PDA

View Full Version : ...την γκαντεμια μου μεσα...

McTalas
17/07/2009, 02:19
Ανεβαινα την βουλιαγμενης πριν απο καμια ωρα και σε μια φαση ακουω ενα γκαπ και νιωθω να ξεκολαει κατι απο το μιχανακι, να το παταω και να τιναζετε :mad:
τι εγινε ρπ μου λεω παλι???
κατεβαινω και βλεπω να λειπει η πινακιδα, για καποιο, αγνωστο μεχρι στιγμης, λογο ο τροχος μαγκωσε την πινακιδα και την πεταξε μακρια.
και περσυ ειχε παλι κοπει η πινακιδα αλλα τοτε ειχε δειξει σημαδια κοπωσεως, ενω τωρα ηταν μια χαρα. Δεν μπορω να το εξηγισω :confused: μπορει απο τις λακουβες να ειχε λασκαρει και να κατεβικε, αλλα τσεκαρα την βαση και ηταν σφιγμενη μια χαρα οπως παντα και στην θεση της.

τελος παντων δεν παει να γ@μιθει βαρεθηκα...

υγ. ευχαριστω το παλικαρι με το gixer που σταματισε να δει αν ειμαι ενταξει.
:beer: :beer: :beer:

dodos 900
17/07/2009, 03:52
Όταν την βιδώσεις,βάλε της και ένα ελατήριο όπως αυτά που έχουνε στα μπρελόκ,για να μήν την ξαναψάχνεις.:D :lol:

Για δοκίμασε και καμιά πατέντα με tie wrap άν γίνεται,για παραπάνω ενίσχυση.

adagio
17/07/2009, 04:10
Αν ξελασκαρει το παξιμαδι ή η βιδα μπορεις να βαλεις ενα γκροβερ.
Τωρα αν ειναι σακατεμμενη η βαση ή η πινακιδα μπορεις να κανεις και καμια πατεντα και με περτσινια επισης.

the who
17/07/2009, 06:45
Παξιμαδια ασφαλειας και τελειωσες.Οχι περτσινια γιατι τα στρουμφακια τρελαινονται.:wave2:

arxaios
17/07/2009, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Παξιμαδια ασφαλειας και τελειωσες.Οχι περτσινια γιατι τα στρουμφακια τρελαινονται.:wave2:

Που να δεις τι παθαίνουν με το συνδιασμό παξιμάδι ασφαλείας και βίδα άλεν !!!:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin:
Και δεν μπορούν να σου πουν και κουβέντα .......... τι φταίω εγώ κύριε πόλιτσμαν που δεν έχετε μαζί σας αλενάκια ........... φταίω ;;; Δε φταίω !!!:nono: :nono: :nono:

:lol: :lol: :lol:

the who
17/07/2009, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Που να δεις τι παθαίνουν με το συνδιασμό παξιμάδι ασφαλείας και βίδα άλεν !!!:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin:
Και δεν μπορούν να σου πουν και κουβέντα .......... τι φταίω εγώ κύριε πόλιτσμαν που δεν έχετε μαζί σας αλενάκια ........... φταίω ;;; Δε φταίω !!!:nono: :nono: :nono:

Ναι αλλα εισαι νομιμος.Εξ αλλου "if you want the job to be done hire a professional".
Που πας ρε στρουμφ χωρις αλεν? :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
17/07/2009, 12:00
αυτος με το τζιξερ σταματησε γιατι σιγουρα νομιζε οτι ειναι δικια του..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

οταν δουν αυτοι κατι κομμενο σπασμενο..
αμεσως αγχωνονται..

makis206
17/07/2009, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αυτος με το τζιξερ σταματησε γιατι σιγουρα νομιζε οτι ειναι δικια του..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

mlks...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν και αμφιβάλω ότι πίστεψε τέτοιο πράγμα, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις οι πινακίδες συνοδεύονται κι από ένα υποπλαίσιο...:lol: :rotflmao:

:sun:

twat
17/07/2009, 12:17
εγω την εχω βγαλει για να μην ανυσηχω αν χαθει! οπως επισης παντα προσεχω να ειμαι μακρυα απο ιταλικα v2 μην μου ερθει τιποτα ξεβιδωμενο απο τους κραδασμους τους η' πατησω τα λαδια που χανουν...

DUKASII
17/07/2009, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
εγω την εχω βγαλει για να μην ανυσηχω αν χαθει! οπως επισης παντα προσεχω να ειμαι μακρυα απο ιταλικα v2 μην μου ερθει τιποτα ξεβιδωμενο απο τους κραδασμους τους η' πατησω τα λαδια που χανουν... Και πολυ καλα κανεις..φανταζεσαι να γλιστρισεις να πεσεις..και να βρεις αλλου το μοτερακι σου..και αλλου το πλαισιο.???
δεν και λιγο..

twat
17/07/2009, 13:09
οχι μονο καλα κανω αλλα εκανα και καλυτερα! πηγα σε ενα φιλο σιδερα και μου εφτιαξε μια καγκελοκατασκευη,νομιζω το λενε χωροδικτιωμα σαν αυτα που εχουν οι μπουμες τον γερανων και τωρα ολα μελι γαλα!!!

arxaios
17/07/2009, 13:49
Φαντάσου να έχεις DUCATI ................ παθαίνει ζημιά το πλαίσιο και πας ........................

........... σε ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

twat
17/07/2009, 13:57
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ!!! τα πασα δωρο απο μενα, με ηλεκτρικη φιλιερα βεβαιως...

arxaios
17/07/2009, 14:02
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ!!! τα πασα δωρο απο μενα, με ηλεκτρικη φιλιερα βεβαιως...

Είσαι υδραυλικός ;;;;;; :confused: :confused: :confused: :winka: :winka: :winka:

DUKASII
17/07/2009, 14:03
Φαντάσου να έχεις DUCATI ................ παθαίνει ζημιά το πλαίσιο και πας ........................

........... σε ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ο σωστοσ σουζουκακιας κανει μπαμ...

δε βαζει ποτε ΑΝ..οταν μιλαει για πλαισιο..

το χει σιγουρο οτι θα παθει ζημια το πλαισιο...

αμα εχεις μαθει σε σουζουκι..:lol: :rotflmao: :bawl: :wave2: :wave2:

twat
17/07/2009, 14:04
ναι ειμαι

arxaios
17/07/2009, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ο σωστοσ σουζουκακιας κανει μπαμ...

δε βαζει ποτε ΑΝ..οταν μιλαει για πλαισιο..

το χει σιγουρο οτι θα παθει ζημια το πλαισιο...

αμα εχεις μαθει σε σουζουκι..:lol: :rotflmao: :bawl: :wave2: :wave2:

Θα κατέβεις ........... :smokin:
Δε θα κατέβεις ;;; :smokin:

Ρε 'συ το Haya δεν κόβει ............. πιά ............ :winka: :winka: :winka:

arxaios
17/07/2009, 14:08
ναι ειμαι

Είδατε ρε πως φαίνεται ο άνθρωπος, ο καταρτισμένος στην ............... ιταλική τεχνολογία !!!
:beer: :beer: :beer:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DUKASII
17/07/2009, 14:09
Θα κατέβεις ........... :smokin:
Δε θα κατέβεις ;;; :smokin:
: ΑΠΤΟ ΚΑΛΑΜΙ???ΠΟΤΕ:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

twat
17/07/2009, 14:11
να κατεβω που??? βοηθα λιγο ρε...:confused: :confused: :confused:

arxaios
17/07/2009, 14:11
να κατεβω που??? βοηθα λιγο ρε...:confused: :confused: :confused:
Όχι εσύ ο DUKASII .........:wave2: :wave2:

McTalas
17/07/2009, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Όταν την βιδώσεις,βάλε της και ένα ελατήριο όπως αυτά που έχουνε στα μπρελόκ,για να μήν την ξαναψάχνεις.:D :lol:

Για δοκίμασε και καμιά πατέντα με tie wrap άν γίνεται,για παραπάνω ενίσχυση.
με ται ραπ ειχα κανει παντεντα στο ΧΤ και την εψαχνα στην εθνικη οδο!

θα δω τι θα κανω με δαυτην, προς το παρον απολαμβανω να κυλιέμαι στην παρανομια!!!
:D :D :D