View Full Version : M@λ@κ@ς στο φαναρι.....
Καλημερα σας.Πηγαινοντας στη δουλεια πριν απο λιγο,ειμαι σταματημενος σε φαναρι ,μπροστα,στην αριστερη λωριδα.Αυτος που κα8εται στην δεξια παει δεξια κι αυτος που ειναι στην αριστερη παει ευθεια.Πρασινιζει το φαναρι και ξεκειναω και ο Μ@Λ@Κ@Σ που βρισκεται στην δεξια επιταχυνει και παει ευ8εια.Στο τσακ θα γινομασταν ενα.Πανω στα νευρα μ, του φωναζω :
"ρε Μ@Λ@Κ@ το φαναρι παει δεξια"
κοβει, παω διπλα του και του λεω "Το φαναρι παει ΔΕΞΙΑ"
και ακολουθει ο παρακατω επικοδομητικοτατος διαλογος:
Μ@Λ@Κ@Σ: ειμαι Μ@Λ@Κ@Σ???(με τσαμπουκα)
εγω: Το καταλαβες οτι θα γινομασταν μπιλιες?(σχετικα ηρεμα)
Αυτος ομως συνεχιζει σαν γνησιος Μ@Λ@Κ@Σ...
Ειμαι μαλακας???
Εγω:Αν με εριχνες τι 8α γινοταν???
Μ@Λ@Κ@Σ:Ειμαι Μ@Λ@Κ@Σ???(ειχε κολλησει η βελονα του Μ@Λ@Κ@)
εγω: Ρε Μ@Λ@Κ@ αν δεν μπορεις να δεις τα φαναρια Μ@Λ@Κ@Σ εισαι...
και εφυγα.
ΕΛΕΟΣ τουλαχιστον οταν κανουμε την Μ@Λ@ΚΙ@ μας (κι εγω μεσα) να ζηταμε ελα μαμημενο συγνωμη....
:mad: :mad: :evil:
Ποσο δυσκολο ειναι!
Ο Μ@Λ@Κ@Σ θα με εκανε ενα με το εδαφος και τον πειραξε που τον ειπα Μ@Λ@Κ@!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!
Ουφ παιδες τα ειπα και ξεθυμανα.....:dizzy: :dizzy: :lol: :lol:
τελικα ΗΤΑΝ μ@λ@κας? :look: η απλα εγκληματικα ΒΛΑΚΑΣ?
[ μπορει αν τον φωναζαν μαλακα στην αλανα οι φιλοι του, μετα μαλακα οι συμμαθητες του στο σχολειο, μαλακα οι σειρες του στο στρατο, μαλακα στην δουλεια.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ παιζεις με ευαισθητα προσωπικα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ) :a027:
Aν σου πω και τα δυο 8α ειμαι υπερβολικος????:lol: :lol:
Ποτε θα μαθετε τροπους εδω μεσα?Σε ρωταει ο ανθρωπος αν ειναι μαλακας.Κι εσυ αξεστε μηχανοβιε δεν του απαντας?Πες του λοιπον:
Τι να σου πω δεν ξερω,ετσι μου ειπε η γυναικα σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ποτε θα μαθετε τροπους εδω μεσα?Σε ρωταει ο ανθρωπος αν ειναι μαλακας.Κι εσυ αξεστε μηχανοβιε δεν του απαντας?Πες του λοιπον:
Τι να σου δεν ξερω,ετσι μου ειπε η γυναικα σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λες πραγματι να ηθελε να μαθει αν ειναι Μ@Λ@Κ@Σ????:D :D
ΕΕΕ,τοτε δικο μου το λα8ος παραξηγησα...:cry: :rotflmao: :rotflmao:
Ισως ο ανθρωπος σημερα ξυπνησε με τα εσωτερικα του ερωτηματικα....
παρακαλω αν μπορεουν οι mods/admin etc να μεταφερθει στα αστεια.
οσο διαβαζω το διαλογο τοσο γελαω
γεια σου ρε mars696
:beer: :beer: :beer: :beer:
ρε'συ επρεπε να του απαντησεις. ο ανθρωπος εμεινε με την απορια. το βραδι δεν θα μπορει να κοιμηθει. Γιατι ρε? Γιατι?
Μου θυμησες σκηνικο που ενας μλκας με στριμωξε πανω σε κατι παρκαρισμενα κ κοντεψε να με κανει αλοιφη.
Φωναζω
-ΕΕεεεε, θα με σκοτωσεις ρε ποοοστη ?
κ βλεπω να τραβαει χειροφρενο μεσα στην μεση του δρομου κ να μου λεει
-Πως με ειπες ?
κ να ετοιμαζεται να κατεβει για τσαμπουκα ενα προπαππους 80+ ηλικια !
Γκαζωσα κ εφυγα γιατι αν παθαινε καμμια ανακοπη θα τοχα κ βαρος στην συνειδηση μου.
Παντως γενικοτερα εχουν μια βαρυκοηα .. Οταν τους βρισεις παντα καπως ετσι απαντανε
-Τι ειπες ? Πως με ειπες ? Ειμαι μαλ@κας ? Ειμαι ποοοστης ? Για ξαναπεστο ? Τι ειπες για την μανα μου ?
Ελεος με τα κουφαλογα
:bigcry:
έπρεπε να του πεις ''ναι είσαι'' εν κινήσει κι εκείνος ν' ανοίξει την πόρτα -πάντα εν κινήσει- τσαμπουκαλεμένα και να βρεθείτε με το μηχανάκι σου κοντά μας απ' το γκελ της πόρτας... :D
Αφού ξεκίνησες με το ''μ@λάκα'' και βλέπεις οτι δεν παίρνει από λόγια φεύγεις για να μην παιχτεί άλλου είδους στραβή μετά :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
έπρεπε να του πεις ''ναι είσαι'' εν κινήσει κι εκείνος ν' ανοίξει την πόρτα -πάντα εν κινήσει- τσαμπουκαλεμένα και να βρεθείτε με το μηχανάκι σου κοντά μας απ' το γκελ της πόρτας... :D
Αφού ξεκίνησες με το ''μ@λάκα'' και βλέπεις οτι δεν παίρνει από λόγια φεύγεις για να μην παιχτεί άλλου είδους στραβή μετά :wave2:
Σε αυτο συμφωνω.Πλέον ετσι οπως εχουμε καταντισει δεν ξερεις απο που θα σου 'ρ8ει η "καλη".
Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Καλημερα σας.Πηγαινοντας στη δουλεια πριν απο λιγο,ειμαι σταματημενος σε φαναρι ,μπροστα,στην αριστερη λωριδα.Αυτος που κα8εται στην δεξια παει δεξια κι αυτος που ειναι στην αριστερη παει ευθεια.Πρασινιζει το φαναρι και ξεκειναω και ο Μ@Λ@Κ@Σ που βρισκεται στην δεξια επιταχυνει και παει ευ8εια.Στο τσακ θα γινομασταν ενα.Πανω στα νευρα μ, του φωναζω :
"ρε Μ@Λ@Κ@ το φαναρι παει δεξια"
κοβει, παω διπλα του και του λεω "Το φαναρι παει ΔΕΞΙΑ"
και ακολουθει ο παρακατω επικοδομητικοτατος διαλογος:
Μ@Λ@Κ@Σ: ειμαι Μ@Λ@Κ@Σ???(με τσαμπουκα)
εγω: Το καταλαβες οτι θα γινομασταν μπιλιες?(σχετικα ηρεμα)
Αυτος ομως συνεχιζει σαν γνησιος Μ@Λ@Κ@Σ...
Ειμαι μαλακας???
Εγω:Αν με εριχνες τι 8α γινοταν???
Μ@Λ@Κ@Σ:Ειμαι Μ@Λ@Κ@Σ???(ειχε κολλησει η βελονα του Μ@Λ@Κ@)
εγω: Ρε Μ@Λ@Κ@ αν δεν μπορεις να δεις τα φαναρια Μ@Λ@Κ@Σ εισαι...
και εφυγα.
ΕΛΕΟΣ τουλαχιστον οταν κανουμε την Μ@Λ@ΚΙ@ μας (κι εγω μεσα) να ζηταμε ελα μαμημενο συγνωμη....
:mad: :mad: :evil:
Ποσο δυσκολο ειναι!
Ο Μ@Λ@Κ@Σ θα με εκανε ενα με το εδαφος και τον πειραξε που τον ειπα Μ@Λ@Κ@!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!
Ουφ παιδες τα ειπα και ξεθυμανα.....:dizzy: :dizzy: :lol: :lol:
Οκ ειχες δικιο..... αξιζει να ρισκαρεις λεγοντας τον μαλακα? Μηπως καταφερες να του βαλεις μυαλο?
Φιλε δεν αξιζει...... σκεψου μονο οτι εσυ εισαι σε 2 ροδες...... σκεψου τι τρελα υπαρχει εκει εξω και δυστυχως τωρα τελευταια ουτε με μπρατσα ουτε με δυναμη καθαριζεις αν ο αλλος σου βγαλει κανα σιδερικο.... οσο μπορουμε τα αποφευγουμε
Τι να σου πω δεν ξερω,ετσι μου ειπε η γυναικα σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
μεγαλειο !!!!!!!
:a23: :a23: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μεγαλειο !!!!!!!
:a23: :a23: :a23:
Ναι αλλα το ξυλο δεν ξερω ποιος θα το φαει.:rotflmao: :rotflmao:
Ναι αλλα το ξυλο δεν ξερω ποιος θα το φαει.:rotflmao: :rotflmao:
δεν εχει σημασια!!!
επος !!!!!!!:lol: :lol: :lol:
ώστε είμαι Μ@Λ@Κ@Σ??? ΕΕΕΕΕ?
sergiosm
13/07/2009, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
ώστε είμαι Μ@Λ@Κ@Σ??? ΕΕΕΕΕ?
Τι να σου πω δεν ξερω,ετσι μου ειπε η γυναικα σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
nightstalker
13/07/2009, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Οκ ειχες δικιο..... αξιζει να ρισκαρεις λεγοντας τον μαλακα? Μηπως καταφερες να του βαλεις μυαλο?
Φιλε δεν αξιζει...... σκεψου μονο οτι εσυ εισαι σε 2 ροδες...... σκεψου τι τρελα υπαρχει εκει εξω και δυστυχως τωρα τελευταια ουτε με μπρατσα ουτε με δυναμη καθαριζεις αν ο αλλος σου βγαλει κανα σιδερικο.... οσο μπορουμε τα αποφευγουμε
+ πολλά
Εγώ πάλι μέσα από το κράνος δύσκολα ακούγομαι οπότε σε τέτοιες φάσεις δεν μπορώ να ξεδώσω ρε γαμώτο. Άλλο να το λες και άλλο να το λες και να ξέρεις ότι σε άκουσε. Άλλη η ευχαρίστηση...
Allst@rf
19/07/2009, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Εγώ πάλι μέσα από το κράνος δύσκολα ακούγομαι οπότε σε τέτοιες φάσεις δεν μπορώ να ξεδώσω ρε γαμώτο. Άλλο να το λες και άλλο να το λες και να ξέρεις ότι σε άκουσε. Άλλη η ευχαρίστηση...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
glargkatzis
20/07/2009, 14:04
...εγώ προτιμώ μερικές μούτζες με τα γάντια, δείχνουν πιο μεγαλοπρεπείς από ότι με το αυτοκίνητο μέσα από το παρμπρίζ...
ρε τον μ@λ@κ@ . . . :lol: