PDA

View Full Version : ένα μπράβο

epp1640
02/07/2009, 20:41
Στην αντιπροσωπεία της yamaha στο Ηράκλειο, όπου πήγα για τσιμούχες στο μπροστινό και βλέποντας φθορά στις μπότες και στα καλάμια (σκουριά και ψώρα στις μπότες) θα μου αλλάξει μέσα στην εγγύηση ολόκληρο το μπροστινό :a18:

Δεν χρειάστηκε καν να το ζητήσω.. είπα Β. έλα να το δεις.. το βλέπει και μου λέει θες αυτό αυτό και αυτό.. :beer:

ξεκαθαρίζω ότι κέρδος κτλπ από την αντιπροσωπεία προφανώς δεν έχω, αλλά όπως λέμε τα άσχημα οφείλουμε να λέμε και τα σωστά! Για όσους φαίνεται αυτονόητο πιστέψτε με δεν είναι σε όλες τις αντιπροσωπείες :)

Αν το μνμα θεωρείται ακατάλληλο διαφήμιση μπλα μπλα δεν ξέρω γω τι ας ξυριστεί..

για να μπορούμε να βρίσουμε πάλι τον dim :lol:

:beer: :beer: :beer:

the who
02/07/2009, 21:00
Ωραιος ο αντιπροσωπος.
Αν σου χαλασει και το δευτερο κι εισαι εκτος εγγυησης πες μου να σου δωσω ενα που εχω καβατζα.

epp1640
03/07/2009, 04:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ωραιος ο αντιπροσωπος.
Αν σου χαλασει και το δευτερο κι εισαι εκτος εγγυησης πες μου να σου δωσω ενα που εχω καβατζα.

έχεις ybr για την πόλη? :confused:

Δεν πιστεύω να ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.. και αυτό αν εξαιρέσεις τις τσιμούχες το θέμα στις μπότες και στα καλάμια ήταν καθαρά οπτικό.. :beer:

DimChios
03/07/2009, 04:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

για να μπορούμε να βρίσουμε πάλι τον dim :lol:

:beer: :beer: :beer:

εισαι εσυ ενας!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
03/07/2009, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
έχεις ybr για την πόλη? :confused:

Δεν πιστεύω να ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.. και αυτό αν εξαιρέσεις τις τσιμούχες το θέμα στις μπότες και στα καλάμια ήταν καθαρά οπτικό.. :beer:

Μπραβο στην Yamaha, πάντα ηταν απο τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη αντιπροσωπεία.

Πάντως το θέμα δεν ηταν μόνο οπτικό, και γι αυτό ειχες διαρροή απο τις τσιμούχες.
Αν άλλαζες απλά τσιμούχες κι έμενες με τα ψωριασμένα καλάμια θα είχες πάλι διαρροή μέσα σε 1000 μέτρα. :wave2:

epp1640
03/07/2009, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μπραβο στην Yamaha, πάντα ηταν απο τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη αντιπροσωπεία.

Πάντως το θέμα δεν ηταν μόνο οπτικό, και γι αυτό ειχες διαρροή απο τις τσιμούχες.
Αν άλλαζες απλά τσιμούχες κι έμενες με τα ψωριασμένα καλάμια θα είχες πάλι διαρροή μέσα σε 1000 μέτρα. :wave2:

η ψώρα ήταν εξωτερικά στις μπότες κάπου στη μέση αλλά λογικά κάτι θα υπήρχε και στο καλάμι :winka: :beer: