Σύνδεση

View Full Version : kawasaki vs yamaha

ariskats1
26/06/2009, 20:30
Παιδιά σας χαιρετώ όλους κια όλες. Μόλις έγινα μέλος του forum....
Έχω μια μεγάλη ερώτηση.......μέχρι τώρα οδηγώ παπάκι και σκούτερ....θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο ώστε να μπορώ να κάνω και μια διαδρομή πιο μακρινή. Δεν είμαι στο club των γρήγορων και των κολλημένων με την μηχανή....εγώ ανήκω σε αυτούς που είναι κολλημένοι με τα αυτοκίνητα για να λέω την αλήθεια....Αλλά για τον λόγο που ανέφερα θέλω τώρα μια μηχανή μεγαλύτερη. Σκέφτομαι για μεταχειρισμένη yamaha fazer fz6 2004-2005 ή αντίστοιχα kawasaki z 750 s 2004-2005. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι κατά την γνώμη σας πιο είναι πιο αξιόπιστο? Δεν είμαι από τους γρήγορους απλά θέλω να κάνω την βόλτα μου απροβλημάτιστα και αξιόπιστα όσο το δυνατόν.....πιο από τα 2 προτείνεται...?
THANKS

jfx
26/06/2009, 20:57
φιλε μουη και τα δύο είναι γιαπωνέζικα που κατά πολλούς σημαίνει και αξιοπιστία. Είναι και οι δύο πολύ γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες. Σιγουρα θα βρεθούν και άλλοι που θα σου πουν: γιαμαχα για παντα, γιαμάχα μην παρεις με τιποτα, καβασακι και ξερο ψωμι κτλ... είναι και λίγο υποκειμενικο θέμα, τα γουστα του καθενός και τυχών εμπειρία του με καποιο μοντελο των εταιρειών.

Παντως και τα δυο μηχανακια εχουν πουλήσει πολύ(καλο αυτο για μεταπώληση και ευρεση ανταλακτικων).

όταν λες ομως πιο μακρινη διαδρομη αν εννοεις ταξίδι δε νομιζω το z να σε βολεψει. αν θες ταξίδι κι εθνικη, δε θα σε βολεψουν γενικά τα γυμνά, κοίτα σε κάτι που να έχει προστασία απο τον αέρα.

epp1640
26/06/2009, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
φιλε μουη και τα δύο είναι γιαπωνέζικα που κατά πολλούς σημαίνει και αξιοπιστία. Είναι και οι δύο πολύ γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες. Σιγουρα θα βρεθούν και άλλοι που θα σου πουν: γιαμαχα για παντα, γιαμάχα μην παρεις με τιποτα, καβασακι και ξερο ψωμι κτλ... είναι και λίγο υποκειμενικο θέμα, τα γουστα του καθενός και τυχών εμπειρία του με καποιο μοντελο των εταιρειών.

Παντως και τα δυο μηχανακια εχουν πουλήσει πολύ(καλο αυτο για μεταπώληση και ευρεση ανταλακτικων).

όταν λες ομως πιο μακρινη διαδρομη αν εννοεις ταξίδι δε νομιζω το z να σε βολεψει. αν θες ταξίδι κι εθνικη, δε θα σε βολεψουν γενικά τα γυμνά, κοίτα σε κάτι που να έχει προστασία απο τον αέρα.

+1 αλλά επιπλέον μήπως είναι too much.. δεν νομίζω ότι θα ηθελες να μάθεις συμπλέκτη σε maranello.. :winka:

Οι μηχανές αυτές είναι πολύ δυνατές, και είναι και αρκετά βαριές για αυτό που έχεις συνηθίσει. Μπορείς σε πρώτη φάση να κοιτάξεις κάποιο cb 400 super four ή κάποιο μονοκύλινδρο on off ~ 600 cc

paramedic
26/06/2009, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx

Ο άνθρωπος μιλάει για το S όμως που έχει φερινγκ και όχι για το γυμνό Ζ.

Εγώ φίλε μου έχω Ζ750S και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος όσον αφορά το γκάζι,την κάλυψη απο τον αέρα και άλλα και λιγότερο ικανοποιημένος απο την άνεση όσον αφορά την σέλα(θέλει φτιάξιμο για να γίνει λίγο πιο μαλακή και να μπει αντιολισθιτικό κάλλυμα).Ας σου πει και ένας κάτοχος Fazer την γνώμη του και μετά δοκίμασε και τα δύο και αποφάσισε να πάρεις το Ζ750S(χαχα πλάκα κάνω ε).

EVI
27/06/2009, 00:41
παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο αισθητικα , διαφορες μεγαλες δεν εχουν (λιγο παραπανω γκαζι το Ζ)