View Full Version : ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ!
el_hymador
15/06/2009, 16:02
Η δηλωση...
«Οταν στη βόρεια Ελλάδα βρέχει ακόμη, εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε διαθεσιμότητα όλα τα ελικόπτερα, τα οποία κοστίζουν κάθε μέρα το καθένα κάποια δεκάδες χιλιάδες ευρώ», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρ. Μαρκογιαννάκης, με αφορμή την κριτική ότι στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου υπάρχουν μόνο δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.
«Τούτη την ώρα εκτιμώ ότι χρειάζονται αυτά τα ελικόπτερα, αυτά θα διατίθενται. Από αύριο θα είναι περισσότερα, από μεθαύριο ακόμη περισσότερα, Τετάρτη-Πέμπτη που μας έρχονται βροχές θα κάνουμε λίγο φρένο και από την άλλη βδομάδα θα μπουν όλα στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας», επισήμανε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος απέδωσε το ζήτημα σε οικονομικούς λόγους για περιορισμό των εξόδων.
Ο υπουργός τόνισε ότι πρέπει να γίνεται λελογισμένη χρήση των μέσων. Και αυτό διότι κάθε χρόνο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης πέφτει έξω σχετικά με τον προϋπολογισμό που αφορά την πυρόσβεση με τα ελικόπτερα και μάλιστα, υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σε σημαντικά ποσά, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται χρέη προς τις εταιρείες και να υπάρχει δυσκολία στην εξόφλησή τους.
Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια με την πρώτη μεγάλη πυρκαγιά στη Ριτσώνα το Σάββατο, η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις έχει κάψει 2.500 στρέμματα δασικής και καλλιεργήσιμης έκτασης, ενώ απείλησε αγροικίες, στρατόπεδο και έφτασε μέχρι τη βιομηχανική ζώνη. Η φωτιά πήρε διαστάσεις το μεσημέρι του Σαββάτου λόγω των ισχυρών ανέμων αλλά και των ξερών χόρτων. Την Κυριακή δόθηκε μάχη για την κατάσβεση των διάσπαρτων μικροεστιών.
Και η δραση οσων εποφελουνται απο τη δηλωση...
Πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 3.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στον Υμηττό, σε χαράδρα στην Ανω Γλυφάδα, πολύ κοντά σε κατοικίες, στο τέλος της λεωφόρου Κωνσταντίνου Αθανάτου.
Τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, καθώς και ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, δίνουν μάχη με τις φλόγες. Το έργο τους δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος που πνέει στην περιοχή.
Λόγω των ανέμων το μέτωπο της φωτιάς πήρε γρήγορα διαστάσεις εκατοντάδων μέτρων και κινήθηκε νοτιοανατολικά, παράλληλα με την κατοικημένη περιοχή, καίγοντας ξερά χόρτα και πεύκα.
Το μέτωπο φτάνει πλέον στο ύψος της Βούλας.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ:beer:
castoras
15/06/2009, 16:10
Ρε el,ακριβώς το ίδιο ετοιμαζόμουν να γράψω,έψαχνα το κείμενο των δηλώσεων
Οι καπνοί φαίνονται από το σπίτι μου στο Αιγάλεω...
Μπράβο Μαλάκα κι από μένα!!!:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ:beer: vote for the Malaka of the year!!!:mad:
Kaloston
15/06/2009, 16:17
Ο υπουργός τόνισε ότι πρέπει να γίνεται λελογισμένη χρήση των μέσων. Και αυτό διότι κάθε χρόνο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης πέφτει έξω σχετικά με τον προϋπολογισμό που αφορά την πυρόσβεση με τα ελικόπτερα και μάλιστα, υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σε σημαντικά ποσά, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται χρέη προς τις εταιρείες και να υπάρχει δυσκολία στην εξόφλησή τους.
Δηλαδη ολα αυτα τα χρονια που ηταν "large" οι τυποι στα υπουργεια κανανε αλογιστη χρηση των μεσων κ παλι εχει καει η μιση Ελλαδα.
Φανταστειτε τι εχει να γινει αν αρχισουν να κανουν λελογισμενη χηση.
Δεν θα μεινει κολυμπιθροξυλο.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ:beer:
Αντί, γαμώ το κοινοβούλιο τους, να περικόψουν έξοδα από τις λίμο και τις γιουροβίζιον, τις μίζες για εξοπλιστικά και άλλα χίλια-μύρια τόσα, κόβουν από τα ελικόπτερα κατάσβεσης!!! :a015: :a52::a023:
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!:a21:
Υ.Γ.: Απορώ γιατί δεν βγάζουν σε άδειες χωρίς αποδοχές ΟΛΟ το πυροσβεστικό σώμα όταν βρέχει; Κι έτσι θα γλυτώναμε αρκετά... :a14:
LsKostas
15/06/2009, 16:33
Ειναι φυσιολογικες τετοιες δηλωσεις απο Αντι-Εισαγγελεα της ΧΟΥΝΤΑΣ ...
Αντε στα γαμηδια φασιστα που μιλας για οικονομια με τους πλιατσικους διπλα σου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Αντί, γαμώ το κοινοβούλιο τους, να περικόψουν έξοδα από τις λίμο και τις γιουροβίζιον, τις μίζες για εξοπλιστικά και άλλα χίλια-μύρια τόσα, κόβουν από τα ελικόπτερα κατάσβεσης!!! :a015: :a52::a023:
Υ.Γ.: Απορώ γιατί δεν βγάζουν σε άδειες χωρίς αποδοχές ΟΛΟ το πυροσβεστικό σώμα όταν βρέχει; Κι έτσι θα γλυτώναμε αρκετά... :a14:
ε απο καπου πρεπει να μαζευτουν λεφτα για επιδοτηση κλιματιστικου
devil's animal
15/06/2009, 16:33
αυτος ειναι ικανος (αν κοστιζει φτηνοτερα) να βομβαρδιζει τα συννεφα και το καλοκαιρι για βροχες για να μην τα δινει στα ελικοπτερα.:rolleyes:
γαμω ειμαστε...:sad:
LsKostas
15/06/2009, 16:34
Και μην ξεχασω...ΑΠΟΧΗ Ε?? ΝΑ !!!!
kostas_1100gs
15/06/2009, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Πολύ σωστός.
Kotsis23
15/06/2009, 16:37
:yuck: !
Mono...
:yuck:
gixxerpap
15/06/2009, 16:45
δηλαδή τι άλλο πρέπει να ξεστομίσει, για να πάρει τον μπούλο?
όσο τους ανεχόμαστε, τόσο προκαλούν ....
το εκπληκτικό είναι ότι δεν πιάνουν πάτο ποτέ ρε πστ μου....
εκεί που λές ότι δε μπορεί να ξεφτυλιστούν και να εξευτελισουν περισσότερο, εκεί σου κάνουν την έκπληξη....τα ζώα τα όρθια ....
el_hymador
15/06/2009, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εκεί που λές ότι δε μπορεί να ξεφτυλιστούν και να εξευτελισουν περισσότερο, εκεί σου κάνουν την έκπληξη....τα ζώα τα όρθια ....
αφου ρε συ pap εχουμε τετοια ζωα να μας κυβερνουν και οταν μας δινετε ΜΙΑ ευκαιρια να τους "ριξουμε" απο τη καρεκλα, προτιμουμα να παμε για μπανιο...
τι περιμενεις;
καλα κανει στη τελικη και λεει τις μαλακιες που λεει...εμεις του το εχουμε δοσει το δικαιωμα...
να δειτε που σε λιγο καιρο οταν θα εκλεγονται με το 10% θα μας λενε στα μουτρα "να πα να γαμηθειτε που θελετε και δαση"....
αφου ρε συ pap εχουμε τετοια ζωα να μας κυβερνουν και οταν μας δινετε ΜΙΑ ευκαιρια να τους "ριξουμε" απο τη καρεκλα, προτιμουμα να παμε για μπανιο...
τι περιμενεις;
κ + 1000
Ειμαστε δημοκρατία... του 30 %
Albatros
15/06/2009, 16:57
Μα αυτός βρε παιδιά από την αρχή φάνηκε πόοοοοσσοοοοο μαμάκας είναι,ούτε οι συντοπίτες του οι Κρητικοί δεν τονε θέλουνε να· τον δούνε ζωγραφιστό.:yuck: :yuck: :yuck:
+Arxiereas+
15/06/2009, 17:05
τι περιμενεις;
καλα κανει στη τελικη και λεει τις μαλακιες που λεει...εμεις του το εχουμε δοσει το δικαιωμα...
να δειτε που σε λιγο καιρο οταν θα εκλεγονται με το 10% θα μας λενε στα μουτρα "να πα να γαμηθειτε που θελετε και δαση"....
Εννοείς την ευκαιρία που είχαμε το Σεπτέμβρη του '07 μετά το ολοκαύτωμα της Πελοπονήσου και της Εύβοιας όπου χωρίς να απέχει το 47% όπως στις τελευταίες*, τους "είπαμε" "μπράβο και καλή συνέχεια"?
Τέτοια συμμετοχή να μου λείπει φίλε μου!
*που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να τους καθαιρέσουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Δεν είναι ανάγκη να ξεστομίσει-ουν κάτι ακόμα για να πάρουν τον πούλο...
Ένα μαζικό ντου και μπουρλότο στη βουλή από εξαγριωμένους-εξαθλιωμένους πολίτες χρειάζεται...
Όπως φαίνεται όμως δεν είμαστε αρκετά θυμωμένοι... τι να πεις....
ilias s.m.
15/06/2009, 17:20
Ωραια ολα αυτα που λετε.συμφωνω απολυτα μαζι σας!!!
αλλα πριν λιγες μερες που γιναν οι εκλογες και τους εκρινε ο λαος πηρανε κοντα
στο 70%
:eyepop: :eyepop:
σωστα??? ε καλα να παθουμε!!!
μην ξεχναμε(οπως εχει χιλιοειποθει)
οτι καθε λαο τον κυβερνα αυτος που του αξιζει!!!
ilias s.m.
15/06/2009, 17:22
Α!!! ξεχασα!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ και απο εμενα!!!!!!!
+Arxiereas+
15/06/2009, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
Ωραια ολα αυτα που λετε.συμφωνω απολυτα μαζι σας!!!
αλλα πριν λιγες μερες που γιναν οι εκλογες και τους εκρινε ο λαος πηρανε κοντα
στο 70%
:eyepop: :eyepop:
σωστα??? ε καλα να παθουμε!!!
μην ξεχναμε(οπως εχει χιλιοειποθει)
οτι καθε λαο τον κυβερνα αυτος που του αξιζει!!!
Αυτές δεν ήταν εκλογές. Δειγματοληπτικός έλεγχος ήτανε. :lol:
Και όσοι ανησυχείτε για την αποχή θα δείτε πόσο μικρότερη θα είναι στις βουλευτικές...
Εκείνες που λίγο καιρό πριν το χρήμα ρέει άφθονο, τα ρουσφέτια πάνε σύννεφο και τα παχυά τα λόγια δίνουν και παίρνουν...
Τουλάχιστον στις ευρωεκλογές υπήρξε μια αντίδραση. Έστω και μ' αυτόν τον τρόπο, υπήρξε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
καθε λαο τον κυβερνα αυτος που του αξιζει!!!
Κάθε λαός κυβερνάτε πρωτίστως από τον ίδιο!
Άρα η μη αντίδραση σε πράγματα που σε θίγουν (επειδή σε βόλεψαν, επειδή δουλεύει ο κομματικός μηχανισμός και άλλα χιλιάδες επειδή) σε καθιστούν πρωτίστως ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ!
Όπως λέει και στον "ΚΕΜΑΛ":
«Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί, με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»
Υ.Γ. Για αλλού εννοεί τη φωτιά και όχι για τα δάση...
βρε el
καταρχην δεν επρεπε να πεις ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ αλλα ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ και αυτο γιατι ουτε ο ιδιος δεν εχει καταλαβει την βαρυτητα της δηλωσης του (εξου και το Λεβεντο-)
κατα δευτερον θα επρεπε να εξηγησει στον κ. Αντι-εισαγγελεα επι χουντας (οπως ορθα ανεφερε ο LsKostas για μην ξεχνιωμαστε) οτι τα ελικοπτερα, τα αεροπλανα, τις μασκες, τα φτυαρια, τις μανικες και φυσικα τους δασοπυροσβεστες (μονιμους και εποχικούς) τα πληρωνουμε/προμηθευομαστε/ανακατασκευαζουμε/βελτιωνουμε/νοικιαζουμε/δανειζομαστε ΠΡΙΝ τις φωτιες και με σκοπο να εχουμε αμεση/εγκαιρη αντιδραση για τον περιορισμο των ζημιων.
Μια κουβεντα ......
Αει στα τσακιδια ΜΑΛΑΚΑ....
μηπως να μαζευομασταν για την ριψη αυγων?????????? :mad: :a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
μηπως να μαζευομασταν για την ριψη αυγων?????????? :mad: :a023: Πιστεύω πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές για εγκλεισμό σε ψυχιατρίο του παλιο μα@(#(#.....:mad:
τι περιμενεις;
Εχμμμ…..
Να θυμίσω απλώς ,ότι το κόμμα του κου Μαρκογιαννακη κυβερνάει με 150 βουλευτές +Παυλιδη….
Να θυμίσω ότι υπάρχουν άλλοι 149 βουλευτές από 4 κόμματα…
Να θυμίσω ότι οι άλλοι 149 ΔΕΝ μπορούν ή ΔΕΝ θέλουν να κάνουν τίποτα….
Να θυμίσω ότι η αποχή το 2007 δεν ήταν μεγάλη….
Ψήφο ξανά…..
:wave2:
Αυτοι που κυβερνανε σημερα δεν ειναι αυτοι που ειπαν οτι θα νομιμοποιησουν τα αυθαιρετα,τις καταπατημενες εκτασεις του δημοσιου κλπ για να εχει εσοδα το κρατος?Τι σας φταιει ο μαλακας?Εντολες εκτελει.Για να χτιστει αυθαιρετο χρειαζεται οικοπεδο.Που να τα βρει ο μαλακας τα οικοπεδα?Να τα γεννησει?Ασε που θα δουλεψει ενας ολοκληρος κυκλος ανθρωπων.Εμπρηστες,οικοδομοι,πολιτικοι μηχανικοι κλπ.
Αχαριστοι εισαστε ρε.
Α ναι.ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ.Οι Κρητικοι θαπρεπε να ντρεπονται για σενα περισσοτερο απ οτι ντρεπονται για τον βρυκολακα.
Μετά τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ , ακολούθησε ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ
μπράβο λεβεντομαλάκα
Μα τί μαλάκας ......
Και δεν είναι ότι έλεγε μαλακίες μόνο. Είχε και το ύφος του μαλάκα.
Τώρα που άρχισε να καίγεται και η Αττική πάλι θα αρχίσουν να κάνουν ότι τρέχουν για τα μάτια του κόσμου.
αρκετα τα σπασαμε ρε τον Δεκεμβριο .... αφηστε να καψουμε και κατι!! για ποικιλια ......
ΚΟΥΛΑ,ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΑΚΑΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΛΑΚΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Και μην ξεχασω...ΑΠΟΧΗ Ε?? ΝΑ !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Ποοοοολυυ σωστος λεμε
Να τον χαιρομαστε!!!
Grande Malakas ομως ε!Ντροπη, μονο αυτο!
makis206
16/06/2009, 08:27
Mάαααλιστα, η βιλίτσα μας να μην καεί κι απο'κεί και μετά...:yuck:
BELZEBOYLIS
16/06/2009, 09:37
πρέπει να αρχίσουμε να ρίχνουμε κανένα γιαούρτι μου φαίνεται ...
ή αυτός είναι μαλάκας ή εμείς ........:wave2:
stefanos
16/06/2009, 09:53
Δεν το χρησιμοποιείτε το μυαλό σας καθόλου μου φαίνεται αλλά για πείτε μου.
Πόσο λογικό σας φαίνεται να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ πληρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα όταν ταυτόχρονα διατηρούμε ένα μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών αεροπλάνων?
Μπάς και είστε απο τα παπαγαλάκια που ισχυρίζονται οτι δεν είναι πρακτικά τα αεροπλάνα και πρέπει να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ?
Αντε ότι σας σερβίρουν το τρώτε.
Εχουμε πολλά (πιθανόν τα περισσότερα στην Ευρώπη) καλά ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, με ΑΞΙΟΥΣ χειριστές που ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
http://koti.welho.com/msolanak/FIREFIGHTERS/cl215_415page3.html
απο τη δηλωση του καταλαβαινεις ποσο παπαρας ειναι ο ανθρωπας.....
μπραβο και στους κρητικους (εκει δεν εκλεγεται?) που του εβαλαν σταυρο στις εκλογες και τον καναν εκπροσωπο τους στη Βουλη... να τον χαιρονται!!!
el_hymador
16/06/2009, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πόσο λογικό σας φαίνεται να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ πληρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα όταν ταυτόχρονα διατηρούμε ένα μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών αεροπλάνων?
Μπάς και είστε απο τα παπαγαλάκια που ισχυρίζονται οτι δεν είναι πρακτικά τα αεροπλάνα και πρέπει να χρησιμοποιούμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ?
Εχουμε πολλά (πιθανόν τα περισσότερα στην Ευρώπη) καλά ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, με ΑΞΙΟΥΣ χειριστές που ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
Πολυ λογικο μου φαινεται εμενα που εχω παρακολουθησει απο κοντα φωτιες...
ενα ελικοπτερο απο αυτα που νοικιαζουμε εφοδιαζεται απο γουρνα αμα λαχει και ειναι πολυ πιο ευελικτο...
μπορει το canadair να κουβαλα πολυ περισσοτερο νερο αλλα περσι οταν καιγοντουσαν τα πιστακια τα ελικοπτερα εκανα πεντε ριψεις μεχρι που να γεμισει και να ερθει το αεροπλανο για ριξει μια....γεμιζαν απο πισινες και απο τη λιμνη στην Ιπποκρατειο πολιτεια, εκει ημουν το εχω δει με τα ματια μου αυτο!
Στεφανε εχεις δικιο σε οτι αφορα το μεγεθος του στολου.
Απλα το ελικοπτερο μπορει και κανει ριψη ακριβειας. Τα εχω δει στα 20 μετρα στις φωτιες στην Μανη προπερσι και ξερω. Αλλο πεδιο δρασης το ενα, αλλο το αλλο.
Παπαγαλακια δεν ειμαστε κανενος και δεν τρωμε αυτα που μας σερβιρουν.
Δεν ειπαμε τιποτα ουτε για τις δυνατοτητες των Canadair ουτε για τους παναξιους πιλοτους που εχουμε.
Ποιος τους ψηφισε ρε μαγκες ???
Ολοι κραζουμε , αλλα κανεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ..
Δεν μπορω να πιστεψω οτι εδω μεσα δεν ψηφισε κανεις την υπαρχουσα ή την προηγουμενη κυβερνηση.
Εχω βαρεθει με ολες τις κλαψωμ@@νες που συνεχεια κατι τους βρωμαει κ συνεχεια γκρινιαζουν αλλα στις εκλογες ψηφιζουν σταθερα κ δυνατα δικοματισμο , χωρις να ξερουν γιατι ? ή ειναι αραχτοι στην παραλια κ λιαζονται γιατι με αυτον τον τροπο δειχνουν την αποχη τους !!!Ποση ηταν η αποχη στις ευροεκλογες ???
(επρεπε να ψηφισουμε catman να βγει ευροβουλευτης για να γελασει κ το παρδαλο ευρω-κατσικι)
Κ εγω ο δυσμοιρος , μαζι με μερικους αλλους λουζομαστε τον προβατισμο των πολλων.
Τώρα αυτο που γράφεις τι να σχολιασουμε?
Εχεις ξεχάσει τι εγινε τα 2 προηγούμενα χρόνια? Ποιος είπε εαν ειναι καλύτερα τα ελικοπτερα η τα αεροπλάνα?
:confused:
Εδώ εχουμε έλειψη σε βασικούς μηχανισμούς πυρόσβεσης ....
Ξεχασες τι έγινε εδω και 2 χρονια? Ηλεία - ΑΙγιαλεια - Παρνηθα - Παρνωνας τι να πρωτοθυμηθει κανεις?
Μη πετάς κάτι για περάσουμε σε διαμάχη αφού ετσι κι αλλιως υπάρχει ελειψη σε πυροσβεστικά μέσα και τα μισά ειναι και κακοσυντηρημένα και παλια και τη 1 δουλευουν την αλλη οχι
Τωρα για σχεδιασμο τι να πούμε????Τα ειπε ΟΛΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!:mad:
Giorgos19
16/06/2009, 10:43
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα ρπμ...Καλυτερα να δωσουμε και αυτα που εχουμε, δεν βαριεσαι...Αν βρεχει στη Βορειο Ελλαδα, κατηφορα ειναι ε θα φτασει καποια στιγμη το νερο και στην υπολοιπη Ελλαδα....
Εχθες παιδες, ακουσα στις ειδησεις του αλτερ, μια να αναφερει οτι υπαρχει ενα ελλειμα στο υπουργειο, 20 εκατ. ευρω απο την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ και για αυτο λεει ποσπαθουν να κανουν περικοπες τωρα!!. Μιλαμε θα χασω τα μαλλια μου με αυτα που ακουω...
Οι μεν κατηγορουν τους δε για αυτα που εκαναν πριν 5+ χρονια (σσ και εσυ ρε μ@λ@κ@ τι στο καλο εχεις κανει μεσα στα 5+ χρονια για να τα φτιαξεις)
Και οι δε κατηγορουν τους μεν, γιατι δεν παιρνουν σωστες αποφασεις.... Λες και οταν ηταν αυτοι στην κυβερνηση τα εκαναν ολα σωστα!!!!!!!!
Τους εχει σιχαθει η ψυχη μου....
ΥΓ: Οσο για τον κυριο που πεταξε την μαλακια με την βροχη, ας τον παρουν οι πυροσβεστες απο το χερι να του δειξουν τι εστι βερυκοκο
166165
stefanos
16/06/2009, 12:21
Εγώ να με συγχωρείτε αλλά τα ελικόπτερα τα βλέπω "κόλπο" "μηχανή" πολύ βολική για την εξουσία.
Κάθε χρόνο και μιά σύμβαση για νοίκιασμα, πολύ βολικό δεν αγοράζω και μετά τέρμα, κάθε χρόνο όποια κυβέρνηση να είναι έχουμε μιά σύμβαση έτοιμη.
Και πώς θα την κάνουμε απαραίτητη?
Μα απαξιώνοντας εδώ και χρόνια τα υπόλοιπα μέσα εναέρια και επίγεια ,χωρίς προσλήψεις προσωπικού, χωρίς υλικό-ανταλακτικά και χωρίς ανανέωση στόλου (όπως λένε στο κουτί οι εργαζόμενοι).
Αλλά αντί να κράζουμε γιατί δεν νοίκιασαν νωρίς τον ιδιώτη (αντιπροσωπία πολεμικού υλικού νομίζω είναι συνήθως ο ανάδοχος) καλό θα ήταν να φωνάζουμε για:
Προσλήψεις προσωπικού.
Συντήρηση μέσων που έχουμε αγοράσει.
Αγορά νέων, γιατί βρε αδερφέ εφόσον υπάρχει ανάγκη ελικοπτέρων και θα υπάρχει και του χρόνου και σε δέκα χρόνια όπως πάει ας τα σκάσουμε να πάρουμε μερικά να μην τα πληρώνουμε με την ώρα το μισό χρόνο.
advblack
16/06/2009, 12:55
Άμα δεν τάξουν Ντουκάτι με τσάμπα σέρβις, ΚΤΜ με τσάμπα σέρβις, Triumph με τσάμπα σέρβις και ότι άλλο γουστάρουμε με τσάμπα σέρβις αλλά και ανταλακτικά δεν τους ψηφίζω. Θέλω και γω την μίζα μου βρε αδερφέ. Τζάμπα μαλάκας δεν λέει! :smokin:
BELZEBOYLIS
16/06/2009, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
Άμα δεν τάξουν Ντουκάτι με τσάμπα σέρβις, ΚΤΜ με τσάμπα σέρβις, Triumph με τσάμπα σέρβις και ότι άλλο γουστάρουμε με τσάμπα σέρβις αλλά και ανταλακτικά δεν τους ψηφίζω. Θέλω και γω την μίζα μου βρε αδερφέ. Τζάμπα μαλάκας δεν λέει! :smokin:
Μίζα τέλος ....μανιβέλα μόνο !!!!
ΡΕ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ.....!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
EarthDog
16/06/2009, 13:51
Φαντάζεσαι να είσαι ο πιλότος της φωτογραφίας από πάνω και να πας το βράδυ σπίτι και να ακούσεις τον τριμάλακα να λέει αυτά που λέει ενώ εσύ το πρωί "πόζαρες" για φωτό;
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ποιος τους ψηφισε ρε μαγκες ???
Ολοι κραζουμε , αλλα κανεις δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ..
Δεν μπορω να πιστεψω οτι εδω μεσα δεν ψηφισε κανεις την υπαρχουσα ή την προηγουμενη κυβερνηση.
Εχω βαρεθει με ολες τις κλαψωμ@@νες που συνεχεια κατι τους βρωμαει κ συνεχεια γκρινιαζουν αλλα στις εκλογες ψηφιζουν σταθερα κ δυνατα δικοματισμο , χωρις να ξερουν γιατι ? ή ειναι αραχτοι στην παραλια κ λιαζονται γιατι με αυτον τον τροπο δειχνουν την αποχη τους !!!Ποση ηταν η αποχη στις ευροεκλογες ???
(επρεπε να ψηφισουμε catman να βγει ευροβουλευτης για να γελασει κ το παρδαλο ευρω-κατσικι)
Κ εγω ο δυσμοιρος , μαζι με μερικους αλλους λουζομαστε τον προβατισμο των πολλων.
Ειπαμε ο Ελληνας γκρινιαζει για να γκρινιαζει...... παλι τους ιδιους ψηφιζει τις ιδιες μαλακιες κανει και θα κανει..... η καλοπεραση καλοπεραση, τιγκα οι καφετεριες οι πιστες τα καλοκαιρινα clubakia ........ κατα αλλα γκρινιαζουμε για κριση :beer:
Μην ξεχασουμε το προσφατο ντου στα καινουργια αυτοκινητα μετα τη μειωση του φορου .......
Ειπαμε ο Ελληνας γκρινιαζει για να γκρινιαζει...... παλι τους ιδιους ψηφιζει τις ιδιες μαλακιες κανει και θα κανει..... η καλοπεραση καλοπεραση, τιγκα οι καφετεριες οι πιστες τα καλοκαιρινα clubakia ........ κατα αλλα γκρινιαζουμε για κριση Μην ξεχασουμε το προσφατο ντου στα καινουργια αυτοκινητα μετα τη μειωση του φορου .......
ναι ρε laziali γι'αυτό έχουν ανέβει οι κατασχέσεις 500%
επειδή ο κόσμος έχει λεφτά .....
δεν πρέπει να κρίνουμε από το μικρόκοσμο μας τα πράγματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
απο τη δηλωση του καταλαβαινεις ποσο παπαρας ειναι ο ανθρωπας.....
μπραβο και στους κρητικους (εκει δεν εκλεγεται?) που του εβαλαν σταυρο στις εκλογες και τον καναν εκπροσωπο τους στη Βουλη... να τον χαιρονται!!!
166182
Και το 2007 ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος και κάηκε η μισή Πελ/σος.. Έφταιγε ο στρατηγός άνεμος τότε...
Τώρα κάηκε ο Υμηττός και φταίει ο θεός της βροχής που μας πρόλαβε πριν νοικιάσουμε ελικόπτερα...
Δεν συζητάμε τι είναι καλύτερο, όποιος έχει ελάχιστη εμπειρία απο φωτιές ξέρει ότι είναι 2 εντελώς διαφορετικά εργαλεία, για διαφορετικούς σκοπούς...
Εκεί που κάνει καταστολή το αεροπλάνο, το ελικόπτερο απλά παίζει με το κουβαδάκι του....
Και εκεί που επιχειρεί το ελικόπτερο, το αεροπλάνο απλά καταβρέχει...
Η ουσία είναι ότι ΟΥΤΕ το ελικόπτερο ΟΥΤΕ το αεροπλάνο σβήνουν την φωτιά. ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και οι επίγειες δυνάμεις...
Και αυτό που βλέπω είναι χθές εκατοντάδες κάτοικους και εθελοντές να τρέχουν μόνοι τους σε πολλά σημεία με κουβάδες και χέρια...
Και εδώ και 2-3 μήνες τους εποχιακούς πυροσβέστες να ζητάνε επιτέλους μονιμοποίηση μετά απο 5 χρόνια συμβάσεων και υποσχέσεων.....
υ.γ εθελοντής είμαι και εγώ...
stefanos
16/06/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Και εδώ και 2-3 μήνες τους εποχιακούς πυροσβέστες να ζητάνε επιτέλους μονιμοποίηση μετά απο 5 χρόνια συμβάσεων και υποσχέσεων.....
Δεν έχουμε λεφτά ρε φίλε για προσλήψεις και μονιμοποιήσεις, ίσα το νοίκι των ελικοπτέρων πληρώνουμε.:sick:
Lilith_tzw
16/06/2009, 14:58
ερωτηση κρισεως.........οποιος και αν ειναι πανω........θα κανει κατι διαφορετικο απο τον καθενα που ειναι στην εξουσια τωρα???? εδω σας θελω.........
Ας τα αφήσουμε να καούν τότε....
stefanos
16/06/2009, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
ερωτηση κρισεως.........οποιος και αν ειναι πανω........θα κανει κατι διαφορετικο απο τον καθενα που ειναι στην εξουσια τωρα???? εδω σας θελω.........
Οταν μάθουμε να φωνάζουμε τους πολιτικούς κάτι θα γίνει.
Να δείς τώρα στα καπάκια θα υπογραφτεί σύμβαση αξίας Χ μυρίων ευρώ για όλα τα ιδιωτικά ελικόπτερα πυρόσβεσης που υπάρχουν στην Ευρώπη με συνοπτικές διαδικασίες γιά όλα το καλοκαίρι.
Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της πίεσης του κόσμου στα κόμματα?
el_hymador
16/06/2009, 15:23
Εγω ξερω οτι το 2004 το μονο που καηκε ηταν ενα αλσυλιο στο Ψυχικο, απο τα πυροτεχνηματα της Γιαννας...
πραγμα που σημαινει οτι αν θελουν μπορουν*...
τωρα αν κοστιζει 5 η 10 δραχμες στα παπαρια μου, ουτως η αλλως 35 χρονια σκανδαλων πληρωνω και εγω και εσεις και ολοι σας...
ας πανα και για ενα καλο σκοπο τα χρηματα
*και φυσικα εννοω οτι μπορουν να στησουν μηχανισμο προσληψης και κατασβεσης με αρχιδια αλλα και να "αναστειλουν" τη δραση των εμπρηστων οικοπεδοφαγων...:winka:
Lilith_tzw
16/06/2009, 15:30
Οταν μάθουμε να φωνάζουμε τους πολιτικούς κάτι θα γίνει.
Να δείς τώρα στα καπάκια θα υπογραφτεί σύμβαση αξίας Χ μυρίων ευρώ για όλα τα ιδιωτικά ελικόπτερα πυρόσβεσης που υπάρχουν στην Ευρώπη με συνοπτικές διαδικασίες γιά όλα το καλοκαίρι.
Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της πίεσης του κόσμου στα κόμματα?
και εισαι απολυτα σιγουρος οτι ολα τα χρηματα θα πανε εκει που πρεπει???
δεν ειπα να καουν ουτε να μην φωναζουμε αλλα οχι να ζουμε στην ουτοπια οτι αλλαζοντας προσωπο και ονομα θα αλλαξουν καποια βασικα πραγματα......!!!
Τελικα οντως ξεχναμε εμεις οι Ελληνες.....:sad:
Εγω ξερω οτι το 2004 το μονο που καηκε ηταν ενα αλσυλιο στο Ψυχικο, απο τα πυροτεχνηματα της Γιαννας...
πραγμα που σημαινει οτι αν θελουν μπορουν*...
τωρα αν κοστιζει 5 η 10 δραχμες στα παπαρια μου, ουτως η αλλως 35 χρονια σκανδαλων πληρωνω και εγω και εσεις και ολοι σας...
ας πανα και για ενα καλο σκοπο τα χρηματα
*και φυσικα εννοω οτι μπορουν να στησουν μηχανισμο προσληψης και κατασβεσης με αρχιδια αλλα και να "αναστειλουν" τη δραση των εμπρηστων οικοπεδοφαγων...:winka:
Δυστυχώς έτσι ειναι 2003-2004 είχαμε ελάχιστές φωτιές λόγω ολυμπιακών αγώνων ελάχιστες κλοπές.. εγκλήματα...
Ολα αυτά έγιναν ετσι τυχαια?
Παραμυθια φουμαρα ...
Δεν εχουν λεφτα για ελικοπτερα ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ !
Αυτοι τα καινε , αυτοι λενε οτι δεν εχουν τα λεφτα για πυροσβεστικα ...
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ , ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Κ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!!!!
:uplate:
:cry:
Για ελατε μια βολτα σην Πελλοπονησο, να δειτε σε τι φαση βρισκονται οι ξενοδοχιακες εγκαταστασεις στους πρωην παραδεισους ... (πχ κα'ι'αφας)
stefanos
16/06/2009, 16:12
και εισαι απολυτα σιγουρος οτι ολα τα χρηματα θα πανε εκει που πρεπει???
δεν ειπα να καουν ουτε να μην φωναζουμε αλλα οχι να ζουμε στην ουτοπια οτι αλλαζοντας προσωπο και ονομα θα αλλαξουν καποια βασικα πραγματα......!!!
Τελικα οντως ξεχναμε εμεις οι Ελληνες.....:sad:
Οπως το πάρει κανείς.
Είμαι σίγουρος οτι με τον ένα η με τον άλλο τρόπο τα χρήματα θα πάνε εκεί που "πρέπει".
Οχι στούς άνεργους βέβαια που θα μπορούσαν να βρούν δουλειά στο δημόσιο (φτου κακά) μιάς και μας λείπουν κατά χιλιάδες μπάτσοι, νοσοκόμες, πυροσβέστες.
Αλλά κατευθείαν εκεί που πρέπει με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο ακόμα και παραπλανώντας τον κόσμο με τηλεόραση ράδιο δίκτυο κλπ.
Πάντως στην επιστροφή πάνω απο τον Σαρωνικό είδα να πετάει το Μ26 της scorpion οπότε κοιμηθήτε ήσυχοι:p
Α ρίχτε και μια ματιά στο site έχει ενδιαφέροντα προιόντα.
Ζήτω η ιδιωτική πρωτοβουλία.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.scorpion.com.gr/firefighting.asp
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ειναι φυσιολογικες τετοιες δηλωσεις απο Αντι-Εισαγγελεα της ΧΟΥΝΤΑΣ ...
Αντε στα γαμηδια φασιστα που μιλας για οικονομια με τους πλιατσικους διπλα σου...
ΠΟΥΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.........
Τώρα πού πάμε γιά ένωση νά δείς τί θά γίνει........
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ...........πού λένε....!!!
Είναι ό χώρος τής Κεντροδεξιάς....ΜΠΟΥ....ΧΑ.....ΧΑ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Αυτές δεν ήταν εκλογές. Δειγματοληπτικός έλεγχος ήτανε. :lol:
Και όσοι ανησυχείτε για την αποχή θα δείτε πόσο μικρότερη θα είναι στις βουλευτικές...
Εκείνες που λίγο καιρό πριν το χρήμα ρέει άφθονο, τα ρουσφέτια πάνε σύννεφο και τα παχυά τα λόγια δίνουν και παίρνουν...
Τουλάχιστον στις ευρωεκλογές υπήρξε μια αντίδραση. Έστω και μ' αυτόν τον τρόπο, υπήρξε!
+900:beer:
Ελα μου ντε...:rolleyes:
Allst@rf
18/06/2009, 01:31
ευγε χοντρομαλακα!!!!!