View Full Version : Είμαστε σωστά παραδείγματα στα παιδιά μας?
GEORGE2311
01/07/2009, 12:14
Επιτρέψτε μου να μοιρασθώ μαζί σας μια όμορφη στιγμή,....
Εχθές εκεί που έβλεπα τηλεόραση γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω τον μπόμπιρα επάνω στο τσόπερ του φορώντας ΚΡΑΝΟΣ. Προφανώς βλέποντας με καθημερινά να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά με κράνος θεώρησε αυτονόητο ότι όταν καβαλάς φοράς και κράνος. Πιστεύω ότι η μοτοσυκλετιστική παιδεία ξεκινάει από το σπίτι και το παραπάνω γεγονός είναι μια απόδειξη. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο στην Ελλάδα.
Τους προηγούμενους δυο μήνες ήμουν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσσό για δουλειές. Τα παιδιά εκεί μου δώσαν την εντύπωση ότι θεωρούν υποτιμητικό να φοράς κράνος. Άσε ότι η σαγιονάρα και οι τιράντες πηγαίναν σύννεφο. Μιλάμε ότι επι 2 μήνες είδα μόνο έναν με κράνος! Σε πολλά πράγματα οι Κύπριοι είναι ποιο μπροστά από εμάς αλλά σε αυτό το θέμα είναι ακόμη εποχή ΣΤΙΒ ΝΤΟΥΖΟΥ!! Τέλος πάντων καλά χιλιόμετρα.
167548
devil's animal
01/07/2009, 12:16
ωραιος ο πιτσιρικος!
:beer: :beer: :beer: :beer:
PortisHead
01/07/2009, 12:25
ΑΨΟΓΟΣ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδες ποσο ομορφα περναει το μήνυμα ?
Απο πιτσιρικι...το θεωρει πλεον αυτονοητο.
ΕΥΓΕ !!!
Υ.Γ.
(τα ιδια κάνει και η κορη μου)
:lol:
:wave2:
Gandalf dr685sm
01/07/2009, 12:46
Τα παιδιά μιμούνται τα πρότυπα τους σε αυτή την ηλικία που είναι και οι γονείς τους. Είναι η λεγόμενη παιδεία οικογένειας.
Έτσι και ζώνη , και κράνος.. και συγκεκριμένους τρόπους συμπεριφοράς και κρίσης μπορούν να αποκτήσουν διά της αντιγραφής. Πολλά καλά μπορούν να βγούν απο αυτό , αρκεί και εμείς να είμαστε σωστοί γονείς και να πράττουμε ώς πρέπει μπροστά τους... αλλά και στην δική μας ζωή. Κατά το δυνατόν τουλάχιστον!
Gandalf
Θα σου πρότεινα να κρύψεις το πρόσωπο του πιτσιρικά σου.
Αν θες μπορώ να κατεβάσω τη photo εγώ.
:wave2:
GEORGE2311
01/07/2009, 13:00
Καλώς θα ακολουθήσω την συμβουλή σου καθώς οι καιροί είναι περίεργοι. Βέβαια διαβάζω το moto.gr πάρα πολλά χρόνια και νιώθω ότι είμαστε μια οικογένεια πλέον,...
Allst@rf
01/07/2009, 13:15
καλα απαιχτος ο πιτσιρικος...
γιατι νομιζετε οτι η κατασταση στην ελλαδα παει απο το κακο στο χειροτερο ,σε θεματα οδικης ασφαλειας και συμπεριφορας?
γιατι διαιωνιζεται η ασχημη κατασταση απο την οικογενεια,λογω μιμιτισμου.αν το παιδι σου σε βλεπει ολη μερα με το αυτοκινητο/μοτο να παραβιαζεις κοκκινα,στοπ,προτεραιοτητες και να βριζεις θα το θεωρησει δεδομενο οτι αυτη ειναι η κατασταση.
και πιστεψτε με μιλαω εκ πειρας.επαγγελματιας ειμαι,καθε μερα 10-11 ωρες στο βολαν βλεπω χοντρα πραγματα...
XJR_Billy
01/07/2009, 13:28
Να τον χαίρεσαι Γιώργη τον πιτσιρικά!:beer: :beer:
Και μπράβο για το καλό παράδειγμα. Όλα είναι θέμα παιδείας.
makis206
01/07/2009, 13:41
Nα σου ζήσει να τον χαίρεσαι φίλε, μακάρι να παίρνει μόνο τα καλά παραδείγματα που θα του δίνει η ζωή!
:beer: :beer: :beer:
κατά μάνα κατά κύρη λεγανε οι παλιοί:wave2:
Έτσι είναι ρε παιδιά, το μεγαλήτερο καί βασικότερο ''σχολείο'' είναι η οικογένεια.:a9:
filipp0s
01/07/2009, 18:46
:beer: :beer: :beer: :sun:
σωστος ο μπαμπας, σωστος και ο μικρος
Η Κυπρος έχει πολυ υψηλο δεικτη ατυχημάτων μιας και το εφερε η κουβεντα...:sad:
:a18: :a18: :a18: :a18: :a18:
caesarsk
01/07/2009, 19:42
Πουλ μουρ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ (μιλω για τον εαυτο μου)
Η Ναυσικά τριών ετων (πριν 2 χρόνια)...Εχει φαει ενα περιεργο φοβο με την αστυνομια...Και σταματαμε σε φαναρι οπου διπλα μας ειναι σταματημενοι δυο ζεταδες...Κανω λιγο μπροστα επιτηδες για να ειναι το παραθυρο της ακριβως διπλα στον ζετα και κατεβαζω το τζαμι...
Η Ναυσικα εχει κοκκινησει και κοιταζει προς την αντιθετη μερια...Ο Ζετας αρχιζει...τι ομορφο κοριτσακι ειναι αυτο...η Ναυσικα αρχιζει και χαλαρωνει και το κοκκινισμα φευγει...Ο Ζετας συνεχιζει...Να σε παρω μια βολτα με την μηχανη (σιγα με αφηνα βεβαια το κοριτσι μου με μπατσο αλλα τεσπα)...η Ναυσικα εχει αρχισει και γυρναει το κεφαλι προς τα μπροστα...και τέλος ο Ζετας πετάει την μαγική κουβέντα...Να πάμε μεχρι το Jumbo...Η Ναυσικα γυρναει τον κοιταει...και του λεει...
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ...ο κακομοιρης κοιταζε μια εμενα μια αυτη με απορια...
167606
caesarsk
01/07/2009, 19:43
και αλλη μια
167607
caesarsk
01/07/2009, 19:43
...και η τελευταια
167608
Τέλεια η κοράκλα... να σου ζήσει
Μια ερώτηση. Τι καβαλάει? μηχανοκίνητο είναι αυτό?
caesarsk
01/07/2009, 20:56
49cc 6hp Με δυο σετ τροχους...ενα motard και ενα χωματινο
GEORGE2311
01/07/2009, 23:24
Φοβερή η κοράκλα,...
fantacid
01/07/2009, 23:45
caesarsk
να σου ζεισει η αμαζονα!!!
yannis24
02/07/2009, 08:20
απο που το πηρες και ποσο σου στοιχισε περιπου ?
Allst@rf
03/07/2009, 09:00
caesarsk ειναι θεα η κορη σου!!!!
να την χαιρεσαι φιλε μου και οταν μεγαλωσει με ενα καλο εργαλειο(ευρωπαικο ετσι???).
Αρχικά δημιουργήθηκε από GEORGE2311
Φοβερή η κοράκλα,... μακαρι να της μοιασει η ερχομενη δικια μου αμαζονα!!!σενα μηνα ερχεται στον κοσμο!!!
με το καλο να τη δεχτειτε!!
:beer: :beer: :beer: :beer: