View Full Version : Προσπάθεια γι ανα μείνει έγκυος....
blueangel
10/06/2009, 17:38
Αρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: Αν θέλει η γυναίκα να κρύψει πράγματα όχι πατέρα θα σε βγάλει αλλά να χεις κάνει και πεντάδυμα:lol:
700_Thespieis
10/06/2009, 17:39
:lol:
που το ψαρεψες ρε?οντως αλη8ινη ιστορια δλδ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
:lol:
που το ψαρεψες ρε?οντως αλη8ινη ιστορια δλδ?
Δεν ξέρω..... με mail μου ήρθε, αλλά πολύ πιθανόν να είναι αληθινό...
:beer: :beer:
ωχ.....για ελλην ακουγεται τουτος...demetrius soupolos.......αλλα το σωζει π ειχε γυναικα νικητρια καλληστειων.....κατι εινια και αυτο....:lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
10/06/2009, 23:27
ρε τι γινεται στο κοσμο ρε????
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
μπάχαλο η κατάσταση
όλα βγήκαν στη φόρα
ως αστείο είναι γαμάτο! :lol: :rotflmao:
αλλά ως πραγματικό γεγονός....μάλλον μούφα. καμιά γερμανική εφημερίδα είτε εθνικής ή τοπικής εμβέλειας το έχει ως θέμα, ούτε καν η ελαφρώς σκανδαλοθηρική ''Bild'' (εκτός και αν έγινε τόσο πρόσφατα που δεν έχουν προλάβει να το αναρτήσουν στους ιστιοτόπους ακόμα...) :sick:
ξέρω ξέρω είμαι σπασίκλας...:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ως αστείο είναι γαμάτο! :lol: :rotflmao:
αλλά ως πραγματικό γεγονός....μάλλον μούφα. καμιά γερμανική εφημερίδα είτε εθνικής ή τοπικής εμβέλειας το έχει ως θέμα, ούτε καν η ελαφρώς σκανδαλοθηρική ''Bild'' (εκτός και αν έγινε τόσο πρόσφατα που δεν έχουν προλάβει να το αναρτήσουν στους ιστιοτόπους ακόμα...) :sick:
ξέρω ξέρω είμαι σπασίκλας...:p ειναι αρκετα παλιο αυτο το αρθρο[αν εινια αρθρο]το ειχα δει πριν κανα χρονο...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εχμ νομιζω πως...η γνωμη μου ειναι...ξερετε πραγματι,...θα ηθελα να μου επιτρεψετε...πρεπει να διευκρινισω...μπλα μπλα..
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΡΕ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΡΕ!!!
:bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry:
:sad: