Σύνδεση

View Full Version : Service ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!

aform
25/06/2009, 18:26
Δεν θα πιστέψετε τι έπαθα.
Αγόρασα από μια φίλη μου ένα 50άρι κινέζικο αλλά την δουλειά του την κάνει. Τέλος πάντων, το είχε καινούριο με 400 km μέσα αλλά το παράτησε στην αυλή της. Εγώ που λέτε, το πήγα σε ένα συνεργείο (αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει η ονομασία) για προληπτικό έλεγχο μιας και το είχε παρατημένο για κανά χρόνο. Το συνεργείο έχει και ιστοσελίδα (την οποία επίσης δεν θυμάμαι) :( όπου αναγράφει ότι έχει πάρει το ISO ενώ σε μας είπε ότι ΘΑ βγάλει ISO. Anyway, λεπτομέρεια! Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής: όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα πλέον μηχανάκια ανεξαρτήτως κυβικών, για να πάρουν μπρος πρέπει ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ τον πλαγιοστάτη!!!!!!!:eyepop: Ο τύπος μετά από τρείς μέρες μου παραδίδει το μηχανάκι και μου λέει. " πρέπει να είχε πρόβλημα το καρμπυλατέρ, το έστειλα στον καρμπυλαρετζή (+30 € στον λογαριασμό) αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να εντωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δεν μπορεί να πάρει μπρος. (έγινε αλλαγή μπαταρίας!!!!!!!!!:rolleyes: )
Ξέχασα να σας πω ότι το φορτώσαμε και το ξαναφορτώσαμε με φορτηγό!

Το φέρνουμε σπίτι, και το ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣ!!! με την μια!!!

Μήπως θα έπρεπε να σκίσει τα "πτυχία" του??? Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτοματάκια αλλά εγώ το έκανα να δουλέψει. Αυτός που υποτήθετε έχει ιδέα (μιας και είναι η δουλειά του) τι έκανε 3 ολόκληρες μέρες;;;;;

Αυτά για τώρα. Για να μην σας κουράζω πολύ. Θα επανέλθω, μαζί με ονόματα και διευθύνσεις, γιατί δεν ήταν μόνο αυτή η πατάτα που έκανε!!!!

:wave2: :wave2:

epp1640
25/06/2009, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από aform
Δεν θα πιστέψετε τι έπαθα.
Αγόρασα από μια φίλη μου ένα 50άρι κινέζικο αλλά την δουλειά του την κάνει. Τέλος πάντων, το είχε καινούριο με 400 km μέσα αλλά το παράτησε στην αυλή της. Εγώ που λέτε, το πήγα σε ένα συνεργείο (αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει η ονομασία) για προληπτικό έλεγχο μιας και το είχε παρατημένο για κανά χρόνο. Το συνεργείο έχει και ιστοσελίδα (την οποία επίσης δεν θυμάμαι) :( όπου αναγράφει ότι έχει πάρει το ISO ενώ σε μας είπε ότι ΘΑ βγάλει ISO. Anyway, λεπτομέρεια! Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής: όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα πλέον μηχανάκια ανεξαρτήτως κυβικών, για να πάρουν μπρος πρέπει ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ τον πλαγιοστάτη!!!!!!!:eyepop: Ο τύπος μετά από τρείς μέρες μου παραδίδει το μηχανάκι και μου λέει. " πρέπει να είχε πρόβλημα το καρμπυλατέρ, το έστειλα στον καρμπυλαρετζή (+30 € στον λογαριασμό) αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να εντωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δεν μπορεί να πάρει μπρος. (έγινε αλλαγή μπαταρίας!!!!!!!!!:rolleyes: )
Ξέχασα να σας πω ότι το φορτώσαμε και το ξαναφορτώσαμε με φορτηγό!

Το φέρνουμε σπίτι, και το ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣ!!! με την μια!!!

Μήπως θα έπρεπε να σκίσει τα "πτυχία" του??? Εγώ δεν έχω ιδέα από αυτοματάκια αλλά εγώ το έκανα να δουλέψει. Αυτός που υποτήθετε έχει ιδέα (μιας και είναι η δουλειά του) τι έκανε 3 ολόκληρες μέρες;;;;;

Αυτά για τώρα. Για να μην σας κουράζω πολύ. Θα επανέλθω, μαζί με ονόματα και διευθύνσεις, γιατί δεν ήταν μόνο αυτή η πατάτα που έκανε!!!!

:wave2: :wave2:

:bigcry: :bigcry: oh god.. τι άλλο θα ακούσουμε..

GiannisBlessed
25/06/2009, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:bigcry: :bigcry: oh god.. τι άλλο θα ακούσουμε..
καπου το εχω ακουσει...αλλα για τον διακοπτη στο τιμονι(emergensy stop)

Elle
25/06/2009, 19:36
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Απίστευτο!
Φιλαράκο σίγουρα δεν έπαιρνε μπροστά γιατί ήταν ανοιχτός ο πλαγιοστάτης
ή έφταιγε κάτι άλλο;:confused:

road spirit
25/06/2009, 20:26
.... Θα επανέλθω, μαζί με ονόματα και διευθύνσεις, γιατί δεν ήταν μόνο αυτή η πατάτα που έκανε!!!!

πριν βγάλεις φόρα παρτίδα ονόματα και διευθύνσεις, διάβασε το κανόνα του φόρουμ περί καταγγελιών και μετά αποφασίζεις : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28026

OldMan
26/06/2009, 11:15
καρμπυλαρετζή
κατά το "μπετατζή", "νταβατζή" κ.λ.π. ??? :confused:

SnakeMJK
26/06/2009, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
κατά το "μπετατζή", "νταβατζή" κ.λ.π. ??? :confused:

...ματατζή, παπατζή κλπ :p

jimmy10
26/06/2009, 13:53