View Full Version : Κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας
BELZEBOYLIS
19/06/2009, 13:24
.....Μη χειρότερα... (http://www.tvxs.gr/v14556#t)
castoras
19/06/2009, 13:38
ΖΩΑ:mad:
alximistis
19/06/2009, 13:48
χειρότερα... τα ζώα δεν κάνουν ποτέ έτσι! τα ζώα δεν εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των άλλων ζώων... κρίμα τα χρόνια-αιώνες παιδίας και πολιτισμού που έχουμε... :( :( :(
filipp0s
19/06/2009, 14:06
έχει "προϊστορία" η Μανωλαδα με τους εργατες φραουλας :sick: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
έχει "προϊστορία" η Μανωλαδα με τους εργατες φραουλες :sick: :sick: Eκεί ηταν αυτοί οι υψηλόμισθοι? :sick:
PortisHead
19/06/2009, 14:14
Πυργιώτες παιδι μου.
:lol: :lol: :lol:
africanos31
19/06/2009, 14:31
ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.......ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ :a016: :a016:
makis206
19/06/2009, 14:31
:yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
ΖΩΑ:mad: :nono: :nono: :nono:
Ζωα με ρουχα:evil: :evil: :evil:
hidefnick
19/06/2009, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Πυργιώτες παιδι μου.
:lol: :lol: :lol:
Ετσι :mad:
devil's animal
19/06/2009, 15:09
απαιδευτοι, αγραμματοι, αξεστοι, ανηθικοι.
:mad: :mad:
blueangel
19/06/2009, 15:13
Ανθρωπόμορφα κτήνη!!!:evil: :evil: :evil: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
κρίμα τα χρόνια-αιώνες παιδίας και πολιτισμού που έχουμε... :( :( :(
:nono:
οχι ολοι !!
ευτυχώς υπάρχει μαγιά
οσοι νιώθουν οτι δεν ανήκουν σε αυτήν την συνομοταξία, των ανθρώπων-ζωων, αυτών που έχουν ξεφύγει απο την Ανθρώπινη πλευρά και υποταχτικοί της θυρευση του χρήματος γίνανε, οσοι δεν θελουν να τους μπερδεύουν με "αυτους"
φωναχτε
διαμαρτυρηθείτε
οχι μονο τωρα
οχι μονο σημερα
οχι μονο εδω
ΠΑΝΤΟΥ!!
στον εργασιακό σας χώρο
στο σπίτι σας
στην παρέα σας
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
να μαθευτεί οτι υπάρχουν και Άνθρωποι σε αυτον τον τοπο και οχι μονο υπάνθρωποι.
καντε να ντρέπονται οσοι οχι μονο πράττουν αλλα και οσοι ΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ετσι!!!
μπας και η μαγιά πιάσει τοπο!!
μπας και πνιξουμε το φιδακι που βγήκε
γιατι αν δεν το εχεται παρει χαμπάρι
το αυγό εκκολάφτηκε :(
BELZEBOYLIS
19/06/2009, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:nono:
οχι ολοι !!
ευτυχώς υπάρχει μαγιά
οσοι νιώθουν οτι δεν ανήκουν σε αυτήν την συνομοταξία, των ανθρώπων-ζωων, αυτών που έχουν ξεφύγει απο την Ανθρώπινη πλευρά και υποταχτικοί της θυρευση του χρήματος γίνανε, οσοι δεν θελουν να τους μπερδεύουν με "αυτους"
φωναχτε
διαμαρτυρηθείτε
οχι μονο τωρα
οχι μονο σημερα
οχι μονο εδω
ΠΑΝΤΟΥ!!
στον εργασιακό σας χώρο
στο σπίτι σας
στην παρέα σας
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
να μαθευτεί οτι υπάρχουν και Άνθρωποι σε αυτον τον τοπο και οχι μονο υπάνθρωποι.
καντε να ντρέπονται οσοι οχι μονο πράττουν αλλα και οσοι ΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ετσι!!!
μπας και η μαγιά πιάσει τοπο!!
μπας και πνιξουμε το φιδακι που βγήκε
γιατι αν δεν το εχεται παρει χαμπάρι
το αυγό εκκολάφτηκε :(
Το αυγό εκκολάφτηκε με την αποχή μας και την απουσία μας ....
frappe rider
19/06/2009, 20:43
Ρε μάγκες κάνετε σα παρθένες μαθήτριες.Λες και δεν ξέρετε πως λειτουργεί η ελληνική επαρχία και ειδικά τα χωριά σε ορισμένες περιοχές.Πριν λίγο καιρό ένας άλλος μπουρτζόβλαχος δε σκότωσε 5 ανθρώπους επειδή του πάτησαν τα χωράφια έξω από το Αγρίνιο ? Δεν λέω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο αλλά υπάρχει και ένα ποσοστό βλαμένων.Και μετά μιλάμε για παιδία,πολιτισμό,αυγά του φιδιού και άλλα τέτοια όμορφα.Ωραία είναι να τα λέμε στη ζεστασιά της πρωτεύουσας.
LsKostas
19/06/2009, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Ρε μάγκες κάνετε σα παρθένες μαθήτριες.Λες και δεν ξέρετε πως λειτουργεί η ελληνική επαρχία και ειδικά τα χωριά σε ορισμένες περιοχές.Πριν λίγο καιρό ένας άλλος μπουρτζόβλαχος δε σκότωσε 5 ανθρώπους επειδή του πάτησαν τα χωράφια έξω από το Αγρίνιο ? Δεν λέω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο αλλά υπάρχει και ένα ποσοστό βλαμένων.Και μετά μιλάμε για παιδία,πολιτισμό,αυγά του φιδιού και άλλα τέτοια όμορφα.Ωραία είναι να τα λέμε στη ζεστασιά της πρωτεύουσας.
φερε μου τους παρθενους μπουρτζοβλαχους να τους εξηγησω την ζεστασια της πρωτευουσας.
Καλα ... νοιωθεις ?
frappe rider
19/06/2009, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
φερε μου τους παρθενους μπουρτζοβλαχους να τους εξηγησω την ζεστασια της πρωτευουσας.
Καλα ... νοιωθεις ?
Ωπα ρε μεγάλε σιγά πάρτο αλλιώς θα βρείς
μην τους εξισώνουμε όλους όμως
δυο μαλάκες την είδαν σερίφηδες αλλά οι υπόλοιποι στο χωριό φώναξαν την αστυνομία
Να μην ξεχνάμε , βέβαια , και τα διάφορα «ευγενή» ποστ που γράφονται κατά καιρούς στο φορουμ:
«Άμα πιάσω τον κλεφτή θα του σπάσω τα κοκάλα…»
«Γιατί δεν τον γ@μησεσ τον π@υστη που πήγε να σε τρακάρει…»
«λέω να πάμε να του σπάσουμε το μαγαζί που μας πούλησε «σαπιο» πράγμα…»
και άλλα ωραία ….που γράφονται από πολλούς σε ΟΛΗ την Ελληνική επικράτεια
Η «μανολαδα» και το «αυγό του φιδιού» καμία φορά είναι μεταξύ των αυτιών μας ….
