View Full Version : ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ
Ενας ακομη μαλακας εγκατελειψε μηχανακι αφου το γρεμισε.5.30 το πρωι ανεβαινα την αμαλιας μπροστα μου ενα παπι και διπλα ενα ταξι τσουπ και ενας μαλακας με ενα οπελ γκρι να περασει αναμεσα τους και φυσικα αντι να πεσει επανω στο ταξι πεφτει στο μηχανακι και το σωριαζει.κοβω και κανω νοημα στα πισω τα κουτια να κοψουν.ταυτοχρονα βλεπω και το πα;λικαρι να σηκωνεται αλλα δεν βλεπω το οπελ να σταματαει ασυναισθητα βλεπω την πινακιδα αλλα ειχε απομακρυνθει και αρχιζω να τον κυνηγαω πανεπιστημιου, παντα μακρυα μου αφου ημουν με το modenas, πατησιων με κοβει ενα κοκκινο και τον χανω αλεξανδρας εφαγα ενα ξενερωμα με τον παλιομαλακα ελπιζω το παιδι να ναι καλα τουλαχιστον τον ειδα να σηκωνετε και η τουμπα μου φανηκε μαλακη:mad:
Αν θυμασαι την πινακιδα ΣΤΕΓΝΟ ΔΩΣΙΜΟ τον μπουστη.:evil: :evil: :evil:
Οι τριμαλακες ουτε ενδιαφερονται αν εχει παθει κατι ο αλλος.:evil: :evil: :evil:
μακαρι να την θυμομουν το εψαξα μεσο γνωστου μετα αλλα δεν ταιριαζουν αφου δεν ημουν με την μηχανη ηταν τυχεροσ
DimChios
16/06/2009, 00:20
η μονη ισως φορα που θα περναγα με κοκκινο!
Αλλα τι να κανεις? Βασικα, οχι μη βρεις το μπελα σου απο αστυνομια (τι σκ@τα? τοσο μλκες να ειναι?) αλλα μη χτυπησεις εσυ!!!
Τον αλητη, στα παπαρια του ε?
:mad:
εστω τα γραμματα οι καποιους απο τους αριθμους αν θυμασαι κ τυπο κ χρωμα αυτοκινητου μπορεις να τον βρεις...αν φοβασαι εσυ πες τα στο παιδι με το μηχανακι που χτυπησε...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!
Στο βωμό του να μην πληρώσει κάποιος, δεν ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπό του
:a023: :a52:
δεν προλαβα εφυγε ειχα κοψειγια να μην τον πατησει κανεις,και ο αλλος ειχε απομακρυνθει ενα οπελ βεκτρα ηταν ασημι και αν ειχα δει εγω ο ιδιος θα πηγαινα τροχαια .και το κοκκινο το εφαγα με κορνες αλλα μονα τα κουτια αν πατανε κορνες σταματανε οι αλλοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!
Στο βωμό του να μην πληρώσει κάποιος, δεν ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπό του
:a023: :a52:
Ετσι ειναι ρε φιλαρακι... εκει εχουμε φτασει σαν ανθρωποι!
Αλλα ακομα κι ετσι δεν το καταλαβαινω ρε παιδια... σε τελικη αναλυση, οι ασφαλιστικες πληρωνουν και οχι οι ιδιοι απο τις τσεπες τους!!!
Τι να πει κανεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Ετσι ειναι ρε φιλαρακι... εκει εχουμε φτασει σαν ανθρωποι!
Αλλα ακομα κι ετσι δεν το καταλαβαινω ρε παιδια... σε τελικη αναλυση, οι ασφαλιστικες πληρωνουν και οχι οι ιδιοι απο τις τσεπες τους!!!
Τι να πει κανεις...
Ανεβαίνουν όμως τα ασφάλιστρα.
Αυτοί οι άνθρωποι σκέπτοντε πως
ανθρώπινη ζωή = 0 ευρώ
Φτου τους!!!
gixxerpap
16/06/2009, 19:04
αν ήταν ένα opel vectra ασημι απο τα τελευταία μοντέλα, δεν είναι απίθανο να είναι το ίδιο, που χτύπησε και εγκατέλειψε πριν μερικούς μήνες ενα v strom 650 στην καλιρροης. πρέπει να έχω ακόμα το τηλέφωνο του παιδιου. όσοι είμασταν κοντά είδαμε στο περίπου την πινακίδα, και θυμόμαστα όλοι απο κάτι, δεν ξέρω αν εβγαλε ποτέ άκρη ....
φαντάζεστε να είναι το ίδιο??:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αν ήταν ένα opel vectra ασημι απο τα τελευταία μοντέλα, δεν είναι απίθανο να είναι το ίδιο, που χτύπησε και εγκατέλειψε πριν μερικούς μήνες ενα v strom 650 στην καλιρροης. πρέπει να έχω ακόμα το τηλέφωνο του παιδιου. όσοι είμασταν κοντά είδαμε στο περίπου την πινακίδα, και θυμόμαστα όλοι απο κάτι, δεν ξέρω αν εβγαλε ποτέ άκρη ....
Αν είναι αυτός, ενα ακόμα να και πάει για δολοφόνος κατα συρροήν
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Ρε Pap δεν μιλατε με τον αλλο συναδελφο που ειδε την πινακιδα μηπως βρεθει καμμια ακρη?Αν ειναι ο ιδιος :evil: :evil: :evil: βιτσα-π@υτσα και στενα παπουτσα