View Full Version : Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια;
Μπραβο σε ολη την παρεα μας κανατε να πιστεψουμε οτι ειμασταν και εμεις εκει μαζι σας..
Με τον Σεργκει να τα πινουμε με τις ομορφες κοπελιες με τον πιστιρικα που σας εβγαλε απο την Δυσε ντερεια ετσι μου κατσε να το λεω(που ηταν και με πληρη εξοπλισμο.
Ολα καταπληκτικα ευχαριστουμε που το μοιραστηκατε μαζι μας.
Παντα τετοια Παντα ορθιοι να πραγματοποιηται τα ονειρα σας:wave2: :a18: :a18: :a23: :a23: :a19: :a19:
kiloMeater
13/07/2009, 11:29
Καταπληκτικό παιδιά
Μπράβο.
Και στο επόμενο, μην αφήνετε ευκαιρία να πάει χαμένη.
Τελικά, δεν είναι τότες πολλές... :(
George_M.
13/07/2009, 13:59
:a23: :a23:
το μπραβο ειναι μικρο μπροστα στα οσα βιωσατε κ θας σας συντροφευουν μια ζωη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
:a23: :a23:
το μπραβο ειναι μικρο μπροστα στα οσα βιωσατε κ θας σας συντροφευουν μια ζωη.
Μην νομίζεις. Και το μπράβο είναι πολύ σημαντικό και μεγάλο.
Μας αρέσει να το ακούμε. Όχι. Δεν ήταν κατόρθωμα. Το κέφι μας κάναμε.
Αλλά είναι αλήθεια ότι αυτά είναι που θα μας συντροφεύουν μια ζωή και διαμορφώνουν το τελικό προϊόν.
Το ποιος είμαστε.
:wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
vasdekiss
13/07/2009, 15:16
Τέλεια... μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια...:beer: :beer: :beer:
σπαμ ον!
αγαπητοι μοντς ποτε εχετε σκοπο να κλεισετε
αυτην την παλιοενοτητα που ο καθε καμικαζι
μπαινει και γραφει για ασχημα και βαρετα θεματα:mad:
εμεις δηλαδη που συναναστρεφομαστε με κουτακιδες
και με μουχλες τι να κανουμε;:mad: :mad:
να φυγετε ρε να πατε αλλου:mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σπαμ οφ!
να εισαι καλα ρε φιλε PanVas και η παρεα σου
και να κανετε πολλα ταξιδια και να μας
ταξιδευετε και εμας :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Μπράβο παιδιά πολύ όμορφο και περιπετειώδες ταξίδι.
Πάντα τέτοια.
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.............. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Μπράβο παιδιά πολύ όμορφο και περιπετειώδες ταξίδι.
Πάντα τέτοια.
Τέλη Αυγούστου περιμένουμε και το δικό σου ρεπόρτο Γιώργο!
Αα... Και ίσως τα πούμε και στην πίστα στις 16 Αυγούστου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
σπαμ ον!
αγαπητοι μοντς ποτε εχετε σκοπο να κλεισετε
αυτην την παλιοενοτητα που ο καθε καμικαζι
μπαινει και γραφει για ασχημα και βαρετα θεματα:mad:
εμεις δηλαδη που συναναστρεφομαστε με κουτακιδες
και με μουχλες τι να κανουμε;:mad:
να φυγετε ρε να πατε αλλου:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σπαμ οφ!
να εισαι καλα ρε φιλε PanVas και η παρεα σου
και να κανετε πολλα ταξιδια και να μας
ταξιδευετε και εμας :wave2:
Μα φύγαμε και πήγαμε αλλού!
:lol: :lol:
:beer: :beer:
catmaster
14/07/2009, 08:01
Μας ταξιδέψατε και εμάς μαζί σας παιδιά ....
άντε και στα επόμενα ... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Μα φύγαμε και πήγαμε αλλού!
:lol: :lol:
μαντολινο μονο δεν παιξατε! ολα τα αλλα τα κανατε! :beer: :beer: :beer:
Ευχαριστούμε για το ομορφο ταξιδακι αναψυχης που μας χαρισατε! :wave2:
BABISVFR
14/07/2009, 09:51
Μπραβο μαγκες!!!
:a18:
Μπραβο ΠΑΙΔΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
Τέλη Αυγούστου περιμένουμε και το δικό σου ρεπόρτο Γιώργο!
Αα... Και ίσως τα πούμε και στην πίστα στις 16 Αυγούστου...
ΟΚ. :beer: :beer:
Θα κρατάω κόκκινο τριαντάφυλλο στην πίστα για να με γνωρίσεις.:lol: :lol:
Ωραία μέρη.................
Ωραία παρέα...............
Πάντα τέτοια τμ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μπράβο ρε μάγκες πολύ όμορφο ταξίδι!!!Πάντα τέτοια :beer: :beer: :beer:
dukeandthecity
15/07/2009, 13:22
πραγματικά όμορφο ταξίδι και πολλές ώραίες φωτο. Αν σας ξαναβγάλει ο δρομος για τουτα τα καλλιπυγα μέρη στείλτε πμ με κωδική ονομασία "εδω σφυρι-καλει δρεπάνι" :D :beer:
Ах, йти до риску ви ублюдки!
Ні, я не ревнивий!
:) :beer:
Kostas NL
15/07/2009, 19:32
Παναγιώτη, καταπληκτικό ταξιδιωτικό.
Πραγματικά υπέροχο, πανέμορφες φωτογραφίες.
Ταξιδέψαμε φίλε, πολύ καλό πραγματικά.
Φανταστικά μέρη, ενναλακτικοί προορισμοί!
Υπερδνειστερία: Ο ορισμός της φράσης "Άσε φίλε, πέρασα από ένα μέρος...<δεν υπάρχει> λέμε..."
Πάντα τέτοια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zak4
Υπερδνειστερία: Ο ορισμός της φράσης "Άσε φίλε, πέρασα από ένα μέρος...<δεν υπάρχει> λέμε..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Πρώτο σου μήνυμα στο μοτο.γρ..!
Thanks and welcome on board!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Πρώτο σου μήνυμα στο μοτο.γρ..!
Thanks and welcome on board!
Ναι ναι πρώτο...
Είπα να γραφτώ για να μοιραστώ τις επόμενες μέρες το δικό μου trip στην Κεντρική Ευρώπη.
Σαφώς πιο light από το δικό σας...
Θα προσπαθήσω να το σηκώσω τις επόμενες μέρες.
Μπράβο μάγκες... αντε να μπορέσουμε και μεις πάλι με 2 ρόδες να ταξιδεύουμε μαζί σας!:beer: :beer: :beer: :wave2: :bawl:
αυτα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83833&perpage=40&pagenumber=5) μου ελεγες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=84336) ???:a24:
:lol: :lol: :lol:
μπράβο !!!!!
απίθανο ταξίδι
εύχομαι να είναι χειρότερο απο το επόμενο:winka:
Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό, πολύ καλό ταξίδι
μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια
Αρχικά δημιουργήθηκε από zak4
Ναι ναι πρώτο...
Είπα να γραφτώ για να μοιραστώ τις επόμενες μέρες το δικό μου trip στην Κεντρική Ευρώπη.
Σαφώς πιο light από το δικό σας...
Θα προσπαθήσω να το σηκώσω τις επόμενες μέρες.
Άντε το περιμένουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μπράβο μάγκες... αντε να μπορέσουμε και μεις πάλι με 2 ρόδες να ταξιδεύουμε μαζί σας!:beer: :beer: :beer: :wave2: :bawl:
Ρε θαλασσόλυκε..;
Τι θα γίνει με σένα..; Θα σοβαρευτείς να κάνουμε κανά ταξίδι της προκοπής;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αυτα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83833&perpage=40&pagenumber=5) μου ελεγες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=84336) ???:a24:
μπράβο !!!!!
απίθανο ταξίδι
εύχομαι να είναι χειρότερο απο το επόμενο:winka:
Έ... Εντάξει... Μην υπερβάλλουμε...
Άλλωστε μέσα στην ασφάλεια και τους μπάτσους ήταν... :lol: :lol: :lol: :lol:
Κάτι τελευταίο από αυτό το ταξιδιωτικό, μιας και σύντομα πρέπει να ξεκινήσουμε άλλο...
Καλώς ή κακώς, εγώ δεν είχα δει την παρακάτω εκπομπή (http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=15378&subid=2&tag=12717&pubid=1243736)!
Ψάχνοντας κάτι πληροφορίες για Αφρική μεριά, βρήκα ότι η ΠΜΡ (Pridnestrovian Moldovan Republic) έχει κατηγορηθεί για προμήθεια στρατιωτικού υλικού στην περιοχή της Αλγερίας και στους τοπικούς αντάρτες..!
Όποιος έχει όρεξη και ανησυχίες, να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο επεισόδιο της Εμπόλεμης Ζώνης, του αγαπημένου μας Σωτήρη Δανέζη (μετά την Μάγια έτσι; ) όπου θα κατανοήσει πως λειτουργεί η συγκεκριμένη χώρα.
Επίσης, να σημειώσω ότι το καφέ που φρεσκαριστήκαμε και φάγαμε τις ομελέτες μας, ανήκει στην Πολιτική Οργάνωση ΠΡΟΒΙΒ. Πρόκειται για μία πολιτική οργάνωση νεολαίας που παλεύει για την ανεξαρτησία της ΠΜΡ ενώ μιλάει ανοιχτά για την ένωσή της με την Ρωσία. Ο ιδρυτής του κόμματος είναι ο Ντιμίτρι Σόιν, (πρώην) ενεργό μέλος της ΚαΚεΜπεεεεεεεέ και φήμες των θέλουν ως έναν από τους μεγαλύτερους εμπόρους όπλων! Καρατζαφέρης στάιλ, συνδυάζοντας ιδεολογικά των ΤσεΚεΒάρα με την ανεξαρτησία της ΠΜΡ... Δείτε την εκπομπή και θα καταλάβετε…
Εγώ πάντως την άκουσα στερεοφωνικά… (την εκπομπή ντε… )
Μήπως ο Ευγένη δεν βρέθηκε τυχαία στον δρόμο μας..;
Σε κάποια φάση, στην γρήγορη ξενάγηση που μου έκανε, μου ανέφερε ότι το καφέ και το κτήριο ανήκει σε μία πολύ καλή οργάνωση για την νεολαία, όπου εκεί πάνε οι νέοι και περνάνε τον χρόνο τους δημιουργικά, μιας και παρέχει ίντερνετ κτλ… Δεν έδωσα σημασία συνεχίζοντας την κουβέντα μας για την κινέζικης κατασκευής μοτοσικλέτας του… Την παγκοσμιοποίησή μου μέσα…
Να αρχίσω να ανησυχώ για το μαύρο τζιπ με τα φυμέ τζάμια που βλέπω κάτω από το σπίτι μου παρκαρισμένο από την στιγμή που γύρισα από το ταξίδι…; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Στην φωτό, φαίνεται μέρος από το πολιτικό γραφείο έτσι όπως φαινόταν από το καφέ (της χαράς), όπου ο Πούτιν έχει αντικατασταθεί με την φωτογραφία του Μεντβέντεν (http://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Medvedev), νυν προέδρου της Ρωσίας.
169245
Αυτά είναι ταξιδιωτικά!!!
Με γεωπολιτικές ανησυχίες και διπλωματικούς προβληματισμούς!
Και τι δεν θα έδινα να ζήσω στιγμές τέτοια αγωνίας. Να μπλέκω με χώρες που δεν υπάρχουν καν στον χάρτη. Προσαρτήσεις με την Πουτινομεντβεντεφική Ρωσσία, ιδρύματα που εμπλέκονται σε κυκλώματα εμπορίου όπλων. .. να κοιτάζω έξω από το παράθυρο μου και να βλέπω μαύρη μερσέντα με φιμέ. Πεθαίνω για τέτοιες ίντριγκες.
PanVas είμαστε στο επόμενο για Υψίπεδα του Γκολάν και από 'κει για Νότια Οσσετία!
sapila racing
20/07/2009, 13:17
Να αρχίσω να ανησυχώ για το μαύρο τζιπ με τα φυμέ τζάμια που βλέπω κάτω από το σπίτι μου παρκαρισμένο από την στιγμή που γύρισα από το ταξίδι…; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Πήγαινε πιάστους κουβέντα να κόψεις φάτσες! :lol:
Το ταξιδιωτικό σου ηταν πάρα πολύ καλό! Αντε και στα επόμενα. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πήγαινε πιάστους κουβέντα να κόψεις φάτσες! :lol:
Το ταξιδιωτικό σου ηταν πάρα πολύ καλό! Αντε και στα επόμενα. :beer:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν, τους έπιασα κουβέντα. Γαμώ τα παιδιά είναι. Τους πάω και καφέ κάθε πρωί...
Με ρώτησαν αν ξέρω τίποτα για ένα Μπιμότα που πάει και Σέρρες καμιά φορά...
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Συγνώμη για την ενόχληση και πάλι...
Αλλά θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες αστείες σκέψεις που προέκυψαν στο μυαλό μου...
Παίρνοντας το πρωινό μου σήμερα, είχα ανοίξει την τηλεόραση, απλά να παίζει για συντροφιά. Κάπου έπιασε το αυτί μου ότι η Τιρασπόλ Σέριφ είναι στον όμιλο του Γαύρου!!!! (Δεν πολυασχολούμαι με το πόδο...)
Να το δω αυτό και τίποτα άλλο...
Ναι παιδιά.... Ο Σμιρνόφ έχει και ομάδα, ονόματι Τιρασπόλ Σέριφ (http://www.uefa.com/footballeurope/club=69606/domestic.html) και όλη η χώρα είναι πολύ περήφανη γι' αυτήν όπως μας είχε πει και ο φίλος μας ο Ευγένη... :lol: :rotflmao:
Να δω τον Κετσπάγια να λαδώνει στα σύνορα... :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
170584
Να δω τον Κετσπάγια να λαδώνει στα σύνορα...
Κατι ηξερες εσυ
:D
Παρα πολυ ομορφο ταξιδιωτικο...:)
Ταξιδεψαμε πολλοι μαζι σας βλεποντας τις φωτογραφιες...
Παντα τετοια........:)
LOUKILOUK
07/08/2009, 15:46
Μπραβο ρε Παναγιωτη, φοβερη εκδρομη στα Βαλκανια οσο ακομα αυτα κρατουν τον "βαλκανικο" χαρακτηρα τους. Την διαβασα μονοκοπανια την εκδρομη- περιπετεια σας και πολυ την ευχαριστηθικα...
Την επομενη φορα σφυρα και απο εδω αν υπαρχει κανα σχεδιο βαλκανικο... και οχι μονο
:beer: :wave2:
υ.γ.1 ωραια ποδια τα Βαλκανια και οι πρωην Σοβιετικες δημοκρατιες...:winka: :evil:
υ.γ. 2 καταλαβαινεις τωρα γιατι αργω να γραψω το δικο μου ταξιδιωτικο...προτιμω να διαβαζω αλλα... απο την αλλη οσο διαβαζω τοσο αρχιζω να σκεφτομαι πως θα γραψω το δικο μου :D
guzzistas
07/08/2009, 18:10
Tα θερμά μου συγχαρητήρια!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!!!
Uriah Heep
07/08/2009, 22:05
Άιντε! Βότκα…
Ντα ντα Βότκα! Μας λέει.
Δεν βαριέσαι. Πάμε!
Στα τριακόσια μέτρα είμαστε μπροστά από το σπίτι του αδερφού Ουκρανού.
Αυτό ήταν το "clou" του ταξιδιού!
Το αφροντούζ μνημείων, πανέμορφων τοπίων και pret a' porte' αξιοθέατων είναι για τους πολλούς ...
.
.
.
.
.
... η φάση με τον Σεργκέι (βγαλμένη από ταινία Quentin Tarantino) είναι για τους λίγους, που ξέρουν τι ζητούν σ΄ένα ταξίδι!
Άφεριμ guys!
Με υγεία στα επόμενα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κατι ηξερες εσυ
:D
Έλειπα και τώρα το είδα...
Μου το είχαν πει τα παιδιά με το τζιπ....
Τα πάντα όλα σήμερα...
Άλλωστε ο Κόκκαλης με την Καγκεμπεεεεεε, δεν είχε ποτέ σχέσεις...
αψογο ταξιδιωτικο.
κεφατη διηγηση και πληρης καθως και πανεμορφες φωτο
μπραβο ρε παιδια, αντε με το καλο και το επομενο!
:beer: :sun: :beer:
Τι να πω! Βαλκανειοφάγε PanVas είσαι σαν το καλό κρασί. Όσο περισσότερα ταξιδιωτικά "ανεβάζεις" τόσο καλύτερα γίνονται. Να είσαι καλά εσύ και η καλή παρέα σου να μας ξαναμεθύσεις!
:beer: :beer:
το ταξίδι σας μας ταξίδεψε κι εμάς μαζί...
ωραία αφήγηση ωραίες φοτο...!
:beer:
Μπηκα μετα απο πολυ καιρο και λογω της παροτρυνσης του φιλου SF ειδικα για να διαβασω αυτο το ταξιδιωτικο. Τι να πω, ο θεος να σας εχει καλα και να μπορειτε να απολαμβανετε με τοσο ιδιαιτερο τροπο τα μηχανακια σας και τα ταξιδια. Φοβερο ταξιδι απο ολες τις αποψεις!
Μου φτιαξατε(!?!) τη μερα...:beer:
μπραβο παιδια πολυ ωραια!!!!!
Απλά συγχαρητήρια και σου εύχομαι πολλά ταξίδια ακόμα σε αυτά τα μέρη!
Έχω μία απορία, πως καταφέρατε να βρείτε ξενοδοχείο στο Βέλινγκραντ; Το λέω γιατί έχω τραβήξει Οδύσσεια εκεί.
Οι φωτογραφίες από το πέρασμα του Φαγκαράς είναι φανταστικές, αποτυπώνουν όλη την ομορφιά του!
Και σε άλλα σύντομα :) :beer:
εξαιρετικό
εξωτικό με όλη τη σημασία.
o_gavros
20/10/2009, 12:02
ρε παίχτη "γράφεις" πολύ όμορφα και στο χαρτί και στο δρόμο!
λιβ γιουρ μυθ ιν δα ιστερν μπλοκ με απ'ολα!σσσωραίος και μ'εκανες και ζήλεψα.
:beer: αντε και στα επόμενα!
Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από xmen
Έχω μία απορία, πως καταφέρατε να βρείτε ξενοδοχείο στο Βέλινγκραντ; Το λέω γιατί έχω τραβήξει Οδύσσεια εκεί.
Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολος προορισμός. Ας είναι καλά τα παιδιά από την δουλειά που μου έχουν δείξει τα καβατζοξενοδοχεία. Το συγκεκριμένο είναι μπεστ βάλιου φορ μάνιιι....
Χάιντε να ζντράβι!!!!!!!
George20vt
08/03/2010, 13:02
Εκεί υπάρχει ένα ακόμα ένα σημείο που πρέπει ο ταξιδιώτης να έχει κατά νου. Ο κεντρικός οδικώς άξονας που συνδέει την Ευρώπη με την Οδησσό από τον νότο και μέσω της Μαύρης θάλασσας, είναι ο Ε87, Μ-15. Για να φτάσεις σ’ αυτόν τον δρόμο αφού έχεις μπει στο Ουκρανικό έδαφος όπως μπήκαμε εμείς, πρέπει να συνεχίσεις ανατολικά, να περάσεις πάλι σε έδαφος Μολδαβικό, να ακολουθήσεις τον Μ3 και μετά να περάσεις στην Ουκρανία από όπου και ξεκινά ο Ε87.
Για την αποφυγή όλων αυτών των συνοριακών διαβάσεων και της ταλαιπωρίας, προτιμήσαμε να κινηθούμε νότια προς την επαρχιακή πόλη Ισμαήλ, από όπου και θα συνεχίζαμε παράλληλα με την ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας χωρίς να χρειαστεί να βγούμε από την Ουκρανία καθόλου μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας που ήταν η Οδησσός.
Ψάχνοντας πληροφορίες για αυτό το κομμάτι της διαδρομής, διάβασα σε ξένο forum ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι κάτι σαν transit zone, ουσιαστικά χωρίς συνοριακό έλεγχο. Αυτό βέβαια χαμένος κάπου στη μετάφραση, μιας και ο (Γερμανός αν θυμάμαι καλά) τύπος που το έγραφε έκανε φιλότιμη προσπάθεια να γίνει κατανοητός στα Αγγλικά.
Ψάχνοντας κατόπιν στο google earth, διαπίστωσα πως πράγματι δεν υπάρχει κάποιο φυλάκειο πάνω στη συνοριακή γραμμή, όπως υπάρχει κανονικά στα υπόλοιπα σημεία εισόδου - εξόδου από τη χώρα. Υπάρχει βέβαια ένα κτίριο που φαίνεται σα συνοριακός σταθμός (φορτηγά απ'έξω κλπ) στο σημείο 46ο 24' 44.00'' 30ο 07' 19.00'' αλλά είναι στη μέση της διαδρομής και φαίνεται να μπορείς να τον παρακάμψεις αν πάς από τη νότια όχθη του καναλιού.
Τώρα τι γίνεται στην πράξη, θα το διαπιστώσω ιδίοις όμασι ελπίζω. :wave2:
Πήγαινε από πάνω.
Σίγουρα καλύτερα.
Σου χρωστάω και ένα πμ. Συγχώρα με...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Vagelis Gar
09/03/2010, 20:28
1 άκρως μαγευτική και ταξιδιάρικη ώρα.
Απλά respect μάγκες.
George20vt
09/03/2010, 22:57
Πήγαινε από πάνω.
Σίγουρα καλύτερα.
Σου χρωστάω και ένα πμ. Συγχώρα με...
No worries :beer: :beer:
Μολις ξεφύλλισα το ταξίδι!Απλα εκπληκτικό.Στα επόμενα εύχομαι.:beer:
glargkatzis
10/03/2010, 13:15
τρομερό ταξίδι,πολλές αντοχές ....ζηλεύω όπως οι περισσότεροι που το διαβάσανε πιστέυω...
Απιστέφταμπλ ;)
Έπεσα πάνω στο ταξιδιωτικό σας ψάχνοντας πληροφορίες για κάτι παρόμοιο που σχεδιάζω φέτος το καλοκαίρι. Διαβάζοντας το απλά νομίζω πως δεν χρειάζομαι τουριστικό οδηγό... τα λέτε όλα ;)
Η χώρα του Σερίφη με προβληματίζει και μένα αλλά απ' την άλλη θα είναι μια περιπέτεια... καλή ή κακή θα δείξει :rolleyes:
Ευχαριστώ και πάλι για το όμορφο ταξιδιωτικό και τις υπερπολύτιμες πληροφορίες.
Ειλικρινά πανέμορφο το Σιμπίου. Τις καλύτερες εντυπώσεις.
Και το ξενοδοχείο (http://www.hotelsilvasibiu.com/en/) που μείναμε τέλειο και τα πάντα τέλεια. :) :) :) :)
πο ρε φιλε χτες ειδα το thread με το ταξιδι σε αλγερια. Τί ωραια που ταξιδευει το μυαλο διαβαζοντας τις περιπετειες σας και βλεποντας τις φωτογραφιες.
Μπράβο που κρατας αρχειο για ολα και με χρονικη σειρα.
Μια γρηγορη ερώτηση :p
τα Gs ή το DL φαίνονται πιο ιδανικα για τετοιου ειδους ταξιδια;
Εκτος απο Αγγλικα που ειναι απαραιτητα σε τετοια ταξιδια........ποια αλλη γλωσα βοηθαει περισσοτερο?
Ρωσικα η Βουλγαρικα?
Με ενα λεξικο μονο ξεκινας ταξιδι η χρειαζεται μελετη για κανα εξαμηνο να σπασει η γλωσσα τουλαχιστον στην προφορα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
πΜια γρηγορη ερώτηση :p
τα Gs ή το DL φαίνονται πιο ιδανικα για τετοιου ειδους ταξιδια;
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Σε παρακαλώ όμως μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, γιατί θα μας πάνε στις αντιπαραθέσεις...
Πολύ μεγάλη κουβέντα.
Ίσως μία ερώτηση του στιλ ένα DR ή το GS θα ήταν πιο ορθή απορία.
Μεταξύ μας και απολύτως προσωπική γνώμη, το τζιες... Αλλά μην το πεις παραέξω...
Βασικα όταν ρωτησα δεν ειχες ποσταρει ακομα αυτα που επαθες με το V strom στην Αλγερια! :lol:
Ευχαριστω για την ειλκρινεια παντως!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Εκτος απο Αγγλικα που ειναι απαραιτητα σε τετοια ταξιδια........ποια αλλη γλωσα βοηθαει περισσοτερο?
Ρωσικα η Βουλγαρικα?
Με ενα λεξικο μονο ξεκινας ταξιδι η χρειαζεται μελετη για κανα εξαμηνο να σπασει η γλωσσα τουλαχιστον στην προφορα?
Τα Ρώσικα τα μιλάει πάνω από 200 εκατομμύρια κόσμος.
Τα Βουλγάρικα περίπου 8-9... Εσύ αποφασίζεις...
Θα σου πρότεινα Σέρβικα γιατί είναι γαμώ τα παιδιά.
Όλες αυτές οι γλώσσες έχουν ίδια βάση και ένα 60% ίδιο λεξιλόγιο, ανάλογα και την περιοχή.
Η καλύτερη είναι η γλώσσα του σώματος!
Καβάλα και φύγε!
Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
Ίσως λίγη βότκα βοηθήσει κιόλας... Ποτέ δεν ξέρεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Βασικα όταν ρωτησα δεν ειχες ποσταρει ακομα αυτα που επαθες με το V strom στην Αλγερια! :lol:
Ευχαριστω για την ειλκρινεια παντως!
Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα... Στέι τιούντ...
Αλλά μην ξεχνάς ότι έχει 65000 δύσκολα φορτωμένα χιλιόμετρα...
Τα Ρώσικα τα μιλάει πάνω από 200 εκατομμύρια κόσμος.
Τα Βουλγάρικα περίπου 8-9... Εσύ αποφασίζεις...
Θα σου πρότεινα Σέρβικα γιατί είναι γαμώ τα παιδιά.
Όλες αυτές οι γλώσσες έχουν ίδια βάση και ένα 60% ίδιο λεξιλόγιο, ανάλογα και την περιοχή.
Η καλύτερη είναι η γλώσσα του σώματος!
Καβάλα και φύγε!
Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
Ίσως λίγη βότκα βοηθήσει κιόλας... Ποτέ δεν ξέρεις...
:lol: :lol: :lol: το Greek καμακι ειναι οτι καλυτερο!!!!
Δλδ η καθε χωρα ειχε τις δικιες τις λεξεις σε ολες αυτες τις ταμπελες-πινακιδες και επιγραφες που συναντησατε.
Πανω-κατω ομως ολες αυτες βγαινουν απο το ρωσικο αλφαβιτο η καλυτερα ας το πω Κυριλλικο?
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλη τήν παρέα γιά το ταξιδιωτικό,τήν περιγραφή καί τίς φωτό:beer:
costas81
21/10/2010, 14:05
Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα... Στέι τιούντ...
Αλλά μην ξεχνάς ότι έχει 65000 δύσκολα φορτωμένα χιλιόμετρα...
Που είναι της Αλγερίας;; Για ρίξε link!!!
Ρε φιλαράκο τρομερό ταξιδιωτικό. Είχα ξεκινήσει να το διαβάζω το είχα αφήσει στην μέση και το τώρα το ξαναπέτυχα κατά τύχη και το πήρα πάλι από την αρχή!!!
Μέσα και εγώ για όποιο ταξιδάκι βλέπεις μπροστά!!!!
Μπράβο σε όλους σας μάγκες!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
21/10/2010, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Που είναι της Αλγερίας;; Για ρίξε link!!!
παρε μπυρες και ποπ κορν και ξεκινα...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=103618
:a19: :a18:
Μπράβο παιδιά,
καταπληκτικό ταξίδι, πολύ ωραίο ταξιδιωτικό και υπέροχες φωτογραφίες.
Μας ταξιδέψατε.
τωρα το ειδα και γω!
απλα απιστευτο :eyepop: :beer: :beer: :beer:
MG-KTiNoS
15/08/2011, 17:51
(Άγνωστε):D φίλε Παν βας
Η Οδησσό δεν είναι Βαλκάνια.
Η Βαλκανική χερσόνησο σταματάει στη βόρια Βουλγαρία.
Διάβασα όμως το ταξιδιωτικό σου και το βρήκα πολύ χρήσιμο αφού πήγα κι εγώ εκεί.
Ως εκ τούτου ένα ευχαριστώ σου το χρωστούσα.
Να σαι καλά πάντα και να πηγαίνεις όπου τραβάει η όρεξη σου
μονοδρομος
04/09/2011, 23:39
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: