View Full Version : Παρατηρηση..
Παρακολουθώ το αξιόλογο κατά γενικές γραμμές αυτό forum εδώ και 5 χρόνια περίπου έχοντας δει πραγματικά προσπάθειες βελτίωσης με αρκετά καλά αποτελέσματα ομολογώ.
Θα σταθώ στις αγγελίες όπου πραγματικά οι κανόνες είναι υποδειγματικοί και η προσπάθεια των mods να τις κρατούν ‘καθαρές’ και στην θέση που πρέπει να βρίσκονται , αξιοπρόσεκτη.
Καλό θα ήταν όμως κατά τη ταπεινή μου γνώμη η (ηθικη τουλαχιστον) τήρηση των κανόνων να γίνεται απ’ όλους διότι δείχνει άσχημα κάποιος ο οποίος είχε την αγγελία του σχεδόν χρόνο στη πρώτη σελίδα(με τετοιο μαγειρεμα ώστε να μην ‘παραβαίνει’ τους κανόνες) να κάνει την παρατήρηση (σωστά ομολογούμενος) σε νέο μέλος ..
yannis24
25/06/2009, 13:21
:a014:
παμε παλι ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
Παρακολουθώ το αξιόλογο κατά γενικές γραμμές αυτό forum εδώ και 5 χρόνια περίπου έχοντας δει πραγματικά προσπάθειες βελτίωσης με αρκετά καλά αποτελέσματα ομολογώ.
Θα σταθώ στις αγγελίες όπου πραγματικά οι κανόνες είναι υποδειγματικοί και η προσπάθεια των mods να τις κρατούν ‘καθαρές’ και στην θέση που πρέπει να βρίσκονται , αξιοπρόσεκτη.
Καλό θα ήταν όμως κατά τη ταπεινή μου γνώμη η (ηθικη τουλαχιστον) τήρηση των κανόνων να γίνεται απ’ όλους διότι δείχνει άσχημα κάποιος ο οποίος είχε την αγγελία του σχεδόν χρόνο στη πρώτη σελίδα(με τετοιο μαγειρεμα ώστε να μην ‘παραβαίνει’ τους κανόνες) να κάνει την παρατήρηση (σωστά ομολογούμενος) σε νέο μέλος .. ποιον λες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:a014:
μην εισαι παρτακιας......
εφερα μπυρες.....
:beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
25/06/2009, 13:29
:a4: :a4: :a4:
hidefnick
25/06/2009, 13:33
ΠΟΠ=ΚΟΡΝ καλοκαιριάτικο ρε?
DimChios
25/06/2009, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ποιον λες?
Εμενα :rolleyes:
Λοιπον φιλε! επειδη εχω κουραστει να λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, ψαξε στο φορουμ τα πολλα θρεντ με παραπονα που εχουν ανοιχτει να βρεις εκει τις απαντησεις σου!
:wave2:
makis206
25/06/2009, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σιγά ρε !:lol:
Λοιπον φιλε! επειδη εχω κουραστει να λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, ψαξε στο φορουμ τα πολλα θρεντ με παραπονα που εχουν ανοιχτει να βρεις εκει τις απαντησεις σου!
δεν ψαχνω απαντησεις.. μια απλη παρατηρηση εκανα σε κατι που μου χτυπησε ασχημα
DimChios
25/06/2009, 14:24
δεν ψαχνω απαντησεις.. μια απλη παρατηρηση εκανα σε κατι που μου χτυπησε ασχημα
Προφανως λες γι αυτο:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mrllas
kai foto apo mprosta
i timi mporei na parei kai sizitisi
εαν ξαναγινει αυτο που εγινε στο τελευταιο ποστ η αγγελια σου θα κλειδωθει!
σε αυτη την αγγελια: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1471913#post1471913
σωστα?
Οσο νεος και να ειναι, τους κανονες θα επρεπε να τους εχει διαβασει! Περαν αυτου ομως, αντε και δεν τους διαβασε (κακως)! Εκανε πονηρια πραγμα το οποιο δεν χρειαζονται κανονες!
Κατι τετοιο δεν περιγραφεις οτι σε ενοχλει στο πρωτο σου ποστ μιλωντας για "μαγειρεμα"?
Τελος απο μενα, δεν εχω χρονο να επαναλαμβανομαι συνεχως!
δεν ξερω που δεν εγινα κατανοητος.. μια ΑΠΛΗ παρατηρηση εκανα χωρις να ζηταω καμμια απαντηση , αν θελετε την λαμβανετε υποψιν αν θελετε οχι ... btw στο πρωτο post αναφερω οτι σωστα του εγινε παρατηρηση..
....
Έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου, φίλε. :a013:
Όλοι ξέρουμε πόσο λαμόγιο είναι.
Φέρτε και σε μένα καλαμπόκι + μεγάλη κόα-κόλα
DimChios
25/06/2009, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου, φίλε. :a013:
Όλοι ξέρουμε πόσο λαμόγιο είναι.
Φέρτε και σε μένα καλαμπόκι + μεγάλη κόα-κόλα
αυτα τα αστεια σου ωρες ωρες ρε Τασο
αυτα τα αστεια σου ωρες ωρες ρε Τασο
Γιατί ρε Μήτσε...?
Εγώ γ@μήθηκα στο γέλιο, εσύ όχι...? :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
DIM KANE THN AGELIA SOY STICKY RE.
epeidi eisai o mod.
siga ta ayga.
manhunter
25/06/2009, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από cheos13
μην εισαι παρτακιας......
εφερα μπυρες.....
:beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχίσατε χωρίς εμένα??
:lol: :lol: :lol:
DimChios
25/06/2009, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
DIM KANE THN AGELIA SOY STICKY RE.
epeidi eisai o mod.
siga ta ayga.
Την πουλησα τη μηχανη! Λες να κανω το τανκμπαγκ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: