PDA

View Full Version : Έχει κάποιος...

alximistis
21/07/2009, 10:46
μήπως το βιβλιαράκι των σέρβις για Multistrada 1000DS;;; Θερμή παράκληση ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο στο σπίτι μου μάλλον το έχασα :(
ΑΝ το έχει κάποιος να το δανειστώ και εννοείται πως θα το επιστρέψω αλλιώς ξέρει κάποιο καλό παιδάκι αν μπορώ να το βρω τσάμπα στο διαδίκτυο;;; ΔΕΝ έχω πιστωτικές κλπ γι αυτό λέω τσάμπα. Για βοηθάτε παίδες ευχαριστώ:)

sapila racing
21/07/2009, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μήπως το βιβλιαράκι των σέρβις για Multistrada 1000DS;;; Θερμή παράκληση ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο στο σπίτι μου μάλλον το έχασα :(
ΑΝ το έχει κάποιος να το δανειστώ και εννοείται πως θα το επιστρέψω αλλιώς ξέρει κάποιο καλό παιδάκι αν μπορώ να το βρω τσάμπα στο διαδίκτυο;;; ΔΕΝ έχω πιστωτικές κλπ γι αυτό λέω τσάμπα. Για βοηθάτε παίδες ευχαριστώ:)

H Ducati εχει λινκ για να κατεβάσεις το owners manual.
Για το 1000DS εδω
http://www.ducati.com/en/bikes/service/manuals/2006.jhtml?family=manuals

Οταν λες βιβλιαράκι service τι εννοείς?

argg
21/07/2009, 17:28
εάν πάλι εννοείς το service manual, κυκλοφορεί και αυτό στο διαδίκτυο αλλά δεν θυμάμαι από που το είχα κατεβάσει.

Είναι μεγάλο αρχείο (100+ MB) και αν δεν μπορέσεις να το βρείς πες μου να το ανεβάσω στο rapidshare

Xrider
21/07/2009, 19:04
Αν εννοεις αυτο που σου δινουν οταν παιρνεις την μοτο...πας σε οποιοδηποτε Ηελλιν μοτο και σου δινουν ενα.

lilipoua
22/07/2009, 10:14
Αυτό που ψάχνουμε είναι το βιβλιαρακι για τα service, το οποίο γραφει τί εργασιες πρεπει να γίνουν στη μηχανη ανάλογα τα χλμ.

:smilea:

Xrider
22/07/2009, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Αυτό που ψάχνουμε είναι το βιβλιαρακι για τα service, το οποίο γραφει τί εργασιες πρεπει να γίνουν στη μηχανη ανάλογα τα χλμ.

:smilea:
πας σε οποιοδηποτε Ηελλιν μοτο και σου δινουν ενα.

lilipoua
22/07/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
πας σε οποιοδηποτε Ηελλιν μοτο και σου δινουν ενα.

Θεεεενξ!!!!! :smilea:

:wave2: :beer: :beer:

idi
22/07/2009, 10:29
στο service manual γραφει αυτο που θελετε! (μαζι με αλλες εκατονταδες πληροφοριες):wave2:

lilipoua
22/07/2009, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στο service manual γραφει αυτο που θελετε! (μαζι με αλλες εκατονταδες πληροφοριες):wave2:

ναι, αλλα και αυτο θα πρεπει να το βρούμε!!! :D

άσε που δεν χρειάζονται παραπάνω πληροφορίες , λες να αρχισει ο Στέλιος τα μαστορέματα??? :lol: :lol: θα ψαχνουμε σε κομμάτια τη μηχανη!!! :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

catmaster
22/07/2009, 10:47
:eyepop:

(έχασε το service manual ο λαλακας ..... :confused: :a018: :a018: )

Σόρρυ που σου βάζω χέρι ρε μαν αλλά να πώ ότι έχασες το service manual από κάνα τζαπιόνι που έχει τον άσπαστο πάει κι έρχεται .... αλλά από το Multi ;;;

:rolleyes: τες πα ... Hellinstore ... :D

lilipoua
22/07/2009, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
:eyepop:

(έχασε το service manual ο λαλακας ..... :confused: :a018: :a018: )

Σόρρυ που σου βάζω χέρι ρε μαν αλλά να πώ ότι έχασες το service manual από κάνα τζαπιόνι που έχει τον άσπαστο πάει κι έρχεται .... αλλά από το Multi ;;;

:rolleyes: τες πα ... Hellinstore ... :D

Λες και δεν τον ξέρεις!!! :D

Κάπου το εχει τακτοποιησει και θα βρεθει καποια στιγμη, αλλα ετοιμαζεται για service και θα ήταν χρησιμο!!!!

Ρε συ Άκη, επειδη το site της Hellistore ειναι υπο κατασκευη, ξερεις πού εχει καταστημα να παμε να παρουμε ενα manual???

θενξ :beer:

nikos force
22/07/2009, 11:03
αν η ντουκατι ομως δεν κραταει data log τοτε θα σου χρειαστει για τα μετεπειτα σερβις ... τα προηγουμενα κλαφτα ...

εκτος αν ξερεις τα συνεργεια που γινανε τα αλλα και πας και συμφωνα με το βιβλιο τους στο ξανασφραγισουν

catmaster
22/07/2009, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Λες και δεν τον ξέρεις!!! :D

Κάπου το εχει τακτοποιησει και θα βρεθει καποια στιγμη, αλλα ετοιμαζεται για service και θα ήταν χρησιμο!!!!

Ρε συ Άκη, επειδη το site της Hellistore ειναι υπο κατασκευη, ξερεις πού εχει καταστημα να παμε να παρουμε ενα manual???

θενξ :beer:

το πιό κοντινό σας είναι στην Μιχαλακοπούλου ... εναλλακτικά αρχή Βουλιαγμένης στα δεξιά ...

:wave2:

lilipoua
22/07/2009, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
το πιό κοντινό σας είναι στην Μιχαλακοπούλου ... εναλλακτικά αρχή Βουλιαγμένης στα δεξιά ...

:wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Xrider
22/07/2009, 12:26
Παρε τους τηλ. πρωτα και ρωτα αν εχουν να σου δωσουν.....μην τρεχεις τσαμπα..καμια φορα σκουπιζονται με αυτα και δεν εχουν :lol:

αν δεν εχουν τοτε απο την σελλιδα της Ντουκατι..το σερβις μανιουαλ ειναι μικρο καπου στα 2μεγα.πδφ

alximistis
22/07/2009, 12:30
καταρχάς σας ευχαριστώ όλους :)
κατά δεύτερον... και προς ενημέρωση σας:

Το κατάστημα στη Βουλιαγμένης έκλεισε εδώ και 3 βδομάδες τότε το πρωτοπρόσεξα όπως κλειστό είναι και αυτό στη Μιχαλακοπούλου. Το έμαθα σήμερα :(

Τεσπα βρήκα κάποια άκρη γιατί ακριβώς δίπλα είναι συνεργείο Ducati οπότε έκανε έναν κόπο όχι και με πολύ ευγένεια ομολογώ και μου είπε τι θέλει.
Με την ευκαιρία... το whatabike με μάστορα κάποιον Δημήτρη το ξέρει κανείς; Είναι εγγύηση στην ποιότητα κι από οικονομικής πλευράς τι παίζει;;;;

Xrider
22/07/2009, 12:46
καταρχάς σας ευχαριστώ όλους :)
κατά δεύτερον... και προς ενημέρωση σας:

Το κατάστημα στη Βουλιαγμένης έκλεισε εδώ και 3 βδομάδες τότε το πρωτοπρόσεξα όπως κλειστό είναι και αυτό στη Μιχαλακοπούλου. Το έμαθα σήμερα :(

Τεσπα βρήκα κάποια άκρη γιατί ακριβώς δίπλα είναι συνεργείο Ducati οπότε έκανε έναν κόπο όχι και με πολύ ευγένεια ομολογώ και μου είπε τι θέλει.
Με την ευκαιρία... το whatabike με μάστορα κάποιον Δημήτρη το ξέρει κανείς; Είναι εγγύηση στην ποιότητα κι από οικονομικής πλευράς τι παίζει;;;;

1,Τι εννοεις εκλεισε στη Μιχαλακοπουλου???
Μηπως πηγε παλι απενατι η εκλεισε εντελως?

2,Βρες μαγαζι επισημο Ντουκατι...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ να βαζουν χερι στην ιταλιδα...δεν εχουν ουτε τα εργαλεια!

sapila racing
22/07/2009, 12:53

Τον ξέρω πολύ καλά, είναι εγγύηση στην ποιότητα της δουλειάς του και αρκετά φτηνότερος απο τα επίσημα συνεργεία.
Δουλεύει μόνος του, δεν πιάνει αλλος το μηχανάκι, εχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και καταλήγουν σε αυτόν ολα τα Ducatia που τα εχουν χαρχαλέψει διαφοροι και τα εχουν κάνει μπουρδέλο.
Εκει να το πηγαίνεις, πες του οτι σ εστειλα εγω.

blackbusa
22/07/2009, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
που τα εχουν χαρχαλέψει διαφοροι και τα εχουν κάνει μπουρδέλο.

Τωρα γινεσε εκτος απο κακος και εριστικος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
22/07/2009, 13:02
και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
Φίλε Xrider όχι έκλεισε κανονικότατα!!! Και με τον νόμο που λέμε.
Άρη σε υπερ ευχαριστώ δεν ξέρω ΑΝ θα το πάω εκεί γιατί ως τώρα με το δικό μου μηχανικό αυτόν που είχα και στα άλλα μηχνάκια μου είμαι ικανοποιημένος άσε που μου έχει κάνει και ευκολίες στην πληρωμή στο παρελθόν ;)
Blackbusaaaaa... εκτίθεσαι μαζέψου χαχαχαχαχαχαχαχα

sapila racing
22/07/2009, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τωρα γινεσε εκτος απο κακος και εριστικος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αμα δείς τι εχουν δεί τα μάτια μου θα καταλάβεις... εχει μαστόρους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται, παει ο κόσμος το μηχανάκι του κι αυτοί αντί να το φτιάξουν το κάνουν σαν τα μούτρα τους.
Μετα οτι και να γίνει δεν μπορούν να το φτιάξουν έτσι κι αλλιώς και μένει με το κουσούρι.
Κι οταν διαλύσει τελείως φταίει οτι ειναι Ducati :winka:

blackbusa
22/07/2009, 13:07

Κι οταν διαλύσει τελείως φταίει οτι ειναι Ducati :winka:

μα ποιος μειλισε οτι φταινε τα ducati???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. το παω καλα παλλικαρι???:look:

Xrider
22/07/2009, 13:27
Αν δεν κανω λαθος στην Μιχαλακοπουλου ηταν ο Θωμας.
Τελεθταια φορα που ειχα παει 2 χρονια πριν γινοταν χαμος απο δουλεια...

alximistis
22/07/2009, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μα ποιος μειλισε οτι φταινε τα ducati???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. το παω καλα παλλικαρι???:look:

άψογος ο κύριος :D

Ο Θωμάς φίλε μου είναι πλέον στην Κασταμονής παίρνοντας τη Γαλατσίου και πηγαίνοντας προς Ηράκλειο-Νέα Ιωνία με το που τελειώσει η γέφυρα το πρώτο στενό δεξιά έχει και φανάρι νομίζω. :)

Xrider
22/07/2009, 13:44
άψογος ο κύριος :D

Ο Θωμάς φίλε μου είναι πλέον στην Κασταμονής παίρνοντας τη Γαλατσίου και πηγαίνοντας προς Ηράκλειο-Νέα Ιωνία με το που τελειώσει η γέφυρα το πρώτο στενό δεξιά έχει και φανάρι νομίζω. :)

Εχεις δικιο...εκανα εγω λαθος.
Πως μπερδευτηκα με την Μιχαλακοπουλου...:confused: (η ζεστη μαλλον φταιει)
Εγω οσες φορες εχει τυχει να παω την Ντουκ (συνηθως ιμαντες κ βαλβιδες) εκει την παω και απο τιμες ειναι ποοοολυ πιο φτηνα απ οσα θα εδινα εδω....ιμαντες,λαδια,τακακια φρενων και τιποτα αλλο..μου πηρε συνολο οσο εχει η αλλαγη ιμαντες εδω...
απο δουλεια κ γρηγορος ειναι και καλος.

sniper
22/07/2009, 14:08
I see that the Italian made bicycle owners are well aware of the few places they can fix their 2wheel things......

One is the oracle at Delphi.....

The other one is Babis Ilektrologos, Uncle Tom, Hawklberry Fin etc :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

filipp0s
22/07/2009, 14:54
...
Εκει να το πηγαίνεις, πες του οτι σ εστειλα εγω.

ναι εκει! Και θα παιξει και καλη ψαρια :rotflmao: :lol:

@sapilas: κοιτα φωτο που βρήκα ρε :bigcry:

169424

sapila racing
22/07/2009, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ναι εκει! Και θα παιξει και καλη ψαρια :rotflmao: :lol:

@sapilas: κοιτα φωτο που βρήκα ρε :bigcry:

:eek: :eek:

Κατσε να του τη στείλω!

catmaster
22/07/2009, 20:13
Άρη σε υπερ ευχαριστώ δεν ξέρω ΑΝ θα το πάω εκεί γιατί ως τώρα με το δικό μου μηχανικό αυτόν που είχα και στα άλλα μηχνάκια μου είμαι ικανοποιημένος άσε που μου έχει κάνει και ευκολίες στην πληρωμή στο παρελθόν ;)
.....

Στέλιο σόρρυ που μπάινω σφήνα αλλά με το συμπάθιο τα μηχανάκια σου δεν ήταν προσεγμένα όσες φορές τα είχα δεί εγώ ...

Ο Μήτσος που έχει το what_a_bike είναι και καλό παιδί αλλά το πιό βασικό είναι πως αγαπάει αυτό που κάνει και λατρέυει τις Ιταλίδες ...

προσωπικά θα μέτραγε περισσότερο να ξέρω τι κάνει ο μηχανικός πάνω στην μηχανή μου παρά η πίστωση και οι "καλές" τιμές ...

:wave2: :wave2: