View Full Version : διακοπές Κρήτη - Χανιά
LiakosVstrom
01/07/2009, 12:20
καλησπέρα και καλό μήνα!
φέτος αποφάσισαμε να πάμε Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.
Το θέμα είναι όμως πως δεν έχω ιδέα από Κρήτη.. και δεν έχω και φίλους Κρητικούς που να είναι από Ν. Χανίων. Για διαμονή που ψάχναμε το 80% δεν έχουν καν φωτογραφίες δωματίου και το άλλο 20% είναι κάτι τεράστιες τουριστοξενοδοχειακές μονάδες ή κάτι δωμάτια που δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε.
Και εδώ θέλω τα φώτα σας....
που να μείνω? Χανιά έχω βρει ένα πολύ ωραίο δωματιάκι στο παλιό λιμάνι αλλά να φύγω από τη μια πόλη να πάω να μείνω σε άλλη? Ναι οκ είναι γραφικά σε εκείνο το σημείο κτλ αλλά μήπως έχετε υπόψη κάνα άλλο μέρος που να μην γίνεται τόσο πολύ πανικός? Κάτι σε πιο ήρεμο αλλά όχι και νέκρα...
επίσης... αν έχετε στο νου σας κάνα δωμάτιο καθαρό και ότι τίποτα ακριβό (μιας και όλη μέρα θα γυρνάμε)
Ευχαριστώ! :beer: :beer: :beer: :beer:
Akatanomastos
01/07/2009, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
:
φιλε εχει σεισμούς (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83441), μην ερθεις:D
Μη μείνεις μέσα στα Χανιά.
Βόρεια μπορείς να κοιτάξεις προς το Ακρωτήρι ή προς Καστέλλι Κισσάμου, αν και εγώ θα σου πρότεινα να πας Παλιόχωρα.
& πάρε και κάτι σχετικό με διαδρομές.
1η διαδρομή είναι να πας προς Χώρα Σφακίων & να ανέβεις το φαράγγι της Ίμπρου μέχρι το κεφαλοχώρι Βρύσσες. Από εκεί μπορείς να συνεχίσεις προς τη πόλη των Χανίων.
2η διαδρομή είναι να πας ανατολικά από το Φραγκοκάστελλο προς το χωριό Ροδάκινο, να συνεχίσεις πηγαίνοντας για Μονή Πρέβελη. Στην ίδια διαδρομή μπορείς να βάλεις & το Κουρταλιότικο Φαράγγι καθώς & το παραθαλάσσιο χωριό Πλακιάς.
Οι 2 διαδρομές που σου ανέφερα μέχρι τώρα είναι σχετικά λίγων χιλιομέτρων αλλά δρόμου μ επολύ στροφιλίκι.
Το κακό είναι ότι από Φραγκοκάστελλο που θα είσαι είναι γενικά μακριά να πας προς άλλα μέρη & θες δρόμο.
Πάμε τώρα σε μεγαλύτερες διαδρομές.
Συνεχίζοντας τη 1η διαδρομή για τη πόλη των Χανίων συνεχίζεις για Καστέλλι Κισσάμου με τελικό σου προορισμό το Ελαφονήσι. Εκέι ΠΡΕΠΕΙ να πας. Έχει 2 επιλογές.Είτε πας παραλιακά οδηγώντας σχεδόν όλη τη δυτική Κρήτη, είτε κόβεις προς την ενδοχώρα λίγο πριν το Καστέλλι Κισσάμου προς το χωριό Έλος & στη συνέχεια συνεχίζεις για Ελαφονήσι.
2η διαδρομή είναι να ανέβεις πάλι από τη Χώρα Σφακίων προς Βρύσσες και από εκεί να περάσετε από όλα τα χωριά στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, να ανέβαιτε στο Οροπέδιο του Ομαλού & από εκεί να κατηφορήσετε προς το παραθαλάσσιο χωριουδάκι Σούγια. Αν έχετε & σκηνή μαζί σας μπορείτε να αράξετε & εκεί το βράδυ.
3η διαδρομή θα μπορούσατε να πάτε μέχρι τη πόλη του Ρεθύμνου είτε από την ενδοχώρα, είτε αναιβάινοντας πάλι Βρύσσες & από εκεί μέσω Εθνικής Οδού προς Ρέθυμνο.
Ήδη σου έχω γράψει νομίζω 5 φουλ μέρες.
Γενικά αγόρασε ένα πολύ καλό χάρτη της Κρήτης (θα σου πρότεινα είτε της Ανάβασης τους Νομούς Χανίων & Ρεθύμνης, είτε της ROAD).
Όσον αφορά τώρα φαγητό δοκίμασε τα εξής :
Στάκα, ξυνή μυζήθρα Χανίων, γλυκειά μυζήθρα, νερόπιτες, ξεροτήγανα, χοχλιούς, σταμναγκάθι, γραβιέρες γενικά της περιοχής, τυροπιτάκια με το μέλι, φουριάρικο, αντικριστό, απάκι & ρακί!
Γενικά προτίμησε όχι τόσο τουριστικά μαγαζιά. Καλύτερα μικρά καφενεία & ταβερνάκια με παππούδες για να περάσεις καλά.
LiakosVstrom
01/07/2009, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
φιλε εχει σεισμούς (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83441), μην ερθεις:D
έλα μωρέ υπερβολές... οι μισοί από σας από ότι διάβασα δεν τον καταλάβατε καν :cool:
road spirit
01/07/2009, 12:29
googlαρε : crystal studios stalos chania ή crystal appartments stalos chania...
δοκιμασμένα, καθαρά, πολύ οικονομικά. Ο Σταλός είναι μια καλή περίπτωση γιατί δεν είσαι μέσα στη πόλη αλλά ούτε και πολύ μακριά, με μηχανή σε 10' λεπτά θα είσαι κέντρο αμα θες ... Ταυτόχρονα είναι κοντά σε παραλίες σχετικά καλές, ακόμα και η παραλία μπροστά απο τα studio συμπαθητική είναι..
προσωπικά πάντως δεν θα με χαλούσε να μείνω μέσα στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης, έχει μερικά δωμάτια απίστευτα και σε καλές τιμές. Μόνο μειονέκτημα ότι δεν θα έχεις τη μηχανή παρκαρισμένη απο κάτω αλλά σε κάποιο στενό έξω απο τα σοκάκια ...
LiakosVstrom
01/07/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μη μείνεις μέσα στα Χανιά.
Βόρεια μπορείς να κοιτάξεις προς το Ακρωτήρι ή προς Καστέλλι Κισσάμου, αν και εγώ θα σου πρότεινα να πας Παλιόχωρα.
& πάρε και κάτι σχετικό με διαδρομές.
1η διαδρομή είναι να πας προς Χώρα Σφακίων & να ανέβεις το φαράγγι της Ίμπρου μέχρι το κεφαλοχώρι Βρύσσες. Από εκεί μπορείς να συνεχίσεις προς τη πόλη των Χανίων.
2η διαδρομή είναι να πας ανατολικά από το Φραγκοκάστελλο προς το χωριό Ροδάκινο, να συνεχίσεις πηγαίνοντας για Μονή Πρέβελη. Στην ίδια διαδρομή μπορείς να βάλεις & το Κουρταλιότικο Φαράγγι καθώς & το παραθαλάσσιο χωριό Πλακιάς.
Οι 2 διαδρομές που σου ανέφερα μέχρι τώρα είναι σχετικά λίγων χιλιομέτρων αλλά δρόμου μ επολύ στροφιλίκι.
Το κακό είναι ότι από Φραγκοκάστελλο που θα είσαι είναι γενικά μακριά να πας προς άλλα μέρη & θες δρόμο.
Πάμε τώρα σε μεγαλύτερες διαδρομές.
Συνεχίζοντας τη 1η διαδρομή για τη πόλη των Χανίων συνεχίζεις για Καστέλλι Κισσάμου με τελικό σου προορισμό το Ελαφονήσι. Εκέι ΠΡΕΠΕΙ να πας. Έχει 2 επιλογές.Είτε πας παραλιακά οδηγώντας σχεδόν όλη τη δυτική Κρήτη, είτε κόβεις προς την ενδοχώρα λίγο πριν το Καστέλλι Κισσάμου προς το χωριό Έλος & στη συνέχεια συνεχίζεις για Ελαφονήσι.
2η διαδρομή είναι να ανέβεις πάλι από τη Χώρα Σφακίων προς Βρύσσες και από εκεί να περάσετε από όλα τα χωριά στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, να ανέβαιτε στο Οροπέδιο του Ομαλού & από εκεί να κατηφορήσετε προς το παραθαλάσσιο χωριουδάκι Σούγια. Αν έχετε & σκηνή μαζί σας μπορείτε να αράξετε & εκεί το βράδυ.
3η διαδρομή θα μπορούσατε να πάτε μέχρι τη πόλη του Ρεθύμνου είτε από την ενδοχώρα, είτε αναιβάινοντας πάλι Βρύσσες & από εκεί μέσω Εθνικής Οδού προς Ρέθυμνο.
Ήδη σου έχω γράψει νομίζω 5 φουλ μέρες.
Γενικά αγόρασε ένα πολύ καλό χάρτη της Κρήτης (θα σου πρότεινα είτε της Ανάβασης τους Νομούς Χανίων & Ρεθύμνης, είτε της ROAD).
Όσον αφορά τώρα φαγητό δοκίμασε τα εξής :
Στάκα, ξυνή μυζήθρα Χανίων, γλυκειά μυζήθρα, νερόπιτες, ξεροτήγανα, χοχλιούς, σταμναγκάθι, γραβιέρες γενικά της περιοχής, τυροπιτάκια με το μέλι, φουριάρικο, αντικριστό, απάκι & ρακί!
Γενικά προτίμησε όχι τόσο τουριστικά μαγαζιά. Καλύτερα μικρά καφενεία & ταβερνάκια με παππούδες για να περάσεις καλά.
Printed! :beer:
Παλιόχωρα το σκέφτηκα αλλά μου είπαν πως είναι ΠΟΛΥ ύσηχα...
Printed! :beer:
Παλιόχωρα το σκέφτηκα αλλά μου είπαν πως είναι ΠΟΛΥ ύσηχα...
Ήσυχα? Χμ... άμα θες πανικό έλα Μάλλια man :smokin:
:lol: :lol:
Εντάξει δεν είναι όπως τα Χανιά, όμως τη βαβούρα μιας πόλης ψάχνεις πάλι? Άσε που θα πρέπει να είσαι συνέχεια στους δρόμους για μπάνιο & τα σχετικά.
Anyway, choices..:wave2:
makis206
01/07/2009, 12:33
Πότε περίπου υπολογίζεις να κατέβετε; Στο λέω μήπως μπορέσω να ρίξω μια ματιά, πληροφοριακά όμως θα σου πω ότι πριν 15 μέρες έψαξα για κάτι φίλους που θα κατέβουν αρχές Αυγούστου και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι διαθέσιμο και αξιόλογο, φαντάσου ότι η κοπελιά μου δουλεύει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να βρούμε κάτι -το οποίο κατά τύχη βρέθηκε μετά από ακύρωση να φανταστείς-, είναι περίεργο γιατί την άνοιξη μιλούσαν για πτώση του τουρισμού και απ'τις αρχές Μαίου είχαν τιγκάρει τα ξενοδοχεία μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου !
Και σου μιλάω για ξενοδοχεία της τάξης των 40 έως και 150 ευρώ τη βραδιά!
Κράτα το στην καβάντζα το δωμάτιο που βρήκες στην παλιά πόλη και παράλληλα θα ψάξουμε και για κάτι άλλο μήπως βρούμε κάτι που ν'αξίζει, πες μου ημερομηνίες στο περίπου και άτομα να ξέρω στο περίπου τι να ψάξω :winka:
:beer: :beer: :beer:
By the way, οι διαδρομές που σου έστειλα είναι με βάση το Φραγκοκάστελλο. :wave2:
Αν θες φασαρία Πλατανιάς, Αγία Μαρίνα.
Πόσο δίκιο έχεις!
Πρέπει να το έχω ξαναγράψει σε άλλο συμφορουμίτη: Μην παραλείψεις ημερήσια εκδρομή προς Μπάλο-Γραμβούσα, κατά προτίμηση με το καραβάκι που φεύγει από το Καστέλλι. Για μένα οι καλύτερες παραλίες (ναι, και από το Ελαφονήσι καλύτερες, ειδικά αν πας Αύγουστο που γίνεται στο Ελαφονήσι το έλα να δεις...). Πληροφορίες εδώ (http://www.gramvousa.com/).
LiakosVstrom
01/07/2009, 16:03
παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :beer: :beer: :beer:
τελικά θα μείνουμε 5 μέρες στα Χανιά και μετά θα την κάνουμε για Παλιόχωρα!
@makis206, 24 Ιουλίου θα κατέβουμε αλλά αν είναι μεγάλη μανούρα μην μπεις καν στον κόπο μαν :cool: αυτό στα Χανιά έχει 40 έουρος μέσα στο παλιό λιμάνι. εκεί γύρω παίζω μιας και το δωμάτιο είναι μόνο για ύπνο στις διακοπές μου! ;)
@road spirit, δεν βρίσκω site με φωτογραφίες ή τιμες γαμώτο.... πάντως ο Στάλος φαίνεται καλή περίπτωση.
makis206
01/07/2009, 16:17
@makis206, 24 Ιουλίου θα κατέβουμε αλλά αν είναι μεγάλη μανούρα μην μπεις καν στον κόπο μαν :cool: αυτό στα Χανιά έχει 40 έουρος μέσα στο παλιό λιμάνι. εκεί γύρω παίζω μιας και το δωμάτιο είναι μόνο για ύπνο στις διακοπές μου! ;)
@road spirit, δεν βρίσκω site με φωτογραφίες ή τιμες γαμώτο.... πάντως ο Στάλος φαίνεται καλή περίπτωση.
Όχι ρε'σύ, καλό είναι να ξέρω ώστε να το ψάχνω στο μεταξύ μήπως και βρεθεί κάτι, κάτι τελευταίο, για ένα δωμάτιο ψάχνουμε ;
Σταλός είναι ένα προάστιο λίγο έξω απ'τα Χανιά σε απόσταση περίπου 7-8 χιλιομέτρων απ'το κέντρο της πόλης, μετά ξεκινάει η Αγιά Μαρίνα, Πλατανιάς, Μάλεμε και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσεις Κίσαμο. Είναι πολύ καλή περιοχή για να μείνεις αν και είναι απ'τις πρώτες που καβαντζώνονται ακριβώς επειδή βρίσκεται μέσα σε όλα. Και κοντά στο κέντρο αλλά και μέσα στα beach bar που ξεκινούν από εκεί και φτάνουν μέχρι και το τέλος του Πλατανιά, απόσταση περίπου άλλων 7-8 χιλιομέτρων να φανταστείς (αν τα υπολόγισα σωστά). Παίζουν πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια όμως εκεί οπότε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κάτι, μη σε αγχώνει, ο πανζουρλισμός ξεκινάει απ'την Αγιά Μαρίνα και μετά !:winka:
Θα πούμε πολλά μέχρι τότε, και για δωμάτια αλλά και για προορισμούς !:beer:
LiakosVstrom
02/07/2009, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι ρε'σύ, καλό είναι να ξέρω ώστε να το ψάχνω στο μεταξύ μήπως και βρεθεί κάτι, κάτι τελευταίο, για ένα δωμάτιο ψάχνουμε ;
Σταλός είναι ένα προάστιο λίγο έξω απ'τα Χανιά σε απόσταση περίπου 7-8 χιλιομέτρων απ'το κέντρο της πόλης, μετά ξεκινάει η Αγιά Μαρίνα, Πλατανιάς, Μάλεμε και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσεις Κίσαμο. Είναι πολύ καλή περιοχή για να μείνεις αν και είναι απ'τις πρώτες που καβαντζώνονται ακριβώς επειδή βρίσκεται μέσα σε όλα. Και κοντά στο κέντρο αλλά και μέσα στα beach bar που ξεκινούν από εκεί και φτάνουν μέχρι και το τέλος του Πλατανιά, απόσταση περίπου άλλων 7-8 χιλιομέτρων να φανταστείς (αν τα υπολόγισα σωστά). Παίζουν πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια όμως εκεί οπότε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κάτι, μη σε αγχώνει, ο πανζουρλισμός ξεκινάει απ'την Αγιά Μαρίνα και μετά !:winka:
Θα πούμε πολλά μέχρι τότε, και για δωμάτια αλλά και για προορισμούς !:beer:
:beer: :beer: :beer: ευχαριστώ πολύ μαν!
πάντως εδώ http://www.castello-chania.com/ μου το αφήνει 40 ευρό το δωμάτιο αλλά όχι με θέα το λιμάνι (που δεν με πολυνοιάζει). επίσης μια γνωστή μου βρήκε στο http://nostos-hotel.com/ με 50 ευρό αλλά περιμένω να μάθω αν είναι με θέα ή όχι.
Α και επειδή θα το συνδυάσουμε και με camping (οργανωμένο) .... το camping στην Παλιόχωρα τι λέει?
makis206
02/07/2009, 10:19
:beer: :beer: :beer: ευχαριστώ πολύ μαν!
πάντως εδώ http://www.castello-chania.com/ μου το αφήνει 40 ευρό το δωμάτιο αλλά όχι με θέα το λιμάνι (που δεν με πολυνοιάζει). επίσης μια γνωστή μου βρήκε στο http://nostos-hotel.com/ με 50 ευρό αλλά περιμένω να μάθω αν είναι με θέα ή όχι.
Α και επειδή θα το συνδυάσουμε και με camping (οργανωμένο) .... το camping στην Παλιόχωρα τι λέει?
Τα ξενοδοχεία που βρήκες στο παλιό λιμάνι ακούγονται πολύ καλά σαν επιλογή, μακάρι να πέφτω έξω αλλά μου φαίνεται δύσκολο να δίνουν δωμάτιο με θέα στο παλιό λιμάνι σ'αυτή την τιμή Ιούλιο μήνα. Παρ'όλα αυτά δεν θα χαλαστείς, με δυο βήματα πίνεις την καφεδάρα σου στον παράδεισο!:p
Για το κάμπινγκ δεν μπορώ να σε κατατοπίσω, δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιο πράγμα. Είμαι απ'αυτούς που βολεύονται στο βοτσαλάκι και τους καίει ο ήλιος τα μαγουλάκια απ'τις 5:30 το πρωί!:lol:
:beer:
road spirit
02/07/2009, 10:35
Λιάκο, έχε υπόψη σου το εξής : τα δυο δωμάτια που βρήκατε είναι πάνω στο δρόμο. Πεζόδρομος βέβαια, αλλά πέρασμα για όλο το λαό της νύχτας, ασταμάτητα όλη νύχτα ... το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε αρκετή βαβούρα .... Οκ, αν δεν έχετε σκοπό να κάτσετε μέσα καθόλου, δλδ να γυρνάτε στο ξενοδοχείο ξημερώματα, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Αλλιώς, μη περιμένετε να κοιμηθείτε ήσυχα πριν τις ... 04:00 ...
Όταν έγραψα πιο πάνω ότι δε θα με χαλούσε δωμάτιο στη παλιά πόλη, εννοούσα πιο μέσα, στα πίσω στενά ώστε να μην έχετε τη φασαρία απο το πέρασμα του κόσμου και ας μην έχω θέα στο λιμάνι. Έτσι και αλλιώς γραφικά παραμένουν όλα τα στενά... Και το καφέ σας κατεβαίνετε και τον πίνετε με θέα το λιμάνι σε 2-3 λεπτά με τα πόδια
:wave2:
(πχ αυτό (http://www.ifigeniastudios.gr/gallery.php) )
LiakosVstrom
02/07/2009, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Λιάκο, έχε υπόψη σου το εξής : τα δυο δωμάτια που βρήκατε είναι πάνω στο δρόμο. Πεζόδρομος βέβαια, αλλά πέρασμα για όλο το λαό της νύχτας, ασταμάτητα όλη νύχτα ... το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε αρκετή βαβούρα .... Οκ, αν δεν έχετε σκοπό να κάτσετε μέσα καθόλου, δλδ να γυρνάτε στο ξενοδοχείο ξημερώματα, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Αλλιώς, μη περιμένετε να κοιμηθείτε ήσυχα πριν τις ... 04:00 ...
Όταν έγραψα πιο πάνω ότι δε θα με χαλούσε δωμάτιο στη παλιά πόλη, εννοούσα πιο μέσα, στα πίσω στενά ώστε να μην έχετε τη φασαρία απο το πέρασμα του κόσμου και ας μην έχω θέα στο λιμάνι. Έτσι και αλλιώς γραφικά παραμένουν όλα τα στενά... Και το καφέ σας κατεβαίνετε και τον πίνετε με θέα το λιμάνι σε 2-3 λεπτά με τα πόδια
:wave2:
(πχ αυτό (http://www.ifigeniastudios.gr/gallery.php) )
έχω ρωτήσει εδώ και μέρες σ'αυτό! δεν έχει τίποτα....
φασαρία ε? είναι χειρότερα από το να πηδιούντε τα περιστέρια έξω από το παράθυρό σου και να γαβγίζουν 15 κωλόσκυλα από τις γύρω ταράτσες/μπαλκόνια? γιατί αν όχι τότε.... κομπλέ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
zvailakis
02/07/2009, 15:08
Το κάμπινγκ είναι μικρό και περίπου 4-5κμ νομίζω ανατολικά της Παλαιόχωρας. Καλό είναι, σκιά έχει!
Μην ξεχαστείς, από παλαιόχωρα πάρτο δυτικά και πήγαινε στπ ακρωτήρι του Κριού! Σούπερ παραλία!
Γενικα η παλαιόχωρα έχει πάντα αέρα! Αλλά είναι τόσες πολ΄λές οι παραλίες και με διαφορετικούς προσανατολισμούς που πάντα θα βρεις μια που δεν θα έχει αέρα!!!
Επίσης, πολύ καλό φαγητό.
Αν έχεις on off τότε έχει ένα χωματόδρομο (μέχρι το 2007 ήταν χωματόδρομος, τώρα δεν ξέρω), από το ακρωτήρι του ΚΡΙΟΥ και σε βγάζει ελαφονήσι και κεδρόδασος. Αν γίνεται χαμός στο Ελαφονήσι πήγαινε κεδρόδασος! Έχει κόσμο αλλά είναι σούπερ μέρος. Προσοχή στο ελεύθερο κάμπινγκ κάνουν πολλά ντου η αστυνομία. Πέφτει σύρμα και ξαφνικά όλοι βγαίνουν από τις σκηνές και πάνε με πετσέτα στην παραλία και κάνουν τους ανήξερους, όλα καλά!!!
sergiosm
02/07/2009, 18:41
Και σου μιλάω για ξενοδοχεία της τάξης των 40 έως και 150 ευρώ τη βραδιά!
για τους έλληνες
:sad: :sad:
LiakosVstrom
03/07/2009, 11:18
το λεπόν έκλεισα στον Καλαθά http://www.sunrisestudioschania.com/services.php (σε αυτό) με 35 έουρος και δωμάτιο με θέα βουνό και παραλία. :)
ρε συ zvailakis οι τουαλές στο camping είναι καθαρές? γιατί η κοπέλα μου δεν έχει ξανακάνει και μην την μπάσω στα άσχημα με το καλημέρα :wacko: .... γιατί μετά παντόφλα! :rotflmao:
παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :a20: :a20:
τσάκο μια ρατσί με γλυκάνησο (γιατί είμαι λίγο gay και δεν πίνω πολύ) :a51: :a51:
zvailakis
03/07/2009, 11:23
ρακί με γλυκάνισο? στην Κρήτη δεν κάνουμε τέτοια!
Αν δεν έχει ξανακάνει κάμπινγκ, άστο μην την πας, ή πήγαινέ την αλλά πες της ότι αν δεν της αρέσει θα την πας σε δωμάτιο!
Τώρα κοίτα, εμένα καθαρές μου φάνηκαν....και είχε ζεστό νερό όλη μέρα. η κοπελιά που πήγαμε δεν είχε κανένα θέμα...αλλά κάνουμε ελεύθερο κάμπινγκ κάμποσα χρόνια! Οπότε δεν είναι συγκρίσιμη!
take the risk....and prepare for the summer pantofla!
makis206
03/07/2009, 11:29
το λεπόν έκλεισα στον Καλαθά http://www.sunrisestudioschania.com/services.php (σε αυτό) με 35 έουρος και δωμάτιο με θέα βουνό και παραλία. :)
Έλα οι ρομαντζάδες...!:lol:
Πολύ όμορφη περιοχή κι απέχεις μόλις 10 λεπτά απ'το κέντρο, αν και βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά απ'τον Σταλό που λέγαμε να είσαι σίγουρος πως δεν θα το μετανιώσεις !
Θα βρίσκομαι κι εγώ εδώ κι εννοείται ότι θα σας βοηθήσω δίνοντάς σας οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, προφορικά τα καταφέρνω καλύτερα κι αν έχουμε και τη ρακή αγκαλιά... Ντιμ πες ρε :lol:
road spirit
03/07/2009, 11:33
ρε συ zvailakis οι τουαλές στο camping είναι καθαρές? γιατί η κοπέλα μου δεν έχει ξανακάνει και μην την μπάσω στα άσχημα με το καλημέρα :wacko: .... γιατί μετά παντόφλα! :rotflmao:
παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :a20: :a20:
τσάκο μια ρατσί με γλυκάνησο (γιατί είμαι λίγο gay και δεν πίνω πολύ) :a51: :a51:
ξέρεις ότι εκεί έκανε μπάνιο παλιά ο Μητσοτάκης ε?
:lol:
καλά να περάσετε :beer:
zvailakis
03/07/2009, 11:37
και στο ακρωτήρι του Κριού, αν δεις πάνω έχει μια βίλα, εκεί είναι ένα απο τα σπίτια του Μητσοτακέϊκου
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
και στο ακρωτήρι του Κριού, αν δεις πάνω έχει μια βίλα, εκεί είναι ένα απο τα σπίτια του Μητσοτακέϊκου
Αυτες ειναι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες !! Να ξερει ο κοσμος τι να αποφυγει!!:lol: :lol: :lol:
makis206
03/07/2009, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Αυτες ειναι πραγματικα χρησιμες πληροφοριες !! Να ξερει ο κοσμος τι να αποφυγει!!:lol: :lol: :lol:
Ξέρεις βέβαια ότι έχεις κολυμπήσει στον Καλαθά έτσι ;:evil: :rotflmao:
Ξέρεις βέβαια ότι έχεις κολυμπήσει στον Καλαθά έτσι ;:evil: :rotflmao:
Ναι αλλα τοτε τον ειχα προστατη -αβαταρ!!!!!!!:evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
03/07/2009, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ναι αλλα τοτε τον ειχα προστατη -αβαταρ!!!!!!!:evil: :evil: :evil:
:lol: :lol:
Ούτε που θα μου πέρναγε ποτέ απ'το μυαλό ότι ένα άβαταρ θα μας έσωζε απ'το τσουνάμι τις τσούχτρες και τα γιγάντια καλαμάρια !
:rotflmao: :rotflmao:
LiakosVstrom
03/07/2009, 12:25
έλα ρε παίδες... έχω φίλο που ταξίδευε για Κρήτη και ήταν και ο Μητσοτάκης στο καράβι... ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ!!! οπότε δεν φοβάμαι!
(να πάρω καμία 10αριά κομποσκοίνια να φοράω λέτε?) :rotflmao: :rotflmao:
makis206
03/07/2009, 12:29
έλα ρε παίδες... έχω φίλο που ταξίδευε για Κρήτη και ήταν και ο Μητσοτάκης στο καράβι... ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ!!! οπότε δεν φοβάμαι!
(να πάρω καμία 10αριά κομποσκοίνια να φοράω λέτε?) :rotflmao: :rotflmao:
Και κάνα σωσίβιο... :lol: :rotflmao:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Κάνε ένα κόπο και πέρνα από το Φαγκότο (ακτή Τομπάζη) και ρίξε κανα δυό καλά μπουνίδια στον Βίκτωρα ...
(και πες του ότι τις μπαλωθιές να τις περιμένει από Σεπτέμβρη ...) :smokin:
Λεωνίδας
03/07/2009, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Κάνε ένα κόπο και πέρνα από το Φαγκότο (ακτή Τομπάζη) και ρίξε κανα δυό καλά μπουνίδια στον Βίκτωρα ...
(και πες του ότι τις μπαλωθιές να τις περιμένει από Σεπτέμβρη ...) :smokin: αν είναι κάτω των 50 θα φάει πόρτα εκεί οπότε κατέβα μόνος αυτοπροσώπως :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
κατέβα μόνος αυτοπροσώπως :lol:
Με περιμένει και κρύβεται ... :winka:
Καλησπερα!
Εδω ειναι που σπαμαρουμε ή να παρω το κουβαδακι μου για αλλη παραλία? :wacko:
πού σεσυ, α...?
γιατί έχεις χαθεί κε Χρήστο μας...? :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλησπερα!
Όξω μΠούστηηηηη !!! :smokin:
Το "κε" κομενο για να μην εχουμε αλλα εδω... :mad:
:lol: :lol: :lol:
βρε...βρε ...βρε...!!!!:beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
makis206
03/07/2009, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όξω μΠούστηηηηη !!! :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πού'σαι ρε ΚΡΙΣ !!:beer: :beer: :beer: :wave2:
Μπηκε μΠουστης εδω μεσα και δεν το πηρα χαμπαρι? :eyepop:
:lol: :rotflmao: :lol:
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
makis206
03/07/2009, 14:20
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Να δεις που κάπου εδώ γύρω αλωνίζει ο καρ...:D...μάικλ :look:
road spirit
03/07/2009, 14:35
:smokin: φιρί φιρί το πας να σε :a021:
makis206
03/07/2009, 14:40
φιρί φιρί το πας να σε :a021:
Να του ρίξω ένα χάδι από σένα σε λίγο που θα τον ανταμώσω ;:D
road spirit
03/07/2009, 14:45
Να του ρίξω ένα χάδι από σένα σε λίγο που θα τον ανταμώσω ;:D
:lol: ρίξτου 2!
makis206
03/07/2009, 14:49
ρίξτου 2!
Δεν θα φτάσω Ιεράπετρα απόψε...:bigcry:
Αντε σας περιμένω παλικαράκια και είμαι και ντούρος, φρέσκος :smokin: :smokin: :look: :look:
:smokin:
Που είναι αυτό μωρή συναγρίδα ;;;;; :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Που είναι αυτό μωρή συναγρίδα ;;;;; :confused: :confused: :confused:
:a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a25: :a25: :a25:
:a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a25: :a25: :a25:
Λέγε γιατί θα φέρω το ψαροντούφεκο :lol: :lol: :lol: .................. κάτι με θυμίζει αλλά χωρίς ομπρέλες !!!:confused: :confused: :confused:
ΜΗΛΑ ΡΕ !!! ΜΗΛΑ !!! (ACAB mode on) :mad: :mad: :mad:
ΜΗΛΑ ΡΕ !!! ΜΗΛΑ !!! (ACAB mode on) :mad: :mad: :mad:
Λεω ,λεω μηπως ειναι αμμουδι.....................το μικρο
:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από t10vr
Λεω ,λεω μηπως ειναι αμμουδι.....................το μικρο
:cool:
Μην ανησυχείς ...............
ΘΑ ΜΗΛΗΣΕΙ, ΘΑΙΛΟΙ ΔΑΙ ΘΑΙΛΟΙ ΤΩ ΑΠΩΓΑΙΒΜΑ !!! :evil: :evil: :evil:
Όλος ο καλός ο κόσμος μαζομένος βλέπω έπαε ε???!!!Ωραία ωραία :smokin: :smokin:
Red Rider
03/07/2009, 16:27
Οτι και να κανεις,πιες μια μπυρα στο μπαρ Ελλη στο παλιο λιμανι(αν βεβαια ακους ροκ..)
:winka:
Ασε τα Χανια και ελα Ρεθυμνο...........:D
Λεωνίδας
04/07/2009, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Οτι και να κανεις,πιες μια μπυρα στο μπαρ Ελλη στο παλιο λιμανι(αν βεβαια ακους ροκ..)
:winka: και αν βέβαια είσαι κάτω των 15 :lol: :lol:
Red Rider
06/07/2009, 14:33
και αν βέβαια είσαι κάτω των 15 :lol: :lol:
Eχει πολυ καλη μουσικη και πολυ κρυα μπυρα:cool:
Λεωνίδας
06/07/2009, 14:38
Eχει πολυ καλη μουσικη και πολυ κρυα μπυρα:cool:
:beer: δεν αντιλέγω !
Και αλλού πάντως, ΚΑΛΑ είναι.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=82676) :smokin: :smokin:
Red Rider
06/07/2009, 15:12
Oπως και να το κανουμε η λεβεντογεννα Κρητη εχει απλα τα παντα!
makis206
06/07/2009, 21:50
Oπως και να το κανουμε η λεβεντογεννα Κρητη εχει απλα τα παντα!
Τερκενλή δεν έχει η ρουφιάνα...:bigcry: :cry: :bigcry:
castoras
06/07/2009, 22:10
Τερκενλή δεν έχει η ρουφιάνα...:bigcry: :cry: :bigcry:
Τι είπες τώρα!!!:a32:
Εχει στο Ελ Βενιζέλος,πριν πετάξεις παίρνεις 4-5 για το δρόμο!!!
makis206
06/07/2009, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Τι είπες τώρα!!!:a32:
Εχει στο Ελ Βενιζέλος,πριν πετάξεις παίρνεις 4-5 για το δρόμο!!!
Oύτε Ελ Βενιζέλ δεν έχει το παλιονήσι !!:cry: :cry: :rotflmao:
castoras
06/07/2009, 22:22
Oύτε Ελ Βενιζέλ δεν έχει το παλιονήσι !!:cry: :cry: :rotflmao:
Να σου βάλω ταπερ στο καράβι???:lol:
Λεωνίδας
07/07/2009, 13:35
Oύτε Ελ Βενιζέλ δεν έχει το παλιονήσι !!:cry: :cry: :rotflmao: έχει ρε
οδό Ελ. Βενιζέλου
το πατρικό σπίτι του Ελ. Βενιζέλου
τους τάφους των Βενιζέλων
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Να σου βάλω ταπερ στο καράβι???:lol:
Να ρωτήσεις τον Blackbusa αν χωράει το τάπερ στο πλοίο !!!
Μην μείνεις με το τάπερ στο χέρι ............
:winka: :winka: :winka:
Λεωνίδας
07/07/2009, 14:36
Να ρωτήσεις τον Blackbusa αν χωράει το τάπερ στο πλοίο !!!
Μην μείνεις με το τάπερ στο χέρι ............
:winka: :winka: :winka: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
makis206
07/07/2009, 14:46
Ρε παλιόπαιδα με τον πόνο μου παίζετε πάλι ; :a015: :lol:
Ρε παλιόπαιδα με τον πόνο μου παίζετε πάλι ; :a015: :lol:
Όχι ........... :nono: :nono: :nono: !!!
Με αλλουνού τον πόνο ............. παίξαμε !!!:lol: :lol: :lol:
Και για να τον γλυτώνω από τον κόπο ............... ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ !!!
Ξέρουμε εμείς ποιοί !!!
makis206
16/07/2009, 12:15
Νίκο για την Παλαιόχωρα που ρώτησες δεν χρειάζεται να ανησυχείς, έχει πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια κι είναι όλα σχεδόν δίπλα το ένα με το άλλο, με το που θα φτάσεις ρωτάς σ'όποιο σ'αρέσει με την πρώτη ματιά κι αν δεν έχει διαθέσιμο δωμάτιο θα σε στείλουν οι ίδιοι σε κάποιο που να έχει !
Κάθε χρόνο βρίσκω σε χρόνο dt, φέτος ειδικά που λένε ότι από πληρότητα κόσμου δεν πάνε και τόσο καλά όσο άλλες χρονιές θα είναι παράλογο αν ταλαιπωρηθείς έστω και στο ελάχιστο. Οι μόνες μέρες που πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα θα είναι στην εβδομάδα του 15Αύγουστου αλλά για φέτος αμφιβάλω και για τότε :winka:
LiakosVstrom
16/07/2009, 12:22
Νίκο για την Παλαιόχωρα που ρώτησες δεν χρειάζεται να ανησυχείς, έχει πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια κι είναι όλα σχεδόν δίπλα το ένα με το άλλο, με το που θα φτάσεις ρωτάς σ'όποιο σ'αρέσει με την πρώτη ματιά κι αν δεν έχει διαθέσιμο δωμάτιο θα σε στείλουν οι ίδιοι σε κάποιο που να έχει !
Κάθε χρόνο βρίσκω σε χρόνο dt, φέτος ειδικά που λένε ότι από πληρότητα κόσμου δεν πάνε και τόσο καλά όσο άλλες χρονιές θα είναι παράλογο αν ταλαιπωρηθείς έστω και στο ελάχιστο. Οι μόνες μέρες που πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα θα είναι στην εβδομάδα του 15Αύγουστου αλλά για φέτος αμφιβάλω και για τότε :winka:
χαχα οκ man thanks!! :beer: :beer:
βασικά κι εγώ έτσι έλεγα να το κάνω αλλά άρχισε τη μουρμούρα (γλυκιά μουρμούρα κατά τ'άλλα) η δικιά μου. οπότε όταν θα κατέβω θα ψάξω επί τόπου!
:p :D :D
makis206
16/07/2009, 12:44
χαχα οκ man thanks!! :beer: :beer:
βασικά κι εγώ έτσι έλεγα να το κάνω αλλά άρχισε τη μουρμούρα (γλυκιά μουρμούρα κατά τ'άλλα) η δικιά μου. οπότε όταν θα κατέβω θα ψάξω επί τόπου!
:p :D :D
Mείνετε ήσυχοι Νικολή, το μόνο που θα σας αγχώσει θα είναι αν διαλέξατε το καλύτερο που θα μπορούσατε να περάσετε το βράδυ σας :uplate: :lol:
Υπάρχει πολύ πράγμα εκεί κάτω και σε μεγάλη ποικιλία τιμών, από 20-25 ευρώ τα καραχυμαδιά:lol: μέχρι και 35-50 τα αξιοπρεπέστατα, υπάρχουν και ακριβότερα βέβαια της τάξης των 70-80+++ ότι πρέπει για να κάνεις πρόταση γάμου μέσα στα τζακούζια με αιθέρια έλαια και ροδοπέταλα και όλα τα συναφή που θα την κάνουν να πει το "ΝΑΙ".
Διαλέγεις και παίρνεις :lol: :beer: :beer:
LiakosVstrom
03/08/2009, 14:43
το λεπόν εγύρισα! 1.200χλμ σε 9 μέρες.... :D :D
Δυστυχώς μας έκατσε άσχημα ο καιρός και μας πήρε και μας σήκωσε ο αγέρας και δεν ευχαριστηθήκαμε θάλασσα και πολλές διαδρομές στα Νότια... ευχαριστηθήκαμε όμως φαγητό!!! Το καλύτερο το φάγαμε στη Θέρισο στο "Λημέρι" μετά από την πανέμορφη διαδρομή! Και κορυφή ο Γιάννης ο σερβιτόρος εκεί!
Φαλάσαρνα - Μπάλο - Ελαφονήσι - Σφακιά – Φραγκοκάστελο μερικά από τα κυριότερα «αξιοθέατα» γιατί δεν προλαβαίνεις να δεις και πολλά σε 9 μέρες….
Είχε κατέβει κι ένα φιλαράκι από Πειραιά και 2 μέρες πήγαμε και στα μπιτσόμπαρα να δούμε και κάνα κωλαράκι.
Τα 2 μόνο πακετάκια που φάγαμε ήταν όταν πήγαμε Μπάλο όπου πάμε στο Καστέλλι και μας λένε πως λόγω καιρού μάλλον δεν θα έφευγε το καραβάκι των 12:30 οπότε για να μη χάσουμε τη μέρα αποφασίσαμε να πάμε οδικός (μιας και ο Γιάννης από το «Λημέρι» στη Θέρισο μας είχε πει, μετά το 3ο καραφάκι ρακί, να πάμε με τη μηχανή). Οπότε ξεκινάει ο δικός σου χωρίς να ξέρει για το σόι χωματόδρομο μιλάμε.. Η φωτιά που είχε αρχίσει σε ένα σημείο με πολλά μελίσσια δεν μας έκοβε το δρόμο και το βεστρομάκι αποδείχτηκε σκυλί χωρίς να μασήσει πουθενά (και επίσης ήταν καλή γυμναστική για τα τρικέφαλα!). Φάγαμε και το πακέτο του ποδαρόδρομου που όμως όποτε κοίταγες κάτω σε αποζημίωνε το θέαμα! Βέβαια κάναμε κι ένα βελονισμό όταν φτάσαμε κάτω αλλά δεν πειράζει!
Το άλλο πακετάκι το φάγαμε στο γυρισμό από Σφακιά-Φραγκοκάστελο όπου μας πήρε και μας σήκωσε! Τι αέρας ήταν αυτός! Το σόου άρχισε αφού λέμε να πάμε να δούμε την «όρθια άμμο» (καλά δεν είναι και τόσο όρθια ε?) όπου δεν μπορούσαμε να σταθούμε πουθενά. Και αποφασίζουμε να γυρίσουμε…. Στο δρόμο όμως δεν μπορούσα να κρατήσω τη μηχανή με αποκορύφωμα σε κάτι τούνελ που έχει εκεί πιο πάνω να νιώθω τη μηχανή έτοιμη να την σηκώσει ο αέρας. Χεσμεντέν και εγώ και η κοπέλα μου (γιατί από κάτω ήταν και ο γκρεμός…) σε εκείνο το σημείο.
Την πρώτη μέρα εντωμεταξύ γυρνώντας από Φαλάσαρνα είδαμε και απίστευτο τρακάρισμα πάνω στην "Εθνική" σας λίγο πριν τον κόμβο του Πλατανιά όπου Isuzu φορτηγό στα 50 μέτρα μπροστά αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά στο αντίθετο... με αποκορύφωμα να πέσει πάνω στο ανάχωμα στο άλλο ρεύμα και γέμισε ο δρόμος πέτρες... πλαστικά..... και δυστυχώς πετάχτηκε κι ένα παιδικό καροτσάκι από την καρότσα :rolleyes: :rolleyes: .... τον πήρε ο ύπνος? έπαθε καρδιακό? δεν σταμάτησα να δω....
η κατάσταση στην νέα οδό... δράμα! όλοι κολλάγανε από πίσω σου ακόμα κι αν ήσουν στην εκτάκτου ανάγκης. να βλέπεις τα κουτιά κολλητά το ένα πίσω από το άλλο και να πηγαίνουν με 160-170 :uplate: :uplate: :uplate: και προσπέραση στην προσπέραση.... με 80 εγώ γιατί με το αίσθημα δεν τρέχω (πολύ) και να κοιτάζω συνεχώς τους καθρέφτες μη μου έρθει από πίσω κανένας... (σε πιάνει μανία καταδίωξης εκεί κάτω θες δε θες).
ωραία η κρήτη σας και θα την ξαναεπισκεφτούμε αν και μου έκανε εντύπωση πως υπάρχουν πολλοί νεόχτιστοι οικισμοί παραλιακά και όχι παραδοσιακά χωριουδάκια!
Υ.Γ.: αυτό το αντικριστό στο "Λημέρι" ήταν όλα τα λεφτά!! και η στάκα με αυγά... και με πατάτες.... και το απάκι.... και τα λουκάνικα.... (το σύγκλινό σας δε μου άρεσε, εμείς στη Μάνη έχουμε καλύτερο :p :p ). Και έρχεσαι Πειραιά και σκέφτεσαι που σκατά θα πας να φας μετά από τέτοιο φαγητό.....
Λεωνίδας
03/08/2009, 16:21
Υ.Γ.: αυτό το αντικριστό στο "Λημέρι" ήταν όλα τα λεφτά!! και η στάκα με αυγά... και με πατάτες.... και το απάκι.... και τα λουκάνικα.... (το σύγκλινό σας δε μου άρεσε, εμείς στη Μάνη έχουμε καλύτερο :p :p ). Και έρχεσαι Πειραιά και σκέφτεσαι που σκατά θα πας να φας μετά από τέτοιο φαγητό..... μάλλον στο Ωνάσειο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
03/08/2009, 18:24
Δυστυχώς μας έκατσε άσχημα ο καιρός και μας πήρε και μας σήκωσε ο αγέρας και δεν ευχαριστηθήκαμε θάλασσα και πολλές διαδρομές στα Νότια... ευχαριστηθήκαμε όμως φαγητό!!! Το καλύτερο το φάγαμε στη Θέρισο στο "Λημέρι" μετά από την πανέμορφη διαδρομή! Και κορυφή ο Γιάννης ο σερβιτόρος εκεί!
Φαλάσαρνα - Μπάλο - Ελαφονήσι - Σφακιά – Φραγκοκάστελο μερικά από τα κυριότερα «αξιοθέατα» γιατί δεν προλαβαίνεις να δεις και πολλά σε 9 μέρες….
Είχε κατέβει κι ένα φιλαράκι από Πειραιά και 2 μέρες πήγαμε και στα μπιτσόμπαρα να δούμε και κάνα κωλαράκι.
Τα 2 μόνο πακετάκια που φάγαμε ήταν όταν πήγαμε Μπάλο όπου πάμε στο Καστέλλι και μας λένε πως λόγω καιρού μάλλον δεν θα έφευγε το καραβάκι των 12:30 οπότε για να μη χάσουμε τη μέρα αποφασίσαμε να πάμε οδικός (μιας και ο Γιάννης από το «Λημέρι» στη Θέρισο μας είχε πει, μετά το 3ο καραφάκι ρακί, να πάμε με τη μηχανή). Οπότε ξεκινάει ο δικός σου χωρίς να ξέρει για το σόι χωματόδρομο μιλάμε.. Η φωτιά που είχε αρχίσει σε ένα σημείο με πολλά μελίσσια δεν μας έκοβε το δρόμο και το βεστρομάκι αποδείχτηκε σκυλί χωρίς να μασήσει πουθενά (και επίσης ήταν καλή γυμναστική για τα τρικέφαλα!). Φάγαμε και το πακέτο του ποδαρόδρομου που όμως όποτε κοίταγες κάτω σε αποζημίωνε το θέαμα! Βέβαια κάναμε κι ένα βελονισμό όταν φτάσαμε κάτω αλλά δεν πειράζει!
Το άλλο πακετάκι το φάγαμε στο γυρισμό από Σφακιά-Φραγκοκάστελο όπου μας πήρε και μας σήκωσε! Τι αέρας ήταν αυτός! Το σόου άρχισε αφού λέμε να πάμε να δούμε την «όρθια άμμο» (καλά δεν είναι και τόσο όρθια ε?) όπου δεν μπορούσαμε να σταθούμε πουθενά. Και αποφασίζουμε να γυρίσουμε…. Στο δρόμο όμως δεν μπορούσα να κρατήσω τη μηχανή με αποκορύφωμα σε κάτι τούνελ που έχει εκεί πιο πάνω να νιώθω τη μηχανή έτοιμη να την σηκώσει ο αέρας. Χεσμεντέν και εγώ και η κοπέλα μου (γιατί από κάτω ήταν και ο γκρεμός…) σε εκείνο το σημείο.
Την πρώτη μέρα εντωμεταξύ γυρνώντας από Φαλάσαρνα είδαμε και απίστευτο τρακάρισμα πάνω στην "Εθνική" σας λίγο πριν τον κόμβο του Πλατανιά όπου Isuzu φορτηγό στα 50 μέτρα μπροστά αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά στο αντίθετο... με αποκορύφωμα να πέσει πάνω στο ανάχωμα στο άλλο ρεύμα και γέμισε ο δρόμος πέτρες... πλαστικά..... και δυστυχώς πετάχτηκε κι ένα παιδικό καροτσάκι από την καρότσα :rolleyes: :rolleyes: .... τον πήρε ο ύπνος? έπαθε καρδιακό? δεν σταμάτησα να δω....
η κατάσταση στην νέα οδό... δράμα! όλοι κολλάγανε από πίσω σου ακόμα κι αν ήσουν στην εκτάκτου ανάγκης. να βλέπεις τα κουτιά κολλητά το ένα πίσω από το άλλο και να πηγαίνουν με 160-170 :uplate: :uplate: :uplate: και προσπέραση στην προσπέραση.... με 80 εγώ γιατί με το αίσθημα δεν τρέχω (πολύ) και να κοιτάζω συνεχώς τους καθρέφτες μη μου έρθει από πίσω κανένας... (σε πιάνει μανία καταδίωξης εκεί κάτω θες δε θες).
ωραία η κρήτη σας και θα την ξαναεπισκεφτούμε αν και μου έκανε εντύπωση πως υπάρχουν πολλοί νεόχτιστοι οικισμοί παραλιακά και όχι παραδοσιακά χωριουδάκια!
Υ.Γ.: αυτό το αντικριστό στο "Λημέρι" ήταν όλα τα λεφτά!! και η στάκα με αυγά... και με πατάτες.... και το απάκι.... και τα λουκάνικα.... (το σύγκλινό σας δε μου άρεσε, εμείς στη Μάνη έχουμε καλύτερο :p :p ). Και έρχεσαι Πειραιά και σκέφτεσαι που σκατά θα πας να φας μετά από τέτοιο φαγητό.....
Πες μου ότι δεν πήγες στην Κουκουβάγια να φας Ζουμερό και Λεμονόπιτα να πάθω εγκεφαλικό...
Εκεί στις σήραγγες της Ίμπρου έχει πάντα πολύ αέρα αλλά και το φαράγγι στο πλάι σε αποζημιώνει με τη θέα του:hypnotize
makis206
04/08/2009, 07:05
Μωρέ κουζουλέ! Ήρθες και δεν εσμίξαμε καθόλου; :uplate: :a21:
Τώρα θα πιω τη ρακή σου για να μάθεις :lol: :beer:
LiakosVstrom
04/08/2009, 08:45
Μωρέ κουζουλέ! Ήρθες και δεν εσμίξαμε καθόλου; :uplate: :a21:
Τώρα θα πιω τη ρακή σου για να μάθεις :lol: :beer:
ζε μπορώ, ντρέπομαι... :rotflmao: :rotflmao:
τη τη ρακή πιες την.... το απάκι άσε κάτω!!! :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
Εκεί στις σήραγγες της Ίμπρου έχει πάντα πολύ αέρα αλλά και το φαράγγι στο πλάι σε αποζημιώνει με τη θέα του
στο κατέβασμα καλά ήτανε... το απόγευμα μαμήθηκε ο Δίας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Πες μου ότι δεν πήγες στην Κουκουβάγια να φας Ζουμερό και Λεμονόπιτα να πάθω εγκεφαλικό...
μην το πάθεις γιατί και του χρόνου Κρήτη θα είμαστε μάλλον :wave2:
(που είναι αυτή η κουκουβάγια?)
makis206
04/08/2009, 08:51
ζε μπορώ, ντρέπομαι... :rotflmao: :rotflmao:
τη τη ρακή πιες την.... το απάκι άσε κάτω!!! :p :p
Άντε βρε, με το καλωσήρθες κατεβάζαμε δυο ρακάκια και μην τους είδατε λέμε..:lol:
Η Κουκουβάγια βρίσκεται στο Ακρωτήρι δίπλα στους Τάφους των Βενιζέλων κι έχει θέα όλη την πόλη από κάτω, καλά για τα γλυκά δεν σου λέω γιατί δουλεύω και δεν μπορώ να πάω ούτε εγώ τώρα ενώ το πρώτο σάλιο έκανε την εμφάνισή του στη σκέψη και μόνο..:uplate:
:lol: :beer: :lol:
Άντε βρε, με το καλωσήρθες κατεβάζαμε δυο ρακάκια και μην τους είδατε λέμε..:lol:
Η Κουκουβάγια βρίσκεται στο Ακρωτήρι δίπλα στους Τάφους των Βενιζέλων κι έχει θέα όλη την πόλη από κάτω, καλά για τα γλυκά δεν σου λέω γιατί δουλεύω και δεν μπορώ να πάω ούτε εγώ τώρα ενώ το πρώτο σάλιο έκανε την εμφάνισή του στη σκέψη και μόνο..:uplate:
:lol: :beer: :lol:
14 Αυγουστου παω και εγω κατω στο νησι, για 8 βραδυα, 5 Χανια και 3 Παλαίκαστρο, στη Σητεια, οι Κουκουβαγιες που ειναι να παω και εγω? Για πειτε ρε παιδια καμμια ταβερνα για καλο φαι γιατι λιγο πολυ παραλιες μου εχουνε πει:smilea: :smilea:
Εχετλαίος
04/08/2009, 09:04
Νύμφες Καφέ, ακριβώς παραδίπλα.
1,5 φορές μεγαλύτερες μερίδες σε όλα τα γλυκά. Δεν κάνουμε διαφήμιση, απλά είναι το μόνο μέρος που μπορώ να μην μπορεσω να σκίσω ένα ζουμερό κέικ σοκολάτας με παγωτό!
:D
Εχετλαίος
04/08/2009, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από strat
14 Αυγουστου παω και εγω κατω στο νησι, για 8 βραδυα, 5 Χανια και 3 Παλαίκαστρο, στη Σητεια, οι Κουκουβαγιες που ειναι να παω και εγω? Για πειτε ρε παιδια καμμια ταβερνα για καλο φαι γιατι λιγο πολυ παραλιες μου εχουνε πει:smilea: :smilea:
πμ :wave2:
Λεωνίδας
04/08/2009, 09:23
:a48: :a48: :a48: :a48: :a48:
Εχετλαίος
04/08/2009, 09:34
Τσάκω!
170370
makis206
04/08/2009, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τσάκω!
Με όλο μας τον σεβασμό στο πρόσωπό σας αγαπητέ σύντεκνε αλλά δεν μας χέζeτε πρωινιάτικο πάνω που ξεκινήσαμε και δίαιτα;:a26: :a11:
Εχετλαίος
04/08/2009, 09:40
Με όλο μας τον σεβασμό στο πρόσωπό σας αγαπητέ σύντεκνε αλλά δεν μας χέζeτε πρωινιάτικο πάνω που ξεκινήσαμε και δίαιτα;:a26: :a11:
Μπα, το καλοκαίρι εγώ κάνω όγκο! :D Ετοιμάζομαι να κατέβω γιααααα μπόντυμπίλντεεερ.:D
makis206
04/08/2009, 09:44
Μπα, το καλοκαίρι εγώ κάνω όγκο! :D Ετοιμάζομαι να κατέβω γιααααα μπόντυμπίλντεεερ.:D
H μόδα πλέον επιβάλει μπυροκυλίδιο μεσαίου μεγέθους προφυλάσσοντας ταυτόχρονα τα ευαίσθητα απ'τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου (μπας και αισθανθώ καλύτερα δηλαδή):lol:
Λεωνίδας
04/08/2009, 09:45
:lol: μια χαρά προλαβαίνεις
το επόμενο καλοκαίρι θα 'σαι στιλάκι :lol: :lol: :lol:
makis206
04/08/2009, 09:52
μια χαρά προλαβαίνεις
το επόμενο καλοκαίρι θα 'σαι στιλάκι :lol: :lol: :lol:
Το χειμώνα λειτουργούν οι βουνοταβέρνες...:bigcry:
Εχετλαίος
04/08/2009, 10:01
Οπότε δεν υπάρχει σωτηρία...
170372
Οπότε δεν υπάρχει σωτηρία...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Εχετλαίος
04/08/2009, 10:05
(και είναι νόστιμα τα παντέρμα...)
makis206
04/08/2009, 10:38
(και είναι νόστιμα τα παντέρμα...)
Σ'ένα πιάτο βαθύ μέσα γεμάτο στάκα...:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :cry:
Εχετλαίος
04/08/2009, 10:43
Και βραστό με ζουμάκι στο πλάι! ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΖΟΥΜΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ!!!
ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΑΚΙ, ΠΟΛΥ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΑΚΙ
:cry: :cry: :cry:
makis206
04/08/2009, 10:48
ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΑΚΙ, ΠΟΛΥ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΑΚΙ
:cry: :cry: :cry:
Πάλι στην Κρήτη θα με στείλετε ρεμάλια...:lol: :rotflmao:
Εχετλαίος
04/08/2009, 11:03
Στις Βούβες Παρασκευή-Σάββατο έχει γιορτή κρασιού με Ζωιδάκη Παρασκευή & Παντερμάκια Σάββατο!
Στον Τσιβαρά έχει Σάββατο κρητικά Κρασαδάκη-Βογιατζή με ψητά κτλ κτλ κτλ!
Θα φάω και θα πιω και στα δυο τον άμπακο!
Α που θέλει ας έλθει! :D