PDA

View Full Version : Προβλημα στο ταχυμετρο

jimmy10
06/07/2009, 13:14
Σημερα το μεσημερι και ενω ολα πηγαιναν καλα (με την μηχανη) ξαφνικα και ενω εκανε σωστα το check οταν την αναψα στο δρομο διαπιστωσα οτι δεν δουλευε το ταχυμετρο. Σταματω δεξια σβηνω ξαναναβω... τιποτα.

Αντε λεω να γυρισω οπως-οπως.

Οταν γυρισα, καλεσα τον αντιπροσωπο και μου ειπε οτι ειναι η ντιζα. Εχω ραντεβου την αλλη Δευτερα....:sad: :sad: :sad:

Η μηχανη ειναι μοντ. 11/'08. Εντος εγγυησης.

Αυτα... Περισσοτερα την αλλη Δευτερα.

OldMan
06/07/2009, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
να γυρισω οπως-οπως.
Επειδή δεν δούλευε το ταχύμετρο ..??? :confused:

xanthosd
06/07/2009, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
Σημερα το μεσημερι και ενω ολα πηγαιναν καλα (με την μηχανη) ξαφνικα και ενω εκανε σωστα το check οταν την αναψα στο δρομο διαπιστωσα οτι δεν δουλευε το ταχυμετρο. Σταματω δεξια σβηνω ξαναναβω... τιποτα.

Αντε λεω να γυρισω οπως-οπως.

Οταν γυρισα, καλεσα τον αντιπροσωπο και μου ειπε οτι ειναι η ντιζα. Εχω ραντεβου την αλλη Δευτερα....:sad: :sad: :sad:

Η μηχανη ειναι μοντ. 11/'08. Εντος εγγυησης.

Αυτα... Περισσοτερα την αλλη Δευτερα.

ΜΗΝ το πεις παραεξω αυτο

τα Vstrom δεν ειναι με ντιζα, αλλα με αισθητηρα, στο 650 στον εμπρος τροχο και στα 1000 στο εμπρος γραναζι μεταδοσης
κουνα λιγο το καλωδιο που ανεβαινει απο τον τροχο προς το κοντερ και δες για τυχων φθορα αυτου στο υψος της ''μανας'' με αποτελεσμα να σου βραχηκυλωνει και να μη δουλευει και περασετο σε αυτο το σημειο 6-7 φορες με μονοτικη ταινια

jimmy10
06/07/2009, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επειδή δεν δούλευε το ταχύμετρο ..??? :confused:

ναι απο τα νευρα μου επειδη δεν θελω να βλεπω κατι χαλασμενο. ειμαι περιεργος τι να κανουμε? :alien:

ΜΗΝ το πεις παραεξω αυτο τα Vstrom δεν ειναι με ντιζα, αλλα με αισθητηρα, στο 650 στον εμπρος τροχο και στα 1000 στο εμπρος γραναζι μεταδοσης κουνα λιγο το καλωδιο που ανεβαινει απο τον τροχο προς το κοντερ και δες για τυχων φθορα αυτου στο υψος της ''μανας'' με αποτελεσμα να σου βραχηκυλωνει και να μη δουλευει και περασετο σε αυτο το σημειο 6-7 φορες με μονοτικη ταινια

Λες??? θα του ριξω μια ματια μηπως μπορεσω να κανω κατι...

ευχαριστω

Λεωνίδας
06/07/2009, 14:39
είναι από τα "κουσούρια" του V-Strom
το φτιάχνουν στην εγγύηση :wave2:

tazakos
08/07/2009, 22:58
είναι κλασσικότατο θέμα και έχει λυθεί προ καιρού, κόβεις το δεξι tire-up όπως κοιτάς την μηχανη γονατιστός μπροστά της, που κρατάει τις ντίζες μπροστά από το ψυγείο

http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f9/topic-t946.htm

jimmy10
09/07/2009, 00:41
:a013: :a013: :a013:

ευχαριστω πολυ