PDA

View Full Version : Οι Ξανθεσ ΞαναΧτυπουν

BAD BOY
16/04/2005, 21:41
ΔΥΟ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΕΝΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΙΟΝΙ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ.ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΛΟΒΑΛΜΕΝΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ.-ΜΑ ΚΑΛΑ ΒΛΑΜΕΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ?ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΠΟΔΙΑ,ΧΕΡΙΑ,ΚΕΦΑΛΙΑ.Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΦΕΥΓΕΙ.ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΥΨΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ.ΣΚΟΥΝΤΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.-ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ?:evil:

gixxerpap
16/04/2005, 22:03
Ένα νεαρό κορίτσι επιβιβάζεται στην πτήση ΒΑ3345 από Λονδίνο για Νέα Υόρκη και κάθετε στην Α θέση του αεροπλάνου.
Όταν η αεροσυνοδός της ζητά το εισιτήριο συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα είχε εισιτήριο για την τουριστική θέση. Με πολύ ευγενικό τρόπο της λεει "Λυπάμαι αλλά κάθεστε σε λάθος θέση".
"Είμαι νέα, ξανθιά και ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω Τοπ Μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!" απαντάει η κοπέλα.
Η αεροσυνοδός ξαφνιάστηκε από την απάντηση και αποφάσισε να φωνάξει τον προϊστάμενο της. Αυτός σκεπτόμενος ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν επρόκειτο να ταξιδέψει τζάμπα στην Α θέση, πλησίασε με πυγμή την νεαρή κοπέλα και την συμβούλεψε να μεταφερθεί στην οικονομική θέση για την οποία είχε πληρώσει.

" Είμαι νέα, ξανθιά και ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω Τοπ Μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!" απάντησε η κοπέλα με πείσμα.

Απογοητευμένος ανάθεσε το δύσκολο έργο της μεταφοράς της κοπέλας στο συγκυβερνήτη. Όμως και αυτός έλαβε την ίδια απάντηση από το νεαρό κορίτσι...

" Είμαι νέα, ξανθιά και ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω Τοπ Μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!"

Έξαλλος ο συγκυβερνήτης αποφάσισε να συμβουλευτή τον κυβερνήτη. "Μην ανησυχείς θα το τακτοποιήσω εγώ" είπε ο κυβερνήτης." Ο οποίος πλησίασε την κοπέλα και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Καθώς ο κυβερνήτης επέστρεφε στο πιλοτήριο, το νεαρό κορίτσι σηκώθηκε από την καρέκλα του και κατευθύνθηκε προς την οικονομική θέση.
"Μα τι της είπες;" ρώτησε έκπληκτος ο συγκυβερνήτης.

"Της είπα ότι η Α θέση δεν πηγαίνει Νέα Υόρκη " απαντά ο κυβερνήτης.

free rider
16/04/2005, 23:38
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

:lol: :lol:

ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΑΧΡΙΝΩΝ ΖΗΛΙΑΡΩΝ...

Η ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..

είναι γνωστό οτι όλοι εσείς ζηλεύετε τις ξανθιές που έχουν πάρα πολύ μυαλο και άσχημη εμφάνιση...

μακάρι να είχατε το μυαλό των ξανιθών.....

ζηλιάρηδες...

crs-k
16/04/2005, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
......................
μακάρι να είχατε το μυαλό των ξανιθών.....

ζηλιάρηδες...

Δηλαδη ΔΕΝ το εχουμε ... :wacko:

Ουφφφ!

Αγιο ειχαμε !!! :(

:lol: :rotflmao: :lol:

free rider
16/04/2005, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δηλαδη ΔΕΝ το εχουμε ... :wacko:

Ουφφφ!

Αγιο ειχαμε !!! :(