View Full Version : ΑΠΟΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ Adventure 640
gianastaso
05/07/2009, 22:25
Χαιρετώ και ερωτώ τους παλιούς,
που έχουν δει και ξέρουν
Συγνώμη αν ρωτάω και άκυρα πράγματα αλλά είμαι άσχετος ακόμα, ό,τι έχω διαβάσει.
Βρήκα adventure 640 , άγνωστο απ τον ιδιοκτήτη του αν είναι του 02 ή 03 ή 04.Χρώμα ασημί εμπρός, πορτοκαλί πίσω. του 03 βγαίναν μόνο ασημί μαύρο ή ιδέα μου?
Μάγκας και μηχανόβιος (έχει πολλές μηχανές είπε) , πολύ ωραίος τύπος μου φάνηκε. Οδηγάρα.
1. έχει 17.000 km. και έχει αλλάξει όργανα, έβαλε τα καινούρια είπε τα πορτοκαλί, υπάρχει περίπτωση να τα χει πειράξει?
2. έχει βάλει έξτρα βεντιλατέρ,με διακοπτάκι στο ταμπλό, δεν ξέρω γιατί, μήπως του ανεβάζει θερμοκρασία?
3. έχει αναρτήσεις τις <<παχιές>>. το αναφέρω για τον προσδιορισμό του έτους
4. άλλαξε πρόσφατα ή καθάρισε κάποιον μαγνήτη, που επικοινωνεί μάλλον με τη μηχανή και μαζεύει σκόνη-ρινίσματα. είναι ανησυχητικό?
5. έχει αλλάξει και άλλα όπως αναρτήσεις, βολάν, κτλ. Αυτό να το κανε γιατί το θέλει στην τρίχα, ή του χαλάνε για κάποιο λόγο?
Να το ελέγξω στην αντιπροσωπεία, ή σε αυτόν που το συντηρεί και το ξέρει το μηχανάκι και μετά θα ξέρει οτι θα τον βρίζω αν βγάλει χοντρό πρόβλημα?
εγω αυτους τους "μαγκες"τους αποφευγω...βολαν αλλαγμενο...μισο αλλο χρωμα,μισο αλλο.:nono: απεφυγε τον...αν το πας πηγαινε το στο σερβις το επισημο...δε νομιζω να σου πουν καλα πραγματα...
καλησπερα φιλε
Ανθρωπος που κανει τετοιες δουλειες μονος του σιγουρα ξερει τι μοντελο ειναι το μηχανακι του
αρα μαλλον σε δουλευει.
Τωρα το μοντελο 2003 εχει ασημενιο μοτερ ενω το 2002 εχει μαυρο.
Αυτο για αρχη.
Να προσεξεις για διαροες απο την κυλινδροκεφαλη και για ραγισματα,λιγο σκυψιμο θα βοηθησει.
για πολυ περισσοτερες πληροφοριες.
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=86958
καλη αγορα με προσοχη.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianastaso
α. Χρώμα ασημί εμπρός, πορτοκαλί πίσω. του 03 βγαίναν μόνο ασημί μαύρο ή ιδέα μου?
β.Οδηγάρα.
1. έχει 17.000 km. και έχει αλλάξει όργανα, έβαλε τα καινούρια είπε τα πορτοκαλί, υπάρχει περίπτωση να τα χει πειράξει?
2. έχει βάλει έξτρα βεντιλατέρ,με διακοπτάκι στο ταμπλό, δεν ξέρω γιατί, μήπως του ανεβάζει θερμοκρασία?
4. άλλαξε πρόσφατα ή καθάρισε κάποιον μαγνήτη, που επικοινωνεί μάλλον με τη μηχανή και μαζεύει σκόνη-ρινίσματα. είναι ανησυχητικό?
5. έχει αλλάξει και άλλα όπως αναρτήσεις, βολάν, κτλ. Αυτό να το κανε γιατί το θέλει στην τρίχα, ή του χαλάνε για κάποιο λόγο?
6.Να το ελέγξω στην αντιπροσωπεία, ή σε αυτόν που το συντηρεί και το ξέρει το μηχανάκι και μετά θα ξέρει οτι θα τον βρίζω αν βγάλει χοντρό πρόβλημα?
α. δεν έχω ιδέα.
β. από πού το κατάλαβες?
1. γιατί τα άλλαξε..?
2. υπάρχει άλλος λόγος..?
3. παχιές είπες..?
4. μηχανή που παράγει ρινίσματα και χρείάζονται τακτικό καθάρισμα οι μαγνήτες που τα συλλέγουν, δεν θα έλεγα ότι είναι και ανησυχητικό...:eyepop:
5. κτμ, να χαλάει...? όχι μάλλον θέλει νατόχει στην τρίχα.
6. θα έλεγα να μην το ελέγξεις καθόλου. Άστο και ψάξε γι'άλλο. :wave2:
Καλές αγορές....:beer:
που έχουν δει και ξέρουν
Συγνώμη αν ρωτάω και άκυρα πράγματα αλλά είμαι άσχετος ακόμα, ό,τι έχω διαβάσει.
Βρήκα adventure 640 , άγνωστο απ τον ιδιοκτήτη του αν είναι του 02 ή 03 ή 04.Χρώμα ασημί εμπρός, πορτοκαλί πίσω. του 03 βγαίναν μόνο ασημί μαύρο ή ιδέα μου?
Μάγκας και μηχανόβιος (έχει πολλές μηχανές είπε) , πολύ ωραίος τύπος μου φάνηκε. Οδηγάρα.
Να το ελέγξω στην αντιπροσωπεία, ή σε αυτόν που το συντηρεί και το ξέρει το μηχανάκι και μετά θα ξέρει οτι θα τον βρίζω αν βγάλει χοντρό πρόβλημα? βαριεμαι να σου πω πως κ τι.
ψαξε για αλλο.
gianastaso
06/07/2009, 21:59
ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις,
το ψάχνω
που έχουν δει και ξέρουν
Να το ελέγξω στην αντιπροσωπεία, ή σε αυτόν που το συντηρεί και το ξέρει το μηχανάκι και μετά θα ξέρει οτι θα τον βρίζω αν βγάλει χοντρό πρόβλημα?
τα 01' ηταν σιγουρα γκρι εμπρος πορτοκαλι πισω
οι παχιες αναρτησεις ποιες ειναι; τα USD; ολα τα μοντ μετα το 99' ειχαν...
το μαγνητακι στην ταπα του λαδιου; τοσο σημαντικο ηταν για να το αναφερει;
αναρτησεις γιατι αλλαγη;
τιμη δεν μας ειπες...
γιατι για 2 χιλιαρικα αξιζει να το ψαξεις κι αλλο στο συγκεκριμενο μηχανακι ας πουμε...
gianastaso
07/07/2009, 22:26
όσο αφορά στο μοντέλο θα το βρω απ τον αριθμό πλαισίου στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. σωστά?
όσο για τις αναρτήσεις μου είπε ο μάστορας που το φτιάχνει οτι απλά ήθελε να τις ρυθμίσει αλλιώς.
όσο για το μαγνήτη ίσως το ανέφερε για να μου πει οτι το περιποιείται.
το πιο παράξενο, αν και σύνηθες για τον ιδιοκτήτη , είναι πως το χει απ τον προηγούμενο μόνο 1 με 2 μήνες.
όσο για τα χιλιόμετρα μου είπε ο μάστορας ότι τα χιλιόμετρα που γράφει είναι όσα έχει κάνει με το νέο όργανο, μιας που δε μπορεί να ρυθμιστεί το νέο να ξεκινά από κει που είχε σταματήσει το παλιό.
άρα δεν ξέρουμε πόσα έχει κάνει συνολικά.
το δεύτερο βεντιλατέρ μου είπε ο μάστορας το βάζουν κάποιοι για να μην ανάβει μέσα στην πόλη, αν και δεν είναι τόσο ουσιώδες απ ότι είπε. έτσι για καλό και για κακό.
τιμή πάνω από 3.000 . λέω να μην αναφέρω ακριβώς μήπως βρεθεί κάποιο άλλο από δω μέσα.
τόσο δύσκολο είναι τελικά να βρεί κανείς ένα adventure της προκοπής?
miouos300
08/07/2009, 09:50
poulao ego to diko mou
mont 05
an se endiaferi pare thl 6936922979
LOUKILOUK
28/07/2009, 16:11
Μαλλον προκειται για μοντελο του 2001 που οσο και να ειναι προσεγμενο και καλοσυντηρημενο η αγορα δεν το τιμα για πανω απο 2800-3000 ευρω...το συγκεκριμενο μαλλον θα επρεπε να πουληθει φτηνοτερα ακομα...
Ειναι σπανια μηχανακια πλεον τα adv640 αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις καποια σε καλη κατασταση. Εγω το εδωσα πριν 6 μηνες, ημουν ευχαριστημενος πολυ, πηρα το 990 και αν ειχα φραγκα δεν θα το εδινα με τιποτα...καλο ψαξιμο :wave2:
vstrider
29/07/2009, 07:30
τελικά το πήρες το μηχανάκι ή έψαξες για άλλο?
gianastaso
30/07/2009, 20:50
vstrider , όχι δεν το πήρα και δεν το έψαξα περισσότερο για το συγκεκριμένο,
οπότε δεν το χω αποκλείσει κιόλας.
επειδή είναι το πρώτο μηχανάκι μου αυτό που ψάχνω και δε θέλω μετά από λίγο
να ψάχνω να το ξεφορτωθώ, παίρνω το χρόνο μου.
άσε που και λόγω μη εμπειρίας δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη αξιόπιστη για κάποιο μοντέλο.
Σκεφτομαι, τη μια ότι μάλλον θα μου κάνει το ktm, την άλλη μήπως θα με βόλευε καμιά bmw dakar... κι έτσι περνάει ο καιρός...
έχεις καμια πρόταση ?
vstrider
31/07/2009, 06:56
και η μηχανή που αναφέρεις είναι καλή (και μπορείς να τη βρεις σε καλή κατάσταση)
σαφώς προτιμητέα σε σχέση με ΚΤΜ (προσωπική άποψη)
ό,τι πάρεις καλοτάξιδο και πάντα κράνος!
lc8ergr1
18/08/2009, 08:53
pare lc8 -950 adventure
τα ιδια λεφτα θα δωσεις