Σύνδεση

View Full Version : Olympus Marathon

LOUKILOUK
22/06/2009, 15:59
Την Κυριακη 28/6 θα διεξαχθει στον Ολυμπο ο γνωστος πλεον ορειβατικος αγωνας "Οlympus marathon"
Γiα πρωτη φορα θα συμμετασχω σε ενα τοσο απαιτητικο αγωνα και η αγωνια μου ειναι μεγαλη...απο οσο ξερω σιγουρα θα συμμετασχει και ο "Julius". Υπαρχουν αλλα μελοι του φορουμ που θα συμμετασχουν σε αυτον τον αγωνα? Aν υπαρχουν και αλλοι ας επικοινωνησουμε μεταξυ μας να συναντηθουμε εκει και να τα πουμε και απο κοντα... :sun:
Γεια χαρα σε ολους σας:wave2:

TROOPER
22/06/2009, 16:00
καλα να περασετε !

:wave2:

Julius
22/06/2009, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Την Κυριακη 28/6 θα διεξαχθει στον Ολυμπο ο γνωστος πλεον ορειβατικος αγωνας "Οlympus marathon"
Γiα πρωτη φορα θα συμμετασχω σε ενα τοσο απαιτητικο αγωνα και η αγωνια μου ειναι μεγαλη...απο οσο ξερω σιγουρα θα συμμετασχει και ο "Julius". Υπαρχουν αλλα μελοι του φορουμ που θα συμμετασχουν σε αυτον τον αγωνα? Aν υπαρχουν και αλλοι ας επικοινωνησουμε μεταξυ μας να συναντηθουμε εκει και να τα πουμε και απο κοντα... :sun:
Γεια χαρα σε ολους σας:wave2:

Εγώ λέω πάλι καλά που είμαστε και δύο από το forum (παρατρίχα τρεις εάν δεν σαραβαλιαζόταν και ο Thanos_KTM)

Καλό αγώνα man, θα τα πούμε Λιτόχωρο Σάββατο πρωί (στον στίβο για ανοίγματα και διατάσεις ;-D )

Και είπαμε χαλαράαααααααααααααα έτσι?