PDA

View Full Version : Οι Δρόμοι Της Ελιάς ...Στον Σκαι

jimmis5
10/06/2009, 09:06
Οι Δρόμοι Της Ελιάς

Το Πολιτιστικό Οδοιπορικό «Δρόμοι της Ελιάς 2008» είναι μια ελληνική πρωτοβουλία που συμμετείχαν 83 άνθρωποι που ακολούθησαν τα ίχνη δύο μεγάλων πολιτισμών, πρώτα των Δρόμων της Ελιάς και στη συνέχεια των Δρόμων του Μεταξιού. Συνολικά, συμμετείχαν 51 μοτοσικλετιστές, επιστήμονες, εκπρόσωποι φορέων, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, τεχνικό προσωπικό υποστήριξης, κ.α Διέσχισαν τις εξής χώρες: Ελλάδα, Τουρκία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκμενιστάν..

Για αλλη μια φορα ο Σκαι κανει την εκπληξη.(κοιτα που βρισκομαι να υποστηριζω τον Σκαι) ναι οντως εκπληξη μιας και θα ΒΛεπουμε καθε Σαββατο ξεκινοντας απο αυτο τους δρομους τις ελιας,ενα δικο μας οδηπορικο(ελληνικο εννοω) δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα απο το Long way και θα περιμενουμε πως και πως να δουμε την διαδρομη των παιδιων προς την κινα.

Διαφημιστικο Σκαι (http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64045)

Akatanomastos
10/06/2009, 10:00
αυτο ειναι που εγινε περυσι και δυστηχως σκοτωθηκε ενα παιδι απο νταλικα που εκανε προσπεραση?

Banana hammock
10/06/2009, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5

(κοιτα που βρισκομαι να υποστηριζω τον Σκαι)

Γιατι να μην τον υποστηριξεις; Δηλαδη ποιο να υποστηριξουμε; Το Μεγκα; Το Αντ1; Το αλφα;

jimmis5
10/06/2009, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Γιατι να μην τον υποστηριξεις; Δηλαδη ποιο να υποστηριξουμε; Το Μεγκα; Το Αντ1; Το αλφα;

Οχι φιλε μου δεν ειπα κατι τετοιο οπως και δεν ειναι υποχρεωτικο να υποστηριξω καποιο..
Απλα γενικα μου την σπαει η φιλοσοφια του Σκαι.Που εμπορευεται την οικολογια τις λαμπες τα δαση για να διαφημιζει τραπεζα αυτο και μονο.Παρολα αυτα εχει κανει καποιες εκπομπες που ειναι πραγματικα αξιολογες.

Στον φιλο Akatanomastos ναι σε αυτο που σκοτωθηκε μοτοσυκλετιστης.Σε μια τετοια περιπετεια ο κινδυνος παντα υπαρχει δυστυχως :sad:

alximistis
10/06/2009, 10:58
δεν μας λες ρε φίλε ώρα και μέρα;;;

και ναι ακατανόμαστε έχει δίκιο ο συμφορουμίτης. Ή ξέρουμε τι καβαλάμε ή όχι φίλε! Με τι μοτοσικλέτα είσαι πάντα μα πάντ απιο ευάλλωτος. Πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο ταξίδι. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως και να χει.

jimmis5
10/06/2009, 11:08
alximistis εχω δωσει το link αλλα παρολα αυτα ειναι Ξεκινωντας αυτο το Σαββατο στις 13.00 και καθε Σαββατο εμενα παντως θα με καθηλωση σιγουρα :beer:

XJR_Billy
10/06/2009, 11:13
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται.
Θα προσπαθήσω να το δω κι εγώ.:beer:

alximistis
10/06/2009, 11:25
alximistis εχω δωσει το link αλλα παρολα αυτα ειναι Ξεκινωντας αυτο το Σαββατο στις 13.00 και καθε Σαββατο εμενα παντως θα με καθηλωση σιγουρα :beer:

το link δεν μου άνοιγε καθότι σέρνεται ο παμπάλαιος υπολογιστής στη δουλειά μου :D
σ ευχαριστώ εννοείται ότι θα κάτσω να το δω :)

Corvo
10/06/2009, 13:06
σε ευχαριστω για την πληροφορια θα προσπαθησω να το δω!

taxydromos
10/06/2009, 13:11
α ναι....οι δρομοι της ελιας..
ξεκινησανε απο την πυλο με αντιτιμο καπου 3000€ + τα εξοδα του καθ'ενα συμετεχοντα με προορισμο την κινα οπου θα επιδιδονταν συμβολικα κλαδος ελιας...τελικα στην κινα δεν μπηκαν ποτε γιατι δεν ειχαν εξασφαλισει βιζα εκ των προτερων..
στον γυρισμο ακολουθησαν τον πανασιατικο αυτοκινητοδρομο και σκορπισαν..
κριμα για το παληκαρι..

alex-kal
10/06/2009, 17:32
Σύμφωνα με μαρτυρία μέλους της ομάδας, το παλικάρι δεν έφταιγε..
Ο οδηγός του φορτηγού, κοιμήθηκε στο τιμόνι και βγήκε στο απέναντι ρεύμα.
Εσπασε μέχρι και το κράνος του άτυχου μοτοσυκλετιστή.
Δεν τον ήξερα προσωπικά αλλά ξέρω πολλά από τα άτομα που πήγαν.

SVX
13/06/2009, 12:14
ειναι αυτο που παιζει τωρα?

βλεπω κατι 75 ρηδες "μηχανοβιους"

Α...ρε..... ΨΥΧΗ ....

Pappios
13/06/2009, 13:38
ναι φιλε αυτο ηταν...ωραι μουστακια εχουν....:)

SVX
13/06/2009, 13:55
περιπετειες ...μικροστραβες...καβγαδες...μικροατυχηματα...καθυστερησ εις....εγκαταλειψεις....

ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ " Τ Ρ Ε Λ Ο Σ Χ Α Β Α Λ Ε Σ "

:rolleyes: μου θυμισε ενα φορουμ που ξερω :rolleyes:

Lilith_tzw
14/06/2009, 10:51
εγω το ειδα....το ζηλεψα το χαρηκα....διαπιστωσα οτι ολοι οι μηχανοβιοι μιαζουν.......
στην συμπεριφορα στην ανεση στον χαβαλε στα προβληματα....

Χαιρομαι που θα ριξουμε μια κλεφτη ματια σε αυτο το απιστευτο ταξιδι........

traveler1
14/06/2009, 11:18
Ναι φιλέ μου το έχει ο σακί κάθε Σάββατο στις 1 με 2 μμ.αυτο το
(φιάσκο)το τροχαίο έγινε στην Τιφλίδα στην γεωργία, και να σκεφτείς το παλικάρι ήταν με αυτοκίνητο και άλλαξε με έναν φιλοτου λίγη ώρα πριν, είναι να σε θελει,ηθελα και εγώ να πάω μαζί αλλά ένας φίλος που έχει πάει πολλές φόρες σε αυτά τα μέρη μου είπε πως δεν θα περάσετε μέσα στην ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Τωρα θα μου πειςγιατι το λέω φιάσκο? ήξεραν αυτοί οι κύριοι από την αρχή πως δεν θα μπουν μέσα και το είπαν στα παΐδια μια μέρα πριν,μετα πήραν 55 περιμου άτομα με μότο που πολλοί από αυτούς είχαν πάει μέχρι του μπάκακoy το φαρμακειο και άντε και μέχρι το και αντί να τους τολο πάνε ένα Σ/Κ μέχρι Κομοτηνή να δουν πως οδηγούν (και εάν ξέρουν), ΟΙ μαλακες τους πήγαν ξέρεις που? για ραφτινγκ φιλεμου,ειχα πάει μέχρι τα διόδια του σπαθοβουνιου που θα περνουσαν για Κόρινθο , εκεί να δεις αίσχος άλλοι να περνούν με 150 άλλοι με 80 άλλοι με120 και να κάνουν ζικ-ζακ μεσα απο τα αυτοκίνητα ,και για καφέ στο Λουτράκι θα πήγαιναν ποιο καλά πιστευω,οχι 28000 χιλ, και σε τόσα κράτη που σε πολλά από αυτά βλέπουν μότο μονό από τουριστες,τραβαγα τα μαλλιά μου, αυτοί οι κύριοι πριν χρόνια είχαν ξανά κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και τα έκαναν πάλι σκατα, ήρθαν πάλι πίσω παρέες όπως τώρα, αυτά που λες για την ελιά φιλέ μου. και να μας πουν γιατί ενώ το γκρουπ πήγαινε από δρόμο κεντρικό με πράσινες ταμπέλες οι μισοί από αυτούς ( από το γκρουπ) βρεθήκαν σε επαρχιακό(μπλε ταμπέλες όπου έγινε και το τροχαίο) ? ξέρει κάνεις να μου πει? ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ ΜΕ 55 ΜΟΤΟ???? Εδω παμε5- 6 μότο και τα κάνουμε σκατΑ μεσα στην κίνηση και στα φανάρια όχι 55 και σε αυτά τα κράτη, έπρεπε να γίνει το ΜΠΑΜ να φύγει ένας άντρας 50 ετών για να κάνουν μικρά γκρουπ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? Α.. ΡΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑ...

taxydromos
14/06/2009, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από traveler1
Ναι φιλε μου το εχει ο σκαι καθε σαββατο στις 1 με 2 μμ.αυτο το
(φιασκο)το τροχαιο εγινε στην τιφλιδα στην γεωργια, και να σκεφτεις το παλικαρι ηταν με αυτοκινητο και αλαξε με εναν φιλοτου λιγη ωρα πριν, ειναι να σε θελει,ηθελα και εγω να παω μαζι αλλα ενας φιλος που εχει παει πολλες φορες σε αυτα τα μερη μου ειπε πως δεν θα περασετε μεσα στην ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Τωρα θα μου πειςγιατι το λεω φιασκο? ηξεραν αυτοι οι κυριοι απο την αρχη πως δεν θα μπουν μεσα και το ειπαν στα παιδια μια μερα πριν,μετα πηραν 55 περιμου ατομα με μοτο που πολλοι απο αυτους ειχαν παει μεχρι του μπακακου το φαρμακειο και αντε και μεχρι το τολο και αντι να τους πανε ενα Σ/Κ μεχρι κομοτινη να δουν πως οδηγουν (και εαν ξερουν), ΟΙ μαλακες τους πηγαν ξερεις που? για ραφτινγκ φιλεμου,ειχα παει μεχρι τα διοδια του σπαθοβουνιου που θα περνουσαν για κορινθο , εκει να δεις εσχος αλλοι να περνουν με 150 αλλοι με 80 αλλοι με120 και να κανουν ζικ-ζακ μεσα απο τα αυτοκινητα ,και για καφε στο λουτρακι θα πηγεναν ποιο καλα πιστευω,οχι 28000 χιλ, και σε τοσα κρατη που σε πολλα απο αυτα βλεπουν μοτο μονο απο τουριστες,τραβαγα τα μαλλια μου, αυτοι οι κυριοι πριν χρονια ειχαν ξανα κανει ενα τετοιο ταξιδι και τα εκαναν παλι σκατα, ηρθαν παλι πισω παρεες παρεες οπως τωρα, αυτα που λες για την ελια φιλε μου. και να μας πουν γιατι ενω το γκρουπ πηγενε απο δρομο κεντρικο με πρασινες ταμπελες οι μισοι απο αυτους ( απο το γκρουπ) βρεθεικαν σε επαρχιακο(μπλε ταμπελες οπου εγινε και το τροχαιο) ? ξερει κανεις να μου πει? ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ ΜΕ 55 ΜΟΤΟ???? Εδω παμε5- 6 μοτο και τα κανουμε σκατα μεσα στην κινηση και στα φαναρια οχι 55 και σε αυτα τα κρατη, επρεπε να γινει το ΜΠΑΜ να φυγει ενας εντρας 50 ετων για να κανουν μικρα γκρουπ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? Α.. ΡΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑ...

πες τα ετσι ωμα συναδελφε μπας και ξυπνησουν τα προβατα..:wave2:

SVX
14/06/2009, 11:35
αυτο το
(φιασκο)

Εδω παμε5- 6 μοτο και τα κανουμε σκατα μεσα στην κινηση και στα φαναρια οχι 55 και σε αυτα τα κρατη, επρεπε να γινει το ΜΠΑΜ να φυγει ενας εντρας 50 ετων για να κανουν μικρα γκρουπ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? Α.. ΡΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑ...

αυτα δεν τα ξερα και δεν ακουστηκαν κι ολας... αλλα εβλεπα τους ευρωπαιους συνταξιδιωτες που δυσανασχετουσαν με την ελληνικη "οργανωση" και το ηλιθιο χαμογελο των χαζοβιοληδων "υπευθυνων" του στυλ....." - ελα μωρε.... θα τα βρουμε....κατι θα κανουμε... " :a022:

Corvo
14/06/2009, 12:02
δυστυχως το εχασα...

ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να το δω ή να το κατεβασω απο καπου?

MikeG
14/06/2009, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
δυστυχως το εχασα...

ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να το δω ή να το κατεβασω απο καπου?

Ο Σκαι σου επιτρέπει μέσα από το site του να δεις παλιές εκπομπές. Για ψάξε μήπως την έχει.:wave2:

jimmis5
15/06/2009, 08:47
Ακομα δεν ξεκινησαν και σκοτωνονταν στα μπινελικια αυτοι.Κλασικοι Ελληνες Παρολα αυτα βλεποντας το και εκει αναμεσα στα 40 ΒMW και στα 15Strom και 2-3 ΚΤΜ ηταν ενας τρελαμενος 50αρις + που πηγαινε με KLE 500 πραγματικα αξιζη επαινος στο Φιλο μονο και μονο για το πως θα αντεξει ο Κωλος του.:a19: :a19: :a19:

traveler1
15/06/2009, 09:10
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ακομα δεν ξεκινησαν και σκοτωνονταν στα μπινελικια αυτοι.Κλασικοι Ελληνες Παρολα αυτα βλεποντας το και εκει αναμεσα στα 40 ΒMW και στα 15Strom και 2-3 ΚΤΜ ηταν ενας τρελαμενος 50αρις + που πηγαινε με KLE 500 πραγματικα αξιζη επαινος στο Φιλο μονο και μονο για το πως θα αντεξει ο Κωλος του.:a19: :a19: :a19: [/QUOTE

το θεμα δεν ειναι ποσο εισαι φιλε μου αλλα τη κοτσια εχεις , και εαν το λεει το κωλαρακι σου
,ξερω κατι 50 ριδες που κανουν κατι σερι 2350 χιλ για πλακα και κατι 35 που μετα απο

800 χιλιομ βαζουν τα κλαματα γιατι ποναει το κωλαρακι τους, νομιζω πως συμφωνεις ετσι?

jimmis5
15/06/2009, 10:04
Ακομα δεν ξεκινησαν και σκοτωνονταν στα μπινελικια αυτοι.Κλασικοι Ελληνες Παρολα αυτα βλεποντας το και εκει αναμεσα στα 40 ΒMW και στα 15Strom και 2-3 ΚΤΜ ηταν ενας τρελαμενος 50αρις + που πηγαινε με KLE 500 πραγματικα αξιζη επαινος στο Φιλο μονο και μονο για το πως θα αντεξει ο Κωλος του.:a19: :a19: :a19: [/QUOTE

το θεμα δεν ειναι ποσο εισαι φιλε μου αλλα τη κοτσια εχεις , και εαν το λεει το κωλαρακι σου
,ξερω κατι 50 ριδες που κανουν κατι σερι 2350 χιλ για πλακα και κατι 35 που μετα απο

800 χιλιομ βαζουν τα κλαματα γιατι ποναει το κωλαρακι τους, νομιζω πως συμφωνεις ετσι?

Eνοειτε πως συμφωνω και το επισημανα γι αυτο το λογο πρωτα απο ολα γιατι πηγε μεσα στους πανακριβους Adventure και χλιδατους τυπους με το KLE 500 και μιας και το εχω το μηχανακι αυτο και ξερω πως ειναι για αυτο του λεω ΜΠΡΑΒΟ:beer: .Μην νομιζεις ξερω και κατω απο 35 που αν ο καιρος δεν ειναι ιδανικος αν δεν εχει ουρειο ανεμο αν δεν ...το προηγουμενο βραδυ δεν πανε ουτε για καφε στην γωνια:wave2:

traveler1
15/06/2009, 10:42
Eνοειτε πως συμφωνω και το επισημανα γι αυτο το λογο πρωτα απο ολα γιατι πηγε μεσα στους πανακριβους Adventure και χλιδατους τυπους με το KLE 500 και μιας και το εχω το μηχανακι αυτο και ξερω πως ειναι για αυτο του λεω ΜΠΡΑΒΟ:beer: .Μην νομιζεις ξερω και κατω απο 35 που αν ο καιρος δεν ειναι ιδανικος αν δεν εχει ουρειο ανεμο αν δεν ...το προηγουμενο βραδυ δεν πανε ουτε για καφε στην γωνια:wave2: [/QUOT

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣΣΣ.......

HORNET600F
16/06/2009, 14:30
Οι δρόμοι της Ελιάς- Επεισόδια Online

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=101557

PanVas
29/06/2009, 12:25
Εντάξει όλα τα άλλα...
Σχόλια μετά το τέλος της όλης παραγωγής.
Για την παραγωγή, τον παρουσιαστή κτλ κτλ...

!!!!!!!!!!!Αλλά με σφουγγαράκι να καθαρίζεις τα μυγάκια...;!!!!!!!!!
Στο πουθενά...;
Ήμαρτον Παναγία μου...

Δεν υπάρχει ούτε ένας από δω μέσα που να συμμετείχε;

jimmis5
29/06/2009, 12:58
Πολ
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Εντάξει όλα τα άλλα...

Στο πουθενά...;
Ήμαρτον Παναγία μου...

Δεν ειδες οτι εχει BMW και ειπε δεν θελει γρατσουνιες στο μηχανημα:eyepop: Πολυ adventure τυπος.

Τρελο γελιο ειχε ο τυπος με το χαλακι στην μπουχαρα.
-τι θα το κανεις το χαλι ...
-θα το απλωνω κατω και θα αλλαζω λαδια:rotflmao: :rotflmao:

Να ξαναπω βεβαια οτι το πολεμικο KLE συνεχιζει μαχημο :D :D Γουσταρω τρελα:wave2:

Kosa
01/07/2009, 13:09
Πολύ καλή σαν ιδέα, αλλά στην υλοποίηση ... :bigcry:

Καταρχήν λέει πάνε και τους ακολουθεί από πίσω πούλμαν που κουβαλάει 5000 μπουκάλια νερό;;; :rotflmao: Το χειρότερο είναι να περνάς τα σύνορα μίας χώρας νωρίς νωρίς (επειδή χωράς ανάμεσα στα φορτηγά) και μετά να κάθεσαι να περιμένεις πεντέμισι μέρες να περάσει ο τράκτορας συνοδείας. Δεν θα το έκανα για κανέναν λόγο τέτοιο ταξίδι με αυτόν τον τρόπο... :nono: :nono: :nono: :

calmen
01/07/2009, 22:03
η εκπομπη ηταν ολα τα λεφτα για μενα!

κριμα για το ανθρωπο που εφυγε ,ετσι αδικα!

ναι η οργανωση ειναι και θα ειναι παντα δυσκολη οταν αφορα τοσα πολλα ατομα.

(δεν μπορω να διαβαζω ατομα να λενε απο τον καναπε τους για τον αλλον που δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ!!!)

ναι ρε συ δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ αλλα ειχε τα @@ να παει στο πεκινο!!!!!!!!

jimmis5
02/07/2009, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από calmen

(δεν μπορω να διαβαζω ατομα να λενε απο τον καναπε τους για τον αλλον που δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ!!!)

Φιλε μηπως εχεις ΒΜW:confused:

ναι ρε συ δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ αλλα ειχε τα @@ να παει στο πεκινο!!!!!!!!

Ξεχασες τα λεφτα μαλλον:wave2:

PanVas
02/07/2009, 08:35
η εκπομπη ηταν ολα τα λεφτα για μενα!

κριμα για το ανθρωπο που εφυγε ,ετσι αδικα!

ναι η οργανωση ειναι και θα ειναι παντα δυσκολη οταν αφορα τοσα πολλα ατομα.

Χαχαχα....
α... και χα.

Καλμεν, κάλμα λίγο...
Και με 26 μηνύματα στο ενεργητικό σου εδώ μέσα, πρόσεχε σε ποιον απευθύνεσαι.
Μην τα και τους, βάζουμε όλα και όλους στο ίδιο τσουβάλι...

και στο Πεκίνο δεν έφτασε ποτέ...
Γιατί τα χρήματα που πλήρωσε το παλικάρι, κάποιοι που γνώριζαν από την αρχή, δεν του είπαν ποτέ ότι δεν θα βγάλει φωτογραφία έξω από το watercube...

Αν θες να το κουβεντιάσουμε περισσότερο για το τι κουράγιο ή θέληση χρειάζεται για να κάνεις ένα ταξίδι (έχεις τα αρχίδια το λες εσύ αυτό), ευχαρίστως. Καριέρα, οικογένεια, οικονομική κατάσταση από το σπίτι και άλλοι παράγοντες, τρόπος και παρέα που επιλέγεις για να ταξιδέψεις κ.α. μπορούν να αναλυθούν πολύ ευχάριστα σε σελίδες και σελίδες...

Αλλά μιας και νέος μήνας ξεκινάει και πολύ πιθανό να μπερδεύτηκες, μιας και λέμε (εδώ, λες) καμιά μαλακία από τον καναπέ μας (σου) πολύ εύκολα και γράφουμε (-φεις) και κάτι παραπάνω, καλή σου μέρα και καλό μήνα!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Εντάξει όλα τα άλλα...

Στο πουθενά...;
Ήμαρτον Παναγία μου...

(http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=761328#post761328)

calmen
02/07/2009, 21:05
καλο μηνα και σε σενα,
εαν και απαντησες εσυ το μνμ μου δεν ηταν για σενα,αλλα πηγαινε στο "πολυ advnenture τυπος"

τωρα εαν εχω (εχεισ) λιγα (πολλα) ποστ για εμενα δεν λεει τιποτα!
οχι για σενα αλλα για τον καθενα,ηταν μια αποψη μου χωρισ διαθεση να πω κατι σε κανεναν συγκεκριμενα

αλλα οταν το διαβασα μου εκατσε καπος.

(απο αυριο θα αρχισω σε καθε ποστ τα :rotflmao: ή:beer: ή:smokin: για να τα κανω πολλα τα ποστ μου...:nono: :nono: )

transporter
03/07/2009, 06:48
Μήπως ασχοληθηκε κανεις σας με τη διοργανωση ?
Το ψαξατε?
Ειχατε δει τι και πως το οργανωνανε ?
Πως υπολογίσανε τα ημερησια χλμ ?
Πως θα παρεχότανε βοηθειες σε καθε περίπτωση?
Πόσο ήταν το κόστος συμμετοχής?
Τι κάλυπτε?
Τι υποχρεώσεις αναλάμβαναν οι συμμετέχοντες ?
Τι δικαιώματα είχαν οι συμμετέχοντες ?
Πόσοι πληρούσαν τις (αγωνιστικου επιπεδου) προδιαγραφες για να συμμετασχουν ως αναβάτες?
Ποιοι ήταν στο πούλμαν (σα μαζωξη χαι-σοσαιτυ) ? Τι ρόλο έπαιζαν στη συγκεκριμενη διοργάνωση ?
Ποιους εμπειρους πλοηγους (δεν) είχαν μαζί?

Ολες οι ενδειξεις λένε ότι ήταν μια καλοστημενη αρπαχτή με την εμπλοκή Υπ Πολιτισμου
κλπ με πιθανότητες επιτυχίας μηδαμινες και γνωστες εκ των προτέρων. Με πρόσχημα τη προβολη στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

Με δεδομενο οτι υπήρξε ανθρωπινο θύμα, ίσως και εισαγγελέας να μπορούσε να επέμβει.

Ο Σκαι καλως και το προβάλει. Ισως ήταν και χορηγός οπότε το πλήρωσε και το δείχνει.

Στο τέλος να μην ξεχασουμε να δώσουμε και συγχαρητήρια στη διοργάνωση.
Ισως με τις "δαφνες" που απεκόμισαν να προσπαθήσουν να εμπλεξουν κοσμακη ξανα σε τετοιου είδους δράστηριότητες.

jimmis5
04/07/2009, 12:39
:a23: :a23: :a18: :a20:

Με την πενσα με στην ερημο απλα respect ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!

167820

traveler1
07/07/2009, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από transporter
Το ψαξατε?
Τι κάλυπτε?
Πόσοι πληρούσαν τις (αγωνιστικου επιπεδου) προδιαγραφες για να συμμετασχουν ως αναβάτες?
Ποιοι ήταν στο πούλμαν (σα μαζωξη χαι-σοσαιτυ) ? Τι ρόλο έπαιζαν στη συγκεκριμενη διοργάνωση ?

Ολες οι ενδειξεις λένε ότι ήταν μια καλοστημενη αρπαχτή με την εμπλοκή Υπ Πολιτισμου
κλπ με πιθανότητες επιτυχίας μηδαμινες και γνωστες εκ των προτέρων. Με πρόσχημα τη προβολη στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

Με δεδομενο οτι υπήρξε ανθρωπινο θύμα, ίσως και ειμαι εισαγγελέας να μπορούσε να επέμβει.

Ο Σκαι καλως και το προβάλει. Ισως ήταν και χορηγός οπότε το πλήρωσε και το δείχνει.

Ισως με τις "δαφνες" που απεκόμισαν να προσπαθήσουν να εμπλεξουν κοσμακη ξανα σε τετοιου είδους δράστηριότητες. Μπραβο φιλε πες τα ειμαι Μαζι σου, πριν λιγα χρονια ειχαν κανει παλι αυτοι οι ανθρωποι ενα ταξιδακι παλι μεγαλο τα δρομο του μεταξιου μαλλον, και ΞΑΝΑ τα εκαναν σκατα και αφισαν τον κοσμο να γυρισει παλι ετσι 3-3 5-5 εχα γνωρισει εναν φιλο(μιχαλη)
στην ιταλια που ειχε παει και αυτος μαζι απο θεσσαλονικη μαλλον με ενα τενερε και μου τα ελεγε, ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ αυτο οπως το περσινο στην ΚΙΝΑ, ακου και κατι δικο μου 2 ειναι λιγοι στο ταξιδι τρεις παρα πολλοι...... γεια χαρα

epp1640
12/07/2009, 17:51
:a23: :a23: :a18: :a20:

Με την πενσα με στην ερημο απλα respect ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!

respect.. έλεγα να το ποστάρω και εγώ αλλά βαρέθηκα.. είδα είχα πει respect και σιδερόκωλος με το ΚΛΕ.. αλλά ο τύπος εδώ δεν παίζεται..

PanVas
13/07/2009, 16:13
Πάει και αυτό. Κρίμα. Μακάρι να είχε κι άλλο.
Πέντε ώρες ευχάριστης παρακολούθησης με θέμα κάτι που τόοοσο πολύ το αγαπάμε. Ταξίδια και μοτοσικλέτες. Μακάρι και στα επόμενα.
Μόνο καλό κάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Φέρνουν κόσμο πιο κοντά στον χώρο της μοτοσικλέτας. Βλέπει και η κυρά Κούλα τι εννοούμε ταξίδι με μοτό, ελεύθερο κάμπινγκ, ελευθερία… Ερωτήσεις του τύπου μα καλά και δεν σκάτε με όλα αυτά παιδάκι μου; Ναι σκάμε. Δε ν είδες και τον Ιρλανδό που ξεβρακωνότανε; Και που τα κουβαλάτε όλα αυτά; Ε να δες πως έχουν φορτωθεί!
Ε;
Όχι;
Ρε πολύ καλός και γλυκούλης δεν ακούγομαι..;

Λοιπόν.
Προσωπική άποψη και μόνο. Τα γράφω από την καρέκλα του γραφείου μου μιας και δεν μπορώ από τον καναπέ αυτή την στιγμή.

Έχουμε τρεις συνιστώσες σ’ αυτό το οδοιπορικό.
Διοργάνωση οδοιπορικού, Τηλεοπτική παραγωγή, Συμμετέχοντες.

Διοργάνωση οδοιπορικού
Σκατά. Απαράδεκτη.

Προσωπική προβολή και μόνο.

Η ψυχή που χάθηκε ήταν ενεργό μέλος της παραγωγής σύμφωνα με αυτά που είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο. Οπότε πιο εισαγγελέας αν παρέμβει και ποιος να ζητήσει ευθύνες;

Είναι πολλά που δεν ξέρουμε, όπως αν οι υπάλληλοι του επιμελητηρίου ταξίδεψαν με τους φόρους που εγώ και οι άλλοι πληρώνουμε. Είναι πολλά τα λεφτά πιστεύω από πίσω…

Και δεν με ενοχλούν αν φαγώθηκαν χρήματα γιατί γίνεται κάθε μέρα και σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη. Μαγκιά τους
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αν έγινε με δικά μου και δικά σου χρήματα, εγώ δεν διάλεξα κανέναν από δαύτους να με πρεσβεύσει σε όλη την Ανατολή.
Όχι να έρθει ο φίλος μου ο Ρουμάνος και να μου λέει ρε τι ερασιτέχνες εκείνοι με τις Ελιές.. πήγαν εκεί κάτω χωρίς Βίζα…
Ή ο ξάδερφός μου από τον Παναμά να με ρωτάει τι και πως και ποιος?
Ακόμα και οι Ιταλοί με το 2CV είχαν Βίζα ρε ερασιτέχνες…

Και φαντάζομαι πόοοοσα και πόσα δεν είδαμε γιατί θα ζητήθηκε από την τηλεοπτική παραγωγή να μην προβληθούν.

Τηλεοπτική παραγωγή
Δύσκολο πρότζεκτ σίγουρα να ξεδιαλέξεις υλικό από τόοοσες μέρες και ώρες.
Αλλά.
Απαράδεκτο για μένα εν έτη 2009 να μην είναι HD η παραγωγή. Εκτός από την Onboard κάμερα στο GS οι υπόλοιπες δεν δικαιολογούνται να μην έχουν ποιότητα εικόνας, ειδικά με δεδομένο ότι πριν φύγει η αποστολή υπήρχε το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ κρίνοντας από τα στίκερς, ένας από τους πρώτους τηλεοπτικούς σταθμούς που υποστήριξε την HD τεχνολογία και είναι πάντα πολύ μπροστά σε τεχνολογία (βλέπε web casting etc).
Η φωτογραφία (πλάνα, οπτικές γωνίες, φίλτρα, μοντάζ) δεν είχε να επιδείξει τίποτα περισσότερο από όσο θα μπορούσε να παράγει ένας πρωτοετής σε Δημόσιο ΙΕΚ. Τα τοπία και τα μέρη από μόνα τους ήταν απίστευτα, συναρπαστικά και μοναδικά. Από μόνα τους χάριζαν κάτι το διαφορετικό και αίσθηση εικόνας γεμάτης συναίσθημα.
Τα κείμενα ήταν απίστευτα βαρετά και παιδικά. Τα περισσότερα ήταν πιστή μετάφραση από Lonely Planet, όπου τις περισσότερες φορές ο παρουσιαστής το είχε στα χέρια του.
Μπορεί να είναι ευχάριστο και ίσως διασκεδαστικό να παρακολουθήσω χαζά πλάνα ή σκετσάκια τύπου κάνω τον Αιγύπτιο στην Έρημο, αλλά δεν είναι και αυτό που ψάχνω από την ανταπόκρισή σας.
Η επιστροφή του ταξιδιού έγινε πολύ βιαστικά, λες και είχαν ξεμείνει από μπαταρία και τράβαγαν πλάνα αραιά και που όσο άντεχε η κάμερα…
Τελικά δεν είναι μόνο ο Ewan που κάνει μία παραγωγή μπεστ σέλερ. Θέλει από πίσω επαγγελματισμό, γνώσεις και παιδεία. Ελπίζω να το κατάλαβαν τα παιδιά και ααααν τολμήσουν για κάτι ακόμα να αξιοποιήσουν την τεράστια εμπειρία που απέκτησαν.
Εν ολίγοις, αν ήταν ένας από μας και ανέβαζε 5 επεισόδια στο google video, θα έλεγα απίστευτη παραγωγή. Τώρα για μία πληρωμένη παραγωγή σε ένα μεγάλο κανάλι σαν το ΣΚΑΙ… Ούτε για το γάμο πρώην μου δεν θα σας πρότεινα…

Συμμετέχοντες.
99,999999% όλοι τους θα υπέγραψαν χαρτί που θα απαλλάσσει την διοργάνωση από κάθε ευθύνη και υπαιτιότητα…
Μπράβο τους που είχαν το θάρρος και το κουράγιο για ένα τέτοιο εγχείρημα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση και να κρατήσεις ισορροπίες ώστε να βρεις χρήματα, προσωπικό χρόνο και κουράγιο για να ξεκινήσεις ένα τέτοιο ταξίδι.
Το αν τα έχουν εύκολα ή όχι, μαγκιά τους. Ο καθένας ας κάνει τους υπολογισμούς του.
Όπου μαζεύονται πολλοί άνθρωποι θα βρεις τα πάντα. Όπως και στην κοινωνία μας. Όταν αποφασίζεις να συμμετάσχεις σε ένα τέτοιο πανηγύρι – αρπακτή, το ξέρεις.

Δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός της ανευθυνότητας του να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι με κράνος τύπου τζετ. Και όχι μόνο, αλλά να έχει και άποψη για το ντύσιμο και τις τσέπες. Και εντάξει, όταν είσαι παρέα καλά τις λες τις μαλακίες σου και γελάς. Αλλά όταν ξέρεις ότι θα βγεις στην ΤιΒι είανι αλλιώς…
Να σημειωθεί ότι το παντελόνι μου έχει μόνο δύο τσέπες… λολ

Το θέμα είναι ότι η διοργάνωση θα έπρεπε να είχε παρέμβει και να επιβάλει την χρήση φουλ φέις κράνους ή έστω του σπαστού τύπου C2 Schuberth.
Είναι ανευθυνότητα ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ άποψη η χρήση ανοιχτού κράνους σε τέτοια ταξίδια. Προς στους συνταξιδιώτες σου.
Μία επιπόλαια πτώση, που όλοι έχουμε πολύ εύκολα στατιστικά και μόνο σε τόσα χιλιόμετρα, μπορεί να φέρει την καταστροφή.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν έμενα Κηφισίας και Φειδιππίδου, που μάζευα τα δόντια ένα ένα από την άσφαλτο όταν μία κοπέλα με σκούτερ και κράνος τύπου τζετ, τρόμαξε από το τρόλεϊ που πέρασε από δίπλα της χωρίς να την ακουμπήσει και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Δεν έπαθε απολύτως τίποτα εκτός από τουλάχιστον 7 δόντια σπασμένα.
Τα ίδια και με τα γάντια. Το παλικάρι με το τζιες περιέγραφε: όοο η αστυνομία μας πάει πολύ γρήγορα. Αναπτύξαμε ταχύτητες της τάξεως των 170κμ, ενώ διέκρινες ότι τα χέρια του είναι γυμνά, χωρίς γάντια.
Με 20κμ αν πέσεις μπορεί να κάνεις πλαστικές για μια ζωή. Φαντάσου με 170.

Και πάλι σ’ αυτό ευθύνεται η διοργάνωση και μόνο.
Βάζεις κανόνες και ορίζεις το τι και πως κινείται ο καθένας.
Κάνεις τα πάντα να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες για κάποιο ατύχημα και τις συνέπειες αυτού.
Σε όλα τα riding schools έχω εμπειρία μόνο από του 0300, ο εξοπλισμός σου περνάει από τεχνικό έλεγχο. Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και εδώ.
Ο άνθρωπος που χάθηκε μπορεί να ήταν φουλ εξοπλισμένος. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως.
Όταν είμαστε μόνοι μας ας κάνουμε ότι θέλουμε. Όταν όμως θα μας δει η κυρά Κούλα, θα πρέπει να είμαστε παραπάνω από προβλεπόμενοι.
Οπότε και πάλι γυρνάμε στην διοργάνωση.
Και άλλα πολλά…

ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕ;;;;;

Και μην μου πει κανείς γιατί εσύ πάντα φοράς κράνος και γάντια; Σχεδόν πάντα. Όχι πάντα. Έχω αρκετές φωτό που δεν φοράω. Και δεν θα τις ανέβαζα ποτέ. Γιατί δεν θα ήθελα αύριο μεθαύριο να έρθει το παιδί μου ή το ανίψι μου και να μου πει μα σε είδα σε μια φωτό και δεν φόραγες ούτε εσύ κράνος. Going public is not so easy.

Μάγια Τσόκλη ρε! Μετά το χάος….

jimmis5
14/07/2009, 08:59
Μάγια Τσόκλη ρε! Μετά το χάος….

Σωστο ολο το κειμενο σου συμφωνω απολυτα αλλα για την

Μαγια Τσοκλη :a23: :a23: :a23: :a19: :a19: :a19:

traveler1
27/02/2010, 07:37
Το ψαξατε?
Τι κάλυπτε?

Με δεδομενο οτι υπήρξε ανθρωπινο θύμα, ίσως και εισαγγελέας να μπορούσε να επέμβει.

Ισως με τις "δαφνες" που απεκόμισαν να προσπαθήσουν να εμπλεξουν κοσμακη ξανα σε τετοιου είδους δράστηριότητες. πες τα φιλεμου, μπραβο ....

Vagelis Gar
27/02/2010, 22:19
Μπραβο φιλε πες τα ειμαι Μαζι σου, πριν λιγα χρονια ειχαν κανει παλι αυτοι οι ανθρωποι ενα ταξιδακι παλι μεγαλο τα δρομο του μεταξιου μαλλον, και ΞΑΝΑ τα εκαναν σκατα και αφισαν τον κοσμο να γυρισει παλι ετσι 3-3 5-5 εχα γνωρισει εναν φιλο(μιχαλη)
στην ιταλια που ειχε παει και αυτος μαζι απο θεσσαλονικη μαλλον με ενα τενερε και μου τα ελεγε, ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ αυτο οπως το περσινο στην ΚΙΝΑ, ακου και κατι δικο μου 2 ειναι λιγοι στο ταξιδι τρεις παρα πολλοι...... γεια χαρα

2 είναι λίγοι, 3 πάρα πολλοί.Σοφή κουβέντα αδερφέ :beer:

spyro
27/02/2010, 23:14
...

κλπ με πιθανότητες επιτυχίας μηδαμινες και γνωστες εκ των προτέρων. .....

:nono:

Επιμελητήριο Μεσσηνίας

jimmis5
27/02/2010, 23:48
Γιατι παντα κολαμε στα ανουσια πραγματα που στην τελικη δεν μας ενδιαφερουν και δεν λεω για το ατυχημα θα πουμε για λεφτα για αρπαχτες.

Αντι να χειροκροτησουμε τους συναδερφους που καναν τοσα χιλιομετρα τοσο μακρυα που πολυ λιγη εχουν κανει απο εδω και μονο αυτοι μπορουν να κρινουν:winka: