Σύνδεση

View Full Version : θα έφτανες μέχρι τη Γερμανία με παπί? ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!

traveler1
15/06/2009, 08:33
http://rapidshare.com/files/233068074/20090505111602226.pdf

npat
15/06/2009, 09:46
Πρόκειται για ένα σκαναρισμένο άρθρο στο οποίο: Δεν αναφέρεται η πηγή του, δεν αναφέρεται ο συντάκτης, έχουν καλυφθεί τα πρόσωπα στις φωτογραφίες, και διανέμεται μέσω ραπιντσέαρ.

Μένει για λίγο-ελάχιστο και μετά το μπούλο

-- Εκ της διευθύνσεως.

castoras
15/06/2009, 09:52
Όσον αφορά το ερώτημα πάντως,πιστεύω πως,ναι θα το έκανα!!!!!!

traveler1
15/06/2009, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πρόκειται για ένα σκαναρισμένο άρθρο στο οποίο: Δεν αναφέρεται η πηγή του, δεν αναφέρεται ο συντάκτης, έχουν καλυφθεί τα πρόσωπα στις φωτογραφίες, και διανέμεται μέσω ραπιντσέαρ.

-- Εκ της διευθύνσεως.

Δεν νομιζω πως ειναι κακο φιλε μου, το εχω στο αρχειο μου πολλα χρονια απλα το εβαλα

να δουμε μερικοι- μερικοι πως δεν πρεπει να εχουμε μονο BMW 1200 GS Η VARADERO 1000 , Για να κανουμε ενα ταξιδι ελα καρδια και κωλο που λεω εγω, τωρα εαν εσενα σε χαλαει οκ ( το μπουλο οπως λες) αλλα δεν ειναι νομιζω πορνο, εδω ειναι χορος για ταξιδια με μοτο νομιζω και γιαυτο το εβαλα,εαν εκανα λαθος soryy.ειναι απο τευχος περιοδικου ..αυτα , γεια χαρα ( traveler1)

STOYBI
15/06/2009, 11:11

-- Εκ της διευθύνσεως.

Εγω παντως θυμαμαι ενα ταξιδιωτικο που ειχα διαβασει στο ΜΟΤΟ τελη του δεκαετιας του 80 για καποιον που ειχε ταξιδεψει γερμανια με παπι......

( χαρακτηριστικο του μαλιστα ειναι οτι στην επιστροφη απο τους απιστευτους κραδασμους
που ειχε το μηχανακι ειχε τυλιξει τους μαρσπιεδες με σφουγγαρια προκειμενου να σταματησει και ο ιδιος να τρεμει...)

:wave2:

makis206
15/06/2009, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Όσον αφορά το ερώτημα πάντως,πιστεύω πως,ναι θα το έκανα!!!!!!

+130 !:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

DUKASII
15/06/2009, 11:23
...

An ayto einai to oneiro kapoiooy..na paei diladi germania me papi...

MH TYXON MAS PEI KAI TOYS EFIALTES TOY...:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :beer:

hidefnick
15/06/2009, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
+130 !:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

130 με ούριο άνεμο 80 μποφόρ????:D :D :D

@ doukas: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

makis206
15/06/2009, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
...An ayto einai to oneiro kapoiooy..na paei diladi germania me papi...
MH TYXON MAS PEI KAI TOYS EFIALTES TOY...:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :beer:

Nα πάει με ΚΤΜ !:evil: :bawl: :lol: :beer:

DUKASII
15/06/2009, 11:45
Nα πάει με ΚΤΜ !:evil: :bawl: :lol: :beer: na paei ginete..meta ...

xipnises omos.. ax ax ax axax axaxax

byron
15/06/2009, 12:23

1987 είχα γνωρίσει έναν τύπο με ΚΤΜ (500-600; ούτε που θυμάμαι), που πήγαινε Αυστρία μ΄αυτό για να προσκυνήσει στο εργοστάσιο, να φέρει ανταλλακτικά, και να κάνει pic nick με μπυρολουκάνικα απ΄τα χέρια του Trunkenpolz :lol:

makis206
15/06/2009, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
1987 είχα γνωρίσει έναν τύπο με ΚΤΜ (500-600; ούτε που θυμάμαι), που πήγαινε Αυστρία μ΄αυτό για να προσκυνήσει στο εργοστάσιο, να φέρει ανταλλακτικά, και να κάνει pic nick με μπυρολουκάνικα απ΄τα χέρια του Trunkenpolz :lol:

Θα ρωτούσα αν γύρισε κιόλας αλλά θα με φάει ο Σπύρος :lol: :beer:

DUKASII
15/06/2009, 12:51
1987 είχα γνωρίσει έναν τύπο με ΚΤΜ (500-600; ούτε που θυμάμαι), που πήγαινε Αυστρία μ΄αυτό για να προσκυνήσει στο εργοστάσιο, να φέρει ανταλλακτικά, και να κάνει pic nick με μπυρολουκάνικα απ΄τα χέρια του Trunkenpolz :lol: Ego exo gnorisei mia kopela!! poy katebike apo germania me ena 950 adventure!

episis xero ton traxana ton dirty moto..pooy phge afriki me ena lc-4 640...

:smokin:

byron
15/06/2009, 12:54
Ego exo gnorisei mia kopela!! poy katebike apo germania me ena 950 adventure!

episis xero ton traxana ton dirty moto..pooy phge afriki me ena lc-4 640...

:smokin:

Ρε Σπύρο ξέρεις πόσοι κάτοχοι ΚΤΜ υπήρχαν στην Ελλάδα πριν 23 χρόνια; :lol:

DUKASII
15/06/2009, 12:55
Ρε Σπύρο ξέρεις πόσοι κάτοχοι ΚΤΜ υπήρχαν στην Ελλάδα πριν 23 χρόνια; :lol: ελληνες??

κανεις!

byron
15/06/2009, 13:19
ελληνες??

κανεις!

:nono:
Απ΄το μυαλό μου νομίζεις το βγάλα; Τον άνθρωπο τον γνώρισα στην Εύβοια το καλοκαίρι του 1987.

DUKASII
15/06/2009, 13:38
:nono:
Απ΄το μυαλό μου νομίζεις το βγάλα; Τον άνθρωπο τον γνώρισα στην Εύβοια το καλοκαίρι του 1987. καλα πλακιτσα κανω ρε μη παθεις κανα εγκεφαλικο..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

byron
15/06/2009, 13:45
καλα πλακιτσα κανω ρε μη παθεις κανα εγκεφαλικο..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Σιγά μη πάθω εγκεφαλικό για τους κατεμάδες ρε μαν :smokin:

Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν γραφικοί πρωτοπόροι. Κολόμβος, Μαγγελάνος, Gagarin κλπ :wave2:

devil's animal
15/06/2009, 13:54

καλα γυρνα πλευρο εσυ γιατι παιζει γουεστερν απο εκει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

npat
15/06/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από traveler1
εδω ειναι χορος για ταξιδια με μοτο νομιζω και γιαυτο το εβαλα,εαν εκανα λαθος soryy.ειναι απο τευχος περιοδικου ..αυτα , γεια χαρα ( traveler1)

Θεματικά είναι μια χαρά. Αλλά υπάρχουν κάποια προβληματάκια με την αναδημοσίευση. Και πέρα απ' αυτό, στο ραπιντσεαρ μετά από κανα δυο μερούλες δεν θα υπάρχει οπότε όλοι θα μιλάνε για ένα νεκρό λινκ... δε λέει.

makis206
15/06/2009, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλα γυρνα πλευρο εσυ γιατι παιζει γουεστερν απο εκει!
:rotflmao:

Νιώθω υγρασία στο μαξιλάρι, ιδρώτας απ'την τρομάρα είναι ή τα σκόρπια υγρά του συμπλέκτη; :lol: :rotflmao: :bawl:

έλα πλάκα :lol: :beer:

taxydromos
15/06/2009, 15:41
Νιώθω υγρασία στο μαξιλάρι, ιδρώτας απ'την τρομάρα είναι ή τα σκόρπια υγρά του συμπλέκτη; :lol: :rotflmao: :bawl:

έλα πλάκα :lol: :beer:

ρε συ Μανωλιο...υπαρχουν κτμ στα χανια?
υπαρχει καταστημα που τα προμηθευει?
γιατι οταν κατεβηκα κατω με κοιταγαν σαν εξωγιηνο και ξερογλυφονταν με το μηχανακι..
:sun:

akis_mafia
15/06/2009, 16:36
+72 και από μένα :beer:

Πολύ καλό ...., αυτό που μου κανε εντύπωση είναι οτί η φίλη του ανέβηκε στο παπί μαζι του, σε σημερινή εποχή γυρισμένο θα έλεγε: μωρό μου ξεκίνα εσύ σήμερα και θα έρθω μεθαυριο εγώ με την easyjet :rotflmao: :rotflmao:
Μπράβο σε αυτούς που έχουν αρχ#@@ να πραγματοποιούν τις τρέλες τους και μπράβο και σε σένα φίλε που το ξέθαψες :beer: :beer:

traveler1
15/06/2009, 16:55
Θεματικά είναι μια χαρά. Αλλά υπάρχουν κάποια προβληματάκια με την αναδημοσίευση. Και πέρα απ' αυτό, στο ραπιντσεαρ μετά από κανα δυο μερούλες δεν θα υπάρχει οπότε όλοι θα μιλάνε για ένα νεκρό λινκ... δε λέει. που ξερεις μπορει να εχω πιο πολυ

χρονο απο δυο μερουλες,ελπιζω να μην προσβαλω με την αναδημοσιευση τον φιλο

γιαννη που ειχε αρ@..α και εκανε αυτο το μικρο ταξιδακι με αυτην την μηχαναρα...

makis206
15/06/2009, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ρε συ Μανωλιο...υπαρχουν κτμ στα χανια?
υπαρχει καταστημα που τα προμηθευει?
γιατι οταν κατεβηκα κατω με κοιταγαν σαν εξωγιηνο και ξερογλυφονταν με το μηχανακι..
:sun:

Πολύ πράμα Σωτήρη χωρίς πλάκα τώρα, πολύ πολύ πράμα. Και μοτάρντ και εντούρα και δούκες και σούπερ δούκες αλλά και Adventure:winka:

Μόνο το τετράτροχο λείπει:lol: :beer:

STOYBI
15/06/2009, 22:54
Πολύ πράμα Σωτήρη χωρίς πλάκα τώρα, πολύ πολύ πράμα. Και μοτάρντ και εντούρα και δούκες και σούπερ δούκες αλλά και Adventure:winka:

Μόνο το τετράτροχο λείπει:lol: :beer:

Αυτο με την καροτσα που παιζει στην αγγελια το εχετε φιλε μου....???? :smokin:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:beer: :beer:

makis206
15/06/2009, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αυτο με την καροτσα που παιζει στην αγγελια το εχετε φιλε μου....???? :smokin:
:lol:

Αυτό πρέπει να το έχουνε στο Ηράκλειο, ο ΜikeG θα ξέρει :lol: :rotflmao: :beer: