View Full Version : τι να πει κανεις???
να βρασω τα σχολεια ασφαλους οδηγησης, τα forum και οοοολα τα -ουμ μπροστα σε αυτο:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
να βρασω τα σχολεια ασφαλους οδηγησης, τα forum και οοοολα τα -ουμ μπροστα σε αυτο:
166437
Λευκάδιος
18/06/2009, 22:02
και αεροσακους και προστατευτικο για πλατη-αυχενα, που ειναι το περιεργο? :lol:
ΔΕν καταλαβα γιατι γκρινιαζεις.Ειναι τοσο καλα προστατευμενοι που δεν χρειαζονται ουτε κρανος.:lol:
sergiosm
19/06/2009, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
και αεροσακους και προστατευτικο για πλατη-αυχενα, που ειναι το περιεργο? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
ΔΕν καταλαβα γιατι γκρινιαζεις.Ειναι τοσο καλα προστατευμενοι που δεν χρειαζονται ουτε κρανος.:lol:
Ρε παιδιά, ένα περίεργο πράγμα.
Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία το ίδιο σκέφτηκα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Δεν πιστεύω να ειρωνεύεστε ;; ε;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ρε παιδιά, ένα περίεργο πράγμα.
Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία το ίδιο σκέφτηκα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Δεν πιστεύω να ειρωνεύεστε ;; ε;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι και να ειρωνευομαστε τα προτυπα του μοτοσυκλετισμου.Αντε γιατι εχω και τα νευρα μου απο οκτω χρονων.:rotflmao:
καλα καντο εσυ αυτο..εστω και με κρανος..και σου βγαζω το καπελο..:rotflmao: :lol: :bawl: μπας ειναι ο κενι ρομπτερτσ και εχει παει για ονια για τη σχολη..για να ετοιμασει να φατε?:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα καντο εσυ αυτο..εστω και με κρανος..και σου βγαζω το καπελο..:rotflmao: :lol: :bawl: μπας ειναι ο κενι ρομπτερτσ και εχει παει για ονια για τη σχολη..για να ετοιμασει να φατε?:lol: :rotflmao:
ο κενι ρομπερτς? στο βοτανικο? μερα μεσημερι? και δεν τον πηρα χαμπαρι?
εμ βεβαια... αφου δεν εχω κανει ουτε 1 CSS, πως να τον αναγνωρισω...?
ρε.... θα με τρελανετε? εγω μιλαω για τον αλλον που εχει βαλει το κουβαδακι και κραταει την θεση parking.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ο κενι ρομπερτς? στο βοτανικο? μερα μεσημερι? και δεν τον πηρα χαμπαρι?
εμ βεβαια... αφου δεν εχω κανει ουτε 1 CSS, πως να τον αναγνωρισω...?
ρε.... θα με τρελανετε? εγω μιλαω για τον αλλον που εχει βαλει το κουβαδακι και κραταει την θεση parking.
Αυτος με το παπι ειναι.Βαζει το κουβαδακι για να παρκαρει το φορτηγοπαπο.Μεταφορικη εταιρεια εχει ο ανθρωπος και πεσατε να τον φατε.
Αλητες μηχανοβιοι.
ΨΨΨΨΨΙΤΤΤΤΤ ................. Με έχεις δει να γυρνάω από το Super Market με το Busa ;;;:lol: :lol: :lol:
Μέχρι 8 σακούλες ψώνια ............ ΑΝΕΤΑ !!!
:winka: :winka: :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΨΨΨΨΨΙΤΤΤΤΤ ................. Με έχεις δει να γυρνάω από το Super Market με το Busa ;;;:lol: :lol: :lol:
Μέχρι 8 σακούλες ψώνια ............ ΑΝΕΤΑ !!!
:winka: :winka: :winka: kai ego..k tis kotsaro sta manitaria!!! ante geia...:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
kai ego..k tis kotsaro sta manitaria!!! ante geia...:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Εγώ δεν έχω μανιτάρια :lol: :lol: :lol: ...............
Εγώ δεν έχω μανιτάρια :lol: :lol: :lol: ............... DE XEREIS TI XANEIS..
pernei 4 sakoyles sti kathe meria..:rotflmao: :lol: :rotflmao:
devil's animal
19/06/2009, 13:24
λες και ζουμε στην Ελβετια και αυτο το φορουμ ειναι με ελβετους χρηστες κανετε..:rolleyes:
τι σας κανει εντυπωση??
δεν εχετε ξαναδει κατι τετοιο στην Ελλαδα?
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
λες και ζουμε στην Ελβετια και αυτο το φορουμ ειναι με ελβετους χρηστες κανετε..:rolleyes:
τι σας κανει εντυπωση??
:confused: ego oxto sakoyles psonia..xoris manitaria de to xo dei..kai ton prokalo..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
filipp0s
19/06/2009, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι σας κανει εντυπωση??
:confused:
+1000
δεν έχετε κανει ποτε μετακόμιση με μηχανακι?
filipp0s
19/06/2009, 13:29
ego oxto sakoyles psonia..xoris manitaria de to xo dei..kai ton prokalo..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
εγω παλιοτερα! Τωρα βαζω τις πλαϊνες αλουμινενιες και είμαι πιο ανετος :lol:
ego oxto sakoyles psonia..xoris manitaria de to xo dei..kai ton prokalo..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
MikeG ............ ρίξε φωτό πληζζζζζζζζζζζ !!!:winka: :winka: :winka:
Αν και είμαι με λιγότερες εκεί !!!
Το θέμα είναι ευκολάκι ............ 2+2 περασμένες στα χέρια (με τα ελαφριά και μαλακά ψώνια) και τα υπόλοιπα με διχτάκι και χταποδάκια δεμένα στη θέση του συνεπιβάτη !!!
Εναλλακτικά έχω και σάκκίδιο για την πλάτη από τα μεγάάάάάάάλα για κάμπινγκ ............ ξέρεις τι χωράνε ;;;; Ίσα με 400 Ε ψώνια (και είναι και βολικότερα, αν και σου κάνει μια πλάτη λες και έχεις φάει ξύλο) :lol: :lol: :lol:
:wave2:
Υ.Γ Με το FAZER που είχε και ΓΕΡΟΥΣ καθρέπτες έπαιρνα + 4 σακούλες !!!
makis206
19/06/2009, 14:04
Εγώ μια φορά πήρα δικάβαλο τον Μαρινόπουλο αλλά δεν ρώτησα αν ήταν ο ίδιος ο Καρφούρ ή κάποιος συγγενής του :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ μια φορά πήρα δικάβαλο τον Μαρινόπουλο αλλά δεν ρώτησα αν ήταν ο ίδιος ο Καρφούρ ή κάποιος συγγενής του :rotflmao:
Εμένα πάλι μου είχε κάτσικωθεί μια Δανέζα ντίρλα και ήθελε σώνει και ντε να την πάω βόλτα !!!:eyepop: :hypnotize :dizzy:
Την έκανα και εγώ 12-13 φορές το τετράγωνο γύρω - γύρω αποζαλίστηκε και την άφησα έξω από μια κάβα !!! :lol: :lol: :lol:
Αυτή σε πόσες σακούλες αντιστοιχεί ;;;
:confused: :confused: :confused:
Εμένα πάλι μου είχε κάτσικωθεί μια Δανέζα ντίρλα και ήθελε σώνει και ντε να την πάω βόλτα !!!:eyepop: :hypnotize :dizzy:
Την έκανα και εγώ 12-13 φορές το τετράγωνο γύρω - γύρω αποζαλίστηκε και την άφησα έξω από μια κάβα !!! :lol: :lol: :lol:
Αυτή σε πόσες σακούλες αντιστοιχεί ;;;
:confused: :confused: :confused: apla xxaneis..giati ego pao dikabalo sto super..krataei ayti polles sakoyles ego arketes sta xeria..kai perasmenes kai sta manitaria..
...:smokin:
hidefnick
19/06/2009, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Οχι και να ειρωνευομαστε τα προτυπα του μοτοσυκλετισμου.Αντε γιατι εχω και τα νευρα μου απο οκτω χρονων.:rotflmao:
10 χρόννια νεύρα έχεις ρε?:D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
10 χρόννια νεύρα έχεις ρε?:D :D :D
11 ειναι μην κλεβουμε.:rotflmao: :beer:
blueangel
19/06/2009, 15:36
Καλά έχουμε χάσει την μπάλα εντελώς σήμερα -έχε χάρη που οδηγούσα αλλιώς θα το βγαζα φωτό με το κινητό και θα σας το πόσταρα- είδα στα στενά της Καλλιθέας ένα μεσήλικο ζευγάρι γύρω στα 60 με τον τυπάκο να οδηγεί ένα σκουτεράκι και νάχει πίσω του την κυρά στα ίδια περίπου χρόνια η οποία με το ένα χέρι να τον κρατά από τη μέση και με το άλλο...ΜΑΝΤΕΨΤΕ.........
.......Να κρατά το καρότσι της λαικής τίνγκα στο εμπόρευμα με τις σακούλες και υπο κλίση 40ο να το σέρνει κουτρουβαλώντας πίσω από τη μηχανή!!!:look: :uplate: :uplate: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a47:
Λεωνίδας
19/06/2009, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Καλά έχουμε χάσει την μπάλα εντελώς σήμερα -έχε χάρη που οδηγούσα αλλιώς θα το βγαζα φωτό με το κινητό και θα σας το πόσταρα- είδα στα στενά της Καλλιθέας ένα μεσήλικο ζευγάρι γύρω στα 60 με τον τυπάκο να οδηγεί ένα σκουτεράκι και νάχει πίσω του την κυρά στα ίδια περίπου χρόνια η οποία με το ένα χέρι να τον κρατά από τη μέση και με το άλλο...ΜΑΝΤΕΨΤΕ.........
.......Να κρατά το καρότσι της λαικής τίνγκα στο εμπόρευμα με τις σακούλες και υπο κλίση 40ο να το σέρνει κουτρουβαλώντας πίσω από τη μηχανή!!!:look: :uplate: :uplate: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a47: έτσι...?
166482
blueangel
19/06/2009, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
έτσι...?
Οχι καμία σχέση αυτή τόχει κανονικά η κυριούλα το κράταγε υπό κλίση 40 μοιρών γυρτό το καρότσι με το χέρι της να κρέμεται στο πίσω μέρος του σκούτερ!!!:lol: :hypnotize :rotflmao:
apla xxaneis..giati ego pao dikabalo sto super..krataei ayti polles sakoyles ego arketes sta xeria..kai perasmenes kai sta manitaria..
...:smokin:
Ναι ;;; Υπεκφεύγεις .............
δε μας απαντάς στα φλέγοντα ερωτήματα .............
α) Πόσες σακκούλες μετράει μια Δανέζα ντίρλα !!!
και ............
β) Αν μπορεί να μετράει οποιοδήποτε σκορ όταν, κύριε , αγωνίζεστε με νοθεία, κόλπα και ντοπάρισμα !!!
γ) Τι ακριβώς μανιτάρια είναι αυτά ;;;P&G με μακρύ στέλεχος ή κοντό ;;; Κόβεις φαίρινγκ ή απλά βιδώνεις ;;; Είχε παλιόκαιρο τη μέρα που τα φόρεσες ;;;
Αμείλικτα ερωτηματα !!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ............... έπαιρνε μπροστα το αξιόπιστο GDXR ..........;;;;;;;
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ !!!! Στην περίπτωσή σας, κύριε, D από το DIESEL και ουχί S από το SPORT .............
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: