View Full Version : Ενα πρωινό με καφέ στην Βεράντα...
Gandalf dr685sm
26/06/2009, 14:33
H πιο ήσυχη ώρα της ημέρας... πρωί κοντά στις 7.00 , με τον ήλιο να σκάει πάνω απο τα βουνά της Εύβοιας και με την ζέστη του να σηκώνει την πρωινή δροσιά. Απόλυτη ησυχία.. τόση που να πονάνε τα αυτιά σου.
Διακόπτεται που και που μόνο απο το κρώξιμο ενός γερακιού που έχει δεί την λεία του απο ψηλά.
Εικόνες πανέμορφες που ηρεμούν το μυαλό πριν την είσοδο σε μια καθημερινή μέρα εργασίας και ρουτίνας. Πόσο "ρομπότ-μηχανές" έχουμε γίνει ρε γμτ; Απο την στιγμή που ξυπνάμε μέχρι που κοιμόμαστε να μην απολαμβάνουμε την ζωή μας.
Ακόμα και την στιγμή που δίπλα μας θα κάτσει ενα σπουργίτι και θα μας κοιτάει στα μάτια. Είναι πραγματικά κάτι που μας έχει λείψει..
Στην μαυρίλα ρε γμτ... μόνο καμιά βόλτα με μηχανή και αυτή ακόμα όμως, είμαστε τόσο "μπριζωμένοι" που την κάνουμε σε ρυθμούς ρουτίνας.
Μάλλον μου λείπουν διακοπές για να φτάσω να λέω τις σκέψεις της στιγμής εδώ. Άστο καλύτερα... μην δίνετε σημασία. Μόλις πάω και γυρίσω ...θα μου περάσει.
Προς το παρόν απόλαυση καφέ απο την βεράντα του σπιτιού. Οτι καλύτερο τελικά.
Gandalf
167013
blueangel
26/06/2009, 14:41
Είσαι απο τους τυχερούς που απολαμβάνεις τέτοια θέα φίλε μου πίστεψε με:smilea: Ακόμη και την απόδραση να μην βρείς χρόνο να καταφέρεις με τη μηχανή,κάτι τέτοιες ώρες το πρωί με τέτοια θέα σε αποζημιώνουν για πολλά:beer: :beer: :beer: :beer: Και πού είσαι το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ ΠΑΡΩΝ και ειδικά για τη χώρα μας αργεί να φύγει πάαααααρα πολύ!!!:wave2:
Kotsis23
26/06/2009, 14:45
Μακάρι να είχα και γω τέτοια θεα και όχι άλλες 10 πολυκατοικίες απένταντι.:bawl:
:wave2:
:beer: :beer:
XJR_Billy
26/06/2009, 15:01
Να περνάς καλά ρε φιλαράκι!!!:beer: :beer:
Είσαι τυχερός που έχεις τέτοια θέα...
Μάλλον ζηλεύω...:D
jimtarasxt660x
26/06/2009, 15:09
Μακαρι ολοι να βλεπανε τετοια ομορφια καθε πρωι μολις ξυπνουσαν για ναπανε στην δουλεια!!!
Απολαυσε την καθε στιγμη και καθε φορα που μπορεις!!!:beer: :beer: :beer:
Gandalf dr685sm
26/06/2009, 15:12
Ευχαριστώ παιδιά... η αλήθεια είναι πως ήταν απόφαση ζωής το να φύγω εκτός λεκκανοπεδίου ουσιαστικά για κάτι τέτοιο.
Το θέμα μου είναι πως για να γράφω τα παραπάνω είναι πως μάλλον έχω κουραστεί απο την καθημερινότητα όπως όλοι μας... και μάλλον θέλουμε ομαδικώς πλέον διακοπές, γμτ μου!
Gandalf
PortisHead
26/06/2009, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ευχαριστώ παιδιά... η αλήθεια είναι πως ήταν απόφαση ζωής το να φύγω εκτός λεκκανοπεδίου ουσιαστικά για κάτι τέτοιο.
Το θέμα μου είναι πως για να γράφω τα παραπάνω είναι πως μάλλον έχω κουραστεί απο την καθημερινότητα όπως όλοι μας... και μάλλον θέλουμε ομαδικώς πλέον διακοπές, γμτ μου!
Gandalf
:look: :look: :look: :look: :look:
Με τετοια θεα ?????
"Κλαινε οι χήρες....κλαινε κι παντρεμενες "
:lol: :lol: :lol:
blueangel
26/06/2009, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
:look: :look: :look: :look: :look:
Με τετοια θεα ?????
"Κλαινε οι χήρες....κλαινε κι παντρεμενες "
:lol: :lol: :lol:
:lol: Εντάξει μήν τον πέρνουμε και από τα μούτρα για μας στην τσιμεντούπολη αυτό το προνόμιο θυμίζει βασιλικό από την άλλη ρε παίδες μην νομίζετε όταν κάτι τόχεις συνέχεια και σε παλάτι νάσαι πάντα γουστάρεις μια αλλαγή:smilea: Μην μασάς φίλε Gandalf αν δεν σε παίρνει για πολυήμερη άδεια προγραμμάτισε μικρές αποδράσεις σαββατοκύριακου!!!Είναι και αυτές μια ανάσα:beer: :beer: :beer: :beer:
Gandalf dr685sm
26/06/2009, 15:47
em... οφείλω μια εξήγηση σε όσους δεν γνωρίζουν.. το σπίτι ναι μεν είναι στα όρια εκτός Αττικής, αλλά η δουλειά είναι μέσα στην Αθήνα... δηλαδή πάνω απο την μισή μέρα είμαι στην κιμμαδομηχανή. Όταν επιστρέφω προς το βραδάκι δεν μπορείς να δείς τίποτα απο τα παραπάνω.
Μόνο το πρωί και αυτό αν πραγματικά έχω χρόνο να το κάνω. Για αυτό και έχω μπουχτίσει απο το κάθε μέρα.
Για να μην κλαίγομαι όμως κιόλας, είναι αλήθεια πως όταν και όποτε μπορώ να το κάνω είναι πανέμορφα.
Gandalf
PortisHead
26/06/2009, 15:50
em... οφείλω μια εξήγηση σε όσους δεν γνωρίζουν.. το σπίτι ναι μεν είναι στα όρια εκτός Αττικής, αλλά η δουλειά είναι μέσα στην Αθήνα... δηλαδή πάνω απο την μισή μέρα είμαι στην κιμμαδομηχανή. Όταν επιστρέφω προς το βραδάκι δεν μπορείς να δείς τίποτα απο τα παραπάνω.
Μόνο το πρωί και αυτό αν πραγματικά έχω χρόνο να το κάνω. Για αυτό και έχω μπουχτίσει απο το κάθε μέρα.
Για να μην κλαίγομαι όμως κιόλας, είναι αλήθεια πως όταν και όποτε μπορώ να το κάνω είναι πανέμορφα.
Gandalf
Το προφιτερολ του Ανδριά σαρεσει ?
ΝΑ σε επισκεφτουμε καμια φορα ντε.....
:lol:
Λευκάδιος
26/06/2009, 16:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]em... οφείλω μια εξήγηση σε όσους δεν γνωρίζουν.. το σπίτι ναι μεν είναι στα όρια εκτός Αττικής, αλλά η δουλειά είναι μέσα στην Αθήνα... δηλαδή πάνω απο την μισή μέρα είμαι στην κιμμαδομηχανή. Όταν επιστρέφω προς το βραδάκι δεν μπορείς να δείς τίποτα απο τα παραπάνω.
μερικες φορες δεν χρειαζεται να βλεπεις,μονο οι μυρωδιες(ειδικα ανοιξη και φθινοπωρο) και η ατμοσφαιρα που υπαρχει στην εξοχη αρκει.εδω στο μπουρδελο κοιμαμαι και ξυπναω πιο κουρασμενος απο πριν,ενω εξω απο εδω με τον μισο υπνο και πεταω(χωρις φτερα :lol: ).και δεν ειναι η ρουτινα που φταιει γι'αυτο.δεν ξερω με τι ασχολεισαι αλλα μαλλον η καθημερινη διαδρομη που κανεις ειναι πολυ κουραστικη+την δουλεια στην αθηνα.
Gandalf dr685sm
26/06/2009, 18:35
Μπα.. η διαδρομή απο ενα σημείο και μετά είναι πολύ "ανοιχτή"... το πρόβλημα είναι με την ρουτίνα και την δυσκολία της εργασίας. Κάτι βέβαια που ευθύνομαι μόνο εγώ για αυτό αλλά είπαμε... γκρινιάρης ρε γμτ.:D
Gandalf
Gandalf dr685sm
26/06/2009, 18:36
PortisHead...no problem... όποτε νομίζεις απλά ειδοποίησε για να κανονίσω πρόγραμμα.
Gandafl
H πιο ήσυχη ώρα της ημέρας... πρωί κοντά στις 7.00 , με τον ήλιο να σκάει πάνω απο τα βουνά της Εύβοιας και με την ζέστη του να σηκώνει την πρωινή δροσιά. Απόλυτη ησυχία.. τόση που να πονάνε τα αυτιά σου.
Διακόπτεται που και που μόνο απο το κρώξιμο ενός γερακιού που έχει δεί την λεία του απο ψηλά.
Εικόνες πανέμορφες που ηρεμούν το μυαλό πριν την είσοδο σε μια καθημερινή μέρα εργασίας και ρουτίνας. Πόσο "ρομπότ-μηχανές" έχουμε γίνει ρε γμτ; Απο την στιγμή που ξυπνάμε μέχρι που κοιμόμαστε να μην απολαμβάνουμε την ζωή μας.
Ακόμα και την στιγμή που δίπλα μας θα κάτσει ενα σπουργίτι και θα μας κοιτάει στα μάτια. Είναι πραγματικά κάτι που μας έχει λείψει..
Στην μαυρίλα ρε γμτ... μόνο καμιά βόλτα με μηχανή και αυτή ακόμα όμως, είμαστε τόσο "μπριζωμένοι" που την κάνουμε σε ρυθμούς ρουτίνας.
Μάλλον μου λείπουν διακοπές για να φτάσω να λέω τις σκέψεις της στιγμής εδώ. Άστο καλύτερα... μην δίνετε σημασία. Μόλις πάω και γυρίσω ...θα μου περάσει.
Προς το παρόν απόλαυση καφέ απο την βεράντα του σπιτιού. Οτι καλύτερο τελικά.
Gandalf
To κινητο ειναι λιγο παλιο;;;;μου θυμισε κατι Ericson με μουφα πλαστικο πορτακι...
Αστιευομαι βεβαια...
τυχερος που εχεις καθε μερα αυτη τη θεα...
ατυχος οταν δεν εχεις το χρονο να την απολαυσεις...
Ευβοια,που;;(δεν ειμαι της Πολεοδομιας)...
Gandalf dr685sm
26/06/2009, 19:20
Μπα... το οικόπεδο είναι νόμιμο ...:D ...δεν έχει τέτοια προβλήματα.
Είναι απο την πίσω πλευρά στην Σταμάτα Αττικής.
Gandalf
Μπα... το οικόπεδο είναι νόμιμο ...:D ...δεν έχει τέτοια προβλήματα.
Είναι απο την πίσω πλευρά στην Σταμάτα Αττικής.
Gandalf
Ωπ γειτονακι!
Μενω στην Ανοιξη,μηπως εγραφες παλια στο μονοπατι του πολεμιστη;;;;
η πολεμικες τεχνες.gr ;;;;;τα΄λεγαμε με καποιον Gandalf...
Πραγματικά έχεις την δυνατότητα να απολαμβάνεις μια μαγευτική θέα! Αλλά απ'την αλλή ίσως να είναι λιγάκι σκληρό να μην μπορείς και να την απολαύσεις όσο θα ήθελες... όντως η ρουτίνα αποτελεί μια συγχρονη μάστιγα... Λίγο χρόνο άμα βρεις να χαλαρώσεις ή να αποδράσεις κάπου καλά θα'τανε πιστεύω :D
Gandalf dr685sm
27/06/2009, 07:25
950dim
Οχι φίλε μου... μου το έχουν πεί και άλλοι. Το παληκαράκι δεν το γνωρίζω αν και προσωπικά έχω ασχοληθεί με τις Π.Τ. αρκετά.
Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ... πάω να πιώ τον καφέ μου τώρα πριν να φύγω για δουλειά.
Gandalf
alexxxcbr
27/06/2009, 07:53
Ωραιος φιλε.Με τετοια θεα τι να πει κανεις.................
950dim
Οχι φίλε μου... μου το έχουν πεί και άλλοι. Το παληκαράκι δεν το γνωρίζω αν και προσωπικά έχω ασχοληθεί με τις Π.Τ. αρκετά.
Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ... πάω να πιώ τον καφέ μου τώρα πριν να φύγω για δουλειά.
Gandalf
Ειχαμε πιει κι ενα καφε μ΄εκεινον τον Gandalf καποια στιγμη στα Εξαρχεια...ψηλος,αδυνατος ηταν!
Εκανε κατι απο Kung-fu αν θυμαμαι καλα...
Αν ησουν εσυ θα το θυμοσουν φανταζομαι...
Σωσιας...
Καλη δουλεια!
Gandalf αψογος........!!!
transalpblack
29/07/2009, 08:52
βαλτος εισαι:a023: :a023:
latris mixanis
12/08/2009, 10:28
ΑΧ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑ....!!!
:beer: :beer:
Όταν θα πίνεις τον πρωινό σου καφέ χωρίς το άγχος του κινητού, τότε θα έχεις αρχίσει να κερδίζεις και άλλα πράγματα εκτός από την θέα.
Πάντως είσαι σε πολύ καλό δρόμο :beer: :beer:
ωχ .......Σταματα ειπες??? ελπιζω να μην ηρθε η φωτια απο τα μερη σου :eyepop: