Σύνδεση

View Full Version : ΕΣΠΑΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

low__rider
07/07/2009, 16:37
Εχω πααααρα πολυ καιρο να γραψω μιας και τους τελευταιους μηνες υπηρετω την μαμα πατριδα ως δοκιμος στην Λημνο.

Δεν θελω να πω πολλα μιας και σημερα βγηκα απο το 401 νοσοκομειο μετα απο παραμονη 2 + εβδομαδων

Δεν θα εγραφα τιποτα αλλα λαλησα μονο με αυτα που ειδα στην διαδρομη 401 για το σπιτι μου...τωρα βλεπετε ολα αυτα μου κακοφαινοντε και με πειραζουν πολυ περισσοτερο απο πριν.

Και τι εννοω 8 στους 10 χωρις κρανος α και κατι αλλοι με τυπου jet παπαριες.

Ρεεεε κριμα ειναι ρεεε κριμαααα!!!!!!

Εγω τυπικουρας ημουν...με το κρανος μου με το καλοκαιρινο μου το μπουφαν με τα ολα μου!

Να ομως που μια φορα ξημερωματα στο νησι λεμε με μια κοπελα να παμε για φαγητο στα 500 μετρα.Της δινω το κρανος μου ξεκιναμε.... να και ενα αυτοκινητο πεταγεται απο εναν χωματοδρομο να κατω η v-strom και εγω να παλευω πως θα κρατησω την κοπελα πανω μου μην χτυπησει.

Η κοπελα ευτυχως ουτε γρατζουνια...

εγω παλι

σαγονι ξερχαβαλομενο,κατω γναθος σπασμενη,ζυγωματικο σπασμενο,νευρο κομμενο,δοντια σπασμενα και η γλωσσα μου διαλειμενη.... αυτα!

χειρουργιο,λαμες,σιδερα και λασχτιχα στα δοντια,πλαστικες,μου κοψανε κ ενα κομματι απο την γλωσσα αυτα πανω κατω

Ειναι κριμα παιδια ...ειναι καλοκαιρι και για 2 μηνες θα τρωω μονο με καλαμακι...

παρτε 10 κρανη να εχετε και οχι jet!!!

Aντε και καλες μας διακοπες και η ζωη ειναι ωραια!!!

Lilith_tzw
07/07/2009, 16:42
:eek: :eek: περαστικα σου....υπομονη και μπραβο σου για την κοπελα που την προσεξες....
ποτε ξανα και να πανε ολα καλα.....!!!!!!!!!!

EVI
07/07/2009, 16:45
pwww περαστικα

ikarosk
07/07/2009, 16:57
Περαστικά κι αγύριστα νά 'ναι.

Gandalf dr685sm
07/07/2009, 16:58
περαστικά φίλε... ευτυχώς για να μας γράφεις απο εδώ μάλλον θα γίνεις καλά κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα. Μπράβο σου που προστάτευσες την κοπέλα. Όμως θα μπορούσες να το γλυτώσεις αδερφέ.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΊΣ ΚΡΑΝΟΣ.

Η κοπέλα την γλύτωσε χάριν στην θυσία σου που θα μπορούσε όμως να αποφευχθεί.

Τέλος πάντων... περαστικά φίλε μου τώρα και ελπίζω γρήγορα να γίνεις καλά όπως ήσουν πριν το ατύχημα.

Gandalf

XJR_Billy
07/07/2009, 17:03
Αδερφέ περαστικά.
Πωωωωπω... πρέπει να πέρασες μεγάλο λούκι...:(

Καλή ανάρρωση φίλε μου, εύχομαι να γίνεις πάλι όπως πριν πολύ γρήγορα.
Έχεις απόλυτο δίκιο για το κωλοκράνος, αλλά έχουμε πια καταντήσει γραφικοί να το λέμε...

Καλή δύναμη φιλαράκι και καλός πολίτης σύντομα..

GAS NICK
07/07/2009, 17:03
oxi ρε γμτ τη γκαντεμια
περαστικα φιλε και να ειναι τα τελευταια που θα σου τυχουν :wave2:

XJR_Billy
07/07/2009, 17:05
Ελπίζω να μην είχες και τίποτα παρατράγουδα με το στρατό, γιατί με το κωλοδοκιμιλίκι ούτε να χτυπήσεις δεν μπορείς. Τα'χα περάσει κι εγώ... Καλή δύναμη και υπομονή!:wave2:

Giorgos19
07/07/2009, 17:12
Πω πω ρε φιλε :sad:

Περαστικα σου και καλη δυναμη!!!

SVX
07/07/2009, 17:18
περαστικα ρε..... να προσεχεις....

filipp0s
07/07/2009, 17:29
Κριμα ρε φίλε! :( Περαστικα...

castoras
07/07/2009, 17:38
:eyepop: Περαστικά ρε φίλε.Κοίτα τι μπορεί να πάθεις στα καλά καθούμενα και σε τόσο μικρή διαδρομή!!!Υπομονή ρε παλικάρι!

VANDA
07/07/2009, 18:07
Πωπω, πακέτο... περαστικά σου, ελπίζω να γίνεις γρήγορα καλά. Υπομονή.. :)

LARISEOS
07/07/2009, 18:16
απαπαπα....περαστικά ρε ...........!

alexxxcbr
07/07/2009, 18:19
Tραγικο....Περαστικα φιλε

:wave2: :wave2:

jimtarasxt660x
07/07/2009, 18:19
Περαστικά και καλή ανάρρωση φίλε μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά...και σωματικά αλλά και με το στρατό μην έχεις τπτ τραβήγματα!!!
Περαστικά και όπως είπες: ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ

tai
07/07/2009, 19:21
καλή ανάρρωση και υπομονή
οι 2 μηνες με καλαμάκι ειναι καλύτεροι απο το χειρότερο.

:wave2:

sober
07/07/2009, 19:30
:eek: ..περαστικα και γρηγορη αναρρωση...τι να πω!! μεγαλη ατυχια !!! και παλι περαστικα!!!!

PanVas
07/07/2009, 19:58
Κουράγιο και περαστικά!
Ήταν προφανώς η κακιά στιγμή.

Τι πιο συγκλονιστικό από την περιγραφή σου για να πειστούμε όλοι πόσο αναγκαίο είναι το κράνος. Φουλ φέις και πάντα δεμένο!

Και πάλι κουράγιο!

nic mor
07/07/2009, 20:04
Περαστικά και καλή ανάρρωση:wave2: :wave2:

peskandritsos
07/07/2009, 20:15
Περαστικα φιλαρακι και προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι.

Αφου γλυτωσες τα χειροτερα...

TheFace
07/07/2009, 20:42
Περαστικα και αγυριστα ρε... ψαροδοκιμε:lol:

Οταν ημουν δοκιμος (δοκιμαρα για την ακριβεια:smokin:), ειχα κι εγω ενα ατυχημα με το μηχανακι, πηρα την αναρωτικη μου κανονικα και δεν ειχα κανενα προβλημα με το στρατο (σημειωτεον δεν ειχα κανενα βισμα!)

:beer: :beer:

700_Thespieis
07/07/2009, 21:25
pWWWW

perastika re file ti na pww..:(

TOLISTOLAROS
07/07/2009, 21:57
Περαστικά φίλε και ας γίνει μάθημα σε όλους.

Για μένα μη βάζετε συνεπιβάτη στο μηχανάκι,πολλές μαλακίες γίνονται στο δρόμο που δε τις ξέρουμε.
Καλύτερα να περπατήσετε κάποια μέτρα( χεράκι χεράκι εννοείται... :blush: :blush: :blush: ) παρά δικάβαλο.

Το αμάξι σταμάτησε;Δήλωση έκανε;Φταίει γιατί βγήκε από χωματόδρομο

nobody
07/07/2009, 21:58
περαστικα και ταχεια αναρρωση!!

Road67
07/07/2009, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Εχω πααααρα πολυ καιρο να γραψω μιας και τους τελευταιους μηνες υπηρετω την μαμα πατριδα ως δοκιμος στην Λημνο.

Δεν θελω να πω πολλα μιας και σημερα βγηκα απο το 401 νοσοκομειο μετα απο παραμονη 2 + εβδομαδων

Δεν θα εγραφα τιποτα αλλα λαλησα μονο με αυτα που ειδα στην διαδρομη 401 για το σπιτι μου...τωρα βλεπετε ολα αυτα μου κακοφαινοντε και με πειραζουν πολυ περισσοτερο απο πριν.

Και τι εννοω 8 στους 10 χωρις κρανος α και κατι αλλοι με τυπου jet παπαριες.

Ρεεεε κριμα ειναι ρεεε κριμαααα!!!!!!

Εγω τυπικουρας ημουν...με το κρανος μου με το καλοκαιρινο μου το μπουφαν με τα ολα μου!

Να ομως που μια φορα ξημερωματα στο νησι λεμε με μια κοπελα να παμε για φαγητο στα 500 μετρα.Της δινω το κρανος μου ξεκιναμε.... να και ενα αυτοκινητο πεταγεται απο εναν χωματοδρομο να κατω η v-strom και εγω να παλευω πως θα κρατησω την κοπελα πανω μου μην χτυπησει.

Η κοπελα ευτυχως ουτε γρατζουνια...

εγω παλι

σαγονι ξερχαβαλομενο,κατω γναθος σπασμενη,ζυγωματικο σπασμενο,νευρο κομμενο,δοντια σπασμενα και η γλωσσα μου διαλειμενη.... αυτα!

χειρουργιο,λαμες,σιδερα και λασχτιχα στα δοντια,πλαστικες,μου κοψανε κ ενα κομματι απο την γλωσσα αυτα πανω κατω

Ειναι κριμα παιδια ...ειναι καλοκαιρι και για 2 μηνες θα τρωω μονο με καλαμακι...

παρτε 10 κρανη να εχετε και οχι jet!!!

Aντε και καλες μας διακοπες και η ζωη ειναι ωραια!!!

περαστικά φίλε μου και να είναι μόνο αυτά :beer:

γειτονάκι :D χθες βγήκα από 401 ... μπορει να τρως με καλαμάκι αλλά δε μπορεί θα συμφωνήσεις η μέρα στο 401 δεν παλεύεται, δεν περνάει με τ ι π ο τ α !!! Αν και αναζωογονητικές κάποιες νοσοκόμες :D

Άντε και πάλι περαστικά :beer:

catmaster
07/07/2009, 22:00
:sick: :sick:

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση....

TOLISTOLAROS
07/07/2009, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
χθες βγήκα από 401 ...

:confused: :eyepop:
Τί έπαθες ;

Pardalotzatziki
07/07/2009, 22:05
Καλη αναρρωση

Κοιτα μπροστα και μην απογοητευεσαι

Θελει κουραγιο και μεγαλη υπομονη...

Μη το βαζεις κατω:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

makis206
07/07/2009, 22:34
Γρήγορα περαστικά κι αγύριστα να είναι φίλε, ποτέ ξανά κι ας γίνει μάθημα σε όλους μας..:beer:

Road67
07/07/2009, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
:confused: :eyepop:
Τί έπαθες ; κρύωσα και μ' έπιασε και κάποια αλλεργία κι όλο μαζί εξελίχτηκε σε βρογχίτιδα αρκετά βαριά.

guzzistas
07/07/2009, 22:44
AMAN ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.... τι λες ρε φίλε?????????
πω πω.... περαστικά σου και υπομονή......

αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί..... που φοβούνται μη χαλάσει το μαλλί....\

κι εγώ είμαι εδώ ακόμη επειδή κάποτε πριν 13 χρόνια φορούσα κράνος αλλιώς.....

ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ και για 100 μέτρα...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

epp1640
07/07/2009, 23:43
:hypnotize :uplate: :cry: τι να πω, περαστικά? ότι και να πεις μετά από αυτό λίγο είναι.. :sick: καλή ανάρωση και καλή επιστροφή.. :beer:

byron
07/07/2009, 23:51
Περαστικά φίλε μου....:(

Λεωνίδας
07/07/2009, 23:53
:sick: :sick: :sick: :sick:

περαστικά

MitsosNaked
08/07/2009, 02:40
Περαστικά φίλε!

:beer:

CIRUS
08/07/2009, 08:00
Τι να πω ρε φίλε, περαστικά, ανατρίχιασα:uplate: , εύχομαι να είσαι το συντομότερο δυνατό πλήρως καλά και να μη σου ξανατύχει ποτέ κάτι παρόμοιο.:wave2:

jimmis5
08/07/2009, 08:47
Περαστικααα φιλε κριμα κριμα για ολο το σκηνικο.Καλη αναρωση ευχομαι οσο γινεται πιο γρηγορα και να μην σου τυχη ουτε γραντζουνια ποτεεε:bigcry: :bigcry: :wave2:

sergiosm
08/07/2009, 08:54
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

:beer: :beer: :beer:

sapila racing
08/07/2009, 09:06
Περαστικά κι αγυριστα σου εύχομαι!

native
08/07/2009, 09:16
Περάστικα και αγύριστα.

Καλή ανάρρωση και σύντομα φρεσκαδούρα πάλι

:cool: :D :smilea: :lol:

low__rider
08/07/2009, 10:16
Να στε καλα ολοι σας ευχαριστω πολυ ολους!!

Οσο να πεις με αυτο που γλιτωσα εχω απειρο κουραγιο τωρα!!

Υπομονη κανω και τιποτα αλλο και με τον καιρο θα γινω οπως πριν και καλυτερα!

Ε κανα δυο μικρα παρασημα θα μου μεινουν ετσι να χω να θυμαμαι αλλα ολα τα υπολοιπα θα αποκατασταθουν πληρως.

Ημουν τυχερος γιατι ετυχε να εχω πολυ καλους γιατρους!

Τωρα οσο αφορα το ατυχημα....

Ε θα μπω στο τρυπακι τον διαστηριων

Ισχυριζεται οτι δεν βγηκε στον δρομο απο τον χωματοδρομο και οτι εγω τρομαξα με τα φωτα της και πεταξα την μηχανη κατω η οποια επεσε πανω στο αυτοκινητο της και τις εκανε και 2500 ευρω ζημια ενω η μηχανη μου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα.

μην τα πολυλεω ειναι και αλλα χιλια δυο

και το οποτελεσμα ειναι οτι θελουν να τα ριξουν ολα πανω μου για να γλιτωσουν τα χειροτερα!

sapila racing
08/07/2009, 10:22
Να στε καλα ολοι σας ευχαριστω πολυ ολους!!

Οσο να πεις με αυτο που γλιτωσα εχω απειρο κουραγιο τωρα!!

Υπομονη κανω και τιποτα αλλο και με τον καιρο θα γινω οπως πριν και καλυτερα!

Ε κανα δυο μικρα παρασημα θα μου μεινουν ετσι να χω να θυμαμαι αλλα ολα τα υπολοιπα θα αποκατασταθουν πληρως.

Ημουν τυχερος γιατι ετυχε να εχω πολυ καλους γιατρους!

Τωρα οσο αφορα το ατυχημα....

Ε θα μπω στο τρυπακι τον διαστηριων

Ισχυριζεται οτι δεν βγηκε στον δρομο απο τον χωματοδρομο και οτι εγω τρομαξα με τα φωτα της και πεταξα την μηχανη κατω η οποια επεσε πανω στο αυτοκινητο της και τις εκανε και 2500 ευρω ζημια ενω η μηχανη μου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα.

μην τα πολυλεω ειναι και αλλα χιλια δυο

και το οποτελεσμα ειναι οτι θελουν να τα ριξουν ολα πανω μου για να γλιτωσουν τα χειροτερα!

Φαντάζομαι οτι ήρθε ΤΟΤΑ κατέγραψε το ατύχημα, και οτι εχεις ζητήσει την ποινική της δίωξη για τον τραυματισμό σου. Αν οχι να το κάνεις τώρα.
Αστην να λεει οτι θέλει, εσυ χρειάζεσαι εναν καλό δικηγόρο και θα σου τα πληρώσει όλα.
Αν η μηχανή σου χτύπησε το αυτοκίνητο είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

VANDA
08/07/2009, 10:26

Αφού δε βγήκε αυτή από το χωματόδρομο (κι εσύ προφανώς δεν μπήκες σε αυτόν), πώς έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο η μηχανή; Την πήρες στα χέρια και της την πέταξες; Μα έλεος πια, τι άλλο θα ακούσουμε..

Tpap
08/07/2009, 10:30
Περαστικά φίλε, εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Αντρική η κίνηση, να δώσεις το μοναδικό κρανάκι στην κοπέλα.

:wave2: :beer: :beer: :beer: :sun:

dond4le
08/07/2009, 10:40
Κουραγιο.........ολα να περασουν και να ξεχαστουν, αν και λιγο δυσκολο. Μπραβο για την αισιοδοξια σου παντος.Διχνεις πως δεν το βαζεις ευκολα κατω.

Συνεχεισε να δινεις συμβουλες στους ακρανοτους!!!!!!!!!!!

Με η χωρις αυτο η μηχανη θα ειναι παντα επικινδυνη.

TROOPER
08/07/2009, 10:40
περαστικα ρε φιλε.και σκιστους.

low__rider
08/07/2009, 10:57
Παντα το ελεγα οτι δεν μασουσα τωρα βεβαια αυτο μπορει να ειναι και κυριολεκτικο... αλλα αφου ζω ολα τα αλλα μου φαινοντε μικρα, αστεια και πλεον πολυ ευκολα αντιμετωπισημα!

Οσο αφορα το συμβαν ενα θα σας πω

Η κοπελα απο οτι εμαθα εχει συγγενεις και φιλους στην αστυνομια της περιοχης.

Αυτο θα σας πω και θα καταλαβετε τι παει να γινει :rotflmao:

στην κοπελα που ειχα πισω μου παρολο το σοκ της της πηραν καταθεση εκεινη την ωρα.

Εμενα δεν μου πηραν ,λογικο γιατι ημουν αναισθητος.

Σε αυτην ομως δεν εχουν παρει ακομα!!!!:lol: Περιμενει λεει να βγουν οι αιματολογικες μου εξετασεις και μετα θα δωσει. Τωρα τι ρολο παιζει αυτο ποιος ξερει??

Α και οσο το αλκοτεστ που της εκαναν ηταν ηταν το κλασικο που φυσας.....
και ο χωματοδρομος που ηταν ειναι η κλασκικη παρακαμψη που κανουν ολοι για να γλιτοσουν το αλκοτεστ

Τιποτα το ολο για κουκουλωμα μου φαινεται παει... ετσι ειναι η ντοπιες κοινωνιες

Ευτυχως εχω καλους δικηγορους .... θα δουμε τι θα γινει!

DeusEx
08/07/2009, 11:02
Περαστηκα ρε φιλαρακι . Μπραβο σου που εδωσες το μοναδικο κρανακι στην κοπελια κ δεν επαθε τπτ.

Στην Λημνο υπερετησα κ γω στο 285 ΜΚΤΠ .Μαυριλα .. ολο το νησι βασικα ειναι καταραμενο . Δεν παω ουτε για διακοπες εκει .

Εχετλαίος
08/07/2009, 12:58
Περαστικά και αγύριστα.
Την υγειά σου να έχεις!

Red Rider
08/07/2009, 13:08
Περαστικα φιλε μου να ειναι:wave2:
Ευτυχως το 401 εχει τους καλυτερους γναθοχειρουργους,εξακριβωμενα:winka:

alximistis
08/07/2009, 15:29
Περαστικά κι αγύριστα! Υπομονή 2 μήνες είναι θα περάσουν απλώς θα ξεσκιστείς στη σούπα :) Αλήθεια αν αλέσεις γύρο και κοκορέτσι γίνεται;;; :lol: :lol:
περαστικά και εύχομαι αίσιο τέλος και με την περίπτωση των δικαστηρίων. Τοπικές κοινωνίες όμως γάμα τα!!! :(

FestoNero
08/07/2009, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Περαστικά κι αγύριστα! Υπομονή 2 μήνες είναι θα περάσουν απλώς θα ξεσκιστείς στη σούπα :) Αλήθεια αν αλέσεις γύρο και κοκορέτσι γίνεται;;; :lol: :lol:
περαστικά και εύχομαι αίσιο τέλος και με την περίπτωση των δικαστηρίων. Τοπικές κοινωνίες όμως γάμα τα!!! :( Μη το γελάς, κάποιος γνωστός μου έλεγε οτι είχε αλέσει πίτα καλαμάκι στο μπλέντερ μαζί με γάλα (για να αραιωθεί ντε) και το ήπιε :bigcry: δε ξέρω κατά πόσο είναι ωραίο όμως..:hypnotize

vangelis 64
08/07/2009, 18:20
Πωπω ρε φίλε....περαστικά σου:(

LsKostas
08/07/2009, 18:49
Φιλε περαστικα μεσα απ την καρδια μου σου ευχομαι ,εισαι παλικαρι που εδωσες το κρανος στην κοπελια και μονο που το διαβασα αυτο σ εκτιμησα πολυ ρε μαγκα :beer:

Σκιστους χωρις σαλιο :sick:

Τωρα το προσεξα...Γι αυτο και ΜΟΝΟ ΣΚΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ !!!!

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ... ολα τα ασχημα μαζι ...

Σκιστην ΛΕΜΕ :sick:

veletzas
09/07/2009, 13:39
περαστικα, μην κανεις βημα πισω ουτε κανενα συμβιβασμο, παρτους το κεφαλι...
καταραμενο 285

bikerted
09/07/2009, 17:55
Περαστικά και σιδερένιος (τώρα το είδα):(

Και τσάκισέ τους :mad:

bentouza
11/07/2009, 17:28
Παντα το ελεγα οτι δεν μασουσα τωρα βεβαια αυτο μπορει να ειναι και κυριολεκτικο... αλλα αφου ζω ολα τα αλλα μου φαινοντε μικρα, αστεια και πλεον πολυ ευκολα αντιμετωπισημα!

Οσο αφορα το συμβαν ενα θα σας πω

Αυτο θα σας πω και θα καταλαβετε τι παει να γινει :rotflmao:

στην κοπελα που ειχα πισω μου παρολο το σοκ της της πηραν καταθεση εκεινη την ωρα.

Εμενα δεν μου πηραν ,λογικο γιατι ημουν αναισθητος.

Σε αυτην ομως δεν εχουν παρει ακομα!!!!:lol: Περιμενει λεει να βγουν οι αιματολογικες μου εξετασεις και μετα θα δωσει. Τωρα τι ρολο παιζει αυτο ποιος ξερει??

Α και οσο το αλκοτεστ που της εκαναν ηταν ηταν το κλασικο που φυσας.....
και ο χωματοδρομος που ηταν ειναι η κλασκικη παρακαμψη που κανουν ολοι για να γλιτοσουν το αλκοτεστ

Τιποτα το ολο για κουκουλωμα μου φαινεται παει... ετσι ειναι η ντοπιες κοινωνιες

Ευτυχως εχω καλους δικηγορους .... θα δουμε τι θα γινει!

Περαστικα! Κ απ'οτι βλεπω το'χεις παρει οσο ελαφρια χρειαζεται, οποτε σιγουρα θα ειναι!

Θα σε απογοητευσω αλλα ειναι να μην μπλεξεις με μπατσους..Θα κανουν οτι χοντραδα μπορουν για να κουκουλωσουν τα στοιχεια. Κυνηγηστε πολυ τις παρατυπιες τους.

Καλα κουραγια!!

MikeG
11/07/2009, 18:02
Περαστικά σύντομα φίλε μου & ποτέ ξανά.......

Georgaras
11/07/2009, 18:39
Περαστικα σου φιλαρακι και μην στεναχωριεσαι για τιποτα. Ολα θα πανε καλα :wave2:

jimmy10
12/07/2009, 12:33
πωπω ρε φιλε!!!

περαστικε ρε και αγυριστα. τουλαχιστον δεν εχεις φοβο να παθεις καμια αδυδατωση με τοσα υγρα που θα πινεις.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

την αλλη? ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ

ΑΣΑΛΙΩΤΑ

ΜΕ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΕΖΙ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΑ :a29: :a29: :a29:

αντε με τους τοπικους και τους φιλικους και τους γνωστους που εχουμε μπλεξει...

(παλι ανεβασα πιεση γμτ..)

cityfly
12/07/2009, 16:54
περαστικά πρώτα από όλα

και μετά να πάνε όλα καλά με τη βλαμμένη που έμπλεξες και γενικά τράβα το όσο μπορείς

:wave2: :wave2: :wave2:

Pardalotzatziki
12/07/2009, 20:57
Αγαπητε low rider

σημερα πηγα για μπανακι με μεια φιλη στο Πηλιο

Της εδωσα κρανος, μπουφαν και γαντια

Στο δρομο σε σκεφτομουνα...

Ξερω οτι πονας, οτι ζοριζεσαι, οτι σε πνιγει το δικιο....

Αλλα θα ησουνα και χειροτερα αν εσυ ησουνα ενταξει και η κοπελια ειχε παθει κατι χειροτερο

Δεν εισαι low, εισαι high, πολυ high rider

Τα παρασημα που ισως σου μεινουν, να τα κοιτας και να σκεφτεσαι οτι εσωσες καποιον.

Σημερα στο δρομο ειδα πολλους που δεν κανανε αυτο που εκανες εσυ...

Σου αφιερωνω δυο στιχους....

For those about to rock, WE SALUTE YOU

Ride the rainbow, rock the sky....

PanVas
12/07/2009, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Αγαπητε low rider

Αλλα θα ησουνα και χειροτερα αν εσυ ησουνα ενταξει και η κοπελια ειχε παθει κατι χειροτερο

Τα παρασημα που ισως σου μεινουν, να τα κοιτας και να σκεφτεσαι οτι εσωσες καποιον.

Ωραίος...!

:beer: :beer: :beer:

TheFace
12/07/2009, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Αγαπητε low rider

:a20: :a08: :beer:

sakisvolos
15/07/2009, 18:24
Περαστικά!! :sick: :mad: :sick:

low__rider
15/07/2009, 19:42
thanx ξανα ολους thanx και για την αφιερωση!

Ολα καλα πανε με τον καιρο και με υπομονη (ευτυχως μετα απο ολα αυτα απεκτησα μπολικη) θα ειναι ολα οπως πριν!

...Ανεβαζω τα αποτελεσματα ετσι για να ταρακουνισω λιγο ολους αυτους που λενε

-ελα μωρε 500 μετρα ειναι τι μπορει να γινει!

Μονο full face κρανος παιδες! Μονο!!

Τα αποτελεσματα τα βλεπετε ...σιδερα στα δοντια κ λαστιχα που δεν φαινοντε λαμες πανω λαμες κατω δοντια αλλο λειπει αλλα εσπασαν κτλ

...και 2 μηνες φαγητο μονο με καλαμακι!

δεν αξιζει για 500 μετρα!

168942

IPL
17/07/2009, 15:49
Φίλε τα περαστικά μου και από μένα.

Α ρε Λήμνο, τι κάνεις.... Ήμουν και γω Λήμνο, 286ΤΠ. Κοίτα το λίγο θετικά... θα γλιτώσεις το νησί όσο είσαι με άδεια...

Προσωπικά θα σου έλεγα και γω σκίσε τους, ιδίως με τέτοια συμπεριφορά μετά το ατύχημα αλλά είναι προσωπικό σου θέμα και σεβαστή κάθε σου απόφαση.

peskandritsos
17/07/2009, 20:02
thanx ξανα ολους thanx και για την αφιερωση!

Ολα καλα πανε με τον καιρο και με υπομονη (ευτυχως μετα απο ολα αυτα απεκτησα μπολικη) θα ειναι ολα οπως πριν!

...Ανεβαζω τα αποτελεσματα ετσι για να ταρακουνισω λιγο ολους αυτους που λενε

-ελα μωρε 500 μετρα ειναι τι μπορει να γινει!

Μονο full face κρανος παιδες! Μονο!!

Τα αποτελεσματα τα βλεπετε ...σιδερα στα δοντια κ λαστιχα που δεν φαινοντε λαμες πανω λαμες κατω δοντια αλλο λειπει αλλα εσπασαν κτλ

...και 2 μηνες φαγητο μονο με καλαμακι!

δεν αξιζει για 500 μετρα! Κουραγιο φιλε μου, και υπομονη.

mitsos75
18/07/2009, 22:14
περαστικα και υπόμονη.

ειχα κι εγω κατι πτώσεις με vstrom.
To τραγικότερο με σπάσιμου καρπου, επέμβαση και λαμες και 2 μήνες αναρρώτικη.

Καλή Δύναμη

liospi
18/07/2009, 23:17
Περαστικά και από 'μένα... ξέρω τι πάει να πει "έσπασα τα μούτρα μου"
Προ διετίας έτρεχα με τον αδερφό μου

*ο Μιχαηλίδης σε χειρούργησε; Αυτός χειρούργησε τον αδερφό μου σε ιδιωτικό όμως. Το παλικάρι είναι ΜΑΚΡΑΝ...

low__rider
19/07/2009, 01:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από liospi
Περαστικά και από 'μένα... ξέρω τι πάει να πει "έσπασα τα μούτρα μου"
Προ διετίας έτρεχα με τον αδερφό μου

*ο Μιχαηλίδης σε χειρούργησε; Αυτός χειρούργησε τον αδερφό μου σε ιδιωτικό όμως. Το παλικάρι είναι ΜΑΚΡΑΝ...

Eiσαι ο δευτερος που μου λεει για αυτον... χαρακτηριστικα μου ελεγαν οτι δεν χειρουργει αλλα κενταει...

Να'ναι καλα ο ανθρωπος ολα μια χαρα ως τωρα δεν εχω κανενα παραπονο!! ... αλλα απο οτι μου πε και κεινος επειδη μου κοπηκε κ ενα νευρο ε θελει αρκετο χρονο το πραγμα!

Ο αδερφος σου να φανταστω σαν να μην εγινε τιποτα τωρα ε?

chris_honda
19/07/2009, 02:04
Υπομονη...ως προς την ταλαιπωρία

Περαστικά σου...

Εχω και γω την εμπειρία του ατυχήματος και δεν εφταιγά κι ολας....
Παντως είναι άδικο....σε μία στιγμή και.....

liospi
20/07/2009, 18:39
Eiσαι ο δευτερος που μου λεει για αυτον... χαρακτηριστικα μου ελεγαν οτι δεν χειρουργει αλλα κενταει...

Να'ναι καλα ο ανθρωπος ολα μια χαρα ως τωρα δεν εχω κανενα παραπονο!! ... αλλα απο οτι μου πε και κεινος επειδη μου κοπηκε κ ενα νευρο ε θελει αρκετο χρονο το πραγμα!

Ο αδερφος σου να φανταστω σαν να μην εγινε τιποτα τωρα ε?

Ο αδερφός μου δεν έπεσε με μηχανή αλλα κουτούληισε στη μπάλα (Α' Αθήνας) και έσπασε το κρανίο από το μάτι και πάνω.
Του είπε για να μη φανεί στο ελάχιστο σημάδι δεν θα του έκανε τη εγχείρηση στο μέτοπο αλλά θα του άνοιγε το δέρμα από αυτί σε αυτί και θα του κατέβαζε το μισό πρόσωπο για να του κάνει σωστά τη δουλειά :eek:

μετά από δύο χρόνια δεν φαίνεται κανένα σημάδι, παίζει μπάλα και κουτουλάει σαν κριάρι
*ο γιατρός του είπε: το νούσου μην κουτουλήσεις κανέναν και του σπάσεις εσύ το κεφάλι γιατί έχεις τιτάνιο στο κουτελό σου

ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ...

hercul
23/07/2009, 20:15
Περαστικά, υπομονή και σύντομα να γίνεις όπως ήσουν πριν!!
Ποτέ ξανά στραβές! :wave2:

themkor
23/07/2009, 20:32
Περαστικά φίλε,σιδερένιος.

low__rider
24/07/2009, 00:11
με τις λαμες πλεον ειμαι και κανονικα σιδερενιος!!

Αλλα ρε πουστη μολις εφαγα αλλη τρελη ξενερα!! Νομιζα οτι το χε παρει ο φιλος μου που πηρε την μηχανη μου και την εβαλε στο γκαραζ του μετα το ατυχημα.

...αλλα μολις εμαθα οτι μου φαγανε το tank bag πανω απο την μηχανη και ειχα μεσα το χειμερινο το dainese μου τα γαντια μου τα γυαλια μου ψηφιακη ακουστικα κ αλλα.

Γαμωτο μεσα!!! Βλεπεις ρε πουστη τον αλλον με τα αιματα κατω και μολις φυγουν ολοι πας και κλεβεις...

Ε ρε και μακαρι να το δω πανω σε καμια μηχανη! ...ειναι χαρακτηριστικο η να δω κανεναν να φοραει το μπουφαν μου!

Την εχω καψει για πλακα και μετα πολυ θα γουσταρω να μου ζητησει και τα ρεστα!!!:evil:

XJR_Billy
24/07/2009, 07:21
Από καθάρματα όσα θέλεις!!:mad:

Τα χέρια σου να'ναι καλά αδερφέ και θα τα πάρεις όλα καινούργια.:beer:

LsKostas
24/07/2009, 09:05
Eκανες το καλο και σε βρηκε και η κλεψια απο πανω,εχω μεινει αφωνος σ αυτο το θρεντ ...

Φιλε πιστεψε με το καλο θα σου ερθει :beer: το αξιζεις οσο λιγοι :wave2:

devil's animal
24/07/2009, 09:52
με τις λαμες πλεον ειμαι και κανονικα σιδερενιος!!

Αλλα ρε πουστη μολις εφαγα αλλη τρελη ξενερα!! Νομιζα οτι το χε παρει ο φιλος μου που πηρε την μηχανη μου και την εβαλε στο γκαραζ του μετα το ατυχημα.

...αλλα μολις εμαθα οτι μου φαγανε το tank bag πανω απο την μηχανη και ειχα μεσα το χειμερινο το dainese μου τα γαντια μου τα γυαλια μου ψηφιακη ακουστικα κ αλλα.

Γαμωτο μεσα!!! Βλεπεις ρε πουστη τον αλλον με τα αιματα κατω και μολις φυγουν ολοι πας και κλεβεις...

Ε ρε και μακαρι να το δω πανω σε καμια μηχανη! ...ειναι χαρακτηριστικο η να δω κανεναν να φοραει το μπουφαν μου!

Την εχω καψει για πλακα και μετα πολυ θα γουσταρω να μου ζητησει και τα ρεστα!!!:evil:

εδω που εχουμε φτασει παλι καλα που δεν σου σηκωσαν ΟΛΟ το μηχανακι.:rolleyes:

οι καιροι ειναι ασχημοι δυστυχως και μονο θλιψη μου προκαλει αυτο.:sad:

mivvo
24/07/2009, 20:27
Περαστικα! :beer: :beer: :beer:

mourgakos
29/07/2009, 11:01
περαστικα να ειναι.
το ποσο γκαντεμ εισαι ,δεν περιγραφεται.
αποσταση του κολου,τυπισσα με προδιαγραφες εκκαθαρισης δικυκλων και λοιπων στοιχειων,
πλατες αλα γκρικ φαρ ουεστ,που δε κοτ νταουν,και μακρυχεριδες ψαλιδοχεριδες ερποντας εν την νυκτι.αγα--σου παλιο λεσβο!
καλη δυναμη φιλαρακι

LOUKILOUK
29/07/2009, 11:45
Περαστικα ρε φιλαρακι και μακρυα αλλες στραβες απο τον δρομο σου...
Αυτη που σε κτυπησε κοιτα να την πατησεις και οσο για αυτους που σε ψειρισανε ελπιζω να μην χαρουν τιποτα απο οσα πηραν...
Επειδη ημουν και εγω δοκιμος στο φιλοξενο :confused: νησι της Λημνου πριν χρονια (2000) θα σου ελεγα να το κυνηγησεις πολυ γιατι ετσι και δεν δικαιωθεις θα φας και καμια καλη καμπανα...στρατιωτικου τυπου, περα απο την καμπανα που σε βλεπω να τρως ετσι και αλλιως επειδη δεν φορουσες κρανος...(τυπικες διαδικασιες δυστυχως).
Να εισαι καλα και να νοιωθεις καλα που τουλαχιστον προστατευσες τον συνεπιβατη σου γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο ζορι απο το να ξερεις οτι χτυπησε καποιος συνεπιβατης σου ακομα και αν δεν εφταιγες εσυ. :wave2:

glargkatzis
29/07/2009, 13:40
....γιατί δεν βάζεις καμία φωτό τα πράγματά σου , όλο και κάποιος θα τα δει σε 1 σε 2 μήνες .....απλά όποιος το δει πρώτος ,πέρνει τηλεφωνο το φόρουμ και τρέχουμε όλοι ποιος θα πάρει το σκάλπ πρώτος!!!!

(εγώ μέσα στο tankbag έχω πάντα μαζί μου ένα λοστάρι φ25 -->3.85 kg/m)

...μπορώ να πάρω σκαλπ με λοστάρι ή θέλω τσεκούρι ?

IPL
29/07/2009, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Περαστικα ρε φιλαρακι και μακρυα αλλες στραβες απο τον δρομο σου...
Αυτη που σε κτυπησε κοιτα να την πατησεις και οσο για αυτους που σε ψειρισανε ελπιζω να μην χαρουν τιποτα απο οσα πηραν...
Επειδη ημουν και εγω δοκιμος στο φιλοξενο :confused: νησι της Λημνου πριν χρονια (2000) θα σου ελεγα να το κυνηγησεις πολυ γιατι ετσι και δεν δικαιωθεις θα φας και καμια καλη καμπανα...στρατιωτικου τυπου, περα απο την καμπανα που σε βλεπω να τρως ετσι και αλλιως επειδη δεν φορουσες κρανος...(τυπικες διαδικασιες δυστυχως).
Να εισαι καλα και να νοιωθεις καλα που τουλαχιστον προστατευσες τον συνεπιβατη σου γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο ζορι απο το να ξερεις οτι χτυπησε καποιος συνεπιβατης σου ακομα και αν δεν εφταιγες εσυ. :wave2:

286ΤΠ;

Pardalotzatziki
06/10/2009, 02:25
Low rider τι κανεις?
Χαθηκες...

Πως παει η αναρωση?

Ευχομαι ολα καλα...

:wave2: :wave2:

ktm-isa
08/06/2010, 10:51
Είμαι σίγουρη, πως μετά απο τόοοοοοοοοοοοσο καιρό άρχισε να παίρνει τα βουνά .. :D

Είδες πώς πέρασε ο καιρός ? Όλα έχουν γίνει μια ανάμνηση. :beer:

Να περνάς καλά παιδί! :wave2:

DAYMAN
08/06/2010, 17:09
Ακριβώς τα ιδια έπαθα το 2006 και εγω με την διάφορα οτι ειχα σπάσει και μυτη.Καλη υπομονή με τα λαστιχάκια και γρήγορη αποκατάσταση εύχομαι!Οτι θέλεις να σου πω για αργότερα στειλε pm.

Μιχαηλίδης απλα ΕΓΓΥΗΣΗ!

zagaro
09/06/2010, 03:59
Περαστικά ρε παλικάρι και δόξα τω θεώ που δεν έπαθε τίποτα η κοπελιά να λες...
και full face κράνος πάντα παιδιά!!!:smilea:

mankam
09/06/2010, 04:26
Περαστικα φιλε μου,μπραβο που το μοιραστηκες μαζι μας,μακαρι να βαλουμε ολοι μυαλο στο θεμα του κρανους,οσο για τους κλεφτες τους ευχομαι να πληρωθουν με το ιδιο νομισμα καποτε.
Παιδια το μονο που μας σωζει ειναι το ενστικτο να διαβαζουμε τις προθεσεις των αλλων οδηγων,εμενα τουλαχιστον μεχει σωσει πολλες φορες,βεβαια η κακια η ωρα οταν ερθει δεν σε σωζει τιποτα,αλλα μην εμπιστευεστε θεματα προτεραιοτητας ,φαναρια,να ειμαστε παντα οδηγικα καχυποπτοι στους αλλους οδηγους.

broum
09/06/2010, 10:05
περαστικα κι αγυριστα!!!!

tsiftis
16/06/2010, 08:15
Περαστικά και απο μένα φίλε!
Πραγματικά συγκινήθηκα που πρόσεξες την κοπέλα... Δεν ξέρω αν θα το έκαναν πολλοί.
Γερά... και δύναμη...

Τώρα για τον ηλίθιο οδηγό τί να πώ που ξεπετάγονται σα βατράχια χωρίς να ελένξουν...

2stroker
17/06/2010, 04:48
περαστικα και αγυριστα φιλε
ευχομαι αυτο να ειναι το τελευταιο!:wave2:

Shaolin Monk
17/06/2010, 04:55
Περαστικα και ποτε ξανα...:wave2:

Μπαβο σου που προσεξες τη κοπελα. Δεν συνηθιζεται τωρα πια... :sad: