View Full Version : Φωτιά σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από συνταξιούχο
super_toto
26/06/2009, 10:51
Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, συνέλαβε 55χρονο συνταξιούχο, ο οποίος κατασκεύαζε αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς και πυρπολούσε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Κατά την αστυνομική προανάκριση, ο 55χρονος δήλωσε ότι με τον τρόπο αυτό ήθελε να εκφράσει την αντίδρασή του στα παράνομα σταθμευμένα οχήματα που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή διέλευση και κίνηση των πεζών στα πεζοδρόμια και στις εισόδους πολυκατοικιών.
Διώκεται για τον εμπρησμό 30 αυτοκινήτων και φορτηγών σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία Βόλου και κρίθηκε προφυλακιστέος.
από (http://www.tvxs.gr/v15024)
Εσείς τι λέτε? Καλά έκανε ή όχι?
makis206
26/06/2009, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εσείς τι λέτε? Καλά έκανε ή όχι?
Αλήθεια τώρα ; Περιμένεις να βγει άκρη ;:lol:
-Καλά έκανε !:mad:
-Μπα τι λες, τις ξένες περιουσίες ; Ξέρεις εσύ με τι κόπο και ιδρώτα απέκτησε ο καθένας το κουτί του;
-Κι αυτό τι σημαίνει, ότι μπορεί να το παρκάρει όπου θέλει ;
-Για πες μου εσύ που να το βάλει ;
-Να μην το έπαιρνε !
-Λες μαλακίες !
..μπλα μπλα μπλα
μπλα μπλα κράτος
μπλα μπλα Ελλαδάρα
μπλα μπλα μπλα..
.. παιδεία.:rotflmao:
Οχι δεν εκανε καλά. Μπορει αρκετοι να εχουν παρκαρει τα αμαξια τους σε περιοχες οπου το πακαρισμα ειναι καπως δυσκολο, σε θεσεις που εμποδιζουν τη διελευση των πεζων αλλα φταιει και το κρατος!που να τα βαλει ο κοσμος τα αμαξια του; Καποιοι μετακινουνται ας πουμε αθηνα ασπροπυργο καθε μερα και χρειαζονται ενα αυτοκινητο. ή δεν θελουν μηχανη.
Ομως ο συνατξιούχος πηρε το νομο στα χερια του! Αν εσυ βαλεις τη μηχανη σου στο πεζοδρόμιο(καθότι σπανια βρισκεις ας πούμε στο δρομο να την βαλεις) και στην καψει ο παππους, τι θα σκεφτείς; Ενω αν καλουσε την δημοτικη αστυνομια ή την τροχαία, και σε εγραφε κανα 2 φορες, δεν θα το ξαναβαζες! Επομενως θεωρω οτι σκεφτηκε και επραξε εσφαλμενα.
Παντα ακολουθούμε την νομιμη οδο μεχρι να αποδειχτει αναποτελεσματική, μετα ενας θεος ξερει τι κανουμε εμεις οι ανθρωποι.
makis206
26/06/2009, 11:32
Πλάκα κάνω εννοείται, για να κάνουμε και κουβέντα είμαστε εδώ άλλωστε κι αν θέλετε την άποψή μου όχι, δεν έκανε καλά κι ας είχε ιερό κι ανθρώπινο σκοπό η πράξη του. Υπάρχουν αρμόδιοι όμως γι'αυτή τη δουλειά.
:beer:
super_toto
26/06/2009, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πλάκα κάνω εννοείται, για να κάνουμε και κουβέντα είμαστε εδώ άλλωστε κι αν θέλετε την άποψή μου όχι, δεν έκανε καλά κι ας είχε ιερό κι ανθρώπινο σκοπό η πράξη του. Υπάρχουν αρμόδιοι όμως γι'αυτή τη δουλειά.
Ναι ρε Μακη κι εγώ για κουβέντα το έβαλα, δεν εκφράζω άποψη. Είμαι περίεργος να δω αν θα υπάρξουν άτομα που θα συμφωνήσουν.
Φυσιολογικά κανείς δεν μπρορεί να συμφωνήσει με μια τέτοια πράξη. Επειδή όμως η κατάσταση με την καφρίλα των οδηγων όσο πάει και μεγαλώνει να που βρήσκεται ένας συνταξιούχος να παιρνει το νόμο στα χέρια του.
Υπάρχουν οι steetpanthers που κολάνε αυτοκόλητα. Υπάρχει η περίπτωση του πεζού που περπάτησε πάνω από το παρκαρισμένο και πήγε στα δικαστήρια.
Γενικά η δράση γεννάει αντίδραση. Όσο οι πόλεις γίνονται ζούγκλες τόσο ο κόσμος θα παίρνει το νόμο στα χερια του.
Δεν θα με παραξενέψει αν δω πολλες απαντήσεις που να συμφωνούν με την πράξη του συνταξιούχου.
makis206
26/06/2009, 12:37
Δεν θα με παραξενέψει αν δω πολλες απαντήσεις που να συμφωνούν με την πράξη του συνταξιούχου.
Ούτε κι εμένα για να πω την αλήθεια.. κοίτα, όλοι νομίζω μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο άνθρωπος αγανάκτησε για να φτάσει σ'αυτό το σημείο, υπάρχει όμως κανείς που δεν φαντάζεται τι θα γίνει αν μέσα στην αγανάκτηση αρχίσει ο καθένας μας να πράττει παίρνοντας το νόμο στα χέρια του;
Με την εικόνα που έχω απ'το περιστατικό θα μπορούσα κάλλιστα να δώσω συγχαρητήρια στον άνθρωπο, έβαλε τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα και πάλεψε για κάτι που πίστεψε, για κάτι ανθρώπινο, για μια μάχη που θα μπορούσε αύριο μεθαύριο να αλλάξει ίσως τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει ο καθένας από εμάς ώστε να επιβαρύνει όσο το δυνατόν λιγότερο τον διπλανό του.. απλώς βλέπω τον τρόπο που το έκανε λάθος.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83100
fantacid
26/06/2009, 13:12
ειναι σα να μαχαιρωνεις καθενα που περναει με κοκκινο ή δε φοραει κρανος,
αν κ σε καποιες χωρες υπαρχουν official τετοιες μεθοδοι,
βλεπε ισλαμ που κλεβεις ενα λυχναρι κ σου κοβουν ενα χερι
devil's animal
26/06/2009, 13:17
-Μπα τι λες, τις ξένες περιουσίες ; Ξέρεις εσύ με τι κόπο και ιδρώτα απέκτησε ο καθένας το κουτί του;
-Να μην το έπαιρνε !
-Λες μαλακίες !
..μπλα μπλα μπλα
μπλα μπλα κράτος
μπλα μπλα Ελλαδάρα
μπλα μπλα μπλα..
:a23: :a23: :a23: :a23:
:a19: :a19: :a19: :a19:
+Arxiereas+
26/06/2009, 13:23
makis206 με το να συμφωνώ συνέχεια μαζί σου θα μας περνάν για καψοροζεύγαρο στο τέλος :lol:
Καλά έκανε αλλά το θέμα είναι αλλού:
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 55 ΕΤΩΝ;;;;; :eek: :confused:
project.breeze
26/06/2009, 13:59
Καλά έκανε κι εγώ αν είχα τα @@ του το ίδιο θα έκανα.Όπου γουστάρει ο καθένας σταματάει,ο άλλος τις προάλλες πάρκαρε την Porsche του πάνω στην διάβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες και έπινε καφέ στο κέντρο και ένας κακόμοιρος άνθρωπος με αναπηρικό αμαξίδιο αναγκάστηκε να πάει στην άλλη άκρη για να κατέβει στον δρόμο.Καλά τους έκανε να αγιάσουν τα χεράκια του
project.breeze
26/06/2009, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από yendai
Οχι δεν εκανε καλά. Μπορει αρκετοι να εχουν παρκαρει τα αμαξια τους σε περιοχες οπου το πακαρισμα ειναι καπως δυσκολο, σε θεσεις που εμποδιζουν τη διελευση των πεζων αλλα φταιει και το κρατος!που να τα βαλει ο κοσμος τα αμαξια του; Καποιοι μετακινουνται ας πουμε αθηνα ασπροπυργο καθε μερα και χρειαζονται ενα αυτοκινητο. ή δεν θελουν μηχανη.
Ομως ο συνατξιούχος πηρε το νομο στα χερια του! Αν εσυ βαλεις τη μηχανη σου στο πεζοδρόμιο(καθότι σπανια βρισκεις ας πούμε στο δρομο να την βαλεις) και στην καψει ο παππους, τι θα σκεφτείς; Ενω αν καλουσε την δημοτικη αστυνομια ή την τροχαία, και σε εγραφε κανα 2 φορες, δεν θα το ξαναβαζες! Επομενως θεωρω οτι σκεφτηκε και επραξε εσφαλμενα.
Παντα ακολουθούμε την νομιμη οδο μεχρι να αποδειχτει αναποτελεσματική, μετα ενας θεος ξερει τι κανουμε εμεις οι ανθρωποι.
Να χρησιμοποιήσει μέσα μαζικής μεταφοράς.Δεν κατάλαβα,παίρνουν όλοι από ένα αμάξι και βγαίνουν παγανιά.Να φροντίσουν ανα γειτονιές να μαζεύονται 3-4 άτομα που κατεβαίνουν στο κέντρο και να κατεβαίνουν όλοι μαζί.Αν κοιτάξεις τις καθημερινές μέσα στα αυτοκίνητα θα δεις συνήθως ένα άτομο και σπανιότερα δύο και παραπάνω.Δεν κατάλαβα,για να μετακινηθεί ένας άνθρωπος πρέπει να κουβαλάει μαζί του λαμαρίνα 9 τετραγωνικών μέτρων;Αυτοί που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι μ@λ@κες ή παρακατιανοί;
makis206
26/06/2009, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
makis206 με το να συμφωνώ συνέχεια μαζί σου θα μας περνάν για καψοροζεύγαρο στο τέλος :lol:
Το περίεργο είναι ότι δεν τά'χω καλά και με το παπαδαριό, είμαι ταγμένος στα ανώτερα στελέχη μάλλον :lol: :beer:
Ο συνταξιούχος κυριούλης, τα φούντωνε που του κόβανε το διάβα στο πεζοδρόμιο.
Ο συνταξιούχος που παρκάρει το γαμωβιτάρα του ακριβώς στην γωνία στο στενό μου -και μάλιστα 20εκ από το πεζοδρόμιο-
όταν του είπα ότι δεν μπορώ να στρίψω εύκολα και χρειάζεται κάποιες φορές να κάνω και μανούβρα για να πάω σπίτι μου, μου αποκρίθηκε έκπληκτος: ''τί να κάνω...?''
όταν πάλι του απάντησα ότι μπορεί να το βάλει 2μ παρακάτω, ανταπάντησε: ''ε, τότε θα το βάλει άλλος, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ...!!''
Άκουσες...? ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Ε, του το καίς ή όχι...? και ας είναι στον δρόμο. :mad: :mad:
Μέχρι πρότινος πίστευα ότι μόλις φύγουν οι παλαιότερες γενειές από τους δρόμους θα αλλάξει η γενική μας οδική συμπεριφορά.
Άλλαξα άποψη όταν είδα και νέους να συμπεριφέρονται το ίδιο. :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ο συνταξιούχος κυριούλης, τα φούντωνε που του κόβανε το διάβα στο πεζοδρόμιο.
Ο συνταξιούχος που παρκάρει το γαμωβιτάρα του ακριβώς στην γωνία στο στενό μου -και μάλιστα 20εκ από το πεζοδρόμιο-
όταν του είπα ότι δεν μπορώ να στρίψω εύκολα και χρειάζεται κάποιες φορές να κάνω και μανούβρα για να πάω σπίτι μου, μου αποκρίθηκε έκπληκτος: ''τί να κάνω...?''
όταν πάλι του απάντησα ότι μπορεί να το βάλει 2μ παρακάτω, ανταπάντησε: ''ε, τότε θα το βάλει άλλος, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ...!!''
Άκουσες...? ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Ε, του το καίς ή όχι...? και ας είναι στον δρόμο. :mad: :mad:
Μέχρι πρότινος πίστευα ότι μόλις φύγουν οι παλαιότερες γενειές από τους δρόμους θα αλλάξει η γενική μας οδική συμπεριφορά.
Άλλαξα άποψη όταν είδα και νέους να συμπεριφέρονται το ίδιο. :(
Αστα να πανε Τασο.Το ιδιο προβλημα ειχε κι ενας φιλος με γειτονα του που παρκαρε στη γωνια.Καποια μερα παει ο γειτονας να το παρει και το βλεπει οπως ηταν παρκαρισμενο αλλα ελειπαν οι βαλβιδες κι απο τα 4 λαστιχα.Το πηρε με γερανο και απο τοτε δεν το ξαναβαλε στο πεζοδρομιο.:winka:
super_toto
26/06/2009, 15:29
Είναι σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας.
Στην ερώτηση γιατί παρκάρεις στο πεζοδρόμιο ή έτοιμη απάντηση από όλους σχεδόν είναι "Και που να το βάλω". Θεωρεί ο κόσμος δηλαδή ότι εχει και δίκιο γιατί το κράτος δεν φρόντισε να του φτιάξει δημόσιο παρκινγκ.
Δεν μπορει να διανοηθεί το προφανές, ότι δηλαδή πριν αγοράσεις αμάξι πρέπει να έχεις λύσει το θέμα του πάρκινγκ. Αν δεν μπορείς μην το αγοράζεις.
Ας μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα.
Είναι σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας.
Στην ερώτηση γιατί παρκάρεις στο πεζοδρόμιο ή έτοιμη απάντηση από όλους σχεδόν είναι "Και που να το βάλω". Θεωρεί ο κόσμος δηλαδή ότι εχει και δίκιο γιατί το κράτος δεν φρόντισε να του φτιάξει δημόσιο παρκινγκ.
Δεν μπορει να διανοηθεί το προφανές, ότι δηλαδή πριν αγοράσεις αμάξι πρέπει να έχεις λύσει το θέμα του πάρκινγκ. Αν δεν μπορείς μην το αγοράζεις.
Ας μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα.
Είναι φαύλος κύκλος. Αν η δουλειά μου ήταν απέναντι από το σπίτι μου, δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Επίσης αν υπήρχε λεωφορείο/τρένο, να με πάει στην δουλειά μου, πάλι δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Εγώ το θεωρώ αναγκαίο κακό.
Η βασική διαφορά των ελληνικών πόλεων με του εξωτερικού, όπου τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, είναι ότι εκεί τα γραφεία είναι μαζεμένα στο κέντρο της πόλης. Περιμετρικά του κέντρου είναι κατά βάση οικίες. Είναι ευκολότερο εκεί να φτιάξεις ένα δίκτυο μαζικής μεταφοράς.
Καλά έκανε από τη μία.......
Κι εγώ μαζί του!
Οι μπάτσοι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλωστε! Γιατί είναι κ@λοφάρα και γράφει τον κόσμο!!! :mad:
Οπότε ας γίνει αυτοδικία!!!! Και στην τελική.........
Νομίζετε ότι καταλαβαίνουν διαφορετικά? Ο καθένας έχει τα κονέ του, τις γνωριμίες του και κανείς τελικά δεν πληρώνει αυτό που θα έπρεπε! Άρα λοιπόν...... "Ε αφού δεν πληρώνω, μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρω!"
Αυτή είναι η λογική! Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που ίσως να μην έχουν τίποτα να χάσουν!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Καλά έκανε αλλά το θέμα είναι αλλού:
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 55 ΕΤΩΝ;;;;; :eek: :confused: :
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl::rotflmao: :rotflmao:
bentouza
26/06/2009, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που ίσως να μην έχουν τίποτα να χάσουν!!!!
Ναι..
Οι ηλιθιοι..
-Να μην το έπαιρνε !
-Λες μαλακίες !
..μπλα μπλα μπλα
μπλα μπλα κράτος
μπλα μπλα Ελλαδάρα
μπλα μπλα μπλα..
:look: εεε..! ψψψψψψ....!!! μακις,.,,,.... :rolleyes:
Σχιζοφρένεια
Πρόκειται για μια ψυχική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας. Βέβαια δεν παρατηρείται οργανική βλάβη του νευρικού συστήματος του ασθενή, πλην όμως όλες οι επιστημονικές εργασίες επί του αντικειμένου αφήνουν να εννοηθεί την ύπαρξη μιας λεπτής νευροφυσιολογικής και χημικής δυσλειτουργίας μάλλον άγνωστης μέχρι σήμερα. Μάλιστα με τον όρο σχιζιφρένεια καλύπτεται ένα σύνολο νόσων με διαφορετικούς μηχανισμούς. Για παράδειγμα υφίστανται τέτοιες χρόνιες ψυχώσεις που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ειδικότερα ούτε ως σχιζοφρένεια αλλά και ούτε ως χρόνια παραληρήματα.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
makis206
26/06/2009, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:look: εεε..! ψψψψψψ....!!! μακις,.,,,.... :rolleyes:
Σχιζοφρένεια
Πρόσεχε που παρκάρεις ! Λελελελε !!!:a24: :evil: :a21: :a018: :a48: :a46:
:lol: :rotflmao: :lol:
super_toto
26/06/2009, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Είναι φαύλος κύκλος. Αν η δουλειά μου ήταν απέναντι από το σπίτι μου, δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Επίσης αν υπήρχε λεωφορείο/τρένο, να με πάει στην δουλειά μου, πάλι δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Εγώ το θεωρώ αναγκαίο κακό.
Η βασική διαφορά των ελληνικών πόλεων με του εξωτερικού, όπου τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, είναι ότι εκεί τα γραφεία είναι μαζεμένα στο κέντρο της πόλης. Περιμετρικά του κέντρου είναι κατά βάση οικίες. Είναι ευκολότερο εκεί να φτιάξεις ένα δίκτυο μαζικής μεταφοράς.
Δεν διαφωνώ. Αλλά είμαστε κι εμείς λίγο όργια. Πάσχουμε από επιδειξιομανία. Δεν επιλέγουμε μεταφορικό μέσο σύμφωνα με τις ανάγκες μας αλλά συμφωνα με το τι θα κάνει εντύπωση. Παίρνει ο άλλος ένα τζιπάκι για να πηγαίνει κάθε μέρα από τους Αμπελόκηπους στη Μεταμόρφωση. Και επειδή δεν τον βολευεί παίρνει και ένα Σμαρτ. Έτσι το τζιπάκι καταλαμβάνει μιάμιση θέση παρκαρίσματος μονίμως στους Αμπελόκηπους εκτός από Σάββατο και Κυριακή που θα πάει την βόλτα του.
Συγκοινωνίες δεν υπαρχουν καλές αλλά δεν είναι και ανύπαρκτες. Κάποιες μετακινήσεις μπορούμε όλοι να τις κάνουμε με τραίνο, μετρό ή λεώφα. Έστω τις μικρές.