Σύνδεση

View Full Version : Χαμος.....στα LIDL....!!

ireneepi
18/04/2005, 08:42
Πηγα και εγω πρωι πρωι πριν να παω για δουλεια,να παρω ψωνια για την μανουλα μου και να παρω ο αδιαβροχο και το tanbang...

Παιδια...δεν σας λεω τι γινονταν...

τρεχανε πανικοβλητοι να προλαβουν και να διαλεξουν...

Τα δε μπουφανια εγιναν αναρπαστα μιας και που μετα βιας υπηρχαν 2 στα καροτσια....

Ολα γινανε φυλλο και φτερο λεμε....

και τα πραγματα δεν ειχαν ερθει ολα ακομα....ζωνες-γαντια,πηραν απουσια...

Ρε σειςςςςςςςςςςς

τι ειν τουτοι ρε...!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επρεπε να τραβαγα βιντακι με το κινητο,αλλα δεν το σκεφτηκα...:lol:

fire
18/04/2005, 09:14
οντως ενας χαμος γινοταν...πηγα στο LIDL κοντα στη Θηβων και οι ουρες απο πολυ νωρις εξω...οι δε μηχανες,αμετρητες παρκαρισμενες εξω....πηρα και εγω tankbag,κουκουλα και μποτουλες για εντος πολης...συμπαθητικα φαινονται...ο χρονος θα δειξει :eek: :eek: :eek:

DUKASII
18/04/2005, 09:19
ακουσα και εγω..για μποτακια μηχανης λέει με 15 Ε!!!

ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ...

ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ!

:lol:

Gandalf dr685sm
18/04/2005, 09:31
Νομίζω οτι δεν είδαν τα χαρακτηριστικά που είχε το φυλλάδιο... και το site τους...

τόσο το cordura (?) jacket όσο και οι μπότες γάντια , δεν έχουν το σημ,ατάκι που έχουν τα κανονικά μπουφάν για ένδειξη θερμοκρασίας κρύου , όσο και για αδιαβροχοποιήση... οπότε μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά σε βροχή ο εξοπλισμός σας μπάσει νερά και έχετε νούφαρα και βατράχια , μαζί με πολικό ψύχος εντός τους.... για να μην μιλήσω για ταίριαγμα των tank-bags στα ρεζερβουάρ και αντοχή τους στα πολλά.... προσωπικά έχω δεί zxr να κοντεύει να πέφτει γιατί το tankbag είχε φύγει απο το reservoir και είχε έρθει στα μούτρα του αναβάτη...

Είπαμε οτι πληρώνεις παίρνεις... για να μην μιλήσω για τα κράνη γιο-γιό που δίνουν που είναι CE-25..... ΜΟΝΟ.....

Gandalf

Tigas
18/04/2005, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ!

TO ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ

Κανένας
18/04/2005, 09:32
φωτογραφιες δεν τραβηξατε? :confused:

μιλαμε αυτα ειναι ντοκουμεντα

crs-k
18/04/2005, 09:34
Και στα Μελισσια στις 10 ειχαν τελειωσει σχεδον τα παντα ... :D

Stergios69
18/04/2005, 09:39
Στη Βέροια 8,30 δεν είχε τίποτα από μπουφάν, εκτός από ένα large kai ena medium τα οποία τα δοκίμασε ένας φίλος και μας φάνηκαν ίδια σε μέγεθος...

powerphot
18/04/2005, 09:41
Αναρωτιέμαι.......

Μερικοί (όχι όλοι) που κατηγορούν αυτά τα "χάλια" προιόντα
με τις "φτηνές" τιμές, (δλδ χωρίς επιπρόσθετους δασμούς και 200%
κέρδος των μοτοεμπόρων κλπ κλπ), μήπως, λεω μήπως
είναι αυτοί που δεν........πρόλαβαν να αγοράσουν:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idi
18/04/2005, 09:42
9:30 στην Αλιμου ειχε ακομα jacket, μποτες, αδιαβροχα, κρανη, λουκετα και αλυσιδες

danaos75
18/04/2005, 09:45
Ρε παιδια και εγω πηγα στις 8:05 και ηδη ειχε πολυ κοσμο πανω απο τα καλαθια, αλλα υποτίθεται οτι γνωριζουμε τι περνουμε με αυτα τα χρηματα, εγω προσωπικα πήρα κουκουλιτσα, ενδοεπικοινωνια (3 χρονια εγγυηση 7 euros!!!), δευτερα γαντακια, και tankbag. Παντως να προσθεσω οτι μπορει να γινοταν πανικος αλλα ολοι ηταν κοσμιοι.:wave2:

Κανένας
18/04/2005, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Αναρωτιέμαι.......

είναι αυτοί που δεν........πρόλαβαν να αγοράσουν:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Το σκεπτικό σου είναι σωστό
Μήπως όμως ημπορεί κάποιος να μας πει, ποίες είναι οι προδιαγραφές αυτών των προϊόντων ?
Κάνουμε τσιγκουνιές σε εξοπλισμό που έχει σχέση με την ασφάλεια μας ?

Πόση αντοχή εχει αυτό το προϊόν, μέσα στον χρόνο ?
Μήπως τελικά το χρυσοπληρώνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε ?
Άμα πούλαγε dainese τι τιμή θα είχαν ?

Προσωπικά ότι φτηνό έχω αγοράσει γενικά, ήταν για μια- δυο χρήσεις (πλυσίματα) και μετά πέταμα

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις προδιαγραφές αυτών των προϊόντων, που πουλάνε τέτοιες αλυσίδες καταστημάτων και δεν μιλάω μόνο για την κουκούλα η το κράνος, αλλά και για τα τρόφιμα και είδη καθημερινής χρήσης για το νοικοκυριό, που στην πλειοψηφία τους είναι άχρηστα, για να μην πω επικινδυνα για την υγεια μας

:evil:

wolfman13
18/04/2005, 10:10
ενας ψιλο πανικος γινοταν και εδω στη πατρα!προλαβα και πειρα μονο ενα αδιαβροχο που ηθελα και δυο ζωνες μεσης!tank bag ουτε για δειγμα!παραολο που ειναι φτηνα και αμφιβολου ποιοτητας τα λεφτα που δινεις εστω και 2-3 χρησεις ειναι μια ΧΑΡΑ σκεφτητε μονο οτι εισαι εισαι φτανουν για να πας για ενα καφε!!!

powerphot
18/04/2005, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Το σκεπτικό σου είναι σωστό
Μήπως όμως ημπορεί κάποιος να μας πει ποίες είναι οι προδιαγραφές αυτών των προϊόντων ?
Κάνουμε τσιγκουνιές σε εξοπλισμό που έχει σχέση με την ασφάλεια μας ?

Πόση αντοχή αυτό το προϊόν μέσα στον χρόνο ?
Μήπως τελικά το χρυσοπληρώνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε ?
Άμα πούλαγε dainese τι τιμή θα είχαν ?

Προσωπικά ότι φτηνό έχω αγοράσει γενικά, ήταν για μια- δυο χρήσεις (πλυσίματα) και μετά είναι για πέταμα

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις προδιαγραφές αυτών των προϊόντων που πουλάνε τέτοιες αλυσίδες καταστημάτων και δεν μιλάω μόνο για την κουκούλα η το κράνος, αλλά και για τα τρόφιμα και είδη καθημερινής χρήσης για το νοικοκυριό, που στην πλειοψηφία τους είναι άχρηστα για να μην πω επικινδυνα

:evil:

Κοίταξε, κατ' αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίρνω σε καμιά
περίπτωση το μέρος της συγκεκριμένης "πολυεθνικής".:nono:

Συμφωνώ με το σκεπτικό της αμφιβόλου αντοχής των κάποιων
προϊόντων, άλλα η τιμή είναι τόσο χαλαρή και "άνετη" που
σίγουρα δεν είναι μεγάλο ρίσκο να πάρεις για να δοκιμάσεις.
Αν χαλάσει τι έχασες; μερικά λίγα ευρώ χωρίς να σου γίνει εφιάλτης.
Σε αντίθεση κάποιων καλά οργανωμένων τραστ που λανσάρουν
τα "άψογα" κι "ανθεκτικά" προϊόντα τους που κοστίζουν ένα
σκασμό λεφτά και για να τα πάρεις έχεις εφιάλτες πρώτα για να
μαζέψεις τα λεφτά, αν δεν τα'χεις, και μετά για να προσέχεις
αυτό που έχεις πάρει μη σου πάθει τίποτα.

Το ότι μπορεί κάποια από αυτά να είναι επικίνδυνα ναι μπορεί.
Πόσες φορές όμως δεν έχεις(έχουμε) χρησιμοποιήσει απλά
προϊόντα(αξεσουάρ) εις γνώση μας. Η ακόμα όταν ανεβαίνουμε
στη μηχανή με απλό ντύσιμο;

Τελικά ναι, ωραία και καλά όλα αυτά τα επώνυμα πραγματάκια που
λαμπυρίζουν με τις συνεχώς "διαφημιζόμενες" φίρμες στις
βιτρίνες αλλά, χρήσιμα και τα φτηνά.:evil:

Θα σου πω ένα παράδειγμα.
Πριν 2 χρόνια ήθελα να αγοράσω μια κουκούλα για την μηχανή.
Πήγα σε διάφορα επώνυμα μαγαζιά και φρίκαρα,
το άφησα λιγο καιρό και μόλις είδα την κουκούλα που είχε 10!!!!!ευρώ από το συγκεκριμένο μαγαζί (LIDL) την αγόρασα.
(είναι αυτή που είχε και σήμερα).
Η κουκούλα υπάρχει ακόμα σε άψογη κατάσταση, είναι πολύ
καλύτερης ποιότητας από αυτές τις επώνυμες με 35 ευρώ που εύρισκα, κι άμα είχε χαλάσει τι θα είχα χάσει;
Σιγά, 2 μπίρες στο δέλεαρ:lol: :lol: :beer:

crs-k
18/04/2005, 12:00
Αναρωτιέμαι.......
είναι αυτοί που δεν........πρόλαβαν να αγοράσουν

Κοίταξε, κατ' αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίρνω σε καμιά
περίπτωση το μέρος της συγκεκριμένης "πολυεθνικής".:nono:
................................
Η κουκούλα υπάρχει ακόμα σε άψογη κατάσταση, είναι πολύ
καλύτερης ποιότητας από αυτές τις επώνυμες με 35 ευρώ που εύρισκα, κι άμα είχε χαλάσει τι θα είχα χάσει;
Σιγά, 2 μπίρες στο δέλεαρ:lol: :lol: :beer:

Για να τελειωνουμε μια και καλη με το θεμα ...

Εκφρασεις οπως, "Το φτηνο, ειναι ΑΚΡΙΒΟ", "Οτι πληρωνεις παιρνεις", κλπ, ΔΕΝ βγηκαν στην τυχη !!!

Πριν απο κανα χρονο, οταν μου τελειωσαν τα "καλοκαιρινα" ορειβατικα μποτακια (ευκαμπτα) και μιας και δεν ηθελα να φοραω τα "χειμωνιατικα" (ημιακαμπτα) σε καλοκαιρινες εξορμησεις, ειδα στο Lidl διαφημηση για ορειβατικα μποτακια με 25 ευρω!

Ειπα πριν δωσω τα 160 - 200 για επωνυμα, να τα δοκιμασω.

Πηγα και τα ειδα και "φανηκαν" καλα.

Τα δοκιμασα σε μια βολτα στην Παρνηθα που εχει σχετικα "μαλακα" μονοπατια (ευτυχως γιατι το επομενο ΣΚ θα πηγαινα σε δυσκολο βουνο).
Το αποτελεσμα ηταν να γυρισω σπιτι με σκισμενα ποδια απο κατω, ενω τα παπουτσια ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Τελικα τα καινουργια μου "καλοκαιρινα" μποτακια, αντι για 170 τα πληρωσα 195 και μου πιανουν και διπλασιο χωρο στην ντουλαπα!

:lol: :rotflmao: :lol:

adam_tsouk
18/04/2005, 12:07
Καλά, εγώ έκανα μλκία και δεν είπα να μου πάρουν την κουκούλα...

Μόνο αυτή ήθελα για 2η....

Τέσπα.

Αλλά 1η φορά είδα τόσες μηχανές 'εξω από s.Market!!!!! :lol: :lol:

Και τα κρανη ήταν για γέλια!!!!

Μποτάκια κτλ δεν είδα, κάτι γάντια γιατα χιόνια (λέω τώρα...)

danaos75
18/04/2005, 12:14
Τελικα τα καινουργια μου "καλοκαιρινα" μποτακια, αντι για 170 τα πληρωσα 195 και μου πιανουν και διπλασιο χωρο στην ντουλαπα! :rotflmao: :rotflmao:

Κανένας
18/04/2005, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

Και τα κρανη ήταν για γέλια!!!!

γιατί η ενδοσυνεννόηση τι θα είναι?

για κλάματα λεει :bigcry:

powerphot
18/04/2005, 13:04
Δεν διαφωνώ με όλα αυτά που λέτε.
Άποψη έχουν όλοι απο μια.....κλπ κλπ....
Δεν δίνω άλλη συνέχεια στο θέμα, αρκετή διαφήμηση
κάναμε.

...παω τώρα να δω τα μποτάκια που είχα παραγγείλει απο το LIDL...... :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :lol:

DoctorS
18/04/2005, 17:25
τώρα δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς......για γέλια ή για κλάματα αλλά ακόμα και εδώ πάνω λαμία που πήγα κατά τις 11 με το ζόρι πρόλαβα μερικά πραγματάκια!!!!!

ρεεεεεεεεεεεεεεε ούτε πόλεμο να είχαμε!!!!!!!

αδιάβροχο και κουκουλίτσα για κεφάλα ζούπερ πάντως!!!!!!

:D :D :D :D :D

tai
18/04/2005, 19:55
πέρνω κουκούλα. βαζω κουκούλα. μετράω της ραφές της κολημένες. 1 μείον. Βάζω ενδοσυν/ση. ακούγετε. θα δούμε. δεν γ@μιέται. 16 ευρό είναι.:D :D :cool:

ireneepi
18/04/2005, 21:19
Ρε παιδια προς Θεου,δεν ειπαμε οτι παμε
νάγορασουμε κατι που θα το κρατησουμε
και εγω δεν ξερω ποσο και οτι θα
καυχιομαστε γι'αυτα.

Απλα πηγαμε να παρουμε καποια πραγματακια,οπως tagbang και κουκουλες...

που δεν εχουν και καποια φοβερη επιπτωση στην υγεια μας και αν μας χαλασουν...τι εγινε????

Στην τελικα για να δειτε τι εστι αμαθεια
....αρκει πολυ καλα να δουμε το γεγονος
οτι καποιοι πηγαν και αγορασαν μπουφανια μολις με 89ευρω ....No name...ενω αν
ηξεραν θα μπορουσαν να παρουν ενα
bering πχ cordura μολις με 120 ευρω και θα ηξεραν οτι εκανε δουλεια..!Και ειναι και κατι...που ξερουν το αξιζει....

gdevelek
18/04/2005, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi

Στην τελικα για να δειτε τι εστι αμαθεια
....αρκει πολυ καλα να δουμε το γεγονος
οτι καποιοι πηγαν και αγορασαν μπουφανια μολις με 89ευρω ....No name...ενω αν
ηξεραν θα μπορουσαν να παρουν ενα
bering πχ cordura μολις με 120 ευρω και θα ηξεραν οτι εκανε δουλεια..!Και ειναι και κατι...που ξερουν το αξιζει....

:eyepop:

Πού βρίσκει κανείς Behring με 120Ε???

Με πμ αν προτιμάς.

rsp
18/04/2005, 23:53
καλα με τα μπουφαν και τις μαλακιες.....ρε τελειωσαν τα ραπανακια απο το μαγαζι...αγμωτ γαμωτ γαμωτ

afrotwin
18/04/2005, 23:59
ego perasa mia volta ke ida oti prolava
mpotakia gia ton p0yts0...:lol: grafan adiavroxa ala den se psinoun oti ine apo derma kati sin8etiko pezi eki enisxisi se asrtragalous ke lipa miden ixan mono to sxima tis mixanovias mpotas ke den fenontousan na exoun sosti grami ke na kratane to podi sosta san psilogalotses ena pragma akompsa telios

disk log:lol: nomizo oti espage me ena gero matiasma

adiavroxi forma mege8os L itan smol efaga ton kosmo na vro 8ermokolisi ala matea

zoni mesis me pou8ena maksilarakia gia na piani simia tou spondilou i kati tetio itan apla ena sxima zonis

mpoufan adiavroxo ke kala me enisxisis...
ego den vrika pou8ena enisxisis oute se agkones oute se omous apla ixe ena epipleon ifasma me merikes rafes

gia na min ta polileo eleinos eksoplismos ketalilos gia rosopontious ke alvanous me papakia
oxi gia sosto mixanovio

o eksoplismos tou ftoxompine

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke fisika den ine dinaton na plironoume ekseligmena proionta pou iposxonte ke pragmatopioun tin asfalia mas to idio me ftines apomimisis poli xamilou proipologismou kataskevasmenes se kapio parapigma tis kinas i opies exoun ke kerdos gia ton lianopoliti

fantastite poso agorase tin endosinenoisi pou tin poulai 4 kati euro ke exi ke kerdos 200% milame prepi na ise ili8ios na pistevis oti agorases kati pou aksize ke exi aksiopistia i piotita esto ke merikon oron:rotflmao: :rotflmao:

kalitera na ta trogate souvlakia para na ta mazevi o ka8e magkas me tin vlakia pou mas derni merikous
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pantos afto pistopioi oti zoume stin epoxi tis ikonas arki na fenete kati oreo den pana ine moufa.....

ke afta san ikona skizane:rotflmao: :rotflmao:

gdevelek
19/04/2005, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

pantos afto pistopioi oti zoume stin epoxi tis ikonas arki na fenete kati oreo den pana ine moufa.....

ke afta san ikona skizane:rotflmao: :rotflmao:

Μα ποια εποχή της εικόνας ρε Αφρο, εικόνα με τα προϊόντα Lidl;;; Στην εποχή του "δεν υπάρχει μία" ζούμε... Όποιος θέλει εικόνα, παίρνει Dainese (οπότε βέβαια παίρνει και ποιότητα) και φροντίζει να το γράφει στο στήθος, την πλάτη τα μανίκια και εσωτερικά στις τσέπες, και για τις επόμενες 6 εβδομάδες τρώει ψωμί και νερό μήπως και φέρει τον προϋπολογισμό του στα ίσα...

afrotwin
19/04/2005, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Μα ποια εποχή της εικόνας ρε Αφρο, εικόνα με τα προϊόντα Lidl;;; Στην εποχή του "δεν υπάρχει μία" ζούμε... Όποιος θέλει εικόνα, παίρνει Dainese (οπότε βέβαια παίρνει και ποιότητα) και φροντίζει να το γράφει στο στήθος, την πλάτη τα μανίκια και εσωτερικά στις τσέπες, και για τις επόμενες 6 εβδομάδες τρώει ψωμί και νερό μήπως και φέρει τον προϋπολογισμό του στα ίσα...

signomi filarako ala afta ta motosikletistika rouxa ipoti8ete oti i iparksi tous ine na sou prostatevoun tin zoi oxi to portofoli
ine san na mou les oti i zoi sou ine poli ftini
ke paralila endiaferese gia tin motisikletistiki ikona sou
8es na miazis moto

ine opos me ta ftina krani pou ta pernis gia na dixnis stous mpatsous oti foras oxi se prostatevoun

otan spasi to mprostino donti sou vriskis lefta na to ftiaksis se opia fasi ke na ise
opote ine 8ema protereotiton ke oxi dia8esis xrimaton

diladi den exi simasia posa lefta vgazis ke pos ta fernis volta ala i ektimisis pou kanis stin zoi

ke iparxoun ftina rouxa me prodiagrafes moto ke me diakanonismous pou mporis na kanis

den ine anagki na forame oli ta akriva tis prodiagrafes prepi na forame

gia pese me tin mixani me afto to kata ta ala motosikletistiko mpoufan tou lid....:lol:

8a eleges as ixa dosi 200 euro gia colory i kati alo ke 8a esoza ton omo mou sto graspedo

ala oti ke na sou leo an pistevis oti agorases kati me afta pou pires kalos na to nomizis

na kseris ena pragma oso ftino ke na itan ine petamena lefta
ke eno tros psomi me nero gia na ta vgalis pera petas ke ta elaxista pou sou perisevoun
ise kouvarntas telika:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dodok edessa
19/04/2005, 08:44

Έτσι είναι ! Το ακριβό είναι μεν καλό αλλά το κόστος ,είναι απαγορευτικό !
Όσο για το lidl …Δυστυχώς στο διαφημιστικό φυλλάδιο γράφανε ότι τα κράνη έχουν περάσει τις προδιαγραφές.! Λέτε ?
Εγώ πάντως πήρα ένα αδιάβροχο. Όλα τα άλλα μου φάνηκαν εντελώς χάλια!

gdevelek
19/04/2005, 08:46
Αρχηγέ με παρεξήγησες, δεν υποστήριξα πουθενά τα φτηνιάρικα ρούχα μοτό (εξάλλου σημείωσα ότι με τη Dainese τα σκας αλλά παίρνεις και ποιότητα). Απλά έδωσα τη δικιά μου ερμηνεία για το φαινόμενο.

Επίσης δεν αγόρασα τίποτε χθες από το Lidl, απορώ πώς κατέληξες σε τέτοιο συμπέρασμα. Δεν μου λείπει τίποτε από εξοπλισμό με εξαίρεση τις μπότες, για τις οποίες σκοπεύω να διαθέσω τουλάχιστον 100Ε (ο φούρνος μου φτιάχνει μια πινακωτή τρέλλα!! :lol: :lol: )

nickdim
19/04/2005, 09:12
Φίλε aftotwin, νομίζω ότι το βλέπεις λίγο μονόπλευρα το όλο θέμα.
Δεν γνωρίζω την οικονομική σου κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι είναι λίγο χοντρό να χαρακτηρίζεις φτωχομπινέδες όσους ψώνισαν οτιδήποτε από οπουδήποτε.
Έχω Dainese μπουφάν και κράνος arai. Δεν τα πήρα με τον αέρα του πλούσιου, αλλά ούτε και έτρωγα ψωμί και νερό μετά για να ερθει στα ίσια της η τσέπη μου. Απλά έτυχε να μου περισσεύουν και τα πήρα.
Δε συμβαίνει με όλους αυτό.
Όπως επίσης δεν πιστεύω ότι κάποιος που ψώνισε απο το lidle, ζήτησε τη γνώμη ή την κριτική κανενός γι'αυτό που έκανε.
Τη σκληρή αυτή κριτική να την κρατήσετε μεριόί για τους εαυτούς σας, γιατί στην τελική μερικοί μπορεί να έρχονται σε δύσκολη θέση.
Αυτές είναι κουβέντες που λένε οι οδηγοί αυτοκινήτων, και ιδιώς κάτι νεόπλουτοι φλώροι με cayene και cabrio!

Όσον αφορά την ασφάλεια που συνεχώς τονίζετε μερικοί εδώ μέσα, καλό θα ήταν να τη σκεφτείτε όταν πιάνετε τα 200+χλμ/ώρα, όπου οποιοδήποτε κράνος και να φοράς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξει στα δύο μαζί με το κεφάλι σου εάν πέσεις.
Δεν λέω, κι εγώ όταν βγω Αττική οδό ή εθνική προς Λαμία, σπάνια πέφτω κάτω από 200, αλλά δεν το παίζω ιστορία σχετικά με το θέμα της ασφάλειας.

Sorry φίλε afrotwin αν σε πήρα λίγο μονότερμα, δεν απευθυνόμουν μόνο σε σένα, αλλά αγανάκτησα με όλα αυτά που διάβασα και με όλο το πάθος εναντίον αυτών που ψώνισαν απο το lidle.

Y.Γ. Εγώ δεν πήγα καν στο lidle.

crs-k
19/04/2005, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickdim
Φίλε aftotwin, νομίζω ότι το βλέπεις λίγο μονόπλευρα το όλο θέμα.
..................
Y.Γ. Εγώ δεν πήγα καν στο lidle.

Φιλε nickdim ...

Απο την στιγμη που καποιος γραφει εδω μεσα, ΖΗΤΑΕΙ (εμμεσα) την γνωμη των συμφορουμιτων του ...

Οταν αναφερομαστε στην "ποιοτητα" των πραγματων αυτων, ειναι για να προφυλλαξουμε τους υπολοιπους, απο λαθη που (πιθανον) ηδη εχουμε κανει εμεις.

Απο την ΜΕΓΑΛΗ παγιδα δηλαδη, του "φτηνου"!

Καλα ειναι να βρεις κατι καλο καπως φτηνοτερα ...
Αλλα ΔΕΝ ειναι καλα, να πεταξεις (κυριολεκτικα) 10, 20, 30 ευρω σε μια "δοκιμη", που καποιοι ξερουμε οτι θα ειναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ!

Ακουτε λοιπον την εμπειρια, ακομα κι αν προσφερεται και με λαθος χαρακτηρισμους. :smokin: :wave2:

gdevelek
19/04/2005, 09:25
Φίλε Nickdim, προσυπογράφω κάθε λέξη που γράφεις.

Φαίνεται πάντως πως, αν και είσαι πολύ καιρό μέλος, δεν πολυ-διαβάζεις το φόρουμ, διαφορετικά δεν θα σου έκανε εντύπωση το στυλ του Αφρο. Όσοι μπαίνουν στο φόρουμ καθημερινά το έχουν πλέον συνηθίσει και πότε-πότε το διασκεδάζουν κιόλας, σίγουρα όμως δεν προσπαθούν ΠΟΤΕ να του αλλάξουν μυαλά.

:beer:

nickdim
19/04/2005, 09:28
'Εκανα μ@λ@κία δηλαδή ε;
Τι να κάνω ρε παιδιά, αυτό το φτωχομπινέδες μου χτύπησε πολύ άσχημο σα χαρακτηρισμός!

crs-k
19/04/2005, 09:33
'Εκανα μ@λ@κία δηλαδή ε;
Τι να κάνω ρε παιδιά, αυτό το φτωχομπινέδες μου χτύπησε πολύ άσχημο σα χαρακτηρισμός!

Δεν ειπε κανεις οτι "εκανε μαμακια" ... :nono:

Απλα συζητηση κανουμε ... :smokin:

idi
19/04/2005, 09:50
εγω ειμαι φτωχομπινές ρωσοποντιος ΚΑΙ αλβανος

α ρε αφρο προοδευτικε..... σε αλλα ποστ μας ειχες τρελανει στη παπαρολογια περι ρατσισμου.....

αντε καληνυχτα τωρα :wave2: :smokin:

afrotwin
19/04/2005, 09:54
'Εκανα μ@λ@κία δηλαδή ε;

to ftoxompinedes sou xtipise asxima e?:rotflmao:

to ftoxompinediarides akamatides kakomiri mizeri ftoxoviopalestes pos sou fenete?

i to mikropoliti gifte?
afti ine i agapimeni mou vrisia:rotflmao:

pantos eftixos pou iparxoun ke ta lid... ke fenonte i ftoxi viopaleste mixanovioi
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

pantos tis mirisa tin mpotes tou lid... ke mirizan san xrostikes me psofio asvo:rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
19/04/2005, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω ειμαι φτωχομπινές ρωσοποντιος ΚΑΙ αλβανος

α ρε αφρο προοδευτικε..... σε αλλα ποστ μας ειχες τρελανει στη παπαρολογια περι ρατσισμου.....

αντε καληνυχτα τωρα :wave2: :smokin:

esi ise kati xirotero
pontios....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

anaferome se aftous os kinoniki taksi pontie oxi os kati kati ipodiestero
giati pera apo ta dikeomata pou exoun os an8ropoi exoun ke mia nootropia ke mia kinoniki sta8mi pou den tous tin epivali kanis

ante pali filosofiki sizitisi gia ton malia tou forum

den mas xezis proiniatika re mpaklava

nickdim
19/04/2005, 10:44
Μικρή λεπτομέρεια, αλλά πολύ σημαντική.

Ο ιδιοκτήτης των μποτών του lidl, από πότε είχε να πλύνει τα πόδια του;

Γιατί όσο μάπα και να είναι ένα παπούτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να βρωμάει τόσο νωρίς.

Για σύστησε στον τύπο το σαπούνι. Και αν δεν το έχει γνωρίσει ποτέ, δώσ'του καλύτερα χλωρίνη ή Aquaforte για τα πόδια του!!!

Y.Γ. Ο ψόφιος ασβός ήταν πολύ πετυχημένο!!!! :rotflmao: :rotflmao:

Giannis_L
19/04/2005, 11:57
εμενα μου αρεσαν οι αδιαβροχες φορμες.

χαλαρα και φθηνα νομιζω.

Gandalf dr685sm
19/04/2005, 12:15
To Lidl και το κάθε "Lidl" βασίζεται στην προσφορά και οχι στην ποιότητα.... νομίζω οτι όλοι το ξέρουν αυτό όταν παίρνουν απο τρόφιμα μέχρι και τις προσφορές του...
Πεταμένα λεφτά αν με ρωτάτε εκτός ίσως απο κάποια καθαριστικά που ούτως ή άλλως την ίδια δουλειά κάνουν με τα υπόλοιπα (συμπεριλαμβάνω και τα κ@λοχαρτα , εκτός και αν κάποιος προτιμά το μαλακό χαρτί για να μην γρατζουνιέται ο πισινός του..χεχεχε..:p :rotflmao: )

Crs-k.... αρβυλάκια απο το survival club... στο Μοναστηράκι και στην Κηφησιά... εγγυημένα πραγματικά με όλες τις προδιαγραφές ... όλες οι δυνάμεις ασφαλείας , hikers και λοιποί των extreme sports απο εκεί αγοράζουν...
Το περασμένο Πάσχα πήρα ενα ζευγάρι στα 150 euro , που και στην μηχανή το έχω βάλει , και στην διάρκεια της Ολυμπιάδας στα κακοτράχαλα του mountain bike που ήμουν υποστήριξη και μέχρι σήμερα οχι νερό δεν έμπασε, αλλά ούτε φθορά στο δέρμα δεν έχει...Με προστασία κιόλας σε μύτη (το γνωστό σίδερο) αλλά και αστραγάλους.... περιττό να σου πώ οτι δεν ξαναπαίρνω μπότα μηχανής.... προτιμώ απο εκεί και να μπορώ να το βάλω και αλλού...
Για να μην μιλήσω για ισοθερμικά και λοιπά άλλα καλούδια εκδρομικής φύσης , που αγόρασα απο εκεί , σε μισή τιμή απο "μοτοσυκλετιστικά", είναι μάρκες και με διπλάσια αντοχή και απόδοση...

Gandalf

crs-k
19/04/2005, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
..........................
Crs-k.... αρβυλάκια απο το survival club... στο Μοναστηράκι και στην Κηφησιά... εγγυημένα πραγματικά με όλες τις προδιαγραφές ... όλες οι δυνάμεις ασφαλείας , hikers και λοιποί των extreme sports απο εκεί αγοράζουν...
Το περασμένο Πάσχα πήρα ενα ζευγάρι στα 150 euro , που και στην μηχανή το έχω βάλει , και στην διάρκεια της Ολυμπιάδας στα κακοτράχαλα του mountain bike που ήμουν υποστήριξη και μέχρι σήμερα οχι νερό δεν έμπασε, αλλά ούτε φθορά στο δέρμα δεν έχει...Με προστασία κιόλας σε μύτη (το γνωστό σίδερο) αλλά και αστραγάλους.... περιττό να σου πώ οτι δεν ξαναπαίρνω μπότα μηχανής.... προτιμώ απο εκεί και να μπορώ να το βάλω και αλλού...
Για να μην μιλήσω για ισοθερμικά και λοιπά άλλα καλούδια εκδρομικής φύσης , που αγόρασα απο εκεί , σε μισή τιμή απο "μοτοσυκλετιστικά", είναι μάρκες και με διπλάσια αντοχή και απόδοση...

Gandalf

Απο το survival ειχα ξεκινησει και ειχα ψωνισει κι εγω πολυ παλιοτερα, στα πρωτα σταδια της ορειβατικης μου καριερας ... :lol:

Πολυ γρηγορα βεβαια καταλαβα οτι ειναι δευτερης (δεν λεω πιο κατω, τριτης, τεταρτης, κλπ) ποιοτητας "ορειβατικα", που τα πλασσαρουν για τον λογο αυτο σαν "κυνηγετικα" ή "εκδρομικα".

Εχω πολλα τετοια παραδειγματα αν θες ...
Π.χ. τα "σκοινια" του ειναι παλια και "καμμενα" στρατιωτικα, και φυσικα πολυ βαρια.
Για τα παπουτσια, μιας και δεν εχουν και πολλες επιλογες, εχουν κατακαιρους φερει καποια "καλα" (επωνυμα), οπως τα Salomon (που δεν ειναι κι απ' τα πρωτα ονοματα βεβαια ...), αλλα τα "σιδερα" κι αλλες τετοιες "ενισχυσεις" ειναι απαγορευμενες δια ροπαλου για "ορειβατικο" προϊον!!!

Την διαφορα σ' ενα παπουτσι πρωτης και δευτερης ποιοτητας ας πουμε, θα την καταλαβεις μετα απο πολυωρο (5-8 ωρες) περπατημα, φορτωμενος, σε δυσκολο βουνο (Γκιωνα πχ).

Ολα τα "καλοκαιρινα" (ευκαμπτα) ΔΕΝ βαζουν νερο μιας κι εχουν διαπνεουσες μεμβρανες.
Αλλα ΔΕΝ κανουν για πιο δυσκολες συνθηκες οπως το χιονι.
Εκει θα εχουν γεμισει στην πρωτη μιση ωρα!
Γι' αυτες τις συνθηκες θες αλλα ακριβοτερα που ειναι εντελως δερματινα και διαπνεοντα φυσικα. Αυτα σε ολες τις καλες μαρκες ειναι ημιακαμπτα.

Επισης μεγαλη σημασια παιζει η σολα του παπουτσιου.
Πολλοι κατασκευαστες, αγοραζουν σολες απο την Vibram, ενω αλλοι (οπως κι η Salomon) φτιαχνουν μονοι τους με περισσοτερη ή λιγοτερη επιτυχια.

Το παπουτσι εφοσον ειναι δεμενο σωστα πρεπει πατοντας με την μυτη να σηκωνει το βαρος σου + 25-30 κιλα !!!

Για τον λογο αυτο ΔΕΝ βρισκεις σε επωνυμα ορειβατικα νουμερα πανω απο 44-45!
Γιατι ΔΕΝ μπορουν να τηρησουν αυτην την προδιαγραφη!!!

Σορρυ αν κουρασα, αλλα αφορμης δοθεισης, ειπα να πω δυο πραγματακια, για το πιο καλο παπουτσι που εχει φτιαχτει ποτε, κατα την γνωμη μου, και που ειναι το ορειβατικο!

:smokin: :beer: :wave2:

afrotwin
19/04/2005, 12:57
ego o piratis o eksotikos genimenos se kapio ksexasmeno nisi tis karaivikis gonos magisas ke koursarou

mpika ston galeo stin vouliagmenis ke mpanisa adiavroxo apo elafri plastiko tipou sakaki panteloni oti 8elis foras me anaklastires sto sakaki piso me dipla koumpomata mprosta me pros8eto fileto:lol: na min pernai to nero 8ermokolimeni se gkri xromataki panalafro to kouvalas ana pasa stigmi o olos ogkos ine 22pontous x 18 x 6 paxos
den mpazi stagona nero exo odigisi se kataraktodi vroxi klini poli kala se kratai zesto ke to agorasa molis 40 europoula

poso pio ftina 8a to 8elate

afto to lid... psaxname mia ora na vroume 8ermokolimeni rafi ala tou kakou:lol: :lol:

ke ixe tetraplasio varos ke ogko apo afto tou galeou

leme tora:lol: :lol:

Gandalf dr685sm
19/04/2005, 13:08
Π.χ. τα "σκοινια" του ειναι παλια και "καμμενα" στρατιωτικα, και φυσικα πολυ βαρια.
Για τα παπουτσια, μιας και δεν εχουν και πολλες επιλογες, εχουν κατακαιρους φερει καποια "καλα" (επωνυμα), οπως τα Salomon (που δεν ειναι κι απ' τα πρωτα ονοματα βεβαια ...), αλλα τα "σιδερα" κι αλλες τετοιες "ενισχυσεις" ειναι απαγορευμενες δια ροπαλου για "ορειβατικο" προϊον!!!

Κοίτα για ορειβατικό πραγματικά δεν γνωρίζω , μιας και δεν ασχολούμαι , πέρα ίσως απο καμιά βολτίτσα ποδαρόδρομο , όποτε μου έρθει η διάθεση...

Τα Starforce άρβυλα όμως που έχει φέρει πρόσφατα είναι ακριβώς εκείνα που φορούν οι δυνάμεις καταδρομών , (100% αυτό) όπως και οι δυνάμεις ασφαλείας σε αρκετές χώρες σε αστικό περιβάλλον...

Για ισοθερμικά , σκηνή και λοιπά άλλα εκδρομικά όπως είπα , είμαι απολυτα ικανοποιημένος , αν και όπως αυτο-χαρακτηρίστικα δεν ανήκω στην κατηγορία hikers-climbers....

Ξέρεις κάποιο άλλο μαγαζί για να ρίξω καμιά ματιά και αλλού;...

ή παίρνεις απο web;

Gandalf

crs-k
19/04/2005, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
......................
Ξέρεις κάποιο άλλο μαγαζί για να ρίξω καμιά ματιά και αλλού;...
ή παίρνεις απο web;
Gandalf

Πολλα μαγαζια!

Δεν ψωνιζω απο web!

Στην Ηφαιστου (πεζοδρομος) καμμια 300αρια μετρα πιο πανω, καμμια 100μ πριν τον Σταθμο του Ηλεκτρικου, στο αριστερο σου χερι (οπως την ανεβαινεις προς τον Σταθμο) ειναι ο Αρμουτης, με πολλα, καλα, και φυσικα επωνυμα πραγματα.

Υπαρχουν τα Pathfinders, o Κλαουδατος, η Πινδος, κ.α.

Τα στρατιωτικα και αστυνομικα "πραγματα" ειναι απο τριτης ποιοτητας και κατω ... :lol:

nickdim
20/04/2005, 09:09
Τα Starforce δεν είναι ορειβατικά. Όντως τα φοράνε στις καταδρομές, αλλά όχι για ορεινό αγώνα. Είναι κατάλληλα για πορείες με το μεγαλύτερο μέρος τους σε άσφαλτο, και για περίπολα. Και αυτό επειδή είναι πολύ μαλακά. Όπως και τα Magnum.
Συνεπώς δεν κάνουν για βουνό και περίπατους σε κάπως κακοτράχαλο έδαφος.

Μοναστηράκι πάντως αξίζει για ορειβατικά, αλλά πάντα επώνυμα.
Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά όπως λέει και ο πατέρας μου!
Ο Αρμούτης έχει πολύ καλά πράγματα, αλλά λίγο τσιμπημένα λόγω μάρκας και λόγω του ότι έχει ένα σχετικό μονοπώλειο στο μοναστηράκι όσον αφορά καλά ορειβατικά και αναρριχητικά είδη.

crs-k
20/04/2005, 16:23
Συμφωνω! :smilea:

Να προσθεσω και το Alpamayo, και τον Δημητριαδη, στα πιο πανω μαγαζια με ορειβατικα ειδη. :smokin: :wave2:

siokatas
20/04/2005, 16:52
:wave2:

παιδες ο πολεμος του πανεριου εγινε και στην θεσ\νικη.....γαματη κατασταση....:rotflmao: :rotflmao:

πηγα σημερα για να παρω μια κουκουλα αλλα παπαλα ενα κολπο που θελει να λεγεται λουκετο πηρα για καποιον φιλο(παραγκελια) αλλα δεν ξερω αν του το δωσω για δικο του κακο γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα κολλησει και δεν θα μπορει ουτε αυτος να το ανοιξει.....:lol: οχι ο κλεφτης:rotflmao: :rotflmao:

ireneepi
21/04/2005, 08:09
:eyepop:

Πού βρίσκει κανείς Behring με 120Ε???

Με πμ αν προτιμάς.

Θα σου στειλω πμ με link αυριο...!

toyota
21/04/2005, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
Θα σου στειλω πμ με link αυριο...!

Και σε μένα αν σου είναι εύκολο.Σ'ευχαριστώ.

ireneepi
21/04/2005, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota

Οκ!

Giannis_L
21/04/2005, 08:26
Κ εγω και εγω:D

ireneepi
21/04/2005, 08:45
Οκ παιδια μολις ερθω Αθηνα θα σκαναρω την φωτο και θα σας την στειλω..

Nefeli
21/04/2005, 09:11
Για δοκιμάστε και στην POLO

Παπούτσια, σκηνές, σακίδια, σχοινιά, ισοθερμικά κ.λπ.

Δοκιμασμένα όλα σε πολύ δύσκολες συνθήκες…………………….

:sun: :beer: :sun:

ireneepi
21/04/2005, 21:10
για τα bering που σας ειπα παραπανω
σε μερικους εχω στειλει ηδη ΠΜ αλλα
οποιοι αλλοι θελετε ειναι

ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=8461)

Giannis_L
21/04/2005, 22:45
Eυχαριστουμε πολυ :)

ireneepi
22/04/2005, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis_L
Eυχαριστουμε πολυ :)

My ευχαριστησης....:lol:

ελπιζω να εξυπηρετηθητε ολοι και να
βολευτειτε ολοι..!:wave2:

marios8
23/04/2005, 23:40
Ακουστηκαν πολα περι ακριβου και φθηνου.
Εγω πιστευω οτι πρεπει να βαζουμε το μιαλο μας να δουλευει πριν κανουμε την οποιαδιποτε επιλογη. Σιγουρα οταν τιθεται θεμα προστασιας δεν θα πρεπει να τσιγκουνευομαστε (κρανος,μποτες,μπουφαν κτλ,). Αλλα οταν θελεις κατι δευτερευων οπως κουκουλα αδιαβροχο κτλ. δεν χρειαζεται να ξοδευεις μια περιουσια σε φιρμες. Θα πρεπει να ειπαρχει ενα φιλτραρισμα στο που πρεπει να δωσω κατι παραπανω και που πρεπει να κανω οικονομια (γιατι δεν ειναι και οι ποιο ευκολοι καιροι)

JimmyZ
24/04/2005, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ακουστηκαν πολα περι ακριβου και φθηνου.
Εγω πιστευω οτι πρεπει να βαζουμε το μιαλο μας να δουλευει πριν κανουμε την οποιαδιποτε επιλογη. Σιγουρα οταν τιθεται θεμα προστασιας δεν θα πρεπει να τσιγκουνευομαστε (κρανος,μποτες,μπουφαν κτλ,). Αλλα οταν θελεις κατι δευτερευων οπως κουκουλα αδιαβροχο κτλ. δεν χρειαζεται να ξοδευεις μια περιουσια σε φιρμες. Θα πρεπει να ειπαρχει ενα φιλτραρισμα στο που πρεπει να δωσω κατι παραπανω και που πρεπει να κανω οικονομια (γιατι δεν ειναι και οι ποιο ευκολοι καιροι)

Σωστός....!!!!

xampos
30/12/2007, 13:42
τελικα μετα απο 2-3 χρονια τα μπουφαν οι μποτες κτλ υπαρχουν ακομα η χαλασανε? :lol:

mourgakos
30/12/2007, 14:48
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΛΙΝΤΛ. ΤΕΛΕΙΟ.

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΟΥΚΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΜΠΛΕ ,ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΤ
ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΕΙΑ.
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΠΟΥΣ ΠΑΡΕΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΑ,ΤΑ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ.

ΚΡΑΝΟΣ -ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΑ ΛΙΝΤΛ,ΑΛΛΑ
ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΟ.

ΤΑΝΚ ΜΠΑΓΚ ΛΙΝΤΛ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΠΑΝΩ.
ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ,ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ,ΕΚΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΦΑΙΝΕΤΕ,ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ.

mourgakos
30/12/2007, 14:55

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΝΤΑΙΝΕΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΑ.
ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΤΑΙΝΕΖ 250 ΕΥΡΩ ΜΕΙΝΤ ΙΝ ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΙ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ,ΕΙΠΕ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΙΝΕΖ ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...

mourgakos
30/12/2007, 14:58
ΡΕ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ,ΞΕΘΑΒΕΤΕ ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ,ΦΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΩ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ......

trigger
30/12/2007, 15:50
Στο Xampo πες τα πού έχει πιάσει το σκαφτικό και ξεθάβει :D

filipp0s
30/12/2007, 15:53
ρε Χαμπο... ανέστησε το bandit καλύτερα :mad: :lol:

xampos
30/12/2007, 16:02
:lol: :lol: :lol:

απλα ενδιαφερομαι και ψαχνω το φορουμ πως ητανε τα προηγουμενα χρονια που δεν ημουν μελος εγω,

αμα πειραζει να το κοψω :(

filipp0s
30/12/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
:lol: :lol: :lol:

απλα ενδιαφερομαι και ψαχνω το φορουμ πως ητανε τα προηγουμενα χρονια που δεν ημουν μελος εγω,

τυπωσέ τα και διάβαζε το βράδυ πριν κοιμηθείς...:lol:

trigger
30/12/2007, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
τυπωσέ τα και διάβαζε το βράδυ πριν κοιμηθείς...:lol:

Και άμα θέλεις κάνε μας ένα αντίγραφο... :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

kakofonixx
30/12/2007, 16:48
Η ενδοσυνενοηση ειναι σουπερ!
μεχρι τα 120 km/h ακουγεται πεντακαθαρα
απο κει και πανω ουτως ή αλλως δεν εχεις και πολλα να πεις - το απολαμβανεις :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ.
μηπως θες να σου κανει και καφε? :confused:
?9 κανει, τι περιμενεις? :wave2:

675
30/12/2007, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ!

:lol: :lol:

τεσπα δε ξερω εγω δε θα περνα μποτες με 15 ευρω..:sick:

trigger
30/12/2007, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
:lol: :lol:

τεσπα δε ξερω εγω δε θα περνα μποτες με 15 ευρω..:sick:

Για τον ίδιο λόγο φίλε που δε θα έπαιρνες και κράνος με 15 ευρώ :sick:

675
30/12/2007, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Για τον ίδιο λόγο φίλε που δε θα έπαιρνες και κράνος με 15 ευρώ :sick:

:winka:

μποτες υποτιθεται πως περνουμε για προστασια..
τουλαχιστον εγω γι αυτο θα επερνα...:wave2:

αν ηθελα να μη κρυωνουν τα ποδια μου εβαζα καλτσες απο μαλλι προβατου:rotflmao:

red_monster
30/12/2007, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota

Yπάρχει και στα πατήσια μαγαζί με bering που ξεκινάνε απο 30 (ολογράφως τριάντα ) ευρόπουλα για τα καλοκαιρινά μη αδιάβροχα .Δεν είναι φετινα μοντέλα αλλα ποιος νοιάζεται

Aggelos_SV
30/12/2007, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos

Συνέχισε συνέχισε.Εμένα μ'αρέσει:D :beer:

Ας πω κι εγώ για το LIDL τώρα...
Το tankbag είναι υπεργ@μάτο για τα λεφτά του.Αν το ξαναβγάλει σε προσφορά σπεύσατε με κλειστά μάτια όσοι δεν το...διεκδηκίσατε :lol: όπως λέγεται στο 1ο ποστ:lol:
Η ενδοσυννενόηση και αυτή για τα λεφτά της είναι τέλεια.Βέβαια πρέπει να βάλεις -βγάλεις το κράνος καμιά 40αριά φορές μέχρι να καταφέρεις να στριμώξεις το γκουμουτσοακουστικό μέσα.(tip :εγώ το βάζω μέσα από μπαλακλάβα και δεν φεύγει από τη θέση του καθώς φοράω το κράνος.Βέβαια η συνοδηγός μου και έ(ν)ταιρον ήμισυ πολύ θα ήθελε να μου φέρει το κράνος στο κεφάλι με τόση ταλαιπωρία μέχρι να καταφέρει να το βάλει :lol: :rotflmao: )

Μπότες αν ξανάβγαζε σε προσφορά κάτω από 30€ θα τις έπαιρνα...

...

...για να τσαπίζω το χωράφι στο χωριό :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
( πέραν της πλάκας δεν ξέρω τι λένε ποιοτικά)

SoulGR
20/02/2012, 16:53
up (http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=16266) :o

Πανοπτικός
20/02/2012, 16:58
Απο τριτη 28 :D

SoulGR
20/02/2012, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Απο τριτη 28 :D i know ;)

virus
20/02/2012, 17:20
ετσι βοηθαμε την γκερμάνια. σορυ αλλα δεν αντεξα :confused:

για μενα το lidl κομμενη

p2panoulis
20/02/2012, 17:24
τα ισοθερμικα λενε τιποτα??? η τζαμπα τα λεφτα?

Πανοπτικός
20/02/2012, 17:31
Τα γαντια παντως ειναι γαμηστερα. Τα εχω εδω κ 3 χρονια (μεχρι που προσφατα πηρα επωνυμα).

Αν δεν εχετε καθολου γαντια ή αν εχετε κανεναν πιτσιρικα με μηχανακι, ειναι καλη φαση για δωρακι. Και προστασιες γαματες κ ζεστα σχετικα.

Τα ισοθερμικα λογικα θα βρωμανε ευκολα, εγω δεν θα επαιρνα το μπλουζακι αλλα το κατω μπορει να το παρω να δω τι λεει.

karellen
20/02/2012, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72

για μενα το lidl κομμενη

(Μόνο ηλιόσπορους)

SoulGR
20/02/2012, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72

για μενα το lidl κομμενη

εφοσον δουλευουν ελληνες,και καποια πραγματα τα περνω φτηνοτερα πηγαινω....τωρα για το ποιος επιχειρηματιας τα περνει στα @@ μας:wave2: :beer: :beer:

Πανοπτικός
20/02/2012, 17:35
Μην ανοιγετε συζητησεις που ολοι ξερουμε πως θα τελειωσουν...

Αφηστε οποιον θελει, να τα ακουμπαει στα golden boys της Φαγε & της Δελτα. :beer:

chr1s_86
20/02/2012, 20:38
Την κουκούλα που έχει €12 θυμάμαι την είχα πάρει πριν κανα χρόνο 8 ή 9... :hypnotize

AUFGEBRACHT
20/02/2012, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Την κουκούλα που έχει €12 θυμάμαι την είχα πάρει πριν κανα χρόνο 8 ή 9... :hypnotize

Ναι, αλλά τότε είχαμε και πρωθυπουργό το Γιωργάκη, όχι τον Παπαδήμο των εξωνημένο...Τολμούσαν τότε να κουνηθούν οι Γερμανοί;

MG-KTiNoS
20/02/2012, 22:32
To Lidl έχει καλή άμμο για γατούλες...

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

akis_trevor
20/02/2012, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
To Lidl έχει καλή άμμο για γατούλες...

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !
και τροφη για σκυλους(αληθεια)!!!

MG-KTiNoS
20/02/2012, 22:47
Οκ αυτό μου ξέφυγε γιατί δεν έχω δικό μου σκύλο…

(η άμμος είναι καλή πάντως ο γάτος μου τη κατουράει με χαρά)

akis_trevor
21/02/2012, 14:09
περα απτην πλακα,τα γαντια τα ειχε παρει περυσι ο αδερφος μου(αυτα και αλλο ενα μοντελο)και τα φοραω στην δουλεια...μια χαρα ειναι για δευτερα...εμενα ας πουμε με το παπι με υπερκαλυπτουν.κρατανε και λιγο νερακι.αν βρω την κουκουλα μου φενεται θα την τσιμπησω!