PDA

View Full Version : Θέλω συμβουλή για σωστό πλύσιμο!Νέος!

Kotsis23
26/06/2009, 00:20
Νάμαι και πάλι με ακόμα μια απορία! :rotflmao: :rotflmao:

Θέλω ρε παιδιά να μου πείτε τι υλικά να αγοράσω για να πλύνω σωστά όλη την μηχανή!Και τα πλαστικά και την αλυσίδα!Υλικά και από που και πως περίπου να το κάνω!Θα το εκτιμήσω πολύ! :wave2: :wave2:

:beer: :beer: :beer:

Thankssssssssss!

george72
26/06/2009, 01:21
http://www.washandgo.gr/

:wave2:

Kotsis23
26/06/2009, 01:26
Ευχαριστώ αλλα είμαι θεσσαλονίκη!Κάτι παρόμοιο εδώ πάνω?
:beer:

nic mor
26/06/2009, 01:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
!Θα το εκτιμήσω πολύ!

δηλαδη ποσα δινεις;;!!:D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kotsis23
26/06/2009, 01:30
Η ακόμα καλύτερα να με πείτε τι να αγοράσω και πως να τα χρησιμοποιήσω για να την πλύνω ο ίδιος!γουστάρω!:D

Kotsis23
26/06/2009, 01:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
δηλαδη ποσα δινεις;;!!:D :D

Ένα μεταχειρισμένο αριστερό grip? :rotflmao: :rotflmao:

goumis hornet
26/06/2009, 01:32
αν και μενω Αθηνα εχω ακουσει καλα σχολια.

DIRTY GIRL
Λυσσανδρου 6
τηλ. 2310828926

nic mor
26/06/2009, 01:37
Ένα μεταχειρισμένο αριστερό grip? :rotflmao: :rotflmao:

αδερφε με γδυνεις..
δεν βγαινω..

αντε ας παει και το παλιαμπελο!!

κλεισαμε!!!:a10: :a10:

TassosK
26/06/2009, 09:32
καλα ρε κωστα ακομα δεν την πηρες θα την πλυνεις:D

+Arxiereas+
26/06/2009, 10:17
Εγώ χρησιμοποιώ το Moto Wash της Motul που είναι βιοδιασπώμενο. Ψεκάζεις όλο το μηχανάκι, κάνεις ένα τσιγάρο και μετά με λάστιχο ξεπλύνεις. Σε κάποια σημεία μπορεί να χρειαστεί να τρίψεις με το χέρι ή να ρίξεις το νερό υπό πίεση αλλά μέχρι εκεί. Ούτε σφουγγάρι ούτε τίποτα άλλο. Αντίο μυγάκια, αντίο λάσπες και βρωμιά στις ζάντες. Για τη ζελατίνα προτιμώ να απλώνω βρεγμένο χαρτί κουζίνας και μετά από 5 λεπτά το σκουπίζω με στεγνό. Καλύτερα όχι χημικά εκεί.
Πάρε κι ένα συνθετικό δέρμα Chamois για να σκουπίσεις τα νερά και είσαι έτοιμος για γκομενάκια! :cool:

Μην ξεχάσεις μετά το πλύσιμο να λαδώσεις την αλυσίδα.

Το κέρδισα το δεξί γκριπ???? :lol:

jfx
26/06/2009, 10:24
Λοιπόν, εγώ έχω σχετικά με τον καθαρισμό της μηχανής:

κουβας
σαμπουαν για αυτοκίνητα
δέρμα σαμουά (παρε το πιο μικρο σε μέγεθος που θα βρεις )
wd-40
μωρομάντηλα

Για την αλυσίδα:
παραφινέλαιο
συστημα καθαρισμού kettenmax
πινελο
σαπουνι πιάτων
------------------------------

Αν έχεις πολλά μυγάκια πάνω στο μηχανάκι, παρε χαρτί, βετέξ ή κατι πετσετοειδές , μουλιασε το με νερό και απλωσε το εκει που εχει τα πολλά μυγάκια.

συνέχεια με την αλυσίδα( με ο-rings):
την περναω όλη ενα χέρι με παραφινέλαιο και το αφήνω λιγο να μαλακώσει τις βρωμιες.
ύστερα βαζω στο kettenmax μέσα σαπουνι για τα πιατα με νερο και το δεουλεύω μέχρι να γίνει πραγματικά σαν καινούρια! αν δεν εχεις το kettenmax, τοτε υπαρχουν ειδικες βούρτσες για αλυσιδες σε διαφορα μαγαζια με ειδη μοτο. τριτη επιλογη μια οδοντόβουρτσα και σφουγγάρι.
Αλλά θα σου βγεί η πίστη.

ύστερα πιανω το wd-40 με χαρτί κουζίνας και περνάω την πίσω ρόδα(και οποιο αλλο σημείο έχει μάκα ανακατεμμένη με διάφορα λάδια, όπου δε θα φύγει με απλό σαπουνόνερο), ειδικά την αριστερή μεριά της ρόδας που εχει γεμίσει βρωμιές λόγω του λιπαντικου της αλυσιδας που πεφτει εκει απάνω. προσκτικά μην ακουμπήσω τη δισκόπλακα.
Καμιά φορά μετά, με ενα δύο μωρομάντηλα, καθαρίζω το πολύ wd-40 απο οπου εριξα , αν και δεν είναι τοσο απαραίτητο.

κοιταω το μηχανακι γυρω γυρω, και θυμάμαι που εχει πολλές βρωμιές και θελει εξτρα τρίψιμο, γιατι μόλις πέσει το νερο επανω, δε θα φαινεται τιποτα.
βουλώνω ή με σακκουλακι και ενα λαστιχάκι ή με ειδική τάπα που υπαρχει στο εμπόριο την εξάτμιση.
Βγάζω τις πετσέτες που εχουν μουλιάσει τα μυγακια.

Καταβρέχω όλο το μηχανακι(να είναι τελείως κρύο, διότι αν είναι ζεστό, ευνοείται η σκουριά) και γεμίζω το κουβα σαπουνόνερο, με σαπούνι για αυτοκίνητα. ξεκιναω το τρίψιμο με το σφουγγάρι, κι οσο μπορώ ειδικά εκει που εχεις πολλές βρωμιες ή μυγάκια, εστω και μουλιασμένα, να εχω τρεχούμενο νερο ή εστω να βουταω πολύ συχνα το σφουγγαρι στο κουβα(χωρις να το στίβω), ωστε να φευγουν με τη μία οσες βρωμιές ξεκολλανε απο τη μηχανη, διοτι οσο δε φευγουν και μενουν μεταξύ του σφουγγαριου και του πλαστικού της μηχανης, δημιουργουν μικρο-γρατζουνιές.
Γενικά αποφευγω να ριξω νερο στα όργανα και στην κλειδαριά.

μολις τελειώσω, ξεπλενω απο πανω προς τα κάτω.

σειρα εχει το σαμουά. σκουπίζω τα χοντρα νερα με το σαμουα ξεκινώντας απο οργανα- ζελατίνα- καθρέφτες και συνεχίζω, με το πανω μερος της μηχανης πηγαινοντας προς τα κάτω.
μόλις τελειώσω με το σαμουα, κατεβαζω τη μηχανη απο το διπλο σταντ και τη γερνω οσο μπορώ απο τη μια μερια κι απο την αλλη. θα τρεξουν εξτρα νερά απο διαφορα σημείο. τα σκουπίζω κι αυτά .

μετά απο λίγη ώρίτσα, κι αφου εχουν στεγνώσει τα περισσότερα νερά, πάω πολύ σύντομη βολτίτσα, χωρίς τρελές γκαζιές ,κυρίως για να στεγνώσει τελείως η αλυσίδα.

μολις γυρισω πίσω, εφοσον εχει στεγνώσει η αλυσιδα 100%, τη λαδώνω.

-----------------------------------------------
Καποια εξτρα πραγματάκια - τιπς! :

-το kettenmax μετραει! τα αξιζει τα λεφτα του και κανει πολύ καλή δουλειά!
-τα εργαλεία που θα γεμίσουν λάδια (πινέλο, kettenmax, δοχειο που θα βαλουμε παραφινέλαιο) καθως και τα χέρια μου αν γεμίσουν λαδια, πλένονται αποτελεσματικά με σκόνη ρούχων για λύσιμο στο χέρι. και γενικά ισχύει αυτο, κανει πολύ καλύτερη δουλειά απο το απλο σαπούνι.
-αποφύγετε να σκουπίζετε περιοχες με γρασσα με το σαμουά
-συντηρήστε το σαμουα ώστε να μένει αποτελεσματικό με τον καιρό. Τρόπος: όταν τελειώσετε το πλύσιμο, μουλιάστε το σε χλιαρο σαπουνονερο, στιψτε το και αφηστε το να στεγνωσει, χωρις να το ξεπλύνετε. μολις στεγνωσει ειναι ετοιμο για αποθηκευση μεχρι την επομενη φορα που θα χρησιμοποιηθει.
-χρησιμοποιηστε τα φρένα στη βοτλίτσα που θα πάτε, ωστε να στεγνωσουν τακακια και δισκόπλακες.(μια φορά δεν είχα παει βόλτα, αλλά την ειχα βαλει να τρεχει στατικα στο διπλό σταντ για να στεγνωσει η αλυσιδα. ομως οι δικοσπλακες εμειναν με νερα επανω και μετα απο καμια βδομαδα που κουνησα τη μηχανη, στα σημεια που ειχαν μεινει τα τακακια σε επαφη με την δισκοπλακα είχα σκουρια στη δισκόπλακα. βεβαια θα φύγει μετά απο καποια χιλιόμετρα αλλά πιστευω είναι καλύτερα να μην εμφανιστει καθόλου.)
-μην σκουπίζετε δισκόπλακες με το σαμουά. μπορει να εχει ακουμπήσει πουθενα αλλου λιγα λαδακια και να αφησει λιγα στη δισκόπλακα. δεν υπαρχει λογος για τετοιο ρισκο
-πείτε με ψείρα αλλά όταν κανω με το σαμουά τη μηχανη, περνω και 2-3 κομαμτια χαρτι κουζινας και περνω τα πολλά νερα απο την αλυσιδα. με προσοχη μην υπερμουλιάσει και αρχίσει να διαλυεται επανω στην αλυσιδα.
-στο λινκ παρακατω,το πρασινο είναι αυτο που χρησιμοποιω για σφουγγάρι. το εχει το πρακτικερ, εχει τρύπα (το μαυρο μερος) οπου βαζεις το χέρι σου μεσα. κραταει πολύ νερό και είναι πολύ μαλακό!

ΣΥΝΕΡΓΑ!
http://yfrog.com/20p2606091135j

LogOutGoRide
26/06/2009, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Εγώ χρησιμοποιώ το Moto Wash της Motul

Πόσο κάνει ,απο πού το αγοράζεις ,υπάρχει πρόβλημα αν έρθει σε επαφή με τον κινητήρα ή κάνει μόνο για πλαστικά; :wave2:

kyko
26/06/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Λοιπόν, εγώ έχω σχετικά με τον καθαρισμό της μηχανής:

κουβας
σαμπουαν για αυτοκίνητα
δέρμα σαμουά (παρε το πιο μικρο σε μέγεθος που θα βρεις )
wd-40
μωρομάντηλα

Για την αλυσίδα:
παραφινέλαιο
συστημα καθαρισμού kettenmax
πινελο
σαπουνι πιάτων
------------------------------

Αν έχεις πολλά μυγάκια πάνω στο μηχανάκι, παρε χαρτί, βετέξ ή κατι πετσετοειδές , μουλιασε το με νερό και απλωσε το εκει που εχει τα πολλά μυγάκια.

συνέχεια με την αλυσίδα( με ο-rings):
την περναω όλη ενα χέρι με παραφινέλαιο και το αφήνω λιγο να μαλακώσει τις βρωμιες.
ύστερα βαζω στο kettenmax μέσα σαπουνι για τα πιατα με νερο και το δεουλεύω μέχρι να γίνει πραγματικά σαν καινούρια! αν δεν εχεις το kettenmax, τοτε υπαρχουν ειδικες βούρτσες για αλυσιδες σε διαφορα μαγαζια με ειδη μοτο. τριτη επιλογη μια οδοντόβουρτσα και σφουγγάρι.
Αλλά θα σου βγεί η πίστη.

ύστερα πιανω το wd-40 με χαρτί κουζίνας και περνάω την πίσω ρόδα(και οποιο αλλο σημείο έχει μάκα ανακατεμμένη με διάφορα λάδια, όπου δε θα φύγει με απλό σαπουνόνερο), ειδικά την αριστερή μεριά της ρόδας που εχει γεμίσει βρωμιές λόγω του λιπαντικου της αλυσιδας που πεφτει εκει απάνω. προσκτικά μην ακουμπήσω τη δισκόπλακα.
Καμιά φορά μετά, με ενα δύο μωρομάντηλα, καθαρίζω το πολύ wd-40 απο οπου εριξα , αν και δεν είναι τοσο απαραίτητο.

κοιταω το μηχανακι γυρω γυρω, και θυμάμαι που εχει πολλές βρωμιές και θελει εξτρα τρίψιμο, γιατι μόλις πέσει το νερο επανω, δε θα φαινεται τιποτα.
βουλώνω ή με σακκουλακι και ενα λαστιχάκι ή με ειδική τάπα που υπαρχει στο εμπόριο την εξάτμιση.
Βγάζω τις πετσέτες που εχουν μουλιάσει τα μυγακια.

Καταβρέχω όλο το μηχανακι(να είναι τελείως κρύο, διότι αν είναι ζεστό, ευνοείται η σκουριά) και γεμίζω το κουβα σαπουνόνερο, με σαπούνι για αυτοκίνητα. ξεκιναω το τρίψιμο με το σφουγγάρι, κι οσο μπορώ ειδικά εκει που εχεις πολλές βρωμιες ή μυγάκια, εστω και μουλιασμένα, να εχω τρεχούμενο νερο ή εστω να βουταω πολύ συχνα το σφουγγαρι στο κουβα(χωρις να το στίβω), ωστε να φευγουν με τη μία οσες βρωμιές ξεκολλανε απο τη μηχανη, διοτι οσο δε φευγουν και μενουν μεταξύ του σφουγγαριου και του πλαστικού της μηχανης, δημιουργουν μικρο-γρατζουνιές.
Γενικά αποφευγω να ριξω νερο στα όργανα και στην κλειδαριά.

μολις τελειώσω, ξεπλενω απο πανω προς τα κάτω.

σειρα εχει το σαμουά. σκουπίζω τα χοντρα νερα με το σαμουα ξεκινώντας απο οργανα- ζελατίνα- καθρέφτες και συνεχίζω, με το πανω μερος της μηχανης πηγαινοντας προς τα κάτω.
μόλις τελειώσω με το σαμουα, κατεβαζω τη μηχανη απο το διπλο σταντ και τη γερνω οσο μπορώ απο τη μια μερια κι απο την αλλη. θα τρεξουν εξτρα νερά απο διαφορα σημείο. τα σκουπίζω κι αυτά .

μετά απο λίγη ώρίτσα, κι αφου εχουν στεγνώσει τα περισσότερα νερά, πάω πολύ σύντομη βολτίτσα, χωρίς τρελές γκαζιές ,κυρίως για να στεγνώσει τελείως η αλυσίδα.

μολις γυρισω πίσω, εφοσον εχει στεγνώσει η αλυσιδα 100%, τη λαδώνω.

:beer: :beer: :a18: :a18:

jfx
26/06/2009, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
http://www.washandgo.gr/

ρε φίλε συγνωμη, φτιαχνει το παληκάρι ενα θρεντ σχετικά με το πως να πλύνει τη μοτοσυκλέτα του, και τι συνεργα να αγοράσει, κι εσυ του δίνεις ενα λινκ απο πλυντήριο;

δηλαδή πραγματικά, πιστεύεις οτι αυτο το ποστ σου, εχει καμία σχέση με αυτο που ζητάει ο δημιουργος; προσφέρει πιστεύεις κάτι στο θρεντ;

road spirit
26/06/2009, 10:47
how to wash your moto part 1 (http://www.youtube.com/watch?v=2C1qNKY37Wg&feature=PlayList&p=4237BCD1D095BAC9&index=9)

how to wash your moto part 2 (http://www.youtube.com/watch?v=dO7Cqaicyog&feature=PlayList&p=4237BCD1D095BAC9&index=10)

Kotsis23
26/06/2009, 11:22
Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους!Με κατατοπίσατε πλήρως!

jfx
26/06/2009, 16:16
προσεθεσα καποια ακομα πραγματακια στο παραπανω ποστ μου. ελπιζω να φανουν χρήσιμα.

+Arxiereas+
26/06/2009, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Πόσο κάνει ,απο πού το αγοράζεις ,υπάρχει πρόβλημα αν έρθει σε επαφή με τον κινητήρα ή κάνει μόνο για πλαστικά; :wave2:

Από κατάστημα ανταλλακτικών που εμπορεύεται και είδη περιποίησης auto-moto. Το χρησιμοποιώ χρόνια και το ψεκάζω παντού.
Φίλος με σκούτερ έχει επιφυλάξεις για τα άβαφα (μαύρα) πλαστικά αλλά εγώ δεν έχω τέτοια στο μηχανάκι εκτός του προστατευτικού αλυσίδας με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

LogOutGoRide
26/06/2009, 16:56
Λέω να το δοκιμάσω αν το βρώ . Moto Wash της Motul είπαμε έτσι

Ευχαριστώ :wave2:

p@nos
26/06/2009, 17:06
εγω θελω να; πω, πως τη μηχανη την πλενω, με μια σκουπα για πατωμα, με μαλακες τριχες, στην οποια βαζω σαπουνι για τα πιατα...

και καθαριζει γρηγορα, και καλα, και πιανει και πολλες λεπτομεριες...

και μετα την περναω ενα χερακι γυαλιστικο για πλαστικα(χωρις σιλικονη) και γινεται τζαμι!

+Arxiereas+
26/06/2009, 17:24
ΣΥΝΕΡΓΑ!
http://yfrog.com/20p2606091135j

Πωωωω χαρά στο κουράγιο σου κολλητέ! :bigcry:
Πέτα τα όλα, κράτα το chamois και πάρε ένα moto wash κι ένα σπρέυ καθαριστικό αλυσίδας να σωθείς! :a01:

LogOutGoRide
26/06/2009, 17:27
Πέτα τα όλα, κράτα το chamois και πάρε ένα moto wash κι ένα σπρέυ καθαριστικό αλυσίδας να σωθείς! :a01:

Και εγώ γι'αυτό θέλω να το πάρω μπας και απαλλάξω την γυναίκα μου:blush:

+Arxiereas+
26/06/2009, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Και εγώ γι'αυτό θέλω να το πάρω μπας και απαλλάξω την γυναίκα μου:blush:
MAN OF THE YEAR!!!!
ΤΕΛΟΣ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LogOutGoRide
26/06/2009, 17:38
MAN OF THE YEAR!!!!
ΤΕΛΟΣ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D έλα ρε τα χέρια της είναι πιο μικρά και χωράνε στους λαιμούς της εξάτμισης και στο ψαλίδι και... και...

FestoNero
26/06/2009, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω θελω να; πω, πως τη μηχανη την πλενω, με μια σκουπα για πατωμα, με μαλακες τριχες, στην οποια βαζω σαπουνι για τα πιατα...

και καθαριζει γρηγορα, και καλα, και πιανει και πολλες λεπτομεριες...

και μετα την περναω ενα χερακι γυαλιστικο για πλαστικα(χωρις σιλικονη) και γινεται τζαμι! Μήπως όμως οι βρωμιές και οι σκόνες που είναι πάνω στη σκούπα θα σου γρατζουνίσουν το χρώμα;
Δε φαίνεται με τη πρώτη, αλλά άμα πλησιάσεις θα δεις μικρές γρατζουνιές, σαν να το'χεις περάσει με σύρμα που τρίβουν τις κατσαρόλες. Τέτοιο "πρόβλημα" έχω με το αμάξι, αλλά χέστηκα, είναι παλιό :lol: . Οι μηχανές όμως που ο καθένας την έχει όσο πιο πολύ στη πένα μπορεί, είναι άλλη ιστορία.

Φίλε Kotsis23, προσπάθησε να αποφύγεις να βάλεις τη σωλήνα του νερού μέσα στην εξάτμιση, δε κάνει καλή δουλειά..

:bigcry: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

jfx
26/06/2009, 19:42

χαχαχαχα ωραιος:D :D

απλά διατηρώ επιφυλάξεις ως προς τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των προιόντων αυτων στα μερη της μοτοσυκλετας.

Με οποιο τρόπο επιθυμεί ο καθένας!:beer:

+Arxiereas+
28/06/2009, 15:55
χαχαχαχα ωραιος:D :D

απλά διατηρώ επιφυλάξεις ως προς τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των προιόντων αυτων στα μερη της μοτοσυκλετας.

Με οποιο τρόπο επιθυμεί ο καθένας!:beer:
Για τον τρόπο κατανοώ απόλυτα, περί ορέξεως ουδείς λόγος! Για κάποιους είναι χόμπι και μεράκι.
Για το αποτέλεσμα και την αξιοπιστία των προϊόντων που ανέφερα και χρησιμοποιώ στα μηχανάκια μου από το 2004 που τα ανακάλυψα, είμαι απόλυτα θετικός. Μιλάμε πάντα για βρωμιές, λάσπη, γράσσο και σκόνη από τα τακάκια. Όχι πίσσα ή μπογιά από φρεσκοβαμένη διαγράμμιση (μου είχε τύχει κάποτε κι αυτό με αμάξι) που χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέσα.
Πολύ απλά καλύτερα ένα επώνυμο καθαριστικό μοτοσυκλέτας/αλυσίδας παρά ένα υγρό πιάτων ή αφρός σε βενζινάδικο.
Επίσης την αλυσίδα την καθαρίζω ή σε κάθε πλύσιμο ή κάθε 2 λαδώματα. Όποιο έρθει πρώτο

Και κάτι ακόμα. Για μαρσπιέδες και άλλες μεταλλικές αρθρώσεις είναι καλό το WD-40 και γενικά ένα αντισκωριακό-λιπαντικό. Για διακόπτες και ηλεκτρικά όμως είναι καλύτερο το σπρέυ επαφών. Τα αντισκωριακά έχουν την τάση να συγκρατούν τη σκόνη.

AKOSTIS78
09/07/2009, 11:03
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ FAZER 600 ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΣΑΤΜΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

+Arxiereas+
09/07/2009, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKOSTIS78
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ FAZER 600 ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΣΑΤΜΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υπάρχουν ειδικές αλοιφές για νίκελ και μέταλλα που τα επαναφέρουν.
Θα ρίξω μια ματιά μήπως βρω μια συγκεκριμένη την οποία είχα διαβάσει ότι λατρεύουν οι τσοπεράδες, άρα κάνει πολύ καλή δουλειά. :winka:

Πι.Ες. Καλωσήρθες φωνακλά!
(απέφευγε αν θες τα κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις)

AKOSTIS78
09/07/2009, 11:20
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.

AKOSTIS78
09/07/2009, 11:22
Ευχαρστώ φίλε, θα το ψάξω.

vangelis 64
09/07/2009, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKOSTIS78
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ FAZER 600 ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΣΑΤΜΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στείλε πμ στον Ορίζοντα να σού πει.:bawl: :bawl:

ego_o_idios
09/07/2009, 23:02
Θα σας δώσω μια δοκιμασμένη και αποτελεσματική συνταγή για πλύσιμο,
πλύνετε την μηχανή παντού, με απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, εγώ χρησιμοποιώ αυτό το σακουλάκι γνώστης μάρκας, που περιέχει τα πάντα για το πλυντήριο είναι μια μερίδα από όλα τα συστατικά, σε σακουλάκι το ανοίγεις, το αδειάζεις στον κουβά, το αραιώνεις και πλένεις, επειδή έχει την ιδιότητα να πλένει χωρίς τρίψιμο καθαρίζει πόλη καλά ,για σημεία που δεν μπορώ να τρίψω το βάζο σε σπρέι και ψεκάζω, για σκληρή βρομιά το αφήνω στα σημεία για λίγη ώρα και μετά πλένω δεν κάνει πολύ αφρό

Μετά από αυτό πλένω με ένα μαλακό σαμπουάν για οχήματα με κερί και είμαι έτυμος

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε

orizontas
01/08/2009, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Στείλε πμ στον Ορίζοντα να σού πει.:bawl: :bawl:

μιας κλαι δεν προκειται για ερωτικο πμ παιρνω το θαρρος και το δημοσιευω .....

ρε βαγγελη ....................... μου ατειλε πμ το παλικαρι ........

Πρόβλημα με τους λαιμούς Καλησπέρα φίλε, είμαι καινούργιος στο forum και μου σύστησαν εσένα για ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με τους λαιμούς των εξατμίσεων. Έχω ένα fazer 600 και οι λαιμοί δεν καθαρίζουν με τίποτα και έχει αρχίσει να αλλάζει το χρώμα τους προς το άσπρο. Υπάρχει κάποιος πρόβλημα ή απλά είναι πολύ βρώμικοι? Πως γίνεται να επανέλθουν στην αρχικοί τους κατάσταση? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..

λοιπον φιλαρακο κανονιζουμε να ερθεις να στο τοιμασο εγω να στο κανω ντουζιερα ......

:smokin: :smokin:

mourgakos
03/08/2009, 06:59
τοχεις λεμε!

LiakosVstrom
03/08/2009, 15:06
Νάμαι και πάλι με ακόμα μια απορία! :rotflmao: :rotflmao:

Θέλω ρε παιδιά να μου πείτε τι υλικά να αγοράσω για να πλύνω σωστά όλη την μηχανή!Και τα πλαστικά και την αλυσίδα!Υλικά και από που και πως περίπου να το κάνω!Θα το εκτιμήσω πολύ! :wave2: :wave2:

Thankssssssssss!

για να πλύνεις ΣΩΣΤΑ τη μηχανή θέλεις,

2 σφουγγάρια (όχι σκοτσμπράιτ, προσοχή!!!)
1 κουβά με νερό
λίγο σαπούνι
και 2 τόπλες ρωσίδες.

και είσαι κομπλέ! :sun: :sun: :cool: :cool:

Ferraristis
05/03/2010, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
για να πλύνεις ΣΩΣΤΑ τη μηχανή θέλεις,

2 σφουγγάρια (όχι σκοτσμπράιτ, προσοχή!!!)
1 κουβά με νερό
λίγο σαπούνι
και 2 τόπλες ρωσίδες.

και είσαι κομπλέ! :sun: :sun: :cool: :cool:

Να πάρει ο διάολας, δεν έχω κουβά!!

Ichigo_
05/03/2010, 18:50
Θες και πιεστικό όμως για αποτελεσματική δουλειά. Πάνε στο dirtymoto. Κάνει καλή δουλειά ο τύπος εκεί. Να ζητήσεις όμως και απόδειξη γιατί πολλές φορές το ξεχνάει :evil:

tifoefs
07/03/2010, 18:42
ξεχασες μια βασικη λεπτομερεια στη μπουγαδα !!

:D

191057

ego_o_idios
08/03/2010, 02:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μιας κλαι δεν προκειται για ερωτικο πμ παιρνω το θαρρος και το δημοσιευω .....

ρε βαγγελη ....................... μου ατειλε πμ το παλικαρι ........

Πρόβλημα με τους λαιμούς Καλησπέρα φίλε, είμαι καινούργιος στο forum και μου σύστησαν εσένα για ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με τους λαιμούς των εξατμίσεων. Έχω ένα fazer 600 και οι λαιμοί δεν καθαρίζουν με τίποτα και έχει αρχίσει να αλλάζει το χρώμα τους προς το άσπρο. Υπάρχει κάποιος πρόβλημα ή απλά είναι πολύ βρώμικοι? Πως γίνεται να επανέλθουν στην αρχικοί τους κατάσταση? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..

λοιπον φιλαρακο κανονιζουμε να ερθεις να στο τοιμασο εγω να στο κανω ντουζιερα ......

:smokin: :smokin:

pantos an 8elete na kanete klisma stin mixani sas den iparxi kaliteros
milame o giakoump tis ka8arsis

ego_o_idios
08/03/2010, 02:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ξεχασες μια βασικη λεπτομερεια στη μπουγαδα !!

:D

re si tifo an krino apo to pos kratai tin manika gia kseneroti tin kovo...
:rotflmao: :rotflmao: