Σύνδεση

View Full Version : t-shirt

Ktm.Prestige
28/06/2009, 14:01
Καλησπέρα σε όλους!
Ψάχνω να βρω online μαγαζί κατα προτίμηση Ελλάδα που να πουλάει t-shirt με συγκροτήματα απο την Rock σκηνή!
Ξέρετε κανένα γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω!
Ευχαριστώ
:beer:

TROOPER
28/06/2009, 14:21
ελλαδα δυσκολα.

fantacid
28/06/2009, 15:23
φτιαξτη μονος σου

βρες μια καλη φωτο στο νετ κ πανε να στη τυπωσουν σε να μπλουζακι
γιατι να πληρωνεις μεταφορικα κ ιστοριες ?

p@nos
28/06/2009, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
φτιαξτη μονος σου

βρες μια καλη φωτο στο νετ κ πανε να στη τυπωσουν σε να μπλουζακι
γιατι να πληρωνεις μεταφορικα κ ιστοριες ?

poy mporeis να πας να τυπωσεις μπλουζες???

fantacid
28/06/2009, 15:54
στη θεσσαλονικη εχει ενα τετοιο μαγαζι σε καθε στενο γυρω απο τη ναβα κ σε καθε γειτονια μπορεις να βρεις ενα τετοιο

φανταζομαι κ στην αθηνα καπως ετσι θα ειναι...

mikros boudas
28/06/2009, 15:57
online Μαγαζι ελληνικο δεν υπαρχει απ'οσο ξερω με ροκ μπλουζακια.γενικα με τυπωμενα εχει 2-3 Online.
μερικα μαγαζια εχουν φερει μια σειρα απο μπλουζες κοντομανικες και φουτερ απο διαφορα συγκροτηματα και ειναι μεσα σε ζελατινα.οι κοντομανικες εχουν 20 και τα φουτερ 40 ευρω.τα εχω δει στη fnac και σε αλλο ενα δισκοπωλειο στο κεντρο νομιζω.αν εχεις καποιον αθηνα κατεβαινει μοναστηρακι και σου βρισκει οτι θες βεβαια...προσωπικα απο τα τυπωμενα σε μαγαζι δεν ειμαι ευχαριστημενος επειδη μετα απο 2-3 συναυλιες αρχιζουν και χαλανε...για καθημερινη χρηση ειναι οκ βεβαια

fantacid
28/06/2009, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
μετα απο 2-3 συναυλιες αρχιζουν και χαλανε...για καθημερινη χρηση ειναι οκ βεβαια

τη χρηση τους κανεις στις συναυλιες κ τα φτηνουν, ενω σε καθημερινη χρηση ειναι οκ???

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Corvo
28/06/2009, 16:09
εμενα μου εκανε καποιος καποια μπλουζακια τα οποια ειναι καταπληκτικα!
προς το παρον μου εχει στειλει μονο το ενα το οποιο το εχω μηνα και το φοραω πολυ συχνα μιας και μου αρεσει πολυ!μετα απο 10 ισως και 15 πλυσιματα ειναι σαν καινουργιο!
το παιδι ειναι απο Αρτα αλλα δεν ξερω αν στελνει σε ολη την Ελλαδα
παντως αν θελετε τον ρωταω!

mikros boudas
28/06/2009, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τη χρηση τους κανεις στις συναυλιες κ τα φτηνουν, ενω σε καθημερινη χρηση ειναι οκ???

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: πολυ ξυλο,σπρωξιμο,ιδρωτας και μπυρα:hypnotize :hypnotize :hypnotize :beer: :beer:

nickmonstro
28/06/2009, 20:47
Παντως παιδια δεν αναλαμβανουν ολοι να τυπωσουν logos απο μπαντες.Σε καποια μαγαζακια που ειχα ρωτησει δεν μου εβγαλα.Υπηρχε προβλημα με τα δικαιωματα και δεν αναλαμβαναν να τυπωσουν.

:wave2:

guzzistas
28/06/2009, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
εμενα μου εκανε καποιος καποια μπλουζακια τα οποια ειναι καταπληκτικα!
προς το παρον μου εχει στειλει μονο το ενα το οποιο το εχω μηνα και το φοραω πολυ συχνα μιας και μου αρεσει πολυ!μετα απο 10 ισως και 15 πλυσιματα ειναι σαν καινουργιο!
το παιδι ειναι απο Αρτα αλλα δεν ξερω αν στελνει σε ολη την Ελλαδα
παντως αν θελετε τον ρωταω!

Δώσμου το τηλέφωνό μου να με πάρω τηλέφωνο... να με ρωτήσω!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γειά σου ρε Άλεξ... χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένος!!!!!

Ktm.Prestige
29/06/2009, 00:26
Τις περίμενα για να είμαι ειλικρινής αυτές τις απαντήσεις γιατί έχω φάει τον "κόσμο" και δεν βρίσκω τίποτα!
Εγω είχα ρωτήσει για τύπωμα ενα μικρό logo μπροστά και ενα μεγάλο πίσω και μου είχαν πει γύρω στα 40-50 ευρώ!!!!Δεν νομίζετε ότι είναι πολλά?Δεν αξίζει να τα δώσω και να πάρω το original μάλιστα!
Τουλάχιστον εδω Κρήτη τέτοιες τιμές λένε , εξαρτάται βέβαια και την ποσότητα!
Πάντως ευχαριστώ!
:beer:

Giorgos19
29/06/2009, 07:15
Αν ησουν Αθηνα , θα σου ελεγα να πας μια βολτα απο το μοναστηρακι. Αλλα απο ο,τι ειδα στο προφιλ σου, μαλλον σου πεφτει λιγο μακρια! :lol:
Δεν εχεις κανα γωστο στην πρωτευουσα να παει να ριξει μια ματια για εσενα?

Tsakalaki
29/06/2009, 08:15
www.mplouzakia.gr

μπες, διάλεξε χρώμα μπλούζας, βάλε φωτό όπου θες πάνω στη μπλουζα και τσουπ! σε 3 μερες είναι σπίτι σου

mikros boudas
29/06/2009, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Τις περίμενα για να είμαι ειλικρινής αυτές τις απαντήσεις γιατί έχω φάει τον "κόσμο" και δεν βρίσκω τίποτα!
Εγω είχα ρωτήσει για τύπωμα ενα μικρό logo μπροστά και ενα μεγάλο πίσω και μου είχαν πει γύρω στα 40-50 ευρώ!!!!Δεν νομίζετε ότι είναι πολλά?Δεν αξίζει να τα δώσω και να πάρω το original μάλιστα!
Τουλάχιστον εδω Κρήτη τέτοιες τιμές λένε , εξαρτάται βέβαια και την ποσότητα!
Πάντως ευχαριστώ!
:beer: Οχι ρε φιλε 40 ευρω ενα μπλουζακι ελεος.παρε απο το ebay καλυτερα

guzzistas
29/06/2009, 15:50
www.mployzadiko.gr
στείλε mail με το σχέδιο που θέλεις, γράψε μέγεθος και χρώμα και το κανονίζουμε να στο στείλω.
10-20 ευρώ θα κοστίσει.

Hell_Rider
29/06/2009, 16:28
www.alone.gr

vrider
30/06/2009, 12:43
Ριξε κι εδω μια ματια http://www.play.com/Clothing/Clothing/6-/Campaign.html?campaign=2831&cid=6512018

idi
30/06/2009, 13:00
http://www.stampashop.gr/music.html