Σύνδεση

View Full Version : Που θα πάτε Διακοπές

Σελίδες : 1 [2]

thou-vou
24/07/2009, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ρε συ... εκει θα παντρευτουν με τον Γιαννακη. Δεν σου στειλαν προσκληση :confused: :confused:

μου στειλαν αλλα κάνω το κουνέλι για να γλιτώσω το δώρο...:blush:

MikeG
24/07/2009, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
ώπα ρε φιλαράκι... σε ξωκκλήσι θα το βγάλεις το καλοκαιράκι? Μοναχος? http://www.youtube.com/watch?v=Xj_QFk4lFUE

Mouxaxaxaxaxaxa

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκεί θα πάω να εφεύρω τη νέα μου τεχνική απόσταξης ρακής! :smokin:

road spirit
24/07/2009, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ρε συ... εκει θα παντρευτουν με τον Γιαννακη. Δεν σου στειλαν προσκληση :confused: :confused: πάρ' το αεροπλάνο και έλα ρε :p

MikeG
24/07/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πάρ' το αεροπλάνο και έλα ρε :p

Ναι!! Θα το κάνουμε στο τέλος παρέλαση

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

thou-vou
24/07/2009, 12:32
παρτον κ φύγε... http://www.youtube.com/watch?v=PxwTvc_1iTY&feature=related

:bawl: :bawl: :bawl:

filipp0s
24/07/2009, 12:35
παρτον κ φύγε... http://www.youtube.com/watch?v=PxwTvc_1iTY&feature=related

:bawl: :bawl: :bawl:

μλκ ριξε καμια 20αρια τετοια στο ipod. θα είναι γαμω τις συντροφιες στα στροφιλικια των Πυρηναίων :a013:

thou-vou
24/07/2009, 12:44
http://www.youtube.com/watch?v=323pZ1an4Eg&feature=related

MikeG
24/07/2009, 12:47

Καλά το πας..

:lol: :lol: :lol: :lol:

thou-vou
24/07/2009, 12:56
εχουμε για τις στροφες κύριος... δεν κάνουμε ασςτειάκια μ αυτά τα πράγματα...
http://www.youtube.com/watch?v=SYcroAb12n8

the who
24/07/2009, 13:07

Ρε παληοτομαρο αυτος ο Παπαριδης ειναι αλλο πραμα:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

MikeG
24/07/2009, 13:13
:look: :look:

169568

MikeG
24/07/2009, 13:14
:cool: :cool:

169571

devil's animal
24/07/2009, 13:18
εχουμε για τις στροφες κύριος... δεν κάνουμε ασςτειάκια μ αυτά τα πράγματα...
http://www.youtube.com/watch?v=SYcroAb12n8

και εγω νομιζα οτι θα εβαζες αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY&NR=1) :sad: :sad:

thou-vou
24/07/2009, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και εγω νομιζα οτι θα εβαζες αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY&NR=1) :sad: :sad:

φίλε μου δεν με "φτιάχνουν" οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες... :bawl: :bawl: :bawl:

pyromaniacs
24/07/2009, 16:55
φίλε mike g η φοτο από san sebastian δεν είναι? , έιχα πάει εκει τα χριστουγεννα και έιναι τρομερα, ο παραλιακος δρόμος απο γαλλια για san sebastian και απο εκει bilbao ειναι το κατι αλλο ειναι απλα πανεμοφα!!:beer:

blueangel
24/07/2009, 16:56
Απο ΄κεί είναι!!!Απο τα ωραιότερα θέρετρα της Βασκικής επαρχίας!!!Ολα τα λεφτά το San Sebastian:beer: :beer: :beer:

pyromaniacs
24/07/2009, 16:59
και απειρες canias !!!!!!!!!!!!!!!! ή όπως αλλιως γραφεται και pinchos!!!!!!! έφυγα απο ισπανια 5 κιλα +++ να δω πότε θα ξαναπάω ήταν απλα τέλεια!

Akatanomastos
24/07/2009, 17:00
τα παντα ολα..

http://www.youtube.com/watch?v=2R0Grc7xPJg

blueangel
24/07/2009, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
και απειρες canias !!!!!!!!!!!!!!!! ή όπως αλλιως γραφεται και pinchos!!!!!!! έφυγα απο ισπανια 5 κιλα +++ να δω πότε θα ξαναπάω ήταν απλα τέλεια!

Pinchos:winka:Τι μου θύμησες φίλε μου!!!το μπάρμπεκιου των ισπανών και ειδικά των Βάσκων όπου στα χωριά έξω από το Santander προς την Guernica γίνεται της πουτάνας από τις αυτοσχέδιες λαμαρίνες που ψήνουν τα κοψίδια επάνω:beer: Φαντάζομαι θα μπήκες από Biarritz
αν και η γαλλική πλευρά των Βάσκων είναι εντελώς διαφορετική!
Την επόμενη φορά προτίμησε την πλευρά της Γαλικίας (Galicia) απίστευτα πανηγύρια και φιέστες το καλοκαίρι και στα σύνορα με Πορτογαλλία να κυριαρχεί το Vino verde από τα ωραιότερα κρασιά της Ιβηρικής μετά το porto:beer: :beer: :beer: :beer:

MikeG
25/07/2009, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
φίλε mike g η φοτο από san sebastian δεν είναι? , έιχα πάει εκει τα χριστουγεννα και έιναι τρομερα, ο παραλιακος δρόμος απο γαλλια για san sebastian και απο εκει bilbao ειναι το κατι αλλο ειναι απλα πανεμοφα!!:beer:

Υeap, San Sebastian.. Έχω φάει κόλλημα με το μέρος, χωρίς να έχω πάει :lol: :lol: :lol:

Σε λίγες μέρες όμως θα είμαστε καθοδόν με τα άλλα σκυλιά της νύχτας :smokin:

the who
25/07/2009, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Υeap, San Sebastian.. Έχω φάει κόλλημα με το μέρος, χωρίς να έχω πάει :lol: :lol: :lol:

Σε λίγες μέρες όμως θα είμαστε καθοδόν με τα άλλα σκυλιά της νύχτας :smokin:

Οχι δεν ζηλευω.
Οχι δεν ζηλευω.
Οχι δεν ζηλευω.
Οχι δεν ζηλευω.
Αμα το πω κανα δυο χιλ. φορες μπορει να το πιστεψω.
Μαικ να περασετε καλα και περιμενουμε πολλες φωτο.:wave2: :beer: :beer: :beer:

MikeG
25/07/2009, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Οχι δεν ζηλευω.
Οχι δεν ζηλευω.
Οχι δεν ζηλευω.
Οχι δεν ζηλευω.
Αμα το πω κανα δυο χιλ. φορες μπορει να το πιστεψω.
Μαικ να περασετε καλα και περιμενουμε πολλες φωτο.:wave2: :beer: :beer: :beer:

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ο επίσημος φωτογράφος της παρέας θα φροντίσει για το τελευταίο :winka:

:beer: :beer: :wave2:

pyromaniacs
26/07/2009, 09:03
Να περασετε καλα , που θα περασετε καλα δηλαδη!! Δεν ξερω αν το εχετε κατα νου αλλα αυτην την εποχη παίζουνε και παρα πολλες fiestes, οποτε αν πετυχετε καμια να πατε για είναι παρα πολυ ωραια..

Καλούς δρομους, και καλες διακοπές!!:beer: agour ( ειναι κατι σαν το "στην υγεια μας" για τιυς βασκους απλα το χρησιμοποιούν και για να χαιρετήσουν κάποιο στο δρομο)

Σήφης
26/07/2009, 22:57
Μόλις γύρισα από επταήμερα σκηνάκια στην Στούπα.
15αύγουστο μια βδομάδα Σφακιά και 5 Σεπτέμβρη μια βδομάδα Πιερία.

gs 500 f
27/07/2009, 12:56
αυριο πουρνο πουρνο αναχωρηση για τα πατρια εδαφη...εχω ραντεβου εγω και ο γιος μου με κατι γουρνοπουλες με λαλαγκια με διπλες με λουκανικα με παστο με καγιανα [φρεσκια ντοματα σκορτσα και αυγα] και φυσικα με πεντακαθαρα νερα παραλιας κυπαρισσιας εως ζαχαρω....ντου ντου ντου απο παντου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pyromaniacs
28/07/2009, 08:50
σαββατο 1 αυγουστου για αγραφα, όπου βρούμε κοιμομαστε, και 7 αυγουστου αναχωρηση για ηρακλειο κρητης και απο εκει τελικος προορισμος Καρπαθος για 9 μερες.

chris_honda
28/07/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
αυριο πουρνο πουρνο αναχωρηση για τα πατρια εδαφη...εχω ραντεβου εγω και ο γιος μου με κατι γουρνοπουλες με λαλαγκια με διπλες με λουκανικα με παστο με καγιανα [φρεσκια ντοματα σκορτσα και αυγα] και φυσικα με πεντακαθαρα νερα παραλιας κυπαρισσιας εως ζαχαρω....ντου ντου ντου απο παντου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά είναι......Αντα και 1 μπύρα στην υγειά μας.....

pilotos_xtreme
28/07/2009, 16:04
βολο για τσιπουρα ,κ μετα τον 15αυγουστο βορειο ελλαδα με τα μοτο!

blackbusa
30/07/2009, 04:49
τελικη αποφαση 24 ωρες πριν την αναχωρηση....ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΑ.....

υ.γ. μονη περιπτωση προσωρινης αναβολης (κατα 2 μερες) αναχωρησης το παρτακι του Ζεφυρου....

sfigas
30/07/2009, 14:52
σε τρεις μερες ταξιδευω για το κοριτσακι μου στην ικαρια!!! αντε να δουμε τι λεω το νησι που τοσα μα τοσο εχω ακουσει!! πραγματι αραγε οι ικαριωτες ξεχνανε την εννοια της ωρας και τις σκοτουρας?:beer: :beer: :beer: :beer:

sober
30/07/2009, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
σε τρεις μερες ταξιδευω για το κοριτσακι μου στην ικαρια!!! αντε να δουμε τι λεω το νησι που τοσα μα τοσο εχω ακουσει!! πραγματι αραγε οι ικαριωτες ξεχνανε την εννοια της ωρας και τις σκοτουρας?:beer: :beer: :beer: :beer:

ειναι τελεια στην Ικαρια εχει φοβερες παραλιες για ολα τα γουστα ομορφες διαδρομουλες και φυσιολογικες τιμες ...οι Ικαριωτες 8α σου φανουν αργοι στο σερβις τις πρωτες 2-3 μερες αλλα μετα 8α αφομοιω8εις πληρως στους ρυ8μους τους και 8α χαλαρωσεις κι εσυ μια χαρα!!:a013:

Αν πας με αμαξι ΜΗΝ κανεις το λα8ος και παρεις με ωτοστοπ κανενα ''γκρουβαλο'' (νεοχιππιδες / φρικουλες που 8α βρεις στο νησι) γιατι 8α προτιμησεις να πεσεις με το αμαξι στο γκρεμο παρα να αντεξεις τη βρωμα...:rolleyes:

καλες διακοπες!! :beer: :beer: :beer:

προτεινομενα μερη: παραλια Νας (αν και ειναι το αντρο των ΄΄γκρουβαλων'' ειναι πολυ ωραια), παραλια Σε'υ'χελες, χωριο Χριστος Ραχών, παραλια Μεσακτη (νομιζω) και γενικως ρωτα και τους ντοπιους ξερουν αλλα ονοματα δε 8υμαμαι ειχα παει πριν 4 χρονια...:blush:

road spirit
30/07/2009, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
...οι Ικαριωτες 8α σου φανουν αργοι στο σερβις τις πρωτες 2-3 αργοί? αργοί? αργοί?

:rotflmao: :rotflmao:

SnakeMJK
30/07/2009, 15:35
13-17 Αυγούστου @ Νάξος!!!

sober
30/07/2009, 15:52
αργοί? αργοί? αργοί?

:rotflmao: :rotflmao:

:confused: ε?? πως ειπατε??:confused: :confused:

road spirit
30/07/2009, 15:54
:confused: ε?? πως ειπατε??:confused: :confused: δεν είναι αργοί...

είναι τόσο αργοί που μέχρι να σε σερβίρουν μπορεί να τελειώσουν οι διακοπές σου :rotflmao:

sober
30/07/2009, 15:56
δεν είναι αργοί...

είναι τόσο αργοί που μέχρι να σε σερβίρουν μπορεί να τελειώσουν οι διακοπές σου :rotflmao:

οοοοχι μωρε...απλα εμεις οι Α8ηναιοι τρεχουμε πιο γρηγορα κι απο τη σκεψη μας...

κι εγω οταν πρωτοπηγα ειχα πα8ει ενα ψιλισοκ αλλα μετα συνη8ισα...:p

:wave2:

devil's animal
30/07/2009, 16:06
ειναι τελεια στην Ικαρια εχει φοβερες παραλιες για ολα τα γουστα ομορφες διαδρομουλες και φυσιολογικες τιμες ...οι Ικαριωτες 8α σου φανουν αργοι στο σερβις τις πρωτες 2-3 μερες αλλα μετα 8α αφομοιω8εις πληρως στους ρυ8μους τους και 8α χαλαρωσεις κι εσυ μια χαρα!!:a013:

Αν πας με αμαξι ΜΗΝ κανεις το λα8ος και παρεις με ωτοστοπ κανενα ''γκρουβαλο'' (νεοχιππιδες / φρικουλες που 8α βρεις στο νησι) γιατι 8α προτιμησεις να πεσεις με το αμαξι στο γκρεμο παρα να αντεξεις τη βρωμα...:rolleyes:

καλες διακοπες!! :beer: :beer: :beer:

προτεινομενα μερη: παραλια Νας (αν και ειναι το αντρο των ΄΄γκρουβαλων'' ειναι πολυ ωραια), παραλια Σε'υ'χελες, χωριο Χριστος Ραχών, παραλια Μεσακτη (νομιζω) και γενικως ρωτα και τους ντοπιους ξερουν αλλα ονοματα δε 8υμαμαι ειχα παει πριν 4 χρονια...:blush:

δεν ειναι τοσο τραγικα ρε Ζαχη...
περσι ειχα παει..

οντως νησι με πολλες εναλλαγες. μετριες παραλιες. και φυσικα πολυ πολυ καλες τιμες.
:beer: :beer: :beer:

FLIPTOPBOX
30/07/2009, 16:15
Στη φωλια του κουκου:a12:

jimtarasxt660x
30/07/2009, 17:40
6 Αυγούστου στις Σπέτσες

Καλό καλοκαίρι σε όλους εύχομαι και να περάσετε τέλεια όπου και αν πάτε:beer: :beer: :beer:

arxaios
30/07/2009, 18:05
οοοοχι μωρε...απλα εμεις οι Α8ηναιοι τρεχουμε πιο γρηγορα κι απο τη σκεψη μας...

κι εγω οταν πρωτοπηγα ειχα πα8ει ενα ψιλισοκ αλλα μετα συνη8ισα...:p

:wave2:

Η αλήθεια είναι ότι εσείς οι Αθηναίοι, στην πλειοψηφία, κουβαλάτε ο καθένας σας τόσο άγχος που φτάνει για 3 ανθρώπους και πάρα πολλοί δεν καταφέρνουν να χαλαρώσουν ούτε στις διακοπές !!!

Βλέπεις π.χ. ολόκληρη σειρά να κινήται και ο Αθηναίος να σπινιάρει-γκαζώνει-κορνάρει και όσο τον γράφουν οι άλλοι στα απαυτάρια τους, τόσο πιό τούρμπο να γίνεται !!!

Χαλαρώστε .......... κυνηγάτε τα δευτερόλεπτα και χάνετε τα χρόνια .............

Αυτό το νόημα άλλωστε δεν έχουν και οι διακοπές ;;;
:wave2: :wave2: :wave2:
:sun: :sun: :sun:

blueangel
30/07/2009, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
6 Αυγούστου στις Σπέτσες

Καλό καλοκαίρι σε όλους εύχομαι και να περάσετε τέλεια όπου και αν πάτε:beer: :beer: :beer:

Σε βλέπω να περνάς θεικά φιλαράκο:beer: Οι Σπέτσες είναι η "Μύκονος¨ του Αργοσαρωνικού και γίνεται πραγματικά πιπινοθύελα τα βράδια στην παραλία με τα μαγαζιά:beer: :beer: :beer: :beer: Τα καλύτερα σου εύχομαι:wave2:

jimtarasxt660x
30/07/2009, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Σε βλέπω να περνάς θεικά φιλαράκο:beer: Οι Σπέτσες είναι η "Μύκονος¨ του Αργοσαρωνικού και γίνεται πραγματικά πιπινοθύελα τα βράδια στην παραλία με τα μαγαζιά:beer: :beer: :beer: :beer: Τα καλύτερα σου εύχομαι:wave2:

Άρη θα πάω με την κοπέλα μου και την παρέα μας....άρα τα πιπινοκοιτάγματα και πειράγματα θα γίνονται την ώρα που θα λείπει η κοπελιά και θα είμαι με τους άλλους τους κάγκουρες...χεχεχε...
Εσύ πήγες εκεί που ήθελες?

blueangel
30/07/2009, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Άρη θα πάω με την κοπέλα μου και την παρέα μας....άρα τα πιπινοκοιτάγματα και πειράγματα θα γίνονται την ώρα που θα λείπει η κοπελιά και θα είμαι με τους άλλους τους κάγκουρες...χεχεχε...
Εσύ πήγες εκεί που ήθελες?

Οχι ρε Δημητράκη όχι ρε αγόρι μου δε τα κάνουν αυτά σε τέτοια νησιά:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: θα με θυμηθείς:D Δεν βαριέσαι όπως και νάχει θα περάσεις τέλεια φίλε!!!:rotflmao: Δυστυχώς η ζωή καμιά φορά έχει άλλα πλάνα από αυτά που σχεδιάζουμε Μητσούλη οικογενειακά προβλήματα με καθήλωσαν Αθήνα όλο το καλοκαίρι!!!Αν τα πράγματα αλλάξουν προς το καλύτερο ίσως μου την βιδώσει για Πυρηναία και Αλμέρια για λίγες μέρες να δώ φίλους που έχω χρόνια να τους δώ:beer: :beer: :beer: :beer:

jimtarasxt660x
30/07/2009, 18:39
:lol: :lol: :lol:

Το ξερω αλλα τι να κανω???? πεφτει παντοφλα:rotflmao: :rotflmao:

MikeG
05/08/2009, 11:33
6 + σήμερα

SnakeMJK
05/08/2009, 12:13
2 κ.σ.

ζήηηηηλεια :p :p :p

alximistis
05/08/2009, 12:18
Τελικώς τα σχέδια άλλαξαν άρδην!!! :) Φεύγουμε Δευτέρα ξημερώματα για Πήλιο! Βουνό και θάλασσα. :)

jimtarasxt660x
05/08/2009, 12:41
KAMIA + ΣHMEPA...:p :cool: :lol:

dimval
05/08/2009, 14:06
6 και σήμερα.

Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Βαλκάνια. Προσεχώς....

sonik
05/08/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
6 + σήμερα

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :winka:

antsoar
05/08/2009, 23:00
Σιγή ασηρμάτου από αύριο:D

Τα λέμε πάλι σε 15 μέρες :wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Μέχρι τότε σας κερνάω όλους από μία

chris_honda
05/08/2009, 23:43
Αρε τυχεράκηδες....

και μείς εδώ να φυλάμε Θερμοπύλες :rotflmao: :rotflmao:

Καλλα να περνάτε...προσεκτικά στους δρόμους....