της περίστασης. Πω πω ξάπλες που έχω να κάνω λεμε!!!
Akatanomastos
10/06/2009, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Πάιδες επειδή και εγώ θα πάω honey week σαντορίνη μετα τον γάμο μου με το Ζ750S μου αξίζει η θα θέλω εντουράκι για να κινούμαι(δεν θα κινούμαι και πολύ βέβαια). Για πέιτε για να ξέρω τι θα κάνω αν και έχω κλέισει καιεισητήρια για την μηχανή. Καλά για ξενοδοχείο δεν μιλάμε γιατί έχω κλείσει σουίτα με εξωτερικό τζακούζι και έτσι λόγω της περίστασης. Πω πω ξάπλες που έχω να κάνω λεμε!!!
απο οσο θυμαμαι στα κλασσικα μεροι που θα πας και στις περισσοτερες παραλιες πας με ασφαλτο αντε λιγο στο τελος ευκολο χωμα..
για πολυ ψαγμενες παραλιες δεν ξερω αλλα νομιζω δεν θα προλαβεις
θα σε φανε τα ξενοδοχεια και τα τζακουζια
:winka:
αντε καλη θητεια:rotflmao: :wave2:
νομιζω τελικα οτι δεν ειμαι ο μονος που θα παει στην σαντορινη!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
πια ξίδια ρε που τότε που πήγα Σαντορίνη δεν υπήρχε ούτε το ηφαίστειο λέμε ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλι πιωμενος γραφεις?:rotflmao: :rotflmao:
Το μεγαλυτερο μηχανακι που εχω οδηγησει στη Σαντορινη ηταν μια βεσπα 200αρα κι ηταν υπερβολικο.Παρε παπακι και θα πας οπου θελεις.Επισης επειδη οι 3 μερες ειναι λιγες(το νησι δεν ειναι καθολου μικρο)μαλλον θα ακυρωσεις τη Νιο.Με πεντε μερουλες στη Σαντορινη μπορει να με ξαναερωτευοταν η γυναικα μου:winka: .
makis206
11/06/2009, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Με πεντε μερουλες στη Σαντορινη μπορει να με ξαναερωτευοταν η γυναικα μου:winka: .
Mε πέντε μερούλες στη Σαντορίνη θα σε ερωτευόμουν κι εγώ Χρήστο..! :a07: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mε πέντε μερούλες στη Σαντορίνη θα σε ερωτευόμουν κι εγώ Χρήστο..! :a07: :rotflmao:
Αλλα μουλεγες :evil: :evil: :evil: :rotflmao: GAY ALERT
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
εγω γουρουνιτσα ειχα νοικιασει. δεν ειχα διπλωμα μηχανης τοτε
Επειδή κανείς μέχρι τώρα δεν ρώτησε κάτι επ'αυτού, να συμπεράνω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό ή απλά είχα άσχημο βράδυ ...??? :confused: :look:
makis206
11/06/2009, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επειδή κανείς μέχρι τώρα δεν ρώτησε κάτι επ'αυτού, να συμπεράνω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό ή απλά είχα άσχημο βράδυ ...??? :confused: :look:
Αν μιλάμε για την προ-γρίπης εποχή, φυσιολογικότατο..:p
165854
devil's animal
11/06/2009, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
να νοικιασεις ενα εντουρακι γιατι η Βεφα θα ταλαιπωρηθει.
το νησι (τοτε που ειχα παει εγω) δεν εχει δεντρο για σκια ουτε για πλακα!:wacko:
να πας και να παζαρεψεις το δωματιακι σου.
υπαρχει κριση στον τουρισμο και δεν υπαρχει ζεστο χρημα οποτε αν του κουνησεις 5-6 50αρικα στην μουρη, θα στο δωσει για 8 διανυκτερευσεις και θα κανει και τον σταυρο του!
γκαραντι!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Για μηχανάκι χτύπα ένα τηλεφωνάκι στο 2286023877,και ζήτα τον Δημήτρη. Αν πας εκεί ίσως βρείς και πιο φτηνό από 15 ? την μέρα,αλλά πάλι μπορεί να χάσεις και την μέρα ψάχνοντας... Εντουράκι δεν χρειαστείς,μια χαρά πάνε και τα Peugot Trekker στους χωματόδρομους ( δλδ,σε 1-2 απομακρυσμένες παραλίες ),όλο το υπόλοιπο είναι άσφαλτος.
Για τον φίλο με το VFR από πάνω,αναλόγως πόσες μέρες θέλεις να πας σκέψου το εξής. 60 ευρώ τα πήγαινε έλα Σαντορίνη για την μηχανή.Αν είναι για λίγες μέρες νοικιάζεις ένα από εκεί με 15 ? την μέρα και είσαι μια η άλλη. Έχεις όμως το κουβάλημα... Η μηχανή αναλόγως που θα μείνεις πάλι,παίζουν και ξενοδοχεία με πάρκινγκ και όλα,και την παρκάρεις κάτω απ'το παράθυρο σου...Οι δρόμοι όχι λάτι το ιδιαίτερο αλλά όπως και να έχει καλύτερα με σκούτερ όταν φοράς παντόφλα και αμάνικο... :)
LOUKILOUK
11/06/2009, 12:41
Δεν εχει πολυ χωμα η Σαντορινη (το 98 δεν ειχε το θυμαμε...λες να βαλανε χωμα?), η Ιος εχει (το 02 ειχε αρκετο...). Κατα τα αλλα για μπανιο πας παντου με τα παντα (και με τα κοαλα... χιχιχιχ ). Νομιζω οτι δικη μας μηχανη, δικα μας κρανοι ειναι παντα το καλυτερο... :winka:
Καλες διακοπες σε ολους ρε αλανια:wave2:
υ.γ. να πατε στο Αμμουδι για βουτιες και ψαρι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Για μηχανάκι χτύπα ένα τηλεφωνάκι στο 2286023877,και ζήτα τον Δημήτρη. Αν πας εκεί ίσως βρείς και πιο φτηνό από 15 ? την μέρα,αλλά πάλι μπορεί να χάσεις και την μέρα ψάχνοντας... Εντουράκι δεν χρειαστείς,μια χαρά πάνε και τα Peugot Trekker στους χωματόδρομους ( δλδ,σε 1-2 απομακρυσμένες παραλίες ),όλο το υπόλοιπο είναι άσφαλτος.
Για τον φίλο με το VFR από πάνω,αναλόγως πόσες μέρες θέλεις να πας σκέψου το εξής. 60 ευρώ τα πήγαινε έλα Σαντορίνη για την μηχανή.Αν είναι για λίγες μέρες νοικιάζεις ένα από εκεί με 15 ? την μέρα και είσαι μια η άλλη. Έχεις όμως το κουβάλημα... Η μηχανή αναλόγως που θα μείνεις πάλι,παίζουν και ξενοδοχεία με πάρκινγκ και όλα,και την παρκάρεις κάτω απ'το παράθυρο σου...Οι δρόμοι όχι λάτι το ιδιαίτερο αλλά όπως και να έχει καλύτερα με σκούτερ όταν φοράς παντόφλα και αμάνικο... :)
oraia.απο ποιον να πω οτι παιρνω τηλεφωνο.εχεις νοικιασει εσυ απο εκει? ειναι μεσα στην φηρα?
Καλησπέρα φιλε και καλές διακοπές όταν πας!
πέρυσι ήμουν Σαντορίνη με τι κοπέλα μου!
νοικιάσαμε ένα σκουτεράκι 50cc και γυρίσαμε όλο το νησί από τι μια άκρη στην άλλη και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε με ανηφόρες ούτε με τίποτα ένταξη δεν πάνε και με χίλια εξάλλου πας να δεις και κάτι! δεν μας ένοιαζε που το αφήναμε κάναμε τις βόλτες μας με τις ώρες με τα πόδια χωρίς το άγχος τις moto! ενδεικτικά σου λέω από τα Φύρα μέχρι ια 15' πληρώσαμε 60€ για πέντε μέρες άρα 12€ τι μέρα,
Πρόσεξε, φτάνεις στο ξενοδοχείο λες στον ξενοδόχο να σου βρει κάποιον που νοικιάζει σκουτεράκια,παζαρεύεσαι για 12€ σου το φέρνει στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις έρχεται ο υπάλληλος πάλι τον πληρώνεις και είσαι κύριος!
πραγματικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! πάντα κράνος συν τις άλλης γραφουν αβέρτα.
Καλά να περάσεις! :beer:
Akatanomastos
12/06/2009, 14:01
βιαστειτε:D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σαντορίνη:Το ηφαίστειο του βυθού βρυχάται
Παραμόρφωση του Κολούμπο δείχνουν οι υποθαλάσσιες έρευνες ανοιχτά της Σαντορίνης
Υπό «διακριτική παρακολούθηση» έχουν θέσει Γερμανοί και Έλληνες επιστήμονες το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο στη Σαντορίνη. Σε βάθος 500 μέτρων, φαίνεται πως σιγά σιγά παραμορφώνεται προκαλώντας σειρά από ασθενείς σεισμικές δονήσεις βαθιά κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.
+Arxiereas+
04/08/2009, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
να νοικιασεις ενα εντουρακι γιατι η Βεφα θα ταλαιπωρηθει.
το νησι (τοτε που ειχα παει εγω) δεν εχει δεντρο για σκια ουτε για πλακα!:wacko:
να πας και να παζαρεψεις το δωματιακι σου.
υπαρχει κριση στον τουρισμο και δεν υπαρχει ζεστο χρημα οποτε αν του κουνησεις 5-6 50αρικα στην μουρη, θα στο δωσει για 8 διανυκτερευσεις και θα κανει και τον σταυρο του!
γκαραντι!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Φίλε έπεσες μέσα σχεδόν σε όλα (κι ο epp1640) και καλά που σας άκουσα αλλιώς θα πιανόμουν μέγας κότσος.
:beer:
Δωμάτιο βρέθηκε σε χρόνο dt στα Φηρά για 35Ε τη βραδυά (δίκλινο) και μάλιστα 100 μέτρα από την πλατεία και με πρκινγκ σε σκια για τη μηχανή. Μειναμε 8 βράδυα (ξεκινήσαμε για 5 αλλά καραγουστάραμε και μείναμε άλλα 3), γράψαμε περίπου 300km στο νησί και το vfr μας πήγε κυριολεκτικά παντού ανετότατα και ακούραστα στις χαμηλές βέβαια ταχύτητες του νησιού. Χώμα δεν βρήκα πουθενά αλλά γενικά είχε πολλή σκόνη. Αυτό ήταν το μόνο μειονέκτημα. Για σκιά κατά την περιήγηση στο νησί κάτι έβρισκες με λίγη υπομονή αλλά καλού κακού -άλλο που δεν ήθελα κι εγώ σαν ψείρας- σε άκουσα και είχα μαζί μου πάντα ένα σεντόνι υπέρδιπλο με λάστιχο που πιάνει λίγο χώρο και το χρησιμοποιούσα όποτε χρειαζόταν (βλ. φωτο).
Μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι οι γουρούνες είναι μάλλον περιτές στο νησί όχι μόνο γιατί συμπεριφέρονται λόγο όγκου σαν αυτοκίνητα αλλά γιατί δημιουργούν και ουρές αυτοκινήτων πίσω τους. Ένα σκουτεράκι είναι ιδανικό για όποιον έχει σκοπό να νοικιάσει και θέλει πολλή προσοχή γιατί είδα αρκετά κοριτσάκια και λεβεντοκαρνάβαλους να οδηγάνε νοικιάρικα κάνοντας παπαριές ασχετοσύνης και ανάθεμά με αν είχαν κι όλας δίπλωμα. Τώρα πώς τους τα νοικιάζουν, άλλο καπέλο...
Τέλος όσοι πάτε με τη μοτοσυκλέτα σας πολλή προσοχή στο καράβι. Την μοναδική φορά στη ζωή μου που άφησα ναύτη να τη δέσει χωρίς να είμαι παρόν γιατί δεν μπορούσα εκ των πραγμάτων, το έκανε με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο και απέκτησα ένα σημαδάκι στην ουρά που όσο μικρό κι αν είναι μου έφερε ένα παρολίγον εγκεφαλικό όταν το είδα και 2 μέρες αϋπνίας από τη στεναχώρια μου. Όσο χάρηκα τις διακοπές τόσο χαλασμένος γύρισα. Να σου καεί η προίκα γ@μιόλη ναύτη που δένεις μηχανάκια στο high speed 3! :a26:
Πι.Ες. Να προσθέσω μερικές σημαντικές πληροφορίες.
Στη Σαντορίνη να δοκιμάσετε σουβλάκι ξιφία ή ξιφία σαντορινιό (με πικάντικη σάλτσα-μούρλια), ντοματοκεφτέδες (must!) και άσπρες μελιτζάνες τηγανιτές (zuper!). Οι ταβερνούλες στα χωριά εκτός Φηρών και Οίας είχαν καλές τιμές (ειδικά στη μαύρη παραλία μεταξύ Περίβολο-Περίσσα) ενώ η διασκέδαση στα Φηρά είναι σκέτο φαρμάκι. Για μπάτσες με λίγα λόγια. Καλού κακού έχετε καμια καβάντζα γιατί γενικά είναι ακριβό νησί και προσοχή στους (αρκετούς) πονηρούς καταστηματάρχες.
Μην παραλείψετε να πάτε σ' ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού που πολλοί επισκέπτες αγνοούν, το πανέμορφο Αμμούδι με το γραφικό λιμανάκι και τον απίστευτο βράχο-παραλία με τα κρυστάλινα νερά! Ηλιοβασίλεμα όμορφο θα δείτε από το φάρο, το κάστρο στην Οία, από τα Φηρά που χάνεται πίσω από το ηφαίστειο και τη Θηρασιά, και από την καφετέρια στο δρόμο για Ακρωτήρι πίνοντας καφέ αραχτοί σε ξαπλώστρα.
Γενικά το νησί είναι ένα όνειρο και εγγυάται αξέχαστες διακοπές.... Κι ο ναύτης του high speed 3 το ίδιο... :mad:
170357