View Full Version : Βοήθεια για αγορά καλοκαιρινού μπουφαν !
kostakisK
29/06/2009, 13:06
Ψάχνω καλοκαιρινό μπουφάν που να πληρεί τις εξής προυποθέσεις :
1 . Πλήρως διάτρητο
2 . Να έχει αποσπώμενη αδιάβροχη επένδυση
3 . Να έχει ''τσέπη'' για την αποθήκευση της επένδυσης ( στην πλάτη )
Γιά κάν'τε καμμιά πρόταση ρε παιδιά.......
Ευχαριστώ πολύ - Κώστας
XJR_Billy
29/06/2009, 13:09
Αδερφέ, επειδή ψάξαμε με ένα φίλο το Σάββατο για μπουφανάκι, είδα το Bering Air τάδε:D ,
που έχει αυτά που ψάχνεις, και απείρως καλύτερα προστατευτικά από το περσινό, που έχω εγώ.
Γύρω στα 130-150 ευρώ...:wave2:
ζαχαρωνω αυτο!!!
http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=3995
εγω εχω το εολος της κολορι και ειναι μια χαρα, δεν ειναι μουρατο αλλα την δουλεια του την κανει , βεβαια εχω αλλαξει τις προστασιες με dainese που τις θεωρω ανωτερες,
700_Thespieis
29/06/2009, 13:42
Phgaine eyresh kai pata kalokairino mpoufan:winka:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ioarma
ζαχαρωνω αυτο!!!
http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=3995
αυτο ειχα εγω και το αγορασε ο Buena επειτα.... ειναι πολυ καλο ....
εχει αδιαβροχη (για εκτακτη αναγκη ΓΡΑΦΕΙ μεχρι 120KM/h )
το μονο που με χαλασε ηταν το μαυρο χρωμα .......ΨΑΡΩΤΙΚο αλλα μαλλον μαζευει ζεστη ....ισως ειναι γνωμη μου......
πΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ RΙCΗΑ 120ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ!ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ Κ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΔΙΑΤΡΙΤΟ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ!
kostakisK
29/06/2009, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αδερφέ, επειδή ψάξαμε με ένα φίλο το Σάββατο για μπουφανάκι, είδα το Bering Air τάδε:D ,
που έχει αυτά που ψάχνεις, και απείρως καλύτερα προστατευτικά από το περσινό, που έχω εγώ.
Γύρω στα 130-150 ευρώ...:wave2:
Ευχαριστώ πολύ . Είχα το Bering sunrise και ήμουν πολύ ευχαριστημένος ! Ομως δεν είχε αδιάβροχη επένδυση , όπως δεν έχουν και οι αντικαταστάτες του....:wave2:
kostakisK
29/06/2009, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
πΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ RΙCΗΑ 120ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ!ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ Κ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΔΙΑΤΡΙΤΟ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ!
Εψαξα τα Richa και βρήκα πολύ ενδιαφέρον το μοντέλο Wind mesh . Είναι ανοιχτόχρωμο , διάτρητο , και σε τσέπη στην πλάτη έχει αδιάβροχο που το φοράς ΠΑΝΩ από το μπουφάν.
Μέ βλέπω να καταλήγω σ'αυτό...
Ευχαριστώ - Κώστας
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostakisK
Εψαξα τα Richa και βρήκα πολύ ενδιαφέρον το μοντέλο Wind mesh . Είναι ανοιχτόχρωμο , διάτρητο , και σε τσέπη στην πλάτη έχει αδιάβροχο που το φοράς ΠΑΝΩ από το μπουφάν.
Μέ βλέπω να καταλήγω σ'αυτό...
Ευχαριστώ - Κώστας Για το ιδιο λεμε φιλε μ!μονο που απ οσο μου παν δεν το εχουν ανοιχτοχρωμο
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
εγω εχω το εολος της κολορι και ειναι μια χαρα, δεν ειναι μουρατο αλλα την δουλεια του την κανει , βεβαια εχω αλλαξει τις προστασιες με dainese που τις θεωρω ανωτερες,
Αιολος=σουπερ.Ειναι και ψιλοαδιαβροχο,κανεις και ταξιδακι κι αν φορας φουτερ απο μεσα τη βγαζεις εως και Οκτωβρη.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
επειδη θελω να το παρω και εγω μπορεις να μου πεις εντυπωσεις απο τη ως τωρα χρηση του;
marioboni
26/05/2010, 16:14
κανένα λινκ για αυτά που μιλάτε?
richa στην Θεσνίκη που βρίσκουμε όμως?
ψάχνω κι εγώ κάτι "οικονομικό" και με όλες τις προστασίες
σε ολες τις αντ/πειες yamaha:wave2: :wave2:
marioboni
26/05/2010, 16:51
πόσο έχει το επάνω richa?
marioboni
26/05/2010, 16:55
με όλες τι προστασίες?
πλάτη-αγκώνες και ώμους?αν ναι είναι πολύ καλά
από αέρα?παίρνεις αρκετό?
εχει σε ολα προστασιες μαλακες οχι σκληρες. δε το εχω αγορασει ακομη. το ψαχνω ομως
τελικα το αγορασα απο εδω..
http://viewitem.eim.ebay.gr/Richa_Wind_Mesh_WaterProof_AirFlo_Jacket_Red_L_JS/120467828058/item
86.96 τελικη τιμη με τα μεταφορικα
marioboni
27/05/2010, 10:05
58.56 λέει με τα μεταφορικά όμως κι όχι 86,96
gkmaggas
27/05/2010, 10:36
Εχω αυτο...
Πραγματικο air condition το καλοκαιρι...Πληρως διατρητο με προστασιες πλατης αγκωνων και ωμων...
199429
Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
58.56 λέει με τα μεταφορικά όμως κι όχι 86,96
22 λιρες ειναι τα μεταφορικα. το συνολο ειναι αυτο που εγραψα.
συγνωμη εχεις βρει καπου φθηνοτερα;;;;;
marioboni
27/05/2010, 14:36
είπα πως το βρήκα φθηνότερα?που το είπα?
απλά στο σάιτ λέει το ποσό και μεταφορικά έχει παύλα
σημερα το παρελαβα σε κοκινο αντι μπλε και ειναι ακομη καλυτερο απο τις φωτο . θα το δικιμασω και θα πω περισοτερα
Το πηρα την προηγουμενη βδομαδα σε μαυρο. Διατρητο μπροστα και πισω, πολυ καλη εφαρμογη, και πολυ ομορφο πανω μου :rotflmao:
130€, με πολυ καλες προστασιες, αγκωνες/ωμους/πλατη.
Odin#9681
15/06/2010, 08:23
gkmaggas ποιο μοντέλο είναι αυτό??
tsopanoskylo
11/07/2015, 12:40
Spidi Airtech Armour...Άπαιχτο, κρυώνεις!
bujinkan
11/07/2015, 15:34
εγω πηρα προ μηνος dainese hydra flux
εχει εσωτερικη αποσπωμενη μεμβρανη αδιαβροχη/αντιανεμικη
338401