:rolleyes:
Firestorm
19/06/2009, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.......ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ :a016: :a016:
Nα χαρω εγω δημοκρατη που ηρθε να υπερασπιστει και τους αδυναμους!!
Δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι εισαι χειροτερος απο αυτους που καταγγελεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Να μην ξεχνάμε , βέβαια , και τα διάφορα «ευγενή» ποστ που γράφονται κατά καιρούς στο φορουμ:
«Άμα πιάσω τον κλεφτή θα του σπάσω τα κοκάλα…»
«Γιατί δεν τον γ@μησεσ τον π@υστη που πήγε να σε τρακάρει…»
«λέω να πάμε να του σπάσουμε το μαγαζί που μας πούλησε «σαπιο» πράγμα…»
και άλλα ωραία ….που γράφονται από πολλούς σε ΟΛΗ την Ελληνική επικράτεια
Η «μανολαδα» και το «αυγό του φιδιού» καμία φορά είναι μεταξύ των αυτιών μας ….
ναι ρε φιλε αλλα αλλο ο ξυλοδαρμος και αλλο ο βασανισμος να μην τρλαθουμε εκτος και αν εισαι αγιος. εδω μιλαμε για ζωα
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
ναι ρε φιλε αλλα αλλο ο ξυλοδαρμος και αλλο ο βασανισμος να μην τρλαθουμε εκτος και αν εισαι αγιος. εδω μιλαμε για ζωα
Χμμμμ…μάλιστα..
Κάτσε , γιατί εδώ στον «παράδεισο» αλλιώς μας τα έμαθε ο Άγιος Πέτρος
Σωματικός Βασανισμός = Προσπαθώ να προκαλέσω αφόρητους πόνους στο θύμα μου χρησιμοποιώντας την σωματική μου δύναμη ή και διάφορα αλλά μέσα (μηχανάκια , ηλεκτροσόκ , ρόπαλα , βελόνες , τσιγάρα κ.λ.π)
Ξυλοδαρμός = Προσπαθώ να προκαλέσω δυνατά κτυπήματα στο θύμα μου χρησιμοποιώντας την σωματική μου δύναμη (και καμιά σιδερογροθιά ή ρόπαλο δεν θα πάει χαμένο).
Τώρα , άμα σε ξυλοδερνει ο Ταισον , μάλλον καλύτερα να σε βασανίζουνε…
:hypnotize
οκ ναι αν ηταν ο ταισον καλυτερα να με γαμαγανε!:)
ναι ρε φιλε αλλα αλλο ο ξυλοδαρμος και αλλο ο βασανισμος
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Ρε μάγκες κάνετε σα παρθένες μαθήτριες.Λες και δεν ξέρετε πως λειτουργεί η ελληνική επαρχία
εδω έχουμε δλδ μια απόπειρα αθώωσης γιατι
1ον ειναι άλλος ο πονος του ξυλοδαρμού και αλλος του βασανισμού
και 2ον επειδή ετσι συνηθίζεται στην επαρχεία
μπράβο ρε μαγκες
το οτι κάνουμε κακο σε έναν ανήμπορο άνθρωπο, εχει ελαφρυντικά, ανάλογα σε πια ΠΕΡΙΟΧΉ το κάνουμε και με τι ΤΡΌΠΟ το κάνουμε.
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
μπραβο
αντε με το καλο και στην πυρά ή στην γκιλοτίνα :(
ΥΓ υπάρχει και η νύχτα των κρυστάλλων!! μην το χάσουμε εχει τζερτζελο
εδω μιλαμε για ζωα
δημοσιογραφος εισαι?
πάντως αν προσέξατε όταν πήγαν και τους τέσσερις στο τμήμα έγινε αυτό που έπρεπε
κατηγορία για ζωοκλοπή στους μεν
κατηγορία για σωματικές βλάβες (και κάτι άλλα που δεν τα συγκράτησα) στους δε
και ό,τι πουν οι αρμόδιες αρχές
BELZEBOYLIS
22/06/2009, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
πάντως αν προσέξατε όταν πήγαν και τους τέσσερις στο τμήμα έγινε αυτό που έπρεπε
κατηγορία για ζωοκλοπή στους μεν
κατηγορία για σωματικές βλάβες (και κάτι άλλα που δεν τα συγκράτησα) στους δε
και ό,τι πουν οι αρμόδιες αρχές
για τους μεν κακούργημα και για τους δε πλημμέλημα.....βγήκε η απόφαση !
........Να χαιρόμαστε το νέο μουσείο μας
africanos31
22/06/2009, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
Nα χαρω εγω δημοκρατη που ηρθε να υπερασπιστει και τους αδυναμους!!
Δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι εισαι χειροτερος απο αυτους που καταγγελεις.
Με τετοια γουρουνια ειμαι πολυ χειροτερος.....βια στη βια των αφεντικων :a016: :a016:
thou-vou
22/06/2009, 11:23
κατηγορία για ζωοκλοπή μετά από βασανισμό δημόσιο... tre bien, tre bien...
φαντάζεστε πακιστανό να χαστούκιζε -απλά- δημόσια ενα "ντόπιο" παληκάρι έτσι? Πόσοι θα "έπερναν" την αστυνομία και πόσοι θα συμμετείχαν σε λιντσάρισμα από τους ντόπιους?
Firestorm
22/06/2009, 12:46
Με τετοια γουρουνια ειμαι πολυ χειροτερος.....βια στη βια των αφεντικων :a016: :a016:
Δεν βλεπω να εχεις καμια διαφορα απο αυτους που καταγγελεις!
Τα ιδια θα ελεγαν και αυτοι για σενα,ειστε το ιδιο φασιστες αλλα με αλλο χρωμα..
BELZEBOYLIS
22/06/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
κατηγορία για ζωοκλοπή μετά από βασανισμό δημόσιο... tre bien, tre bien...
φαντάζεστε πακιστανό να χαστούκιζε -απλά- δημόσια ενα "ντόπιο" παληκάρι έτσι? Πόσοι θα "έπερναν" την αστυνομία και πόσοι θα συμμετείχαν σε λιντσάρισμα από τους ντόπιους?
μόνο???? Θα ξεκινάγαμε να καταλάβουμε το Πακιστάν .....αρκεί να το βρίσκαμε στον χάρτη !!!!:lol: :wave2:
africanos31
22/06/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Firestorm
Δεν βλεπω να εχεις καμια διαφορα απο αυτους που καταγγελεις!
Τα ιδια θα ελεγαν και αυτοι για σενα,ειστε το ιδιο φασιστες αλλα με αλλο χρωμα..
ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ........ΤΑ ''ΖΩΑ'' ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ''ΘΥΜΑΤΩΝ'' ΤΟΥΣ...... :D
Ενας Παπαδοπουλος θα μας σωσει.
Αν παρει μαζι του στον ταφο του και τα σταγονιδια που εχουν γινει βουρκος.:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
για τους μεν κακούργημα και για τους δε πλημμέλημα.....βγήκε η απόφαση !
........Να χαιρόμαστε το νέο μουσείο μας
και κλεισαμε και την υποθεση κουνεβα .............. να το χαιρομαστε !
δε ξερω αν νοιωθω περισσοτερο οργη η θλιψη
Εικόνες ωμής βίας με θύματα ανθρώπους που θέλησαν να ζήσουν στην Ηλεία το όνειρο, που είδαν τη Νέα Μανωλάδα ως ‘Γη της Επαγγελίας’ και όμως έμελε να βρουν απάνθρωπη τιμωρία.
Ρε είστε σοβαροί?
Ποιό όνειρο ρε και ποιά γή της επαγγελίας?
Δεν τους έκλεψαν?
Οι κακόμοιροι και ανήμποροι μετανάστες.
Αυτό είναι το όνειρο τους να έρθουν στην Ελλάδα να κλέβουν?
Στην περιοχή μου έχουν ρημάξει όλα τα σπίτια οι αλλοδαποί, μου έχουν κλέψει 5.000 μέσα από το σπίτι μου!
Καλά τους έκαναν, ξύλο και πάλι ξύλο.
Θα πάνε τώρα να ξανακλέψουν πάλι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από KiNG-R!
Ρε είστε σοβαροί?
Δεν τους έκλεψαν?
Στην περιοχή μου έχουν ρημάξει όλα τα σπίτια οι αλλοδαποί, μου έχουν κλέψει 5.000 μέσα από το σπίτι μου!
Εσυ τους δικασες και τους καταδικασες στο φτερο.Αν ησουν μπροστα και τους ειδες να κλεβουν να πας στην αστυνομια για καταθεση.Γεμισαμε μαγκια εδω μεσα.Ξυλο και παλι ξυλο.Ωπα ρε Σταλονε και η δικαιοσυνη γιατι υπαρχει?Η αστυνομια τι κανει?
Θεωρώ ότι μασάμε και αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να λέμε πολύ διαφορετικά πράγματα.
Η κλοπή είναι αδίκημα, όπως η πρόκληση σωματικών βλαβών, πολύ δε περισσότερο ο βασανισμός ενός ανθρώπου....
Προσωπικά δεν εξετάζω αν ήταν αλβανοί, αφρικανοί ή πακιστανοί.
Για μένα ήταν συνάνθρωποι.
Τους τσίμπησαν κάποιοι κατά την διάρκεια μιάς κλοπής, και αν πέφτανε 5 χαστούκια μέχρι να έλθει η αστυνομία, θα το καταλάβαινα.
Τους βασανισμούς και τα ρέστα δεν τα χωράει το μικρό μου μυαλό.
Ακόμη και την απλή σωματική βλάβη, όμως, ενώ την καταδικάζω, ξέρω πολύ καλά τι θα έκανα αν ένα βράδυ έβλεπα παραβιασμένη την πόρτα του γκαράζ μου και δυό τύπους να σέρνουν ένα -οποιοδήποτε- μηχανάκι μου στο πλησιέστερο φορτηγάκι...
Και ενώ όλοι σας είστε κατά της βίας, για κάποιο λόγο -ανεξήγητο ίσως- ξέρω πώς θα αντιδρούσατε στην ίδια περίπτωση....
πόσο δίκιο έχεις... μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτογνωσία.:wave2::lol:
δυστυχώς όμως συνεχίζοντας σε αυτό το τέμπο δεν θα την γλυτώσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εσυ τους δικασες και τους καταδικασες στο φτερο.Αν ησουν μπροστα και τους ειδες να κλεβουν να πας στην αστυνομια για καταθεση.Γεμισαμε μαγκια εδω μεσα.Ξυλο και παλι ξυλο.Ωπα ρε Σταλονε και η δικαιοσυνη γιατι υπαρχει?Η αστυνομια τι κανει?
Οκ όταν δεις εσύ κάποιον να σου κλέβει τη μηχανή ΜΗΝ κάνεις τπτ, άστον να στην πάρει και μετά πήγαινε στην αστυνομία για κατάθεση και άμα η αστυνομία και η δικαιοσύνη βρει άκρη μετά έλα πες το μας.
Όσο βρήκαν και αυτούς μου με έκλεψαν και μου επέστρεψαν τα 5.000.
Είστε μερικοί για καρπαζιές.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
africanos31
22/06/2009, 16:47
Ρε είστε σοβαροί?
Δεν τους έκλεψαν?
Nai ρε που στελνει στρατο κατοχης η Ελλαδα στο Ιρακ και Αφγανισταν και φυλανε τις παπαρουνες(μετα τους ταλιμπαν που εκτελεσαν τους εμπορους κοκας,τωρα ειναι 2η στη παραγωγη στο ΚΟΣΜΟ με τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!
ΠΙΠΕΣ στο Θειο Σαμ κανουν...να γυρισουν τα 10.000.000 των ελληνων μεταναστων στην ελλαδα και μετα να φυγουν αυτοι.....
οτι και να λες σε 30 χρονια οι μεταναστες θα ειναι το 1/3 των ελληνων (και αθτης της 2ης γενιας ή 3ης...) αφου αθτοι κανουν παιδια...
Φυσικα τωρα δεν θα τους κλεψουν παλι....την επομενη θα τοθς κοψουν το λαιμο.....
Και επειδη εισαι και ασχετος οι Βοθλγαροι και ρουμανοι που ειναι στην ΕΕ θα γεμισουν την ελλαδα πια.....ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ :wave2: (ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25% ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)
Άσχετος είσαι εσύ! και φαίνεται από τις ασυναρτησίες αυτά που γράφεις.
Οκ όταν δεις εσύ κάποιον να σου κλέβει τη μηχανή ΜΗΝ κάνεις τπτ, άστον να στην πάρει και μετά πήγαινε στην αστυνομία για κατάθεση και άμα η αστυνομία και η δικαιοσύνη βρει άκρη μετά έλα πες το μας.
Όσο βρήκαν και αυτούς μου με έκλεψαν και μου επέστρεψαν τα 5.000.
Είστε μερικοί για καρπαζιές.
οταν γιατι λιποθυμώντας απο την δίψα, μπεις στην αυλή μου να πιεις λιγο νερό απο το λάστιχο,
και ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ
μην παραπονεθείς που θα σου σπάζω τα κόκαλα σιγα σιγα για να αργήσουν να τελειώσουν.
οταν θα σε δω διπλα απο την μηχανή μου, που μολις της έχουν κλέψει τα τελικά, να κοιτάς γιατί τις λείπουν, κρατώντας το κλειδί που έχουν ξεχάσει οι κλέφτες,και που σήκωσες ασυναίσθητα για να δεις τι είναι,
μην παραπονεθείς που θα σου σπάζω τα κόκαλα σιγα σιγα για να αργήσουν να τελειώσουν.
οταν περάσεις ΔΙΠΛΑ απο την Χ περιουσία μου,
οταν θα κανεις ενα λαθος τελος παντων και ΦΑΝΕΙΣ παρανομος
γιατι ΘΕΛΕΙΣ να μην σε δικάσουν, αλλα να εφαρμόσω την τιμωρία που ΕΓΩ πιστεύω οτι σου αξίζει.
και αν δεν εισαι εσύ ο φταίχτης θα σου πω ενα συγνώμη βρε αδελφέ και παλι φιλοι θα'μαστε.
άλλωστε οι νομοι η ανθρωπιά και η ηθική ειναι για της αδελφές
οι αντρες καθαρίζουν μονοι τους:D
:a28: .
Κουλάρετε με τους χαρακτηρισμούς
africanos31
22/06/2009, 17:01
POIA DEN EINAI ALHUEIA ΡΕΕΕΕΕΕΕ?
ΚΑΙ ΤΟ ''reportaz χωρις συνορα'' και TO BBC απο το κεφαλι τους τα βγαζουν??? και ο ελληνικος στρατος κατοχης στην Καμπουλ? μονο οι Αμερικανοι ειναι στρατος κατοχης? Οσοι ειναι συμμαχοι τους εκει δεν ειναι?
Ουστ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ :yuck: :yuck: ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
Πιστευω πως κάνετε καποιοι ένα λάθος... εξισώνετε τον ανθρωπο που κλέβει επειδή δεν έχει να φάει, κι αυτο συμβαίνει γιατι Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ και μονο φταίει γι' αυτο, με το τσογλάνι που παει να σου φάει το μηχανακι, για να φύγει για ανταλλακτικά.
ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος δεν εφυγε απο τη χώρα του για να παει αλλού να κλέψει.
@ KiNG-R!
Αμα έγραφα εδω πέρα τι σκέφτηκα για σένα όταν διάβασα το ποστ σου, θα έτρωγα το μπαν σε χρόνο dt...
Ας πω μόνο ότι σου ευχομαι ... ας το, και με αυτο μπαν θα φαω...:yuck:
οταν γιατι λιποθυμώντας απο την δίψα, μπεις στην αυλή μου να πιεις λιγο νερό απο το λάστιχο,
οταν θα σε δω διπλα απο την μηχανή μου, που μολις της έχουν κλέψει τα τελικά, να κοιτάς γιατί τις λείπουν, κρατώντας το κλειδί που έχουν ξεχάσει οι κλέφτες,και που σήκωσες ασυναίσθητα για να δεις τι είναι,
οταν περάσεις ΔΙΠΛΑ απο την Χ περιουσία μου,
οταν θα κανεις ενα λαθος τελος παντων και ΦΑΝΕΙΣ παρανομος
γιατι ΘΕΛΕΙΣ να μην σε δικάσουν, αλλα να εφαρμόσω την τιμωρία που ΕΓΩ πιστεύω οτι σου αξίζει.
και αν δεν εισαι εσύ ο φταίχτης θα σου πω ενα συγνώμη βρε αδελφέ και παλι φιλοι θα'μαστε.
άλλωστε οι νομοι η ανθρωπιά και η ηθική ειναι για της αδελφές
οι αντρες καθαρίζουν μονοι τους:D
Άμα και άμα.Εδώ έχουμε ένα γεγονός οι τύποι έκλεψαν και γύρισαν για να ξανακλέψουν.
Στην χώρα μας είναι επιβεβαιωμένο ότι η αστυνομία τα παίρνει(θυμηθείτε το αλισβερίσι στην Κρήτη του διευθυντή με τους εμπόρους ναρκωτικών), η δικαιοσήνη τα παίρνει(το παραδικαστικό ζει και βασιλεύει),τα σωφρονιστικά καταστήματα μόνο δεν σωφρονίζουν, τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί.
Οι πολιτικοί μας έχουν κατακλέψει,πήγε ποτέ κανένας φυλακή?
Αλλά πρέπει να κατακρίνουμε και να τιμωρήσουμε οι δύο αμόρφωτους τσοπάνηδες που πιάσανε επ' αυτοφόρω 3 αλλοδαπούς να κλέβουν τα πρόβατά τους και τους ρίξανε και μερικές.
Καλά τους κάναν και επιμένω σε αυτό.
POIA DEN EINAI ALHUEIA ΡΕΕΕΕΕΕΕ?
ΚΑΙ ΤΟ ''reportaz χωρις συνορα'' και TO BBC απο το κεφαλι τους τα βγαζουν??? και ο ελληνικος στρατος κατοχης στην Καμπουλ? μονο οι Αμερικανοι ειναι στρατος κατοχης? Οσοι ειναι συμμαχοι τους εκει δεν ειναι?
Ουστ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ :yuck: :yuck: ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
Καλά εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Πιστευω πως κάνετε καποιοι ένα λάθος... εξισώνετε τον ανθρωπο που κλέβει επειδή δεν έχει να φάει, κι αυτο συμβαίνει γιατι Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ και μονο φταίει γι' αυτο, με το τσογλάνι που παει να σου φάει το μηχανακι, για να φύγει για ανταλλακτικά.
ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος δεν εφυγε απο τη χώρα του για να παει αλλού να κλέψει.
@ KiNG-R!
Αμα έγραφα εδω πέρα τι σκέφτηκα για σένα όταν διάβασα το ποστ σου, θα έτρωγα το μπαν σε χρόνο dt...
Ας πω μόνο ότι σου ευχομαι ... ας το, και με αυτο μπαν θα φαω...:yuck:
Και επειδή δεν έχει να φάει μπορεί ελεύθερα να κλέβει για να φάει? Να πάει να δουλέψει ρε.
alximistis
22/06/2009, 17:26
Άμα και άμα.Εδώ έχουμε ένα γεγονός οι τύποι έκλεψαν και γύρισαν για να ξανακλέψουν.
Στην χώρα μας είναι επιβεβαιωμένο ότι η αστυνομία τα παίρνει(θυμηθείτε το αλισβερίσι στην Κρήτη του διευθυντή με τους εμπόρους ναρκωτικών), η δικαιοσήνη τα παίρνει(το παραδικαστικό ζει και βασιλεύει),τα σωφρονιστικά καταστήματα μόνο δεν σωφρονίζουν, τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί.
Αλλά πρέπει να κατακρίνουμε και να τιμωρήσουμε οι δύο αμόρφωτους τσοπάνηδες που πιάσανε επ' αυτοφόρω 3 αλλοδαπούς να τους κλέβουν τα πρόβατά τους και τους ρίξανε και μερικές.
Μία όμορφη υπέροχη σαλάτα τα έχεις κάνει!!! Τι σχέση έχει η αστυνομία που τα παίρνει ή πιο σωστά που ΛΕΣ ότι τα παίρνει με τα σωφρονιστικά καταστήματα που δεν σωφρονίζουν τους πολιτικούς που δεν πήγαν φυλακή με τους τσομπάνηδες και τις σφαλιάρες που έριξαν στους κλέφτες;;; Που κολλάνε όλα αυτά;;;;
΄
Για να τελειώνουμε και να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. ΔΕΝ είναι το θέμα οι ψιλές που έριξαν οι τσομπάνηδες! Όλοι ξέρουμε ότι αν πιάναμε έναν κλέφτη το ίδιο θα κάναμε ως πρώτη αντίδραση επομένως να μην λέμε υπερβολές. Οι περισσότεροι εδωμέσα αν όχι όλοι μας αν πιάναμε έναν κλέφτη την στιγμή της πράξης του αυτό θα κάναμε θα τον αρπάζαμε στις γρήγορες. Ειδικά αν έκλεβε τη μοτοσικλέτα μας. Αυτή όμως είναι η μία πλευρά.
Γιατί εδώ το θέμα το ξαναλέμε δεν είναι οι ψιλές. Είναι ότι από τις ψιλές πέρασαν στα βασανιστήρια. Αυτό είναι το ζήτημα. Τους έδειραν και μετά τους γύμνωσαν και τους έδεσαν και τους έκαναν βόλτα στο χωριό. ΑΥτό δεν λέγεται ψιλή ούτε είναι πάνω στον θυμό του άλλου. ΆΛλο το ένα άλλο το άλλο.
Και να με συγχωρείς πολύ δεν ξέρω αν ήταν 2 αγράμματοι τσομπάνηδες αμόρφωτοι κλπ αλλά στην περιοχή ξέρουν πάρα πολύ καλά να εκμεταλλεύονται τόυς ανθρώπους αυτούς κατά το δοκούν έτσι; Και να τους έχουν όπως τους συμφέρει.
Τα περί δικαιοσύνης και αστυνομίας είναι προς απάντηση αυτού :
Κατάλαβες τώρα?
alximistis
22/06/2009, 17:38
Κατάλαβες τώρα?
Δεν είναι θέμα να καταλάβω είναι αυτό που σου είπα. Ότι τα έχεις κάνει έναν υπέροχο αχταρμά όλα μαζί. Τα υπεραπλουστεύεις όλα τα βάζεις όλα μαζί και βγάζεις μία πολύ ωραία σαλάτα. Και στο ξαναλέω. Άσε τις ψιλές δεκτόν όλοι έτσι θα αντιδρούσαμε. Εγώ επειδή είμαι καλό παιδί θα στις κάνω και "χοντρές". ΟΚ θύμωσαν οι άνθρωποι και τους έδειραν εντάξει. Για το βασανισμό θα μας πεις;;;; Αυτό πως εξηγείται;;;;;; Και είναι και αποδεκτό ή αν προτιμάς δικαιολογημένο;;;;
Κατάλαβες τώρα?
Φυσικά. Ονειρεύεσαι οτι είσαι ο δικαστής Dredd. 2 σε 1 :rolleyes:
filipp0s
22/06/2009, 17:44
Και επειδή δεν έχει να φάει μπορεί ελεύθερα να κλέβει για να φάει? Να πάει να δουλέψει ρε.
σωστα. Υπαρχει και η λογική της "νομιμότητας" που λέει δουλεψε σαν σκύλος να μαζεύεις φραουλες, θα ζεις σε παραπηγμα και θα σου δίνω ψίχουλα.σωστα.
αλλα αυτο δε λέγεται κλοπή λέγεται σου δινω εργασία. κι αμα δε σ' αρεσει σε γ@μω κιόλας. Ψαξε λίγο τη παίζει στη μανωλάδα και μετα μιλας. Εκτος αν εχεις χωραφια στην περιοχή οποτε παμε για άλλα :D
1ον οι βασανιστές του είναι οι ίδιοι που του δίνουν είκοσι ευρώ μάυρα, μεροκάματο. Είναι οι εκμεταλλευτες του. Σε μεγάλο βαθμό, για μένα είναι δικαιολογημένος να τους κλέψει.
2ον είναι προφανές ότι ποτέ δεν έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση με αυτούς του ανθρώπους, και δε περνάει απο τη κεφάλα σου ότι μπορεί κάποτε κι εσύ να μην έχεις να φας, γι αυτο και όχι μόνο αδιαφορείς για τα προβλήματα τους, αλλά βγάζεις και ένα μίσος προς αυτούς.
Και σου ξαναλέω ότι κανένας ανθρωπος δεν αφήνει την πατρίδα του και την οικογένειά του για να παει σε μια ξένη χώρα να κλέψει. Η πολιτεία και μονο φταίει για το οτι οι ανθρωποι αυτοι φτάνουν να κλέβουν για να ζήσουν, ή μαλλον να επιβιώσουν.
3ον κρίνω πως δεν έχει νόημα να συνεχίσω σε αυτή τη συζήτηση και ειδικά με το συγκεκριμένο άτομο. Δεν υπαρχει περίπτωση να σκεφτεις ότι μπορεί να κάνεις και λάθος και θα νευριαζω περισσότερο όσο διαβαζω τα ποστ σου. Εξάλλου δεν είναι να τα βάζεις με τη βλακεία...:a31:
Ο βασανισμός είναι ως παραδειγματισμό.
Άμα δεν τους αρέσει εδώ μπορούν να επιστρέψουν στην χώρα τους ή τεσπα να πάνε αλλού δεν του έβαλαν με το ζόρι να δουλεύουν.
filipp0s
22/06/2009, 17:55
Άμα δεν τους αρέσει εδώ μπορούν να επιστρέψουν στην χώρα τους ή τεσπα να πάνε αλλού.
γδυσου να σε παω βόλτα :D
κι αμα δε γουσταρεις θα σε πάω αλλου :D
alximistis
22/06/2009, 17:58
Άμα δεν τους αρέσει εδώ μπορούν να επιστρέψουν στην χώρα τους ή τεσπα να πάνε αλλού δεν του έβαλαν με το ζόρι να δουλεύουν.
΄Καλά οκ απαντάς σε ότι σε ρωτήσαμε και σε ότι σου είπαμε :lol:
έγινες σαφέστατος... αν πάντως έχεις το θάρρος να πάρεις μια ιδέα για το τι μιλάμε και όχι να ακούς μόνο τον εαυτό σου τράβα μια βόλτα από τη Μανωλάδα και μετά... έλα να το ξανασυζητήσουμε. Προς το παρόν τα σέβη μας :(
Αλλά πρέπει να κατακρίνουμε και να τιμωρήσουμε οι δύο αμόρφωτους τσοπάνηδες που πιάσανε επ' αυτοφόρω 3 αλλοδαπούς να κλέβουν τα πρόβατά τους και τους ρίξανε και μερικές.
Ρε φιλε δεν ξερεις να διαβαζεις?Σου ειπα οτι αν εσυ τους ειδες να κλεβουν να πας να δωσεις καταθεση.Γιατι αλλο να λενε δυο τσοπανηδες στη Μανωλαδα οτι δυο μεταναστες τους εκλεψαν τα προβατα κι αλλο να καταδικαζεις εσυ τους μεταναστες απο το πληκτρολογιο σου.Γκεκε?
Aφου λοιπον δεν μπορουμε να τα βαλουμε με αστυνομια πολιτικους και δικαστες,ας πλακωσουμε στο ξυλο κανενα μεταναστη.Η λογικη του παραλογου.
Ρε φιλε δεν ξερεις να διαβαζεις?Σου ειπα οτι αν εσυ τους ειδες να κλεβουν να πας να δωσεις καταθεση.
Ναι το είπες και σου απάντησα σε αυτό ποιο πάνω άμα ήξερες να διαβάζεις θα το έβλεπες.
Γιατι αλλο να λενε δυο τσοπανηδες στη Μανωλαδα οτι δυο μεταναστες τους εκλεψαν τα προβατα κι αλλο να καταδικαζεις εσυ τους μεταναστες απο το πληκτρολογιο σου.Γκεκε?
Οκ οι τσοπάνηδες που ήταν εκεί λένε ψέματα απλά τους έδειραν για χόμπι.
Εγώ δεν καταδίκασα κανέναν, μάθε τι σημαίνει η λέξη και μετά πόσταρε.
Γκεγκέ όταν μιλάς με τους δικού σου.
emiliano
22/06/2009, 18:43
και πιστεύεις εσύ ότι έχει αυτός τις ίδιες δυνατότητες με εσένα να πάει να δουλέψει ή οτι αυτός για κάποιο λόγο έχει λιγότερες ανάγκες από εσένα για να αμοίβετε με ψίχουλα και να μένει σε σταύλους. Αλλα όλους αυτούς που σκέφτονται σαν εσένα εκμεταλεύονται αυτοί που τρώνε με χρυσα κουτάλια που πήραν με τα δικά μας λεφτά, σου πετάνε και το εξιλαστήριο θύμα δηλ. τους μετανάστες να έχεις να λές ότι για όλα αυτοί φταίνε που σου παίρνουν τις δουλειές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και αυτοί τρώνε ανενόχλητοι.Κάτσε λοιπόν εσύ στον καναπέ σου δές την μπαλίτσα σου και κάνε και κάνα καντύλι με το εργαλείο να ισιώσεις. Και πού' σαι στις εκλογές μην ξεχαστείς να πάρεις μπρατσάκια στο μπανάκι.
emiliano
22/06/2009, 18:55
Εγώ δεν καταδίκασα κανέναν, μάθε τι σημαίνει η λέξη και μετά πόσταρε.
Έχεις πεί ίδη ότι τους άξιζε, αν πιστεύεις ότι το σύρσιμο στην άσφαλτο δεν ανταποκρίνεται στη ετυμολογία της λέξης καταδίκη τότε..............:wave2:
emiliano
22/06/2009, 19:04
Ρε είστε σοβαροί?
Αν εσύ νομίζεις οτι αυτοί το βράδι κλέβουν και το πρωί πίνουν μοχίτο στην κουρούτα γιατι αυτό ονειρυόντουσαν πάντα από την μαγευτική Μανωλάδα μάλλον καλά τα λές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
γδυσου να σε παω βόλτα :D
κι αμα δε γουσταρεις θα σε πάω αλλου :D
Ρε Φίλιππα, να βάλω και εγω ενα....."χεράκι"??? :smokin:
απ ότι βλέπω η αυτοδικία και ο βασανισμός σήμερα ειναι in
και θα λύσουν ολα τα προβλήματα μας:evil:
blackrose
22/06/2009, 19:46
Ρε Φίλιππα, να βάλω και εγω ενα....."χεράκι"??? :smokin:
απ ότι βλέπω η αυτοδικία και ο βασανισμός σήμερα ειναι in
και θα λύσουν ολα τα προβλήματα μας:evil:
εχω ενα χωραφακι εξω απο το μαρμαρι πολυ κοντα στην θαλασσα με μπολικο αλατι, μπορουμε να κανονισουμε να παμε εκει την "βολτα",παντα ηθελα να ζησω στον" μεσαιωνα".
δεν θα σας ενοχληση κανεις οπως εκαναν αυτοι οι "ηλιθιοι" στην μανωλιαδα και ειδοποιησαν την αστυνομια!
doctor x
22/06/2009, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Αν εσύ νομίζεις οτι αυτοί το βράδι κλέβουν και το πρωί πίνουν μοχίτο στην κουρούτα γιατι αυτό ονειρυόντουσαν πάντα από την μαγευτική Μανωλάδα μάλλον καλά τα λές.
μπομπες ειναι.....
blackrose
22/06/2009, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
μπομπες ειναι.....
oι 'μπομπες" χρειαζονται, αλλου ομως........... !
blackrose
22/06/2009, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
μπομπες ειναι.....
oι 'μπομπες" χρειαζονται, αλλου ομως........... !
http://www.tvxs.gr/v14770
Στον εισαγγελέα με ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος οδηγήθηκαν οι δύο μετανάστες που βασανίστηκαν από τσιφλικάδες της Μανωλάδας, χωρίς ιατροδικαστική εξέταση, και με τους βασανιστές να κατηγορούνται για πλημμελήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας
Δημοσίευση: 19-06-2009 09:41
Βασανίστηκαν και σύρθηκαν σαν τα ζώα από τις μηχανές των βασανιστών τους, οι οποίοι τους επιδείκνυαν σαν λάφυρο σε όλη τη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Τέσσερις μέρες μετά, οι δύο μετανάστες βρίσκονται ενώπιον του εισαγγελέα, διωκόμενοι για κακουργηματικές πράξεις (ζωοκλοπή από κοινού και απόπειρα ζωοκλοπής). Την ίδια ώρα οι βασανιστές, για τα «κατορθώματά» τους παραπέμπονται για πλημμελήματα.
Τέσσερις μέρες μετά, δεν έχει κινηθεί ακόμα ιατροδικαστής ώστε να αποφανθεί για τα τραύματά τους, με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρξε το σχετικό αίτημα από τους δύο μετανάστες, όταν αυτοί δεν είχαν καν δικηγόρο.
Στο πλευρό των δύο μεταναστών βρίσκονται εκπρόσωποι κομμάτων αλλά και δικηγόροι, που καταγγέλλουν προσπάθεια συγκάλυψης των αποτρόπαιων πράξεων των βασανιστών τσιφλικάδων. Συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας πραγματοποιείσαι το ΠΑΜΕ έξω από τα δικαστήρια της Αμαλιάδας. Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση αναφέρει: «Το κλίμα ρατσισμού και ξενοφοβίας που συνειδητά καλλιεργεί η αντιδραστική πολιτική της Ε.Ε. πλήρωσαν στην περιοχή της Μανωλάδας δύο εργάτες μετανάστες από το Μπανγκλαντές. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση στο πρόβλημα αν και οι Ελληνες εργαζόμενοι και οι αλλοδαποί δεν έχουν μια ζωή με αξιοπρέπεια, ένα μισθό που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες τους και ζουν στην ανασφάλεια για το μεροκάματο».
Η ανακοίνωση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας αναφέρει «Οι καθαρόαιμοι ελληναράδες συνέτριψαν για άλλη μία φορά τους "βαρβάρους"! Βασάνισαν, γελοιοποίησαν, εξευτέλισαν δύο άτυχους μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα για να ζήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο. Για άλλη μία φορά η Ηλεία πρωτοπορεί! Να τους χαιρόμαστε...»
mats8282
22/06/2009, 20:47
Με κατι τετοια ειναι σαν το επισημο κρατος να ανοιγει επισημα την κυνηγετικη περιοδο μεταναστων....
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Με κατι τετοια ειναι σαν το επισημο κρατος να ανοιγει επισημα την κυνηγετικη περιοδο μεταναστων....
:sick:
Ολα κι ολα.Το srx δεν το λερωνω με μεταναστες.Το παπι δεν τραβαει δυο πακιστανους μαζι,το ξυλο με κουραζει...Οποτε απο δω και περα θα τους πυροβολαω αμεσως.
Γιατί δεν θέλουμε να παραδεχθούμε ότι σαν λαός είμαστε ρατσιστές (και αν ενοχλεί η λέξη «ρατσιστές» , θα πω ξενοφοβικοί).
Επίσης , γιατί δεν παραδεχόμαστε ότι και η υπόλοιπη Ευρώπη είναι το ίδιο….
Γιατί δεν βλέπουμε ότι σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν εκλέξει κάτι καραγκιόζηδες (Μπερλουσκονι , Σαρκοζι) που έχουν σαν «σημαία» τους την αναχαίτιση των «βαρβάρων» μεταναστών…
Γιατί δεν βλέπουμε την άνοδο ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ κομμάτων σε ολη την Ευρωπη(όχι μόνο της «light» ακροδεξιάς σαν του ΛΑΟΣ)
Η Ευρώπη έχει «κουλτούρα» , «ανθρωπισμό» κ.λ.π. όταν το πρόβλημα είναι σε άλλη Ήπειρο …όταν είναι μες στο σπίτι της , βγάζει το άγριο και αποκρουστικό πρόσωπο της (κάτι που το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν με καταστροφικά αποτελέσματα)…
Η μανωλαδα θα μπορούσε να είναι ένα διαμέρισμα του Παρισιού , μια πόλη στον Ιταλικό Νότο , μια βιομηχανική περιοχή της Γερμανίας , ένα Ολλανδικό λιμάνι κ.λ.π
:sad:
TOLISTOLAROS
22/06/2009, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Γιατί δεν θέλουμε να παραδεχθούμε ότι σαν λαός είμαστε ρατσιστές (και αν ενοχλεί η λέξη «ρατσιστές» , θα πω ξενοφοβικοί).
Επίσης , γιατί δεν παραδεχόμαστε ότι και η υπόλοιπη Ευρώπη είναι το ίδιο….
Γιατί δεν βλέπουμε ότι σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν εκλέξει κάτι καραγκιόζηδες (Μπερλουσκονι , Σαρκοζι) που έχουν σαν «σημαία» τους την αναχαίτιση των «βαρβάρων» μεταναστών…
Γιατί δεν βλέπουμε την άνοδο ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ κομμάτων σε ολη την Ευρωπη(όχι μόνο της «light» ακροδεξιάς σαν του ΛΑΟΣ)
Η Ευρώπη έχει «κουλτούρα» , «ανθρωπισμό» κ.λ.π. όταν το πρόβλημα είναι σε άλλη Ήπειρο …όταν είναι μες στο σπίτι της , βγάζει το άγριο και αποκρουστικό πρόσωπο της (κάτι που το έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν με καταστροφικά αποτελέσματα)…
Η μανωλαδα θα μπορούσε να είναι ένα διαμέρισμα του Παρισιού , μια πόλη στον Ιταλικό Νότο , μια βιομηχανική περιοχή της Γερμανίας , ένα Ολλανδικό λιμάνι κ.λ.π
:sad:
+++++++++++++
Σε ό,τι αφορά στην περιοχή της Μανωλάδας πέρα απ'το "αρωματικό" δάσος της Στροφυλιάς και την απέραντη παραλία της Καλογριάς να ΄πω ότι δυστυχώς έχει τα κακά που έχουν όλες οι περιοχές που έχουν τις παράνομες δραστηριότητες φανερό καμάρι.
Τώρα αν κατηγορούνται οι λαθρομετανάστες για κακούργημα και τα ΖΩΑ που τους βασάνισαν για πλημμέλημα ο εισαγγελέας είναι για το μπούτσο
BELZEBOYLIS
23/06/2009, 01:13
Ρε σεις τι συζητάτε ? Δέσανε πίσω απο το μηχανάκι τους τους ανθρώπους και τους έσυραν για παραδειγματισμό ως την πλατεία του χωριού!!!!!! Με την υποψία κλοπής !!! Στην αστυνομία δεν ειχε γίνει καμία καταγγελία.... Τους βασάνισαν γιατί και καλά κλέψανε 2 αρνιά....Δηλαδή για να σοκαριστείτε τι περιμένετε να ακούσετε ? Οτι τους κρεμάσανε ανάποδα και τους έγδαραν ζωντανούς ,για ενα κομμάτι ψωμί ??????Που θα φτάσουμε????? ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ρε παιδιά !!!!!
LsKostas
23/06/2009, 01:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ρε παιδιά !!!!!
Γαμησε τα :( ουτε καν αυτο ...
LsKostas
23/06/2009, 01:58
Που εισαι τοσο καιρο king-r ? ΕΙΣΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ, ΜΕΙΝΕ :yuck:
Που τον βρηκαν τουτο ρε ... :sick:
catmaster
23/06/2009, 02:45
είναι πολύ σπάνιο να βρω το εμότικον που δείχνει τι αισθάνομαι με αυτά που διαβάζω , αλλά αυτή τη φορά είμαι τυχερός ....
:a14: :a14: :a14:
όταν θα καταλήξεις και εσύ κάπου χωρίς πατρίδα και σπίτι χωρίς λαλιά και δικαιώματα και παλεύεις να βγάλεις με αξιοπρέπεια ένα μεροκάματο και έχεις πάνω από το κεφάλι σου τον κάθε τσιφλικά κομπλεξικό ακαμάτη με τον βούρδουλα και τρεις και εξήντα έλα να τα ξαναπείς αυτά μεγάλε ...
:a41:
Akatanomastos
23/06/2009, 10:59
αντι να βγουμε ολοι μαζι να κανουμε ενα θρεαντ για ολους τους ελληναρες που εκμεταλλευοντε, δερνουν, υποσιτιζουν, κοροιδευουν, γ@μ@νε, εξεφτελιζουν, δινουν ερηπια με 300 ευρω νοικι σε μεταναστες.
καθομαστε και βριζουμε 2 κλεφτες και δικαιωνουμε τους ακριβοδικαιους τιμωρους, τους αρχοντες
της Επαρχιας,
Δεν καταλαβαινετε μερικοι οτι και η Ελλαδα ειναι ΜΕΣΑ στην υποκρισια.Ολοι ωραιοι και καλοι, τυπαρες και γκουβαρνταδες αλλα τους αλλοδαπους τους πηδανε.. πως αλλιως αραγε θα ηταν γκουβαρνταδες ?
Οι ιδιοι που τους πηδ@νε και τους εξοθουν στην παρανομια ειναι οι ιδιοι που μετα τους πιανουν και τους δερνουν..
για να μην μπουμε σε χειροτερους κλαδους μαφιας με πορνεια, ναρκωτικα κλπ κλπ..
και την εκμεταλευεση μεταναστων απο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥς ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς:a31: , δηλαδη αστυνομια, δικαστες, εφοριακους κλπ κλπ..
BELZEBOYLIS
24/06/2009, 09:41
''...Θύματα του εργοδότη τους έπεσαν την Κυριακή δύο Πακιστανοί οικοδόμοι στη Νίκαια. Όταν πήγαν να πάρουν τα μεροκάματα που τους χρωστούσε ένας ιδιοκτήτης καφετέριας, ήρθαν αντιμέτωποι με... πυροβολισμούς και άγριο ξυλοκόπημα! Ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, και ο Π. Κωνσταντίνου από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ, σχολιάζουν το περιστατικό.
Πρόκειται για τους Waseem Akram και Imran Qaser, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό διεκδικούσαν τα μεροκάματα που τους χρωστούσε ιδιοκτήτης καφετέριας. Την Κυριακή, στις 3.30 μ.μ., βρέθηκαν στην Πλατεία Σπάθα, μετά από ραντεβού που τους έκλεισε ο ίδιος, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους χρωστούσε.
Αντί ωστόσο για τα χρήματα, αντιμετώπισαν πυροβολισμούς στον αέρα από μπράβους και άγριο ξυλοφόρτωμα. Μάλιστα φώναζαν «Βρωμοπακιστανοί, να φύγετε και να πάτε πίσω στη χώρα σας». Απείλησαν μάλιστα ότι θα δώσουν στην Αστυνομία τον Ουασίμ Ακράμ γιατί δεν είχε χαρτιά ώστε να απελαθεί.....''
Δημοσίευση: 24-06-2009 07:41 από Λίνα Δαμουλά Ομάδα TVXS
Νομιζω οτι αυτο το θεμα,εστω και στις γενικες δεν εχει καμια δουλεια σε ενα σαιτ για μηχανες:a027: :a027: :a027:
Οπως λοιπον ΚΥΡΙΟΙ διαχειριστες μου σβησατε αλλα θεματα(οπως ανταλλαγων.....)που ειχα κανει και εγω και αλλοι συναδελφοι,ως θεματα που δεν αρμοζουν στο μοτο,σβηστε και αυτο:a06: :a06: :a06:
catmaster
24/06/2009, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Νομιζω οτι αυτο το θεμα,εστω και στις γενικες δεν εχει καμια δουλεια σε ενα σαιτ για μηχανες:a027: :a027: :a027:
Οπως λοιπον ΚΥΡΙΟΙ διαχειριστες μου σβησατε αλλα θεματα(οπως ανταλλαγων.....)που ειχα κανει και εγω και αλλοι συναδελφοι,ως θεματα που δεν αρμοζουν στο μοτο,σβηστε και αυτο:a06: :a06: :a06:
αυτό τώρα το πετάς έτσι χάριν εκδίκησης η απλά σκοτώνεις την ώρα σου ;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
αυτό τώρα το πετάς έτσι χάριν εκδίκησης η απλά σκοτώνεις την ώρα σου ;;
ΔΕΝ ηταν εξυπνο,,βρες κατι καλυτερο για να κανεις πνευμα η για να
σκοτώνεις απλά την ώρα σου !!!!!!!:rolleyes:
BELZEBOYLIS
25/06/2009, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Αν θες να βάλουμε ,εντός θεματολογίας του φόρουμ την συζήτηση ,θα μου δώσεις λίγο χρόνο να ψάξω να βρω τι μηχανάκι ήταν αυτό που έσερναν τους ανθρώπους , να μάθω αν φόραγαν κράνος ,μπουφάν ή ήταν χύμα στο κύμα ! Αν δεν φόραγαν κράνος ,τους έγγραψε η αστυνομία ή τους την χάρισε ???? Και άλλα παρόμοια......
mats8282
25/06/2009, 10:47
Επισης μπορουμε να τους προτεινουμε το απολυτο 2τροχο εργαλειο για την περιπτωση τους..
:wave2:
166937
Ενα βιντεάκι με αυτούς τους κακούς ανθρώπους που βαράνε τους μετανάστες :D (http://troktiko.blogspot.com/2009/06/video-ntokoymento.html)
Ενα βιντεάκι με αυτούς τους κακούς ανθρώπους που βαράνε τους μετανάστες :D (http://troktiko.blogspot.com/2009/06/video-ntokoymento.html)
τι σχεση εχει αυτο ; τι θες να πεις;
το emoticon που γελάει παει να πει οτι το ευχαριστήθηκες το βιντεο;
BELZEBOYLIS
17/07/2009, 13:55
Νέο περιστατικό κακοποίησης μετανάστη στη Νέα Μανωλάδα
Μερικές εβδομάδες μετά την κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, όπου αγρότες της περιοχής γροθοκόπησαν, έδεσαν από δίκυκλο και έσυραν στο κέντρο του χωριού δύο μετανάστες, ένα νέο περιστατικό έλαβε χώρα χτες την Τρίτη, στην ίδια περιοχή.
Ένας Έλληνας αγρότης εισέβαλε στο σπίτι του 52χρονου εργάτη από το Μπαγκλαντές, Μοχάμεντ Σομόρ Ουντίν, και τον χτύπησε με ρόπαλο. Μάλιστα, από τον ξυλοδαρμό του προκάλεσε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας αρχικά, και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων. Διαπιστώθηκε ήπια κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χρειάστηκε να γίνουν ράμματα σε δύο μέρη του κεφαλιού του.
ύμφωνα με όσα είπε ο Μοχάμεντ Σομόρ Ουντίν στους γιατρούς του νοσοκομείου, ο δράστης είχε πάει νωρίτερα σε έναν άλλο εργάτη με καταγωγή επίσης από το Μπαγκλαντές, ο οποίος φαίνεται πως του χρωστούσε χρήματα. Ο τελευταίος, προκειμένου να ξεφύγει από τις επιθετικές διαθέσεις του εξαγριωμένου αγρότη, δικαιολογήθηκε πως είχε δανείσει τα χρήματα στον Ουντίν. Έτσι ο δράστης τον βρήκε και τον ξυλοκόπησε.
Παράλληλα, πληροφορίες λένε ότι ο Έλληνας αγρότης έχει συγγενική σχέση με τους δράστες του πρώτου περιστατικού βασανισμού μεταναστών στην περιοχή.
Εναντίον του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβίαση οικιακού ασύλου, αλλά, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, μέχρι χτες το απόγευμα δεν είχε συλληφθεί. Στο μεταξύ, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας χαρακτήρισε το περιστατικό ως «συνηθισμένο επεισόδιο προσωπικών διαφορών».
πηγή www.tvxs.gr