View Full Version : Πινακιδα στην εθνικη ή οχι???
ilias s.m.
17/06/2009, 12:49
Λοιπον στο ψητο,εδω και λιγες μερες εχω ενα cbr 600f4.
απο τα λιγα χιλιομετρα που εχω κανει εχω δει οτι η μηχανη στην εθνικη
παει 140-170 ανετα ξεκουραστα και με ασφαλεια:D
αλλα με αυτα τα χιλιομετρα εισαι απο λιγο εως πολυ παρανομος!!!
οταν θα παω κανα ταξιδακι να την εχω πανω την πινακιδα ή να την κρυψω μεσα στο undertail???
εσεις τι κανετε:confused: :confused: :confused:
devil's animal
17/06/2009, 12:51
γκαφερ.
:wave2:
Και με την πινακίδα κρυμμένη είσαι από λίγο έως πολύ παράνομος.
ilias s.m.
17/06/2009, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γκαφερ.
Γκεφερ?τι ειναι αυτο?
για πες το και στα Ελληνικα!:lol: :lol: :lol:
el_hymador
17/06/2009, 12:59
Για να λεμε και τα πραγματα στη πραγματικη τους διασταση, ανηκεις στο 85-90% των παρανομων που κινουνται στις εθνικες με αυτες τις ταχυτητες (για μοτοσικλετες μιλαω, συμπεριλαμβανομενου εμου)
αν φοβασαι για καμερες ειναι σε πολυ συγκεκριμενα σημεια και δεν ξερω κατα ποσο λειτουργουν και αυτες...
μην κρυψεις την πινακιδα γιατι αν σε σταματησουν και δεν την εχεις πανω η την εχεις επιτηδες σε σημειο που δεν φιανεται θα τους τσαντισεις περισσοτερο
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για να λεμε και τα πραγματα στη πραγματικη τους διασταση, ανηκεις στο 85-90% των παρανομων που κινουνται στις εθνικες με αυτες τις ταχυτητες (για μοτοσικλετες μιλαω, συμπεριλαμβανομενου εμου)
αν φοβασαι για καμερες ειναι σε πολυ συγκεκριμενα σημεια και δεν ξερω κατα ποσο λειτουργουν και αυτες...
μην κρυψεις την πινακιδα γιατι αν σε σταματησουν και δεν την εχεις πανω η την εχεις επιτηδες σε σημειο που δεν φιανεται θα τους τσαντισεις περισσοτερο
σωστός αλλά αν σε σταματήσουν και αν σταματήσεις!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
Για τα χλμ που λες, άστην πάνω :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
ilias s.m.
17/06/2009, 13:05
Τα χιλιομετρα καντε τα 220!!!
ετσι για να μην μιλαν μερικοι......:lol: :lol: :lol:
οταν θα παω κανα ταξιδακι να την εχω πανω την πινακιδα ή να την κρυψω μεσα στο undertail???
είναι ερώτηση αυτή...?
και αν κάποιος παρανομεί, τι ακριβώς θες..?
να στο πεί, κιόλας..?
ξέρεις τις επιπτώσεις αν σε τσιμπήσουν με την πινακίδα κάτω από την σέλα...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasA
σωστός αλλά αν σε σταματήσουν και αν σταματήσεις!
να κι άλλος ένας μάγκας...
εγω στην εθνικη παντως δεν εχω δει ποτε αστυνομικο να μπει στο κοπο να κανει σημα σε μοτο...
τωρα αν θες να πας με τοσα οσα λες..απλα εχε λιγο το νου σου.
παρανομος εισαι..η με η χωρις πινακιδα με αυτα τα χιλ..διπλα παρανομος αν σε αυτα τα χιλ δεν εχει πινακιδα.
devil's animal
17/06/2009, 13:09
Γκεφερ?τι ειναι αυτο?
για πες το και στα Ελληνικα!:lol: :lol: :lol:
γκαφερ λεγεται.
ειναι πολυ δυνατη κολλητικη ταινια (συνηθως σε μαυρο χρωμα)
κολλαει στην πινακιδα και εισαι οκ.
αλλα οπως ειπαν και οι αλλοι τα 140-170 ειναι απολυτα φυσιολογικα χλμ για την εθνικη και αττικη οδο.
βεβαια ετσι πως εχουν γινει τα πραγματα μπορει καποιος να περασει με 250+ και να την πληρωσεις εσυ που θα περασεις με 160.:rolleyes:
οποτε λοιπον ειναι να βγεις εκτος, βαζεις μια ταινια στην πινακιδα και εισαι ετοιμος.
φυσικα μετα δεν σταματας για κανεναν λογο σε μπλοκο και ακομα και να σε ακουλουθησουν προσπαθεις να ξεφυγεις...
εκτος και αν εχεις 300€ περισσευουμενα...
ilias s.m.
17/06/2009, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
είναι ερώτηση αυτή...?
και αν κάποιος παρανομεί, τι ακριβώς θες..?
να στο πεί, κιόλας..?
ξέρεις τις επιπτώσεις αν σε τσιμπήσουν με την πινακίδα κάτω από την σέλα...?
Αν η πινακιδα ειναι κατω απο την σελα δεν θα με τσιμπησουν:smokin:
Δηλαδη αν που πεις οτι το κανεις τι θα γινει?
φιλικα παντα!!!
οποτε λοιπον ειναι να βγεις εκτος, βαζεις μια ταινια στην πινακιδα και εισαι ετοιμος.
φυσικα μετα δεν σταματας για κανεναν λογο σε μπλοκο και ακομα και να σε ακουλουθησουν προσπαθεις να ξεφυγεις...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
η γκαφερ είναι καλη λυση, ιδίως αν για να βγει η πινακιδα πρεπει να βγαλεις τα πλαστικά της ουράς.
Είναι όμως σιγουρα πιο προκλητική σε σχέση με το καθόλου πινακίδα, αν τύχει και κινείσαι για λίγο μεσα στην πόλη.
η καλύτερη λύση ειναι: και πινακίδα και οχι πινακίδα :P
http://www.youtube.com/watch?v=wDZv7FlYi0Q
manhunter
17/06/2009, 13:12
To πρόστιμο χωρίς πινακίδα, είναι πολύ λιγότερο από ότι να σε πιάσουν με τόσα χλμ.
Και εννοώντας να σε πιάσουν εννοώ, και την φωτογραφική..
Ειδικά αν κάνεις ταξίδι με πολλά χλμ σε εθνική, τώρα χωρίς
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:eyepop: :eyepop: :eyepop: ναι λεει παιδια...στο νοσοκομειο ειμαι με 2 τρυπες ....
και..
ακομα προσπαθω να ξεφυγω..:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
devil's animal
17/06/2009, 13:12
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ναι πες μου οτι δεν το εχεις κανει και εσυ...
μυξοπαρθενες ολες..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι πες μου οτι δεν το εχεις κανει και εσυ...
μυξοπαρθενες ολες..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δε μου εχει κανει σημα κανεις στην εθνικη να σταματησω..
αν μου κανει..(και τον δω!) θα σταματησω.
Ρε συ σταύρε...ήμαρτον.
ilias s.m.
17/06/2009, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
η καλύτερη λύση ειναι: και πινακίδα και οχι πινακίδα :P
http://www.youtube.com/watch?v=wDZv7FlYi0Q
:eyepop: καλη φαση αλλα θελει τρελη πατεντα!
devil's animal
17/06/2009, 13:15
ναι λεει παιδια...στο νοσοκομειο ειμαι με 2 τρυπες ....
και..
ακομα προσπαθω να ξεφυγω..:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
δεν σε πυροβολουν ρε μλκ
τι ειναι ο Ραμπο?? :rotflmao: :rotflmao:
ειδικα στην εθνικη δεν σου κανουν τιποτα αλλα λεμε μπορει να πεσεις σε κανεναν κ@υλωμενο!
εγω περναω τα διοδια χωρις να πληρωσω, με γκαφερ στην πινακιδα και αμεσως μετα εκει που εχουν σταματησει τους κανω και κωλοδαχτυλο.:lol:
δεν σε πυροβολουν ρε μλκ
τι ειναι ο Ραμπο?? :rotflmao: :rotflmao:
ειδικα στην εθνικη δεν σου κανουν τιποτα αλλα λεμε μπορει να πεσεις σε κανεναν κ@υλωμενο!
εγω περναω τα διοδια χωρις να πληρωσω, με γκαφερ στην πινακιδα και αμεσως μετα εκει που εχουν σταματησει τους κανω και κωλοδαχτυλο.:lol: καλα ..
στειλε μου κανα κιλο απο τα αρχιδια σου ρε σταυρε..εγω δε τα κανω αυτα.
devil's animal
17/06/2009, 13:17
Ρε συ σταύρε...ήμαρτον.
ελα ρε Τασουλη, μας εχουν πρηξει τα @@ με τις κλησεις.
να σταματησουν να πουλανε οτιδηποτε αλλο και ας παρουμε ολοι παπια που πανε με 120 να ειμαστε νομιμοι.:rolleyes:
:eyepop: καλη φαση αλλα θελει τρελη πατεντα!
Υπαρχουν ετοιμες τετοιες βασεις αδερφε...
Εχουν διακοπτακι στο τιμονι και το χειριζεσε αναλογα...:winka: :winka:
να σταματησουν να πουλανε οτιδηποτε αλλο και ας παρουμε ολοι παπια που πανε με 120 να ειμαστε νομιμοι.:rolleyes: δε διαφωνω..αλλα να μπω στη διαδικασια να κανω τον φυγα με οτι αυτο μπορει να επιφερει...
ασε δε γαμιεται..
ilias s.m.
17/06/2009, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Υπαρχουν ετοιμες τετοιες βασεις αδερφε...
Εχουν διακοπτακι στο τιμονι και το χειριζεσε αναλογα...:winka: :winka:
ΜΜΜ......λογικα θα ειναι τσιμπιμενη η τιμη αλλα ειναι καλη λυση!
μας εχουν πρηξει τα @@ με τις κλησεις.
E, δώσε κανένα κιλό στο Μπιμπίκο!
devil's animal
17/06/2009, 13:20
καλα ..
στειλε μου κανα κιλο απο τα αρχιδια σου ρε σταυρε..εγω δε τα κανω αυτα.
Σπυρακο ειπαμε δεν σε σταματουν στην εθνικη οδο.
για την πολη ΜΗΝ διανοηθει κανεις να κρυψει πινακιδα, ειναι σε καθε στενο και οτι και να κανεις δεν γλιτωνεις.
Οχι και πολυ...
Για ψαξτο ιντερνετικα,ebay κλπ...:winka:
να σταματησουν να πουλανε οτιδηποτε αλλο και ας παρουμε ολοι παπια που πανε με 120 να ειμαστε νομιμοι.:rolleyes:
Δεν με κατάλαβες ρε.
Γιατις κλήσεις συμφωνώ. Μαζί σου είμαι.
Για τις προσωπικές σου επιλογές, πάλι συμφωνώ.
Αν έισαι μάγκας και τα χεις βαριά την κοπανάς και εν τω μέσω πυροβολισμών.
Με τις προτροπές στην παρανομία, είναι που διαφωνώ..:wave2:
Δεν με κατάλαβες ρε.
Παιδια ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του...
Εγω πιστευω οτι η πινακιδα πρεπει να φαινεται οπως και να εχει...
Αν εχεις @ρχιδι@ πηγαινε με 300 αλλα η πινακιδα εμφανης...:winka:
Στο κατω κατω αν ενα ιχ προκαλουσε ατυχημα και εφευγε και δεν ειχε πινακιδα θα πεφτατε ολοι πανω του να τον φατε...:sick: :sick: :sick:
:beer: :wave2:
devil's animal
17/06/2009, 13:25
Δεν με κατάλαβες ρε.
μα δεν εχεις καταλαβει οτι ειμαστε ολοι εν δυναμη παρανομοι?
δεν ειπα κατι παραλογο.
ειπα στο παιδι οτι αν παρει το ρισκο να κρυψει την πινακιδα του (αυτος ρωτησε),μετα να μην σταματησει εκτος και αν του περισσευουν 300.(δεν υπαρχει περιπτωση μετα να την γλιτωσει)
οποιος εχει τα γενια,εχει και τα χτενια.
Και ρωταω εγω τωρα....
Αντε και εισαι "μαγκας" και την πινακιδα την εχεις στο πορτοφολι σου και πας και με 399χλμ χαμογελαστος....
και σου σκαει απο διπλα ενας αλλος πιο "μαγκας" με αυτοκινητο και τις εχει βαλει τις πινακιδες στο τσεπακι του...
και οπως κανει την αλλαγη ταχυτητας σου παιζει ενα μπαντιλικι με τον κωλο και σε ξαπλωνει κατω....
Φανταζομαι οτι το χαμογελο θα σου φυγει και οταν ερθει η τροχαια και ρωτησει τι πινακιδες ειχε θα αρχησει η κλασσικη συζητηση μπατσοι με τσαμπα μισθους μονο κλησεις ξερετε να δινετε κλπ πιπες που εν μερει ισχυουν...
Οταν ομως ακουμπησει το δικο σας "κωλαρακι" ενας πιο "μαγκας" γινεσται ΟΛΕΣ παρθενες..
Εκει ΜΟΝΟ θυμαστε τον Κ.Ο.Κ
Οι ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.....ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 600ΧΛΜ :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Και ρωταω εγω τωρα....
Αντε και εισαι "μαγκας" και την πινακιδα την εχεις στο πορτοφολι σου και πας και με 399χλμ χαμογελαστος....
και σου σκαει απο διπλα ενας αλλος πιο "μαγκας" με αυτοκινητο και τις εχει βαλει τις πινακιδες στο τσεπακι του...
και οπως κανει την αλλαγη ταχυτητας σου παιζει ενα μπαντιλικι με τον κωλο και σε ξαπλωνει κατω....
Φανταζομαι οτι το χαμογελο θα σου φυγει και οταν ερθει η τροχαια και ρωτησει τι πινακιδες ειχε θα αρχησει η κλασσικη συζητηση μπατσοι με τσαμπα μισθους μονο κλησεις ξερετε να δινετε κλπ πιπες που εν μερει ισχυουν...
Οταν ομως ακουμπησει το δικο σας "κωλαρακι" ενας πιο "μαγκας" γινεσται ΟΛΕΣ παρθενες..
Οι ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.....ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 600ΧΛΜ :smokin:
δε νομιζω να είναι κανένας εδώ μέσα που να συμφωνεί με την απόκρυψη πινακίδας προκειμενου να την σκαπουλάρεις αν προκαλέσεις ατύχημα.
Εχει μεγάλη διαφορα αυτο, από το να την κρύβεις για να μη σε γράψουν οι κάμερες.
Εγώ και κρυμμένη να την έχω, και σκύλο να χτυπήσω, δεν θα μου περασει καν απο το μυαλο να φύγω απλά επειδή "μπορώ" .
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Στο κατω κατω αν ενα ιχ προκαλουσε ατυχημα και εφευγε και δεν ειχε πινακιδα θα πεφτατε ολοι πανω του να τον φατε...
+10000 όχι όταν το κάνουμε εμείς είμαστε μάγκες και μόρτες γιατί το έχουν παρακάνει με τις κλήσεις και αν το κάνουν άλλοι ντροπή και αίσχος
και μη μου πείτε ότι εγώ αν προκαλέσω ατύχημα θα σταματήσω και ας μη φαίνεται η πινακίδα μου
το ίδιο μπορεί να επικαλεστεί και ένας οδηγός αυτοκινήτου και όταν έρθει η στιγμή να λακίσει
για κάποιο λόγο υπάρχουν κανόνες και πινακίδες και ο πιο σπουδαίος είναι ο λόγος που παρέθεσε ο φίλος. μη τα λέμε όπως μας συμφέρει και μην προτρέπουμε και άλους να κάνουν την ίδια καγκουρια αν την κάνουμε εμείς
φιλικά πάντα:wave2:
ρε μετρομπαμια...
εχε χαρη που βαριεμαι κ τρεχω.. κ δε μπορω να ψαξω για τα θρεντακια που περιγραφεις το πως κλαιγεσαι στους μπατσους οταν σε σταματανε, κ ποσο καλοι ειναι οταν στη χαρισουνε..
:p :p :p
δε νομιζω να είναι κανένας εδώ μέσα που να συμφωνεί με την απόκρυψη πινακίδας προκειμενου να την σκαπουλάρεις αν προκαλέσεις ατύχημα.
Εχει μεγάλη διαφορα αυτο, από το να την κρύβεις για να μη σε γράψουν οι κάμερες.
Εγώ και κρυμμένη να την έχω, και σκύλο να χτυπήσω, δεν θα μου περασει καν απο το μυαλο να φύγω απλά επειδή "μπορώ" .
και επειδή το λες εσύ πρεπει να βασιστώ στα λόγια σου και την ειλικρίνεια σου ότι θα σταματήσεις και να μην είμαι κατοχυρωμένος από κάποιον τυχόν μάρτυρα αν με χτυπήσεις?????
ελπίζω ότι καταλαβαίνεις ότι κάνω συζήτηση δεν προσπαθώ να στην πω :wave2:
Μην εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα σου περασει απο το μυαλο να την "κοπανησεις".....
Και αυτοι που την κοπανανε ετσι ελεγαν πριν.
Αν αρχησουν ολοι να βγαζουν πινακιδες για να μην φανε κληση....εχει να γινει Ο χαμος απο τροχαια.
Και θα σε ρωτησω το πιο απλο....δεν εχει τυχη να δεις καποιον να χτυπαει παρκαρισμενο αυτοκινητο και να σηκωνεται να φευγει??
Που στο κατω κατω θα πληρωσει η ασφαλεια....
Και εσυ μου λες οτι αν γινει στραβη να χτυπησεις καποιον θα σταματησεις και θα κατσεις να περασεις πινακιδες???
Πριν καμια 10 ετια ενας πιτσιρικας με ξαπλωσε με την μηχανη και περασε και απο πανω της...ηταν βραδι και η κουφαλα εσβησε τα φωτα απο το αυτοκινητο για να μην φανουν οι πινακιδες και την κοπανησε....ελα ομως που στην πτωση ειδα τις πινακιδες του :smokin: τις θυμαμαι ακομα...
Επειδη ηταν πιτσιρικας και σκεφτηκα οτι πανικοβληθηκε και την κοπανησε, δεν του τραβηξα μια σουπερ μυνηση να του σκισουν οτι ειχε και δεν ειχε μονο και μονο γιατι σκεφτηκα τους γονεις του και οτι ηταν η ηλικια του τετοια αφιυ πηγα στην τροχαια και μου ειπαν ποιος ειναι.
Πιστευω και να του εγινε μαθημα...αλλα ποσες φορες δεν ακους για μηχανες που τις χτυπανε και μετα τους εγκαταλειπουν...
Η στραβη αν ειναι να σου κατσει δεν προειδοποιει...καθεται και τελος
PortisHead
17/06/2009, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Και ρωταω εγω τωρα....
Δεν το ηξερες ?
"Το αγγουρι δεν ποναει αμα δεν μπαίνει στον δικο σου κώλο"
Πολυ καλα τα λες. :wave2:
:beer:
devil's animal
17/06/2009, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ρε μετρομπαμια...
εχε χαρη που βαριεμαι κ τρεχω.. κ δε μπορω να ψαξω για τα θρεντακια που περιγραφεις το πως κλαιγεσαι στους μπατσους οταν σε σταματανε, κ ποσο καλοι ειναι οταν στη χαρισουνε..
:p :p :p
παλια Ηλια...
παλια...
:ninja:
Banana hammock
17/06/2009, 16:22
Τα χιλιομετρα καντε τα 220!!!
ετσι για να μην μιλαν μερικοι......:lol: :lol: :lol:
Πφφ.. :rolleyes:
Εννοείται πινακίδα πάντα στη μηχανή.
Ειδικά στην εθνική οδό που ρωτάς, κανείς δεν ασχολείται με τις μοτό. Όταν τους δεις και εσύ ρε παιδάκι μου κόψε λιγάκι, δεν τρέχει και τίποτα.
ilias s.m.
17/06/2009, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Πφφ.. :rolleyes:
Μυρισε:confused:
bar-code
17/06/2009, 17:56
brikes tpt???
tha me endiefere kati tetoio.isos malista tis pername kai mazi.
Banana hammock
17/06/2009, 18:04
Μυρισε:confused:
Η μεντα οταν πας με 220; :lol: Πλακα κανω, ε!
αλλα οπως ειπαν και οι αλλοι τα 140-170 ειναι απολυτα φυσιολογικα χλμ για την εθνικη και αττικη οδο.
βεβαια ετσι πως εχουν γινει τα πραγματα μπορει καποιος να περασει με 250+ και να την πληρωσεις εσυ που θα περασεις με 160.:rolleyes:
εκτος και αν εχεις 300€ περισσευουμενα...
Πριν λιγες μερες μου ηρθε κληση στο σπιτι απο την Αττικη Οδο, 350 εουρος παρακαλω!!
Φωτογραφιουλα κ ετσι...στο σημειο εκεινο το οριο ηταν 80 κ εγω πηγαινα με 175...
Δυστυχως οι καμερες στη Α.Ο. λειτουργουν κανονικα, οποτε απο εδω κ μπρος πινακιδα γιοκ!!!
+Arxiereas+
17/06/2009, 20:20
εγω στην εθνικη παντως δεν εχω δει ποτε αστυνομικο να μπει στο κοπο να κανει σημα σε μοτο...
Ούτε εγώ.
Μη σου πω ότι αρκετές φορές μου φαίνεται πως γυρνάνε και την πλάτη. :cool:
Maikpigasos
17/06/2009, 21:35
Καλύτερα την πινακίδα και να'σαι κύριος παρά να την βγάλεις!
Εντομεταξύ ο τεμαχισμός - κάμψη της πινακίδας ειναι ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ....(Για όσους μάγκες δεν το ξέρουν....)
Χμ.......
Ενα φιλαρακι μου εχει κανει μια πατεντα η οποια δεν ειναι και πολυ δυσκολη...
εχει παρει μια κεραια ραδιοφωνου απο αυτοκινητο απο αυτες που μαζευονται μονες τους και ανοιγουν επισης με με κουμπακι
Η βαση πινακηδας εχει 2 μεντεσεδες για να ανοιγοκλεινει...
Το κουμπακι βρισκεται στο μπρελοκ του... χε χε..
Οταν το ανοιγει το εργαλειο η πινακιδα ειναι μαζεμενη.....
Οποτε θελει πατα το κουμπακι και η πινακιδα κατεβαινει αφου την σπρωχνει η κεραια..:winka:
Φυσικα ειναι παρανομο και αυτο......αλλα ο καθενας παιρνει τα ρισκα του...
ilias s.m.
18/06/2009, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από val
Πριν λιγες μερες μου ηρθε κληση στο σπιτι απο την Αττικη Οδο, 350 εουρος παρακαλω!!
Φωτογραφιουλα κ ετσι...στο σημειο εκεινο το οριο ηταν 80 κ εγω πηγαινα με 175...
Δυστυχως οι καμερες στη Α.Ο. λειτουργουν κανονικα, οποτε απο εδω κ μπρος πινακιδα γιοκ!!!
τι ωρα σε γραψανε?και σε ποιο σημειο?αν θυμασαι....:winka:
ilias s.m.
18/06/2009, 01:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
brikes tpt???
tha me endiefere kati tetoio.isos malista tis pername kai mazi.
οχι δεν βρηκα κατι! δεν πολυεψαξα βασηκα:D
αν βρω κατι θα σου στειλω π.μ.