View Full Version : Ζητήται υπάλληλος (ΠΑΤΡΑ)
Η εταιρία στην οποία δουλεύω ζητάει άτομο για το τμήμα Customer Support.
Απαραίτητα τα καλά Αγγλικά
Πολύ επιθυμητή η καλή γνώση unix/linux
Η δουλειά περιλαμβάνει:
Επικοινωνία (προφορική και γραπτή) με πελάτες ανά τον κόσμο στα Αγγλικά
software/hardware troubleshooting και συντήρηση (log analysis, debugging, driver updates κτλ)
network troubleshooting (snoop/tcpdump, TCP/HTTP packet analysis)
core file analysis (memory stack and register reading)
bash/perl scripting
Δεν περιμένουμε να τα ξέρετε όλα τα παραπάνω, όρεξη για δουλειά να υπάρχει ...
Ωράριο: 10:00-18:00 Δευ-Παρ.
Δεχόμεθα και φοιτηταί >= 4ου έτους (με καθόλου έως λίγα χρεωστούμενα μαθήματα)
PM για περισσότερα
:wave2:
Ο (ιερός) σκοπός αγιάζει τα μέσα ... up
Eνημερωθηκα απο φιλο για την θεση,αλλα απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο ωραριο(7πμ-3μμ Δευτερα-Παρασκευη) δε νομιζω οτι τουλαχιστον εμενα ως φοιτητη με εξυπηρετει...Πολλες οι ωρες ...
Μπραβο που το εβαλες ομως Ευτυχη(:lol: ) γτ μπορει καποιος να εχει αναγκη την δουλεια!!!
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eνημερωθηκα απο φιλο για την θεση,αλλα απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο ωραριο(7πμ-3μμ Δευτερα-Παρασκευη) δε νομιζω οτι τουλαχιστον εμενα ως φοιτητη με εξυπηρετει...Πολλες οι ωρες ...
Μπραβο που το εβαλες ομως Ευτυχη(:lol: ) γτ μπορει καποιος να εχει αναγκη την δουλεια!!!
Έλεγα να σου πω 1-to-1 ρε Θωμά αλλα σκέφτηκα πως χρωστάς n!, n E N μαθήματα ( :rotflmao: ). Καλή η δουλειά, γλυκά τα λεφτά, αλλα όχι και να αφήσεις τις σπουδές - γιατί θα τις αφήσεις, όπως πολλοί άλλοι.
Πού το είδες αυτό για το ωράριο; 10:00 - 18:00 δουλεύουμε οι χριστιανοί ...
Είναι φανταστική ευκαιρία σε μια εταιρία που πάει καλύτερα από τις περισσότερες στον κόσμο, είναι στη Πάτρα (!!) και όποιος έρθει, σε 6 μήνες θα μάθει πιο πολλά από ότι κάνοντας 2 bachelor.
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Έλεγα να σου πω 1-to-1 ρε Θωμά αλλα σκέφτηκα πως χρωστάς n!, n E N μαθήματα. Καλή η δουλειά, γλυκά τα λεφτά, αλλα όχι και να αφήσεις τις σπουδές - γιατί θα τις αφήσεις, όπως πολλοί άλλοι.
Πού το είδες αυτό για το ωράριο; 10:00 - 18:00 δουλεύουμε οι χριστιανοί ...
Είναι φανταστική ευκαιρία σε μια εταιρία που πάει καλύτερα από τις περισσότερες στον κόσμο, είναι στην Πάτρα (!!) και όποιος έρθει, σε 6 μήνες θα μάθει πιο πολλά από ότι κάνοντας 2 bachelor.
Και παλι για φοιτητη ειναι πολλες η ωρες και οπως λες και εσυ πρεπει να παραμελησει την σχολη!!!
Εγω οντως δε μπορω για διαφορους λογους,μερικους απο τους οποιους γνωριζεις και εσυ...:winka:
Ισως απο Οκτωβρη να ψαχτω για καποια δουλιτσα σχετικη με το επαγγελμα αλλα με λιγες ωρες!!!
Αν φτασει τιποτα στα αυτια σου φιλαρακι σφυρα κατα εδω...!!!
Μακαρι να εκμεταλευτει την ευκαιρια καποιος που να γουσταρει την δουλεια...:winka:
:beer: :beer: :wave2:
GhostDog
06/07/2009, 18:35
στείλε ένα πμ από δω ρε μαν... αθήνα μένουμε βέβαια άλλα έχουμε πατρικό εκεί κοντά οπότε κάτι παίζει... :cool: ηλεκτρονικοί σπουδάζουμε και από unixοειδη κάτι κάνουμε
p@nos, GhostDog έχετε πμ
δεν στελνεις και απο δω ενα πμ?αν καταλαβα σωστα και ψαχνεις για πολυτεχνιτες,εχω ενα φιλο που ενδιαφερεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
δεν στελνεις και απο δω ενα πμ?αν καταλαβα σωστα και ψαχνεις για πολυτεχνιτες,εχω ενα φιλο που ενδιαφερεται.
τσέκαρε τα πμ σου
kostasiour
07/07/2009, 00:21
εχω και εγω ενδιαφερόμενο. Αν μπορεις στείλε ενα pm.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasiour
εχω και εγω ενδιαφερόμενο. Αν μπορεις στείλε ενα pm.
done!
ρε παιδιά για τι μισθό μιλάμε?
Ktm.Prestige
08/07/2009, 17:27
Απο εμένα ενα Μπράβο που σκέφτηκες να ενημερώσεις το κόσμο.Μακάρι να ήταν και άλλοι έτσι μόνο πια για να βρεί κάποιος δουλειά , μόνο στο μιλήτό!
Και πάλι συγχαρητήρια!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Απο εμένα ενα Μπράβο που σκέφτηκες να ενημερώσεις το κόσμο.Μακάρι να ήταν και άλλοι έτσι μόνο πια για να βρεί κάποιος δουλειά , μόνο στο μιλήτό!
Και πάλι συγχαρητήρια!
:beer:
Σε ευχαριστώ φίλε :beer:, μακάρι να βοηθήσει κάποιον στα δύσκολα πρώτα βήματα
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
μακάρι να βοηθήσει κάποιον στα δύσκολα πρώτα βήματα
Πολύ ωραία κουβέντα αυτή.Εμείς τα είπαμε και από πμ.Μακάρι να μας γίνει συνήθεια εδώ και να δίνουμε τόσο εύκολα όσο ζητάμε να μας προσφέρουν οι άλλοι...