View Full Version : φαρ ουέστ....
LiakosVstrom
13/07/2009, 08:56
... χωρίς τους γαμημένους τους σερίφηδες να φαίνονται πουθενά.
χθες απόγευμα ενώ κατέβαινα την Αιγαλέω πριν τα φανάρια στην Ακτή Κονδύλη βλέπω 2 τύπους, ο ένας με σκουτεράκι και ο άλλος με TDM με γκόμενα από πίσω (ακράνοτοι και χωρίς πινακίδες και οι 2) να πηγαίνουν χαλαροί έχοντας πιάσει και τις 2 λωρίδες. Προσπερνάω τον μαλάκα με το σκουτεράκι (ο οποίος ενώ με είχε δει και με είχε ακούσει συνέχισε να πηγαίνει χαλλλαρός αριστερή λωρίδα με το δεξί πόδι τεντωμένο ως δείγμα ανετίλας).
Στα φανάρια μετά τον Ηλ. Σταθμό Πειραιά σταματάω και περιμένω το πράσινο κι ενώ αφήνω το φρένο η μηχανή κάνει μερικά εκατοστά πίσω και ακούω "τι κάνεις ρε!". γυρνάω και βλέπω τον μαλάκα τον σκουτεράκια και του απαντάω "ε μην κολλάς πίσω μου?". Έλα όμως που ήθελε καβγά ο τύπος. Και ακούω το εξής κουλό.
- το ξέρεις πως παραλίγο να με ρίξεις?
- (σιωπή εγώ να δω τι άλλη μαλακία θα πει)
- κάνεις προσπεράσεις από αριστερά???!
- (κάγκελο εγώ...) από αριστερά δεν γίνονται οι προσπεράσεις?
ανταλλάσουμε 1-2 κοσμητικά επίθετα και σηκώνομαι να φύγω.....
στα φανάρια στο ύψος της Αγ. Τριάδας ξαφνικά νιώθω μια κλωτσιά στο αριστερό μου πόδι. και βλέπω το μαλάκα με το σκουτεράκι να κάνει αριστερά στη Βασ. Γεωργίου... θόλωσα... ανοίγω και τον παίρνω από πίσω. Σταματάει απότομα και βρίσκει η ρόδα μου στον πίσω τροχό του και μάλλον του σπάει λασπωτήρα. από τον καθρέφτη βλέπω τον άλλο με το TDM να έρχετε προς τα μένα και ανοίγω για να φύγω (μαλάκας δεν είμαι για να έχω 2 να προσπαθούν να με ρίξουν). βγαίνω στο δρόμο που οδηγεί στο Δημοτικό θέατρο και μπαίνω στα στενάκια που είναι κάθετα της Σωτήρως. Κόβω λίγο να δω αν έχει πρόβλημα η μηχανή στη ρόδα αλλά από τον καθρέφτη βλέπω τους μαλάκες οι οποίοι έχουν αφήσει το σκουτεράκι και είναι δικάβαλο στο TDM με πλευρίζουν και ενώ ο πίσω πάει να με αρπάξει (εν κινήσει όλα αυτά) ο τύπος που οδηγάει το TDM και με έχει πλευρίσει για να με ρίξει... το χάνει... και σαβουριάζοντε. Εκεί τους έχασα....
τι σκατά.... τόσο πολύ έχουμε τρελαθεί???
jorgevaldano
13/07/2009, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
το χάνει... και σαβουριάζοντε. Εκεί τους έχασα....
χαμένα κορμιά....
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
γαμώτο σ' όλα τα γλέντια να λείπω :D
το κακό είναι πως αυτοί έχουν την πινακίδα σου. Εσύ όχι.
XJR_Billy
13/07/2009, 09:18
Η συναδελφικότητα μεταξύ μοτοσυκλετιστών όσο πάει και πάει περίπατο...
Αλλά αυτό που περιέγραψες είναι... τι να πω...:sad:
Έχω μείνει μλκς.... εντελώς...
Εσύ να'σαι καλά ρε Λιάκο και άσε το κάθε κωλόπαιδο να παίζει με τη ζωή του...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το κυνηγάς θα το βρεις...:rolleyes:
nightstalker
13/07/2009, 09:25
φίλε μου ευτυχώς βγήκες αλώβητος αν και ελπίζω να μην σου κράτησαν καμιά πινακίδα
πάντως εγώ δεν θα το συνέχιζα στην θέση σου ακόμα και μετά την κλωτσιά (απ την στιγμή που δεν έπεσες ή χτύπησες) γιατί απλά δεν ξέρεις με τι φρούτα έχεις να κάνεις...
πάντως τελικά, και έχοντας πλήρη επίγνωση του τι σχόλια από εδώ μπορεί να προκαλέσει αυτό που θα πω, εύχομαι οι τύποι αυτοί αν τελικά δεν κράτησαν την πινακίδα σου να χτύπησαν πραγματικά πολύ άσχημα από την πτώση...:mad:
To Καουμπουλικη παει και ερχεται ελπιζω φιλε μου να μην εχεις τραβηγματα γιατι και εκεινη οπως φαινεται σαν νεοελληνες μπορει να σε κυνηγησουν δικαστικα.Ελπιζω να πανε ολα καλα και ποτε μην ασχολησε στον δρομο με τετοιου ειδους τυπους.:wave2:
jorgevaldano
13/07/2009, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
εύχομαι οι τύποι αυτοί αν τελικά δεν κράτησαν την πινακίδα σου να χτύπησαν πραγματικά πολύ άσχημα από την πτώση...:mad:
+1
εύχομαι οι τύποι αυτοί αν τελικά δεν κράτησαν την πινακίδα σου να χτύπησαν πραγματικά πολύ άσχημα από την πτώση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
+1
- 1100 :evil:
makis206
13/07/2009, 09:33
Δεν είμαστε καλά...:uplate:
jorgevaldano
13/07/2009, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
ζαβολιάρη!! :mad:
Pardalotzatziki
13/07/2009, 09:41
ειναι γνωστο οτι ο ηλιθιος δεν νικιεται
κακως εμπλεξες, και κυριως εν κινησει
:nono:
LiakosVstrom
13/07/2009, 09:42
Αυτό με τις πινακίδες είναι το μόνο που με προβληματίζει κι εμένα...
Στο μόνο που ελπίζω είναι πως όταν πας να κάνεις μια τέτοια μαλακία όπως το να προκαλέσεις ατύχημα, γιατί η κλωτσιά ήταν δυνατή και ευτυχώς που το στρομ είναι βαρύ μηχανάκι και κρατήθηκα όρθιος, δεν θα κρατήσεις και πινακίδα.... κοιτάς μόνο να κάνεις κακό.
Στη μπαγκαζιέρα από σήμερα κυκλοφορώ με ξύλινο πόδι από καρέκλα και για κάνα μήνα θα έχω το νού μου.... κι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, τι να πω....
πάντως εγώ δεν θα το συνέχιζα στην θέση σου ακόμα και μετά την κλωτσιά (απ την στιγμή που δεν έπεσες ή χτύπησες) γιατί απλά δεν ξέρεις με τι φρούτα έχεις να κάνεις...
η μαλακία μου ήταν που του απάντησα όταν ήρθε και κόλλησε από πίσω μου. γιατί τον είδα που με κοίταζε και τον έκοψα πως ήθελε καβγά. στην κλωτσιά... απλά θόλωσα....
nightstalker
13/07/2009, 09:43
αν μιλάς σοβαρα πες αν αυτό θα το εννοούσες αν ήσουν στη θέση του φίλου μας και όταν έτρωγες την κλωτσιά έπεφτες κάτω...
super_toto
13/07/2009, 09:46
Ένας παππούς μου είχε πει κάποτε το εξής:
"Στον δρόμο αν αποφασίσεις να τσακωθείς να είσαι έτοιμος και να σκοτωθείς"
Γενικά ότι και αν μου συμβει στο δρόμο δίνω τόπο στην οργή γιατι δεν ξέρεις ποιός είναι πίσω από το τιμόνι. Και επειδή έχουμε ξεφύγει εντελώς , φαρ ουέστ όπως το έγραψες, η μαλακία και η καφρίλα που κυκλοφορεί χτυπάει κόκκινα.
Δεν άξίζει να σου συμβεί κάτι για μια παρεξήγηση στο δρόμο. Μπορεί να είχες δίκιο αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να γυρίσεις σπίτι σου.
nightstalker
13/07/2009, 09:47
Αυτό με τις πινακίδες είναι το μόνο που με προβληματίζει κι εμένα...
Στο μόνο που ελπίζω είναι πως όταν πας να κάνεις μια τέτοια μαλακία όπως το να προκαλέσεις ατύχημα, γιατί η κλωτσιά ήταν δυνατή και ευτυχώς που το στρομ είναι βαρύ μηχανάκι και κρατήθηκα όρθιος, δεν θα κρατήσεις και πινακίδα.... κοιτάς μόνο να κάνεις κακό.
Στη μπαγκαζιέρα από σήμερα κυκλοφορώ με ξύλινο πόδι από καρέκλα και για κάνα μήνα θα έχω το νού μου.... κι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, τι να πω....
η μαλακία μου ήταν που του απάντησα όταν ήρθε και κόλλησε από πίσω μου. γιατί τον είδα που με κοίταζε και τον έκοψα πως ήθελε καβγά. στην κλωτσιά... απλά θόλωσα....
έχεις δίκιο
στην κλωτσιά νομίζω ο καθένας θα θόλωνε γιατι στην ουσία είναι σα να προσπαθεί να σε σκοτώσει
απλώς απ΄την αρχή ότι σου λένε και από την στιγμή που έχεις δίκιο δεν δίνεις σημασία
τέτοιοι 'άνθρωποι' ΔΕΝ βαζουν μυαλό έτσι, απλώς γίνονται πιο επικίνδυνοι
LiakosVstrom
13/07/2009, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ένας παππούς μου είχε πει κάποτε το εξής:
"Στον δρόμο αν αποφασίσεις να τσακωθείς να είσαι έτοιμος και να σκοτωθείς"
Γενικά ότι και αν μου συμβει στο δρόμο δίνω τόπο στην οργή γιατι δεν ξέρεις ποιός είναι πίσω από το τιμόνι. Και επειδή έχουμε ξεφύγει εντελώς , φαρ ουέστ όπως το έγραψες, η μαλακία και η καφρίλα που κυκλοφορεί χτυπάει κόκκινα.
Δεν άξίζει να σου συμβεί κάτι για μια παρεξήγηση στο δρόμο. Μπορεί να είχες δίκιο αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να γυρίσεις σπίτι σου.
+1.000.000
jorgevaldano
13/07/2009, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
μπορεί να έχεις δίκιο όμως όταν σε πνίγει το δίκιο στο δρόμο αισθάνεσαι πως είναι υποχρέωσή σου να "τιμωρήσεις" το γαϊδούρι (και σόρυ προς τα συμπαθή τετράποδα), να πάρει ένα μάθημα
super_toto
13/07/2009, 09:55
μπορεί να έχεις δίκιο όμως όταν σε πνίγει το δίκιο στο δρόμο αισθάνεσαι πως είναι υποχρέωσή σου να "τιμωρήσεις" το γαϊδούρι (και σόρυ προς τα συμπαθή τετράποδα), να πάρει ένα μάθημα
Αυτά που έγραψα είναι για μένα ο γενικός κανόνας. Φυσικά και μπορεί ο καθένας να θολώσει και να ξεφύγει η συμπεριφορά του. Και σε μένα συμβαίνει αυτό και μετά το μετανοιώνω.
Ομως σκέψου ότι το να δώσεις ένα μάθημα μπορεί να σου κοστίσει από μια απλή συγχυση μέχρι μπλεξίματα με το νομο και μέχρι ακόμα και την ζωή σου.
Αξίζει?
otan se pleyrizei kapoios gia na tsakotheite..
kai telika o xabales pesei ..
katebeneis..
toy perneis to klidi kai feygeis..
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
αν μιλάς σοβαρα πες αν αυτό θα το εννοούσες αν ήσουν στη θέση του φίλου μας και όταν έτρωγες την κλωτσιά έπεφτες κάτω...
ναι θα το εννοούσα. Όπως ό,τι κι αν μου έχει συμβεί δεν καταριέμαι κανέναν που κρατάει τιμόνι να πάθει κάτι με το τιμόνι. Ούτε το θέλω, ούτε το εύχομαι.
nightstalker
13/07/2009, 10:08
ναι θα το εννοούσα. Όπως ό,τι κι αν μου έχει συμβεί δεν καταριέμαι κανέναν που κρατάει τιμόνι να πάθει κάτι με το τιμόνι. Ούτε το θέλω, ούτε το εύχομαι.
εγώ από την άλλη μεριά αν μάθαινα ότι κάποιοι (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αμα κρατάνε τιμονι) προσπαθούν να σκοτώσουν κάποιον άλλο που κρατάει τιμόνι (ισοδύναμο του να κλωτσάς μοτοσυκλετιστή εν κινήσει) και τελικά οι ίδιοι χτύπησαν άσχημα ή και έμειναν στον τόπο θα ένιωθα ανακούφιση και σαφώς ασφαλέστερος στους δρόμους.
για εμένα αυτό που έκανε ήταν απλά απόπειρα ανθρωποκτονίας και είμαι σίγουρος οτι θα το ξανακάνει
Ποιος καβαλουσε το ΤΔΜ; Μαλλον ο Κι Βαν Κλιφ.Ο Ελι Γουαλας θα ηταν στο σκουτερ.Καπως ετσι τους ψυχολογησα.:eek:
Akatanomastos
13/07/2009, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
o
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
το καλυτερο σχεδιο ειναι να του παρεις την γκομενα και να φυγεις.
:smokin:
παντως δεν παμε καθολου καλα..
οτι να ναι στους δρομους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παντως δεν παμε καθολου καλα..
οτι να ναι στους δρομους ayton me to skoyter ennoeis??axax ax axax...
de xero re sy..alla fantasoy meta to olo skiniko..toys 2 toys..na sproxnoyne to tdm..:rotflmao: :lol:
kai esy sto epomeno steno..na toys koynas to klidaki..:bawl: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Αλήθεια, αυτήν πού την αδειάσανε; Αν την παρατήσανε και τσαντίστηκε, θα είναι ο καλύτερος μάρτυρας υπέρ σου... :wacko:
ειναι το 3ο παρομοιο περιστατικο που ακουω σε εναν μηνα μεσα
και ο καυσωνας δεν εχει ερθει ακομα
παντως οι δρομοι που λες μου κανουν εντυπωση......δεν τρεχατε...καταδιωξη σε σλοου μοσιον ηταν αυτο γιατι εκει που λες ειδικα αν ειναι ωρα αιχμης (γραφεις ωρα?δεν παρατηρησα)δε μπορεις να πας πουθενα ειναι ολα μπλοκαρισμενα εκτος και αν εγινε βραδυ
liakaros
13/07/2009, 12:12
Μωρε θα ειχα βγαλει την βοϊδοψωλη απο την μπαγκαζιερα και θα τους ειχα κανει μπλε τα πλευρα...
γουσταρω κατασταση !!!!!!!!!
+1000 στον bbk !!!!!!
:evil:
A EGO ..PANTOS OTI KAI NA MOY POYN STO DROMO.....NAI LEO..
tis proales kati tha kana skaei enas me ena amaxi dipla sto fanari..kai moy leei olo magia..kala re malakas eisai??gyrnao..kai toy leo..
NAI..
e ti na moy pei?
to proi pali enas me ena gixer 1000..kati moy pe..kalimera..??kalo pasxa??poy pas me to tafo??
agamisoy???
ok toy pa ego..
tis proales kati tha kana skaei enas me ena amaxi dipla sto fanari..kai moy leei olo magia..kala re malakas eisai??gyrnao..kai toy leo..
NAI..
e ti na moy pei?
to proi pali enas me ena gixer 1000..kati moy pe..kalimera..??kalo pasxa??poy pas me to tafo??
agamisoy???
ok toy pa ego..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: einai poy den akoyo re kala..opote leo panta nai..
toy poysti...sta 10 to ena de tha ne gia kalo???
einai poy den akoyo re kala..opote leo panta nai..
ρε μλκ ημαρτον :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
13/07/2009, 12:21
einai poy den akoyo re kala..opote leo panta nai..
Άκυρος: Φιλαράκι θα μας γ@μήσεις κιόλας;
DUKASII: Ναι
Mπλε μαρέν ο DUKASII...:lol: :rotflmao: :rotflmao:
NAI..
e ti na moy pei?
agamisoy???
ok toy pa ego..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mπλε μαρέν ο DUKASII...:lol: :rotflmao: :rotflmao: episis..ektos toy oti den akoyo kala...
TREXO K POLY GRIGORA...:lol: :rotflmao:
exeis akoysei gia toy feygatoy ti mana???
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mπλε μαρέν ο DUKASII...:lol: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :rotflmao: :lol:
τα κτμ ειναι μπουρδελα
ναι
:rotflmao:
:lol:
el_hymador
13/07/2009, 12:25
Ε αφου σαβουριαστηκαν οι μαλακες μια χαρα...μακαρι να τους εχει γινει το ΤΙ ΔΙ ΕΜ σωβρακο...:D
XJR_Billy
13/07/2009, 12:25
NAI..
e ti na moy pei?
agamisoy???
ok toy pa ego..
Ρε άτομο ....!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :beer: :beer:
makis206
13/07/2009, 12:26
exeis akoysei gia toy feygatoy ti mana???
Έτσι έτσι, μποϋκοτάρει τα χαρτομάντηλα.:lol:
LiakosVstrom
13/07/2009, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειναι το 3ο παρομοιο περιστατικο που ακουω σε εναν μηνα μεσα
παντως οι δρομοι που λες μου κανουν εντυπωση......δεν τρεχατε...καταδιωξη σε σλοου μοσιον ηταν αυτο γιατι εκει που λες ειδικα αν ειναι ωρα αιχμης (γραφεις ωρα?δεν παρατηρησα)δε μπορεις να πας πουθενα ειναι ολα μπλοκαρισμενα εκτος και αν εγινε βραδυ
γύρω στις 6 ήταν και δεν είχε κίνηση... high speed persuit και για μια ακόμα φορά το strom τα έχει όλα στην πόλη! για να μην πω που δεν μασάει τίποτα. ο άλλος με έσπρωχνε για να με ρίξει αλλά τελικά έφαγε τα μούτρα του. το στρομ ευθεία... ο παπάρας με το TDM κάτω. :cry: :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII otan se pleyrizei kapoios gia na tsakotheite..
kai telika o xabales pesei ..
katebeneis..
δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. θα το έχω υπόψη για την επόμενη φορά όμως!!!
να γυρίσω τη μηχανή και να περάσω πάνω από τα κεφάλια τους το σκέφτηκα πάντως....
project.breeze
13/07/2009, 12:32
Εδώ στην Θεσσαλία έχουμε το εξής ρητό:
Όπου βρεις φαϊ κάτσε,όπου βρεις ξύλο φύγε
Καλά έκανες και την κοπάνησες φίλε,από κοκκοράκια και ψευτομαγκάκια έχει βρωμίσει ο τόπος:wave2:
Τελικά υπάρχει Θεός!!!:lol: :rotflmao: :lol:
Μιλάμε για πολύ μ@λ@κες... Πήγαν να το παίξουν "καμικάζι", με κλοτσιές εν κινήσει και ακροβατικά και σαβουρόθηκαν. :lol: :lol: :lol:
Η γκόμενα ακόμα θα περιμένει να γυρίσουν να την πάρουν!!!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Μπράβο ρε φίλε, μου έφτιαξες τη μέρα!!!!
Υ.Γ.
Το πέσιμο στο TDM έχει κόστος απο 1000 ευρώ και πάνω. Ο αρχιμ@λ@κ@ς θα πληρώσει τα κέρατα του επειδή ο άλλος αρχιμ@λ@κ@ς έσπασε τον ΛΑΣΠΟΤΗΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ με τις μαγκιές του.
ΡΕ ΤΙ ΖΩΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!
Ως Οδηγός TDM, παρακαλώ να μην γενικεύσουμε. Δεν είμαστε όλοι εγκεφαλικά νεκροί!!!!!
Περα απο την πλακα ,
χωρις πινακιδες κ τετοιο τσαμπουκα
ή μπατσοι ητανε ή κωλοπαιδα του κερατα (πιθανοτατα να κουβαλουσαν κ τπτ σιδερενιο μαζι)
αρα δεν πουλας μαγκια , σηκωνεσαι κ φευγεις
jorgevaldano
13/07/2009, 12:52
o καύσωνας μέσα στο κεφάλι του έλληνα οδηγού είναι 365*24
για μισο...μπαινεις ρε φιλε στα στραβα και αναποδα και το αποτελεσμα ειναι οτι εχεις σπασει το λασπωτηρα σε ενα σκουτερ,εχεις πεταξει ενα δικαβαλο τουδουμου κατω και μια κοπελα περιμενει ακομα εξ αιτιας σου τον ιπποτη της και εμεις σου δινουμε και δικιο απο πανω ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για μισο...μπαινεις ρε φιλε στα στραβα και αναποδα και το αποτελεσμα ειναι οτι εχεις σπασει το λασπωτηρα σε ενα σκουτερ,εχεις πεταξει ενα δικαβαλο τουδουμου κατω και μια κοπελα περιμενει ακομα εξ αιτιας σου τον ιπποτη της και εμεις σου δινουμε και δικιο απο πανω ???
Παραδέξου το.... ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! :lol: :lol: :lol: :lol:
LiakosVstrom
13/07/2009, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Περα απο την πλακα ,
χωρις πινακιδες κ τετοιο τσαμπουκα
ή μπατσοι ητανε ή κωλοπαιδα του κερατα (πιθανοτατα να κουβαλουσαν κ τπτ σιδερενιο μαζι)
αρα δεν πουλας μαγκια , σηκωνεσαι κ φευγεις
μπάτσοι δεν ήταν....
αυτή την μαλακία με την πινακίδα την κάνουν οι καβουρόμπατσοι (λιμενικό) και αυτοί που δουλεύουν στις φυλακές. οι μπάτσοι έχουν άλλο κόλπο με τα σήματα τελών κυκλοφορίας (το βλέπω από τα 2 αδέρφια μου. :smokin: )
κωλοπαίδια ναι.
:rotflmao: :lol:
και ολα αυτα στη γειτονια μας Χορχε .... λες να κανουμε κανα ντου σε οσα Στρομα βλεπουμε?:ninja: :lol:
μπάτσοι δεν ήταν....
οι μπάτσοι έχουν άλλο κόλπο με τα σήματα τελών κυκλοφορίας (το βλέπω από τα 2 αδέρφια μου. :smokin: )
μαλιστααααα.........:a014: :a014:
LiakosVstrom
13/07/2009, 13:13
ναι αλλά έχει πληγωθεί ο εγωϊσμός μου.... αντί να τους κυνηγάω με κυνηγάγανε....
ναι αλλά έχει πληγωθεί ο εγωϊσμός μου.... αντί να τους κυνηγάω με κυνηγάγανε....
σιγα τα ωα.
LiakosVstrom
13/07/2009, 13:17
λες να κανουμε κανα ντου σε οσα Στρομα βλεπουμε?:ninja: :lol:
Δ Ε Ν Π Ε Φ Τ Ο Υ Μ Ε! τέλος.
μαλιστααααα.........:a014: :a014:
έτσι τα καταλαβαίνεις τα στρουμφάκια.
πάντως ειλικρινά... θα προτιμούσα να μην μου έχει συμβεί. :rolleyes: :rolleyes:
Ποιός μέτρησε την άσφαλτο όμως;;;; Ασε που ήταν 2, εκτώς αν είσαι ο Bruce Lee...
Σκέψου ότι αυτών πληγώθηκε ο εγωϊσμός τους, τα παϊδια τους, η τσέπη τους και πιθανώς και τα συναισθήματα του ενός γιατί μόνο αν είναι ζώο και η γκόμενα δεν θα πει τίποτα που την αφήσαν για να πάνε για τσαμπουκά!
Εσύ είσαι απλά ΙΝΔΑΛΜΑ!!!
ΣΠΑΜ ΟΝ
ρε τρουπ γιατι σε φανταζομε να λες <<μαααλιστα>> να σηκωνεις το φρυδι σου και να βγαινεις εξω για τσιγαρο????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ΣΠΑΜ ΟΝ
ρε τρουπ γιατι σε φανταζομε να λες <<μαααλιστα>> να σηκωνεις το φρυδι σου και να βγαινεις εξω για τσιγαρο????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
γιατι ετσι εγινε μαλλον.
LiakosVstrom
13/07/2009, 13:23
O Κου Λι είμαι....
το θέμα είναι πως τώρα πρέπει να κοιτάω συνεχώς πίσω μου μην έχουν κρατήσει καμία πινακίδα και βρήκαν που μένω.
και μετά θα είμαι δαρμένο ίνδαλμα αν σκάσουν 5-6.
O Κου Λι είμαι....
το θέμα είναι πως τώρα πρέπει να κοιτάω συνεχώς πίσω μου μην έχουν κρατήσει καμία πινακίδα και βρήκαν που μένω.
και μετά θα είμαι δαρμένο ίνδαλμα αν σκάσουν 5-6.
Σε αυτό έχεις δίκιο και πέρα από την πλάκα είναι επικίνδυνο, καθως ήταν προφανώς βλαμένα άτομα. Ας ελπίσουμε ότι δεν κράτησαν πινακίδα.
Απλά δεν υπάρχει λόγος να έχεις πληγομένο εγωϊσμό, χωρίς καν να σηκώσεις το χέρι σου έφαγαν τα μούτρα τους.
Σιγά ρε λιάκο που θα έλθουν να σε δείρουν κιόλας στο σπίτι σου...
Γράψτους στα φρύδια σου και ξέχασέ το. Μην αγχώνεσαι, φίλε. :wave2:
Η ζωή είναι πολύ μικρή να για να ασχολείσαι με τον κάθε τελευταίο.
και ολα αυτα στη γειτονια μας Χορχε .... λες να κανουμε κανα ντου σε οσα Στρομα βλεπουμε?:ninja: :lol:
Tελικά κάθε φορά που λυσάω να βγω από το καράβι γιατί έχω πήξει όλο το μετανιώνω και θέλω να γυρίσω πίσω... γιατί οκ, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ αλλά του μαλάκα η μάνα τι έκανε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Tελικά κάθε φορά που λυσάω να βγω από το καράβι γιατί έχω πήξει όλο το μετανιώνω και θέλω να γυρίσω πίσω... γιατί οκ, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ αλλά του μαλάκα η μάνα τι έκανε;
δε ξερω ρε φιλε αλλα ξερω οτι του εντουρα η μανα ολο λασπες καθαριζει :rotflmao: :bigcry: :lol:
dirtbird
13/07/2009, 18:41
δε ξερω ρε φιλε αλλα ξερω οτι του εντουρα η μανα ολο λασπες καθαριζει :rotflmao: :bigcry: :lol:
Οι εντουράδες έχουν γυναίκα (με τον ένα τρόπο ή τον άλλο)......
που δεν τους αφήνει να μπουν σπίτι.... :o :o
Χωρις πινακιδες,μαγκιτσες κλπ ειναι φως φαναρι πως αυτοι οι δυο δεν βγηκαν βολτα.
Παντως στατιστικα ο Ιουλιος ειναι ο μηνας με αυξηση εγκληματικοτητας και μαλιστα με τα περισσοτερα εγκληματα:a53: .
goumis hornet
13/07/2009, 21:14
Μικρο μηχανακι,μεγαλο μηχανακι.......
Χωρις πινακιδες........
Καποιος κλαιει το TDM!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Οι εντουράδες έχουν γυναίκα (με τον ένα τρόπο ή τον άλλο)......
που δεν τους αφήνει να μπουν σπίτι.... :o :o
και εγω που νομιζα οτι οι εντουραδες ειναι κατι περιεργοι τυποι που ζουν σε καλυβες πανω στα βουνα...:rotflmao: :lol:
castoras
13/07/2009, 23:12
και εγω που νομιζα οτι οι εντουραδες ειναι κατι περιεργοι τυποι που ζουν σε καλυβες πανω στα βουνα...:rotflmao: :lol:
Κατεβαίνουν στον πολιτισμό για βενζίνη,λάδι και τσιγάρα!!:smokin:
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Κατεβαίνουν στον πολιτισμό για βενζίνη,λάδι και τσιγάρα!!:smokin:
:lol: :lol: :lol:
αν ηταν ο κολλητος μου εντουρας θα επαιρνε το περιπτερο με τα τσιγαρα στο βουνο :rotflmao: :lol:
Banana hammock
14/07/2009, 10:19
... χωρίς τους γαμημένους τους σερίφηδες να φαίνονται πουθενά.
Ολα καλα κι ολα ωραια με την περιπετεια που ειχες! Τους αστυνομικούς γιατι τους βριζεις; Επειδη δεν ηταν εκει οταν τους χρειαστηκες; Για αναλογισου λιγο ποσο παραλογο ειναι αυτο! Εσυ τι δουλεια κανεις; Αν σε εβριζε καποιος και μετα απαιτουσε να του παρασχεις τις υπηρεσιες σου, πως θα αντιδρουσες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Ολα καλα κι ολα ωραια με την περιπετεια που ειχες! Τους αστυνομικούς γιατι τους βριζεις; Επειδη δεν ηταν εκει οταν τους χρειαστηκες; Για αναλογισου λιγο ποσο παραλογο ειναι αυτο! Εσυ τι δουλεια κανεις; Αν σε εβριζε καποιος και μετα απαιτουσε να του παρασχεις τις υπηρεσιες σου, πως θα αντιδρουσες;
Ας μην ανοίξουμε πάλι αυτήν την κουβέντα. Δουλεία τους είναι είτε τους βρίζουν είτε όχι, πληρώνονται για να την κάνουν και συνηθως δεν την κάνουν σωστά... γι' αυτό τους βρίζουν. (φαύλος κύκλος)
aytos o peiraias tigka sthn alhteia leme :lol:
LiakosVstrom
14/07/2009, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
γιατί τους αστυνομικούς στον Πειραιά (εκτός από το να ξύνουν τα @@ τους μέσα στα τμήματα) τους βλέπω μόνο στις 5-6 το πρωί να κάνουν αλκοτεστ για να βγάλουν κάνα φράγκο. Μετά την "περιπέτεια" πήγα στο Α.Τ. Καλλίπολης για καταγγελία. Ρωτάω το φρουρό που μπορώ να κάνω μια καταγγελία και μου λέει να πάω σε ένα γραφείο. Μπαίνω μέσα και βλέπω 3 σε έναν καναπέ (μια γκομενίτσα ανάμεσα) και άλλοι 3 σε καρέκλες. Ξέρεις πόσα περιπολικά ήταν έξω? 1! Ο τύπος που καθόταν στο γραφείο ξέρεις που σημείωσε την περιγραφή που έδωσα? σε ένα ποστ-ιτ. "θα δώσουμε τα στοιχεία στο περιπολικό που έχει περιπολία κι αν βρούμε κάτι θα σας ειδοποιήσουμε". μεγάλε εγώ πάνω στη μηχανή ζω πιο έντονα από τα στρουμφάκια. το σκηνικό δεν έγινε σε κάνα στενάκι στα Καμίνια.... στο λιμάνι του Πειραιά έγινε.
blackbusa
14/07/2009, 21:12
o καύσωνας μέσα στο κεφάλι του έλληνα οδηγού είναι 365*24
24/7 γραφετε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
aytos o peiraias tigka sthn alhteia leme :lol:
η θαλασσα φταει ρε οχι εμεις :lol:
η θαλασσα φταει ρε οχι εμεις :lol: Με το ΜΠΑΡΔΟΝ ΜΑΝΔΑΜ :o αλλά η θάλασσα είναι μια χαρά εσείς το έχετε χάσει εκεί πέρα! :p
Με το ΜΠΑΡΔΟΝ ΜΑΝΔΑΜ :o αλλά η θάλασσα είναι μια χαρά εσείς το έχετε χάσει εκεί πέρα! :p
γιατι ρε ΠΠΠΠΠΠΠΠΣΣΣΣ(ψ)ιλε εσυ απο που σε?:rotflmao: :lol: :beer:
Μένω σε καράβι και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό! :p Ρε δεν παλεύεται η κατάσταση... :yuck:
Μένω σε καράβι και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό! :p Ρε δεν παλεύεται η κατάσταση... :yuck:
καλες οι θαλασσες...ξερω... αλλα...και πισω ωραια ειναι φιλε :winka:
ρε ψηλε, το ποδηλατο για να πηγαινεις πιο γρηγορα μεχρι τις αντλίες το θέλεις; αν ειναι ετσι πάρε BMX! :lol:
:wave2:
Red Rider
15/07/2009, 14:00
Μαλλον επρεπε να πας κατευθειαν στο τμημα,και οχι να προσπαθεις να ξεφυγεις στα στενα...
Μου εχει τυχει και εμενα κατι παρομοιο και πιο χοντρο,παλι στον Πειραια.
Ηθικο διδαγμα "του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε,και αν εκλαψε ηταν δακρυα χαρας.."
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε ψηλε, το ποδηλατο για να πηγαινεις πιο γρηγορα μεχρι τις αντλίες το θέλεις; αν ειναι ετσι πάρε BMX! :lol:
:wave2: :bigcry: