PDA

View Full Version : Αγορα μπουφαν και γαντιων. Προτασεις!

Hondakias23
08/07/2009, 10:35
Λοιπον παιδια σε λιγο καιρο προκειται να κανω το μεγαλο βημα. Τι αλλο απο το να αγορασω την πρωτη μου μηχανη. Πριν την αγορασω ομως θα ηθελα να προβω στην αγορα του καταλληλου εξοπλισμου. Διαθετω λοιπον 800 ευρω συνολικα γι΄αυτον. Για το κρανος 500, και για το μπουφαν και γαντια 300 ευρω. Το παντελονι και οι μποτες θα ερθουν αργοτερα. Δεν τα βαζω απο τωρα στον προυπολογισμο γιατι θελω να παρω ποιοτικο οτι παρω και οχι με 300 ευρω που μενουν να τα παρω ολα μαζι και ας ειναι και απο τα lidl! Λοιπον παιδια επι του προκειμενου τι θα μου προτεινατε απο μπουφαν και γαντια να παρω? Βασικα θα ηθελα να ειναι καλοκαιρινα, και αδιαβροχα, μιας και ενδιαφερομαι και για ταξιδι. Θελω οσο το δυνατον πιο καλη ποιοτητα εντος budget βεβαια! Αν μου πειτε και κανα μαγαζι και ας ειναι και αποθηκη με πιο καλες τιμες θα σας ημουν ευγνωμων. Η επιλογη του κρανους που εχω κανει ειναι καλη? Αν εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο μεχρι τα 500 ευρω μαξιμουμ, το οποιο να ειναι καλο, το ακουω βεβαια. Βασικα για το κρανος με ενδιαφερει να ειναι οσο το δυνατον πιο αθορυβο, γιατι με ενδιαφερουν τα ταξιδια! Αυτα παιδια! Βοηθηστε! Ακουω προτασεις!

VANDA
08/07/2009, 10:39
Αν θες ταξίδια, ξανασκέψου το καλοκαιρινό μπουφάν. Για μένα, είναι περισσότερο λύση για την πόλη, δεν έχουν τις ίδιες προστασίες με τα άλλα (δερμάτινα ή κορντούρες με αφαιρούμενες επενδύσεις) και αν σε βρει το βραδάκι σε επαρχιακό δρόμο παίζει και να κρυώσεις. :)

dond4le
08/07/2009, 10:50
+1000000000 με τον προλαλυσαντα.......την πατησα και εγω πηρα καλοκαιρινο πληρος διατρητο και το δινω μιας και δεν το χρησιμοποιω μες την πολη.

Αναλογα και με τα χρηματα που διαθετεις βεβαια.

Γαντια παρε και καλοκαιρινα και χειμερινα.

Για μπουφαν ενα αδιαβροχο textile με επενδυση αφαιρουμενη και θα εισαι μια χαρα.

Καλοκαιρι βγαζεις τις επενδυσεις και ανοιγεις καποιους αεραγογους που εχουν.

Για μπουφαν περιπου στα 300-350? απο εξωτερικο.

Και για γαντια 50?+-

Hondakias23
08/07/2009, 10:53
Ναι ε? Εχεις δικιο. Παιδια κατατοπιστε με εσεις λοιπον. Πειτε μου τι μου προτεινεται γι΄αυτα που ζητησα! Με ενδιαφερει η ασφαλεια προτιστως!

Hondakias23
08/07/2009, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
+1000000000 με τον προλαλυσαντα.......την πατησα και εγω πηρα καλοκαιρινο πληρος διατρητο και το δινω μιας και δεν το χρησιμοποιω μες την πολη.

Αναλογα και με τα χρηματα που διαθετεις βεβαια.

Γαντια παρε και καλοκαιρινα και χειμερινα.

Για μπουφαν ενα αδιαβροχο textile με επενδυση αφαιρουμενη και θα εισαι μια χαρα.

Καλοκαιρι βγαζεις τις επενδυσεις και ανοιγεις καποιους αεραγογους που εχουν.

Για μπουφαν περιπου στα 300-350? απο εξωτερικο.

Και για γαντια 50?+-

Εστω να ανεβω ενα κατοσταρικο 400 ευρω για γαντια και μπουφαν! Παραπανω παιδια δεν μπορω μιας και ειμαι φοιτητης και ειναι πολλα τα λεφτα!

goumis hornet
08/07/2009, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αν θες ταξίδια, ξανασκέψου το καλοκαιρινό μπουφάν. Για μένα, είναι περισσότερο λύση για την πόλη, δεν έχουν τις ίδιες προστασίες με τα άλλα (δερμάτινα ή κορντούρες με αφαιρούμενες επενδύσεις) και αν σε βρει το βραδάκι σε επαρχιακό δρόμο παίζει και να κρυώσεις. :)

Ετσι ειναι...
Εγω τωρα το καλοκαιρακι εχω το χειμερινο χωρις επενδυση και οταν πιασει το βραδακι
την αναζητω.
Θα ζεστενεσαι μονο οταν εισαι σταματημενος.Στην πορεια κανενα προβλημα.
και οταν ερθει με το καλο ο χειμωνας δεν θα χρειαστει να παρεις αλλο,γιατι αν παρεις
καλοκαιρινο σιγουρα θα χρειαστεις αργοτερα χειμερινο.
Μια βολτα απο μοτομαρκετ θα ηταν καλο.
Τωρα το καλοκαιρι βγαζει σε προσφορες χειμερινα λογω τελος σεζον
για να φερει νεα σχεδια απο χειμωνα ( μοδα ειναι και σε αυτα).
Εμενα ειναι αυτο και τα συνδιαζει ολα,καλοκαιρι-χειμωνα.

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/74162.asp

:wave2:

McGyver
08/07/2009, 11:06
RS Taichi

Hondakias23
08/07/2009, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
Ετσι ειναι...
Εγω τωρα το καλοκαιρακι εχω το χειμερινο χωρις επενδυση και οταν πιασει το βραδακι
την αναζητω.
Θα ζεστενεσαι μονο οταν εισαι σταματημενος.Στην πορεια κανενα προβλημα.
και οταν ερθει με το καλο ο χειμωνας δεν θα χρειαστει να παρεις αλλο,γιατι αν παρεις
καλοκαιρινο σιγουρα θα χρειαστεις αργοτερα χειμερινο.
Μια βολτα απο μοτομαρκετ θα ηταν καλο.
Τωρα το καλοκαιρι βγαζει σε προσφορες χειμερινα λογω τελος σεζον
για να φερει νεα σχεδια απο χειμωνα ( μοδα ειναι και σε αυτα).
Εμενα ειναι αυτο και τα συνδιαζει ολα,καλοκαιρι-χειμωνα.

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/74162.asp

:wave2:

Αυτο σκευτομαι να κανω φιλε μου. Εχετε δικιο οχι καλοκαιρινο! Ακουω και αλλες προτασεις! Φιλε μου το μπουφαν που μου προτεινες κανει 400 ευρω. Εγω διαθετω 400 για γαντια και μπουφαν!

Hondakias23
08/07/2009, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
RS Taichi

Τι σημαινει αυτο?

goumis hornet
08/07/2009, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Αυτο σκευτομαι να κανω φιλε μου. Εχετε δικιο οχι καλοκαιρινο! Ακουω και αλλες προτασεις! Φιλε μου το μπουφαν που μου προτεινες κανει 400 ευρω. Εγω διαθετω 400 για γαντια και μπουφαν!

400 το εχει εκει.Συνηθως στο mototriti οι τιμες που εχουν ειναι αναβασμενες σε σχεση
με την τιμη στο μαγαζι.Το εχω διαπιστωσει.
Δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλ. και να ρωτησεις το ταδε μοντελο αν υπαρχει
και ποσο εχει.Ποτε δεν ξερεις.....
Συν οτι οσα εχω παρει απο μοτομαρκετ παντα κοβουν απο την αρχικη τιμη,ειδικα αν ειναι
μετρητοις.

Hondakias23
08/07/2009, 11:20
400 το εχει εκει.Συνηθως στο mototriti οι τιμες που εχουν ειναι αναβασμενες σε σχεση
με την τιμη στο μαγαζι.Το εχω διαπιστωσει.
Δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλ. και να ρωτησεις το ταδε μοντελο αν υπαρχει
και ποσο εχει.Ποτε δεν ξερεις.....
Συν οτι οσα εχω παρει απο μοτομαρκετ παντα κοβουν απο την αρχικη τιμη,ειδικα αν ειναι
μετρητοις.

Ναι σωστα. Θα παρω ενα τηλεφωνακη να ρωτησω!

road spirit
08/07/2009, 11:22
και με 300 ευρώ μπορείς να βρείς κορυφαίο κράνος αρκεί να ψωνίσεις απο ιντερνετ-ευρωπαικό μαγαζί. Δες εδω : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=71741 δοκιμασμένα e-shops απο πολλούς συμφορουμίτες. Πας λοιπόν σε μαγαζί εδω, δοκιμάζεις νούμερο και παραγγέλνεις απο έξω.

Εξοικονομείς χρήματα για μπουφάν-γάντια κλπ.

Προτείνω μπουφάν υφασμάτινο (cordura) με προσθαφαιρούμενες επενδύσεις (θερμική και αδιάβροχη) και που επιπλέον να έχει μερικά ανοίγματα / αεραγωγούς για το καλοκαίρι (δεν θα μπάζει όπως ενα πλήρως διατρητο καλοκαιρινό, αλλά είναι ένας συμβιβασμός που πρέπει να κάνεις στο budget σου).

Ενδεικτικά και μόνο : το revit offtrack, δες το εδω : www.FC-Moto.com (-->Textile-Jackets --> Tour-Jacket --> REVIT Jacket --> Revit Off Track Jacket )

Hondakias23
08/07/2009, 11:23
Φιλε goumis hornet εσυ πως το βλεπεις το μπουφαν ειναι καλο? Αξιζει τα λεφτα του?

Hondakias23
08/07/2009, 11:55
Απο γαντια παιδια τι θα μου προτεινατε? Να σημειωσω οτι δεν με ενδιαφερει η μαρκα! Θελω να ειναι καλη ποιοτητα!

McGyver
08/07/2009, 11:59
Τι σημαινει αυτο?

http://www.rs-taichi.com/main/index.html

Απλά κορυφή και σε πολύ καλές τιμές...

goumis hornet
08/07/2009, 12:06
Φιλε goumis hornet εσυ πως το βλεπεις το μπουφαν ειναι καλο? Αξιζει τα λεφτα του?

Ναι.Αν για καποιο λογο επρεπε να ξαναπαρω,δεν θα το σκεφτομουν.Το ιδιο παλι.
Να ξερεις ειναι τρια κομματια.
Το εξωτερικο με τις προστασιες που βγαινουν ευκολα για πλυσιμο και ειναι διατρητο
σε πολλα σημεια.
Ενα αδιαβροχο αποσπωμενο παλι με ''αναπνοες''.
Μια ισοθερμικη επενδυση πολυ καλη που βγαινει επισης.

Και πολλα σημεια με ιμαντες συσφιξης για τελεια εφαρμογη.

Hondakias23
08/07/2009, 12:09
Ναι.Αν για καποιο λογο επρεπε να ξαναπαρω,δεν θα το σκεφτομουν.Το ιδιο παλι.
Να ξερεις ειναι τρια κομματια.
Το εξωτερικο με τις προστασιες που βγαινουν ευκολα για πλυσιμο και ειναι διατρητο
σε πολλα σημεια.
Ενα αδιαβροχο αποσπωμενο παλι με ''αναπνοες''.
Μια ισοθερμικη επενδυση πολυ καλη που βγαινει επισης.

Και πολλα σημεια με ιμαντες συσφιξης για τελεια εφαρμογη.

Το κλεισαμε λοιπον το μπουφανακι! Απο γαντια τι λες? Και προς ολους η ερωτηση βεβαια!

goumis hornet
08/07/2009, 12:44
Το κλεισαμε λοιπον το μπουφανακι! Απο γαντια τι λες? Και προς ολους η ερωτηση βεβαια!

Απο γαντια αστο....
Πονεμενη ιστορια:mad:
Δεν μπορω να συνηθισω να οδηγω με γαντια και εχω γαντια...................δυτη:a31:
Μονο με αυτα βολευτηκα.Οποτε απο γαντια δεν..........!!

Αν παρολα αυτα κολλησεις στα λεφτα υπαρχουν και αλλες επιλογες που τις εχω δοκιμασει.
Οπως αυτο. Δεν ξερω αν πουλιεται ακομα ομως.

http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_product.xml&id=586

Κατεβασε αν θες και το pdf να χαζεψεις και αλλα.(Ειναι μικρο)

http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_product.xml&id=1099

Αυτα.

Hondakias23
08/07/2009, 13:19
Απο γαντια αστο....
Πονεμενη ιστορια:mad:
Δεν μπορω να συνηθισω να οδηγω με γαντια και εχω γαντια...................δυτη:a31:
Μονο με αυτα βολευτηκα.Οποτε απο γαντια δεν..........!!

Αν παρολα αυτα κολλησεις στα λεφτα υπαρχουν και αλλες επιλογες που τις εχω δοκιμασει.
Οπως αυτο. Δεν ξερω αν πουλιεται ακομα ομως.

http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_product.xml&id=586

Κατεβασε αν θες και το pdf να χαζεψεις και αλλα.(Ειναι μικρο)

http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_product.xml&id=1099

Αυτα.

Σ΄ευχαριστω φιλε μου για τις απντησεις! Να εισαι καλα. Παιδια για πειτε κανενα καλο γαντακι!

TROOPER
09/07/2009, 11:38
Σ΄ευχαριστω φιλε μου για τις απντησεις! Να εισαι καλα. Παιδια για πειτε κανενα καλο γαντακι!

χειμωνιατικο η καλοκαιρινο?

μακρυ η κοντο?

Hondakias23
09/07/2009, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χειμωνιατικο η καλοκαιρινο?

μακρυ η κοντο?

Καλοκαιρινο φιλε με ενδιαφερει! Αλλα αν μου προτεινες και κανα χειμωνατικο για αργοτερα καλα θα ηταν!

TROOPER
09/07/2009, 12:06
Καλοκαιρινο φιλε με ενδιαφερει! Αλλα αν μου προτεινες και κανα χειμωνατικο για αργοτερα καλα θα ηταν!

καλοκαιρινο.ixs dakota.απο τζωρτζοπουλο.

168296

TROOPER
09/07/2009, 12:11
για χειμωνα εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με ενα γαντι οχι ακριβο αλλα εντελως αδιαβροχο και ζεστο.

richa nasa

168297

TROOPER
09/07/2009, 12:12
ελπιζω να βοηθησα.:wave2:

Hondakias23
09/07/2009, 12:46
ελπιζω να βοηθησα.:wave2:

Με βοηθησες φιλε μου να εισαι καλα!:wave2:

TROOPER
09/07/2009, 12:50
Με βοηθησες φιλε μου να εισαι καλα!:wave2:

και συ φιλε.καλες αγορες.

:beer:

tzeronymo
09/07/2009, 17:33
Παρε ενα τηλ 210 4006282 και 210 4006178 στο ΜΟΤΟ ΑΡΑΘΥΜΟΣ στο Κερατσινι και ρωτα τον για τιμες ελπιζω να βρης κατι που σε καλυπτει φιλικα

bentouza
09/07/2009, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
http://www.rs-taichi.com/main/index.html

Απλά κορυφή και σε πολύ καλές τιμές...

καμια καβατζα να δοκιμασουμε παιζει η δεν τα φερνει κανεις;

TROOPER
09/07/2009, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
καμια καβατζα να δοκιμασουμε παιζει η δεν τα φερνει κανεις;

επισημος αντιπροσωπος ειναι ο τζωρτζοπουλος :wave2:

dond4le
09/07/2009, 21:49
ΕΧΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ RICHA......ΣΑΝ ΤΗΣ ΦΟΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ........ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΟΥΤΑ ΙΔΡΩΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ.

jkap
15/07/2009, 11:55
για χειμωνα εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με ενα γαντι οχι ακριβο αλλα εντελως αδιαβροχο και ζεστο.

richa nasa

Τα ίδια έχω και εγώ, πολύ καλά γάντια.