PDA

View Full Version : Tuono and the others...

dirtbird
08/07/2009, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχει τον άστριφτο λέμε....επομένως καλά είναι ρε dirtybirdy. Σαν να το σήκωνε 3mm από πίσω ένα πράγμα....:D

Δεν πρόκειται να αποκτήσει την ξυραφένια αίσθηση του ΧΧ, που κρατάει σαν τον υπερσιβηρικό στα πολλά ενώ αλλάζει κατεύθυνση σαν montesa cota βέβαια, αλλά είναι μια καλή αρχή. :smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Λόρδε μου εξήγησε μΕ κάτι...

Το πραπριλε έχει γκάζι ή μειωτήρα και αν ναι είναι βαρύ στο χέρι και το βοηθάς και με το πόδι?:confused: :confused: :cool:

μεταξύ μας... τι κρίμα που δεν έχεις μπού(τ)σα :winka:

Μειωτήρα με 5φτερη inox, ενώ αλλάζοντας το ντελαβάλ έκλεισα τη τρύπα στις μεσαίες (και γλύτωσα και τη φθορά στα crocks) . :smokin:

dirtbird
08/07/2009, 05:48
.... ενώ αλλάζοντας το ντελαβάλ έκλεισα τη τρύπα στις μεσαίες... . :smokin:

Που ακριβώς έχανε?

Από ΠΟΥ ακριβώς έχανε?

:eyepop: :D

168079

byron
08/07/2009, 06:06
Που ακριβώς έχανε?

Από ΠΟΥ ακριβώς έχανε?

:eyepop: :D

Ρε παλληκάρι.....το ντελαβάλ διαχωρίζει το νερό απ΄το diesel πριν πάει στη μηχανή. Τα ΚΤΜ το έχουν στη σέλλα? :hypnotize :eyepop: :uplate:

Τι διαχωρίζει δλδ? Τη κλανιά απ΄τον ατμοσφαιρικό αέρα πριν πάει στο φίλτρο?? :look: :confused: :look:

dirtbird
08/07/2009, 06:31
Ρε παλληκάρι.....το ντελαβάλ διαχωρίζει το νερό απ΄το diesel πριν πάει στη μηχανή. Τα ΚΤΜ το έχουν στη σέλλα? :hypnotize :eyepop: :uplate:

Τι διαχωρίζει δλδ? Τη κλανιά απ΄τον ατμοσφαιρικό αέρα πριν πάει στο φίλτρο?? :look: :confused: :look:

Ρε φίλε, καλύτερα υγραεριοκίνητο παρά πετρελαιοκίνητο :winka:

byron
08/07/2009, 07:00
Ρε φίλε, καλύτερα υγραεριοκίνητο παρά πετρελαιοκίνητο :winka:

Ποϊτάνα ΚΤΜ.....και στην οικο-κίνηση μπροστά είναι.:(

Και να σε πω ρε dirtybirdy....:D

Αμα πλακωθείς στα ιμάμ μπαϊλντί με σως από τσούσκες πριν τον αγώνα, πως το εκλαμβάνουν οι διοργανωτές? :look: Tuning του κινητήρα ή ντόπα του αναβάτη? :confused:

:bawl: :lol: :lol: :smokin:

makis206
08/07/2009, 07:13

Αμα πλακωθείς στα ιμάμ μπαϊλντί με σως από τσούσκες πριν τον αγώνα, πως το εκλαμβάνουν οι διοργανωτές? :look: Tuning του κινητήρα ή ντόπα του αναβάτη? :confused:
:bawl: :lol: :lol: :smokin:

Ρε πρωί πρωί πάλι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikos force
08/07/2009, 08:00
με σως από τσούσκες πριν τον αγώνα,

μπορει καποιος να εξηγησει τι ειναι αυτο γιατι ακουγεται ... υποπτο να πω , προκλητικο να πω , ενδιαφερον να πω ??? οτι και να πω η μονη αληθεια ειναι οτι μου κινησε την περιεργεια

the who
08/07/2009, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
μπορει καποιος να εξηγησει τι ειναι αυτο γιατι ακουγεται ... υποπτο να πω , προκλητικο να πω , ενδιαφερον να πω ??? οτι και να πω η μονη αληθεια ειναι οτι μου κινησε την περιεργεια

Τσουσκες=καυτερες πιπεριες.Συνηθως τις καταναλωνουν οσοι εχουν βαρετα μηχανακια(βλεπε απριλια,κτμ κλπ)για να νιωσουν λιγη συγκινηση.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
08/07/2009, 09:13
Που λες λόρδε μου, χθεέε το απόγευμα γυρνώντας απ'την δουλειά πέτυχα στα φανάρια του Φλοίσβου ένα πριπρίtuono....

Μου έκανε εντύπωση που ακουγόταν σαν να δουλεύει με σταθερό γκάζι, σταματημένο ήταν το ίδιο ακουγόταν, ξεκινάγαμε-το ίδιο ακουγόταν, σταματάγαμε στο επόμενο φανάρι.....ΠΑΛΙ το ίδιο ακουγόταν..... λες και δεν άλλαζε στροφές ο κινητήρα.

Τόσο που μου θύμιζε μοτέρ ταλαιπωρημένης γεννήτριας από καντίνα ερημικής παραλίας (...Άχλα...)..:( :(

Έκανε και αφόρητη ζέστη ήμουνα και κουρασμένος, και.....:blush: :blush:

arxaios
08/07/2009, 09:37
Ρε 'σεις ............ τι στα διάλα σας ταϊζουν στο πρωινό !!! :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Κρυπτονίτη ή γρασσογραφίτη που περνά κι από το μάτι του βολάν ενίοτε ;;;
:lol: :lol: :lol:

byron
08/07/2009, 09:39
ζέστη ήμουνα και κουρασμένος, και.....:blush: :blush:

έκατσες και στον σφύριξε? :confused: :look: :blush:

dirtbird
08/07/2009, 09:50

Έκανε και αφόρητη ζέστη ήμουνα και κουρασμένος, και.....:blush: :blush: ...καθώς μας είχε πιάσει το φανάρι στη μαρίνα Αλίμου στο τσακ με πρόλαβα και δεν του παράγειλα 2 πράσινες και μια ποικιλία.....:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

έκατσες και στον σφύριξε? :confused: :look: :blush: μου΄κλασε μία μάντρα @@ όπως και κάτοχοι πολύ δυνατότερων πραπρα εχθές....

Πολύ πελατεία....:D :D

TROOPER
08/07/2009, 10:27
...καθώς μας είχε πιάσει το φανάρι στη μαρίνα Αλίμου στο τσακ με πρόλαβα και δεν του παράγειλα 2 πράσινες και μια ποικιλία.....:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

μου΄κλασε μία μάντρα @@ όπως και κάτοχοι πολύ δυνατότερων πραπρα εχθές....

Πολύ πελατεία....:D :D

γεια σου ρε γρηγορε!!!!!!!!

τωρα φαε μονο τις πατατες :a029:

dirtbird
08/07/2009, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γεια σου ρε γρηγορε!!!!!!!!

τωρα φαε μονο τις πατατες :a029:

Kαλώς τους 'ξεστοκάριστους'.....

Το ποιός και πως ξεστόκαρε είναι άλλη συζήτηση που φυσικά θα την κάνουμε εδώ.... :D

catmaster
08/07/2009, 10:35
εδώ "ζορίζονται" τα μοτέρια σήμερα ;; άμα να ξέρουμε δηλαδής ... :smokin:

TROOPER
08/07/2009, 10:35
Kαλώς τους 'ξεστοκάριστους'.....

Το ποιός και πως ξεστόκαρε είναι άλλη συζήτηση που φυσικά θα την κάνουμε εδώ.... :D

το κουστουμακι σου να περασεις να παρεις μπζηλε.:wave2:

dirtbird
08/07/2009, 10:38
το κουστουμακι σου να περασεις να παρεις μπζηλε.:wave2:

Παρ'όλο που ρωτάς, συνεχίζεις να μην ξέρεις....:smilea: :smilea:

TROOPER
08/07/2009, 10:42
Παρ'όλο που ρωτάς, συνεχίζεις να μην ξέρεις....:smilea: :smilea:

εν οιδα.οτι ουδεν οιδα.και ουτε εσυ θα προλαβεις να με δεις.:lol: :lol:

αντε ασχολησου τωρα με το βαβα σου και χεσε μας.

dirtbird
08/07/2009, 10:47
εν οιδα.οτι ουδεν οιδα.και ουτε εσυ θα προλαβεις να με δεις.:lol: :lol:

Όταν με το καλό μάθεις ότι το αμπραγιάζ χρησιμοποιείται και με ανοιχτό γκάζι, ίσως αρχίσουμε να έχουμε οπτική επαφή....

(πάλι χλωμό το βλέπω αλλά δε θέλω να σου στερήσω το δικαίωμα στην ελπίδα.....):a9: :a9:

TROOPER
08/07/2009, 10:51
Όταν με το καλό μάθεις ότι το αμπραγιάζ χρησιμοποιείται και με ανοιχτό γκάζι, ίσως αρχίσουμε να έχουμε οπτική επαφή....

(πάλι χλωμό το βλέπω αλλά δε θέλω να σου στερήσω το δικαίωμα στην ελπίδα.....):a9: :a9:

υπαρχει και αλλος τροπος μπειμπι.να πας να παρεις το προτζεκτορακι που φερνει τα πραματα πιο κοντα.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ ΧΟΝΔΑΣ !!!!

:wave2:

TROOPER
08/07/2009, 10:56
θα αγορασω και εγω τους νεους καθρεφτες της σουζουκι που κανουνε την ιδια δουλεια και θα ειναι σα να πηγαινουμε παρεα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
08/07/2009, 15:46
θα αγορασω και εγω τους νεους καθρεφτες της σουζουκι που κανουνε την ιδια δουλεια και θα ειναι σα να πηγαινουμε παρεα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

17 του μηνός, Αγ. Μαρίνα μετά την Βάρκιζα.....

Θα βρεις τα πάντα για το τζουτζούκι σου. Μέχρι και ΛΑΜΠΑΔΕΣ :bigcry: :bigcry:

TROOPER
08/07/2009, 15:49
17 του μηνός, Αγ. Μαρίνα μετά την Βάρκιζα.....

Θα βρεις τα πάντα για το τζουτζούκι σου. Μέχρι και ΛΑΜΠΑΔΕΣ :bigcry: :bigcry:

σπαμαρεις οπως οδηγεις.με κουραζεις αφανταστα.1 κατω και βιαιο ανοιγμα του γκαζιου.

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:a36:

dirtbird
08/07/2009, 15:52
σπαμαρεις οπως οδηγεις.με κουραζεις αφανταστα.1 κατω και βιαιο ανοιγμα του γκαζιου.

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:a36:

πφφφφ.... ούτε ο Keith Code δε τα γράφει έτσι .....:eek: :eek:

TROOPER
08/07/2009, 15:53
πφφφφ.... ούτε ο Keith Code δε τα γράφει έτσι .....:eek: :eek:

ποιος ειναι αυτος ρε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

trigger
08/07/2009, 16:34
Ρε παλληκάρι.....το ντελαβάλ διαχωρίζει το νερό απ΄το diesel πριν πάει στη μηχανή.
Προσπαθώντας να διατηρήσω το επίπεδο της συζήτησης με σκοπό την ορθή πληροφόρηση των αναγνωστών θα σε διορθώσω λέγοντας οτι ο καθαρισμός δεν περιορίζεται μόνο ανάμεσα σε diesel και νερό αλλά και σε άλλα υγρά όπως το fuel oil ή το λάδι. Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω οτι η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στη φυγόκεντρο δύναμη όπου ο διαχωρισμός γίνεται λόγω διαφοράς ειδικού βάρους!

Τελειώνοντας έχω να πω οτι ο Trooper δεν είναι ΣΤΟΚ! :bigcry: :lol:

dirtbird
08/07/2009, 20:20
Από αφηρημάδα-απροσεξία-όλα τους ίδια είναι, έγραψα mille στον τίτλο και μετά το συνέχισα.

TUONO ήθελα να γράψω αλλά παρεσύρθην από το ζωγραφιστό φινίρισμα καρό σημαίας τερματισμού που έχουν αυτά τα κατά τα άλλα συμπαθή δίτροχα.

Βέβαια λανθασμένα παρεσύρθην γιατί -εκτός των δίχρονων κατηγοριών- καρό σημαία και σε θέση άξια αναφοράς ουδέποτε έχουν δει τα πριπριλια αλλά είπαμε.... η ζέστη.

Παρακαλώ τις προισταμένες όπως προβούν στη σχετική διόρθωση :cool: :cool:

byron
08/07/2009, 20:36
Βέβαια λανθασμένα παρεσύρθην γιατί -εκτός των δίχρονων κατηγοριών- καρό σημαία και σε θέση άξια αναφοράς ουδέποτε έχουν δει τα πριπριλια αλλά είπαμε.... η ζέστη.

Παρακαλώ τις προισταμένες όπως προβούν στη σχετική διόρθωση :cool: :cool:

To όνομα Corser, Haga κλπ σου λένε τίποτα ή μπα ????

Για να μην πούμε για το νέο παρτάλι V4 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83882) που σέρνεται στις τελευταίες θέσεις....
Υπομονή θα κάνουμε όμως...όπου νά ΄ναι θα παρουσιάσει η αγαπημένη σου Houndai το δικό της V4 για να μάς μάθει να φτιάχνουμε κινητήρες :lol: :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

@trigger: Ευχαριστώ για την επεξήγηση. Κατά το 4ήμερο (!!) μπάρκο μου στο οχηματαγωγό "ΙΟΝΙΟΝ", δεν πρόλαβα να μάθω περισσότερα για την λειτουργία του ντελαβάλ. :p

Λεωνίδας
08/07/2009, 21:11
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

dirtbird
08/07/2009, 23:15
To όνομα Corser, Haga κλπ σου λένε τίποτα ή μπα ????

Ο πρώτος είναι ένας που τον σχολάσανε.

Ο δύτερος ένας που -συνήθως - αγωνίζεται με Yamaha αλλά τώρα τελευταία περνάει τη χειρότερη φάσεη της εκδυτικοποίησης του και στα πλαίσια αυτής αγωνίζεται με Ducati.

Άλλες -ανεξακρίβωτες προς το παρόν- πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε και συγγνώμη από τους Αμερικανούς για την χωρίς προειδοποίηση επίθεση στο Περλ Χάρμπορ. Μάλλον σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί -αργότερα, εδώ ο Ντυχάμελ τρέχει ακόμα- στο πρωτάθλημα της ΑΜΑ...

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι απλές κακοήθειες και απαξιώ να ασχοληθώ.

:o :o

EVI
09/07/2009, 02:10
οτι και να λεμε

http://www.youtube.com/watch?v=R-TxLyAvhP0&feature=related