Σύνδεση

View Full Version : Cb 750 F1 Honda ..1977 -78 ??

Σελίδες : 1 [2]

buckley
04/04/2016, 10:10
Για Χόντα ωραίο είναι...

Zpower
04/04/2016, 16:44
Για Χόντα ωραίο είναι...

να το κανω λαχανι ?

υγ ..ο σκελετος του παντως σαν λαχανο παει και ερχεται με τα χερια ..
Εαν δεις δε και τις βασεις του μοτερ στο πλαισιο (τους αξονες ειδικα .και τα τριγωνακια συνδεσης των στο πισω κοματι ) θα αρχισεις μαθηματα εφαρμοσμενης ζαχαροπλαστικης για ατομα 3ης ηλικιας ..
Κερασακι στην τουρτα οι συνδεσμοι λαστιχα/μπλοκ στο εμπρος τμημα του μοτερ με το πλαισιο ...
το πιθανοτερο , για να μην τους φευγουν τα σφραγισματα απο τις μασελες ..

Πλακα στην πλακα ...στα τοτε 80'ς με αυτα στριβαμε (και ξυναμε οχι απλα στριβαμε ...)
Επιστροφη στο σημερα για βολτα παραλια Κυριακατικη Σουνιαδα .και κανα ταξιδακι απο τις παλιες Εθνικες και επαρχιακους , σε χαλαρους ρυθμους μια χαρα θα ειναι και δεν θα με ξενερωσει καθολου ...το αντιθετο θα ελεγα

στο CBr και καλα !!! το αφαιρουμενο δεξιο κοματι του πλαισιου δεν υπαρχει (Ειναι μονοκο χωρις ενωσεις ,αλλα και παλι βαρκουδα στην ποταμια ..)

Το σωστο θα ηταν κατι τετοιο ...( αρχειο μεσα απο το US τρεχαλιαρικο τεαμ της Ηonda ...Στειτς το 1981 αρχιμαστορας βεβαιως ο Μike Velasco )
στοκ πλαισιο ...( για να μπορει να τρεξει ΑΜΑ ) κομμενο και ραμμενο στα μετρα της τοτε εργοστασιακης ομαδας .
Ισως το δευτερο μπολντορι να μεταλαχθει καπως ετσι .. ( μιας και υπαρχει υλικο και στοιχεια αρχειου στο πως ? τι ? και γιατι ...)
λεω τωρα εγω ...ασε με να λεω ...

Zpower
04/04/2016, 17:23
απο το χθεσινο σαβ/κο .... μια προχειρη ματια

το χρωμα παντως ειναι ενα .....
https://www.youtube.com/watch?v=qMpp8IFL64E

Zpower
17/04/2016, 20:25
..συνεχεια

Σαββατο και Κυριακη 17 Απριλη
ασχοληθηκα με τα ηλεκτρικα του .και με διαφορα περιφερειακα του πλαισιου

Zpower
17/04/2016, 20:45
απο Δευτερα συνεχεια ...

mankam
17/04/2016, 21:12
Πήρες φόρα Γιώργο:beer:

Zpower
17/04/2016, 23:06
Πήρες φόρα Γιώργο:beer:

ααα ρεε Μανο !!
η κατη-φορα μας εχει παρει τελειως ....

Zpower
17/04/2016, 23:21
Τελικα τι χρωμα να το ντυσω ....? Το ρημαδι ??

daΚota red ???? η κανα τρελλο .......sunburst ???

Δεν παμε καθολου καλα κυριε μου .....εδω ο κοσμος χανεται
κι'ο μπολντορας , χτενιζεται

θα το αφησω οπως ειναι ...
relic .. τελικα το βλεπω να βγαινει

buckley
18/04/2016, 06:12
Ακόμα ρε να διαλέξεις χρώμα ,χειρότερος από τη γυναίκα μου είσαι ,προχώρα λέμε ρε και καλοκαίριασε, να πάμε καμμιά κλασική βόλτα ...

Zpower
10/07/2016, 21:48
ενα .δυο τρια ,απ

Μετα απο καιρο ..αρχιζει να δειχνει μηχανακι ....
εχει πολυ δουλεια ακομη βεβαιως , αλλα κατι αχνοφεγγει στον οριζοντα

σημερινες απογευματινες και βραδυνες φωτο ...

και λιγα λογια εως στιγμης
Εχω τελειωσει τα περισσοτερα με ηλεκτρικα και καρμπυλατερ ....

Τα φρενα δουλευω αυτη την στιγμη ..γιατι τα δικα του απλα εχουν διακοσμητικο ρολο και ουσια μηδεν
το ψαλιδι πισω με την γεφυρα βγηκε εκτος προς το παρον , και εβαλα το δικο του ( μαμισιο ), για να εχω το διπλο σταντ σε λειτουργικη χρηση
απο εξατμιση η δικια του 4 σε 2 μιας και υπηρχε, και ειναι και σε αψογη κατασταση
φιλτροκουτια ..φτερα πισω ,,μαρσιπιεδερες ...βασεις μοτερ ..ψυγειο λαδιου ..και διαφορα μπιχλιμπιδια βρεθηκαν και αυτα
..επεσε το σχετικο καθαρισμα γιαλισμα , και ειναι επανω μονταρισμενα εστω και προχειρα για να υπαρχει μια γενικη εικονα

Εχουν μεινει κατι ψιλολογια , που ειναι και τα πιο σπαστικα της ιστοριας σε χρονο και τρεξιμο
και λογικα ειναι ετοιμο για να μπει σε λειτουργια για την πρωτη του βολτα ...
μολις τελειωσω με ολα αυτα ..σειρα το κουστουμι ..τα οργανα .. και τελος

τωρα ποια χρονια η δεκαετια ? μην το ρωτατε θα δειξει ...
το πιθανοτερο απο αρχες του 2017 ...μιας και εχω σκοπο για πινακιδες λεσχης
και δεν αξιζει για εφετος ασφαλειες τελη συνδρομες εγραφες κλπ ...

καλες μας συνεχειες .......

edit ...αφιερωση για σημερα γιατι τα κουρελια ποτε δεν σταματησαν να τραγουδανε

https://www.youtube.com/watch?v=Qa32txV5nDk

https://www.youtube.com/watch?v=RdPLlxoT_as

mankam
11/07/2016, 00:17
Οι λαιμοι απο τις εξατμισεις για καινουργια μου φερνουν, ποιος ξερει τι αλλο μας ετοιμαζεις:rolleyes:

362331

buckley
11/07/2016, 05:45
Και κατά σύμπτωση προχθές αναρωτιόμουνα τι έχει γίνει με δαύτο...
"Έδειξε" πάντως ακόμα και χωρίς κουστουμάκι , σε χρώμα κατέληξες ???

Zpower
11/07/2016, 09:32
Mano ..η εξατμιση ειναι η δικια του ειχε ελθει παρεα με την μοτο ( φοραγε ενα 4 σε 1 που πουληθηκε ..)

Πανο ...κατι εχω βρει αλλα γενικα θελω να ξεφυγω απο τα στανταρτ του 1100 που να πω την αμαρτια μου ποτε δεν με καλυπταν

Το ασπρο κοκκινο του 900F2 ηταν το μαστ της εποχης του ,,και το κυκλοφορησα οταν επρεπε ..τωρα απλα εχει καταντησει Ντατσουν ..ευχαριστω πολυ δεν θα παρω αλλο ..
οι μονοι που δικαιουνται να το κατεχουν ειναι οι φεροντες την αντιστοιχη αδεια ...προσωπικη αποψη και ουδεν σχολιο

γνωμη οτι το ομορφοτερο μπολντορι ...αφηνοντας στην ακρη την ρεπλικα του Εντυ

ηταν αυτο .. κοκκινομπορντοβυσσινι CB750F εγραφε στην ουγια
σε 900 και 1100 δεν ειχε βγει ποτε
φωτο κατωθεν αυτο το κουστουμι απο γνωστο Ιαπονικο οικο υψηλης ραπτικης (sanctuary )
βεβαιως οι δικες μου μνημες παραπεμπουν σε ONTARIO RACING TEAM αρχες 80ς με ενα οριτζιναλ καραφτιαγμενο μεχρι τις ντιζες 750-αρι σε 1000 ...
αυτο θα ειναι ομως μια ιστορια ξεχωριστη ,,
παω για δουλεια ....τις καλημερες μου

απο κατω το 1100 τις sanctuary με το κουστουμι του 750

sapila racing
11/07/2016, 09:40
To χρώμα του 750 είναι όντως ωραίο και πολύ classic αλλά εμένα μου εχει καρφωθεί στο μυαλό το CB1100 Super Bol d Or σε μπλά άσπρο με κοκκινη ρίγα.
Είναι που είχα παει να παραλαβω το 1983 το CB50J μου απο τον Σαρακάκη και στην σειρά που έβγαιναν, βγήκε αυτό το τέρας πριν το CB μου....
Μόλις είχε βγεί το μοντέλο και δεν το είχα ξαναδεί!

Zpower
11/07/2016, 09:56
Εδω το οριτζιναλ 750...
το τευχος του cycle world ..υπαρχει ακομη στο αρχειο μου ,,παρεα με τα αντιστοιχα της τοτε εποχης ....

ειδικη αναλυτικη παρουσιαση του δρ..Yoshima (ONTARIO MOTO TECH )

buckley
11/07/2016, 10:00
To χρώμα του 750 είναι όντως ωραίο και πολύ classic αλλά εμένα μου εχει καρφωθεί στο μυαλό το CB1100 Super Bol d Or σε μπλά άσπρο με κοκκινη ρίγα.
Είναι που είχα παει να παραλαβω το 1983 το CB50J μου απο τον Σαρακάκη και στην σειρά που έβγαιναν, βγήκε αυτό το τέρας πριν το CB μου....
Μόλις είχε βγεί το μοντέλο και δεν το είχα ξαναδεί!

Υπήρχε (υπάρχει ? ) ένα τέτοιο φουλ φτιαγμένο κάπου 1400 κ.ε. στο Πολύδροσο (κάπου έχω φωτό) με ένα φουλάρι δεμένο στο τιμόνι...

Zpower
11/07/2016, 10:14
Αρη ναι ...σωστα τα λες
ακριβως αυτο ειναι το δικο μου στην κοκκινη-ασπρη του ομως εκδοση
καλημερες ....

απλα θελω να ξεφυγω απο τα καθιερωμενα μιας που το μηχανακι βγαινει και λιγο καστομια
χωρις ομως να χανει το ρολο του , την εποχη του , και κυριως τις αναμνησεις του

buckley
11/07/2016, 10:14
Mano ..η εξατμιση ειναι η δικια του ειχε ελθει παρεα με την μοτο ( φοραγε ενα 4 σε 1 που πουληθηκε ..)

Πανο ...κατι εχω βρει αλλα γενικα θελω να ξεφυγω απο τα στανταρτ του 1100 που να πω την αμαρτια μου ποτε δεν με καλυπταν

Το ασπρο κοκκινο του 900F2 ηταν το μαστ της εποχης του ,,και το κυκλοφορησα οταν επρεπε ..τωρα απλα εχει καταντησει Ντατσουν ..ευχαριστω πολυ δεν θα παρω αλλο ..
οι μονοι που δικαιουνται να το κατεχουν ειναι οι φεροντες την αντιστοιχη αδεια ...προσωπικη αποψη και ουδεν σχολιο

γνωμη οτι το ομορφοτερο μπολντορι ...αφηνοντας στην ακρη την ρεπλικα του Εντυ

ηταν αυτο .. κοκκινομπορντοβυσσινι CB750F εγραφε στην ουγια
σε 900 και 1100 δεν ειχε βγει ποτε
φωτο κατωθεν αυτο το κουστουμι απο γνωστο Ιαπονικο οικο υψηλης ραπτικης (sanctuary )
βεβαιως οι δικες μου μνημες παραπεμπουν σε ONTARIO RACING TEAM αρχες 80ς με ενα οριτζιναλ καραφτιαγμενο μεχρι τις ντιζες 750-αρι σε 1000 ...
αυτο θα ειναι ομως μια ιστορια ξεχωριστη ,,
παω για δουλεια ....τις καλημερες μου

απο κατω το 1100 τις sanctuary με το κουστουμι του 750

Τι να σου πω ,περί ορέξεως, πάντως όσο το είχα σε κόκκινο δεν με χάλαγε το χρώμα, ούτε και ο θόρυβος που έκανε...

362339
362340

ΥΓ Τώρα πως κατάφερες το όνομα του θρεντ να λέει cb 750 f1 , άβυσσος η ψυχή του Ζ...

Zpower
11/07/2016, 10:21
τι απεγινε αυτο Πανο ??
γραψε δυο λογια ,εντυπωσεις

το σιμπι Σεβενφιφτυ .,, φιλε θα αργησει πολυ εως τοτε ενδιαμεσα πυροτεχνηματα να περνα ο χρονος

υγ ..το καλο της ιστοριας ειναι οτι τουλαχιστον μαζευτηκε λιγο η κατασταση
ψαχνω αυτα τα στεφανια εμπρος και πισω σε 18'' διασταση αλουμινιου προφιλ ..... 38 η 40 ακτινες οποιος εχει κατι ας αφησει μηνυμα

buckley
11/07/2016, 10:36
τι απεγινε αυτο Πανο ??

το σιμπι Σεβενφιφτυ .,, φιλε θα αργησει πολυ εως τοτε ενδιαμεσα πυροτεχνηματα

To κόκκινο δόθηκε (ακόμα δεν ξέρω γιατί...) πριν 2 χρόνια.Πλην εξάτμισης και κυβισμού (1123 κε) νορμάλ ήταν.Άψογη θέση οδήγησης ,ροπή και ωραίος θόρυβος.
Όντως πιστεύω ιδανικό μηχανάκι για restomod...
Να δω πότε θα αξιωθώ να κατέβω για καφέ !

Zpower
11/07/2016, 10:42
Πανο σε φανταστικη και οριτζιναλ κατασταση .... τυχερος οποιος το πηρε
με το φτερακι στο λογοτυπο βλεπεται και ειναι και ομορφο
η αλλη εκδοση με το τεραστιο ΗΟΝDA απλα απαισια..

τελικα τι σου κανει ενα φτερο στον ανεμο

υγ...( ΥΓ Τώρα πως κατάφερες το όνομα του θρεντ να λέει cb 750 f1 , άβυσσος η ψυχή του Ζ... )

και παλι σωστα τα λες ,,δεν ξερω εαν υπαρχει εδω θρεντ με την ιστορια των μπολντοριων
εαν δεν υπαρχει και εχεις ορεξη να ανοιξει ενα με σωστα στοιχεια κλπ ...το συζηταμε
σας αφηνω παιδες καλη συνεχεια σε οτι και να κανετε

μου φτιαξατε την ημερα

παμε ....https://www.youtube.com/watch?v=gVE99hEAibY

buckley
11/07/2016, 11:14
τι απεγινε αυτο Πανο ??

το σιμπι Σεβενφιφτυ .,, φιλε θα αργησει πολυ εως τοτε ενδιαμεσα πυροτεχνηματα να περνα ο χρονος

υγ ..το καλο της ιστοριας ειναι οτι τουλαχιστον μαζευτηκε λιγο η κατασταση
ψαχνω αυτα τα στεφανια εμπρος και πισω σε 18'' διασταση αλουμινιου προφιλ ..... 38 η 40 ακτινες οποιος εχει κατι ας αφησει μηνυμα

Άστο μη μου το θυμίζεις ,υπήρχαν 18ρια boranni μπρος - πίσω μέχρι πέρυσι πλήρη με δίσκους-ταμπούρο...

buckley
11/07/2016, 18:38
Υπήρχε (υπάρχει ? ) ένα τέτοιο φουλ φτιαγμένο κάπου 1400 κ.ε. στο Πολύδροσο (κάπου έχω φωτό) με ένα φουλάρι δεμένο στο τιμόνι...

To τούμπανο του γείτονα στην 1η φωτό διακρίνεται ίσα ίσα και το μπλε (εννοείται) φουλάρι στο τιμόνι...

362362

362363

Αλητεία σκέτη...

GFawkes
12/07/2016, 09:33
Ωραιος ο ....γειτονας.....!!!

theofilos888
12/07/2016, 16:11
buckley θελω ηχο...... πες του γειτονα να φτιαξετε κλιπακι και βουρ στο σωληνα!!!!

buckley
13/07/2016, 11:25
buckley θελω ηχο...... πες του γειτονα να φτιαξετε κλιπακι και βουρ στο σωληνα!!!!

Μέχρι τότε, πάρε να χεις (και στο πνεύμα του τίτλου του θρεντ παρ' όλο που το f1 δεν είχε 4άδα)

362493

Zpower
17/11/2016, 02:47
ante re με τους ντενεκεδες σας .....

ενας ειναι ο ηχος κουφαλες ....και χωρις ρευμα λεμε τωρα
σκετη ξυλεια .

τελικα αυτο το χρωμα δεν θα την γλυτωσει ...θα βγει ρεζερβουαρ

ενοειται οτι σημερα εχουμε ξενυχτι ..κυριε μου
https://www.youtube.com/watch?v=7Xdg7y8oxf4

motomaniac
18/11/2016, 00:12
ante re με τους ντενεκεδες σας .....

ενας ειναι ο ηχος κουφαλες ....και χωρις ρευμα λεμε τωρα
σκετη ξυλεια .

τελικα αυτο το χρωμα δεν θα την γλυτωσει ...θα βγει ρεζερβουαρ

ενοειται οτι σημερα εχουμε ξενυχτι ..κυριε μου
https://www.youtube.com/watch?v=7Xdg7y8oxf4

μου ειχες ζητησει μπροστινο απο cb50. ταμπουρο ηθελες ε? εχω ενα απο ss. σου κανει?

Zpower
18/11/2016, 19:16
καλα καφενειο το καναμε εδω μεσα ...
εχεις πμ......

Zpower
12/03/2017, 21:38
Επιστροφη στο CB750
o μπολντορας εχει αραξει προς το παρον στην γωνια του ησυχος και ακουνητος και περιμενει την σειρα του
το προγραμμα αυτη την εβδομαδα ολη , θα εχει γενικο συμμαζεμα απο τα Ηοnda

το 750 περασε σε πρωτη προτεραιοτητα για να στηθει εστω και ημιτελες ( θα μπει αγγελια και θα παει προς πωληση )
παραλληλα θα γινει και μια καταγραφη απο το υλικο που υπαρχει απο αντιστοιχα μοντελλα του ειδους ( HONDA CB 750 8valves 1969-1978 )

συνεχιζεται ....