Σύνδεση

View Full Version : Αριθμος κυκλοφοριας (την βοηθεια σας....)

ZazouKaravaki
19/04/2005, 18:38
Λογω καποιου χτυπηματος (κουτι τρακαρε αλλο κουτι και την εκανε) χρειαζομαι να βρω βασει του αριθμου κυκλοφοριας ποιος ειναι ο ιδιοκτητης.....

Ξερετε την διαδικασια - καμμια ιδεα? Προτιμω να μην μπλεξω αστυνομια κλπ.......

Ευχαριστω σας..... :wave2:

-Χικ!- :beer:

Gandalf dr685sm
19/04/2005, 18:51
Κανονικά μόνο με εισαγγελική ή καταδικαστική εντολή έχεις δικαίωμα γνώσης των στοιχείων που αντιστοιχούν στην πινακίδα... Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα βλέπεις...

Αλλά νομίζω οτι αν έχεις κάποιο φίλο ασφαλιστή , θα μπορεί να το κάνει αυτός για εσένα...

Gandalf

adam_tsouk
19/04/2005, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Κανονικά μόνο με εισαγγελική ή καταδικαστική εντολή έχεις δικαίωμα γνώσης των στοιχείων που αντιστοιχούν στην πινακίδα... Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα βλέπεις...

Αλλά νομίζω οτι αν έχεις κάποιο φίλο ασφαλιστή , θα μπορεί να το κάνει αυτός για εσένα...

Gandalf

Δεν μπορείς να πας στο υπουργείο να μάθεις;

Νόμιζα ότι έτσι γινόταν. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά πριν από αρκετά χρόνια (καμιά 10ρια) που είχα χρειαστεί κατι παρόμοιο πήγα στο υπουργείο (άσχετα αν είχαν απεργία!!!!) και δεν μου είπαν να έχω κάτι μαζί μου.

mbjp
20/04/2005, 08:34
σε μια παρομοια περιπτωση εβαλα μια γνωστη μου δικηγορο και τα βρηκε απο το υπουργειο.
Αλλα και στην ασφαλεια του εαν παει ο παθων θα του το βρουν αυτοι.

SF
20/04/2005, 08:57
Κανονικά και με το νόμο, αυτό που λέει ο galdalf the white είναι. Όπως και με τα τηλέφωνα με απόκρυψη κλπ κλπ κλπ.

ΟΜΩΣ αν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες ή το κατάλληλο πο$ό... ως γνωστόν όλα γίνονται. ΜΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕΕΕ!

:D

GST
20/04/2005, 12:41
περσυ ενας μου τρακαρε το αυτοκινητο και την κοπανησε .....μια κοπελα που ηταν μπροστα μου αφησε το αριθμο κυκλοφοριας του και το τηλεφωνο της......πηγα με αυτα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης και εξαλος τα αναφερα ολα στον αστυνομικο υπηρεσιας....ο οποιος μπηκε στο προγραμμα και μου εδωσε μαρκα ...χρωμα και το ονομα του ιδιοκτητη (αδεια) καθως και την διευθυνση.............επειδη σε αυτη την διευθυνση δεν εβρισκα τηλεφωνο πηρα την ασφαλιστικη μου και εκανα δηλωση οτι αυτος με χτυπησε και την κοπανησε......η ασφαλιστικη μου εδωσε βαση του προγραμματος και τον αριθμο κυκλοφοριας του την ασφαλεια που ηταν ασφαλισμενος οπου και τους πηρα τηλεφωνο ......και τους ειπα οτι αν δεν επικοινωνησει μαζι μου αμεσα θα του κανω μυνηση στην τροχαια για υλικες ζημιες ....η τροχαια αν του κανεις μυνηση τον μαμαει και αυτη.....οποτε ο τυπος την επομενη μερα με πηρε τηλεφωνο και ολα πηραν τον δρομο τους.......

.....καλη τυχη και σε σενα:wave2:

afrotwin
20/04/2005, 13:42
signomi ala ama pas stous mpatsi ke kanis minisi den to vriskoun afti?

alios mono se ntentektiv ke idika proin mpatso

are ta gourounia ta exoume anagki gia afto den pe8enoun telika
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GST
20/04/2005, 13:46
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]signomi ala ama pas stous mpatsi ke kanis minisi den to vriskoun afti?

τον βρισκουν αλλα το θεμα γινετε χρονοβορο .....και λογω εγκαταληψης τον μαμανε κανονικα....απλα καλυτερα να ξεμπερδεψεις με απλουστερες διαδικασιες

afrotwin
20/04/2005, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]signomi ala ama pas stous mpatsi ke kanis minisi den to vriskoun afti?

τον βρισκουν αλλα το θεμα γινετε χρονοβορο .....και λογω εγκαταληψης τον μαμανε κανονικα....απλα καλυτερα να ξεμπερδεψεις με απλουστερες διαδικασιες

pantos ama 8es ektelesti na sou stilo ton diko mou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SF
20/04/2005, 14:08
@GST:

Πολύ ενδιαφέρον το ότι γίνεται κι έτσι (με την αστυνομία), αλλά παραμένει παράνομη τακτική! Θα μου πεις, πότε τήρησε η αστυνομία το νόμο για να τον τηρήσει και τώρα?
;)

Τουλάχιστον τώρα που το ξέρω, αν μου τύχει κάτι, θα κάνω τον κόπο να περάσω από το τμήμα μπααας και τύχει και 'με βοηθήσουν' :beer: