PDA

View Full Version : Υπαρχουν μοτοσυκλετες "τυπου" Suv ?

Σελίδες : [1] 2

SVX
11/07/2009, 22:13
OK...... Παμε ......... ερωτηση :

Πιστεύετε πως υπαρχουν SUV's και στον κοσμο των δικύκλων?

........μοτοσυκλετες δηλαδη που "δειχνουν" να πανε χωμα ΑΛΛΑ ΔΕΝ.... μηχανες που λογω υψηλης τιμης και φημης αγοραζονται για επιδειξη οικονομικης ευμαρειας και χρησιμοποιουνται σαν STATUS SYMBOL ?

που ειναι φτιαγμενα για τρελο φορτωμα και ατελειωτα χιλιομετρα & Που ενω ειναι "τα απολυτα Adventure εργαλεια " στο τελος καταληγουν να πηγαινουν ΜΟΝΟ μεχρι το MALL για FREDDUCCINO?

αποψεις.... :a011:

+Arxiereas+
11/07/2009, 22:27
Φωτογραφίζεις κάποιο μηχανάκι ή είμαι εντελώς διεστραμένος και το μυαλό μου γυρνάει σαν.... έλικας?
:smokin:

SVX
11/07/2009, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Φωτογραφίζεις κάποιο μηχανάκι ή είμαι εντελώς διεστραμένος και το μυαλό μου γυρνάει σαν.... έλικας?

:a13:

[ εχω απλυτα για ΟΛΟΙ] :a46:

0ldb0y
11/07/2009, 22:34

Κάπως έτσι γυρνάει;:D

168510

EVI
11/07/2009, 22:36
varadero

:wave2:

SVX
11/07/2009, 22:37
μην κολλατε στο Adventure...... φτανει να ειναι 1000βαλε κυβικα και καμια 250 κιλα μωρε....:rolleyes:

+Arxiereas+
11/07/2009, 22:38
Δεν έχεις καθόλου άδικο.
Τεσπα, υπάρχουν πολλών ειδών πανάκριβα μηχανάκια που επιτελούν έργο σπίτι-καφετέρια και δεν θέλω να κατακρίνω το σκοπό αλλά τον τρόπο με τον οποίο το κάνουν και που είναι εντελώς καγκουροπροκλητικός.

the who
11/07/2009, 22:54
Τι εχεις παθει ρε Μητσο με τους γιατρους και τα μποξερ που καβαλανε?Δυστυχως δεν ειναι μονο οι μηχανες για πουλ μουρ.Ετσι ειναι ολη η κοινωνια μας.
Δεν ξερεις ποιος ειναι ο αλλος αλλα καβαλαει μηχανη 20.000 ευρω!!!Κι ας πηγαινει με 40 στην Κηφισιας.Δε γ@μιουνται λεω γω.Θα τους περασει η κ@υλ@.

SVX
11/07/2009, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι εχεις παθει ρε Μητσο με τους γιατρους και τα μποξερ που καβαλανε?

ΔΕΝ ξερω ρε γμτ.... απλα ειναι σαν να μου λες πως ο ταδε γειτονας σου Μολις εβαλε πισινα στο σπιτι του ΕΝω δεν ξερει κολυμπι.... Μ'ΕΝΝΟΑΣ?

Elle
11/07/2009, 23:25
Σουβουξούκιε κάπου το πας εσύ, για να τα λες αυτά...:rolleyes:

Λέγε βρε, μήπως θέλεις να μας πεις πως θα αγοράσεις Versys και τα φέρνεις όλα απ'έξω απ'έξω;
:lol: :lol: :rotflmao:

DAN_DAN
11/07/2009, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
varadero

:a013:

Road67
12/07/2009, 00:00
Γιατί ρε άρχοντα Svx δεν υπάρχουν θαρρείς πανάκριβα ss που δεν πάνε πουθενά αλλού από τις καφετέριες και την Ποσειδώνος; Μόνο τα ακριβά ονοφοειδή υπάγονται σ' αυτή την κατηγορία;

SVX
12/07/2009, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Γιατί ρε άρχοντα Svx δεν υπάρχουν θαρρείς πανάκριβα ss που δεν πάνε πουθενά αλλού από τις καφετέριες και την Ποσειδώνος; Μόνο τα ακριβά ονοφοειδή υπάγονται σ' αυτή την κατηγορία;

Το SUBARU Impreza WRCX nitro edition Racing δεν θεωρειται SUV στα αυτοκινητα ...

Ετσι και Τα SS ....υποσχονται οτι 300αριζουν και το κανουν ...εγω μιλαω για τα "αλλα"

ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ..... εχεις δει πολλους κυνηγους με RAV-4?

Road67
12/07/2009, 00:27
Έχω δει ταπεινό niva να μπαίνει εκεί που ένα cayenne σταμάτησε στη μέση και δεν κούναγε. Ναι ξέρω τι λες.
Γιου νοου kolonaki ? ε γιου αντερστεντ γουατ αι μιν...

el_hymador
12/07/2009, 02:22
SUV και Crossover αντιστοιχια μεταξυ αυτοκινητων και μοτοσικλετων σαφως και υπαρχει...

π.χ. το αντιστοιχο δικυκλο ενος Suzuki SX4 θα μπορουσε να ειναι το Versys ή ας πουμε διτροχη Cayenne θα μπορουσε να ειναι το Tiger...

αλλα φανταζομαι για να εχεις βαλει το ερωτημα σου στις "Αντιπαραθεσεις" και οχι στο "Αναζητησεις προβληματισμοι", δεν ψαχνεις για απαντηση, αλλα για αιμα....

σημασια εχει η χρηση λοιπον και οχι τα ερμα τα μοτοσκα η τα αυτοκινητα που για αλλο λογο κατασκευαζονται και αλλιως χρησιμοπιουνται

Morton
12/07/2009, 08:36
Και τι σας πειράζει ρε παιδιά; Είχα 2 χιλιάρικα και πήρα φρήγουηντ, άμα είχα 20 θα έπερνα GSA.
Και θα την πήγαινα μέχρι την καφετέρια για φρεντουτσίνο και φυσικά ξεκράνωτος (ενώ με το φρήγουηντ ντρέπομαι βλέπεις να το κυκλοφορώ και γι'αυτό φοράω κράνος :lol: )

Και πάλι τι σας πειράζει; Αν έχω φρήγουηντ και το σκίζω στα χιλιόμετρα ή αν έχω GSA και ταξιδεύω μέχρι το MALL
ΓΙΑ ΕΣΑΣ τι ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;

Αν πάλι το πρόβλημά σας είναι ο τρόπος οδήγησης έχω απλά να καταθέσω πως τα πιο επικίνδυνα οχήματα εκεί έξω δεν είναι ούτε τα ΤΔΜ ούτε τα ΒΜW αλλά τα παπιά. :wave2:

...νύυυυυυχτα :ZZZ:

the who
12/07/2009, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
Και τι σας πειράζει ρε παιδιά; Είχα 2 χιλιάρικα και πήρα φρήγουηντ, άμα είχα 20 θα έπερνα GSA.
Και θα την πήγαινα μέχρι την καφετέρια για φρεντουτσίνο και φυσικά ξεκράνωτος (ενώ με το φρήγουηντ ντρέπομαι βλέπεις να το κυκλοφορώ και γι'αυτό φοράω κράνος :lol: )

Και πάλι τι σας πειράζει; Αν έχω φρήγουηντ και το σκίζω στα χιλιόμετρα ή αν έχω GSA και ταξιδεύω μέχρι το MALL
ΓΙΑ ΕΣΑΣ τι ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;

Αν πάλι το πρόβλημά σας είναι ο τρόπος οδήγησης έχω απλά να καταθέσω πως τα πιο επικίνδυνα οχήματα εκεί έξω δεν είναι ούτε τα ΤΔΜ ούτε τα ΒΜW αλλά τα παπιά. :wave2:

...νύυυυυυχτα :ZZZ:

Με πειραζει που κατεβαινω την Κηφισιας μουσκεμα μεσα στο κρανος και το μπουφαν μου και δεν μπορω να προχωρησω γιατι ο πουλ-μουρ ξεκρανωτος τριμαλακας με το ελικοφορο ΔΕΝ χωραει αναμεσα στα αυτοκινητα και αδιαφορει για την ουρα πισω του.Ετσι κι αλλιως αυτος απολαμβανει μια χαλαρη βολτουλα με 20 χλμ και το αερακι να του χαιδευει τα μαλλια.Το εργαλειο απο την αλλη ειναι πολεμικο.Τριβαλιτσο τιγκα στο αυτοκολλητο,εξατμισονι σπεσιαλ κλπ.
Ειναι αυτο που λεμε γυαλι μαλλι και παντελονι lee.
Το τι κανει ο καθενας με τα λεφτα του δεν με νοιαζει.Το να μην ξερει τα βασικα της οδηγησης και να το παιζει αρχοντας του δρομου μου τη δινει.
Ειναι σαν αυτους τους γερους με τα mercedes που νομιζουν οτι αγορασαν και το δρομο πακετο με το καρο.
..μερααααα:sun:

SVX
12/07/2009, 09:01
Με πειραζει που κατεβαινω την Κηφισιας μουσκεμα μεσα στο κρανος και το μπουφαν μου και δεν μπορω να προχωρησω γιατι ο πουλ-μουρ ξεκρανωτος τριμαλακας με το ελικοφορο ΔΕΝ χωραει αναμεσα στα αυτοκινητα και αδιαφορει για την ουρα πισω του.Ετσι κι αλλιως αυτος απολαμβανει μια χαλαρη βολτουλα με 20 χλμ και το αερακι να του χαιδευει τα μαλλια.Το εργαλειο απο την αλλη ειναι πολεμικο.Τριβαλιτσο τιγκα στο αυτοκολλητο,εξατμισονι σπεσιαλ κλπ.
Ειναι αυτο που λεμε γυαλι μαλλι και παντελονι lee.
Το τι κανει ο καθενας με τα λεφτα του δεν με νοιαζει.Το να μην ξερει τα βασικα της οδηγησης και να το παιζει αρχοντας του δρομου μου τη δινει.
Ειναι σαν αυτους τους γερους με τα mercedes που νομιζουν οτι αγορασαν και το δρομο πακετο με το καρο.
..μερααααα:sun:

Αυτου του τυπου οι "οδηγοι" ειναι οι λεγομενοι "Urban" κυνηγοι της περιπετειας...... σαν την σφηνα και την καγκουρια και το περασμα του κοκκινου 2" μετα ΔΕΝ ΕΧΕΙ..... ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΛΕΜΕ .... [τυφλα να χει το Hillclimb ]

sakisvolos
12/07/2009, 09:07

:eyepop: :eyepop: Αυτό θα ρώταγα κι εγώ! :eyepop: :eyepop:

SVX
12/07/2009, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
:eyepop: :eyepop: Αυτό θα ρώταγα κι εγώ! :eyepop: :eyepop:

οχι Σακη... μην παρεξηγησετε ( με το δικιο σας βεβαια...)

ΑΠΛΑ Αναφερομαι στα ατομα που "εισερχονται" στον κοσμο των 2 τροχων 'αποτομα' και πιστευουν πως ΟΣΟ πιο ακριβο ειναι το "εισιτηριο" εισοδου , ΤΟΣΟ καλυτερη θα ειναι η θεση "STATUS" που θα εχουν στον κοσμο αυτο ...

δεν μιλαω για αναβατες που εχουν αλλαξει 13 μοτο και τα 2 απο αυτα ηταν ΤΥΠΟΥ GS ....

+Arxiereas+
12/07/2009, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οχι Σακη... μην παρεξηγησετε ( με το δικιο σας βεβαια...)

ΑΠΛΑ Αναφερομαι στα ατομα που "εισερχονται" στον κοσμο των 2 τροχων 'αποτομα' και πιστευουν πως ΟΣΟ πιο ακριβο ειναι το "εισιτηριο" εισοδου , ΤΟΣΟ καλυτερη θα ειναι η θεση "STATUS" που θα εχουν στον κοσμο αυτο ...

δεν μιλαω για αναβατες που εχουν αλλαξει 13 μοτο και τα 2 απο αυτα ηταν ΤΥΠΟΥ GS ....
Δε νομίζω να σε παρεξήγησε κανένας, είσαι σαφέστατος.
Παλιά αυτοί οι τύποι καβαλούσαν κάτι steed, dragster, virago και άλλα τσοπεροειδή. Ακόμη πιο παλιά δε νομίζω να υπήρχαν. Τώρα είναι τα GS, και τα επιβλητικά sport - sportouring.
Εδώ και πολλά χρόνια λοιπόν υπάρχει το κοινό που αγοράζει image.

Είναι θέμα νεοπλουτισμού και όχι αγάπης για το "άθλημα".

the who
12/07/2009, 10:41

Είναι θέμα νεοπλουτισμού και όχι αγάπης για το "άθλημα".

Αυτη ακριβως ειναι η ουσια.Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι κανεις μας δεν γεννηθηκε μοτοσυκλετιστης.Ειμαι σιγουρος οτι αν παμε πισω στα πρωτα βηματα που καναμε σ αυτο το χωρο θα θυμηθουμε πολλες π@π@ριες που καναμε τοτε.Οποτε κι απο τους εποχιακους,ευκαιριακους και πουλ μουρ υπαρχει παντα η ελπιδα καποιος η καποιοι να αγαπησουν το μηχανημα τους.

AUFGEBRACHT
12/07/2009, 11:06
Δηλαδή σώνει και καλά όποιος αγοράζει GS πρέπει να κάνει το γύρο της Ευρώπης ή να πάει στις Άνδεις για να αποδείξει ότι κάνει σωστή χρήση στο πολεμικό του μηχανάκι; Πάρτε το ρε χαμπάρι,η μοτοσυκλέτα είναι μέσο διαφυγής, είτε πας στην καφετέρια είτε στο Μαρόκο.Πόσες φορές έχετε καβαλήσει με χίλια δύο πράγματα μέσα στο μυαλό σας και μετά από λίγα λεπτά τα έχετε ξεχάσει πάνω στη μοτοσυκλέτα σας;Τον άλλο τον ενοχλεί το φορτωμένο BMW που είναι ακινητοποιημένο...Τα χιλιάδες Varadero,VStrom που εκτελούν χρέη παπιού δε σε ενοχλούν,αυτά δεν έχουν έλικα στο ρεζερβουάρ,δεν είναι γερμανικά και δεν τα καβαλάνε γιατροί ξεκράνωτοι...Έλεος ρε παιδιά με τη μιζέρια,έλεος...και μετά λένε οι μοτοσυκλετιστές είναι τα πιο ελεύθερα και ριζοσπαστικά μυαλά...@ρχίδια σκατά είναι!!!!Ξεκινάς ρε φίλε το thread,ok,έχεις απωθημένα με όσους καβαλάνε BMW,να έχεις τα θάρρος να το πεις από την αρχή:κύριοι,θεωρώ ότι όσοι καβαλάνε GS δεν πάνε εκδρομές,δεν παίρνουν τα βουνά,αγοράζουν πανάκριβα μηχανήματα και τα γυαλίζουν καθημερινά για να φιγουράρουν μόνο στην καφετέρια.Ελάτε λοιπόν να χλευάσουμε αυτούς τους καραγκιόζηδες που μας χαλάνε την πιάτσα.Να το πάμε κι ακόμα παραπάνω...Να βάλουμε thread στυλ:Πιστεύετε ότι πρέπει να εκδίδονται πιστοποιητικά μοτοσυκλετικής νομιμοφροσύνης και όσοι καβαλάνε μοτοσυκλέτες άνω των 200 κιλών που κατασκευάζονται σε χώρες που συνορεύουν με την Αυστρία και την Πολωνία να υπογράφουν τα εν λόγω πιστοποιητικά;;;Φτιάχτε επιτέλους ένα thread με θέμα αναβάτες ΒΜW να βγάζετε τα απωθημένα σας εκεί...Και τώρα συγγνώμη αλλά επειδή καβαλάω BMW πρέπει να πάω να πετάξω το κράνος και να δώσω στα 33 εξετάσεις να περάσω ιατρική για να ταιριάζω με τα στερεότυπά σας εδώ μέσα.

+Arxiereas+
12/07/2009, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Έλεος ρε παιδιά με τη μιζέρια,έλεος...και μετά λένε οι μοτοσυκλετιστές είναι τα πιο ελεύθερα και ριζοσπαστικά μυαλά...@ρχίδια σκατά είναι!!!!
Δεν απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν GS αλλά σε όσους χρησιμοποιούν μεγάλες και πανάκριβες μοτοσυκλέτες αποκλειστικά σαν μέσο επίδειξης και όχι μετακίνησης. Αναφαίρετο δικαίωμά τους να το χρησιμοποιούν όπως νομίζουν, δικαίωμα δικό μου να σπάζομαι όταν περνάνε 50 φορές πάνω κάτω την καφετέρια με το ηλίθιο τουπέ "δείτε με, έχω μηχανή" και να μου τη μαρσάρουν στα μούτρα!
ΕΛΕΟΣ μ' αυτή την καγκουριά στους δρόμους, απ' όπου κι αν προέρχεται και όχι απαραίτητα από bmwδάκηδες ή μηχανάκηδες!
:beer:

AUFGEBRACHT
12/07/2009, 11:35
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...καθαρά φωτογραφίζει BMW...δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού,μάτι βγάζει!!!!

AUFGEBRACHT
12/07/2009, 11:36
Εσύ πρώτος του το λες άλλωστε....

Φαιδων ΚΤΜ
12/07/2009, 11:50
Αν διαβασετε αλλα ποστ του SVX θα καταλαβετε για πια μηχανακια ενοει.

Για τα γιαπωνεζικα δεν εχουμε ποτε να πουμε τιποτα??? Δηλαδη τι θελει να μας πει οτι οι τυποι με τα 1000αρια supersport μπαινοβγενουν καθε μερα στις πιστες η επειδη πανε στο μπραλο το θεωρουν σοβαρη δραστηριοτιτα???

the who
12/07/2009, 11:58
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...καθαρά φωτογραφίζει BMW...δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού,μάτι βγάζει!!!!

Ισως να ειναι ετσι.Προσωπικα φωτογραφιζω την νοοτροπια του σουπερ ντουπερ(κι οχι trooper)χθεσινου,που καβαλαει ενα ακριβο μηχανακι και νομιζει οτι επιασε τον παπα.Δεν "τσουβαλοποιω" ολους τους αναβατες bmw,ducati και λοιπων ακριβων μηχανων αλλα μου τη δινει πολυ το πουλ μουρ σε ΟΛΑ τα επιπεδα.
Αληθεια αν στα 33 σου σκοπευεις να δωσεις εξετασεις στην ιατρικη σου βγαζω το καπελο.Αν θελεις να το κανεις για να εισαι οκ με τα στερεοτυπα καποιων εδω μεσα θα πρεπει να το ξανασκεφτεις.
Φιλικα :wave2:

AUFGEBRACHT
12/07/2009, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Το SUBARU Impreza WRCX nitro edition Racing δεν θεωρειται SUV στα αυτοκινητα ...

Ετσι και Τα SS ....υποσχονται οτι 300αριζουν και το κανουν ...εγω μιλαω για τα "αλλα"

ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ..... εχεις δει πολλους κυνηγους με RAV-4?

Δηλαδή βάσει της λογικής αυτής αν αγοράσω το παραπάνω μαραφέτι και το έχω για να πηγαίνω στη Γλυφάδα για καφέ δεν είμαι κάγκουρας,αφού 300ριζει...Σωστός ο Φάιδωνας.

toyar
12/07/2009, 12:04
Αν κάποιος χρυσοπληρώνει ένα οποιοδήποτε καταναλωτικό προιόν (αυτοκίνητο, μηχανή κινητό κλπ) και το δουλεύει στο 1/10 γιατί δεν θέλει/ξέρει/μπορεί να το πάει παραπάνω αυτός είναι κομπλεξικός και όχι εγώ που τον κράζω.
Το ίδιο θα κράξω και έναν εβδομηντάρη που συνοδεύεται από εικοσάρα ''ανηψούλα''

AUFGEBRACHT
12/07/2009, 12:06
Αληθεια αν στα 33 σου σκοπευεις να δωσεις εξετασεις στην ιατρικη σου βγαζω το καπελο.Αν θελεις να το κανεις για να εισαι οκ με τα στερεοτυπα καποιων εδω μεσα θα πρεπει να το ξανασκεφτεις.
Φιλικα :wave2: [/B]

Δεν έπιασες το πνεύμα μου...Βάσει των γραφομένων εδώ οι αναβάτες BMW είναι γιατροί,ματσωμένοι και καβαλάνε ξεκράνωτοι.Αυτό χλεύασα,είπα θα πετάξω το κράνος και θα δώσω πανελλήνιες να γίνω γιατρός για να μη χαλάσω την πιάτσα...

+Arxiereas+
12/07/2009, 12:10
Οκ, αν και το γενικεύει παρακάτω σε πανάκριβες 1000cc+ και μη adventure μοτοσυκλέτες, ας μείνουμε στο GS.
Είναι από τα μηχανάκια που κοιτούσα αλλά δεν πλησίασα λόγο κόστους.
Φαντάσου λοιπόν μια γυναίκα που σ' αρέσει, να χαραμίζεται με γλοιώδεις παππούδες που την έχουν μόνο και μόνο επειδή το φυσάνε. Ε, δε θα σε πειράξει καθόλου?
Οι ενστάσεις λοιπόν δεν έχουν να κάνουν με το μέσο αλλά με την εν γένει συμπεριφορά κάποιων αναβατών που ξεφτυλίζουν έτσι μια σοβαρή μοτοσυκλέτα με σαφή προορισμό για κατασταλαγμένους και φραγκάτους αναβάτες. Κάποιοι από όλο το πακέτο κράτησαν μόνο το τελευταίο. Περι αυτών λοιπόν ο λόγος.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι την τιμητική τους στο παρών thread έχουν ΟΛΟΙ όσοι πάνω στη βαρεμάρα τους αγόρασαν και μια μηχανή για να λένε ότι έχουν και όχι γιατί τους συγκινεί όπως πολύ σωστά και αγνά πιστεύεις και θέλουμε όλοι να πιστεύουμε αλλά δεν είναι έτσι..

Τι πιο φυσικό από το να θέλουμε-μας αρέσει-προτιμούμε να βλέπουμε αυτά τα μηχανάκια όχι μόνο στην καφετέρια αλλά ΚΑΙ στο φυσικό τους χώρο. Είτε βουνό είναι αυτό, είτε πίστα, είτε αυτοκινητόδρομος. Πάντα με την ανάλογη για την περίσταση περιβολή των επιβαινόντων!
:)

the who
12/07/2009, 12:22
Δεν έπιασες το πνεύμα μου...Βάσει των γραφομένων εδώ οι αναβάτες BMW είναι γιατροί,ματσωμένοι και καβαλάνε ξεκράνωτοι.Αυτό χλεύασα,είπα θα πετάξω το κράνος και θα δώσω πανελλήνιες να γίνω γιατρός για να μη χαλάσω την πιάτσα...

Μαλλον εσυ δεν καταλαβες,ισως λογω ηλικιας.Οι λιγο μεγαλυτεροι ξερουν οτι γιατρο λεμε τον νεο οδηγο που ενω δεν ξερει την τυφλα του το παιζει και Ροσσι,Σουμαχερ(βαλε οτι ονομα θες).
Και για να το κλεισω απο μερια μου,οποιος εποχιακος η νεοπλουτος αγορασε το χ,ψ,ω μηχανακι δεν εγινε και μοτοσυκλετιστης.

Bil
12/07/2009, 12:27
Ας μην μας νοιάζει τόσο πολύ ή τέλως πάντων τόσο έντονα ,πώς θα ξοδέψει τα λεδτά του ο άλλος. Ας αγοράσει ό,τι θέλει και ας το πάει όπως θέλει.
Μην τρελαθούμε τώρα οτι κάθε μέρα στην
Αθήνα εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές εγκλωβίζονται μέσα στα κανάλια της κίνησης από τα κάθε είδους μεγάλα On-off :eyepop: !!!
Ούτε οτι κινδυνεύει η ακεραιότητά μας από τον τρόπο που οδηγάνε.
Ανέκαθεν υπήρχαν οι άνθρωποι που σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους θα θέλουν να επιδεικνύονται. Ε τώρα στον χώρο της μηχανής, διαλέγουν ΑΚΡΙΒΕΣ ή ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ή ΓΡΗΓΟΡΕΣ μοτοσυκλέτες. Τί να κάνουμε ;
Είναι ανούσιο και ανόφελο να σπατυαλάς έστω και μια ανάσα για να μιλάς για αυτό.

Εγώ πάλι καλό το βλέπω γιατί βλέπουμε και κανα μεγάλο μοντέλο ! :lol:

Φαντάζεστε να κυκλοφορούσαν μόνο ZXR 400, CB 400 , άντε και κανα V-Strom 650 !!! :eyepop: :lol: :lol:

Φαιδων ΚΤΜ
12/07/2009, 12:30
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται κουβεντα, ο καθενας κανει οτι γουσταρει αμα εχει τα φραγκα αγωραζει και GS και οτιδιποτε. Γιατι να τους κρινουμαι??
Μα ειναι γνωστο ρε λεβεντες οτι οταν βλεπεις κατι τετοιους τυπους καταλαβαινεις αμεσως οτι το πειραν για μοστρα.
Δηλαδη αυτοι που αγωραζουν τα Μ3 τα S4 τα EVO γιατι χρηση τα παιρνουν??
Και αυτοι που πηγαν για παπακι και φυγανε με V-STROM τι εχουμε να πουμε?
Ετσι λιγο για να δουμε ποσο μαλακισμενη ειναι η κουβεντα.
Ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει για οποιον λογο νομιζει αυτος.

atom_smasher
12/07/2009, 12:39
:eyepop: εγω πιστευω πως ειστε αδικοι και υπερβολικοι. :nono: πρεπει να τους δειχνετε κατανοηση και να τους φροντιζετε ολους αυτους. :beer: Γιατι, αυτοι εν μερει δημιουργουν τις ευκαιριες!:a9:
Ετσι ελπιζω και γω να βρω καποια μερα την επομενη.

+Arxiereas+
12/07/2009, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ

Ετσι λιγο για να δουμε ποσο μαλακισμενη ειναι η κουβεντα.
Ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει για οποιον λογο νομιζει αυτος.
Και μετά μας τα κάνει καρπούζια

liakaros
12/07/2009, 15:25
Εμενα παλι γιατι μου φαινεται απολυτως φυσιολογικο,απο την στιγμη που καποιος ειναι χεσμενος στα φραγκα,να παρει μια μοτο που κανει 20-30-50 χιλιαρικα.....

Η ας πουμε οοοοοοοολες αυτες οι φεραρι και οι λαμπο που κυκλοφορουν στην Ελλαδα τι ειναι?Αυτοκινητα που μπορουν να αξιοποιηθουν στους δρομους που εχουμε???

Ανεκαθεν ετσι γινοταν...απο τα αρχαια χρονια,ιδιο ηταν το αλογο του αρχοντα και ιδιο
του δουλου?? δεν καταλαβαινω...

Και κατι τελευταιο...συνεχιστε να ασχολειστε με μαλακιες,αφου ολα τα αλλα προβληματα στους δρομους εχουν λυθει.

Αλλωστε...και τελειους δρομους εχουμε που τους μοιραζομαστε με ανθρωπους 80+ ετων με τελεια κατα τα αλλα αντανακλαστικα...φοβερη οδηγικη παιδεια,εχουμε ως λαος...η αστυνομια δε και οι νομοι αψογοι...

ολα καλα ολα ανθηρα σε γενικες γραμμες δλδ...

toyar
12/07/2009, 15:44
Αν πάω μπουρδελότσαρκα με κοστούμι των 2000 ευρώ έχω λεφτά ή ψυχολογικά προβλήματα;:dizzy: :dizzy:

liakaros
12/07/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Αν πάω μπουρδελότσαρκα με κοστούμι των 2000 ευρώ έχω λεφτά ή ψυχολογικά προβλήματα;:dizzy: :dizzy:

Αρκει που θα γουσταρεις την βολτα-τσαρκα αδερφε...αρκει που θα γουσταρεις απλα:beer:

konsttanttinos
12/07/2009, 17:37
...μπλα...μπλα...μπλα...μπλα...

Ο καθενας εχει τα φραγκα του και αγοραζει ο,τι θελει.
Κι εγω γουσταρα να παρω την desmosedicci rr και να πουλησω μουρη οπουδηποτε εχει κοσμο, χωρις να την βαλω ουτε δευτερολεπτο στη πιστα.Λεφτα μου ειναι και τα κανω ο,τι θελω.
Δηλαδη τι κολληματα ειναι αυτα ρε παιδια?
Σας ζητησε κανενας δανεικα και τρελενεστε?
Ο καθενας ευχαριστιεται το ακριβο εργαλειο του οπως θελει.

Gandalf dr685sm
12/07/2009, 17:40
Δεν με νοιάζει τι καβαλάνε...
Δεν με νοιάζει αν κάνει 10-20-30.000 ευρώ.
Δεν με νοιάζει τι δουλειά κάνουν.
Δεν με νοιάζει αν έχουν 20αρα ανιψούλα (αν και θα ζηλέψω..:D )

Εκείνο που με νοιάζει είναι αν στην διαδικασία του να επιδείξουν το αντικείμενο που γεμίζει την κενή ματαιοδοξία τους, γίνουν επικίνδυνοι για την καθημερινή κίνηση με το δικό μου όχημα ή την βόλτα μου.

Εν ολίγοις ας κάνουν οτι γουστάρουν , αρκεί να μην μου κάθονται στον σβέρκο επειδή θεωρούν οτι η μαλακία τους , τους δίνει το δικαίωμα να θεωρούν οτι μπορούν να με ποδοπατήσουν. Εκεί το "επιδεικτικό αντικείμενο" τους ... θα τους το χώσω εκεί που δεν κοιτάει ο ήλιος.

Gandalf

+Arxiereas+
12/07/2009, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Δεν με νοιάζει τι καβαλάνε...
Δεν με νοιάζει αν κάνει 10-20-30.000 ευρώ.
Δεν με νοιάζει τι δουλειά κάνουν.
Δεν με νοιάζει αν έχουν 20αρα ανιψούλα (αν και θα ζηλέψω..:D )

Εκείνο που με νοιάζει είναι αν στην διαδικασία του να επιδείξουν το αντικείμενο που γεμίζει την κενή ματαιοδοξία τους, γίνουν επικίνδυνοι για την καθημερινή κίνηση με το δικό μου όχημα ή την βόλτα μου.

Εν ολίγοις ας κάνουν οτι γουστάρουν , αρκεί να μην μου κάθονται στον σβέρκο επειδή θεωρούν οτι η μαλακία τους , τους δίνει το δικαίωμα να θεωρούν οτι μπορούν να με ποδοπατήσουν. Εκεί το "επιδεικτικό αντικείμενο" τους ... θα τους το χώσω εκεί που δεν κοιτάει ο ήλιος.

Gandalf
+Πολλά!

Ή αλλιώς, ένας τρόπος επίδειξης μιας ανύπαρκτης προσωπικότητας.

Για όποιον δεν έχει καταλάβει για τι άτομα πρόκειται, οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρωταγωνιστές του "Σε είδα...". Ειτε με τη μηχανή, είτε με το τουτού τους.

rsp
12/07/2009, 20:33
Παμε παλι...Αν και εχει το θεμα οχι κουραστει αλλα ξεσκιστει!!

Μετα απο πολλα χρονια στριταδικα μηχανακια γυρισα στα ον-οφφ πριν περιπου 4, πηρα στην σειρα 2 ΚΤΜακια 950-990, τα ελιωσα στο χωμα, στα σχολεια του Σπανου, τοτε δεν ειχα και παιδι και δεν ετρεχα και σε αγωνες με το αυτοκινητο τοσο ενεργα οποτε ο χρονος περισσοτερος και τα αγαπησα τα ΚΤΜια. Οσο λιγοστευε ο χρονος, και η βολτες στο χωμα εγιναν λιγες και μετα ελαχιστες, τοσο πιο κοντα στο BMW πηγαινα, οχι γιατι δεν παει χωμα, αλλα γιατι ταξιδευω παρα πολυ με το μηχανακι, 17.000 σε ενα χρονο και εκει το μηχανακι ειναι φανταστικο. Πρεπει να πω οτι το γεγονος οτι χαρακτηριζετε σαν ψωνε μηχανακι με ειχε ενοχληση, μεχρι να κανω το πρωτο ταξιδι και να δω ποσο καλο ειναι, οπως και μεχρι να δω οτι στην πολη, περναει απιστευτα ανετα απο τα περισσοτερα σημεια που περναν τα μηχανακια της κατηγοριας του, αρκει να το εχεις λιγο το θεμα! Προσωπικα μεσα στην ημερα οδηγω ενα Beverly και το βραδυ το BMW γιατι νιωθω πιο ασφαλης λογο ογκου.

Οταν λοιπον ερχετε ο καθε κομπλεξικος στο φαναρι και με κοιταει με υφος, ασε ρε κουλαδι που εχεις λεφτα και μπλα μπλα..Ρε γαμωτο σκεφτομαι ποσο βλακας πρεπει μα ειναι ο αλλος γαι να κρινει τοσο ευκολα. Και στην τελικη πλεον ολα αγοραζοντε με δοσεις και λιζαρισμενα οποτε δεν ειναι καν τα λεφτα το θεμα.

οτι και να οδηγει, οτι και να φορα..Δεν χαρακτηριζει τον αναβατη!!! Τα χερια του και η οδηγικη του παιδια ειναι το μονο που μετραει!!

toyar
12/07/2009, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
[B
οτι και να οδηγει, οτι και να φορα..Δεν χαρακτηριζει τον αναβατη!!! Τα χερια του και η οδηγικη του παιδια ειναι το μονο που μετραει!! [/B]

:smilea: :smilea:
Σωστά
Και επειδή αυτά δεν αγοράζονται όποιοι νομίζουν ότι πουλάνε μοτοσυκλετιστική μούρη μόνο επειδή τα σκάσαν χοντρά στο ταμείο είναι απλά καραγκιόζηδες:beer:

SnakeMJK
13/07/2009, 08:50
υπερκομπλεξισμός :p
ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει, τι σας κόφτει εσάς τι μηχανάκι έχει ο καθένας και τι χρήση του κάνει. και αυτά για την ασφάλεια στον δρόμο είναι μεγάλες.... βλακείες. αν έχει κολλήσει στην λωρίδα διήθησης και δεν ξεκουνάει με μία απλή κόρνα συνήθως νιώθουν και κάνουν στην άκρη. ποιος είναι ο πιο κομπλεξικός λοιπόν, αυτός με το gs που πηγαίνει με 40 και τα χει όλα γραμμένα ή εσύ που το παίζεις γρήγορος από πίσω του;

Gandalf dr685sm
13/07/2009, 10:16
αν έχει κολλήσει στην λωρίδα διήθησης και δεν ξεκουνάει με μία απλή κόρνα συνήθως νιώθουν και κάνουν στην άκρη

Μα αν το κάνει δεν υπάρχει θέμα... μιλάμε πάντα για καταστάσεις που αυτός απλά πάει βόλτα με 20 σε δρόμο που όλοι κινούνται με 40-60 έτσι; Να μην είναι δηλαδή επικίνδυνο για αυτόν να κάνει ελιγμό.

Αλλά φίλε μου αν σταθεί στην μέση με τσαμπουκά, μόνο και μόνο γιατί απλά στα @@ του όλα... ε τότε είτε καβαλάει παπί , είτε μηχανή GP-like, μάυρο φίδι που τον έφαγε...

Ακριβώς επειδή ο δρόμος είναι για όλους και επειδή ούτε οι γρήγοροι τον κατέχουν , ούτε οι αργοί, αν νιώσεις οτι ενοχλείς ή δεν το κατέχεις και μπλοκάρεις τα πάντα κάνεις λίγο πιο δεξιά , έτσι ώστε να είναι και πιο ακίνδυνο για σένα, αλλά και να μην μπλοκάρεις τους άλλους.

Κατά κλασσική τακτική όμως των περισσοτέρων "επιδειξιών" θυμώνουν κιόλας γιατί τους ανάβεις τα φώτα να περάσεις ας πούμε στην Ε.Ο. απο αριστερά ενώ είσαι με 140 και αυτός πάει με 80-100.. και ενώ έχει χώρο να πάει δεξιά , έτσι;

Μου έχει τύχει πάντως να ακούσω στρίγγλισμα φρενάρισμα απο πίσω σε φανάρι απο τύπο με Enzo Ferrari...και να ζητάει ειλικρινά συγνώμη γιατί ξεχάστηκε.. .και μου έχει τυχει και παπάρας με Merc ή ακόμα και με LADA με DB στην διαπασών να κάνω άκρη ή να ξεκινήσω γρήγορα γιατί τους "χαλάει" να περιμένουν...

Είναι όπως είπαμε θέμα σεβασμού και οδηγικής παιδείας. Ο κάφρος δεν καθορίζεται απο το όχημα... αλλά έχουμε και το σκεπτικό ώς Νεο-έλληνες της προέκτασης του ΕΓΩ μας πάνω στο όχημα... αλλιώς δεν θα εξηγούνταν και τα τόσα χιλιάδες SUV και SS που κυκλοφορούν μόνο Κολωνάκι και Μικρολίμανο αντίστοιχα. Και να το έκαναν μόνο σαν επίδειξη όπως είπα... δεν με ενδιαφέρει.. ο καθένας δείχνει οτι θέλει... αυτό τους γεμίζει.

Με ενοχλεί όταν θεωρούν οτι το μέσο επίδειξης τους, τους καθορίζει ώς ανώτερους ή κυρίαρχους των δρόμων και ενοχλούνται απο την παρουσία άλλων. Κατανοητό τώρα;

Gandalf

DUKASII
13/07/2009, 10:27
e re komplex edo mesa...an sas enoxloyn ta akriba kai kinoymena arga motosako..
mi ta koitate.
an sas kleinoyn to dromo se esas toys grigoroys alla ftoxompinedes..apla prosperaste.

an sas exei meinei apothimeno kai niothete pio mages apo aytoys..otan prosperasete..kante toyw ena kolodaxtylo.

k ola meli gala.

DUKASII
13/07/2009, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μου έχει τύχει πάντως να ακούσω στρίγγλισμα φρενάρισμα απο πίσω σε φανάρι απο τύπο με Enzo Ferrari...και να ζητάει ειλικρινά συγνώμη γιατί ξεχάστηκε.. .

Gandalf

me enzo ferari??:rotflmao: :rotflmao: :lol:

mpas meta katebike kai itan mia xanthia kai se plakose kai stis pipes?
:lol: :rotflmao: :lol:

thePrince
13/07/2009, 10:35
Η γνώμη μου είναι πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να αγοράζει ότι γουστάρει — αφού βέβαια έχει λάβει υπόψιν τις ικανότητες και τις δυνατότητές του.
Υποψιάζομαι πως το θέμα αυτό ξεκίνησε με αφορμή μια μικρή μερίδα ανθρώπων που αγοράζουν BMW μόνο και μόνο επειδή είναι α) ακριβές, β) αναγνωρίσιμες. Οι οποία -επαναλαμβάνω- μικρή μερίδα ανθρώπων έχει μόνο στοιχειώδεις γνώσεις κίνησης της μοτοσυκλέτας και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει περισσότερες.
Δεν έχεις την απαίτηση από τέτοιους «μοτοσυκλετιστές» να μπορούν να κουμαντάρουν τα θηρία, ούτε βέβαια να μπορούν να σκεφτούν να κάνουν στην άκρη.
Οι περισσότεροι βλέπω έχουμε πιάσει το νόημα, δεν έχει σημασία τι καβαλάς αλλά πως οδηγάς και ναι μεν υπάρχουν διάφορες «κατηγορίες - σχολές» αλλά τελικά έχει να κάνει με το τι έχει ή δεν έχει μέσα στο κεφάλι του ο αναβάτης.

Εκείνο που με προβληματίζει είναι το αν όντως κυκλοφορεί τόσο χρήμα έξω ή είναι μεγαλύτερο το ποσοστό εκείνων που αγοράζουν με δανεικά πέρα από τις δυνάμεις τους... αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή.

Anty12
13/07/2009, 10:38
..Δεν χαρακτηριζει τον αναβατη!!! Τα χερια του και η οδηγικη του παιδια ειναι το μονο που μετραει!!

Νομίζω έχεις λάθος…….

Όλες μας οι επιλογές μας χαρακτηρίζουν.
Γίνονται σύμφωνα με τα κριτήρια μας , τα οποία πηγάζουν από τον χαρακτήρα μας , ο οποίος είναι αποτέλεσμα του εγώ (π.χ. εμπειρίες, εκπαίδευση , ανατροφή, περιβάλλον) και του υπερεγώ (π.χ. DNA, αν μας έπαιζαν τα άλλα παιδάκια στο σχολείο, αν μας σηκώθηκε την πρώτη φορά που ξεμοναχιάσαμε γκόμενα, πόσο καταπιεστικοί ήταν η μαμά και ο μπαμπάς…κτλ)

Ένα κεφάλι με κράνος ανθρακωρύχου από το Praktiker, δείχνει αμάθεια, ημιμάθεια ή κακό οικονομικό προγραμματισμό.
Αν τώρα το σώμα που φέρει το κεφάλι αυτό, κάθεται σε σέλα αξίας κάποιων χιλιάδων ευρό , τότε τα πράγμα γίνονται πιο περίπλοκα , γιατί μπαίνουν στην μέση συμπλεγματικές συμπεριφορές.

Είναι πιθανότερο ο εγκέφαλος αυτός, αφού έχει πλήρη συνείδηση του τι αγόρασε (καθώς γνωρίζει πόσο το πλήρωσε), να γνωρίζει και τι συνεπάγεται η αγορά του αυτή (από άποψη εξοπλισμού για παράδειγμα, από άποψη ικανοτήτων της δυάδας οδηγού-μότο).
Δεν το κάνει όμως γιατί το μόνο που τον απασχολεί , είναι η προβολή του εγώ του (μέσα από το αντικείμενο….θα μπορούσε να είναι και υποκείμενο δηλ. μια εικοσάρα πιτσιρίκα) με αποτέλεσμα , από την ώρα που μοιράζεται κοινόχρηστους χώρους με σένα και με μένα ( π.χ. δρόμος) αυτή του η συμπεριφορά να γίνεται ενίοτε επικίνδυνη( π.χ. επιθετική οδήγηση )

Θα μου πεις και τι να κάνουμε ρε φίλε …???….να κάτσουμε να ψυχαναλύσουμε κάποια εκατομμύρια οδηγούς, μπας και τους φύγει η επιθυμία της αυτοπροβολής…??? Δεν γίνεται και το ξέρουμε όλοι.
Ίσως όμως κάνα δυο από αυτούς να δουν και να διαβάσουν κάτι ποσταρίσματα σαν και αυτό και να βελτιωθούν, τουλάχιστον σαν οδηγοί.

Τα πάντα μας χαρακτηρίζουν …από το που θα πάμε διακοπές μέχρι πόσο αέρα βάζουμε στα λάστιχα

DUKASII
13/07/2009, 10:48
nai re seis..
afoy ama gnoriso kana gomenaki..kai me kanei ti sofi erotisi..pes moy kana stoixeio toy xaraktira soy..

ego tis leo ameso..2,4 mprosta ..2,6 piso koyklitsa moy...
:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

..

...

akoma monos eimai nai..:lol: :bawl: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
13/07/2009, 10:52
me enzo ferari??

mpas meta katebike kai itan mia xanthia kai se plakose kai stis pipes?

Μακάρι ρε φίλε... που τέτοια τύχη... ενας μουσάτος ήταν... :D..:D

Gandalf

Anty12
13/07/2009, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

ego tis leo ameso..2,4 mprosta ..

2.4 μόνο........ τόσο μικρό.....??????....Πάρε ΚΤΜ......:a9: :a01: :D

BELZEBOYLIS
13/07/2009, 10:55

οτι και να οδηγει, οτι και να φορα..Δεν χαρακτηριζει τον αναβατη!!! Τα χερια του και η οδηγικη του παιδια ειναι το μονο που μετραει!!

μην λες τέτοια πράγματα ρε συ ,είναι επικίνδυνα !!! Να το συνειδητοποιήσουν οι γυναίκες να μην σταυρώνουμε γκόμενα μετά !!!! :lol: :rotflmao: :wave2:

DUKASII
13/07/2009, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
2.4 μόνο........ τόσο μικρό.....??????....Πάρε ΚΤΜ......:a9: :a01: :D ela re..to ktm manual leei 2,4 -2,4..
pos to katalabes???

malaka esy exeis talento telika..

peskandritsos
13/07/2009, 11:07
Τελικα υπαρχουν μοτοσυκλετες τυπου suv???
:confused: :confused: :confused: :confused:

Παντως οτι και να ειναι η μοτοσυκλετα και ο οδηγος της, ειναι σιγουρα καλυτερα να οδηγαει μοτοσυκλετα (οτι μαρκα θελετε βαλτε) που σιγα σιγα θα μαθει και να προστατευει τους αλλους οδηγους μοτο γιατι και αυτος θα ερθει καποια στιγμη στην φαση του πανικου οταν θα τον κλεισει ο ασυνηδειτος οδηγος αυτοκινητου παρα να μεινει ενας οδηγος αυτοκινητου που δεν υπολογιζει οτι οι διτροχοι εχουν καποιους κινδυνους παραπανω και του κλεινει αποτομα τον δρομο με το suv του χωρις φλας και χωρις να κοιταει καθρεφτες.
:wave2: :wave2: :wave2:

nassosxlvbros
13/07/2009, 11:37
Έκαστος διαθέτει το χρήμα που έχει όπως και όπου γουστάρει.... το αν ενοχλεί τον Α ή τον Β με την επιλογή του είναι πρόβλημα του Α και του Β...αν όμως τους ενοχλεί στην κοινή χρήση του δρόμου τότε έχει θέμα...το αν έχει λεφτά να βάλει βενζίνη στο πανάκριβο όχημά του είναι δικό του θέμα,όπως και τα γραμμάτια/δόσεις που έβαλε για να το πάρει...στο δρόμο με απασχολεί περισσότερο το θέμα οδηγικής συμπεριφοράς και παιδείας του κάθε οδηγού παρά του οχήματος που έχει...κατα τ'άλλα κουβέντα να γίνεται...οι γειτονιές σε όλη τη χώρα είναι γεμάτες παρκαρισμένα οχήματα κάθε λογής και τροχών που τα περισσότερα μαζεύουν σκόνη μήνες ολάκερους...προιόντα δόξα τω θεώ υπάρχουν για όλα τα βαλάντια...το τι θέλεις και τι θα τα κάνεις πραγματικά είναι ένα άλλο θέμα....:wave2:

EVI
13/07/2009, 12:34
και ολα αυτα γιατι η μερσεντες πεισμωτικα δεν θελει να βγαλει μηχανακι Γκοτ Νταμιτ :rotflmao: :lol:

Tpap
13/07/2009, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τα πάντα μας χαρακτηρίζουν …από το που θα πάμε διακοπές μέχρι πόσο αέρα βάζουμε στα λάστιχα

Για άλλη μιά φορά +1000 στον Κον Άντυ... :a10:

e re komplex edo mesa...an sas enoxloyn ta akriba kai kinoymena arga motosako..
mi ta koitate.
an sas kleinoyn to dromo se esas toys grigoroys alla ftoxompinedes..apla prosperaste.
an sas exei meinei apothimeno kai niothete pio mages apo aytoys..otan prosperasete..kante toyw ena kolodaxtylo. ola meli gala.

Και όπως είναι φυσικό, ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ στον Δούκαιι για το παραπάνω. :nono:

Ο Χρήστος το έχει ξεκαθαρίσει αυτό, ήδη από τα πρωτα ποστς στο παρόν φρέντ:

Το τι κανει ο καθενας με τα λεφτα του δεν με νοιαζει.
Το να μην ξερει τα βασικα της οδηγησης και να το παιζει αρχοντας του δρομου μου τη δινει.

DUKASII
13/07/2009, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Για άλλη μιά φορά +1000 στον Κον Άντυ... :a10:

Και όπως είναι φυσικό, ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ στον Δούκαιι για το παραπάνω. :nono:

Ο Χρήστος το έχει ξεκαθαρίσει αυτό, ήδη από τα πρωτα ποστς στο παρόν φρέντ:
kala ante k faga akyro ego ..APO POION TO FAGA??AX AX
AX
AXAXAX
AXAXAX

DUKASII
13/07/2009, 13:44
kala afoy enoxloyn to filo sti kifisias osoi kinoynte pio arga apo ayton..kai exoyne pio akriba motoria..

na kanoyme kati re paidia..balte ores poy goystarete eseis na kineiste na toys kanoyme stin akri afoys (sa tis ntalikes otan exei exodo apo tin athina ena prama..) na perasete eseis oi katholoa nomimoi kai tiroyntes panta toy kok...na min exete parapono..

mh doyme anthropo na poylaei ligo moyri amesos na ton kraxoyme..
e toso mporei toso paei ti na kanoyme tora??

APLA PROSPERASTE..K AN DE MPOREITE ..YPOMONH.

EVI
13/07/2009, 13:48
kala afoy enoxloyn to filo sti kifisias osoi kinoynte pio arga apo ayton..kai exoyne pio akriba motoria..

na kanoyme kati re paidia..balte ores poy goystarete eseis na kineiste na toys kanoyme stin akri afoys (sa tis ntalikes otan exei exodo apo tin athina ena prama..) na perasete eseis oi katholoa nomimoi kai tiroyntes panta toy kok...na min exete parapono..

βρε bbk να κανω μια ερωτηση???ως πιο παλιος και πιο εμπειρος που σαι

οι γαμημενοι οι δρομοι εκει εξω εχουν μονο μια ΄΄λωριδα΄΄ ????δλδ εγω οσες φορες θελω να παω πιο γρηγορα η βλεπω πιο κατω να μπλοκαροντε και βρησκω ευκαιρια και παω στην διπλα ''λωριδα'' κανω λαθος?????

οχι γιατι αυτο το περιμενω τον μπροστινο μου το εχω ακουσει 300 φορες εδω μεσα

το λενε και το ξαναλενε :uplate:

Tpap
13/07/2009, 13:51

Όχι μόνο έπιασες το εννοούμενο, αλλά κατάλαβες ΚΑΙ το υπονοούμενο. Ξουράφι είσαι. :lol:

(ξαναδιάβασε αρκετές φορές το ποστάκι του srx400, κρίνεται μάλλον απαραίτητο)

DUKASII
13/07/2009, 13:54
βρε bbk να κανω μια ερωτηση???ως πιο παλιος και πιο εμπειρος που σαι

οι γαμημενοι οι δρομοι εκει εξω εχουν μονο μια ΄΄λωριδα΄΄ ????δλδ εγω οσες φορες θελω να παω πιο γρηγορα η βλεπω πιο κατω να μπλοκαροντε και βρησκω ευκαιρια και παω στην διπλα ''λωριδα'' κανω λαθος?????

οχι γιατι αυτο το περιμενω τον μπροστινο μου το εχω ακουσει 300 φορες εδω μεσα

το λενε και το ξαναλενε :uplate: de se katalaba eilikrina.
kane oti thes sto dromo..ti me koftei emena?thes na trexeis trexa..
thes na araxeis me to ploio soy anamesa apo ta amaxia giati fobase na pas gligola??
ok tha bro tropo na se prosperaso kapoy kapote..

to na bgo na krazo kai na exo apopsi ego gia ti tha kanei allos me ta lefta toy..i to pos odigei..

i an kanei oses sfines kano ego..

les k ego..pao me to gramma toy nomoy kai exo kana xarti oti ta panta kano kala oste na krino gia to ti kanoyn oi alloi.

an esy me to rimadi soy thes na pas pio grigora bres to tropo.
ego mporei na thelo na pao arga.
kai ton brika.
:lol: :bawl:

EVI
13/07/2009, 13:57
de se katalaba eilikrina.
kane oti thes sto dromo..ti me koftei emena?thes na trexeis trexa..
thes na araxeis me to ploio soy anamesa apo ta amaxia giati fobase na pas gligola??
ok tha bro tropo na se prosperaso kapoy kapote..

to na bgo na krazo kai na exo apopsi ego gia ti tha kanei allos me ta lefta toy..i to pos odigei..

i an kanei oses sfines kano ego..

les k ego..pao me to gramma toy nomoy kai exo kana xarti oti ta panta kano kala oste na krino gia to ti kanoyn oi alloi.

an esy me to rimadi soy thes na pas pio grigora bres to tropo.
ego mporei na thelo na pao arga.
kai ton brika.
:lol: :bawl:

τα ιδια λεμε :rolleyes:

σου ειπα οτι εχω βαρεθει να ακουω οτι περιμενω και κανω και ρανω ενω παντα υπαρχει τροπος να ξεφυγεις οταν βρεις το χωρο

και χου γκιβς α φακ τι κανουν τα λεφτα τους ο κοσμος ολος και τι υφακι εχουν και τι ρουχα φορανε στα @@ μου

εξαλου στο φαναρι ολοι κοιτανε την γκομενα με την μηχανη δε πα να εχει ο αλλος μπεε μβε και πραντα κρανος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Μικρή Λουλού
13/07/2009, 13:58
εγω αυτο που ξερω μετα απο ολα αυτα τα χρονια των αντιπαραθεσεων ειναι πως οποιος και να ειναι και οτι και να καβαλαει μας ενωνει το οτι εχουμε το ιδιο μυοσκελετικο συστημα,οποτε με οτι και να σκασεις και οπου και να σκασεις τα ιδια κοκκαλα θα διορθωνουμε..
μια ζωη η αναγκη μας ειναι να βλεπουμε τι μας χωριζει και να μην προσπαθουμε να δουμε τι μας ενωνει ωστε να το προαγουμε...

Dr Luv
13/07/2009, 13:59
Ρε παιδιά μιλώντας για ΣΟΥΒ, είναι αλήθεια ότι ο κυβισμός της μοτοσυκλέτας μας είναι αντιστρόφως ανάλογος με το μέγεθος του πέους μας?

Διότι στ' αυτοκίνητα σίγουρα ισχύει - όλοι οι μικροτσούτσουνοι καγιέν καβαλάνε μπας και καβαλήσουν και καμμιά ξεπλυμένη...

DUKASII
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Όχι μόνο έπιασες το εννοούμενο, αλλά κατάλαβες ΚΑΙ το υπονοούμενο. Ξουράφι είσαι. :lol:

(ξαναδιάβασε αρκετές φορές το ποστάκι του srx400, κρίνεται μάλλον απαραίτητο) re sy de asxoloyme kai poly mazi soy ok moy doses akyro pame parakato tora?

MikeG
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εγω αυτο που ξερω μετα απο ολα αυτα τα χρονια των αντιπαραθεσεων ειναι πως οποιος και να ειναι και οτι και να καβαλαει μας ενωνει το οτι εχουμε το ιδιο μυοσκελετικο συστημα,οποτε με οτι και να σκασεις και οπου και να σκασεις τα ιδια κοκκαλα θα διορθωνουμε..
μια ζωη η αναγκη μας ειναι να βλεπουμε τι μας χωριζει και να μην προσπαθουμε να δουμε τι μας ενωνει ωστε να το προαγουμε...

Βρε βρε βρε.....

:beer: :beer: :beer:

filipp0s
13/07/2009, 14:00

ρε άιντε... που είχες ένα τρίμηνο να μπεις και μας μιλας και για αλληλεγγυη :mad:

:lol: :rotflmao: :lol:

gcrook
13/07/2009, 14:00

Ρε συ Θαναση, συγκινηθηκα...:bigcry: :lol:

EVI
13/07/2009, 14:01

γειααα σου ρε Ταναση :beer: :beer: :beer: :beer:

DUKASII
13/07/2009, 14:02
μια ζωη η αναγκη μας ειναι να βλεπουμε τι μας χωριζει και να μην προσπαθουμε να δουμε τι μας ενωνει ωστε να το προαγουμε... oxiiii emena me ti spane simera..osoi exoyne mixanaki katon ton 7000 e..kai trexoyne sti kinisi.

astadiala de prolabeno na toys kleiso piso moy me to tribalitso poythena....
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Μικρή Λουλού
13/07/2009, 14:09
ξερω να κανω εντυπωση ο πουστης ομως... :smokin:

DUKASII
13/07/2009, 14:10
ξερω να κανω εντυπωση ο πουστης ομως... :smokin: ela ayto ..gia tipota pipinia alodapa to etoimazes..k eipes na to rixeis gia prova edo..:wave2: :rotflmao: :lol: ante kayliari..

MikeG
13/07/2009, 14:10
ξερω να κανω εντυπωση ο πουστης ομως... :smokin:

Καλά πήγες εκεί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει φούστης?:confused: :confused: φευ...

Μικρή Λουλού
13/07/2009, 14:15
ασε ρε Μαϊκ,κι εγω την πατησα...
μου ειπαν ελα να κανεις κανα μεροκαματο αλλα που να παει το μυαλο μου σε τι δουλεια...

τεσπα,μη σας διακοπτω κιολας απο το μπινελικιασμα..
καντε σαν να μην ειμαι δω..!! :smokin:

MikeG
13/07/2009, 14:16
ασε ρε Μαϊκ,κι εγω την πατησα...
μου ειπαν ελα να κανεις κανα μεροκαματο αλλα που να παει το μυαλο μου σε τι δουλεια...

Τουλάχιστον έχει καλή ρακί......:winka: :wave2:

road spirit
13/07/2009, 14:21
... μας ενωνει το οτι εχουμε το ιδιο μυοσκελετικο συστημα,
...

...

... να δουμε τι μας ενωνει ωστε να το προαγουμε...

:bigcry:

168793

the who
13/07/2009, 15:05

Εχεις πολυ πλακα τελικα...

για να σε παρει καποιος ανθρωπος στα σοβαρα.Αληθεια τι ακριβως εισαι εσυ που θα καθαρισεις τους δρομους για να περναμε εμεις οι νομιμοι?Τροχονομος να υποθεσω ε?

DUKASII
13/07/2009, 15:10
Εχεις πολυ πλακα τελικα...

για να σε παρει καποιος ανθρωπος στα σοβαρα.Αληθεια τι ακριβως εισαι εσυ που θα καθαρισεις τους δρομους για να περναμε εμεις οι νομιμοι?Τροχονομος να υποθεσω ε? mi me pareis sta sobara palikari.
ego eipa na katharisoyme toys dromoys na min idroneis poy pas grigora kai se koboyne oi alloi oi argeoi...

me ta tribalitsa.
k an de mporesoyme kane YPOMONH THA PERASEI.

the who
13/07/2009, 15:24
τα ιδια λεμε :rolleyes:

σου ειπα οτι εχω βαρεθει να ακουω οτι περιμενω και κανω και ρανω ενω παντα υπαρχει τροπος να ξεφυγεις οταν βρεις το χωρο

και χου γκιβς α φακ τι κανουν τα λεφτα τους ο κοσμος ολος και τι υφακι εχουν και τι ρουχα φορανε στα @@ μου

εξαλου στο φαναρι ολοι κοιτανε την γκομενα με την μηχανη δε πα να εχει ο αλλος μπεε μβε και πραντα κρανος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Απο το Σε ειδα
EVI
ninjaki the scary...MPOU!

ειδαΜΕ ολολευκο μπουσα με αναβατη με λευκο παντελονι λινο και γαλαζιο πουκαμισακι με γυαλι τυπου ρει μπαν μπατσος αμερικανος και γκομενακι σενιο με λευκο φορεματακι

μια λευκη οπτασια εισασταν

τα κρανη ηταν διαφανα τα φοραγαν απλως εμεις δε τα βλεπαμε

el patron
13/07/2009, 15:24
Μαλλον μπερδευουμε τα μπουτια μας με τετοιες συζητησεις ,το θεμα κατα την γνωμη μου εχει ως εξης, λεει ο αλλος για suv μηχανες και αν υπαρχουν και μπαινουν μεσα φιλοσοφικα συμπερασματα ,συμπεριφορες στον δρομο ,μεσα επιδειξης ,κτλ.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,δεν με νοιαζει τι οδηγεις , και ποσο το πηρες, και γιατι το πηρες ,προσπαθησε να μην με ενοχλεις γιατι θα σε φαει το μαυρο φιδι οσο αφορα εμενα.
καποιες φορες να ξερετε οτι τα φαινομενα απατουν ,και για να το κανω πιο λιανα
εχω φιλο κολλητο που ειναι γιατρος και μενει αθηνα και κυκλοφορει με ενα v-strom
με βαλιτσα στην σχαρα ,και καθε μερα παει στην δουλεια του με την μηχανη με το κουστουμι
του κυριος ο τυπος ,τον βλεπεις εσυ ο αυθεντικος μηχανοβιος και τον κοιτας με μισο ματι
τον φλωρο με τα λοφερ που φοραει . Ο ανθρωπος αυτος εχει στο γκαραζ του ενα πολεμικο 300αρι παλιος αγωνιζομενος και τα σκ ερχεται ευβοια και παμε και ανοιγουμε μονοπατια στα βουνα με το πριονι αν χειρας για κλαδεμα , ωστε να υπαρχουν διαδρομες για το χειμωνα για εντουροβολτες.Οποτε δεν κρινουμε καποιον τοσο ευκολα γιατι δεν ξερουμε τι κουβαλαει ο καθενας και τη εμπειριες εχει.
Βεβαια ο κλασικος μαλακας μερικες φορες βγαζει ματι πως να το κανουμε ,και αυτο υπαρχει παντου δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε .
Οσο αφορα αν υπαρχουν μηχανες suv ,οι περισοτερες ον οφ με καποιες εξαιρεσεις ονοματα δεν λεμε ανηκουν σε αυτη την κατηγορια ελευθερου χρονου οπως λεγονται τα suv.
απευθηνονται στον μεσο χρηστη
Ο καθενας χρησημοποιει την μηχανη του οπως θελει , αλλος για επιδειξη , αλλος για πορωση,αλλος αποκλειστηκα μονο μεσο μετακινησης , αλλος για αγωνες ,οτι γουσταρει οκαθενας.
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ 300 ΔΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ Η 450 ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ:smokin:

DUKASII
13/07/2009, 15:26
Απο το Σε ειδα
EVI

ειδαΜΕ ολολευκο μπουσα με αναβατη με λευκο παντελονι λινο και γαλαζιο πουκαμισακι με γυαλι τυπου ρει μπαν μπατσος αμερικανος και γκομενακι σενιο με λευκο φορεματακι

τα κρανη ηταν διαφανα τα φοραγαν απλως εμεις δε τα βλεπαμε trelo dosimo xa
AX
AX
AX
AX
AX
AX AX
AX
AXAXAXAXAX

DUKASII
13/07/2009, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
Μαλλον μπερδευουμε τα μπουτια μας με τετοιες συζητησεις ,το θεμα κατα την γνωμη μου εχει ως εξης, λεει ο αλλος για suv μηχανες και αν υπαρχουν και μπαινουν μεσα φιλοσοφικα συμπερασματα ,συμπεριφορες στον δρομο ,μεσα επιδειξης ,κτλ.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,δεν με νοιαζει τι οδηγεις , και ποσο το πηρες, και γιατι το πηρες ,προσπαθησε να μην με ενοχλεις γιατι θα σε φαει το μαυρο φιδι οσο αφορα εμενα.
καποιες φορες να ξερετε οτι τα φαινομενα απατουν ,και για να το κανω πιο λιανα
εχω φιλο κολλητο που ειναι γιατρος και μενει αθηνα και κυκλοφορει με ενα v-strom
με βαλιτσα στην σχαρα ,και καθε μερα παει στην δουλεια του με την μηχανη με το κουστουμι
του κυριος ο τυπος ,τον βλεπεις εσυ ο αυθεντικος μηχανοβιος και τον κοιτας με μισο ματι
τον φλωρο με τα λοφερ που φοραει . Ο ανθρωπος αυτος εχει στο γκαραζ του ενα πολεμικο 300αρι παλιος αγωνιζομενος και τα σκ ερχεται ευβοια και παμε και ανοιγουμε μονοπατια στα βουνα με το πριονι αν χειρας για κλαδεμα , ωστε να υπαρχουν διαδρομες για το χειμωνα για εντουροβολτες.Οποτε δεν κρινουμε καποιον τοσο ευκολα γιατι δεν ξερουμε τι κουβαλαει ο καθενας και τη εμπειριες εχει.
Βεβαια ο κλασικος μαλακας μερικες φορες βγαζει ματι πως να το κανουμε ,και αυτο υπαρχει παντου δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε .
Οσο αφορα αν υπαρχουν μηχανες suv ,οι περισοτερες ον οφ με καποιες εξαιρεσεις ονοματα δεν λεμε ανηκουν σε αυτη την κατηγορια ελευθερου χρονου οπως λεγονται τα suv.
απευθηνονται στον μεσο χρηστη
Ο καθενας χρησημοποιει την μηχανη του οπως θελει , αλλος για επιδειξη , αλλος για πορωση,αλλος αποκλειστηκα μονο μεσο μετακινησης , αλλος για αγωνες ,οτι γουσταρει οκαθενας.
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ 300 ΔΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ Η 450 ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ:smokin: oxi de mperdeyoyme tipota re sy..apla einai ta pragmata..bazei post enas oti eide 2 na gamioynte...

kai oloi edo pernoyne to meros aytoynoy poy gamage..PANTA..

the who
13/07/2009, 15:36
oxi de mperdeyoyme tipota re sy..apla einai ta pragmata..bazei post enas oti eide 2 na gamioynte...

kai oloi edo pernoyne to meros aytoynoy poy gamage..PANTA..

Μην αγχωνεσαι φιλαρακι.Ποιος ξερει,ισως ναρθει η ωρα να παρουν και το δικο σου μερος.

EVI
13/07/2009, 15:46
Απο το Σε ειδα
EVI

τα κρανη ηταν διαφανα τα φοραγαν απλως εμεις δε τα βλεπαμε

ε και??? που κολλαει αυτο τωρα????δε το πιασα

ειπα πουθενα μ@Λ@κα που εδωσες ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ να παρεις πλοιο εε σορυ μπουσα και μου φορας και τα κυριλε τα ρουχα τα πανακριβα και περιφερεσε????εν κατακλειδη για τον εξοπλισμο το ανεφερα και οχι για αυτο που νομιζες εσυ(λαθος καταλαβες) το ιδιο θα κραξω και το τυπο με το σε50ρι

EVI
13/07/2009, 15:49
trelo dosimo xa
AX
AX
AX
AX
AX
AX AX
AX
AXAXAXAXAX

καλα ασε με μενα και απαντα εσυ που δεν εισαι απο την πλευρα που γαμανε :rotflmao: :lol:

EVI
13/07/2009, 15:53
εν καταλκειδι απαντησα στην αρχη του θρενταΚΙΟΥ

βαραντερο

αυτο ειναι ενα ημιμετρο που ουσιαστικα ειναι για ολα και τιποτα τσαμπα αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

και το μπολντ ορ θρυλικο εχει μεινει και ειναι γτπκ

και το μονομπρατσο ειναι της ντουκατι (@@)
και το πρωτο αλουμινενιο πλαισιο ειναι της χοντα (@@ χ2)

ανακριβιες στης ιστορια υπαρχουν πολλες ο καθενας λεει αυτο που πιστευει

δε με νοιαζουν οι μηχανες και ποσο κανουν ειναι γελοιο αυτο
ουτε τι φορανε

αρκει να φορανε κρανος σωστο και να μην γινοντε επικυνδινοι ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και μετα για τους εαυτους τους

tai
13/07/2009, 16:14
Ετσι!!
αμα εχουμε Kawasaki απαξιώνουμε τα πάντα !!
εξίσωση προς τα κάτω λέγετε αυτό

ρε κομπλεξικοί κολημένοι,

αφου αμα ειχατε φράγκα

θα παίρνατε

ολοι

Harley
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
13/07/2009, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
[B]Ετσι!!
αμα εχουμε Kawasaki απαξιώνουμε τα πάντα !!

:a08:

rsp
13/07/2009, 20:29
Το γ@μησατε το θεμα....

και καταληξαμε οτι ο Τανας το γυρισε και εμεις δεν φαγαμε ψωμακι....:smokin:

DUKASII
14/07/2009, 07:28
Μην αγχωνεσαι φιλαρακι.Ποιος ξερει,ισως ναρθει η ωρα να παρουν και το δικο σου μερος. ax les??ante re paidia..na organothoyme..exo faei 5 kai den exo rixei oyte ena..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

tespa paidia den einai dikoi mas oi dromoi ypomoni gia emas toys agroys poy sas kleinoyme. kanoyme oso pio grigora mporoyme kai den to theloyme..:wave2:

peskandritsos
14/07/2009, 07:39
ax les??ante re paidia..na organothoyme..exo faei 5 kai den exo rixei oyte ena..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

tespa paidia den einai dikoi mas oi dromoi ypomoni gia emas toys agroys poy sas kleinoyme. kanoyme oso pio grigora mporoyme kai den to theloyme..:wave2: Δεν φταις εσυ..

Το μπουρδελλο που οδηγας φταιει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
14/07/2009, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν φταις εσυ..

Το μπουρδελλο που οδηγας φταιει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: το σουζουκι λες?:hypnotize

peskandritsos
14/07/2009, 07:42
το σουζουκι λες?:hypnotize Ο,τι να,ναι....

...αφου το οδηγας εσυ...

DUKASII
14/07/2009, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ο,τι να,ναι....

...αφου το οδηγας εσυ...
:smokin: με χεις δει ε?

peskandritsos
14/07/2009, 07:44
:eyepop: :look: :hypnotize :cool: :cool: :cool:

LOUKILOUK
28/07/2009, 19:59
Υπαρχει κατηγορια μηχανων αντιστοιχη των SUV και υπαρχουν και οδηγοι που αγοραζουν οχηματα των 2 αυτων κατηγοριων, οχι για αυτο που μπορουν να κανουν, ουτε και για αυτο που φτιαχτηκαν να κανουν αλλα για το κοινωνικο στατους που αποκτουν επι τη εμφανιση αυτων των οχηματων...
Και τι εγινε τωρα? θα ασχολουμαστε πολυ με αυτους τους φλωρους που στην τελικη δεν ξερουμε και ποιοι ειναι παρα μονο υποθετουμε, καθε φορα που τους βλεπουμε καβαλα σε ακριβα και μεγαλα μηχανακια και βιαζομαστε ισως να βγαλουμε συμπερασμα για το χαρακτηρα και τις οδηγικες τους ικανοτητες?
Θεμα παιδιας ειναι ολα και βασικης ιεραρχησης αναγκων...Λιγοι τα καταφερνουν καλα σε αυτο, οι υπολοιποι ας κοιταξουμε την καμπουρα μας και ας κανουμε την αυτοκριτικη μας...Ποσοι απο εμας θα ξεκιναγαν με παπι αν ειχαν τα φραγκα να παρουν κατι μεγαλυτερο στα 18 τους και ποσοι απο εμας θα κυκλοφορουσαν με 250 στα 25 τους αν ειχαν τα φραγκα να παρουν οτι ηθελαν...ειμαι σιγουρος οτι οι επιλογες των περισσοτερων απο εμας για τα μηχανακια που οδηγησαμε κατα περιοδους και αυτα που καβαλαμε τωρα εχει να κανει κατα πρωτο λογο με τις οικονομικες δυνατοτητες που ειχαμε καθε φορα και οχι με τις οδηγικες ικανοτητες και τις πραγματικες αναγκες μας...
Αυτια παλικαρια και μην ξεχνατε οτι οι μαλακες ειναι παντου γυρω μας και οδηγουν τα παντα, ειτε αργα, ειτε γρηγορα, αλλα σιγουρα οχι οπως θα επρεπε, αν σεβονταν τον εαυτο τους και του γυρω τους
γεια χαρα :wave2: :beer:

υ.γ. Εχω βρεθει σε παρεα μοτοσυκλετιστων και τυπος που μου φανηκε οτι ειχε παρει το Βαραντερο του με το εφαπαξ της συνταξης για κανει το τζοβενο και να ικανοποιησει συμπλεγματικες του αναγκες αποδειχθηκε τελικα χιλιμετροφαγος και σιδεροκολος α΄κατηγοριας εχοντας κανει εκδρομες και χιλιομετρα που εγω ακομα τοτε απλα ονειρευομουν και σχεδιαζα επι χαρτου μονο. Ευτυχως μασουσα και δεν προλαβα να μιλησω και να πεταξω την στερεοτυπικη παπαρια μου :winka: