View Full Version : Μπορω να σε φιλοξενησω-Can be hosted in....
Λοιπον επειδη πιστευω οτι για καποιον που θελει να κανει ενα ταξιδι ή μια εκδρομουλα και πολλες φορες γουσταρουμε να την βγαλουμε ψιλοτζαμπε, ξεκιναω ενα θεμα που ο καθενας θα μπορει να βαλει αν διαθετει καποιο χωρο για να φιλοξενησει καποιο συνφορουμιτη ή ταξιδιωτη απο Ελλαδα ή εξωτερικο στο μερος του.
Διατιθεται μονοκατοικια για ενα ή 2 ατομα στην μαγευτικη Αττικη-Αρτεμιδα(λουτσα), μεσω πμ μπορειτε να μου ζητησεται ποιες μερες θελετε, ωστε να κανονισουμε να κανω την διαμονη σας πιο φιλοξενη.
Αν εισαστε ζευγαρι μπορω να παρω και τον πουλο.:lol:
Καλοκαιρακι ειναι ,οποιος διαθετει το χωρο και του αρεσει η Ελληνικη φιλοξενια ,ας ποσταρει εδω.
Ευχαριστω! :beer:
sapila racing
19/06/2009, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αν εισαστε ζευγαρι μπορω να παρω και τον πουλο.:lol:
Καλοκαιρακι ειναι ,οποιος διαθετει το χωρο και του αρεσει η Ελληνικη φιλοξενια ,ας ποσταρει εδω.
Ευχαριστω! :beer:
Aν τελικά πάρεις τον πούλο, είσαι καλεσμένος στο χωριό μου τον Αύγουστο, πάρε και τον μικρό! :wave2:
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλη ιδεα.
Υπαρχει βεβαια και ενα site/forum το couchsurfing.com μεσου του οποιου γινονται τετοια νταλαβερια.
καλη ιδεα αλλα
να προσέχετε απο ποιους προσφέρεται το σπιτι και που ειναι :smokin:
zephyr1 ντροπή ρε μλκ, ετσι πας να βγαλεις κατασταση????
ανάγκη τεχνας κατεργάζεται:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα το βραδι στο ΔΣ ρε χαμενε
LOUKILOUK
19/06/2009, 16:40
καλη ιδεα ρε φιλαρακι...πολυ καλη κινηση...δυστυχως για φετος το καλοκαιρι ειμαι σχεδον πληρης...αλλα απο φθινωπορο μερια και μετα κατι θα γινει...αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω...
syros island:winka:
:wave2:
blueangel
19/06/2009, 16:44
Εξαιρετική ιδέα φίλε μου!!!Και μακάρι να επεκταθεί γενικώτερα και να υπάρχουν προτάσεις και από αλλα παιδιά:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και Ηράκλειο (10χλμ έξω για την ακρίβεια) όποιος θέλει το συζητάμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Και Ηράκλειο (10χλμ έξω για την ακρίβεια) όποιος θέλει το συζητάμε...
:beer: :beer: :beer:
Και Κρήτη εδώ!!!
Χωράφια άπειρα λέμε !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όποιος έιναι πμ και θα πράξω αναλόγως, φιλάκια :blush:
zephyr1 αν ήσουν Αθήνα θα τιμούσα τον καναπέ σου τώρα που θα ανέβω για δουλειές :) :)
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
zephyr1 αν ήσουν Αθήνα θα τιμούσα τον καναπέ σου τώρα που θα ανέβω για δουλειές :) :)
:beer: :beer:
Φιλαρακι Αθηνα ειμαι ,απλα 30 χλμ. εξω, κοντα σε θαλασσα ,25 λεπτα απο Αθηνα, αν θελεις πες μου.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Και Κρήτη εδώ!!!
Χωράφια άπειρα λέμε !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όποιος έιναι πμ και θα πράξω αναλόγως, φιλάκια :blush:
Καλα ρε συ , σε ολη την Κρητη μενεις?:confused:
Γινεται ρε λιγο συγκεκριμενοι, νομιζω οτι μπορει να βγη καλη φαση.
:beer: :wave2: :beer:
fantacid
19/06/2009, 20:27
ενδιαφερομαι για δυο ατομα σε σπιτι στη βαρκελωνη
πμ μονο σοβαρες προτασεις!
:smokin:
Uriah Heep
20/06/2009, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ενδιαφερομαι για δυο ατομα σε σπιτι στη βαρκελωνη
πμ μονο σοβαρες προτασεις!
:smokin:
...με batler και V.I.P service, ή χωρίς?
:beer: :beer: :beer:
Καλα ρε συ , σε ολη την Κρητη μενεις?:confused:
Γινεται ρε λιγο συγκεκριμενοι, νομιζω οτι μπορει να βγη καλη φαση.
:beer: :wave2: :beer:
Ηράκλειο βασικά :wave2:
Akatanomastos
20/06/2009, 12:23
ενδιαφερομε για διανυκτερευση στην θεσσαλονικη για ενα βραδυ καθως πηγαινω αλεξανδρουπολη. Αυτο θα συμβει γυρω στις 10 ιουλιου.
Αν δεν παιζει αποθηκη ή οτιδηποτε να με χωσετε, τουλαχιστον προτεινετε κανα καλο καμπινγκ με θεα στα αστερια:D
Λιαν συντομως (ελπιζω) αναπαλαιωνεται σπιτι στη Στρωμη στην καρδια του δασους με θεα την Παλιοχωρα και με μπολικα μονοπατια για εξερευνηση.Αμα ειστε ζευγαρι (που λεει και ο ζεφυρος) μπορει ο αντρας να παρει και το μπουλο.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ενδιαφερομε για διανυκτερευση στην θεσσαλονικη για ενα βραδυ καθως πηγαινω αλεξανδρουπολη. Αυτο θα συμβει γυρω στις 10 ιουλιου.
Αν δεν παιζει αποθηκη ή οτιδηποτε να με χωσετε, τουλαχιστον προτεινετε κανα καλο καμπινγκ με θεα στα αστερια:D
ισως μπορεσω να κανω κατι για σενα. εχω 1 μεγαλο σπιτι αδειο εδω και κατι μηνες αλλα ειναι λιγο βρωμικο. καθαρα σεντονια κ τρεχουμενο νερο εχει παντως:D
α και καγκελοπορτα στο παρκινγκ οποτε μηχανες κ αυτοκινητα θαναι σιγουρα ασφαλη
Akatanomastos
21/06/2009, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
ισως μπορεσω να κανω κατι για σενα. εχω 1 μεγαλο σπιτι αδειο εδω και κατι μηνες αλλα ειναι λιγο βρωμικο. καθαρα σεντονια κ τρεχουμενο νερο εχει παντως:D
α και καγκελοπορτα στο παρκινγκ οποτε μηχανες κ αυτοκινητα θαναι σιγουρα ασφαλη
ωραια φιλε μου! ευχαριστω..
παντως και σπιτι να μην παιζει, θα βοηθουσε να μου συστησεις ενα καμπινγκ να την βγαλω
:D (ισως και καλητερα ετσι, μην μπαινεις σε φασαριες):wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ωραια φιλε μου! ευχαριστω..
παντως και σπιτι να μην παιζει, θα βοηθουσε να μου συστησεις ενα καμπινγκ να την βγαλω
:D (ισως και καλητερα ετσι, μην μπαινεις σε φασαριες):wave2:
καμπινγκ μεσα στη θεσσαλονικη δν ξερω ισως αυτο στην επανωμη
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λιαν συντομως (ελπιζω) αναπαλαιωνεται σπιτι στη Στρωμη στην καρδια του δασους με θεα την Παλιοχωρα και με μπολικα μονοπατια για εξερευνηση.Αμα ειστε ζευγαρι (που λεει και ο ζεφυρος) μπορει ο αντρας να παρει και το μπουλο.:lol:
Να σε πω?
Με την βρωμα στο αβαταρ σου παιζει τπτ?:confused:
Να σε πω?
Με την βρωμα στο αβαταρ σου παιζει τπτ?:confused:
Οικιακη βοηθος:a021:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οικιακη βοηθος:a021:
Καλυτερα γούδα!:a31: