PDA

View Full Version : Απορειες αρχαριου..

Σελίδες : 1 [2]

Akatanomastos
12/07/2009, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για ενυδρειο πες λεπτομερειες.Ποσα κυβικα ειναι,ποσα χλμ εχει και σε τι κατασταση.:lol: :lol:

ελπιζω να μην το θες για τον παπαγαλο:eyepop:

marulis
12/07/2009, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
είναι 6.5lt το έχω βγάλει σε βόλτες στη γέφυρα Μοσχάτου 45km κι έχει μόνο κάτι λίγες γρατσουνιές από να τζίξερ 1000 που πάρκαρε δίπλα για να το θαυμάσει και του 'πεσε απ' τη στέκα όταν είδε τι γκόμενες έβγαλα μ' αυτό :rotflmao: :rotflmao: :mad:
6,5 λιτραααααααα? Μας δουλεύεις ρε φίλε , κολύμπι σε σκουλήκια θα μαθαίνουμε
Κανας άλλος με πιο σοβαρή πρόταση ?

:hypnotize :alien:

Road67
12/07/2009, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
:mad:
6,5 λιτραααααααα? Μας δουλεύεις ρε φίλε , κολύμπι σε σκουλήκια θα μαθαίνουμε
Κανας άλλος με πιο σοβαρή πρόταση ?

:hypnotize :alien: δε μ' αρέσει να με προσβάλλουν. Ε δε στο πουλάω ρε! Κι έχει κι όμορφο κόκκινο led και αδιάβροχη ντισκομπάλα και θα το έπαιρνες μόνο τετρακώ.. Άντε να χαθείς ανάγωγε!! Άλλα έτσι είστε όλοι εσείς με τα δίροδα :yuck:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dond4le
12/07/2009, 21:16
Δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα λεφτα για να πουλησεις μουρη...........................ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΙ ΔΗΛΑΔΙ................ΣΤΑ 16 ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ Η ΣΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ισχυει νομιζω στην Φερραρι για να αγορασεις ενα μοντελο της Δεν θυμαμε ποιο πρεπει να σε εγκρινουν και αυτο γινεται στην πιστα!!!!!!!!!!!

Κατι τετοιο ΠΡΕΠΕΙ να κανουν και για ολες τα SS τουλαχιστον.

ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥΡΙ ΠΑΡΕ BEVERLY...........ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΝΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η DIESEL KAI ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.

ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!!!!!

Αν τελικα την παρεις την μηχανη πιστευω πως στον χρονο μεσα θα ψαχνεις να την δωσεις....!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΑ!!!!

the who
12/07/2009, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ελπιζω να μην το θες για τον παπαγαλο:eyepop:

Οχι ρε συ για τη γατα το θελω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εαρινη συναξη :a31: :a31: :a31: καταντησαμε.:rotflmao: :rotflmao:

the who
12/07/2009, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
δε μ' αρέσει να με προσβάλλουν. Ε δε στο πουλάω ρε! Κι έχει κι όμορφο κόκκινο led και αδιάβροχη ντισκομπάλα και θα το έπαιρνες μόνο τετρακώ.. Άντε να χαθείς ανάγωγε!! Άλλα έτσι είστε όλοι εσείς με τα δίροδα :yuck:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε κωλοψαρο αν το ενυδρειο δεν ειναι 1000 κυβικα πως θα βγαλω γκομενα μου λες?Οχι τιποτα αλλο αλλα πηδαω απο τα 16 κι ακομα δεν το εχω βαρεθει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ
Να μου το θυμηθειτε η δουλεια ειναι στημενη απο τους μοντ για να μαζευουν πελατεια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

marulis
12/07/2009, 21:22
Ρε κωλοψαρο αν το ενυδρειο δεν ειναι 1000 κυβικα πως θα βγαλω γκομενα μου λες?Οχι τιποτα αλλο αλλα πηδαω απο τα 16 κι ακομα δεν το εχω βαρεθει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ
Να μου το θυμηθειτε η δουλεια ειναι στημενη απο τους μοντ για να μαζευουν πελατεια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μη μου πεις , είσαι και στον όγκο?

:lol: :lol: :lol:

the who
12/07/2009, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Μη μου πεις , είσαι και στον όγκο?

:lol: :lol: :lol:

Πες μου πως εισαι ατριχος.Αυτο πες μου μονο:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
12/07/2009, 21:31
:a13:

168748

filipp0s
12/07/2009, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

είσαι απαισιοδοξος...πάει...τέλος :lol: :rotflmao: :lol:

marooned
12/07/2009, 23:36
Θα το παρεις.. Θα το "μάθεις" (ή ετσι θα νομιζεις τουλαχιστον)... Θα το ανοιξεις.. Θα πεσεις... Θα σε τρομαξει και θα ξενερωσεις μαζι του... και ευχομαι απο καρδιας να μη συμβει και τιποτα χειρωτερο γιατι ειναι κριμα για εσενα.. Σιγουρα δε σου τα λεμε αυτα απο ζηλια να μη παρεις R6, ουτε απο κομπλεξ..

Ειναι κριμα πασσα μου, που οι φιλοι σου με το CBR δε σε αποτρεπουν απο αυτη την κινηση!

Αφου εισαι αποφασισμενος τοσο πολυ.. καν'το! ΕΥΧΟΜΑΙ να πεσω εξω σε ολα τα παραπανω..

Και πιστεψε με οι γκομενες δε ξεχοριζουν ουτε νιωθουν απο R6.

Φιλικα παντα και παντα ορθιος.
Καλη επιλογη να εχεις

Dexter
13/07/2009, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyro D
απο τα 16 μου στην νυχτα εχω βαρεθει να πηδαω.....

Τότε μην παρεις R6, δεν έχει καλά φώτα.

epp1640
13/07/2009, 01:56
ρε εμένα γιατί δεν με ενημέρωσε κανένας στα 16 ότι πηδάμε? :lol: :bigcry: :lol:

makis206
13/07/2009, 07:27
Για όλα υπάρχει λύση...:D

Στα 125 κυβικά για να μην κινδυνέψεις κιόλας :beer:

:bigcry:

168780

liakaros
13/07/2009, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για όλα υπάρχει λύση...:D

Στα 125 κυβικά για να μην κινδυνέψεις κιόλας :beer:

:bigcry:

πσσσσσσσ.... ''γ@μει'' το μηχανακι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
13/07/2009, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
πσσσσσσσ.... ''γ@μει'' το μηχανακι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα το βρείτε στα καλά καφέ :lol: :rotflmao:

the who
13/07/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα το βρείτε στα καλά καφέ :lol: :rotflmao:

Αργησες παλουκαρι μου κι εχασες τα καλυτερα.:wave2:

makis206
13/07/2009, 08:40
Αργησες παλουκαρι μου κι εχασες τα καλυτερα.:wave2:

Το moderation team θα πρέπει να απαγορεύει την είσοδο σε τέτοια τα ΣΚ του καλοκαιριού, είναι ευνόητο νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να πάει και για μπάνιο, μην αφήνετε τα μέλη να πέφτουν σε διλλήματα κάθε βράδυ Παρασκευής παρακαλώ.. λίγη κατανόηση δεν έβλαψε κανέναν! :cool:

sergiosm
13/07/2009, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

deletion;;;

οχι, μη

sticky να γίνει
sticky

στα ανέκδοτα όμως

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Road67
13/07/2009, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

sticky να γίνει
sticky

στα ανέκδοτα

+ 1100 :rotflmao: :rotflmao:

Μικρή Λουλού
13/07/2009, 09:37
εκεινον τον KARELIS τον θυμαται κανενας αραγε..??
τοτε που εγραφε στο φορουμ,ητανε 14...

κατι μου θυμιζει αυτη η ευφραδεια...κατι μου θυμιζει...:smokin:

Allst@rf
13/07/2009, 09:38
δεν μπορω να καταλαβω τωρα τελευταια ,εχουν πεσει ολοι οι ειλικρινεις σ'αυτο το φορουμ.
ενας λεει θα παρω το μηχανακι για να πουλαω μουρη.
αλλος λεει θα παρει χιλιαρι και δεν ειναι ουτε καν στα 18.
αλλος λεει "ε ειμαι κουλος το απαραδεχομαι αλλα καβαλαω κ7"...
ρε δε μαμιεστε λεω γω,και καλα ειλικρινια για φυγει η ρετσινια του καγκουρα,ακρανοβιτς(που λεει και η evi) με SS.
εν τωμεταξυ πλακα πλακα καλυτερα να παρει χιλιαρι,γιατι το εξακοσια ,τοσο υψηλοστροφο που ειναι θα τον προσπορνανε και τα πατινια,και οχι μονο μουρη δεν θα πουλαει αλλα θα γινει και περιγελο τις κενονιας...

Μικρή Λουλού
13/07/2009, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ρε δε μαμιεστε λεω γω,

εγω λεω να ξεκινησουμε απο σενα και αν μας αρεσει,προχωραμε..

Allst@rf
13/07/2009, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εγω λεω να ξεκινησουμε απο σενα και αν μας αρεσει,προχωραμε..

γιατι αρχοντα,θιχτικες?

Μικρή Λουλού
13/07/2009, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
γιατι αρχοντα,θιχτικες?

οσο να'ναι,το "δε μου γαμιεστε" δεν ακουγεται και τοσο ομορφα ειδικα απο την στιγμη που δεν ημασταν και φανταροι μαζι ή γνωριζομαστε προσωπικα.
θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις χιλιαδες αλλες προτασεις.
κι αν αρχισουμε ολοι να γραφουμε ετσι,σε λιγο το φορουμ δεν θα διαβαζεται απο τα γαμωσταυριδια.

Allst@rf
13/07/2009, 10:03
οσο να'ναι,το "δε μου γαμιεστε" δεν ακουγεται και τοσο ομορφα ειδικα απο την στιγμη που δεν ημασταν και φανταροι μαζι ή γνωριζομαστε προσωπικα.
θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις χιλιαδες αλλες προτασεις.
κι αν αρχισουμε ολοι να γραφουμε ετσι,σε λιγο το φορουμ δεν θα διαβαζεται απο τα γαμωσταυριδια.

κοιτα οσων αφορα τη δευτερη παρατηρηση σου εχεις δικιο δεν επρεπε να βρισω(αν και την καλυψα καπως λεγοντας "μαμιοσαστε",αλλα τεσπα εχεις δικιο ειπαμε).
οσων αφορα την πρωτη,βασικα δεν αναφερομουν σε εσενα.απομονοσες μια φραση μου το οποιο θεωρω οτι δεν ειναι σωστο.
αν δεις τα ποστ μου στο φορουν ,ποτε δεν εχω βρισει καποιον,εκτος αν το αξιζει.
και κατι τελευταιο.τελικα μου φαινεται οτι εσυ με εβρισες αλλα δεν πειραζει.ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.μπορει να σε δω στο δρομο με το μοτο σου και να χαιρετηθουμε:wave2: :wave2:

Μικρή Λουλού
13/07/2009, 10:12
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
[B]
οσων αφορα την πρωτη,βασικα δεν αναφερομουν σε εσενα.απομονοσες μια φραση μου το οποιο θεωρω οτι δεν ειναι σωστο.

το ξερω οτι δεν αναφεροσουν σε μενα ή σε καποιον προσωπικα.
απομονωσα την εκφραση γιατι αυτη ηταν η αφορμη.

μαλλον επειδη ποτε δεν εχεις βρισει σου βγηκε η αναγκη να το κανεις σε ολους μαζι!! :lol: :lol: :lol: :lol:

και κατι τελευταιο.τελικα μου φαινεται οτι εσυ με εβρισες αλλα δεν πειραζει.ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.μπορει να σε δω στο δρομο με το μοτο σου και να χαιρετηθουμε:wave2: :wave2:

δεν χαιρεταω ποτε αγνωστους στον δρομο και δεν παιρνω απο κανεναν ξενο καραμελες!!!
τι σκατα Μικρη Λουλου θα ημουν αλλωστε..?? :smokin:

Allst@rf
13/07/2009, 10:17
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
[B]

το ξερω οτι δεν αναφεροσουν σε μενα ή σε καποιον προσωπικα.
απομονωσα την εκφραση γιατι αυτη ηταν η αφορμη.

μαλλον επειδη ποτε δεν εχεις βρισει σου βγηκε η αναγκη να το κανεις σε ολους μαζι!! :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν χαιρεταω ποτε αγνωστους στον δρομο και δεν παιρνω απο κανεναν ξενο καραμελες!!!
τι σκατα Μικρη Λουλου θα ημουν αλλωστε..?? :smokin:

βασικα το παιζεις τρελιτσα αλλα δεν πειραζει.ειπαμε δεν σε ξερω και δεν γνωριζω τι παιζει με την παρτη σου...

@ngelos
13/07/2009, 10:47
Μην κάνει κανείς το έγκλημα και σβίσει το thread ΑΥΤΟ...Θα πρέπει όπως προήπαν κάποιοοι "σοφοί" να γίνει sticky στα ανέκδοτα να παραδειγματίζονται και άλλοι που πιθανόν θα έρθουν να ανακοινώσουν πως παίρνουν SS γιατί αρέσει στις γκόμενες...:rotflmao:
Μαζί με καναδυό άλλα...
Πλάκα στη πλάκα,να'ναι καλά το παιδί.Μου έφτιαξε τη διάθεση...:beer:

SeNNinhA
13/07/2009, 11:06
Πάντως εαν είναι να πάρεις SS ή Supersport για τις γκόμενες, ξέχασέ το.

Η εμπειρία μου λέει ότι δεν τους αρέσουν αυτά και μόνο σε εμάς αρέσουν. Οι γκόμενες θέλουν κάτι που να κάθεσαι καλά πίσω και να αισθάνονται κάπως ασφαλείς. Τους αρέσουν οι μηχανές δεν θέλουν να ξεβολεύονται και πολύ όμως. Λίγες, ελάχιστες είναι αυτές που πραγματικά γουστάρουν τις μηχανές και την ταχύτητα.

Μιας και το cabrio δεν είναι στις προθέσεις σου τότε περισσότερες επιτυχίες θα έχεις έαν πάρεις ενα On-Off. Θα το λατρέψουν. Εμένα με έβριζαν όλες όταν έδωσα το Dakar για το Tuono.

:wave2: :wave2: :wave2: