View Full Version : Χτες...
blackbusa
21/06/2009, 23:28
γυρνοντας απο δουλεια γνωστος συμφορουμιτηε ειχε μια πτωση με το καινουργιο (με γειαααααααα) μηχανακι του στην διασταυρωση Π.Ραλλη με παραδρομο Κηφησου...επεσε ετσι απλα γιατι υπηρχε μια γραμμη/λωριδα πετρελαιου/λαδιων....ευτυχως το μανιταρι εκανε την δουλεια του....ο εξοπλισμος (εστω μπουφαν γιατι κρανος ειχε) δεν ηταν και ο καλυτερος....αρα ολα πταισματα....πηρα το 100 να ενημερωσω ασχετα αν ειδα 10 (το λιγοτερο) μπατσικα να περνανε απο το σημειο....σε ενα ειπα και τι εγινε αλλα και στα @@ τους....
ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ...
εσυ ξερεις ποιος εισαι...την αλλη φορα εστως μπουφανακι/τζινακι....και ασε το μωρο να γκρινιαζει....α ναι και γαντακια...
:wave2:
alximistis
22/06/2009, 00:01
περαστικά στο γνωστό συμφορουμίτη από τα "ψιλά" που έπαθε. Όλα τα άλλα φτιάχνονται :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γυρνοντας απο δουλεια γνωστος συμφορουμιτηε ειχε μια πτωση με το καινουργιο (με γειαααααααα)
Πρωτον: Περαστικα,αν και δεν εχω ιδεα για ποιον μιλαμε.
Δευτερον: Πανο, ρε γκασμα:eek: :lol: :bigcry:
Εγω είμαι ο γνωστός συμφορουμίτης. Δόξα το θεό όλα μια χαρά αν και μεγάλη μαλακία μου που φόραγα μόνο κράνος. έστριψα με 20-30 χλμ παραπάνω δεν ήταν, και τσακ έφυγε η πίσω ρόδα και πάρτον κάτω. εγώ γλίτωσα με πολύ ψιλές γρατζουνιές και το μηχανάκι το μόνο που έπαθε ήταν σπασμένος καθρέφτης και φαγωμένο μανιτάρι (ευτυχώς τα έβαλα από την αρχή αλλιώς με έβλεπα να πληρώνω καμιά 500 από την πτώση.
Δεν ξέρω αν ήταν από λάδια καθώς βιαζόμουν και δεν το έλενξα, η άσφαλτος πάντως είναι τελείως λεία στο σημείο αυτό, βάλτε που είμαι και κουλός ακόμα τεσπα όλα καλά το απόγευμα θα μάθω και πόσο θα μου πάει καινούργιο μανιτάρι και καθρέφτης
Προσοχή σε όλους στο συγκεκριμένο σημείο. :wave2:
Υ.Γ. Πάνο thanks για όλα ρε φίλε :beer: :beer:
devil's animal
22/06/2009, 13:42
Βασιλη αφου δεν εγινε κατι αλλο, ολα καλα!
:beer: :beer: :beer:
περαστικα στην τσεπουλα σου τωρα...
blueangel
22/06/2009, 13:43
Στην ατυχία σου την γλύτωσες πολύ φθήνα φίλε μου!!!!πάλι καλά:beer:
manhunter
22/06/2009, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Εγω είμαι ο γνωστός συμφορουμίτης. Δόξα το θεό όλα μια χαρά αν και μεγάλη μαλακία μου που φόραγα μόνο κράνος. έστριψα με 20-30 χλμ παραπάνω δεν ήταν, και τσακ έφυγε η πίσω ρόδα και πάρτον κάτω. εγώ γλίτωσα με πολύ ψιλές γρατζουνιές και το μηχανάκι το μόνο που έπαθε ήταν σπασμένος καθρέφτης και φαγωμένο μανιτάρι (ευτυχώς τα έβαλα από την αρχή αλλιώς με έβλεπα να πληρώνω καμιά 500 από την πτώση.
Δεν ξέρω αν ήταν από λάδια καθώς βιαζόμουν και δεν το έλενξα, η άσφαλτος πάντως είναι τελείως λεία στο σημείο αυτό, βάλτε που είμαι και κουλός ακόμα τεσπα όλα καλά το απόγευμα θα μάθω και πόσο θα μου πάει καινούργιο μανιτάρι και καθρέφτης
Προσοχή σε όλους στο συγκεκριμένο σημείο. :wave2:
Υ.Γ. Πάνο thanks για όλα ρε φίλε :beer: :beer:
To πόδι ντάξ ρε??
Αν είναι αυτό οκ, όλα τα άλλα φτιάχνουν.
Περαστικά και αγύριστα
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, μια χαρούλα είμαι, κυριλέ.:beer: :beer:
πληγώθηκε μόνο ο εγωισμός μου και η τσέπη μου αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα οπότε οκ
περαστικα ρε βασιλακη (ευτυχω μονο στη τσεπη σου και στον εγωισμο σου!)
DimChios
22/06/2009, 23:03
Περαστικα και κανε καλο κουμαντο με τον εξοπλισμο στο εξης!
makis206
23/06/2009, 07:44
Περαστικά κι αγύριστα να είναι Βασίλη :beer: :beer:
XJR_Billy
23/06/2009, 07:46
Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα σοβαρότερο...
Να'σαι καλά φίλε...:beer: :beer: :beer: